Miljoonamökki, jes!

Hienoo.hienoo

Mukavia lomapäiviä Martinalle ja perheelle Leville! Te osaatte panna rahaa haisemaan ja se on loistava juttu😁

55

1469

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Haippaa

      Mökki on kuitenkin tuon piilo-puppelin nimissä.

      • Onneeeea

        Aivan sama !! Pehettä kun ovat !! Mahtavaa !kyl on komiat puitteet !!


    • Enolekateellinen

      On Maralla käynyt tuuri, kun Levillä nappasi nuoren Stefan-pojun. Suhde näyttää nyt vakiintuneelta, olkoonkin, että kesällä olivat taas eron partaalla. Mara lienee onnensa kukkuloilla, on monta upeaa kotia ja vapaa-ajan asuntoa. Tietysti ne ovat, luulisi, Stefun nimissä, mutta perijänä on joskus Isabella, ellei muita lapsia (tai vaimoja) ilmaannu. Hienolta näyttää kelomökki!

    • kdkdKSK

      Ja mikäs on kierrellessä huviloita eri puolilla, kun pariskunnalla on aikaa ja rahaa. On se vaan hienoa periä tuollaisia omaisuuksia niin kuin Stefan. Itse ei varmaankaan ole juuri pistänyt tikkua ristiin, mutta saa nauttia isänsä työn tuloksista. Helppoa.

    • Y.S.L

      On se helppoa elämää.Enkä usko että suhde ois kestänyt kaikki nää pettämiset jos puppelilla ei ois omaisuutta ja rahaa.Rahan,omistuksien ja luksus elämän tarjoamisen vuoksi saa anteeksi kaiken vaikka ois viis naista rivissä puppelilla.Ja miten rumalla tavalla tämä suhde sai 7 vuotta sitten alkunsa Levillä eli molemmat pettivät silloisia kumppaneitaan.Martina haistoi rahan ja Stefu halus korean julkkis naisen itselleen.Ei näille miljonääri miehille kelpaa tavallinen.

    • Yyyyyyuu

      Höpöhöpö taas teidän juttuja.
      Milloin teille menee jakeluun, että he ovat pariskunta, joka RAKASTAA toisiaan.

      • lenejdusik

        Ehkä sitten kun tämä pariskunta lopettaa tämän "ollaan, ei ollakaan, erotaan ja petetään" -leikin.


      • Y.S.L

        Höpö höpö,toisiaan hyväksi käyttävä ja pettäjä pariskunta ovat.Toinen saa toisen siivellä helpon luksus elämän,toinen saa julkkis puolison avulla näkyvyyttä firmoilleen. Hyväksikäyttö ja pettäminen ei ole rakkautta,PISTE!Kaksi narsistia ei edes osaa rakastaa.


      • pettäjän.tie

        Onhan se hauskaa, ettei tätä pariskuntaa paljoa työnteko rasita. Vaikka kivenkovaan muuta väittävät, on heillä aikaa juoksennella lomasta toiseen ja voivat ostella miehen perintörahoilla kaikkea kliffaa.
        Isänsä kuoleman jälkeen mies ajoi ukon elämäntyön konkurssiin. Onhan sillä tuohta millä mällätä ja tyrkkyjulkkis-huomiohuora kulkee siivellä mukana. Pettävät toisiaan, minkä ehtivät. Ainakin, jos Me Naiset -lehden julkaisemaan haastatteluun on uskomista.

        Jos tuo ei ole onnellisen parisuhteen ydin, niin ei sitten mikään!!1!@-@!!!


      • saapastyttö

        uskallat julkisesti huoritella.varo voit löytää itses raastuvasta.


    • jeesusnääonnoloja

      Tuolta Tievasta pariskunta voi katsella ylämäkeen Karhunkierrokselle mökkejä, joissa lomailee oikeasti rikkaita. Niihin pöytiin ei kiinteistövälittäjillä ja strippareilla ole asiaa, vaikka viimeisiä perintörahoja polteltaisiinkin.

    • Ähät.teille

      RAKKAUTTA ON!!!!!!!!häät tulossa.

      • kenkää-tulossa

        Höpöhöpö. Nakumallista ei tule rouva Thermannia.


    • Asiat.ei.kuulu.muille

      Ihmetyttää vaan kovasti motivaatio tuupata kaikki asiansa julkisuuteen. Enpä ole tosirikkaiden huomannut koskaan mainostavan sijoituksiaan tai asunto- ja lomapaikkojaan ym. hankintojaan juorulehdissä tai missään muuallakaan.

    • Taasuusluukku

      Olis se kova kolaus , jos nyt steppuli tulis järkiinsä ja heivais ton tyrkyn kujalle , minne se kuuluis , jotkut miehet vaan on niin velttoja ja saamattomia ,ettei ne edes oman etunsa vuoks halua erohässäkkää, nyt kun lomalukaaleja on ympäri eurooppaa ei toi muija laske saalista kynsistään --rakkaudesta en noin sairaassa suhteessa puhuis tavuakaan

      • fanitjumaloivat

        peter_nro1Voit pahoinpidellä ihmisiä ihan julkisesti? Olet aika nolo, heh
        peter_nro1Oikeasti, jos toinen nainen on parempi kuin sinä, älä viitsi selittää paskaa ;)
        peter_nro1Damn, saat turpaan Gladiaattoreissa, aivan turha
        peter_nro1:D
        peter_nro1Laillisesti saat vittuilla muille, vaan olet turha :) Otan osaa lapsellesi ;)
        peter_nro1Menehän johonkin terapiaan, kaikki tietää että teikällä on päässä jotain vikaa vikaa vikaa..... ;)


    • perse.auki.minäkin

      Mara ei ole ostanut yhtikäs mitään, muistakaa aina se.

      • Levin.vessan.imuri

        Luottotiedottomalla, uo-velkaisella rattijuopolla ei ole muuta omaa kuin tuulenhuuhtoma perse.


    • Köyhäliini

      Mara on onnellinen, kun saa nauttia Stefanin omaisuudesta. Se on Maralle tärkeintä. Kyllä Stefanin täytyy pitää Marasta, kun on kohta 7 vuotta ollut sen kanssa. Mikään pakko ei olisi ollut eikä häntä kukaan ole siihen voinut pakottaa. Kysymys kuuluukin: Why?

      • mara-mies

        Syy on perverssi.


      • pakkojouskoa

        No syynä ei voi olla mikään muu kuin rakkaus Martinaa kohtaan.


      • ei.ole.rakkautta

        " Martina Aitolehti: ”Olen itsekin käyttänyt pettämistä koston välineenä”
        " Pettäminen on kuitenkin hirveän tavallista ja hirveän helppoa. Sitähän pidetään melkein normaalina."
        (Me Naiset-lehti 28.9.-17)


        Tuolla narsisti-riehujalla ei ole minkäänlaista käsitystä, mitä aito rakkaus oikeasti tarkoittaa.


      • RikollistaToimintaa

        Kun katsoo Stefanin facebook-kavereita, niin olen ihan satavarma, että tämä juippi puuhailee jotain rikollista ja sen tietää myös Martina, tästä syystä Stefan palasi hänen kanssaan yhteen. Martina sai kiristämällä tahtonsa läpi: ukko-raukka on nyt vähän väliä tekovirne naamallaan Martinan ig-kuvissa ja yhteenpaluun jälkeen myös Stefanin tyttö on näkynyt monta kertaa Martinan ig-kuvissa, vaikka Stefan on tämän kieltänyt ja Martina on sanonut että hän kunnioittaa Stefanin päätöstä.


      • Holmesin.Sherlokki

        Uskon vahvasti, että siellä on jotain kriminaalia menossa. On ollut jo pitkään. Loistava kiristyksen aihe vanhalle riidankylväjälle, joka haluaa vain hyötyä vätyksen rahoista.
        Varjoissa huseeraavat vai ne, jotka eivät siedä päivänvaloa. Kaikki rattijuopon keksityt- ja alati muuttuvat tarinat vain tukevat tuota logiikkaa.


    • Isbukka

      Martina kirjoittaa kuinka tapasivat 7 vuotta sitten Levillä . Mies vei jalat alta.
      Oisko vienyt jos ois ollut rekkakuski ?
      Likainen tapaaminen jossa molemmat olivat varattuja. Isbelle tulee olemaan hienot olot isompana. Vikke taitaa päästä siivellä Isben kaveriksi aina papan mökeille bilettää

      • tahrattu.menneisyys

        Ex-rouva Kortelampi-Aitolehti-Eerikäinen oli tuon tapaamisen aikoihin edelleen avioliitossa Esko Eerikäisen kanssa ja 1v. tyttölapsen pullantuoksuinen äiti. Salarakas ei pääse pettäjän maineestaan ikinä.


      • ei_auta_valkopesu
        tahrattu.menneisyys kirjoitti:

        Ex-rouva Kortelampi-Aitolehti-Eerikäinen oli tuon tapaamisen aikoihin edelleen avioliitossa Esko Eerikäisen kanssa ja 1v. tyttölapsen pullantuoksuinen äiti. Salarakas ei pääse pettäjän maineestaan ikinä.

        Kaikkihan tämän muistavat:

        "Seiska: Martina rikkoi kaksi liittoa ja hylkäsi perheensä"
        http://www.iltalehti.fi/viihde/2011012013038387_vi.shtml


    • Isbukka

      Martina kirjoittaa kuinka tapasivat 7 vuotta sitten Levillä . Mies vei jalat alta.
      Oisko vienyt jos ois ollut rekkakuski ?
      Likainen tapaaminen jossa molemmat olivat varattuja. Isbelle tulee olemaan hienot olot isompana. Vikke taitaa päästä siivellä Isben kaveriksi aina papan mökeille bilettää

      • Isabelka-elaripulla

        Jalat meni alta ja putosi polvilleen Levin Vessassa.


      • Y.S.L

        Siitä minäkin oon samaa mieltä että oisko vienyt jalat alta jos ois ollu rekkamies...tuskin.. Ja miten rumalla tavalla suhde alkoi.Martina oli naimisissa oleva 1-vuotiaan lapsen äiti ja vieläpä yhteisellä lomalla aviomiehensä kanssa.Stefan seurusteli tahollaan pitkä aikaisen tyttöystävänsä kanssa.Molemmat pettivät pahimmalla mahdollisella tavalla kumppaneitaan.Eipä sillon Aitolehdellä paljon vaakakupissa painanut et avioliitossa oli 1-vuotias lapsi toisin kun nyt tilittää että ei sitä niin vaan lähdetä suhteesta jossa on lapsia..ei lähdetä ei mutta lähdettiinpä köyhästä suhteesta luksuksen perään,tästä ei kulumallakaan vaikka pupuliinilla ois 5 naista rivissä,kaikki tietää miks ja syy ei todellakaan ole lapset.


    • Enarvostapätkääkään

      Saas nähdä kuinka kauan kestää , että se saa uunotettua ton hönön vihille asti, sitten se on saavuttanut kaiken , eikä irti päästä.Kyseenalaisesti alkanut "romanssi" on vain sineettiä vailla, turhaan se sepittelee suhteen alkuajoista , kaikkihan on ollut julkista koko ton surkean suhteen alusta asti ,horo mikä horo , iski kiinni parempaan elättäjään ,kun sellainen osui kohdalle ,Esko parka ja vuoden vanha lapsi ei siinä painanut paskaakaan kun tää lortto teki päätöksiä --vai kauniita muistoja Leviltä --tuokaa mulle oksennusämpäri

    • Yököttää

      Meidän asiat ei muille kuulu. Martinan tilalla olisin jo ihan hiljaa!

    • Vei.jalat.alta

      On varmasti ikuinen riippakivi heille tuo suhteen aloitus. Eihän se juuri rumemmin voi alkaa, kun kumpikin pettää silloisia puolisoitaan. Tämä tulee lapsillekin aikanaan selville, Vicke vuoden ikäinen. Kyllä hän tulee asian ymmärtämään, murrosiässä voi olla Mara-äidillä selittelemistä.

      • Äidinirvikuva

        Tää nainen ei koskaan selitä mitään ,se keksii vaan aina uuden version tapahtumista ,niinkuin nyt taas nähtiin ,se alkaa olla huolestuttavan taitava noissa valkopesuissa ,sen yksinkertaiset pissis fanit vois ton suhteen alku version nielläkin ,muut kyllä muistaa totuuden ,miten tää horo Levin vessan lattialla otti poskeen vedonlyönnin seurauksena nykyiseltä mieheltään unohtaen olevansa naimisissa ja vuoden vanhan lapsen äiti ,kyllä törkyisempää suhteen aloitusta saa hakea--tota se sitten lapsilleen parhain päin muuntelee muutaman vuoden päästä eipä kateeks käy


      • isbesaialkunsa
        Äidinirvikuva kirjoitti:

        Tää nainen ei koskaan selitä mitään ,se keksii vaan aina uuden version tapahtumista ,niinkuin nyt taas nähtiin ,se alkaa olla huolestuttavan taitava noissa valkopesuissa ,sen yksinkertaiset pissis fanit vois ton suhteen alku version nielläkin ,muut kyllä muistaa totuuden ,miten tää horo Levin vessan lattialla otti poskeen vedonlyönnin seurauksena nykyiseltä mieheltään unohtaen olevansa naimisissa ja vuoden vanhan lapsen äiti ,kyllä törkyisempää suhteen aloitusta saa hakea--tota se sitten lapsilleen parhain päin muuntelee muutaman vuoden päästä eipä kateeks käy

        Niin ja miettikää sitä kuinka se tuli raskaaksi kyseisestä toiminnasta. On se IHMEELLISTÄ.


      • Isabelka-elaripulla

        On se. Martina on kauhonut siellä spegua sisäänsä lapiokäsillään.


      • ihmesikiäminen
        Isabelka-elaripulla kirjoitti:

        On se. Martina on kauhonut siellä spegua sisäänsä lapiokäsillään.

        En ole ennen tiennytkään, jotta suuseksistä, jota "äidinirvikuva" kertoo heidän harrastaneen Levillä, että siitä voi tulla raskaaksi.


      • näinseonnistui
        ihmesikiäminen kirjoitti:

        En ole ennen tiennytkään, jotta suuseksistä, jota "äidinirvikuva" kertoo heidän harrastaneen Levillä, että siitä voi tulla raskaaksi.

        Martina on kauhonut siellä spegua sisäänsä lapiokäsillään


    • Xyxåäö

      Ihan elukoitahan nää kaks on ,viettien ja vaistojen varassa toimivat ,naaras etsii alfaurosta elättäjäks ,tunteita ei pidä tohon suhteeseen sotkea ollenkaan ,niin alkeellista toisistaan hyötymistä ne harrastaa ,voihan se tietysti aikansa toimiakin ,kun kumpikin vaikuttaa tunnekylmltä tyypiltä , lapsia ei kuitenkaan sais tollasessa tunneilmastossa kasvattaa ,jos haluaa niistä täyspäisiä aikuisia

      • onnellisetlapset

        Kovin on nauravaiset lapset instassa. Ei näy olevan huolen häivää.


      • halvathuvit
        onnellisetlapset kirjoitti:

        Kovin on nauravaiset lapset instassa. Ei näy olevan huolen häivää.

        Nauravat, koska ovat perineet kortegeenejä = himmeät valot.


      • Laukkua.pukkaa
        onnellisetlapset kirjoitti:

        Kovin on nauravaiset lapset instassa. Ei näy olevan huolen häivää.

        Mistäs nyt tuulee, kun tyttöjen kasvokuvat ovat taas instasssa? Meidän asiat ei kuulu muille. Miljöönamökkiä piti silti mainostaa ja nyt lasten kuvia instaan. Varo, Stefu ... Mamma on pahalla päällä.


      • gortelambi
        Laukkua.pukkaa kirjoitti:

        Mistäs nyt tuulee, kun tyttöjen kasvokuvat ovat taas instasssa? Meidän asiat ei kuulu muille. Miljöönamökkiä piti silti mainostaa ja nyt lasten kuvia instaan. Varo, Stefu ... Mamma on pahalla päällä.

        #tribletrouble

        Golmoisonkelma?


      • Huippuvanhemmatnot
        halvathuvit kirjoitti:

        Nauravat, koska ovat perineet kortegeenejä = himmeät valot.

        Joo se on niiden pelastus , kun ei mitään ymmärrä ei voi mitään surrakkaan ,kätevää --sitä tossa perheessä tarvitaan ei noi kohut vielä lopu ,niin luupäitä on molemmat vanhemmat


      • eimitäänsurtavaa
        halvathuvit kirjoitti:

        Nauravat, koska ovat perineet kortegeenejä = himmeät valot.

        Onnelliset lapset ovat hymyt huulillaan.


      • hirviömutsi

        Ne ipanat on käskytetty hymyilemään ja poseeraaman. Hirviömutsi pakottaa ja uhkailee, ellei muuten totella. Se myös pakottaa nälkäiset, väsyneet ja sairaat lapset harrastuksiin, vaikka tytöt olisivat kuinka huonossa kunnossa. Se on itse jopa myöntänyt tämän julkisesti.


    • Money.talks

      Nyt on family palannut taas kerran yhdeltä lomareissultaan. Kauankohan ovat Hkissä, kun taas reissuun lähdetään. Apple pesee pyykit ja matkalaukut taas valmiina kohti uusia seikkailuja. Pahus, ihan vähän käy kateeksi tuollaiset toimettomat perinnöllä elävät. On se niin väärin, nyyh.

      • raharatkaisee

        Älä muuta sano. Eihän tässä voi muuta kuin kadehtia.


      • Tyhjä.elämä

        Minä en ole kateellinen. Toisilla on (ja toisilla muiden avulla), toisilla taas ei. Ei tuokaan "onni" ikuiisesti kestä. Maalllinen materia on katoavaa. Olen tyytyväinen omaan tilaani. Ihmettelen vaan, mitä nuo pakenevat koko ajan, kun eivät osaa viettää normaalia perhe-elämää ja iloita toisistaan, perheestään jne. Sen sijaan pitää olla menossa hirveästi ja vielä kehuskella sillä ympäriinsä. Ei "olla olemassa", jos ei saada pröystäillä muille.


      • Edestäänlöytää
        Tyhjä.elämä kirjoitti:

        Minä en ole kateellinen. Toisilla on (ja toisilla muiden avulla), toisilla taas ei. Ei tuokaan "onni" ikuiisesti kestä. Maalllinen materia on katoavaa. Olen tyytyväinen omaan tilaani. Ihmettelen vaan, mitä nuo pakenevat koko ajan, kun eivät osaa viettää normaalia perhe-elämää ja iloita toisistaan, perheestään jne. Sen sijaan pitää olla menossa hirveästi ja vielä kehuskella sillä ympäriinsä. Ei "olla olemassa", jos ei saada pröystäillä muille.

        Tää tollo pari ei olis ikinä omilla ansioilla yltäneet samaan elintasoon , eikä sitä myöskään noin eläen kovin kauan ylläpidetä,kummallakaan ei ole mitään mainittavaa koulutusta , elämä on pelkkää velttoilua lomasta lomaan , satunnaisia treenaus sessioita lukuunottamatta ,nekään ei tosin johda mihinkään--tyhjää ja tarkoituksetonta elämää ,mutta sopii täydellisesti ,noin pinnallisille ,itsekkäille ,keskenkasvuisille idiooteille


    • utelias.uuno

      Onko Stefanilla mitään koulutusta tai tutkintoa suoritettuna? Ihanko vaan isänsä rahoilla elelee vai tekeekö jotain duunia.

    • Tyhjä.tynnyri

      Nyt on Iltalehdessä taas "uutinen": Martina julkaisi harvinaisen yhteiskuvan molempien tyttäriensä kanssa. "Rakastan teitä". Ei sen pitäisi olla uutinen. Se kertoo surullisesti kaiken: Pitää kertoa lehdessä, että rakastaa lapsiaan, kun ei osaa sitä kasvotusten ja omilla teoillaan ja läsnäolollaan kertoa. Lisäksi, kuten mainittu, kuvakin on harvinainen. Niin täysin vieraantunut todellisuudesta ja arjesta. On olemassa vain mediassa ja sosiaalisessa mediassa. Sairasta, että kaikki on pinnallista esitystä ja kaikki pitää tuoda julkisuuteen. Onkohan pahakin kriisi kotona?
      Kaiken kukkuraksi näyttää kuvassa valehtelematta 5-kymppiseltä. Kasvot jotenkin oudon turvoksissa.

      • viinapöhö

        Viikon viinakuuri Lapissa turvottaa naaman.


      • Tuutikk

        Ja nuo sormet ovat kauhean turvoksissa


    • löimnopsu

      Mara vanhenee ja happanee...lähtö tulee vielä Riksun tytölle tästä
      makeasta elämästä tai sitten Stefania tuhlaa kaikki rahansa.
      Aika moni perijäpoitsu on pistänyt kaikki parissa vuodessa sileeksi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      16
      1429
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1285
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1072
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1026
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1015
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1003
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe