lainaa vakuutta vastaan

money123

Surkeiden sattumien (päätösten) summana olen menettänyt luottotietoni ja mahdollisuuteni rikastuttaa koroilla pankkeja, siksipä käännyn tähän instanssiin. Tarvitsen kipeästi 1500e lainaa, vakuutena minulla on maapalsta jonka arvo on n.3-4000e. Ihan asialliset jutut olisi mukava.

8

777

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jjjjjjjjjjjjjjjjj

   ei voi olla maapalstaa, koska ulosotto olisi vienyt jo sen..hahahahahaaaa

  • Maa_myyntiin

   Pantti ei vaikuta erityisen kehuttavalta. Muutaman tuhannen hintainen palsta on joko palanen huonoa metsämaata tai tontti alueella, jonne kukaan ei halua rakentaa. Jo kiinnittämisestä aiheutuu lainasummaan verrattuna suurenpuoleiset kulut ja realisointi pakkohuutokaupassa ei anna kovin hyvää hintaakaan.

   Sinullakaan tuskin on varaa tehdä kiinteistölläsi mitään. Etsi siis naapuri, joka on halukas laajentamaan tiluksiaan. Saat paremman hinnan selvänä käteisenä ja rahaa jää hieman yli tämänhetkisten tarpeidenkin.

  • sikamasteri

   maapalsta voisi mennä läpi 2000 eurolla vippipojilla, eli ne ottaa kaikki oikeudet siihen asti kunnes olet maksanut.

   • i0gjht4ht4q6

    Iltalehdessä oli muutama vuosi sitten muuten mainio artikkeli firman omistajasta Mikko Oinosesta.

    "Luottolaitosta pyörittävä Mikko Oinonen sanoo olevansa välillä velkaisille enemmän terapeutti kuin vippiyrittäjä.

    Hän johtaa lainayhtiö Vippipoikia, joka ainoana Suomessa lainaa rahaa myös ihmisille, jotka pankit käännyttävät oveltaan maksuhäiriöiden takia. Suomesta heitä löytyy 350 000."

    Olisipa tuollaisia ihania ihmisiä keskuudessamme enemmänkin.

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013062517184575_uu.shtml


   • vwgvpfswbpmfsb
    ööööörum kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Lainapojat Oy lainaa ainoana Suomessa toimivana yrityksenä myös luottotiedottomille vakuutta vastaan. Kyseinen firma on Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämässä luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjärekisterissä.


  • bvminty
   • vwgvpfswbpmfsb

    Hyvä tietää, kiitos linkistä. Vippipoikien sivulta löytyy linkki Lainapoikien sivulle. Onkohan Lainapojat tosiasiallisesti samaa putiikkia Vippipoikien kanssa? Lainapojat on ainakin vielä Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjärekisterissä, vaikka heillä on samantapaiset lainaehdot kuin Vippipojilla. Eikö Mikko Oinonen saanut oikeudessa koronkiskontatuomion? Ilmeisesti koronkiskonta on kannattavaa puuhaa, kun bisneksestä halutaan väkisin pitää kiinni.


  • kuopiolaisetjyrää

   Lainapojilla ei ole mitään tekemistä vippipoikien kanssa. On täysin sattumaa, että molemmilla on sama räkäinen valokuva nettisivujensa koristeena.

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   5988
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   412
   4411
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   1946
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   1400
  Aihe