Blue finance kusetusta?

Jfdss

Otin tänään 100€ lainan enkä ole vieläkään saanut rahoja tilille vaikka piti olla 10min kuluessa... mitä teen???? Sieltä kuiteski pamahtaa lasku jota ei ole varaa maksaa koska en ole lainaa saanut.

49

8184

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pojkhjbn

      Haha, sillä satasen lainallako olit ajatellut maksaa vähintään 140€ laskun mikä sulle tulee? :D Miksi otit lainan ylipäätään?

    • ensuosittele

      BlueFinancelta ei moni saa kyllä laskuakaan. Ihme sähläämistä ko. paikassa koko homma.

      • Mun piti myös kerjätä laskua aluksi. Nyt niitätulee joka viikko. Laskutus on kyllä ihmeen sekavaa. Kun mä kaikki saan maksettua, en ikinä enää ota Blue Financesta lainaa. Helpottaisi, jos voisi laskuja maksaa yhdessä, eli kun tulee kaksi laskua, maksaa niiden yhteenlasketun summan, mutta ei. Kaikissa on eri viitenumero. Olen ajatellut ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Tiedä sitten, onko siitä apua. Eihän tuo nyt ole mistään kotoisin, että joka viikko tulee uusi lasku, vaikka edellisen eräpäiväkään ei ole vielä. Sitten kun sieltä jotain kysyy, ei vastauksesta saa mitään selvää. Jonkun viranomaisen olisi kyllä hyvä selvittää tuo touhu.


      • Anonyymi
        Supersalama kirjoitti:

        Mun piti myös kerjätä laskua aluksi. Nyt niitätulee joka viikko. Laskutus on kyllä ihmeen sekavaa. Kun mä kaikki saan maksettua, en ikinä enää ota Blue Financesta lainaa. Helpottaisi, jos voisi laskuja maksaa yhdessä, eli kun tulee kaksi laskua, maksaa niiden yhteenlasketun summan, mutta ei. Kaikissa on eri viitenumero. Olen ajatellut ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Tiedä sitten, onko siitä apua. Eihän tuo nyt ole mistään kotoisin, että joka viikko tulee uusi lasku, vaikka edellisen eräpäiväkään ei ole vielä. Sitten kun sieltä jotain kysyy, ei vastauksesta saa mitään selvää. Jonkun viranomaisen olisi kyllä hyvä selvittää tuo touhu.

        Otin yhteyttä kuluttajaneuvontaan juuri tämän vuoksi. Saa nähdä kuinka asia etenee.


    • dfsdfsefsdfs

      Joo mulla meni luottarit kun eivät lähettäneet laskua ollenkaan ja täten oikeasti unohdin koko lainan, ja sitten tuli 2,5kk myöhemmin tuo merkintä. Myös omaa tyhmyyttäni kun unohdin myönnän, mutta aika perseestä etteivät edes voineet spostiin lähettää laskua tai postitse muistutuskirjeitä

      • aggg

        Flue fineääs.


      • VipstaakiOG

        Kuluttaja-asiamieheen yhteys, sillä jos kertomasi on totta, niin joutuvat korvaamaan kyllä sinulle aiheutuneet kulut ja muut haitat. Ei vaan voi mennä niin että joku firma ei lähetä laskua mutta ilmoittavat häiriön.


      • nojaassooootaas
        VipstaakiOG kirjoitti:

        Kuluttaja-asiamieheen yhteys, sillä jos kertomasi on totta, niin joutuvat korvaamaan kyllä sinulle aiheutuneet kulut ja muut haitat. Ei vaan voi mennä niin että joku firma ei lähetä laskua mutta ilmoittavat häiriön.

        Eikä menekään. Ihmeen usein multimonivelallinen "ei ole saanut mitään kirjeitä" koskaan. Jännä sattuma. Tai sitten niitä ei vaan avata, hyväksytään sähköpostilaskut lainaa ottaessa, mut ei tsekata onko lasku mennyt roskapostikansioon tai onko luukku.com täynnä eikä vastaanota laskuja jne. Se on kuitenkin sen sähköpostilaskun hyväksyjän vastuulla huolehtia että lasku voidaan lähettää ja että sen tarkastaa esim. roskapostista tai laskuttajalta, jos ei ala kuulua. Älkää ootelko peukalot keskellä kämmentä ihmiset, joku vastuu se sentään yksilölläkin.


      • Anonyymi

        Olet täysin oikeassa, huijarifirma, viivyttelee ja laittaa ylimääräisiä tekokuluja laskuusi.
        VAROKAA ko.puljua


    • dfbfbdz

      Jos menettää omistus asunnon näihin pikavippeihin mitä muutakaan se on kun omaa tyhmyyttä. Toista kertaa sitä lainaa omaan kun ei sitten vaan saa. Ulosotto on kiinnostunut nimittäin siitä omistus asunnosta ensiksi jos sille tielle päätyy se olikin sitten siinä. Sitä saa mitä tilaa. Jos noista ei sittenkään vielä opi niin vois olla joku laitoshoitopaikka varmaan aiheellinen.

      • VipstaakiOG

        Juu sulle voin suositella laitoshoitoa. Sama toope huutelee jatkuvasti vieraisiin pöytiin tuntematta kenenkään taustoja. Kuka täällä muka on kertonut menettäneensä omistusasunnon (yhdyssana!) vippeihin?
        Kärsit harhoista aika pahasti.


      • fdfdsgr

        Tiedän montakin jotka on mutta ei ne sitä tule tänne kertomaan. Tai sitten pelataan rahapelejä noilla vipeillä ja menetetään kaikki kerta rysäyksesllä...duunitkin jos lopahtavat vielä se olikin sitten siinä. Mietipä sitä. Ei maksella omaa asuntoo työttömänä jos joku muu ei avita siinä. Vai noinko pitäs kaikilla olla kun ei oo.


      • totta_joka_sana

        En ymmärrä mitä tällä asialla on Blue Financen kanssa tekemistä? Ei kukaan menetä omistusasuntoaan yhden parin tonnin pikavipin takia (Blue Financelta saa maksimissaan 2000€ lainan). Tietenkin jos ottaa 2000€ vippejä joka vitun paikasta, niin silloin voi olla vähän kusessa. Kuitenkin pankista saa lainaa asuntoa vastaan jos on kunnolla kussut asiansa muuten. Ei ne mitään asuntoa ulosmittaa Pluu Finanssen paskavippien takia.


      • fdhfgh

        Saanko vuokra asuntoa vastaan...ihan tosi ?????? Otan heti lainaa pankista.


      • totta_joka_sana

        Juu, saat ainakin 500 000€


      • aahahah

        Har har har :)


      • Anonyymi

        Opettele edes suomenkieltä, omistusasunto on yhdyssana ja viestisi höpö höpöä!!!


    • fgfxjjgf

      Itte ne vipit on jokainen ottanut että näin se vain on. Kuka ylipäänsä saa noita 40.000 euron edestä niin täytyy olla aika haka :D Eipä tota summaa enää millää työlläkään maksa takas.

    • gsgszfb

      Miks ottaisin pikavippiä jos en pysty maksaa takas miks ottasin pankkilainaa jos en pysty maksaa takas niin kysykääpä itteltänne toopet. Ei voi olla kalja niin hyvää.

    • toteaja-

      Blue Financelta saa ihan hyvän osingon

    • dsdf

      Tännehän ne toopet tulee ihan avoiesti kertomaan veloistaan koska kukaan muu ei jaksa niistä ketään kuunnella. Minä kyllä menisin hirteen vippeineni kiusaamasta muita.

      • Viheraholainen

        No sinä nyt voisit hirttää itsesi ihan ilman vippejäkin koska kiusaat kuitenkin muita.
        Idiootti.


    • vipilkaljooo

      On se kalja hyväääääääää...:D :D :D

    • Kokemus1

      Lähettivät tänään huomautuslaskun summalla 391,40€ ja eräpäivä: HETI.

      No sitten kirjoitin asiakaspalveluun kovat sanat, että siinä ensimmäisessä laskussahan luki, että voi maksaa myös erissä ja vastaus oli:

      Hei,

      Teille on lähetetty virheellisesti muistutuslasku koskien kertaluottoanne. Olemme pahoillamme aiheutuneesta häiriöstä. Luottosopimuksen mukainen osamaksusuunnitelmanne on edelleen voimassa. Voitte jättää muistutuslaskun huomioimatta.

      Varmaan monelle tullut tuo virheellinen lasku? Että joopa joo muka virheellisesti...

    • perkelejumalauta

      Avaavat vielä humalaisille tilin auki vaikka on otettu omaehtoinen lainakielto jota ei saa avata koskaa. Niin sovittiin..........

      • vippendaali69

        Ota rahat talteen jos kerran tarjoavat vaikka olet kieltänyt. Jos alkaa urputtamaan sitten kun et maksa niin voit vedota ottamaasi lainakieltoon. Jäävät ilman rahojaan mokomat.


      • tätävastuunvälttelyä

        Kukas sen lainakiellon voisi peruuttaa ellei sen asettaja itse? Että ihan itseään vaan syyttää. Jos ihmisellä on oikeus asettaa omaluottokielto esim. Suomen Asiakastiedon rekisteriin, niin kyllä se täsmälleen sama ihminen sen pystyy sieltä purkamaankin ilman että Asiakastiedosta aletaan väittää vastaan, että "mutku sä sanoit!!". Turha etsiä syyllisiä muualta kuin omasta peilikuvasta.


      • Ilu-posteRestante
        tätävastuunvälttelyä kirjoitti:

        Kukas sen lainakiellon voisi peruuttaa ellei sen asettaja itse? Että ihan itseään vaan syyttää. Jos ihmisellä on oikeus asettaa omaluottokielto esim. Suomen Asiakastiedon rekisteriin, niin kyllä se täsmälleen sama ihminen sen pystyy sieltä purkamaankin ilman että Asiakastiedosta aletaan väittää vastaan, että "mutku sä sanoit!!". Turha etsiä syyllisiä muualta kuin omasta peilikuvasta.

        No katso sä sinne peiliin niin tiedät kenen vika on kun nää keskustelut tulee aina joku idiootti pilaamaan viisasteluillaan.


    • Mökinmiinalle

      Bluefinance taitaa olla yksi kaikkien aikojen pahimmista huijari firmoista; sopivat esim. 1000e lainasta, tekevät lainasopimuksen 2001 eurolle pikku präntillä, ettei asiakas huomaa. Voivat nyhtää 255% vuosikorkoa. Nytkin mainostavat 2001 luottoa samasta syystä mutta ei sanaakaan 255% koroista. Älkää tähän firmaan ikinä sotkeentuko. Koskee myös sijoittajia. Aaiakaspalvelijat ovat hyvin tylyjä, herjaavat asiakkaitaan surutta. Eivät erota akordia maksusopimuksesta, eivät osaa laskea. Välttäjää kaikin keinoin

    • Anonyymi

      Sieltä firmasta ei laskua meinaa saada vaikka ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Ideana on varmaan kasvattaa lainasummaa salaa. Toivottavasti kuluttajavirasto puuttuu pikaisesti tämän epärehellisen puljun toimintaan.

      • Anonyymi

        Olet enemmän kuin oikeassa:)


      • Anonyymi

        Sinne siis yhteyttä vaan kaikki!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinne siis yhteyttä vaan kaikki!

        Siis kuluttajavirastoon.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siis kuluttajavirastoon.

        Tehty.


    • Anonyymi

      Tietoa toiminnasta vaan kuluttajavirastoon ja AVIn luotonvalvontaan. Koskaan en ole kohdannut yritystä, jossa toiminta olisi näin sekavaa ja k***tuksenmakuista. Minkään muun lainafirmankaan kanssa ei ole ollut vaikeuksia. Laskut ovat tulleet ajallaan ja yhteydenpito ja eräpäivän siirrot ovat toimineet hyvin. Monella muulla lainayrityksellä onkin omat sivut, jossa lainatietojaan voi seurata. BlueFinancella ei ole, tarkoituksella varmaan.

      • Anonyymi

        Tein hakenuksen eilen. Nyt on vuorokausi mennyt, eikä ole päätöstä tullut.

        Asiakaspalvelj pahoitteli asiaa, mutta ei antanut mitään selitystä.


    • Anonyymi

      Vetelee ilmeisesti viimeisiään tämä firma. Asiakaspalvelu ei pelaa mitenkään, asiakkailta koitetaan laskuttaa luottoja kahteen kertaan hyvin epäselvällä laskutussysteemillä. Itse otin KKV:n ja nyt myös tonne Aviiin yhteyttä kun koittivat kahteen kertaan laskuttaa ja asiakaspalvelu ei Blue Financella pihahdakkaan asiassa vaikka itsellä on tiltitiedoissa kaikki mustaa valkoisella.

      • Anonyymi

        Mulle tupsahti lähes 500€ lasku yhtäkkiä 2vuotta vanhasta lainasta, kuulemma ”kirjanpidon mukaan edelleen maksamatta”. Voiko yritys muka laskuttaa 2v vanhoja laskutuksia ilman minkäänlaista todistetta asiasta?


    • Anonyymi

      Epäluotettavin firma, mitä on vastaan tullut.

    • Anonyymi

      Olen ottanut, maksanut takas, ei ongelmaa. Oletan et suurin osa valittajista on sellaisia, että ottavat lainaa, olettavat että voivat maksaa takaisin kun huvittaa. Eli otetaan, ja mietitään ettei tartte maksaa takas. Ainoo miinus, kun laskujen koot ovat 3x pieni summa, ja lopuksi viimeinen suoritus iso. Tämä selittää myös tuon 500e laskun joka jollekin tullut. Itse lyhensin kerralla enemmän, eikä ongelmia. En toki enää ota, kun talous kunnossa. Mutta yleisesti näistä narisee ne joilla talous retuperällä, eikä halua maksaa takasin.

    • Anonyymi

      Tässä halpa vinkki kaikille. Pysy erossa ja kaukana tästä blue financesta!

    • Anonyymi

      Blue Finance hoitaa laskun sinulle vaikka hylätty lainapäätös. Haetun lainan suuruinen lasku korkoineenkuluineen tulee ajankuluessa perintätoimiston maksuvaatimuksena.

      • Anonyymi

        Miten voi olla mahdollista??


      • Anonyymi

        Tää on niin totta, eikö nurin koko yhtiö ja heti


    • Anonyymi

      Bluefinace on kyllä aivan järkyttävä paska tuntuu että joka maksukerran jälkeen on saanut ottaa yhteyttä aspaan koska he eivät ole saaneet kirjattua sitä saatanan maksua siellä päässä maksetuksi , joten ovat lähettäneet jo kolme turhaa maksumuistutusta joista olen kysynyt joka kerta erikseen että mikä helvetti tämä nyt taas on olevinaan, siihen aina vastataan perinteisesti ”pahoittelemme ongelmaa”

      • Anonyymi

        Joo, mut se johtuu siitä, et BF:llä on dramaattisen paskoja asiakkaita, jotka ruikuttaa joka maksukerran jälkeen aspaan, kun eivät yksinkertaisesti osaa maksaa laskuja ajallaan. Holhottavien pitäisi hakea tukea muualta.


    • Anonyymi

      ...niinpä niin.. ja arvakkaas mitä...tuon kusetuspuulaakin keksijä sai valtiolta muuan vuosi sitten oikein RAHAPALKINNON " uudesta ja mainiosta ideasta ...erehdyin muutaman tonnin voitettuani "sijoittamaan" tuohon puljaan , jos asiaa olisi tarkemmin ajatellut , olisi kannattanut jakaa nekin rahat paikallisille juopoille , olisi edes omallae kylälle jäänyt jonkunlainen muisto ..

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2221
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1948
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1908
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1710
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1178
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1173
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe