Onko palkat syynä juontajakatoon, hyvien?

Radio-aalto-roskaa

Jenni Alenxandrova huonoin juontaja ikinä.

"Kuuliko joku millaiset pultit Jenni otti, kun soittaja meni sanomaan, että Jennillä on lapsi? Vaikka asia on kaikkien kuulijoiden tiedossa, niin ilmeisesti haluaa antaa lapsettoman kuvan itsestään "

"No nykyään ei hänellä muuta lässytettävää olekaan kuin jatkuvaan oma poikansa sitä ja tätä. itsestään jankuttaa mama mama mama sanaa 600 kertaa päivässä.

Huomannut myös sen että mielipiteet ja kannat vaihtuvat kuin lennossa, liekö sitten ihan oikeaa tyhmyyttä, tämä kuva tullut. Joo vaihdetaan kanavaa...
Asioita ja aiheita varmaan riittäisi muustakin jos ymmärtäisi, ettei ketään hänen lapsensa jutut kiinnosta."

HYVIN SANOTTU!

12

263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • retoroivonen

      Nimimerkki Radio-aalto-roskaa: Sinulla on selvästi paha olo ja purat sitä täällä. Hankkiudu hoitoon, jos noin paljon ahdistaa. Hoitamattomana mielisairaus voi johtaa itsetuhoon tai muiden vahingoittamiseen. Se on katsos vain radiokanava, jota ei ole kenenkään pakko kuunnella.

    • ljbilbj

      Minusta Jenni on paras juontaja ikinä!

    • BMW320turbo

      Jenni puhuu kuin sillä olisi vaikeaa saada asiaa ulos, erittäin ärsyttävää,
      Aaltoa kuuntelen silloin kun tää nainen ei ole äänessä.

    • Petramarianna

      Jennilla on vaan niin täydellinen ääni <3 ihan sama mitä se puhuu, niin kyllä kuuntelen! Pakko silti myöntää, et kuutelin kuitenkin mieluummin Popstudiota aikaisemmin ku Kuronen ja tämä ihanuus olivat yhtäaikaa studiossa. Sopivat niin hyvin yhteen. Vähän jäänyt laimeksi tämä Jennin iltapäivä show sen rinnalla.

    • BMW320turbo300hv

      Jenni on jonninjoutava höpöttäjä, etsii mukamas päivänpolttavia asioita, joista vääntää väkisin jutunjuurta, olin Lontoossa , kirjoitin blogia sängyssä, voi kauheus . naisten kuukautiset oli yhtenä päivä esillä, sitten mielenkiinnon herätti naisen alapään treenaus, siis käsittämätön juontaja, puhetyyli on kuin veisi sairasta lasta kakalle. Olen livenä törmännyt häneen muutaman kerran ja voi sitä ylimielisyyttä minkä hän itsestään antaa tulla esiin. Voisi kuvitella kuinka hänen perheensä suhtautuu kyseiseen teatteriin... ? Kansa tarvitsee sirkushuveja ja pellejä joihin tämä ko. nainen lukeutuu. Tässä repikää siitä lisää.

      • matkamiesmaantiellä

        Olet aivan oikeassa, turhanpäiväinen nainen, joka tarvitsee huomiota tavalla tai toisella,


      • jenninläheinenystävä

        Toiset naiset on puoleensavetäviä ja toiset taas ei ole, vaikka molemmat olisivat kauniita. Jenni ei minusta ole puoleensavetävä, se ei johdu kauneudesta vaan olemukseasta ja käytäksestä. sekä asenteesta elämiseen. En voisi kuvitella hänä kumppanikseni. Meillä on niin erilaiset arvot elämään. Julkisuudessakin voi olla tyylikkäästi ilman että tuo joka käänteessä oman itsesä esille korostaen omaa erinomaisuuttaan. Minsta kyse on huonosta itestunnosta, kateudesta ja halusta tulla hyväksytyksi ja halusta olla olla paremi kuin muut.


      • oooooooooooooooo

        Jenni kertoi torstaina, että jouluna haluaisi itselleen jotain hyvää, ei maininnut lastaan, siis osoittaa todella sitä mitä edellä on kirjoitettu. Itsekäs nainen.


    • rogermooer

      Sössöttää kuten useimmat muutkin neidot. Seksikäs silti.

    • luuupillamunkorvissa

      Jaajo Linnonmaa on syynä. Liian tärkeä yksittäinen palanen Nelonen Mediassa. Pakko antaa Jaajolle enemmän vapauksia Aamulypsyn sisältöjen tuotossa ja maksaa hirveän suurta palkkaa, ettei vain Jaajo päättäisi taas pitää välivuosia tai vaihtaa toisen mediakonsernin palvelukseen.

      Tästähän on kylmä faktakin, että ihmiset kuuntelevat Aamulypsyä vain Jaajo Linnonmaan takia. Muutama vuosi sitten kun Linnonmaa lähti Aamulypsystä kanavan kuulijaluvut laskivat erittäin paljon. Kaveri oli pakko saada takaisin isommalla palkalla ja erityisvapauksilla työehdoissa. Jaajon aloitteestahan Suomipopin aamuissa (hänen uuden tulemisen jälkeen) vähenettiin musiikin määrää ja lisättiin nimen omaan Jaajo Linnonmaan puheen määrää.

      Tästä johtuen muille hieman kallimpaa palkkaa nieleville hyville juontajille ei ole tilaa Nelosen radioissa. Toki pari muutakin hyvä juontaja poikkeusta on.

      Kertoohan kanavien iskulauseetkin

      Radio Aalto - Yksitoikkoinen sekoitus
      Radio Rock - Asenne on laiska DU HAST!
      Radio Suomipop - Kokoajan Kipua ja hulluutta huumaa
      Loop - Samat biisit ilmaan
      HitMix - Samoja hittejä 90-luvulta tähän päivään
      Helmiradio - Harvoja hyviä klassikoita kokoajan ja liian useasti

      Kuvastavat osuvasti kanavien musiikillista tarjontaa.

      Huumoria ehkä huonoa, mutta huumoria hyvät ihmiset.

    • kaikellakunnioitukse

      Jaajon jutut ovat itsekeskeisen keskenkasvuisen juntin tapaisia alapäähän keskittyviä yksinpuheluja joihin halutaan Annin naurun vingahduksia ja ylistäviä kommentteja. Kuuntelijat ovat samassa älykkyystasossa olevia typeryksiä.

      • luuupillamunkorvissa

        Enpä ole Aamulypsyä pahemmin kuunnellut, mutta mitä haastatteluissa ja muissa ohjelmissa kuullut, verrattuna moniin muihin tietämiini/kuulemiini radio/ tv juontajiin vetää kyllä paremmin.

        Totuutta en tiedä, koska Jaajoa en niin hyvin tunne, onko myös omaa halua ja älykkään ihmisen laskelmointia. Tätä kuulijat haluavat suollan sitä ulos niin kauan kuin tuntuu kivalta ja työntantaja maksaa siitä minulle iso palkkaa...

        Itse olen tehnyt päätöksen, että Nelosen radioita en enää kuuntele. En edes korporaatiota, vaikka siellä on edelleen yksi erinomainen toimittaja/juontaja Harri Moisio ja ihan ok Kim Sainio vaikkei vedä vertoja lähellekään Moisiolle tai Heikelälle.

        Liian vähän vaihtelua musiikissa: Yksinkertaisesti samojen biisien kuuntelemisen sietokynnys ylittyy.

        HS:n taannoinen musiikkipäällikkönsä Mikko Koivusipilän haastattelu muut puheet: Aliarvioi kuulijoita musiikin tietäjinä ja kuulijoina. Puhuu usein jostain täysin mielikuvituksellisesta kuulijatutkimuksesta musiikin suhteen. Ellei sitten tutkimukseen kuulu vain herra Koivusipilä itse. Kuinka Robinin - Me tehtiin tää ehdittiin todeta kuulijatutkimuksella soittokelpoiseksi ennen julkaisua. Alkoi soida nimittäin heti Suomipopilla keskiyöllä kun julkaistiin.

        Case Mikael Gabriel: Vaikka en olekaan suuri Mikael Gabriel fani niin onhan tämä viimeisin Nelosen radioiden tempaus aivan naurettava. Toki saavat tehdä mitä haluavat, mutta itse en halua tukea näin typerää toimintaa kuuntelemalla kyseisen konsernin radiokanavia. Tämä vain vahvistaa ja lujittaa aijemin tekemääni päätöstä. Nelonen median kanavat ja erityisesti Suomipop kun on ollut viimevuosina ja tänäkinvuonna ennen boikottia ylivoimaisesti eniten Mikael Gabrielin musiikkia soittava asema.

        Toivottavasti monet muut ovat tehneet saman päätöksen viimeistään tämän MG:n tapauksen jälkeen ja eivät kuuntele Nelonen Median kanavia.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2550
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe