Niklas Herlin

herlinfani

Niklas Herlin 53v on kuollut. Hänellä rahaa enemmän kuin Satakuntalaisilla yhteensä. Joku yli miljardin euron varallisuus. Jokainen työssäkayvä eurajokilainen voisi kunnioittaa lahjoittamalla osan palkastaan vaikka 100e hyväntekeväisyyteen, tai antamalla yritystukiin (kone, nokia jne)

17

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • liputuspäivää

      Muistakaakin sitten kuntapäättäjät, että huomenna on oltava suruliputus kunnioittaen Herlinin muistoa. Kaikki oppilaitokset, vanhainkodit yms. Liput puolitankoon!

    • kaapeli12

      ei siinä miljuunat auta, raato laatikkoon ja monttuun mätänemään. tunnen aina valtavaa mielihyvää kun näen ahneen persereijän kuolinilmotuksen.

      • katteellissett

        Olet kateellinen pelle. Tavalliset ihmiset ovat kunnalla töissä duunareita tms. Vähän parempi lahjaiset ovat lääkäreitä juristeja, ja kaikista älykkäimmät näitä miljonäärejä yritysjohtajia. Näin se menee, mut tavikset aika surkeita suurin osa ja kateellista porukkaa.


    • fghgfhgfh

      Jokainen voi katsoa siten peiliin jos satulasepästä sitten noustiin alunperin miljonääreiksi.

      • Katse-kuvan-taakse

        VARsinkin jos on edellisen matuinvaasion aikana luikerrellut Suomeen, vaihtanut sukunimensä ja muuttunut suomalaiseksi, takanaan illuminaatin big money. No, oman kertomuksensa kukaan karmea lapsuus sadistisen isän seurassa vie veronsa.


    • nakkilasta

      Siin ei paljon vaadita että on rahaa ennemmän kuin eurajokilaisilla.

      • hienorikasmies

        Herlin oli hieno mies!


    • köyhästärikkauksiin

      Se merkillistä, kun Herlin keskustelu saa kummasti keskituloiset luuserit kuumenemaan. Herlin loi omaisuuden tyhjästä. Ei ollut kultalusikka suussa kasvanut.

    • johtoylös

      Kaikkien kannattaa muistaa, että Herlinit tarjoavat työpaikan tuhansille suomalaisille. Hissikorjaajat tienaa kohtuuttomasti 3500e/kk. Heidän palkkansa pudotetaan 2000e/kk tasolle ja johtajat saavat enempi, mikä on täysin oikeutettua. Ei huonolahjaisen amismiehen kuulu saada tollasta liksaa. Johtajien kuuluu saada enempi, koska he ovat älykkäitä

      • liikunnanopettaja

        Samaa mieltä. Itekin ammatiltani opettaja ja tienaan vain 3000e kuussa, vaikka yliopistotasoinen koulutus.


      • kaapeli12

        onneks siis onneks nämä "älykkäät" johtajat myös kokevat elokuun viimmeisen , raato monttuun ja pulinat pois, matoset pääsevät nauttimaan näiden "älykkäiden" aivolimasta. kyllä tekee höpöä kun anhe persereikä "älykkö" kipataan monttuun.


      • rikkaus

        Tuskinpa sinullakaan olisi töitä, ellei näitä älyköitä Ollilat, Wahlroos, yms Herlinit olisi.


      • eläköönherrat

        Tulevaisuudessa duunarit ( hoitajat, työmiehet yms.) joutuvat tinkimään palkoistaan ja paljon. Onneksi johtajat saavat aina vain enemmän, koska he ovat sen ansainneet Ammattiliitot on jo nyt laitettu kyykkyyn. Ansiopäivärahasta pois 100 pvä ja lomarahoja leikattu kunnallisella puolella. Se on ihan oikein!


      • tuntiope
        liikunnanopettaja kirjoitti:

        Samaa mieltä. Itekin ammatiltani opettaja ja tienaan vain 3000e kuussa, vaikka yliopistotasoinen koulutus.

        Minä saan 3660€ palkkaa kuukaudessa ja se on nuolemalla saatu.


    • todellisesti

      Tuo "tavallisten ammatti-ihmisten" hissikorjaajien ym. työnvaatimusten aliarviointi osoittaa,että ei ole tietoa, ymmärrystä siitä miten ihmiset jo synnynnäisesti ovat erilaisia ja valmiudet erilaiseen osaamiseen.
      Luulempa, että kaikilla johtajilla ei välttämättä olisi kykyjä tekniseen työhön käytännössä.Heillä on vain kykyä esim. hallinnolliseen osaamiseen. Työt jää tehtyä jos nämä osaavat duunarit eivät olisi hommissa ja myytävää tuotetta ei syntyisi.Tuotteen valmistaminen vaatii monenlaista osaamista enenkuin se on valmis markkinoille myytäväksi.

      Koen, että nykyinen yhteiskuntajärjestelmä tukee hallinnollisen osaamisen edustajia ja jos ei ole oikeudenmukainen ja tosiasiat tunnustava ihminen niin helposti luulee olevansa muita älykkäämpi ja käyttää tätä "hallinnollista" osaamistaan siten yhteiskunnassa hyväkseen, että hallinnoidaan toise tyhmiksi "työorjiksi" omaksi eduksi ja voitonmaksimoimiseksi ja perustellaan tämä tulojensiirtojärjestelmä siten, että toiset ovat tyhmempiä.
      Tosiasia kuitenkin on, että kaikkien osaamista yhteiskunnassa tarvitaan.

      • Gebujee

        No noista kommenteista paistoi läpi lähinnä se, että tarkoitukseni oli vain provosoida ja ärsyttää tahallaan. On niissä silti pieni totuuden siemen. Jonkun pitää luoda työpaikat, ennen kuin se duunari voi mennä sinne töihin. Tietysti hän voi itse luoda oman työpaikkansa, mutta silloin on yrittäjä. Se työnantaja kantaa suurimman riskin, joten on ihan luonnollista että hän saa enemmän palkkaa.

        Palkatut johtajat taas kantavat vastuun paljon suuremmista päätöksistä kuin rividuunari. Oikeastaan johtaja käytännössä kantaa vastuun myös duunareiden mokailuista ja ylipäätään siitä että homma toimii myös siellä suorittavassa portaassa. Jos joku johtaja muka vain pyörittelee peukaloitaan eikä osaa mitään, niin silloin hän on surkea johtaja. Vaikka johtajan työ ei olekaan yleensä yhtä fyysistä kuin duunarin, niin henkinen kuormitus on eri luokkaa. Yleensä duunarin päivä loppuu kun työaika loppuu, johtajat vievät työt myös kotiin ja ovat käytännössä aina tavoitettavissa. On täysin luonnollista että hän saa enemmän palkkaa kuin rividuunari, jolla vastuu ei ole kovinkaan suuri.

        On ihan totta että läheskään jokainen johtaja ei osaisi hyvin sen duunarin hommia vaikka harjoittelisi, mutta vielä harvemmasta duunarista tulisi oikeasti hyvä johtaja. Se on helppo työpaikkaruokalassa duunareiden kera kirota kuinka huono johtaja on ja kuinka itse tekisi paljon parempia päätöksiä, mutta harvoin se oikeasti niin menisi.


    • eeeeeeeee

      Suurin osa johtajista täysin kyvtyttömiä hommiinsa. Ovat päässeet niihin hyvävelijärjestelyin. Monilla työpaikoilla on monta todella kyvykästä työntekijää, jotka kuitenkaan eivät koskaan pääse huippuvirkaan, vaikka koulutusta ja osaamista olisi. Suomalaiset eivät osaa myydä tuotteitaan ja ne ovat liian kalliita, johtuen mm. ahneudesta. Esim joku saksalainen suklaa yli puolet halvempaa kuin kotimainen, vaikka Saksassa palkat paremmat kuin Suomessa. Suomi vain nostaa alvia, niin hetken päästä täällä ei myydä mitään muita kuin ulkomailla valmistettuja lidlin, X-tran, Rainbowin tai euroshopper elintarvikkeita, jotka paljon halvempia kuin suomalaiset ylikalliit merkit.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7598
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2832
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      116
      2139
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1414
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1341
    Aihe