Hua Hinistä raittiusmatkailun kohde

ByebyeHuaHin

Iloisia uutisia, teille absolutisteille, Hua Hinistä luodaan ensimmäinen Thaimaan täysraittiuden lomakohde, tästä se alkaa:
https://www.thaivisa.com/forum/topic/1007286-no-smoking-now-hua-hin-police-get-tough-with-beach-booze-ban/?utm_source=newsletter-20171017-1758&utm_medium=email&utm_campaign=news

Nyt alkavat asuntojen entistäkin hurjemmat alennusmyynnit, täysraittiita expateja täällä löytyy yksi, ai niin, hänhän menehtyi viimevuonna.
Koko expatien joukko on päättänyt lähteä pois paikasta, tietysti tämä ei ole ainoa syy, vaan siihen ovat johtaneet monet, monet syyt.
Pienenä esimerkkinä voin kertoa ne kaikki kirjoitukset Huan rannoista pitävät kyllä paikkansa, vaikka virallisesti öljyonnettgomuuksia, kalakuolemia, elikoiden ulostamisia, ylihintoja pidetäänkin normaaleina ilmiöinä, eikä niistaä hiiskuta enempää. Puhumattakaan viemäriverkostosta, josta vesi lasketaan suoraan mereen, siis kaikki ylijäämä, jota ei puhdasvesiverkostoon johdeta.
En nyt viitsi mainita enempää kaupungin keskellä sijaitsevasta kaatopaikasta, enkä rottalaumoista, jotka ovat vallanneet hotellit, unohtamatta myös riidan- ja tappelunhaluisia asukkaita, jotka päivittäin pahoinpitelevät turisteja.
Voi niin paljon jää kertomatta, koska en ehdi nyt enempää, muuttokuorman lastaus vie kohtuuttomasti aikaamme, mutta ilomielin sen teemme, onhan odottamassa ihana uusi asuinpaikka, Thaimaan paras lomakohde Pattaya, kaikkine monipuolisine mahdollisuuksineen.

76

736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MielenkiintoinenUutinen

      Maija siis on asunut Hua Hinissä ja nyt muuttaa Hua Hinistä Thaimaan parhaaseen lomakohteeseen Pattayalle.

      Onkos Maija asunut vuokralla vai ihanko omistaa oman jonkun ?

    • Kiitollinentalonostaja

      Kiitos asiantuntevasta kirjoituksesta Hua Hinistä. Kyllä nyt talonostoaikeet sieltä jäivät vain aikeiksi. Nyt suuntaamme tutkimaan toisia paikkoja.

    • thaijatuksia

      Omaan matkailuun ei, käytännössä paljonkaan merkitystä vaikka, rannoilla olisikin alko- ja savuke -kielto.

      Liialliset rajoitukset jotka sotii matkustajien ajatusmaailmaa vastaan saa, matkaajat suuntaamaan toisaalle.

      Jos kiellon tarkoitus onkin vähentää, rannan roskaamista, omilla *eväillä* matkaavien suhteen, kielto on perusteltu, lisäten yleistä viihtyvyyttä. Toisaalta vaikkapa vesipullo on suurempi roska kuin olut tölkki.

      Rantabaareilta kuitenkin alkonmyyntikielto olisi kohtalokasta. Se veisi monta työpaikkaa. Rantabaarien katoaminen myös vähentäisi viihtyvyyttä. Itse pärjäisin hyvin rannalla fantallakin, se tuskin olisi baarinpitäjille kannattavaa.

      Thaimaan rannoilla en juurikaan päihtymisestä johtuvaa häiriökäyttäytymistä ole havainnut.

      • 33NumBall

        Kiellon tarkoituksena on estää tupakan tumppien sisältämän nikotiinin ja tervan valumisen rannan hiekkaan ja sitä kautta meriveteen... Kielto koskee kaikkia julkisia uimarantoja koko Thaimaan alueella.. kiellon rikkojaa odottaa kahden vuoden vankeus tai 10.000 sakko... Oluen myynti rannalle myös kielletään, rikkoutuneiden pullojen takia.


      • SaastaaHuaHInissä
        33NumBall kirjoitti:

        Kiellon tarkoituksena on estää tupakan tumppien sisältämän nikotiinin ja tervan valumisen rannan hiekkaan ja sitä kautta meriveteen... Kielto koskee kaikkia julkisia uimarantoja koko Thaimaan alueella.. kiellon rikkojaa odottaa kahden vuoden vankeus tai 10.000 sakko... Oluen myynti rannalle myös kielletään, rikkoutuneiden pullojen takia.

        Hua Hinissä on rannat jo tuhottu muutenkin, todella pahasti, ikuinen eläinten ulostaminen on sallittua ollut vuosikymmenet, vakavan öljyonnettomuuden tuhot unohdettiin merenpohjaan ja hiekan alle, kymmenien vuosien tupakantumppien heittelyä myös ei voida poistaa tällä uudella mernetelmällä. Hua Hiniläisten pitäisi tulla ottamaan oppia Pattayan puhdistusmenetelmistä, jotka toimivat, toisin, kuin Hua Hinin unohtaminen piiloon.


    • Thainautti

      Savukkeita ei suinkaan kielletä kaikilla Thaimaan rannoilla. Asetus koskee vain 22 rantaa jotka, erikseen mainittu.

      Jos on missä tahansa Thaimaassa liikkunut, silmät auki tietää, vesipullot on paljon yleisempi roska kuin, esim. olut pullot.

      Toisaalta lasiroskat vaarallisempia, rannalla oleville.

      On vain hyvä kaikille jos, kulutusta ohjataan rantabaareihin, pussikaljojen sijaan. Etenkin niiden kohdalta jotka, eivät osaa korjata jälkiään.

      • SaastaaHuaHInissä

        Tupakoimattomana ja vain vähän alkoa nauttivana olen osittain samaa mieltä, kuitenkin kyllä rannalla yleensä syö ja lämmössä muutaman oluen nautin, joten jäävät kyllä rantakojut ja kauppiaat tappiolle ja pelkään, paljon, sillä kaltaisiani matkailijoita on paljon.


      • SaastaaSunAivoissas
        SaastaaHuaHInissä kirjoitti:

        Tupakoimattomana ja vain vähän alkoa nauttivana olen osittain samaa mieltä, kuitenkin kyllä rannalla yleensä syö ja lämmössä muutaman oluen nautin, joten jäävät kyllä rantakojut ja kauppiaat tappiolle ja pelkään, paljon, sillä kaltaisiani matkailijoita on paljon.

        Luuletko että rantakojulaisille tuo sinun tietosi on joku uusi juttu ?


      • Tietoalerpalle
        SaastaaSunAivoissas kirjoitti:

        Luuletko että rantakojulaisille tuo sinun tietosi on joku uusi juttu ?

        Uutta tämä on myös lerpalle, aivan hiljan julkaistu asia.


    • Numpalleista-roikkumaan

      Huan parhaat leidarit eivät löydy rannoilta. Vain hevonkakka lilluu siellä.

      • TaitaaJoRoikkuu

        Pattayan rakkaiden puheenjohtaja idiootti ei löydy Thaimaasta, vaan Jyväskylästä.


      • kunnonisä

        Olipa hienoja uutisia ! Hua Hinissä on hyvä viettää talvea, varsinkin kun kaikki röhjäkkeet , juopot suuntaavat Pattikselle venäläisten rikollisten seuraan.
        Siisti , rauhallinen Hua Hin - suosittelen perheille sekä muuten kunnollisille ihmisille.


    • santtu_1975A

      Itselleni ei kyseisisllä kielloilla (missä päin Thaimaata tahansa ovatkaan) ole mitään haittaa, päinvastoin. Tupakoimattomana ja alkoholia juomattomana kyseinen asia on mielestäni vain positiivinen asia (tosin, jonkun henkilön yhden-kahden oluen nauttiminen rannalla ei kyllä minuun vaikuta, mutta tupakointikielto on oikeasti tosi positiivinen asia, kannatan).

      Ja sitä en välillä näissä keskusteluissa käsitä, että mitä haittaa siitä matkailijalle on, jos muiden matkailijoiden määrä jossain kohteessa vähenee, se kun yleensä merkitsee kovempaa hintakilpailua (=halvempia hintoja), vähemmän ruuhkia, väljempiä uimarantoja/uima-altaita yms...
      Eli joku voisi kertoa mitä haittaa (kohtuullisella) turistien vähenemisellä voisi tavalliselle matkaajalle olla?

      • TwinCMOrg

        Tupakasta.
        Sääntösuomi on jakanut kahtia kansan tässäkin asiassa ja nyt mennään jo tässä asiassa mielipiteitä jakamaan tänne, ok mielipiteet sallittu, mikäli Maija ei persläpilerpata.

        Turistien määrästä.
        Ei kukaan tervepäinen turistien määrän vähenemisestä ole ollut huolissaan, vaan juttuhan on vain Maijan kiusaamista, koska hänen ainoa elämänsisältönsä on helmi kaikkinensa.

        Heitin muuten tuohon eilen johonkin juttuun linkin kaverin blogista rantakuvia Pattayalta ja Huasta, samassa blogissa oli paljon kuvia hänen moottoripyöräilystä täällä.

        Jäikö hyvä mieli sateisesta Chiang Maista ?


      • thainautti

        Kerroppa santtu, miten jonkun tupakointi rannalla Thaimaassa esim. sesonkiaikaan haittaa sinua henkilökohtaisesti? Luulen että saman verran kuin savulliset ravintolat suomessa niille, jotka eivät siellä käyneet. Jos savuton ravintola olisi ollut bisnes suomessa, niitä olisi ollut aina.

        Moottoripyörä-skootteriliikenne tappavat thaimaassa taatusti enemmän sivullisia ihmisiä, kuin tupakointi. Eikö se pitäisi pikemminkin kieltää, tai rajoittaa voimakkaasti? Jos haluaa kiertää Thaimaata, kulkuyhteydet ovat loistavat vaikkapa verrattuna suomeen. Toivottavasti olet ymmärtänyt vähentää pakokaasupäästöjä ja ruuhkia osaltasi Thaimaassa, suosimalla julkisia kulkuneuvoja.

        http://www.iltalehti.fi/thaimaaextra/2015020819165931_th.shtml

        Kyse ei ole pelkästään matkaajista. Thaimaan sesonki on kuitenkin vain muutamia kuukausia. Monet turismin palveluksessa olevat tienaavat n. 10€ päivässä. Hyvänä päivänä he voivat hehkuttaa lähes 20€ ansiolla, se on kova juttu, max 2 kertaa kaudessa. Jos palkka perustuu työsuoritteeseen tai provikkaan eikä ole asiakkaita, ei saa palkkaakaan. Töihin on kuitenkin mentävä koska, tulijoita on jonossa. Siitä kympistä sitten säästät siihen huhtikuunlopusta marraskuun alkuun jolloin et tienaa mitään.

        Siitä samaisesta kympistä maksat sitten esim 2000 thb/kk vuokraa huoneesta, jotta voi olla töissä turismikeskuksissa. 1500 vuokra, ja 500 sähkö. Oletko käynyt koskaan tutustumassa tällaisiin asuntoihin? Oma autotallinikin on viihtyisämpi.

        Vaikka Thaimaassa ala-koulu onkin ilmaista niin, kouluruoka ja kyyti maksavat. Samoin kouluasut pitää hankkia itse. Koulussa voi olla myös partiopäiviä, jolloin on partiopuvut päällä. Nekin hankitaan itse. Samoin urheiluasut. Eihän ne asut kalliita Thaimaassa ole. Mut kympin liksasta se on huomattava summa.

        Syödäkin olisi edes joskus hyvä. Suosittelen lämpimästi joskus tutustumaan heidän normi iltaruokaansa. Samoin siitä kympistä elätetään myös isovanhempia. Siitä myös saatetaan maksaa esim. asuntolainaa. Jollakin sinne töihin kämpästä pitää liikkuakin. Jotakin päälläkin olisi hyvä olla, mielellään koko perheellä.

        Siitä maksetaan myös terveydenhoitokulut ja hygienia tuotteet.

        Yhteyttä hoidetaan kännykällä kaukana olevaan perheeseen. Sekin maksaa jotain.

        Kyllä Thaitkin haluaisivat myös joskus muutakin elämältään.

        Kuinka paljon lisää kilpailua ja elintason laskua Santtu toivoisi, ollakseen tyytyväinen?

        Joissakin pikaruokaketjuissa palkka on 300 thb päivässä ja työpäivänpituus 10h. Paljonko siinä on mielestäsi tinkimisvaraa?

        Itse juttelen Thaimaassa paljon Thaimaalaisten ihmisten kanssa. Olen kuullut paljon aika karuja ihmiskohtaloita, ihmisiltä jotka, koittavat tehdä omista matkoistani mahdollisimman hyviä. Sen hetken kun itse Thaimaassa vietän, haluan että ne ihmiset jotka huolehtivat minusta, pystyisivät huolehtimaan myös itsestään. Ihan vaan sen takia että, itsellänikin on mukavampaa.


      • NauttiThai
        thainautti kirjoitti:

        Kerroppa santtu, miten jonkun tupakointi rannalla Thaimaassa esim. sesonkiaikaan haittaa sinua henkilökohtaisesti? Luulen että saman verran kuin savulliset ravintolat suomessa niille, jotka eivät siellä käyneet. Jos savuton ravintola olisi ollut bisnes suomessa, niitä olisi ollut aina.

        Moottoripyörä-skootteriliikenne tappavat thaimaassa taatusti enemmän sivullisia ihmisiä, kuin tupakointi. Eikö se pitäisi pikemminkin kieltää, tai rajoittaa voimakkaasti? Jos haluaa kiertää Thaimaata, kulkuyhteydet ovat loistavat vaikkapa verrattuna suomeen. Toivottavasti olet ymmärtänyt vähentää pakokaasupäästöjä ja ruuhkia osaltasi Thaimaassa, suosimalla julkisia kulkuneuvoja.

        http://www.iltalehti.fi/thaimaaextra/2015020819165931_th.shtml

        Kyse ei ole pelkästään matkaajista. Thaimaan sesonki on kuitenkin vain muutamia kuukausia. Monet turismin palveluksessa olevat tienaavat n. 10€ päivässä. Hyvänä päivänä he voivat hehkuttaa lähes 20€ ansiolla, se on kova juttu, max 2 kertaa kaudessa. Jos palkka perustuu työsuoritteeseen tai provikkaan eikä ole asiakkaita, ei saa palkkaakaan. Töihin on kuitenkin mentävä koska, tulijoita on jonossa. Siitä kympistä sitten säästät siihen huhtikuunlopusta marraskuun alkuun jolloin et tienaa mitään.

        Siitä samaisesta kympistä maksat sitten esim 2000 thb/kk vuokraa huoneesta, jotta voi olla töissä turismikeskuksissa. 1500 vuokra, ja 500 sähkö. Oletko käynyt koskaan tutustumassa tällaisiin asuntoihin? Oma autotallinikin on viihtyisämpi.

        Vaikka Thaimaassa ala-koulu onkin ilmaista niin, kouluruoka ja kyyti maksavat. Samoin kouluasut pitää hankkia itse. Koulussa voi olla myös partiopäiviä, jolloin on partiopuvut päällä. Nekin hankitaan itse. Samoin urheiluasut. Eihän ne asut kalliita Thaimaassa ole. Mut kympin liksasta se on huomattava summa.

        Syödäkin olisi edes joskus hyvä. Suosittelen lämpimästi joskus tutustumaan heidän normi iltaruokaansa. Samoin siitä kympistä elätetään myös isovanhempia. Siitä myös saatetaan maksaa esim. asuntolainaa. Jollakin sinne töihin kämpästä pitää liikkuakin. Jotakin päälläkin olisi hyvä olla, mielellään koko perheellä.

        Siitä maksetaan myös terveydenhoitokulut ja hygienia tuotteet.

        Yhteyttä hoidetaan kännykällä kaukana olevaan perheeseen. Sekin maksaa jotain.

        Kyllä Thaitkin haluaisivat myös joskus muutakin elämältään.

        Kuinka paljon lisää kilpailua ja elintason laskua Santtu toivoisi, ollakseen tyytyväinen?

        Joissakin pikaruokaketjuissa palkka on 300 thb päivässä ja työpäivänpituus 10h. Paljonko siinä on mielestäsi tinkimisvaraa?

        Itse juttelen Thaimaassa paljon Thaimaalaisten ihmisten kanssa. Olen kuullut paljon aika karuja ihmiskohtaloita, ihmisiltä jotka, koittavat tehdä omista matkoistani mahdollisimman hyviä. Sen hetken kun itse Thaimaassa vietän, haluan että ne ihmiset jotka huolehtivat minusta, pystyisivät huolehtimaan myös itsestään. Ihan vaan sen takia että, itsellänikin on mukavampaa.

        No johan oli hyökkäys Santtua kohtaan hänen rantatupakointimielipiteestään.

        Paina vittuun Thainautti, juttus on ok mutta väärässä asiayhteydessä.


      • santtu_1975A
        thainautti kirjoitti:

        Kerroppa santtu, miten jonkun tupakointi rannalla Thaimaassa esim. sesonkiaikaan haittaa sinua henkilökohtaisesti? Luulen että saman verran kuin savulliset ravintolat suomessa niille, jotka eivät siellä käyneet. Jos savuton ravintola olisi ollut bisnes suomessa, niitä olisi ollut aina.

        Moottoripyörä-skootteriliikenne tappavat thaimaassa taatusti enemmän sivullisia ihmisiä, kuin tupakointi. Eikö se pitäisi pikemminkin kieltää, tai rajoittaa voimakkaasti? Jos haluaa kiertää Thaimaata, kulkuyhteydet ovat loistavat vaikkapa verrattuna suomeen. Toivottavasti olet ymmärtänyt vähentää pakokaasupäästöjä ja ruuhkia osaltasi Thaimaassa, suosimalla julkisia kulkuneuvoja.

        http://www.iltalehti.fi/thaimaaextra/2015020819165931_th.shtml

        Kyse ei ole pelkästään matkaajista. Thaimaan sesonki on kuitenkin vain muutamia kuukausia. Monet turismin palveluksessa olevat tienaavat n. 10€ päivässä. Hyvänä päivänä he voivat hehkuttaa lähes 20€ ansiolla, se on kova juttu, max 2 kertaa kaudessa. Jos palkka perustuu työsuoritteeseen tai provikkaan eikä ole asiakkaita, ei saa palkkaakaan. Töihin on kuitenkin mentävä koska, tulijoita on jonossa. Siitä kympistä sitten säästät siihen huhtikuunlopusta marraskuun alkuun jolloin et tienaa mitään.

        Siitä samaisesta kympistä maksat sitten esim 2000 thb/kk vuokraa huoneesta, jotta voi olla töissä turismikeskuksissa. 1500 vuokra, ja 500 sähkö. Oletko käynyt koskaan tutustumassa tällaisiin asuntoihin? Oma autotallinikin on viihtyisämpi.

        Vaikka Thaimaassa ala-koulu onkin ilmaista niin, kouluruoka ja kyyti maksavat. Samoin kouluasut pitää hankkia itse. Koulussa voi olla myös partiopäiviä, jolloin on partiopuvut päällä. Nekin hankitaan itse. Samoin urheiluasut. Eihän ne asut kalliita Thaimaassa ole. Mut kympin liksasta se on huomattava summa.

        Syödäkin olisi edes joskus hyvä. Suosittelen lämpimästi joskus tutustumaan heidän normi iltaruokaansa. Samoin siitä kympistä elätetään myös isovanhempia. Siitä myös saatetaan maksaa esim. asuntolainaa. Jollakin sinne töihin kämpästä pitää liikkuakin. Jotakin päälläkin olisi hyvä olla, mielellään koko perheellä.

        Siitä maksetaan myös terveydenhoitokulut ja hygienia tuotteet.

        Yhteyttä hoidetaan kännykällä kaukana olevaan perheeseen. Sekin maksaa jotain.

        Kyllä Thaitkin haluaisivat myös joskus muutakin elämältään.

        Kuinka paljon lisää kilpailua ja elintason laskua Santtu toivoisi, ollakseen tyytyväinen?

        Joissakin pikaruokaketjuissa palkka on 300 thb päivässä ja työpäivänpituus 10h. Paljonko siinä on mielestäsi tinkimisvaraa?

        Itse juttelen Thaimaassa paljon Thaimaalaisten ihmisten kanssa. Olen kuullut paljon aika karuja ihmiskohtaloita, ihmisiltä jotka, koittavat tehdä omista matkoistani mahdollisimman hyviä. Sen hetken kun itse Thaimaassa vietän, haluan että ne ihmiset jotka huolehtivat minusta, pystyisivät huolehtimaan myös itsestään. Ihan vaan sen takia että, itsellänikin on mukavampaa.

        Eihän se rannalla tupakointi minua silloin haittaa, kun en itse siellä rannalla ole, mutta silloin todellakin haittaa kun olen rannalla aurinkoa ottamassa ja joku tupakoi vieressä. Voin todella rehellisesti sanoa että tupakointi ja sen kuvottava haju joka leviää useiden mertrien päähän tupakoitsijasta (haju jota tupakoitisija itse ei edes tajua/huomaa) on mielestäni yksi niitä todella inhottavia asioita joita olen koko ikäni inhonnut ja varmasti tulen inhoamaan koko ikäni.
        Olen työskennellyt baareissa viimeisen noin 23vuotta, eli olen siis ollut vuosia baareissa töissä niin että niissä sai polttaa vapaasti, joka illan jälkeen kotiin mennessä haisi aivan "hel...in" pahalle ja tunkkaiselle, että ei muuta kuin vaatteet aina pyykkiin ja suihkuun...
        Nykyään onneksi on Suomessa asiat toisin tupakoinnin kanssa, en osaisi edes kuvitellakkaan että enään saisi sisällä tupakoida.


      • 33NumBall

        Toisaalta on varsin turhaa spekuloida Thaimaan lainsäätäjän tekemiä päätöksiä, kun rannalla tupakointi on kielletty, niin se on kielletty... siihen on epäilemättä syynsä, ei turhaan viranomaiset moista tekisi... erinomainen uudistus on Suomessa kieltää tupakointi ravintoloissa...
        Täällä on liikenne iso ongelma ja siihenkin pitäisi tehdä muutoksia, ja niitä tehdään koka ajan... viimeisin lähiaikoina voimaan tuleva laki kieltää ihmisten kuljettamisen lava-auton lavalla...

        Teenpa pienen pähkinän, mistä tietää Thaimaassa monelleko kyyditettävälle auto on rekisteröity...


      • HarrikassaEiTurvavyötä
        33NumBall kirjoitti:

        Toisaalta on varsin turhaa spekuloida Thaimaan lainsäätäjän tekemiä päätöksiä, kun rannalla tupakointi on kielletty, niin se on kielletty... siihen on epäilemättä syynsä, ei turhaan viranomaiset moista tekisi... erinomainen uudistus on Suomessa kieltää tupakointi ravintoloissa...
        Täällä on liikenne iso ongelma ja siihenkin pitäisi tehdä muutoksia, ja niitä tehdään koka ajan... viimeisin lähiaikoina voimaan tuleva laki kieltää ihmisten kuljettamisen lava-auton lavalla...

        Teenpa pienen pähkinän, mistä tietää Thaimaassa monelleko kyyditettävälle auto on rekisteröity...

        Turvavöiden määrä.


      • TuulenAlapuolelle
        santtu_1975A kirjoitti:

        Eihän se rannalla tupakointi minua silloin haittaa, kun en itse siellä rannalla ole, mutta silloin todellakin haittaa kun olen rannalla aurinkoa ottamassa ja joku tupakoi vieressä. Voin todella rehellisesti sanoa että tupakointi ja sen kuvottava haju joka leviää useiden mertrien päähän tupakoitsijasta (haju jota tupakoitisija itse ei edes tajua/huomaa) on mielestäni yksi niitä todella inhottavia asioita joita olen koko ikäni inhonnut ja varmasti tulen inhoamaan koko ikäni.
        Olen työskennellyt baareissa viimeisen noin 23vuotta, eli olen siis ollut vuosia baareissa töissä niin että niissä sai polttaa vapaasti, joka illan jälkeen kotiin mennessä haisi aivan "hel...in" pahalle ja tunkkaiselle, että ei muuta kuin vaatteet aina pyykkiin ja suihkuun...
        Nykyään onneksi on Suomessa asiat toisin tupakoinnin kanssa, en osaisi edes kuvitellakkaan että enään saisi sisällä tupakoida.

        Ymmärrän Santun näkökannan.

        Toisen huomioiminen ja kunnioittaminen on sivistyksen perusasioita, joita ainakaan tällä palstalla ei ilmene, joten tuskimpa tuo ilmenee Pattayan rakkaiden savuttelukäyttäytymisessäkään.

        Minä tupruttelen Hofnarrin lilliputteja nauttien siitä.
        Tosin en nauti, mikäli aiheutan ongelmaa ympäristölleni Santun mainitsemin tavoin.
        Siis jos en voi nauttia tupruttelusta, niin yksinkertaisesti jätän sytyttämästä.

        Olin sitten missä tahansa, joita esimerkkikohteita on lukuisia, niin aina ennen sytyttämistä selvitän onko ok ja jos ei ole mutta päädyn polttamaan, niin siirryn paikkaan tupruttelemaan, jossa en aiheuta kenellekään harmia.


      • KatjushaK
        TuulenAlapuolelle kirjoitti:

        Ymmärrän Santun näkökannan.

        Toisen huomioiminen ja kunnioittaminen on sivistyksen perusasioita, joita ainakaan tällä palstalla ei ilmene, joten tuskimpa tuo ilmenee Pattayan rakkaiden savuttelukäyttäytymisessäkään.

        Minä tupruttelen Hofnarrin lilliputteja nauttien siitä.
        Tosin en nauti, mikäli aiheutan ongelmaa ympäristölleni Santun mainitsemin tavoin.
        Siis jos en voi nauttia tupruttelusta, niin yksinkertaisesti jätän sytyttämästä.

        Olin sitten missä tahansa, joita esimerkkikohteita on lukuisia, niin aina ennen sytyttämistä selvitän onko ok ja jos ei ole mutta päädyn polttamaan, niin siirryn paikkaan tupruttelemaan, jossa en aiheuta kenellekään harmia.

        Sinusta on harmia keskustelupalstoilla ja ei ole ok että pilaat keskusteluja, mutta et ole kysynyt lupaa häirintään. Sikarit haisee kissanpaskalle ja vie ruokahalut sekä terveyden.


      • TuulenAlapuolella
        KatjushaK kirjoitti:

        Sinusta on harmia keskustelupalstoilla ja ei ole ok että pilaat keskusteluja, mutta et ole kysynyt lupaa häirintään. Sikarit haisee kissanpaskalle ja vie ruokahalut sekä terveyden.

        Keneltä Rakas Herra Dari tulee lupa pyytää kirjoitteluun tänne sinun yksityiselle paniikkihäiriösi purkamispalstalle ?


      • HuanJaska
        TuulenAlapuolella kirjoitti:

        Keneltä Rakas Herra Dari tulee lupa pyytää kirjoitteluun tänne sinun yksityiselle paniikkihäiriösi purkamispalstalle ?

        Sinulta Tero tottakai


      • 33NumBall
        HarrikassaEiTurvavyötä kirjoitti:

        Turvavöiden määrä.

        Matkustajien max määrän tietää rekisterikilvestä, ei turvavöistä... lavatakseissa ei ole niitä lainkaan, 2 rekisteröity rekisterilaatan kirjoitus vihreää, viidelle musta, punainen 7... voi olla että värit on väärin, muttactuo on periaate.


      • SenseiHd
        33NumBall kirjoitti:

        Matkustajien max määrän tietää rekisterikilvestä, ei turvavöistä... lavatakseissa ei ole niitä lainkaan, 2 rekisteröity rekisterilaatan kirjoitus vihreää, viidelle musta, punainen 7... voi olla että värit on väärin, muttactuo on periaate.

        Laki ei koske lavatakseja.
        Periaate ei toimi.
        Voi olla pickup jossa etupankkejä 2 ja "sohva" takapenkkinä tms.
        Jos takana ei ole turvavöitä, siellä ei ole lupa matkustaa.
        Tämän johdosta turvavöiden myynti ja asennus lisääntynyt.


      • 33NumBall

        Toimii, lavatakseille on taas oma rekisterikilven väriyhdistelmä, en muista mikä se on... pitää katsoa kun käy seuraavan kerran kaupungilla, mopolla ja moottoripyörällä saa kuljettaa kuskin lisäksi yhden jos kyyditettävellä on oma istuinpaikka... Buddhan ei tarvitse pitää turvavöitä.


      • 33NumBall

        jos pikappi on rekisteröity kahdelle, siellä ei saa olla kuin kuski ja yksi matkustaja... sitä en tiedä tiedä voiko auton muuttaa viidelle jos rekisteröi sen uudelleen... katselin just jos on neliovinen pikappi tai kaksi ovinen, niissä on erivärinen rekkarin teksti.


    • notthesaamee

      Harva tänne kirjoittavista on käynyt edes kertaakaan Thaimaassa. Hua tai Pattis,,samesame

    • se.on.heippa.vaan

      Ei hyvää päivää sentään! Nyt tuli sitten kuppi täyteen jos tuokin vielä pitää paikkansa. Pitäkää tunkkinne. Kohde vaihtuu justiinsa.

      • kuppi..nurin

        Vaihtaisit kohdetta täällä palstoilla , koska missään muualla et ole " se.on.heippa.vaan" ressukka päässytkään matkailemaan. Naurattaa uhoamisesi.


    • ByebyeHuaHin

      Alakaa kaikki raittiuskamppanjat ja rantojen pilluuminen puremaan entistä enemmän mökkien hintoihin. Talon hintapyynti myyntisivuilla ennen 5 miljoonaa ja eilen putosi kerralla 2,8 miljoonaan. Jyrkkää on syöksy paniikkimyynneissä kun ostajia ei ole.

      • 2010Maija2010

        Jos sinulla olisi 2,8 - 5,0 nappulaa, et oireilisi palstalla, joten hopi hopi laattahommiin, niin oot taas 26 vuotiaana markkamiljonäärikusipää.


      • 33NumBall

        Alkaa lähestyä pattayan hintoja, 2,8milj. saa jo omakotitalon vuokratontilla... hua hinissä sama 5-6 miljoonaa.


      • SenseiHd

      • 33NumBall

        mulla on hieman tuon tyylinen, kolmella makkarilla, kahdella vessalla ja uima-altaalla allas maksoi erikseen ... talo maksoi 2,8 miljoonaa... kuusi vuotta sitten, hinta määräytyy aika pitkälle sijainnin mukaan, mulla 6,8 kilsaa keskustasta... tontti on uima-altaan verran isompi, kolmen kilsan päästä keskustasta samankokoinen talo ja uima-allas 6,8 milj. kilsanpäässä keskustasta 8-10 miljoonaa... Tonttimaa on täälläpäin erittäin kallista...
        Ei tiedä paljon tästä myydessä saa, ei ole tarvetta myydä
        https://www.thailand-property.com/2-bedroom-house-for-sale-in-hin-lek-fai-hua-hin_1937489


      • laatutaloja
        33NumBall kirjoitti:

        Alkaa lähestyä pattayan hintoja, 2,8milj. saa jo omakotitalon vuokratontilla... hua hinissä sama 5-6 miljoonaa.

        Kyllähän niitä minikokoisia rotanloukkuja saa halvalla,ja varsinkin, jos tontin omistussuhteet eivät ole kunnossa, tontti on minikokoa, mutta jos vähänkin vaatii laatua ja varmuutta tontin omistuksesta, ei alle 4 miljoonalla saa kunnon taloa. Tontin koko pitää olla vähintään 400 m2.
        Laadusta kannattaa maksaa täälläkin.


      • 33NumBall

        Joo ja ei, täällä on maapohja erittäin kallista, joka rajoittaa tontin kokoa... valtaosa villagetyylisissä taloissa on alle 400m2 yleisin on siinä 240m2 vaiheilla, toki löytyy vielä isompia ja paljon pienempiäkin.. ainoa mikä todella maksaa on maapohja jota ei voi ulkomaalainen lainkaan omistaa... talolla ei ole kokemukseni mukaan juurikaan arvoa... on se mimmoinen vain... rakentaminen on hyvin halpaa...


      • SenseiHd
        laatutaloja kirjoitti:

        Kyllähän niitä minikokoisia rotanloukkuja saa halvalla,ja varsinkin, jos tontin omistussuhteet eivät ole kunnossa, tontti on minikokoa, mutta jos vähänkin vaatii laatua ja varmuutta tontin omistuksesta, ei alle 4 miljoonalla saa kunnon taloa. Tontin koko pitää olla vähintään 400 m2.
        Laadusta kannattaa maksaa täälläkin.

        Olen samaa mieltä kanssasi mutta mahtaako sinulla olla itselläsi taloa.

        Laadusta toki kannattaa maksaa aina, tosi edellytyksenä että on millä maksaa.

        Varmuudesta tontin omistukseen tosin ei tarvitse maksaa erikseen, vaan se on juridinen juttu, eli yksinkertaisesti vain Thaimaan kansalainen voi sen omistaa.

        Valtaosa Numban viittaamista taloista kuitenkin on pienehköillä tonteilla ja voisi sanoa että tuihemmin rakennetuilla alueilla se on maan tapa.

        Olen kyllä samaa mieltä että tontilla tulee olla kokoa, että mahtuu puutarhaa ja uima-allasta, kuten meidän perheellä.


      • Thaimaanvaeltaja
        SenseiHd kirjoitti:

        Olen samaa mieltä kanssasi mutta mahtaako sinulla olla itselläsi taloa.

        Laadusta toki kannattaa maksaa aina, tosi edellytyksenä että on millä maksaa.

        Varmuudesta tontin omistukseen tosin ei tarvitse maksaa erikseen, vaan se on juridinen juttu, eli yksinkertaisesti vain Thaimaan kansalainen voi sen omistaa.

        Valtaosa Numban viittaamista taloista kuitenkin on pienehköillä tonteilla ja voisi sanoa että tuihemmin rakennetuilla alueilla se on maan tapa.

        Olen kyllä samaa mieltä että tontilla tulee olla kokoa, että mahtuu puutarhaa ja uima-allasta, kuten meidän perheellä.

        Ei kannata esittää viisaampaa, kuin todellisuudessa on, muitakin mahdollisuuksia on tontin omistukseen, esimerkiksi määrätyin edellytyksin yhtiöllä on mahdollisuus omistaa tontti.
        Ehkäpä kannattaa perehtyä asioihin, ennenkuin niitä esittää?


      • SenseiHd
        Thaimaanvaeltaja kirjoitti:

        Ei kannata esittää viisaampaa, kuin todellisuudessa on, muitakin mahdollisuuksia on tontin omistukseen, esimerkiksi määrätyin edellytyksin yhtiöllä on mahdollisuus omistaa tontti.
        Ehkäpä kannattaa perehtyä asioihin, ennenkuin niitä esittää?

        Pitää toki paikkansa että yhtiöilläkin on mahdollisuus omistaa maata.

        Ei ollutkaan tarkoitus selvittää koko maalainsäädäntöä, vaan puheena olevaa asiaa.

        Vuodesta 2010 on siis nyt Thaimaan vaeltaja, Jyväskylästäkö ?

        Onko omaa tonttia vaiko eikö ole omaa tonttia ?


      • Thaimaanvaeltaja
        SenseiHd kirjoitti:

        Pitää toki paikkansa että yhtiöilläkin on mahdollisuus omistaa maata.

        Ei ollutkaan tarkoitus selvittää koko maalainsäädäntöä, vaan puheena olevaa asiaa.

        Vuodesta 2010 on siis nyt Thaimaan vaeltaja, Jyväskylästäkö ?

        Onko omaa tonttia vaiko eikö ole omaa tonttia ?

        Valitettavasti en tunne Vuodesta 2010 nimimerkkiä ja olen nyt Suomessa.
        Thaimaassa olen käynyt ensimmäisen kerran 1980 luvulla, naimisissa thaimaalaisen kanssa lähes kaksikymmentä vuotta. Siis, ehkäpä hieman aiemmin kuin te molemmat ja herra Numball.
        Herra SenseiHd voi esittää omia olettamuksiaan ja uskomuksiaan miten vain haluaa, täällä anonyyminä se on jopa hyvin helppoa.


      • SenseiHd
        Thaimaanvaeltaja kirjoitti:

        Valitettavasti en tunne Vuodesta 2010 nimimerkkiä ja olen nyt Suomessa.
        Thaimaassa olen käynyt ensimmäisen kerran 1980 luvulla, naimisissa thaimaalaisen kanssa lähes kaksikymmentä vuotta. Siis, ehkäpä hieman aiemmin kuin te molemmat ja herra Numball.
        Herra SenseiHd voi esittää omia olettamuksiaan ja uskomuksiaan miten vain haluaa, täällä anonyyminä se on jopa hyvin helppoa.

        2010 on hauska heppu, hän tuntee kaikki ja kaikki tuntee hänet, mutta kuitenkaan ei kukaan.

        Joka jäpikkä täällä on anonyymi mutta syytteet aiheesta ainostaan Numbaan ja minuun.

        En kilpaile kanssasi kumpi on ollut aviossa Thain kanssa kaemmin, eikä siitä ole ollut sanankaan puhetta.

        Olen ollut aviossa vähemmän aikaa kuin sinä, mutta sillä ei ole merkitystä seikan kanssa, että perheemme omistaa talon tontteineen Thaimaan lainsäädännön edellyttämin säännöin.

        Mikä nyt mahtoi niin kismittää, että olettamukseksi tuli luokitella, kerro toki.

        Jos koet merkitykselliseksi missä kukin on kun mainitsit olevasi Suomessa, niin kerron taspuolisuuden nimissä että minä olen tällä hetkellä Thaimaassa ja kaupunki Chiang Mai.

        Mikä Sinun kaupunkisi siellä Suomessa ?

        Uudistan, onko omaa tonttia ja jos on, kenen / minkä nimissä ?


      • 33NumBall
        Thaimaanvaeltaja kirjoitti:

        Ei kannata esittää viisaampaa, kuin todellisuudessa on, muitakin mahdollisuuksia on tontin omistukseen, esimerkiksi määrätyin edellytyksin yhtiöllä on mahdollisuus omistaa tontti.
        Ehkäpä kannattaa perehtyä asioihin, ennenkuin niitä esittää?

        Ei kannata lähteä noihin yhtiöhölmöilyihin, niissä polttaa vain itsensä pahasti... ainakin kaksi asiaa pitää muistaa 1. yhtiöt on tarkoitettu liiketoimintaan, eli et voi perustaa yhtiötä joka omistaa talosi alla olevan maan jos näin toimit se on selvä rikos, 2. Thaimaalaisilla täytyy olla 51% osake enemmistö, toki vaimosi voi omistaa maan ja sinä talon... käytännössä talon joutuu ostamaan vuokramaalta jos sinulla ei ole thaipuolisoa, joskin siihenkin liittyy riskejä kuten esim. suomalaisen suosimissa kohteissa hua hinissä on havaittu, joten vanha sanonta pitää hyvin paikkaansa älä sijoita batiakaan tänne jos sinulla ei ole varaa hävitä...


      • näinmeillä
        33NumBall kirjoitti:

        Ei kannata lähteä noihin yhtiöhölmöilyihin, niissä polttaa vain itsensä pahasti... ainakin kaksi asiaa pitää muistaa 1. yhtiöt on tarkoitettu liiketoimintaan, eli et voi perustaa yhtiötä joka omistaa talosi alla olevan maan jos näin toimit se on selvä rikos, 2. Thaimaalaisilla täytyy olla 51% osake enemmistö, toki vaimosi voi omistaa maan ja sinä talon... käytännössä talon joutuu ostamaan vuokramaalta jos sinulla ei ole thaipuolisoa, joskin siihenkin liittyy riskejä kuten esim. suomalaisen suosimissa kohteissa hua hinissä on havaittu, joten vanha sanonta pitää hyvin paikkaansa älä sijoita batiakaan tänne jos sinulla ei ole varaa hävitä...

        Nimenomaa tonttiyhtiö on turvallisin tapa päästä "omistamaan" maata yhtiön kautta. Yhtiö harjoittaa liiketoimintaa esim vuokraamalla maata, joten mistään hölmöilystä ei ole kyse. Vuosittain on tehtävä ns Balance Sheet eli tilinpäätös, jossa käy ilmi yhtiön toiminta ja maksetut verot.
        Toinen vaihto-ehto on tuo leasing-sopimus, joka voi olla voimassa maksimissaan 30 vuotta, joten kolmenkymmenen vuoden kuluttua saattaa maan varsinainen omistaja sanoa kiitos paljon ja talosi jää hänen käyttöönsä. Tai jos omistaja kuolee, sopimus ei sido hänen jälkeläisiään.
        Myyjät yrittävät vakuuttaa, että sopimukseen voi tehdä option toiseksi kolmeksikymmeneksi vuodeksi, MUTTA LAKI EI TUNNE SELLAISTA KÄYTÄNTÖÄ!!!Se on vain myyjien mainoskikka.
        Kannattaa ottaa asioista selvää, niin ei tule petetyksi.


      • ÄläMuutaAihetta
        näinmeillä kirjoitti:

        Nimenomaa tonttiyhtiö on turvallisin tapa päästä "omistamaan" maata yhtiön kautta. Yhtiö harjoittaa liiketoimintaa esim vuokraamalla maata, joten mistään hölmöilystä ei ole kyse. Vuosittain on tehtävä ns Balance Sheet eli tilinpäätös, jossa käy ilmi yhtiön toiminta ja maksetut verot.
        Toinen vaihto-ehto on tuo leasing-sopimus, joka voi olla voimassa maksimissaan 30 vuotta, joten kolmenkymmenen vuoden kuluttua saattaa maan varsinainen omistaja sanoa kiitos paljon ja talosi jää hänen käyttöönsä. Tai jos omistaja kuolee, sopimus ei sido hänen jälkeläisiään.
        Myyjät yrittävät vakuuttaa, että sopimukseen voi tehdä option toiseksi kolmeksikymmeneksi vuodeksi, MUTTA LAKI EI TUNNE SELLAISTA KÄYTÄNTÖÄ!!!Se on vain myyjien mainoskikka.
        Kannattaa ottaa asioista selvää, niin ei tule petetyksi.

        Edelleenkin tonttiyhtiön omistusosuus yli 50 %

        Millä perusteella turvallisin tapa ?


      • 33NumBall
        näinmeillä kirjoitti:

        Nimenomaa tonttiyhtiö on turvallisin tapa päästä "omistamaan" maata yhtiön kautta. Yhtiö harjoittaa liiketoimintaa esim vuokraamalla maata, joten mistään hölmöilystä ei ole kyse. Vuosittain on tehtävä ns Balance Sheet eli tilinpäätös, jossa käy ilmi yhtiön toiminta ja maksetut verot.
        Toinen vaihto-ehto on tuo leasing-sopimus, joka voi olla voimassa maksimissaan 30 vuotta, joten kolmenkymmenen vuoden kuluttua saattaa maan varsinainen omistaja sanoa kiitos paljon ja talosi jää hänen käyttöönsä. Tai jos omistaja kuolee, sopimus ei sido hänen jälkeläisiään.
        Myyjät yrittävät vakuuttaa, että sopimukseen voi tehdä option toiseksi kolmeksikymmeneksi vuodeksi, MUTTA LAKI EI TUNNE SELLAISTA KÄYTÄNTÖÄ!!!Se on vain myyjien mainoskikka.
        Kannattaa ottaa asioista selvää, niin ei tule petetyksi.

        Joo puhumme eri asiasta sinä puhut liiketoiminnasta, minä osakeyhtiön perustamisesta tai yhtiöosakkeiden ostamisesta joihin kuuluu ainoastaan oman talon alla olevan tontin omistusoikeus... näitä on purettu varsin runsaasti... laittomina...

        Toinen suuri ongelma on nämä "suomalais" omisteiset ja suomalaisten kauppaamat kylät, jossa talokaupat jätetään puolitiehen, talot myydään rahat maksetaan mutta omistus ja hallintaoikeutta ei siirretä uudelle omistajalle, joskus vuosien päästä asia paljastuu...

        sitten oikeuksia lähdetään peräämään kauppakumppaneilta, kumppaneiden mielenkiinnosta asiaan voidaan tulkita monella tavalla, melkein aina tulee ongelmia, jos myyjä ei suostu tilannetta korjaamaan joudutaan oikeuteen, usein oikeus päätyy ostajan puolelle, mutta ei aina...

        kun ostajan pitäisi tehdä ilmoitukset, leima ja alv menee uusiksi joka tapauksessa, thaikkulain mukaan hallinta ja omistusoikeudet siirtyvät vasta kun ne on rekisteröity maatoimistossa... rasitteena tontille siis vuokraoikeus pitää rekisteröidä myös...


      • kauttakivenjakannon
        näinmeillä kirjoitti:

        Nimenomaa tonttiyhtiö on turvallisin tapa päästä "omistamaan" maata yhtiön kautta. Yhtiö harjoittaa liiketoimintaa esim vuokraamalla maata, joten mistään hölmöilystä ei ole kyse. Vuosittain on tehtävä ns Balance Sheet eli tilinpäätös, jossa käy ilmi yhtiön toiminta ja maksetut verot.
        Toinen vaihto-ehto on tuo leasing-sopimus, joka voi olla voimassa maksimissaan 30 vuotta, joten kolmenkymmenen vuoden kuluttua saattaa maan varsinainen omistaja sanoa kiitos paljon ja talosi jää hänen käyttöönsä. Tai jos omistaja kuolee, sopimus ei sido hänen jälkeläisiään.
        Myyjät yrittävät vakuuttaa, että sopimukseen voi tehdä option toiseksi kolmeksikymmeneksi vuodeksi, MUTTA LAKI EI TUNNE SELLAISTA KÄYTÄNTÖÄ!!!Se on vain myyjien mainoskikka.
        Kannattaa ottaa asioista selvää, niin ei tule petetyksi.

        Huvittavia ne 30 30 30 vuoden tonttivuokra lupaukset, joita maan laki ei lainkaan tunne. Sitä näkee toisinaan vieläkin käytettävän myynti-ilmoituksissa. Tarvitaan myös tosi lujaa uskoa ja toivoa, ettei sopimuksen alkuperäiselle antajalle tapahdu mitään koko sopimusaikana. Siinä on perikunnalla hieno paikka tehdä tiliä.


      • Persläpilerppa-ahkeroi

        Persläpilerppa ahkeroi palstalla, vastailee yleensä itselleen monilla nimimerkeillä, koska palsta olisi liian hiljainen muutoin.


      • 33NumBall
        kauttakivenjakannon kirjoitti:

        Huvittavia ne 30 30 30 vuoden tonttivuokra lupaukset, joita maan laki ei lainkaan tunne. Sitä näkee toisinaan vieläkin käytettävän myynti-ilmoituksissa. Tarvitaan myös tosi lujaa uskoa ja toivoa, ettei sopimuksen alkuperäiselle antajalle tapahdu mitään koko sopimusaikana. Siinä on perikunnalla hieno paikka tehdä tiliä.

        Niin se on on hieman vaikeaa myydä taloansa jos on muutama vuosi vuokrasopimusta jäljellä, ehkä jotkut hölmöt uskovat myyjien puheita, hauskaa vain että samat "myyjät" on myyneet täällä taloja, wincapitaa ja nyt ovat mukana onecoin huijauksessa... ja kusettavat aina samoja ihmisiä... kaiketi ostaja ja myyjä voivat sopia mitä haluavat, näin ainakin uskotellaan... harmi vaan että lainsäätäjä tekee hieman rajoittaa näiden huijareiden toimintaa...


      • 33NumBall
        33NumBall kirjoitti:

        Niin se on on hieman vaikeaa myydä taloansa jos on muutama vuosi vuokrasopimusta jäljellä, ehkä jotkut hölmöt uskovat myyjien puheita, hauskaa vain että samat "myyjät" on myyneet täällä taloja, wincapitaa ja nyt ovat mukana onecoin huijauksessa... ja kusettavat aina samoja ihmisiä... kaiketi ostaja ja myyjä voivat sopia mitä haluavat, näin ainakin uskotellaan... harmi vaan että lainsäätäjä tekee hieman rajoittaa näiden huijareiden toimintaa...

        Muuten selailin tuota maalakia on siellä sellainen vaihtoehto että henkilö tai yritys joka sijoittaa yhtiöön minimissään 100 milj. b voi olla kokonaan ulkomaalaisomistuksessa, tämä on tarkoitettu isoille kansanvälisille firmoille, jotka haluavat rakentaa vaikka hotellin, mutta tähän yhtiömuotoon vaaditaan kasa lupapapereita, meille tavallisille kuolevaisille tuohon ei ole mahdollisuutta, ellei sitten ole smurffi jolla on tuttavapiirissä suuria johtajia, miljardimasseillaan...


    • SiSaKet

      Nää samat tontti ja taloasiat on vatvottu tällä palstalla moneen kertaan.

      Aina jauhetaan jostain kikkailufirmoista tontin omistajana sun muuta.

      Asiantuntijoita on lukuisia, mutta vain numeromies ja pohjoisen mies on sanonut vaimojensa omistavan.
      Yksikään muu ei ole sanonut omistavansa, mutta niin tietoisia niin tietoisia ollaan Hua Hinin hintaromahduksista sun muusta paskasta.

      Meidän perhe omistaa Thaimaassa maata jolla useita taloja siten, että ne kaikki on mun thaivaimon nimissä.
      Ai että kun ero tulee, niin menetän kaiken, joo niin menetän, mutta lapseni ei menetä.

      Jos nyt joku sattuu oleen Thain kanssa naimisissa, niin kysyn miksi luotit niin paljon että menit naimisiin ja teit lapsia, mutta et luota omaisuusasioissa?

      Kysymys, onko kellään tontti ja taloasioista kovasti tietävistä tonttia ja taloa, vai onko ainoastaan kiinnostus väitellä ja yrittää olla viisas.

      • Tosiasiakysymys

        Ja kirjoittajana oli itse lerppa. Kysymys, kukapa toinen itseään kehuisi ja omaisuudellaan retostelisi?


      • Tosiasiatämämämyös

        Vanha sananlasku, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa


      • SiSaKet
        Tosiasiatämämämyös kirjoitti:

        Vanha sananlasku, se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa

        Tuon Maija oot kirjoittanu muutaman sadan kerran ja aina sinä älähdät, kalahtiko ?

        Onko omaa tonttia ja taloa ?

        Mikä kumma on omaisuudellaan kehumista, kerro nyt kun sulla Paniikkihäiriöpäivä päällä, jotain ihan asiaakin välillä.

        En ole lerppasi enkä pohjoisen mies, vaan meidän perheellä on Si Sa Ketissä maata, joka ei muuten montaa tonnia maksa taloa kohden, joten sinä lienet laittanut lentolippuihisi enemmän rahaa kuin me maahan.

        Onko sulla muuten munaa alkaa kirjoittamaan yhdellä nimimerkillä vai täytyykö aina olla piruilunimimerkki?


    • Hanskithai

      Tyypillinen virkamiesajattelusta (-typeryydestä) syntynyt ”matkailun edistämispäätös”. Kunhan Thaimaassa joskus panostetaan samalla innolla VARSINAISIIN ongelmiin (valtava roskamäärä, varsinkin muovipussit, -pullot yms. sekä koiranpaska), niin hyvää tulee.

    • maassamaantavalla

      Ongelmia toki löytyy- varsinkin JOS ja vain AINOASTAAN jaksaa niitä etsiä, eikö totta ,
      Nykyään Thaimaassa on jo alettu kovastikin kiinnittää tuossa mainittuihin asioihin, esim. siisteys on parinkymmenen vuoden aikaan parantunut huomattavasti. Turistipaikoissa kyllä huolehditaan
      roskien keräämisestä ( ei tosin koirankakkoja muovipussiin - mutta eipä niitä Suomessakaan kaikki keräile ...) Thaimaassa mennään vauhdilla eteenpäin turismiin panostaen. muistettava kuitenkin
      missä maanosassa ollaan- Aasia on eri kun Eurooppa.

    • filippiini

      Pikku pakkokin moni on jo siirtynyt muihin maihin.Thaimaassa ei enään ole edes kovin edullista rahoille olisi kiva saada vastinetta.
      Enään ei tarvitse kuin pikku kahakka punaisten ja keltaisten välille.

    • sesonkialkaa

      Todella vähän näille palstoille vaivautuu matkailun / Thaimaan ystäviä, johtuen möly poikien
      mellastuksista. Yritetään väittää vain juopottelun ja tyttökatujen vetävän Thaimaahan, tietysti osalle ensikertailaisia saattanut pelkästään Pattaya palstaan tutustuttua muodostua vääristynyt kuva .
      Kuitenkin suurin osa matkustaa ilmaston . hyvän ruuan , - palvelun houkuttelemina. Rauhallistakin toistaiseksi ollut, kuten ei voi monesta muusta maasta sanoa. Tuo otsikko raittiutta koskien
      on hyvää mainosta Hua Hinille.

    • seksimatkalleHuaHiniin

      Sopiva alkoholin käyttö kyllä kuuluu matkailuuni, raittiusmatkalle en Hua Hiniin lähde, enkä vapaana miehenä naisettakaan ole ja sieltä heitä löytyy ainakin yhtä hyvin kuin Pattayalta.
      Kyllä meitä heteroseksimatkailijoita Hua Hinissä käy paljon ja vielä enemmän heitä, jotka ovat tyttöpojista innostuneet. Viime lennollakin miesporukka lähellä puhui kokoajan ladyboyista, kuinka Hua Hin onkaan paras paikka siihen, iljetti koko asia, häpesin puolestaan, enkä uskaltanut kertoa olevani Hua Hiniin matkalla, etteivät kuule. Onneksi lentoasemalla oli oma kyyti odottamassa.

      • SenseiCM

        Maija sun juttujes sisältö on täysin verrannollinen paniikkiviisaris asentoon.

        Tiedän että et vastaa mutta kysyn kuitenkin:

        1. Naisia löytyy yhtähyvin Hua Hinistä kuin Pattayalta. Lienee oikein mutta mihin tietosi perustat?

        2. Hua Hinissä käy PALJON enemmän heitä, jotka ovat tyttöpojista innostuneet. Mihin tämä tietosi perustuu muuhun kuin rakkauteesi Pattayaa kohtaan?

        3. Viimelennolla. Koska viimelento oli?

        4. Puhui kokoajan. Puhuiko kymmenisen tuntia ladyboyista?

        5. Et uskaltanut kertoa olevasi Hua Hiniin matkalla. Mikä pelotti?

        6. KYSYN KUITENKIN NS. YHTEENVETOKYSYMYKSEN:

        MATKUSTAAKO MIEHIÄ SUOMESTA SEKSIMATKALLE THAIMAAHAN SUOMALAISIA TYTTÖPOJISTA INNOSTUNEITA ????????????

        Nyt en ritellyt kaupunkia Pattaya, Hua Hin, enkä mitään muutakaan.


      • MoniakertojaHuassa
        SenseiCM kirjoitti:

        Maija sun juttujes sisältö on täysin verrannollinen paniikkiviisaris asentoon.

        Tiedän että et vastaa mutta kysyn kuitenkin:

        1. Naisia löytyy yhtähyvin Hua Hinistä kuin Pattayalta. Lienee oikein mutta mihin tietosi perustat?

        2. Hua Hinissä käy PALJON enemmän heitä, jotka ovat tyttöpojista innostuneet. Mihin tämä tietosi perustuu muuhun kuin rakkauteesi Pattayaa kohtaan?

        3. Viimelennolla. Koska viimelento oli?

        4. Puhui kokoajan. Puhuiko kymmenisen tuntia ladyboyista?

        5. Et uskaltanut kertoa olevasi Hua Hiniin matkalla. Mikä pelotti?

        6. KYSYN KUITENKIN NS. YHTEENVETOKYSYMYKSEN:

        MATKUSTAAKO MIEHIÄ SUOMESTA SEKSIMATKALLE THAIMAAHAN SUOMALAISIA TYTTÖPOJISTA INNOSTUNEITA ????????????

        Nyt en ritellyt kaupunkia Pattaya, Hua Hin, enkä mitään muutakaan.

        Minulta ei kysytty, vastaan silti.
        Kyllä meitä tyttöpoikia haluavia on ja varojemme puitteissa matkustamme Hua Hiniin.


      • lerppakertooveljelleen
        SenseiCM kirjoitti:

        Maija sun juttujes sisältö on täysin verrannollinen paniikkiviisaris asentoon.

        Tiedän että et vastaa mutta kysyn kuitenkin:

        1. Naisia löytyy yhtähyvin Hua Hinistä kuin Pattayalta. Lienee oikein mutta mihin tietosi perustat?

        2. Hua Hinissä käy PALJON enemmän heitä, jotka ovat tyttöpojista innostuneet. Mihin tämä tietosi perustuu muuhun kuin rakkauteesi Pattayaa kohtaan?

        3. Viimelennolla. Koska viimelento oli?

        4. Puhui kokoajan. Puhuiko kymmenisen tuntia ladyboyista?

        5. Et uskaltanut kertoa olevasi Hua Hiniin matkalla. Mikä pelotti?

        6. KYSYN KUITENKIN NS. YHTEENVETOKYSYMYKSEN:

        MATKUSTAAKO MIEHIÄ SUOMESTA SEKSIMATKALLE THAIMAAHAN SUOMALAISIA TYTTÖPOJISTA INNOSTUNEITA ????????????

        Nyt en ritellyt kaupunkia Pattaya, Hua Hin, enkä mitään muutakaan.

        Kas, PerseiCM kyselee asioita, etkö muka tiedä, kysäise siamilaiselta kaksoisvejeltäsi PalliNumbbalta, hän on, toisin kuin sinä, Hua Hinin matkailun asiantuntija, sinähän olet perehtynyt vain Chiang Main hammaslääkäreihin ja mopopoikiin, jotka käyvät baareissa.
        Mitäpä muuta huutaisit hädässäsi palstoille?


      • lerppakertooveljelleen
        lerppakertooveljelleen kirjoitti:

        Kas, PerseiCM kyselee asioita, etkö muka tiedä, kysäise siamilaiselta kaksoisvejeltäsi PalliNumbbalta, hän on, toisin kuin sinä, Hua Hinin matkailun asiantuntija, sinähän olet perehtynyt vain Chiang Main hammaslääkäreihin ja mopopoikiin, jotka käyvät baareissa.
        Mitäpä muuta huutaisit hädässäsi palstoille?

        Aivan unohtui, että ilman PerseiCM:n lupaa vastasin typerään kysymykseensä ja ilman antteksipyyntlä arvoisalta Perseiltä, lisäsin tämän kommentoinnin.


      • SenseiCM
        lerppakertooveljelleen kirjoitti:

        Aivan unohtui, että ilman PerseiCM:n lupaa vastasin typerään kysymykseensä ja ilman antteksipyyntlä arvoisalta Perseiltä, lisäsin tämän kommentoinnin.

        Ei propleemaa, kyllä minä sinulle ihan kestona annan anteeksi säälistä.

        Onko sinulla tietoa suomalaisista leidarikiinnostuneista, etkö muka tiedä, kysy tuhansilta eri henkilöprofiileiltasi.

        Toki ymmärrän, että 6 kyssäriä sinulle on 6 liikaa.

        Valmistaudu toki iltarientoihin persesvedujes kanssa golf turnauksen päätteeksi, jonka thutong voitit mutta unohdit mainita.
        Pankaa verhot kii siellä hotelliläävässä, jossa naapurit näkee.


      • typeryyshuipussaanPersei
        SenseiCM kirjoitti:

        Ei propleemaa, kyllä minä sinulle ihan kestona annan anteeksi säälistä.

        Onko sinulla tietoa suomalaisista leidarikiinnostuneista, etkö muka tiedä, kysy tuhansilta eri henkilöprofiileiltasi.

        Toki ymmärrän, että 6 kyssäriä sinulle on 6 liikaa.

        Valmistaudu toki iltarientoihin persesvedujes kanssa golf turnauksen päätteeksi, jonka thutong voitit mutta unohdit mainita.
        Pankaa verhot kii siellä hotelliläävässä, jossa naapurit näkee.

        Vain Persei voi olla niin typerä, että kuvittelee vastaajia olevan yksi.


      • SenseiCM
        typeryyshuipussaanPersei kirjoitti:

        Vain Persei voi olla niin typerä, että kuvittelee vastaajia olevan yksi.

        Yhdentekevää minulle onko teitä yksi vai useampi, kaikki idiootteja.

        Päätä jo olenko taruolento ? Olenko Numba ? Vai kuka olen ?


      • tohtoriinPersei
        SenseiCM kirjoitti:

        Yhdentekevää minulle onko teitä yksi vai useampi, kaikki idiootteja.

        Päätä jo olenko taruolento ? Olenko Numba ? Vai kuka olen ?

        Hopi, hopi, hoitoon Persei ja nopeasti, lopullinen sekoamisesi on kovassa vauhdissa, tuskin lääkäritkään voivat mitään, mutta ehkäpä kuukauden, pari hidastaa noutajaa.


    • yäkyäk

      Niinpä tietysti . TAAS nuo hörhöt tulivat mukaan pilaten koko keskustelun . Että osaa olla ällöä porukkaa...

      • TaasYäk2010

        Joo ja aloittaja katos muuttopuuhissaan, mistä lie muuttanut ja minne ?


    • katsepeiliin

      Pitkän kokemuksen, ulkomailla vietettyjen aikojen perusteella voin vain todeta , mukava on maanmiehiä tavata jutellen kotimaankin kuulumisia . Ihmettelen kitkerää arvostelua Hua Hinin suomalaisista asuntoalueista , en jaksa ymmärtää miksei voi tulla toimeen naapurien kanssa.
      On joillakin syytä katsoa peiliin .

    • hauskaamatkaakaikille

      Totta tuo toteamus, me kaikki pitempiä aikoja ulkomailla viettäneet varmasti olemme samaa mieltä.
      Ehkäpä suomalaiset , joita olen reissuillani tavannut, ovat olleet tavallista reilumpia , mukavampia
      ihmisiä. Ei missään tapauksessa näitä " vääräleukoja " , jotka ainoastaan palstoilla mellastavat.

      • eikoskepalstasikalerppaa

        Tuo koskee todellisia ulkomailla asuvia tai käyviä, palstasika lerppa ei kuulu tuohon joukkoon, hänen ulkomaanmatkailunsa tapahtuu näillä palstoilla ja Googlen avulla.


      • MaijukkaPieniKerro
        eikoskepalstasikalerppaa kirjoitti:

        Tuo koskee todellisia ulkomailla asuvia tai käyviä, palstasika lerppa ei kuulu tuohon joukkoon, hänen ulkomaanmatkailunsa tapahtuu näillä palstoilla ja Googlen avulla.

        Kerroppa hieman itsestäsi sen sijaan että kerrot sata kertaa päivässä mikä ei kuulu toisten elämään.


      • Matkailutietoalerpalta
        MaijukkaPieniKerro kirjoitti:

        Kerroppa hieman itsestäsi sen sijaan että kerrot sata kertaa päivässä mikä ei kuulu toisten elämään.

        Jälleeen taattua matkailuasiaa lerpalta...

        Niin se tämäkin päivä jälleen kuluu lerpan ystävällismielisellä ja kanssaihmisiä kunnioittavilla jutuillaaan, todellista matkailutietoa kaikille...

        Hänellä sitä, tuota sielunkauneutta aina löytyy lämminhenkisistä vastauksistaan!

        Voiko kauneimmin sanoin enää päivää jatkaa?

        "Tyylikkäällä" kerronnallaan yrittää uskotella kirjoittelevansa totuuden, vain totuuden, mitään siitä poisottamatta ja mitään siihen lisäämättä!

        Uskokoon ken haluaa...

        Dissosiatiivinen identiteettihäiriönsä (engl. dissociative identity disorder, DID, "monipersoonahäiriö" tai "sivupersoonahäiriö") on dissosiaatiohäiriöistä monimutkaisin eikä enää ole lukuisien lääkärien kertoman mukaan hallinnassa ja parannettavissa.

        Hui Hailaiset aloittivat jo aiemmin tyhmät puheensa ja nyt yhdessä Lerppaharjulaisten kanssa, viihdyttävät meitä kauheimmilla kirjoituksillaan, ylpeillen saannoksistaan palstoilla ja kuvitellen Hui Hain nousevan tällä tavoin uuteen kukoistavaan nousuun, mutta toivotonta on taistelunsa...

        Don Quijoten tavoin Hui Hailaiset yrittävät Lerppaharjun Sancho Panzat apunaan kiivetä matkailupalstojen valtiaiksi, hävyttömillä puheillaan, mutta toisin on käynyt! Vähäinenkin arvostus Hui Haita kohtaan on kansan silmissä kadonnut ja niinpä heidän arvostuksensa on nostanut viihtyisän ja rauhallisen Pattayan, Thaimaan helmen, matkailun kärkeen, paikkaan, joka sille luontojaan kuuluukin.


    • jonoonvaan
    • JanusPelkonen

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe