Nyt kielletään jo katseet ja eleetkin!?

Suolapatsas

Hesarin yöllisessä Mielipide-kirjoituksessa väitetään, että jopa katseet ja eleet voivat olla rasistisia!?

Pitäkää siis pokkanne, katsokaa lasittunein silmin eteenne ja olkaa liikkumatta, kun mamu kävelee ohitsenne. Muuten voitte syyllistyä rasismiin.

22

296

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suvakkisensuuri

      Taas foorumin suvakkisensuuri jyllää ja poistelee harmittomiakin kommentteja!?

      Kun ei millään perusteella voi sensuroida avausta. Tosin ei nuo härskit moderaattorit mitään perustelua kaipaa, kun poistavat asiallisia avauksia...

      • Lisätodiste

        Foorumin sensuuri haluaa kovasti vahvistaa avauksen totuuden. Totuuden sanominen maahanmuutosta ja sen kiihkokannattajista on näköjään myös sitä rasismia???


    • ParasOllaVainSisällä

      Kävelkää katseet maahan luotuina, säädyllisesti pukeutuneina ja vaiti.
      Näin voitte säilyttää henkiriepunne hieman kauemmin islamilaisen kauhuaallon kourissa.

    • Muumimammamaisuus

      Jokaisen suomalaisen pitää opetella Halosmainen imelä tekohymy.

      • NatzinMutsi

        Tarja Halonen on inhon väristyksiä aiheuttava ihmiskummajainen jolle nauroi koko maailma.
        Ainoa kansa joka sitä ei tajunnut olivat suomalaiset.


      • w56u576u6

        se että suvakit eivät tajua jotain ei tarkoita että muutkaan eivät tajuaisi,turha yleitää vajavaisten oireita muita koskeviksi.


    • Jasittensitäviedään

      Ne ristikkokaavut. Myös miehille. Ja foliokääre päähän sillä suvakit tahtovat urkkia rasistiset ajatukset.

    • Kaikillesama

      Jos meidän sanojamme ja nyt jo ilmeitämmekin vahditaan niin tasa-arvon nimissä kaikkien kasvot esille.Mistä me muuten tiedämme kuinka paljon joku huntunsa takana ilmehtii ja irvistelee :
      https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2641

    • alamaisia.omassa.maassa

      Pitää katsella nöyränä maahan kun uusi kunniakansalainen marssii vastaan!

      • nöyränäsuomalaisena

        nöyryyttä pitää olla ja myöskin osoittaa näille "maahan tulleille ihmisille" muusta ei niin väliä


    • hiljainen.hiirulainen

      kyllä todellakin näin on asia että jo katsekin pienikin ele luokitellaan rasistiseksi josta voi pahimmassa tapauksessa rapsahtaa tuntuvat sakot ellei jopa vankeuttakin. Katsekontaktia tulee välttää ja yrittää olla mahdollisimman näkymätön ja kuulumaton

    • sisäpiiritietoa

      Kun lähdetään pelleilemään, niin kynnys aina pahempaan pelleilyyn madaltuu. Itse olen odottanut tätä pahemmaksi kehittymistä tietoisena siitä. Päätarkoitus kun ei ole tuomita puhetta tai mielipidettä, vaan itse ihminen, ja koko se kansanosa, joka ei hyväksy hyvinvointiimme kajoamista nykyisellä järjettömällä tavalla, eikä hyväksy turvallisuusriskejä, eikä hengenvaarallisia uskontorituaaleja, eikä alistavia uskonnollisia lakeja ja tapoja muuttamaan oman maamme elämää, eikä sitä valehtelua ja propagointia, jolla meitä yritetään joka ikisenä päivänä ja yönä mustamaalattua ja vaiennettua. Onhan se hurjaa, että saat rasistifasistinatsin leiman jos et hyväksy em. asioita sekä miljardeja maksavaa pakolaispolitiikkaa, joka oli säännelty kiintiöllä, joka perustuu taloudellisiin yms, resursseihin. Etkä hyväksy sitä valhetta, että kiintiön ylittävältä osalta käytetään valheellisesti nimitystä "maahanmuuttaja". Eihän nämä turvapaikanhakijat ole maahanmuutajia. Maahanmuuttoon on aina ollut ehtonsa: olet kykenevä elättämään itsesi ja perheesi jne. Nämä "maahanmuuttajat" siirtyy heti automaattisesti sosiaalisen tukemisen piiriin, saavat valmiiksi asunnot, terveydenhoidon, rahaa, ruokaa, vaatteita, puhelimia, tietokoneita, ajokortteja jne jne jne kansan kustannuksella, kun taas aito oikea maahanmuuttaja on velvollinen ne järjestämään itse. Jos ei onnistu, tulee karkoitus. Ja sekin tekee meistä rasistifasistinatseja, että tuomme julki epäkohtia, valheita, peittelyitä yms. Sanoohan sen jo järkikin, että tämä aggressiivinen vainoaminen ja jahtaaminen johtuu päivänvalolle aroista asioista. Myös poliitikkojen tekemät epäisänmaalliset päätökset, selän kääntäminen, valehtelu yms. kertoo siitä.

      Kun laskee kaiken tämän yhteen... Suomalaisuuden yhtäkkinen vihaamisbuumi, suomalaisten arvojen halveksiminen, suomalaisten geeneistä, alkuperästä jne. valehtelu, median valehtelu, suvakkikultti, "rasistit" ja "natsit", miljardeja sitova "pakolais"politiikka, pakolaisbisnes, EU-politiikka, Suomalaisia hyödyttävän liiketalouden siirtelyä kansainvälisten pankkiirien hallintaan, hallintarekisteri, Soinin & selkäänpuukottajien lähtö Persuista, Persujen vainoaminen ja mustamaalaaminen, korruptio, Bilderberg, suljettujen ovien politiikka, maan tarkoitushakuinen velkaannuttaminen, omavaraisuuden tukahduttaminen... jne jne jne. niin ei ole kahta sanaa, että Suomi kyykytetään riippuvaiseksi ja tahdottomaksi, jotta se siirtyy mahd. vähin vaivoin osaksi "Liittovaltiota". Eikä se ole yhtään salaliittoteoriaa, että EU ei ole talouspoliittinen jne. järjestelmä, vaan "kolmannen maailmansodan" operaatio. Nyt pankkiirit ei ydinaseuhan ja kemiallisten/biologisten aseiden uhan vuoksi voi sytyttää heitä hyödyttävää suurempaa sotaa. Nyt aseet on erilaisia; talouspoliittisia ja muuten poliittisia. Niillä saa tuhoa aikaan ilman varsinaista sodankäyntiä. Tuotot huomattavasti suuremmat.

      • qåaäzm

        Siinä tuli paljon perusteluita joita suvakeilta on turha odottaa. Ei heillä ole kuin ne pari-kolme sanaa jota hokevat kuin helppoheikit. Kiitos sinulle tästä.


    • Kuvaako joku minun katseeni, vai millä todistetaan ilmeeni rasismin?

    • ppaapp

      Suomen uusi kansallipuku on, Hijab, tummat aurinkolasit, suukapula ja pakkopaita, näin emme pysty olemaan rasistisia, lähentelemään toista sukupuolta emmekä matuja kadulla tai kaupoissa liikkuessamme.

    • voiveeeee

      Tänään kaupassa , hyvin pukeutunut herrasmies käveli kaupan ympäri , kassajonossa odottelua muilla , kävelipä suoraan ulos , kassakin katsoi perään ja moni muukin . Nyt poden pahaa mieltä olenko syyllistynyt liikaan seuraamiseen muitten ihmisten kanssa , Voi olla että parta-ajamatta herrasmiehellä oli vaan katselmus eikä mitään löytynyt , tai on keksitty uusi 1000 eken kännykkään sovellus joka hoitaa asian iha vaan ohi kävelemällä ,,,. piiiikkusen kateuspiikki iski ,V,,,U

    • Korruptoitunutsuomi

      Tähän tää suomi menossa kun ei saa enää ees mitään tehä koska maahanmuuttajat pitää sitä rasismina

    • Nassunäkyy
    • Tehokasta_lakia

      Rikoslain uusi pykälä:
      "Joka katsein, puhein tai elein kiinnittää huomiota vastaantulevaan mamuun, tuomittakoon rasistisesta vainoamisesta sakkoon tai vankeuteen. Joka ei ole huomaavinaan vastaantulevaa mamua, tuomittakoon rasistisesta halveksimisesta sakkoon tai vankeuteen."

      Tällä tavalla saadaan kansa vielä paremmin kyykkyyn kuin kiihotuspykälällä.

      • qåaäzm

        Älä mene vinkkaamaan. Ottavat vielä todesta tuon. En enää ihmettele yhtään mitään, mitä suvakit esittävät. Mikään ei yllätä enää. Maailma on menossa hulluksi tosissaan.


    • Ikävä kyllä. Suomi24ssäkin rasismi on kielletty aihe mistä ei saa enää puhua kuin normaaleista aiheista. Monikulttuuristit sen sijaan saa puhua heidän ideologiasta vaikka kuinka paljon.

    • qåaäzm

      Tämä on hirveää. Mitä kaikkea ne suvakit pimeässä päässään vielä keksivät? Täällä ei voi enää hengittää kun sekin kohta kielletään.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1388
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1251
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1195
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1145
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      20
      1114
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1067
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      33
      1038
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1033
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1032
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      13
      1023
    Aihe