Nuotiopaikat Juuassa

Onko keskustan lähellä makkaranpaistopaikkaa Juuassa?
Ilmoita


23 Vastausta

Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.


Juuan makkaranpaistopaikat kuuluu pelkästään juukalaisille. Kerron mielelläni, jos itse puolestaan kerrot olevasi juukalainen.
Ilmoita
Vitsit. Olikohan paikallinen juoppo, joka oli heinäkuussa paskonut nuotiopaikan laavulle? Takkikin oli unohtunut. Enpä olisi muutenkaan jäänyt yöpymään...
Ilmoita
Itse olen paistellut kasleria liikenneympyrän nuotiopaikalla. Yhdellä grillaus kerralla kadotin takkini. onko kukaan nähnyt?
Ilmoita
Harmi että täälläkin näitä käytöshäiriöisiä.
Ilmoita
Juuassa kyllä löytyy makkaran paisto paikkoja jos on varaa ostaa makkaraa.
2 VASTAUSTA:
Saan kyllä sossusta runsaasti rahaa millä ostaa pirkka makkaraa. Joskus ostan jopa hiillosta. Siitä menee kyllä vatsa kuralle, mutta ei se haittaa. Tekisikö tulitytöllä mieli makkaraa? Tarjoan sitä ilomielin (pirkkaa koska hiillos on liian kallis).
Ostin pirkka makkaraa ja lapamato iski.
+Lisää kommentti
KAIKKI HUOM !!! UKK- KÄMPPÄ Juuan Länsi-Vuokossa, tarkemmin sanottuna tie lähtee valtatieltä Kiteenpuron kohdasta , viitta TERVAVAARANTIE sitä n. 3,5 km, risteyksessä on myös kyltti KYLÄTALO joka samalla suunnalla HEINÄVAARASSA, mutta tämä kämppä vielä kilometrin eteen päin, tie menee sen suuren hiekkamontun ja muskekasojen reunamaa ja siitä puomilta kävelymatka joitain satoja metrejä, talvella pääsee moottorikelkalla, itse mökki on oikeastaan reilun kokoinen pyöröhirsi huvila johon sopii ainakin 10 henkilöä nukkumaan, lisäksi sauna , kaivo, puuliiteri, ja nuotiopaikka, laituri ja kesällä uinti ja kalastuspaikka, talvella voi pilkkiä ja saunoa, JA EI MAKSA MITÄÄN , Juuan kunta pitää yllä ja huoltaa, voi mennä vapaasti milloin vain, tätä vain ei mainosteta eikä mainita erityisesti missään Juuan kunnan sivuilla, eikä Vuokon kylän sivuilla, mutta ei ole mikään salaisuus vaan eikun reilusti kaikkien käytettävissä.
4 VASTAUSTA:
Kävin sun ohjeiden kyseisessä kohteessa ja siel oli vaan vanha laavu ja pystyyn homehtunu paska huussi. Ei ainakaan ton ohjeeseen kannata luottaa.
Ttttttttt kirjoitti:
Kävin sun ohjeiden kyseisessä kohteessa ja siel oli vaan vanha laavu ja pystyyn homehtunu paska huussi. Ei ainakaan ton ohjeeseen kannata luottaa.
Et ole ole löytänyt oikeaa paikkaa, UKK-kämppä on kiteenjärvi nimisen järven pohjoispäässä siis Juuassa, siitä on näköjään jostain syystä hyvin vähän tietoa Juuan esitteissä mutta siellä se sijaitsee, ja on tosiaankin ihan kaikkien käytössä ja ihan ilmaiseksi.
Jospa niistä ei turhaan yleisesti kerrota koska muuten saattasivat olla ilkivallan kohteena ja jopa alkoholistien ilmaisena asuinpaikkana. Pitäkää retkeilijät harrastus paikkanne omana tietonanne niin säästyy ehjänä ja kunnossa.
Missä on Juuan vanhin nuotiopaikka? Semmonen joka on toteutettu pelkällä kiviympäryksellä ja jonka keskelle nuotio ja istuma paikkana pölkyt tai maaperä.
+Lisää kommentti
Juuasta n. 20 km pohjoiseenpäin siis Nurmekseenpäin ja vasemmalle Tervavaarantie KYLÄTALO-viitta, siihen suuntaan n. 3.5 km ohi HEINÄVAARALAISEN KYLÄTALON sieltä löytyy järvi ja sen rannalta UKK-kämppä ja on ilmaiseksi kaikkien käytössä ja ovet on aina auki autiotupa periaatteella, hirsihuvila saunoineen on siis ilmainen vaikka asuisi viikon, että sinne vaan makkaran paistoon.
2 VASTAUSTA:
Onko pakko jos ei taho?
Olimme viime syksynä yötä puolukkareissulla yötäkyseisellä majalla, lämmitimme saunaa ja polskahdimme välillä järvessä, paistelimme makkaraa takassa ja ulkona grillissä, hyvin sopi viiden hengen porukkamme nukkumaan, ensi kesänä menemme uudestaan.
+Lisää kommentti
Olen kuullut juttua että Juuan nuotiopaikoilla on nähty nurmeslaisia. Olisikohan syytä tehdä asialle jotain.
2 VASTAUSTA:
Nurmekselaiset ei oo Juukalaisia, joten suosittelen ystävällisesti että menevät omalle alueelle.
Juuka aikoo hankkia EU- direktiivin mukaiset lupakortit Juuan nuotiopaikkojen käyttöön. Direktiivi hyväksyy Juuan nuotiopaikkojen käytön vain Juukalaisille. Vuonna 2030 lupa voi koskea myös uimapaikkoja ja puistonpenkkejä sekä ostoskeskusten ostoskärryjen käyttöä.
+Lisää kommentti
Hei, nyt haloo ja stop, ihmiset! Ukk-maja ei ole mikään "huvila", jonne kaikki vaan rälläämään! Autiotuvat, siellä missä niitä on (Lapissa, Kainuussa ja muutamia etelämpänä) ovat perinteisesti vain jalkaisin tai hiihtäen tai pyörällä liikkuvien käytössä. Ne eivät ole mitään ilmaisia autoilijoiden lomamökkejä. Autiotupien käyttöön on olemassa ikivanhat ohjeet, jotka ovat yhä voimassa: esim. VIIMEISENÄ tulleella on suurin oikeus jäädä mökkiin, koska aiemmin tullut on jo ehtinyt levätä. Sopu sijaa antaa ja mökkiä ei voi OMIA kukaan. Avoimen oven takaa ei saa mitään viedä eikä käyttää hyväksi enemmän kuin on välttämätöntä. Nämä on perussääntöjä.

Se ken on Lapin kairoissa vaeltanut ja autiotuvissa yöpynyt, tietää että siellä mökeissä ei ole astioita, patjoja, tulitikkuja, wc-paperia, kynttilöitä, valmiiksi pilkottuja puita...eikä ainakaan saunaa. Siis ukk-maja on uskomatonta luksusta ja luulisi käyjien osaavan arvostaa sitä suurella kunnioituksella ja huolenpidolla. Tekee pahaa, kun tuollaisen hienon paikan arvoa ei ymmäretä vaan ollaan jakamassa tietoa siitä tavan tallaajille eli just kaikenmaailman kaljakassiporukoille ja ryyppyryhmille. Tämmöiset jutut pitäisi pitää retkeilijöiden tietona, sellaisten jotka ovat vaivautuneet ottamaan asioista selvää ja jotka harrastavat retkeilyä luontoa kunnioittavalla asenteella. Ettekö tajua, mikä on tämän markkinoinnin seuraus? Kohta tulee roskaamista, kämpän käyttöä vakituisena asuntona, töhrimistä ja sitten käy niin, että kunta laittaa tuvan kiinni tai varaustuvaksi. Onko sitten kiva, onko?
Meillä on jotain erityisen hienoa. Katsotaanpa kenelle siitä tietoa levitellään. Oikeat retkeilijät kyllä tiedon osaavat etsiä..
3 VASTAUSTA:
Samaa mieltä. Ei nuita tietoja pidä kertoa ja mainostaa joka paikassa koska ne ei ole mitään yleisiä lomahuviloita sekä helposti joutuvat ilkivalla kohteeksi ja kodittomien hörhöje pesimä paikaksi. Retkeiliä joka pitää paikat asianmukaisessa kunnossa ja käyttää asianmukaisesti osaa itse etsiä tiedot autiotuvista ja eräkämpistä.
Anonyymi kirjoitti:
Samaa mieltä. Ei nuita tietoja pidä kertoa ja mainostaa joka paikassa koska ne ei ole mitään yleisiä lomahuviloita sekä helposti joutuvat ilkivalla kohteeksi ja kodittomien hörhöje pesimä paikaksi. Retkeiliä joka pitää paikat asianmukaisessa kunnossa ja käyttää asianmukaisesti osaa itse etsiä tiedot autiotuvista ja eräkämpistä.
Totta. Sama pätee myös keskustan läheisyydessä sijaitseviin nuotiopaikkoihin. Niihin on välillä ilmaantunut epämääräistä väkeä, uskallan epäillä että nurmeslaisia.
Missä on Juuan oudoimmat ja kenties vaarallisimmat nuotioipaikat?
+Lisää kommentti
Missä on Juuan mukavimmat nuotiopaikat näin juhlapyhiä ajatellen?
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Nuotiopaikat Juuassa

Onko keskustan lähellä makkaranpaistopaikkaa Juuassa?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta