Käkkäri loppuu

Käkkärikukkuu

Miksi käenkoski lopettaa? Oli niin sekava juttu lehdes.

61

10590

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Poddun

      Ei lopeta

    • vatipäättupeksii

      TÖRKEÄ TÖRKEÄ temppu urheilijoilta savustaa nykyiset yrittäjät pois . Tuomistojen tarjous , joka olisi ollut kerrassaan mainio ei kelvannut ja eiku viesti heille lähtekää meneen emme tuollaista tarjousta hyväksy. Kyllä alkaa haisemaan siltä , että paikalle olisi tulossa joku tuttu tai jos urheilijat luulevat itse pystyvänsä paikkaa pyörittämään .
      Kyllä Tuomisto on ollut tuon paikan sielu ja kehittäjä , onnea parkanon urheilijoille , tälläisenä aikana löitte maahan yrittäjän , ette olleet valmiina sopimaan tai neuvottelemaan , ette hyväksyneet tarjousta jne .
      olette oiva esimerkki siittä , ettette tiedä yrittämisestä yhtään mitään , ettehän pysty samaan porukalla talkoilla urheilukenttääkään kuntoon .
      kylillä puhutaan kyllä aika paljon sisäpiiriläisyydestänne miettikää nyt paljonko se frisbee rata tuli maksamaan ja paljonko sille on käyttöä ja monta muuta hankettanne
      Tuntuu siltä , että olisi palaverin paikka teillä , Tuomiston veroista yrittäjää ette käenkoskelle löydä ja ihan pikku vihjeenä mitä on käenkoski ilman risteilyä , eikös se paatti ole ihan jonkun muun kuin urheilijoiden ?

      • ahneushuipussaan

        samaa mieltä,tämä asia olisi jo tarvinnut ajoissa keskustella Tuomistojen kanssa ei hyvää vuokralaista tollai saa kohdella ja kuka siihen nyt niin pian tilalle saadaan eli tappioo tulee kun ei tule sitäkään vuokraa,enpä usko että näin äkkiä uusi löytyisi joka ensivuoden alussa aloittaisi.Täytyy huomioida ettei joka kuukausilla taida olla toimintaakaan.


      • KyllänyOttaapäähän

        Ja kuka uskaltaa luottaa vuokran antajaan jos näin kohdellaan?


      • Jani40v

        Olen kyllä eri mieltä tuomiston kanssa keskustelleena. Valitettavasti ei vaan kuunnellut mitään vinkkejä mitä olisi kannattanut kokeilla. Onneksi saatiin pois, mutta uuden vuokralaisen ei ole helppo aloittaa. Toivottavasti tanssikansa löytää takaisin.


    • juusepi

      persereikä Jooseppi oli sitä mieltä että sukulaiset ja serkut kuksii yhdessä. Jooseppi on haistellut pitemmän aikaa että joilakin pitää sukulaiset olla jokapaikassa mukana. ovat vissiin
      metsässä kasvaneita eikä ole nähneet muita immeisii.

    • Ekonomi

      MHY:lle mahdollisuus alkaa tienaan.

    • lautturiAnselmi

      Mulukku Aasappi kerto että , Karkki-Aki alkais pitään koskea. Avajaisissa soitetaan mettäratioo, valssataan Tuuli puita heiluttaa. Nostetaan vähän hoitomaksuja , niin pyörii hyvin. Niin ja jäi kai siitä Kihiniön toimitalosta jokunen euro säästöönkin.
      Väliajan jälkeen tankoa, Purut pyyhin silmistäs sun.
      Lopuksi jenkataan Kikkelimarkalla. Sitten kotio ja ollaan pahalla päällä. Joo ja tää on kai totta.......

      • Oliskonäin

        Juu taitaa salajuoni olla kysees,,nykyset savustetaa ulos ja paikka jo aikoja sitten pedattu tälle kyseiselle herralle täältä kylältä.....


    • unhggdhtä

      Täytyy puheenjohtajan saada insinöörin palkka olemisesta hyvä veljen raha lisä kuukaudessa.

      • Köyhät

        Paljo paskaa puhutaan. Ei toi Tuomistokaa ilman talkoo porukkaa olis pärjänny. Talkoolaiset käenkosken pitänyt pystyssä. Ei yks vesikäki kannata. On Tuomistoo niin paljo tukenu /parkanon kaupunki/elykeskus//pnon kehitysparkki jne. Et äläkää ny nii kauheesti huutako yhden nimiin. Ite tehnyt paljo talkootöitä käellä.


      • Mintskuli
        Köyhät kirjoitti:

        Paljo paskaa puhutaan. Ei toi Tuomistokaa ilman talkoo porukkaa olis pärjänny. Talkoolaiset käenkosken pitänyt pystyssä. Ei yks vesikäki kannata. On Tuomistoo niin paljo tukenu /parkanon kaupunki/elykeskus//pnon kehitysparkki jne. Et äläkää ny nii kauheesti huutako yhden nimiin. Ite tehnyt paljo talkootöitä käellä.

        Tuomistoja ei täällä mustamaalata. Perkele.


    • uteliasämmä

      Kuka on tämä karkki-aki , ihan uteliaisuuttani kyselen , niin pahaa tekee toi tuomiston häätäminen

      • rehdit.urheilijat

        Ihan mielenkiinnolla odotan, että kenelle tämä Käen pito on järkätty. Kyllä jatkaja täytyy olla tiedossa. Ei kai Parkanon urheiljat niin tyhmiä ole, että irtisanoisivat sopimuksen eikä jatkajasta olisi tietoakaan. Jotain hyvä veli juttuja taitaa olla. Taidan laittaa Käenkosken jatkossa boikottiin.


    • Kirsiliin

      On se niin väärin.Ihmetellä täytyy.Käenkoski niin kaunis paikka.Ja Tuomistot asiakasystävällisiä.Ei ihme että ovat saaneet Käen kukoistamaan.

      • Nouki

        Kyllä sinne Parkanon urheiljat niin paljo panostanu. kyllä Tuomisto ratsastaa toisen perseenpäällä.


      • Noukiite

        Nouki. Lopeta jo. Yrittäjinä ovat kyllä tehneet tanssilavasta yhden Parkanon isoimmista brändeistä, täytyy hattua nostaa. Ja kuinka voivat Urheilijat ampua itseään noin omaan jalkaan? Maine pilalle heillä.. Törkeä temppu.


      • Askanitut
        Nouki kirjoitti:

        Kyllä sinne Parkanon urheiljat niin paljo panostanu. kyllä Tuomisto ratsastaa toisen perseenpäällä.

        Ei tasan oo lanttiakaan laittanut! Yrittäjä sielä kaiken maksanut. Urheilijat vaan ruvennut ahneeksi ja toivovat että joku "omista" rupeis yrittään. Ja kaippa tuo uusi yrittäjäkin talkoo porukkaa tarvitsee!


    • jöyköttää

      kuka on tämä karkki? Onks komee mies ? Pitääkö pojista myös ?

    • Olymp

      Turha on Akia tähän vetää.Jarkko taitaa olla "urheilijoiden"puheenjohtajan nimi.

    • Pöhöt

      Lippu hinnat riistoo. Palvelu etanan tahtia paukut valmiista pullo litkuista.

      Talkoo meininki ja aika kultaa muistot jos niitä hyviä sattuu jollakin olemaan.

      Sama Anneli Mattila ja Tomi Markkola joskus sitten vaihteeksi Popeda jihaa :)

      • Loppui

        No täytyyhän lipuista ottaa. Ahneus tonki käkikosken kaato!


    • JenniTampereelta

      Nyt sitten. Mitä ihmettä. Parkanon Urheilijoille iso miinus, olitteko kateellisia?
      Yksi maineikkaimmista ja asiakaspalvelultaan ystävällisimmistä yrityksistä Parkanossa, niin johan pitää sekin pikku paikkakunnalta teilata pois. Käsittämätön veto.

    • Hölmöläiset

      Toi kylä kuolee ihan just.

    • ISTRUN

      Ny olis toiselle Arille N hyvä tilaisuus, ku se taitaa olla jo eläkeikänen. Ja osaa hommat vasemmalla käelläkin.

    • Paskadiili

      Hyvä homma urheilijat , Ari teki tuosta paikan kovalla työllä ja nyt joku " teidän" porukasta korjaa sadon. En tule ainakaan tukemaan uutta yrittäjää ja tulette luultavasti näkemään sen, myös pohjanmaan suunnalta.

    • tietoakaipaava

      Vuokrasopimus päättyy parin päivän kuluttua, eikä uudesta liene tietoa? Onko neuvottelut jo käyty ja ehdot sovittu? Jos ei ole valmista sopimusta paremmilla ehdoilla (Urheilijoiden kannalta) allekirjoitettuna niin onko tietoisesti ajettu toimintaa alas jotta saataisiin sitten keväämmällä 'pelastaja' vaikka vähän aikaisempaa huonommillakin ehdoilla???????????

    • katajaankapsahti

      Pikkulinnut visertää kylällä , et toisen pizapaikan vetäjät olisivat seuraavat käkkärin vuokralaiset . Kyllä urheilijoiden hallitus on ryssinyt tän homman nyt oikein kunnolla , yrittäjä , joka nosti käkkärin maineeseensa sai surullisen lopun . uusien yrittäjien myötä kukoistus ei palaa , olkoottenkin kuka tahansa . Yrittäjillä velkaa velan päällä , yritettiin vuokrankorotuksella saada taloutta tasapainoon . Nyt ei vuokralaista ja ne muutamat sponsoritkin , jotka aika isosti ovat urheilijoita tukeneet , ovat kylän tietäjien mukaan ilmoittaneet lopettavansa tuet . Kohta saa joku pösö ostaa kiinteistön kesäpaikakseen , urheilijat eivät sitä enää pysty ylläpitämään . Urheilijoilta voisikin ihan kysyä ,,,, et mitä mieltä ootte , menikö sillai kuin piti , vai tuliko suoritettua kunnon mahalasku .

      • Kahtellaanenste

        Ei kannata etukäteen uutta yrittäjää tuomita, tiedä millaiseen kukoistukseen paikan vielä nostaa.


      • hahhahhahhaaa

        No ny katellaan ja voin uskoa , et ei pitkään tarvi katella , kun jo etsitään uutta yrittäjää . Voi urheilijat minkä teitte tai no katajaan kapsahti ja lujaa .


    • kateudestaloppuu

      murtsi puikkoihin ja paikka kukoistaan, hyvät hillot tulee.

    • fgrtbgrrr

      Tuolla Urheilijoitten facebook sivulla on tuo uus yrittäjä.

      • huppistakeikkaa

        ei helvetti, tuohan on sitä pizzeria-porukkaa... mitähän vaan mahtaa käelle tulla..?


    • tebssa

      Eikös edellinen omistaja kohta ala pitään teboil baaria käen kulmalla kolmistien käen kulmalla ? Kuulemma kake kohtq pystyttää saa vaikka aamupuurot naamaan?$$$$$$$$$$$$$$$$$.

      • voivoivoivoivoi

        Toivottavasti ja voin kertoa et ei pelkkää baaria vaan suunnielmissa on myös jotain aivan muutakin , edellisille omistajille voi toivottaa vain suuresti onnea , sen verran TÖRKEÄ oli toi urheilijoiden temppu . Uusi aika käellä koittaa , kestävyys voi olla toinen juttu


      • Kahtellaanenste

        Mikä törkeä temppu.... Onko sun niin vaikea käsittää, että määräaikainen sopimus päättyi ja uutta ei saatu neuvoteltua. Onnea uusille yrittäjille.


      • voivoivoivoivoi
        Kahtellaanenste kirjoitti:

        Mikä törkeä temppu.... Onko sun niin vaikea käsittää, että määräaikainen sopimus päättyi ja uutta ei saatu neuvoteltua. Onnea uusille yrittäjille.

        Kuules nyt ; Osoitus urheilijoilta miten kohdellaan yrittäjää , joka nosti käkkärin kukoistukseen oli , vaikka neuvotteluissa urheilijoille tarjottiin mitä halusivatkin oli , sopimuksen purku . Tälläinenkö on asiallista ? Voit olla erimieltä , mutta joskus kannattaa miettiä asioita puolin ja toisin . Kyllä tuolle paikalle oli tulossa muitakin , mutta alalla olleina osasivat laskea , ettei 0 aloitettu ole kannattavaa . Sivusta seuranneena ja muutaman asioista tietävän kanssa jutelleena olen muodostanut mielipiteeni . Kiitos siittä , että yrittäjä hoitaa asiansa HYVIN , on sopimuksen purku , sanoo jo jotain sen puolesta , että sana törkeä lienee paikallaan . Sitä ei liene kieltäminen . Onnea toivotan uusien matkalle , mutta itse en kovin äkkiä suuntaa kulkuani käkkärille . piste


      • perstuntuma

        Onkohan neuvottelutaito-ongelmia ollut vähän molemmin puolin. Kylillä kerrotaan että vuokra olisi pysynyt samana 15 vuotta. Kovasta yrittämisestä huolimatta ei ole pystytty korkeampaa vuokraa maksamaan. Jos uusi yrittäjä pystyy kattamaan myös kustannustason nousun, kannattaa kaikkien parkanolaisten tukea häntä Käenkosken kehittämisessä.


    • löjhfffgjööl

      Käkkärin isäntä komia nuori nainen ei hassumpaa hakee kokki yrittäjää kaveriksi ei tuomisto alja kaveriksi?$$$$$

    • MIESKÄKI

      sopimus päättyi ja jatkoa ei neuvotteluissa saatu , urheilijoiden johto hoiti homman näin !
      Toivottavasti johto vaati seuraavalta yrittäjältä PANKKITAKUUN !

    • ÄläOstaVanhaakaanMersua

      Suurin virhe nöyrältä yrittäjältä ostaa komee mersu alle. Elintason nousun johtamaan yltäkylläisyyden esittelyyn pienen kylän raitilla, se aiheuttaa kateutta. Tämän jälkeen aletaan ajaan alas yrittäjää. Vanha juttu johon kokematon hyväkin yrittäjä joskus sortuu, tässä nyt vain kävi niin.

    • Juhlimaantaas

      Mielenkiinnolla odota Käenkosken uutta tulemista! Vanha yrittäjä taisi panostaa varmaan rahaan eli häät yms juhlat. Nyt uusi voisi alkaa pitää kunnon kansanjuhlia.

    • kkjjjjhhhjjhjjk

      Uusi yrittäjä panettaa ja tansittaa ihmisiä ei se ruokaa oo tottunut tekeen viina vaan virtaa oluella maustettuna.

      • MinäkinUskonnämäpärjää

        No eiköhän ruuan tee joku muu. Älä uskonmies olo huolissas, nämö yrittäjöt pärjää varmasti.


    • Jaanajayöperhonen

      Yritysmaailmassa toimitaan rahan ehdoilla. Paras tarjous taloudellisesti voittaa aina. Jos hallitus ohittaa sellaisen se on erotettava. Käkkäri tarvii uusia ihmisiä ja uusia ideoita. Vanha veturi oli jo käyttänyt ideansa ja veti vaan vanhalla kaavalla. Aikansa kutakin, Arin aika on ohi. Eikä se rahamassin näyttely edistä yrityksen toimintaa. Pitää olla nöyrä.

      • Muahhahhaa

        Ei voi kun nauraa tälläiselle viisaudelle . Kateus on päivän sana , ainakin mitä tähän artikulointiin tulee .


    • eeeikka

      Eikai nyt kukaan tosissaan ajattele että jotain vanhaa mersua joku kadehtisi.Parkanossa taitaa olla tosi sairasta porukkaa jos ruvetaan jonkun omalla työllään hankkimia autoja ym. omaisuutta kadehtimaan.

    • 10.sastamala

      Kyllä näin on. Ennenkin ollut ja jatkossa vielä suurempi kateelisuus.... Yrittäjän rahasta kuuluu 70% suhdetoimintaan 10% lainan lyhenyksiin ja 20%vuokrien maksuun ja velkarahalla pitää elää.Yrittäjä ei saa menestyä eikä näyttää tyytyväiseltä pitää olla proteestilistalla syy siihen miksi urheiluseuran porukat ei ymmärrä yrittäjää koska he pyörittävät RY rahoja eikä omiaan.... Tuomistoille menestystä olen ollut asiakkaana ja tuonut liiketuttavia myös heille. Pitää ymmärtää mitä tarkoittaa oy toimitusjohtajan vastuu ja RY ssä puhenjohtajan vastuu !!!!.

    • Aripoika

      Vittu mikä itkuvirsi jonku arin takia. Hankikaa oma elämä, yrittäjiä menee ja uusia tulee. Ei kai tuo käenkosken vuokrasopimus mikää perintö oo. Sopimuksia uusitaan aika ajoin, jollei pysy kisassa mukana se on voi voi.
      Mulle on sama kuka paikkaa pyörittää, jos musiikki on hyvää ja tarjoilua riittää. Aivan sama vaikka arin sukua ei näkisikkään. EVVVK

      • kylläsesiittä

        On mahtanut olla yleisöryntäys käkkärille , taitaa olla kahden tanssi-illan jälkeen käviöitä yhteensä 100


      • XxPerttixX

        Toivottavasti ihmiset ymmärtää käydä Käenkoskella. Paikka hieno, ihan sama kuka sitä pyörittää.


      • HouHouHOuu

        Ei se ole sama, kuka sitä pyörittää.
        Huomaa jo nyt, että ei tuu välttämättä kovin pitkä tarina olemaan näiden uusien yrittäjien tie... Kohta etsitään jo uusia vuokralaisia, kun nämä on vaan tarpeeksi tappioita tyhjän salin tansseista ottaneet! :)


    • pienipili

      Mitähän sinäkin tiedät et yhtään mitään. Kikkelikin on niin pieni että et saa naista joten ihan sama kuka soittaa käkkärillä.

    • tukutukutaa

      Jos jollain sais parkanolaiset ja kihniöläiset pois sieltä kukaan ei viitsi katsella näitä saman näköisiä panoja.

    • Kannatkattooon

      HALoo! Onko se muka yrittäjien vika jos väkee ei tarpeeksi käy? Ja eiköhän se tästä vilkastu kun kesää kohti mennään ja lämpösempiä ilmoja.

    • kitajaa

      Halloo! Kyllä se nyt on yrittäjän vika jos alkaa sellaiseen hommaan jossa ei ole edes mitään
      mahdollisuuksia pärjätä. Nyt on mennyt palkan saanti ja yrittäjyys sekaisin. Reppanat kitisee.

    • KevätKiimat

      Mä ainakin ootan kesää, et pääsee sinne kannon päälle taas jyskyttään. Oli niin mukavaa käydä nauttimassa hameen alla olevaa tarjontaa. nam nam.

    • Seitanen

      Lähtökohdat saada tanssiva kansa takaisin Käenkoskelle ovat huonot. Koko maassa väki vähenee lavoilta ja tanssipaikoilta, valitettavasti. Joka vuosi tanssikansan keski-ikä nousee vuodella, sillä uutta kasvua on vähän. Lisäksi Käenkosken vaikutusalueen väestöpohja on vain yksinkertaisesti liian pieni, kesäasukkaistakin huolimatta, että Käelle riittäisi väkeä joka viikonlopuksi. Toista on esimerkiksi Pohjanmaalla Isossakyrössä vähän vastaavanlaisella tanssipaikalla, Kalliojärvellä. Alle 75 kilometrin säteellä siitä asuu lähes 200 000 ihmistä, joista aina riittää tanssijoita viikonlopuksi yksi lavallinen varteenotettavien kilpailijalavojen puuttuessa. Käenkosken uusien yrittäjien on haettava ansaintalogiikka jostain muusta kuin tappiollisten tanssien pyörittämisestä.

    • muualtatullut

      Itse ihmettelen muualta tänne muuttaneena käenkosken tanssien huonoa mainostamista.Näin oli jo entisen yrittäjän kohdalla. Miksei esim. aamulehdessä ole mainoksia? Jos ilmoittelu on vain pikkulehdissä niin ei niitä monikaan näe. Nyt ei ole edes käen ilmoitustaululla mitään.

      • Tanssijalka

        Samaa kans ihmetellyt. Luulin et on jo suljettu mut näky yläris olevan pieni mainos juhannuksesta.


    • Enmenetoistakertaa

      Tuolla hinnoittelulla ei ole kovin pitkään auki. Baarissa aivan törkeän kallista.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe