Paranin 25 vuoden masennuksesta Psilosybiinillä

lapissa.asuva.rouva

Kävin Amsterdamissa noin 2 vuotta sitten ja kokeilin siihen oman lääkärin suosittelemaa psilosybiiniä jota löytyi sieltä shopista ns. tryffeli-valmisteesta jota saa myydä siellä täysin laillisesti

Olo tuli rennoksi kuin lapsella ja se hyvä olo on jatkunut aina vaan. Olen voittanut sata kertaa lotossa pääosuman, olo muuttui ihanaksi ja tavallaan sain oman itseni takaisin

Ihme ja kumma että tuota ei saa vielä lääkevalmisteena suomalaisille masentuneille joka oikeasti auttaa ja parantaa masennuksen


Suomessa syö satoja tuhansia ihmisiä vaarallisia SSRI masennuslääkkeitä jotka tuhoavat ihmisen terveyden, olen todella pahoillani niiden puolesta jotka syövät näitä lääkkeitä jotka eivät paranna vaan tuhoavat terveyden ihmiseltä

https://madinfinland.org/ssri-masennuslaakkeiden-haittavaikutukset/

*****Yleisimmin käytettyjen SSRI-aineiden tunnetuimpia haittavaikutuksia*****

•Seksuaalisen toiminnan häiriöt
Tunne-elämän kaventuminen
Riippuvuus ja ”lopetusoireet”
Itsemurha-alttius ja itsemurhat
Akatisia
Vihamielisyys ja väkivalta
Serotoniinioireyhtymä
Huimaus ja kaatuilu
Liikenneonnettomuudet
Veren suolapitoisuuden lasku eli hyponatremia
Sydänvaivat
SSRI ja raskaus
Kaksisuuntainen mielialahäiriö
Muita haittoja

9

273

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mauri-54

      Onneksi olkoon sinulle paranemisestasi , löysin tekniikan maailmasta tämän artikkelin:


      Imperial College Londonin tuoreessa tutkimuksessa huomattiin psilosybiinin lievittävän masennuksen oireita useiden viikkojen ajan sienien nauttimisen jälkeen.

      Tutkimuksessa paneuduttiin erityisesti psykedeelisen kokemuksen aiheuttamaan ”jälkihehkuun” ja siihen, miten se ilmenee aivotoiminnan muutoksina.

      Psilosybiini on niin kutsuttujen ”taikasienten” psykoaktiivisista vaikutuksista vastuussa oleva ainesosa. Tutkimukseen osallistui 20 masennuksesta kärsivää henkilöä, joiden kohdalla perinteiset hoidot eivät olleet osoittautuneet toimiviksi.

      Tutkittaville annettiin kaksi annosta psilosybiiniä. Ensimmäinen annos oli suuruudeltaan 10 milligrammaa ja toinen, viikon kuluttua ensimmäisestä annettu annos 25 milligrammaa.

      Aivokuvat paljastivat hoidon muuttaneen potilaiden aivotoimintaa merkittävästi.

      Verenkierto etenkin aivojen ohimolohkossa (joka sisältää mm. mantelitumakkeen sekä hippokampuksen) väheni merkittävästi hoidon seurauksena. Tutkijat huomasivat psilosybiinin myös tasapainottaneen aivojen eri osien välisiä yhteyksiä.

      Psilosybiinin on aiemmissa tutkimuksissa huomattu lisäävän aivojen eri osien välistä kommunikaatiota tripin aikana. Akuuttien vaikutusten jälkeen se näyttäisi kuitenkin palauttavan aivoihin lopulta ”alkuperäiset tehdasasetukset”.

      ”Olemme ensimmäistä kertaa osoittaneet psilosybiinihoidon aiheuttavan aivojen aktiivisuudessa selkeitä muutoksia masentuneilla henkilöillä”, tutkimuksen johtaja tohtori Robin Carhart-Harris kertoo tiedotteessa.

      Carhart-Harris kertoo useiden potilaiden kuvailleen oloaan (tietokonetermein) ”resetoiduksi” hoidon seurauksena.

      ”Yksi potilas kertoi kokemuksen olleen kuin tietokoneen kovalevyn eheytys. Toinen vertasi kokemusta tietokoneen uudelleenkäynnistykseen.”

      ”Psilosybiini voi toimia väliaikaisena käynnistyspolkimena, jota masennuspotilaat tarvitsevat päästäkseen irti masennuskierteestä. Kuvantamistuloksemme tukevat alustavasti tätä resetointi-analogiaa. Vastaavia muutoksia aivotoiminnassa on havaittu elektrokonvulsiivisen hoidon yhteydessä.”

      Koehenkilöt raportoivat hoidon ”jälkihehkun” (jota leimaa mm. parantunut mieliala ja vähentynyt stressi) kantaneen viiden viikon tutkimusjakson loppuun saakka.

      Tutkijat huomauttavat kokeen olleen pienimuotoinen, joten sen tuloksista ei parane vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä. Se on kuitenkin jälleen yksi lisä psykedeelien terapeuttisen potentiaalin puolesta puhuvien tieteellisten tutkimusten alati kasvavaan joukkoon.

      Lisää aiheesta Imperial College Londonin tiedotteessa. Tutkimus on julkaistu Scientific Reports -tiedejulkaisussa.

      https://tekniikanmaailma.fi/tiede/taikasienille-loytyi-taas-kayttoa-toimivat-aivojen-reset-nappulana-masentuneiden-hoidossa-kuin-kovalevyn-eheytys/

    • ihmettelenkovasti

      Miksi tota psiloa saa hollanissa mutta ei suomessa masentuneille ????

      Suomi on pölhö maa....ei voi muuta sanoo. Tuttavistani kaks on saanut sydänkohtauksen SSRI ja mitsatsapiini masennuslääkkeiden käyttämisestä....niin että ei noi lääkkeet ainakaan paranna.....

      • jbcuiabscio

        Ei sitä saa kovin monesta muustakaan valtiosta,hollanti on vapaamielisempi kun suomi,siinä syy.

        Toinen on se kun kokemattomat ei ymmärrä ainetta ja aliarvioi sen täysin,tuloksena voi olla pelottava ja ahdistava matka,joka ei tosin tapa mutta voi järkyttää herkkää mieltä. Noiden käyttöön on olemassa yksinkertaset ohjeet,joilla minimoidaan mahdolliset haittavaikutukset,sitä ei jotkut mahda ymmärtää,onneksi asiat on kuitenkin menny parempaan suuntaan ja internetin aikana löytyy helposti tietoa aineen vaikutuksista ja ohjeita kuinka näitä tulee käyttää oikein. Väärinkäytöllä voi olla todella ikäviä seurauksia mielenterveydelle.


    • hkjhdskh

      Netistä löytyy tietoa vaikka kuinka paljon miten tuolla hoidetaan masentuneita sivistysvaltioissa.

      Määrähän tuossa ratkaisee ja digitaalisella eli grammatarkalla puntarilla voinee punnita määrän joka on pieni ja vastaa nimenomaan terapeuttista vaikutusta ilman mitään ikäviä seurauksia.

      Helppoa ja yksinkertaista olisi parantaa masentuneita suomessa tuolla valmisteella.........

      • biodvbi

        Ei se ole se määrä,vaa valmistautuminen,sillä on kaikista suurin painoarvo ja sitä en voi vähätellä tippaakaan koska valmistautuminen määrää sen matkan suunnan ja laadun. Itse henkilökohtasesti suosin suuria annoksia,en suosittele jollet todella tiedä mitä olet tekemässä.

        Toki kokemattomalle aina luotettava vahti ja se pienempi annos ensin,mutta ei se ole se juju,vaan set & setting.


    • tieamo

      Tunnen monta porron polttajaa jotka ovat menehtyneet.

    • kyhgfdk

      Porro eli kannabis onkin sitten vaarallisempaa ihmiselle. Täysin eri aines kuin turvallinen psilosybiini.

      • ubuibasfuib

        Siis noiden aineiden haitat on aikalailla samalla tasolla,ei ole sen vaarallisempaa kun psilosybiini. Psilosybiinin haitallisuus on väärissä tilanteissa/paikoissa käyttäminen,joka voi johtaa mielenterveydellisiin ongelmiin. lue ylempää valmistautumisen tärkeydestä.
        Kannabiksen vaarallisuus on myös psyykkinen,hallitsematon käyttö aiheuttaa aineella kun aineella ongelmia. Joillakin voi olla jopa niin herkkä mieli että ei tarvitse kun sen yhden hitin.

        Miks näitä edes vertaillaan keskenään,koska nämä on kuitenkin niitä vähiten ongelmia aiheuttavia aineita. Tietenkin löytyy aina niitä ihmisiä joille aine ei sovi,ei se tarkota automaattisesti että aine olisi kaikille haitaksi. En minäkään pysty juomaan kun 2 kuppia kahvia,kolmas aiheuttaa jo epämiellyttäviä tuntemuksia,koska kofeiiniyliherkkyys. Jotkut voi vetää koko pannun ilman ongelmia.


    • yhteiskunta_terveemmäksi

      Psilosybiini parantaa oikeasti masennuksen ja ahdistuksen, mihin ei kemiallinen masennuslääke pysty valitettavasti.

      ********Tutkijoiden mukaan psilosybiini voisi sopia ahdistuksen ja masennuksen hoitoon, sillä se pystyy katkaisemaan masentuneen kielteisen ajatuskierteen. Psilosybiinin lääkekäyttöä tutkitaan parhaillaan.**********


      Eiköhän suomalaisten myrkyttäminen vaarallisilla ja kemiallisilla masennuslääkkeillä saisi jo riittää joka on jatkunut jo vuosikymmeniä aivan turhaan ja aiheuttanut lukemattomia sydän infarkteja ja muita lisäsairauksia.

      Työkyky paranisi monella ja se toisi hyvää yhteiskuntaan kun masentuneet ja ahdistuneet parannettaisiin psilosybiinillä joissa valvojina olisivat lääkärit.




      Psykoaktiivisia sieniä kutsutaan leikillisesti myös taikasieniksi, sillä niitä syötyään ihmisen tietoisuuden tila muuttuu. Uusi tutkimustulos korostaa niiden mieltä piristäviä vaikutuksia.




      Psykoaktiivisten sienten psilosybiini muuttaa ihmisen tietoisuuden tilaa. Mitä aivoissa silloin tapahtuu?

      Vaikutus aivoissa muistuttaa unten näkemistä. Yllättäen selvisi myös, että sienten vaikuttava aine psilosybiini saattaa sopia masennuksen hoitoon.

      Asiaa tutki Enzo Tagliazucchin tutkijaryhmä saksalaisesta Goethe-yliopistosta.

      He havaitsivat, että psilosybiinin vaikutuksen alaisena koehenkilöiden aivotoiminta muistutti unennäkemiseen liittyvää tilaa: tunteisiin ja muistoihin liittyvä aivotoiminta voimistui, itsehillinnästä ja ajattelusta vastaavien aivoalueiden toiminta taas heikkeni.

      Tutkijoiden mukaan psilosybiini voisi sopia ahdistuksen ja masennuksen hoitoon, sillä se pystyy katkaisemaan masentuneen kielteisen ajatuskierteen. Psilosybiinin lääkekäyttöä tutkitaan parhaillaan.

      https://www.etlehti.fi/artikkeli/terveys/taikasienesta_piristysta_katkaisee_kielteisen_ajatuskierteen

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe