Iljan vangitsemisoikeudenkäynti huomenna

OikeusTapahtuu

Lieksan oman pojan ja rasistien idolin vangitsemisoikeudenkäynti pidetään huomenna Andorrassa. Kyllä se Ilja saadaan kohta sieltä Suomeen rikoksistaan vastaamaan. :)

39

267

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lerkku.Lassi

      Tuomio pitenee siis 16 vuoteen, josta lusii vain puolet jos käyttäytyy hyvin. Nopeasti kahdeksan vuotta kuluu vankilassa askarellessa!

    • LeenaPetäjistö

      Suomessa valtamedia puhuu oikeudenkäynnistä ja lukuisista syytteistä, jopa kansanmurhasta. Todellisuudessa Janitskinia vastaan ei ole nostettu vielä yhtään syytettä, saati tuomiota. Hänhän ei ole saanut yhtään rikostuomioita elämänsä aikana, ei edes ylinopeussakkoa. Eduskunnassamme Niinistö mukaanlukien ei taida olla yhtä toista näin puhtoista.

      Nyt on kyseessä vasta Iljan kuuleminen, joka AINA käydään videon välityksellä jos henkilö on muualla kuin Suomessa. Iljan ei ole pakko sanoa mitään. Häntä koskee ns. normaali itsekriminalisointisuoja. Hän ei ole velvollinen myötävaikuttamaan syyllisyytensä selvittämiseen. Hän on kuitenkin ilmoittanut haluavansa mahdollisimman pikaisesti kuulusteluja. Näin asiat saadaan heti eteenpäin. Hän on ilmoittanut että haluaa vastata kaikkiin esitettyihin kysymyksiin asioiden selvittämiseksi.

      Poliisille tämä ei käy, koska Ilja halutaan tutkintavankeuteen, jossa häntä voidaan pitää kuulustelematta presidenttivaalien yli.
      Tällainen menettely ei kuulu oikeusvaltioon, mutta Suomeen se kuuluu. Tutkintavankeus on siitä ikävä että se voidaan toteuttaa tutkintajohtajan niin halutessa, vaikka henkilö ei olisi tosiasiallisesti syyllinen. Tässä tapauksessa Iljan pitäminen syyttömänä vaalien yli takaa sen että hänestä ei voi tulla presidenttiä. Hän saa vapauduttuaan korvausta noin 100,-/vrk.

      Suomen tulevaisuuden käsikirjoitus on jo varmasti muutamaksi vuodeksi kirjoitettu valmiiksi ja Iljaa ei päästä sitä sotkemaan.

      Hänhän haluaa Kekkosen linjan, täysin sotilaallisesti itsenäisen Suomen. Ei sopimuksia NATO:n, Venäjän tai edes Ruotsin kanssa. Kokonaan irti EU:sta ja Brysselin käskyvallasta. Maahanmuuttopolitiikan, jonka suomalaiset voivat päättää itse. Lista on pitkä ja perin "suomalainen".

      Tämä taitaa olla suomalaisten viimeinen tilaisuus palata täysin itsenäiseksi valtioksi. Toivotaan että Iljaa ei lähetetä Suomen vankilaan virumaan, vaan häntä kuulustellaan ja syyttäjät alkavat oikeasti puimaan onko syytteisiin aihetta.
      Se tosiasia on muistettava, että MV -lehti on Espanjassa toimiva julkaisu ja Suomen lait eivät sitä koske. Espanjan viranomaiset ovat ilmoittaneet että Espanjan lakeja ei ole rikottu.

      • Kotolan.kolli

        Hyvin olet pureksimatta nielaissut Marco de Wittin houreet salaliitosta. Tosiasiassa Janitskin ei ole pressanvaalissa kenellekään uhka. Ei suomalaiset sentään niin pöljiä ole.

        Tervehtymistä toivon hänelle!


      • Irja.Babitsin

        Iljasta presidentti? Siehän puhut ihan outoja. Oletko syöny taikasieniä vai loppoko lääkkeet? Huimi


      • Gfdsw34431

        Hyvin viisas ja analyyttinen kirjoitus


      • AuttakaaSitäJotenkin

        "Tässä tapauksessa Iljan pitäminen syyttömänä vaalien yli takaa sen että hänestä ei voi tulla presidenttiä. "
        Nyt on nahkapää syöny jotain sopimatonta tai sitten sillä on tosiaankin jänne poikki - sieltä tai jostakin.


      • mustaaeisaavalkeaksi

        Nyt Leenuska ei tiedä Suomessa asuessaan Iljan saamista pahoinpitelysyytteistä joista on tuomio saatu, huumausrikoksesta . Lisäksi Iljuska läksi velkoja pakoon ulkomaille. Siinä Leenuskalle tietoa tästä Leenan pulmusesta.


      • aktiiviPOLLIISI

        sittenhän sieltä ulkomailta voi hakea tuhansia suomalaisia vankilaan,,,meinaan
        vaan,että jengiä on rötöksiä piilossa rajojen ulkopuolella!


    • jkjgfjhgjhgcjhg

      Ilja Janitskia vastaan ei olla nostettu syytettä koska ensin on suoritettava poliisitutkinta ja syyteharkinta.
      Hänen aiemmalla rikoshistorialla tai historiattomuudella ei tässä vaiheessa ole merkitystä.
      Iljasta on annettu kansaivälinen pidätysmääräys mikä mahdollistaa Janitskin palauttamisen Suomeen (luultavasti tulee tapahtumaan)
      Ilja on itse aiheuttanut tutkintavankeutensa pakenemalla ja pakoilemalla oikeutta.
      Ilja Janitskista ei tule presidenttiä missään olosuhteissa.

    • Faktaavain

      Janitskinilla on sekä väkivalta että huumerikostuomiot.

      • sama.levy.soi

        Jos on tuomionsa kärsinyt niin sovittanut on ne. Niillä sitten ratsastatte kiihottuneina aina :)


      • Kiihkotta

        Ei, vain korjataan edelle kirjoitettu valhe, ettei ole tuomittu.


      • KakkuNokitaan
        sama.levy.soi kirjoitti:

        Jos on tuomionsa kärsinyt niin sovittanut on ne. Niillä sitten ratsastatte kiihottuneina aina :)

        Kun on tuomio, niin on myös rikosrekisteri. Näin siitäkin huolimatta että on nokkinut kakkunsa.


      • lukekaajaoppikaa

      • lukekaajaoppikaa kirjoitti:

        Plaaplaaplaa. Rekisteristä poistuu pikkurikkeet. http://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/rekisterit/rikosrekisteri.html
        Joten se lässytys on turhaa.

        Huume- ja väkivaltarikokset eivät ole pikkurikkeitä.


      • lukekaajaoppikaa
        Uuninpankko kirjoitti:

        Huume- ja väkivaltarikokset eivät ole pikkurikkeitä.

        LUE antamastani linkistä milloin poistuu merkintä ja ymmärrä mistä puhutaan. Merkinnöistä puhe oli.Jos et suomenkielistä tekstiä ymmärrä niin turha vääntää muuta. Eiköhän 5 vuotta ole mennyt ja jopa 10 vuottakin kyseisistä rikkeistä. Ja kun merkintöjä ei ole rikosrekisterissä niin ei silloin ole vaahtoamaasi rikosrekisteriäkään.


      • lukekaajaoppikaa kirjoitti:

        LUE antamastani linkistä milloin poistuu merkintä ja ymmärrä mistä puhutaan. Merkinnöistä puhe oli.Jos et suomenkielistä tekstiä ymmärrä niin turha vääntää muuta. Eiköhän 5 vuotta ole mennyt ja jopa 10 vuottakin kyseisistä rikkeistä. Ja kun merkintöjä ei ole rikosrekisterissä niin ei silloin ole vaahtoamaasi rikosrekisteriäkään.

        Rikosrekisterin tyhjentäminen ei poista tehtyjä rikoksia.


      • pyyhekumijatuomari
        Uuninpankko kirjoitti:

        Rikosrekisterin tyhjentäminen ei poista tehtyjä rikoksia.

        Totta, jos on munannut itsensä ja tehnyt kepposia niin ei ne pyyhekumilla katoa, näin on närhen munat ja turhaan tuolla porukka yrittää valkopestä Iljaa.


      • te.paremmat.ihmiset
        pyyhekumijatuomari kirjoitti:

        Totta, jos on munannut itsensä ja tehnyt kepposia niin ei ne pyyhekumilla katoa, näin on närhen munat ja turhaan tuolla porukka yrittää valkopestä Iljaa.

        Miksiköhän oikeusjärjestelmä on sitten olemassa jos pyyhekumituomarit käyttävät omaa käytäntöään määrittäessään lakia? Uuninpankko etkä sinä ole mikään tuomari ja käyttäessänne mielipiteenne muokkaamaa vihaanne ihmistä kohtaan leimakirveenne on erittäin vihaalietsovaa.. Lieneekö asia niin että " kunnon ihmisinä " ette osoita inhimillisyyttä vaan virheettöminä ja täydellisinä ette suvaitse sitä että jos rikos on sovitettu niin ihminen on silti samanarvoinen kanssanne?
        Kyllä sitä osataan roistoksi haukkua. Yksin tai laumassa. Virheitähän ei kukaan teistä koskaan tee.Hyeenana on helppo käydä yksilön kimppuun.
        Vihapuhetta teiltä. Eikös olekin mukavaa kun palstallanne saatte mielinmäärin sättiä?


    • niinpätietysti

      Sinäkö täällä Iljasta kirjoittelet, täyttä soopaa.

    • liekarasse

      On tuo äijä tullut kalliiksi veronmaksajille ja tuomio on pienet sakot.

      • itke.einari

        sulle suvakkiraasulleko? kelagoldistille?


    • mersumiäss

      sehän on jo vapaalla jalalla andorrassa .siellä tuomareilla muutakin päässä kuin kusta ja muutaman idioottipoliisin meuhkaaminen.

    • koppia

      Ilja on mahdollisesti siirtoa odottamassa. Tutkinta ja tukinnanjohtaja yhdessä tekevät riskiarvion.

      Luultavimmin Iljaa odottaa tutkintavankeus jossain eristetyssä paikassa.

      Jos Ilja joutuu muualle, tulee saamaan mustaa letkua ja jäykkää.

      Mahdollinen rosis on ajan kanssa tulevan vuoden sisällä.

      Tutkinnan, sen johtajan ja syyttäjän kautta päättäminen tulee aikanaan josko on tulossa syyte tai vapauttava.

      Yleensä miehellä ei juuri ole mahdollisuuksia jos juttu ajetaan eteenpäin viranomaisen tahosta.

      Puolet tai kolmasosa tuomiosta tulee lisänä pakomatkan päätteeksi.

      Prosessi ottaa aikaa arvioiden noin 1 vuotta.

    • Ihan.järkevää

      Ilja pääsi pantavalvottuun kotiarestiin. Poliisin saattamana saa käydä syöpähoidoissa. 9.11 tulee päätös luovutetaanko Suomeen.

      • mitäsmäsanoin

        Saattepa nähdä että Ilja Janitskin palautetaan Suomeen vastaamaan poliisille ja syyttäjälle. Joudun taas toteamaan sitten että mitäs mä sanoin.


    • pankkoajattelua

      Eikös se pitäisi äkkiä tuomita ettei kerkiä kuolla syöpään? Se on suvakeilta kiihottuminen pilalla jos kuolee eikä kerkiä vankilaan? Sitten suvakkien on etsittävä toinen syyllinen tilalle, ja kiihotuttava uudelleen!

      • Tarkoitatko myös rasisteja jotka kiihottuivat Helsingissä mm. silloin kun turvapaikanhakija yritti hirttää itsensä ja rasistit ilkkuivat ja yllyttivät tekemään sen, ja kun romaninainen sai sairaskohtauksen ja rasistit ryntäsivät filmaamaan niin että sivullisten piti tehdä suojamuuri?

        Viimeaikaisen tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat lähes maailman empatiakyvyttömimpiä ihmisiä, eli maailman huonoimpia asettumaan toisen ihmisen asemaan.


      • tunteen.palollako
        Uuninpankko kirjoitti:

        Tarkoitatko myös rasisteja jotka kiihottuivat Helsingissä mm. silloin kun turvapaikanhakija yritti hirttää itsensä ja rasistit ilkkuivat ja yllyttivät tekemään sen, ja kun romaninainen sai sairaskohtauksen ja rasistit ryntäsivät filmaamaan niin että sivullisten piti tehdä suojamuuri?

        Viimeaikaisen tutkimuksen mukaan suomalaiset ovat lähes maailman empatiakyvyttömimpiä ihmisiä, eli maailman huonoimpia asettumaan toisen ihmisen asemaan.

        Nyt kyllä kirjoitat omiasi.Jos joku kiihottui niin nimenomaan suvaitsevaisto.


      • tunteen.palollako kirjoitti:

        Nyt kyllä kirjoitat omiasi.Jos joku kiihottui niin nimenomaan suvaitsevaisto.

        En kirjoittanut omiani vaan molemmat tapahtumat ovat tosia. Suomi ensin -tyypit ilkkuivat turvapaikanhakijalle joka oli hirttäytymässä oliko se Kiasman lähellä, ja samat Suomi ensin -tyypit menivät innostuneina kuvaamaan kännyköillään sairaskohtauksen saanutta romaninaista niin että sivulliset joutuivat tekemään suojamuuri naisen ympärille. Harvinaisesta empatiakyvyn puutteesta kertoo tällainen käytös.


      • Sensuroijalle
        Uuninpankko kirjoitti:

        En kirjoittanut omiani vaan molemmat tapahtumat ovat tosia. Suomi ensin -tyypit ilkkuivat turvapaikanhakijalle joka oli hirttäytymässä oliko se Kiasman lähellä, ja samat Suomi ensin -tyypit menivät innostuneina kuvaamaan kännyköillään sairaskohtauksen saanutta romaninaista niin että sivulliset joutuivat tekemään suojamuuri naisen ympärille. Harvinaisesta empatiakyvyn puutteesta kertoo tällainen käytös.

        Omia mielipiteitäsi ilmaisit.


      • Sensuroijalle kirjoitti:

        Omia mielipiteitäsi ilmaisit.

        Tositapahtumia molemmat. Tarkista.


      • Jargonisi.leimaa
        Uuninpankko kirjoitti:

        Tositapahtumia molemmat. Tarkista.

        Eivät ole.Tarkistettu.


    • näin.se.vain.meni

      Ilja on rasseille tyypillinen draama kuningatar ja aiheutti itse tämän sotkun. Kun muu Suomi juhlii 100-vuotista itsenäisyyttä, niin ilja viettää "hääyötä" vankilassa.

    • vuositolkulla

      Kakun julistamisen jälkeen niitä hääjuhlia vasta juhlitaankin.

    • Kylmis__

      Vankilaan vaan kärsimään tuomiota. Kuka tuollaista pressaksi haluaisi?

    • Rokka2017

      Hyvä että saadaan hameenkantaja vastaamaan teoistaan suomeen. Pelkuri koko tyyppi

    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe