Riittääkö Lex Kittilä

89765

Launtain 21.10 Slänne lehdessä oli Arja Kankaan Tekemä juttu Pyhäjärven käräjätilanteesta. Jutussa oli kuntaliiton lakimiehen kannanotto kuntlain 85 pykälästä. Eli on tehtävä tarvittaessa rikosilmoitus ja syytettyjen tulee myös erota luottamustehtävistään. Kankaan toimittamassa jutussa oli myös vt. kaupunginjohtajan kannanotto ko.asiaan. Hänen mielestä asia oli luottamushallinnon sisäinen asia, ja että kaupunginhallitus eimole asiaa käsitellyt. Kiviniemen lausunto on muunneltua totuutta. Tällä hetkellä kädessäni on asiakirja jossa lukee seuraavasti: " Pyhäjärven kaupunki: ote pöytäkirjasta. kaupunginhallitus salainen pykälä 42, 2/10-2017. Asiakirja on kaksi sivuinen. 1 sivu esittelyä. 2 sivulla vt kaupunginjohtajan päätösehdotus vaastauksena saatuun lausuntopyyntöön kuultavalle asiassa R.17/4 Pyhäjärven kaupunki lausuu Ylivieska- Raahe käräjäoikeudelle seuraavaa: Pyhäjärven kaupunki viittaa vastauksessaan 10/4-2017 pykälä 24 (S), jonnka mukaan Pyhäjärvi ei ole asianomistaja asiaan 5770/R/47182/14 liittyen. Kyseinen asiakokonaisuus liittyy lausuntapyynnön asiaan R.17/4. Pyhäjärven kaupungilla ei ole tarvetta lausua asiaan R17/4. Pyhäjärven kaupunki ei ole asianomistaja asiassa, eikä korvausvaatimuksia kohdistu Pyhäjärven kaupungille. Kuulemispyynnön liitteenä olleessa Purasen allekirjoittaneessa kirjelmässä tuodaan esille monia asioita, epäilyjä, ja olettamuksia liittyen Pyhäjärven toimintaan, jotka ovvat virheellisiä tai epäselvää tulkintaa, tai vääriä muistikuvia. KH ei kuitenkaan näe tarvetta oikoa näitä väitteitä, tulkintoja ja muistikuvia tässä yhteydessä. PJ Kaupungilla on asianomistaja Tita Rinnevaaran kanssa 6/11-15 allekirjoitetut sovintosopimukset joihin kaupunki on sitoutunut ja joiden velvollisuudet kaupunki on täyttänyt ja tulee täyttämään jatkossakin. Päätös: KH hyväksyi vt. Kaupunginjohtajan esityksen. Tämän asian osalta pöytäkirja tarkastettiin kokouksessa. Asian mukaisesti tarkastetusta ja allekirjoituksen oikeaksi todistaa : PPJ 3/10-17 Pirkko Forss- Pessonen , hallinnnon toimistosihteeri. Pj kaupunginhallitusn on siis tehnyt kahdessa eri kokouksessa salaiset päätökset käräjöinti asiassa. Näillä päätöksillä KH käsitykseni mukaan ilmoittaa käräjäoikeudelle, ettei se halua syytetyille rangaistusta, eikä saattaa heitä korvausvastuuseen heidän aiheuttamista kuluista PJ kaupungille. Käsitykseni mukaan sekä vt kaupunginjohtaja ja KH syyllistyvät virkarikokseen, toisin sanoen he ovat jättäneet rikosilmoituksen tekemättä ( virkavelvollisuuden rikkominen ). Erityisesti ihmetteleln KH jäsenenLeppäharjun osuutta asiaan. Viime vaalikaudella hän useita kertoja oli vaatimassa nyt syytettyjä henkilöitä erotettavaaksi luottamustehtävistä ja korvaamaan aiheuttamansa korvaukset PJ kaupungille. Lex Kittilää ei tarvita. Laki on olemassa. TArvitaan vain uudet päättäjät, jotka noudattavat lakia. Raimo Parkkinen

124

1085

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ennenkin.näin

      No johan myrkyn lykkäsi istuvalle hallitukselle. Tiedetään ettei heistä kukaan halua ylläpitämäänsä keinopyhää ja keinotekoista "hyvin meillä menee"-filmitähden glamouriaan rikkoa. Raija on raija, kääntää takkinsa ja antaa olla. Ja sekin vielä, että yksikään hallituksen jäsenistä ei ilmeisesti halunnut olla tykönään epäystävällinen näin valtakauden alussa, vai miten se meni?

      Mutta!
      On kokonaan eri asia olla rehellinen ja vaikka ei-ystävä, kuin ystävä epärehellisesti.

    • Lex.Pyhäjärvi626

      Miksi emme saaneet kunniaa olla lainsäätäjien ykköisä niiden nimetessä uutta lakia?
      Minusta Lex Pyhäjärvi olisi aikaan osuvampi, kuin Lex Kittilä. Emmehän saaneet Laguunaa, oma lex olisi kummasti auttanut suuria miehiä mme pääsemään historiaan. Nyt taitaa käydä niin, että Pyhäjärven nimi liitetään vain kaikkeen negatiiviseen.

    • 17768765555

      Eihän kaupunginhallitus ole missään vaiheessa ollut sitä mieltä että nämä syytetyt olisivat syyllistyneet virka-aseman väärinkäyttöön tai mihinkään muuhunkaan rikokseen! Miksi sen olisi pitänyt ryhtyä toimiin? Vain Rinnevaara sekä muutama perässähiihtäjä ovat sitä mieltä että rikos on tapahtunut! Olipahan taas tyhmä aloitus! Mistä näitä tulee?

      • Lue lehtejä,niin viisastu!EI missään ole kaupunginhallitusta mainittu tämän asian yhteydessä.Syyttäjä Ilpo Lehto on tehnyt rikosepäilysyytteen johon syytetyt joutuvat vastaamaan maaliskuussa.Nyt vain kysytään miksi hallitus ei korvaansa kallistanut asialle?! Onko Syyttäjä sinun mielestä perässähiihtäjä?


      • onhanoutoa

        kysyn vaan miksi suojelevat syytettyjä..SEHÄN on
        virkavirhe/virkarikos miksi kutsutaankin.


      • pölhökustaat
        tedraikas kirjoitti:

        Lue lehtejä,niin viisastu!EI missään ole kaupunginhallitusta mainittu tämän asian yhteydessä.Syyttäjä Ilpo Lehto on tehnyt rikosepäilysyytteen johon syytetyt joutuvat vastaamaan maaliskuussa.Nyt vain kysytään miksi hallitus ei korvaansa kallistanut asialle?! Onko Syyttäjä sinun mielestä perässähiihtäjä?

        Hauska "pariskunta" kummallakaan ei ole pienintäkään hajua asiasta missä päteä yrittävät heh heh..Muita lukemaan neuvotaan vaikka vastaus minkä itse esitit tedvihannes, se löytyy avauksesta jos vaivautuisit sen lukemaan. Tai siis, jos ymmärtäisit lukemasi.


    • ihmettelenentiedä

      Jaha. Raimo Parkkinen kirjoittaa siitä, että Pyhäjärvi ei halua olla osallinen asian selvittelyyn, vaikka syyttäjä on antanut siihen mahdollisuuden.
      Eli Pyhäjärven kaupunginhallitus (salaisella päätöksellään) ilmoittaa kihlakunnanoikeudelle, että se ei halua osallistua tähän syytejupakkaan. Kaupunginhallitus todellakin syyllistyy virkarikokseen. Eikös se ole kaikkien etu, että asia tutkitaan. Ainakin kaupunginhallituksen näkökulmasta katsoen, kun toimii virkavastuulla.

      Istuva kaupunginhallitus (pro;n edustaja mukaanlukien) toimii vastoin virkavelvollisuuttaan.

      Kiitos Parkkinen, mistä saitkaan tämän "salaisen pöytäkirjaotteen". Luulen, että käräjäoikeudelta, missä asiat ovat julkisia käsittelyn jälkeen.
      Ei siis ollut ryhtiä pro -edustaja (kansanliike??) Leppäharjulla. Laittoipa itsensä melkoiseen soppaan.
      Hyvä Tyyne, olit oikea Pro Pyhäjärvi valtuustoryhmän edustaja. Kiitos!!
      Mutta mitä teki Raija? Ei eriävää mielipidettä!! Huh--huu, lieeneekö persoona mikä,. en tiedä??

    • meneeköläpi

      On se niin vaikeaa, että sheriffi poistaa jo aloitukset asiassa

      KUKA KORVAA VERONMAKSAJILLE AIHEUTETUT KUSTANNUKSET AJOJAHDISTA

      Nyt on pakko kirjoittaa ilman selostuksia, mistä se "mystinen miljoona koostuu".

      Se koostuu:

      -Laittomasti Kuhmon Tikkaselle maksettu palkka 637 000 euroa
      - kihlakunnanoikeuden päätös, että kaupunki joutuu suorittamaan syrjinnästä 107 000 euroa
      - sekä lakipalvelut (peltonen LMr ja Pirttikoski) yhteensä lähes 150 000 euroa.

      Tietysti nämä eivät ole eurojen tarkkuudella. Mutta ymmärtänette, että lähes 900 000 euroa
      veronmaksajien varojen laiton käyttö on selvitettävä kenen maksettavaksi tämä kuuluu.
      Hallinto-oikeus ja Korkein hallinto-oikeus näkivät, että virka oli varsinaisella viranhoitajalla.

      Nämä kustannukset ovat todettavissa euroina, puhumattakaan henkisistä ja yhteisöllisestä vahingosta. Sitähän ei vopi rahalla mitata.

      • Verojamakseleva

        Oletko pysynyt laskuissa mukana kuinka moneen avaukseen olet jo tuon listan summineen massapostannut?


      • virkajavastuu

        Tämähän on senlaatuinen asia, että kaupunginhallituksen on otettava "koppi" ja selvitettävä asia.
        Näinhän antoi ymmärtää myös Kuntaliiton lakiosaston päällikkö Arto Sulonen lausunnossaan Selänne-lehdelle.

        Kaupunginhallitus, johon kuuluvat:
        eevariitta pappila
        jouni jussinniemi
        heikki koski
        pauliaukusti haapanen
        raija leppäharju
        asko kauranen
        mirja hynninen

        (muistini mukaan ovat hallituksen varsinaisia jäseniä)

        Jokatapauksessa kaupunginhallituksen on toimittava, ettei syyllisyys kaadu heidänkin yllensä.


    • eitytötnäin

      "vt kaupunginjohtajan päätösehdotus vaastauksena saatuun lausuntopyyntöön kuultavalle asiassa R.17/4 Pyhäjärven kaupunki lausuu Ylivieska- Raahe käräjäoikeudelle seuraavaa: Pyhäjärven kaupunki viittaa vastauksessaan 10/4-2017 pykälä 24 (S), jonnka mukaan Pyhäjärvi ei ole asianomistaja asiaan 5770/R/47182/14 liittyen. Kyseinen asiakokonaisuus liittyy lausuntapyynnön asiaan R.17/4. Pyhäjärven kaupungilla ei ole tarvetta lausua asiaan R17/4. Pyhäjärven kaupunki ei ole asianomistaja asiassa, eikä korvausvaatimuksia kohdistu Pyhäjärven kaupungille."

      "Kaupungilla on asianomistaja Tita Rinnevaaran kanssa 6/11-15 allekirjoitetut sovintosopimukset joihin kaupunki on sitoutunut ja joiden velvollisuudet kaupunki on täyttänyt ja tulee täyttämään jatkossakin. Päätös: KH hyväksyi vt. Kaupunginjohtajan esityksen"

      Pari poimintaa avauksesta missä kerrotaan mm. syy sille, miksi pyhäjärven kaupunki (hallitus) ei ota kantaa lausuntapyyntöön perusteineen. Vastaus avauksen väittämille/syytöksille tuli siis jo avauksessa itsessään miten meni niinku omasta mielestä?
      Viittauksella edelliseen mikä ihme siinä on että tänne linkitetään jatkuvasti samojen toimesta milloin pöytäkirjoja, lakipykäliä, lehtijuttuja tms. tällä kertaa salaiseksi julistettu asiakirja ilman että niiden linkittäjät ymmärtäisivät mitä asiakirjoissa tms. lukee joita tänne toistuvasti linkittävät? Mikä luetun ymmärtämisessä on niin ylivoimaisen vaikeaa suomi 24 proolaisille? Sama homma vt. kunnanjohtajan lausuman kanssa missä ao. kertoo ettei kuntajohto ole keskustellut syytettyjen mahd. erottamisesta käräjien ajaksi ja edellinen tulkitaan valheeksi perusteina salainen asiakirja missä kuntahallinto ottaa kantaa lausuntapyyntöön missä ei mainita sanallakaan syytettyjen erottamisesta koska siitä ei ole edes keskusteltu. Miettikää kaksi kertaa mitä kirjoitatte koska tähän mennessä aina suun avatessanne olette vain nolanneet itsenne mukaanlukien tämä avaus käsittämättömine tulkintoineen. Erikoisinta kaikessa se, että omat koirat puree jo omiaankin? Tähän asti edelliset kun ovat saaneet kaikesta synninpäästöt vaikka ovat kämmänneet ja raskaasti? Istuvaa hallitusta ei voi syyttää mistään muusta kuin siitä, ettei se ole edes keskustellut aiheesta tulisiko syytetyt pidättää luottamustoimistaan käräjien ajaksi. Virkarikosta siitä ei tosin saa tekemälläkään.

      Onnea valitsemallanne tiellä kun jo salaisia asiakirjoja somessa julki tuotte.

      • Soitaproparanoid

        Varsinaisen harhaluuloisuushäiriön tärkein oire on pysyvä harhaluulo, joka muistuttaa lähinnä päähänpinttymää eli pakkomiellettä. Häiriö on psykoottinen tila, koska mitkään vastakkaiset todistelut eivät voi horjuttaa uskoa harhaluuloon, ja havainnot tulkitaan aina tukemaan harhaluuloa.

        Harhaluuloisuushäiriöt voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia henkilön suhteissa puolisoonsa, ystäviinsä, työtovereihinsa. Harhaluuloisuushäiriöstä kärsivällä on alttius tulkita ympäristön tapahtumat ja ihmisten eleet tavalla, joka tukee heidän uskojaan. Tuloksena ovat riitaisat väittelyt ja kaikkien osapuolten ärtyneisyys.


      • KuvaaEnemmänKuinHyvin
        Soitaproparanoid kirjoitti:

        Varsinaisen harhaluuloisuushäiriön tärkein oire on pysyvä harhaluulo, joka muistuttaa lähinnä päähänpinttymää eli pakkomiellettä. Häiriö on psykoottinen tila, koska mitkään vastakkaiset todistelut eivät voi horjuttaa uskoa harhaluuloon, ja havainnot tulkitaan aina tukemaan harhaluuloa.

        Harhaluuloisuushäiriöt voivat aiheuttaa monenlaisia ongelmia henkilön suhteissa puolisoonsa, ystäviinsä, työtovereihinsa. Harhaluuloisuushäiriöstä kärsivällä on alttius tulkita ympäristön tapahtumat ja ihmisten eleet tavalla, joka tukee heidän uskojaan. Tuloksena ovat riitaisat väittelyt ja kaikkien osapuolten ärtyneisyys.

        Pro pyhäjärvi = Tuloksena ovat riitaisat väittelyt ja kaikkien osapuolten ärtyneisyys.


      • Historia
        KuvaaEnemmänKuinHyvin kirjoitti:

        Pro pyhäjärvi = Tuloksena ovat riitaisat väittelyt ja kaikkien osapuolten ärtyneisyys.

        on historiaa mitä riidankylväjä proolaisiin tulee em. koskee enää ainoastaan proon suomi24 takarivin hylättyjä valtuustosta pudonneita yms. luottamustoimiin jostain käsittämättömästä syystä uudestaan valitut proot vastaavasti istuu jo tukevasti uuskepujen sylissä silitettävänä. Proot hajosi enkä oikein jaksa uskoa näkeväni näitä suomi 24 puskistahuutelijoita enää edes proon listoilla ehdokkaina kun mustamaalaavat jo omiaan ketkerina omasta putoamisesta.


      • KuvaaEnemmänKuinHyvin kirjoitti:

        Pro pyhäjärvi = Tuloksena ovat riitaisat väittelyt ja kaikkien osapuolten ärtyneisyys.

        Mistä ihmeestä olette saaneet sen käsityksen,että kaikki kirjoittajat jotka kirjoittavat että oikeudenmukaisuus myös Pyhäjärvelle olisivat proolaisia??Sairastatte varmalla diaknoosilla vainoharhaisuutta;Proo sitä,proo tätä vaihtakaa jo levyä tuo on loppuun soitettu.Kuten on sanottu tämä "taistelu " olisi ollut vain kaksintaistelu Titan ja Jukan välinen (Iisalmen Sanomat)Miksi piti Jukan sekoittaa siihen kaupunki mukaan????


      • KuvaaEnemmänKuinHyvin kirjoitti:

        Pro pyhäjärvi = Tuloksena ovat riitaisat väittelyt ja kaikkien osapuolten ärtyneisyys.

        Mistä ihmeestä olette saaneet sen käsityksen,että kaikki kirjoittajat jotka kirjoittavat että oikeudenmukaisuus myös Pyhäjärvelle olisivat proolaisia??Sairastatte varmalla diaknoosilla vainoharhaisuutta;Proo sitä,proo tätä vaihtakaa jo levyä tuo on loppuun soitettu.Kuten on sanottu tämä "taistelu " olisi ollut vain kaksintaistelu Titan ja Jukan välinen (Iisalmen Sanomat)Miksi piti Jukan sekoittaa siihen kaupunki mukaan????


      • Werojamakseleva
        tedraikas kirjoitti:

        Mistä ihmeestä olette saaneet sen käsityksen,että kaikki kirjoittajat jotka kirjoittavat että oikeudenmukaisuus myös Pyhäjärvelle olisivat proolaisia??Sairastatte varmalla diaknoosilla vainoharhaisuutta;Proo sitä,proo tätä vaihtakaa jo levyä tuo on loppuun soitettu.Kuten on sanottu tämä "taistelu " olisi ollut vain kaksintaistelu Titan ja Jukan välinen (Iisalmen Sanomat)Miksi piti Jukan sekoittaa siihen kaupunki mukaan????

        Niin. Sehän se teissä suomi 24 proo puskista huutelijoissa on mielenkiintoisinta että todistelette huvittavan usein kuinka ette ole proolaisia vaikka sitä julistatte joka välissä. Erittäin viihdyttäviä vihanneksia jokainen poikkeuksetta luojalta saaliissa. Yhdistettynä edelliseen horjuva mielenterveys sekä agressiot yms. lopputuloksena syntyyt tedraikkaan kaltaisia puskista huutelijoita joiden ainoa saavutus on itsensä nolaaminen.

        Pro sitä ja tätä vetämättä älä jätä.

        ps. Muistako kuinka proot yritti vuosia erota selänteestä siinä surkeasti epäonnistuen kuten kaikessa muussakin mihin likaiset kätensä sotkevat siinä missä uuskepuilla siihen meni kolme neljä päivää? Heti tuli ero kun pari kipeintä proolaista putosi valtuustosta KIITOS UUSKEPUT!


      • huuhaaosasto
        Werojamakseleva kirjoitti:

        Niin. Sehän se teissä suomi 24 proo puskista huutelijoissa on mielenkiintoisinta että todistelette huvittavan usein kuinka ette ole proolaisia vaikka sitä julistatte joka välissä. Erittäin viihdyttäviä vihanneksia jokainen poikkeuksetta luojalta saaliissa. Yhdistettynä edelliseen horjuva mielenterveys sekä agressiot yms. lopputuloksena syntyyt tedraikkaan kaltaisia puskista huutelijoita joiden ainoa saavutus on itsensä nolaaminen.

        Pro sitä ja tätä vetämättä älä jätä.

        ps. Muistako kuinka proot yritti vuosia erota selänteestä siinä surkeasti epäonnistuen kuten kaikessa muussakin mihin likaiset kätensä sotkevat siinä missä uuskepuilla siihen meni kolme neljä päivää? Heti tuli ero kun pari kipeintä proolaista putosi valtuustosta KIITOS UUSKEPUT!

        Ainahan nämä suomi24lla asuvat ROPELIT jumalansa kieltää kun oma toiminta alkaa vaikuttamaan sairaiden ihmisten kirjoittelulta mitä se toki onkin. Yrittävät siten etteivät jäisi kiinni siitä, ketkä ja minkä ryhmän edustajat täällä puskista huutaa aamusta iltaan kirjoituksilla joita eivät edes itse kehtaa tunnustaa itsensä kirjoittamiksi vaikka jokaisessa niissä julistetaan proota pyhäjärven pelastuksena haukkuen KAIKKI muut puolueet edustajineen joka jo sulkee kaikkien muiden puolueiden edustajat ulkopuolelle jäljelle jää vain em:t proot. Tarkennuksena valtuustosta pudonneet ja heidän hännystelijänsä luottamustoimissa jatkavat älysivät lopettaa someidiotismin blogikirjoitukset jne.


      • järjenjättiläiset
        tedraikas kirjoitti:

        Mistä ihmeestä olette saaneet sen käsityksen,että kaikki kirjoittajat jotka kirjoittavat että oikeudenmukaisuus myös Pyhäjärvelle olisivat proolaisia??Sairastatte varmalla diaknoosilla vainoharhaisuutta;Proo sitä,proo tätä vaihtakaa jo levyä tuo on loppuun soitettu.Kuten on sanottu tämä "taistelu " olisi ollut vain kaksintaistelu Titan ja Jukan välinen (Iisalmen Sanomat)Miksi piti Jukan sekoittaa siihen kaupunki mukaan????

        Niin, avaus koskee proolaisen toiselle proolaiselle jakamaa hallituksen salaista asiakirjaa joka jakaa sen edelleen suomi 24:n sivuille mitä edelleen proolaiset kommentoi ja yksi heistä kysyy miksi jokaiseen avaukseen liitetään proot syyttäen muita vainoharhoista heidän nähdessään proolaisia avauksessa jonka kirjoitti ja jota kommentoi proot..?


      • selänneuutinen
        Werojamakseleva kirjoitti:

        Niin. Sehän se teissä suomi 24 proo puskista huutelijoissa on mielenkiintoisinta että todistelette huvittavan usein kuinka ette ole proolaisia vaikka sitä julistatte joka välissä. Erittäin viihdyttäviä vihanneksia jokainen poikkeuksetta luojalta saaliissa. Yhdistettynä edelliseen horjuva mielenterveys sekä agressiot yms. lopputuloksena syntyyt tedraikkaan kaltaisia puskista huutelijoita joiden ainoa saavutus on itsensä nolaaminen.

        Pro sitä ja tätä vetämättä älä jätä.

        ps. Muistako kuinka proot yritti vuosia erota selänteestä siinä surkeasti epäonnistuen kuten kaikessa muussakin mihin likaiset kätensä sotkevat siinä missä uuskepuilla siihen meni kolme neljä päivää? Heti tuli ero kun pari kipeintä proolaista putosi valtuustosta KIITOS UUSKEPUT!

        Mutta katsoitko Selänne lehden uutista. Eihän Pyhäjärvi haluakaan eroa Haapajärvestä.
        Kaupungin taloushallinto on Haapajärven kaupungintalolla.


      • OhiOn_
        järjenjättiläiset kirjoitti:

        Niin, avaus koskee proolaisen toiselle proolaiselle jakamaa hallituksen salaista asiakirjaa joka jakaa sen edelleen suomi 24:n sivuille mitä edelleen proolaiset kommentoi ja yksi heistä kysyy miksi jokaiseen avaukseen liitetään proot syyttäen muita vainoharhoista heidän nähdessään proolaisia avauksessa jonka kirjoitti ja jota kommentoi proot..?

        Luotsikaan ei pysy enää kyydissä mukana heh heh...Tasan kerran on proolaista valtuutettua (Raija) arvosteltu nimellä ja sen pro-luotsi poisti välittömästi mutta nyt kun Raijaa mustamaalaa pro-puskistahuutajat ei luotsi tiedä mitä tekisi?

        Salaisia asiakirjoja julki lähteineen proolaisten toimesta ja valtuutettuja proolaisia jouto-proot haukkuu mitä seuraavaksi? EI tule mieleen enää mitään koska riidankylväjät tuli juuri polttaneeksi sillat jopa omaan ryhmäänsä kaikkialle muualle sillat polttivat jo edellisellä valtuustokaudella.


      • hupaukko
        selänneuutinen kirjoitti:

        Mutta katsoitko Selänne lehden uutista. Eihän Pyhäjärvi haluakaan eroa Haapajärvestä.
        Kaupungin taloushallinto on Haapajärven kaupungintalolla.

        Sinua yksinkertaisempaa ihmistä en ole vielä tavannut. Mitä selänne lehdessä todellisuudessa luki se sinulle kerrottiin jo mutta mitä sinä teet? No tapojesi mukaan siirryt seuraavaan avaukseen väittämään samaa mikä jo alas ammuttiin. Sama toistuu aina uudestaan ja uudestaan


    • tyyneytynyt

      Olemma tehneet kaikista ihmisistä valituksen

    • Imellystenkera

      Viime aikoina ovat palstojen loppupuolelle kirjoitetut puheenvuorot saavuttaneet aloitusten tason monien palstojen kohdalla. Siinä keskustelun lopputulema onkin ihan omassa komeudessaan. Että viisaus saa komian rusetin ja vaahtokarkit.

    • mielipidetämäkin

      Asiakirjat tulevat julkisiksi, kun käräjäoikeus on ne käsitellyt.

      Ihmetellä pitää, miksi kaupunginhallitus on tehnyt asiasta "salaisen".

      • SalailuEiAuta

        Asiakirjat saa käräjäoikeudesta. Kaupunki ei voi julistaa niitä salaiseksi.


    • stopraitis

      Ei paljon järki päätä pakota tetraikastajalla...

      • Totuudessa

        Rinnevaaran syyte kaupunkia kohtaan on tosiaankin jo käsitelty. Sen jälkeen on tehty sovintosopimus Rinnevaaran ja kaupungin kesken. Sopimuksessa oli rahallisten suoritusten velvollisuuksia ja molemmat sopivat riitansa ja sen, että keskeneräiset eri asteissa olevat asiat vedetään pois ja uusia ei aloiteta. Asia kaupungin ja Rinnevaaran välisenä on PÄÄTTYNYT..
        = Kevät käräjillä käsitellään Rinnevaaran ilmoituksia, jotka kohdistuvat yksityisiin henkilöihin. Niitä ei ole kohdistettu kaupunkia vastaan. Jos olisi, niin silloin Rinnevaara olisi rikkonut allekirjoittamaansa sopimusta. Tällä hetkellä molemmat osapuolet ovat noudattaneet sopimusta.


      • EiRikkuriksi

        Kunnan ehdottomasti noudatettava molempien allekirjoittamaa sovintosopimusta. Jos kunta lähtee ottamaan kantaa Rinnevaaran ja yksityisten ihmisten väliseen kiistaan, kunta rikkoo sopimuksen ehtoja. . Rinnevaaran ja yksilöiden väliset asiat ovat heidän keskeisiään.


      • pyhäjärvenhitaillakäyvät
        Totuudessa kirjoitti:

        Rinnevaaran syyte kaupunkia kohtaan on tosiaankin jo käsitelty. Sen jälkeen on tehty sovintosopimus Rinnevaaran ja kaupungin kesken. Sopimuksessa oli rahallisten suoritusten velvollisuuksia ja molemmat sopivat riitansa ja sen, että keskeneräiset eri asteissa olevat asiat vedetään pois ja uusia ei aloiteta. Asia kaupungin ja Rinnevaaran välisenä on PÄÄTTYNYT..
        = Kevät käräjillä käsitellään Rinnevaaran ilmoituksia, jotka kohdistuvat yksityisiin henkilöihin. Niitä ei ole kohdistettu kaupunkia vastaan. Jos olisi, niin silloin Rinnevaara olisi rikkonut allekirjoittamaansa sopimusta. Tällä hetkellä molemmat osapuolet ovat noudattaneet sopimusta.

        Miten hitailla täällä oikein käydään kun edellinen kerrottiin jo eilen ja vasta nyt viesti alkaa menemään perille joka kerrottiin jo itse avauksessa mitä sen kirjoittaja ei tajua vieläkään.


      • Turokki

        Rinnevaara, rinnevaara, rinnevaaraaaaa


      • Olen-Pro
        Turokki kirjoitti:

        Rinnevaara, rinnevaara, rinnevaaraaaaa

        Minä kaipaa Rinnevaaraa ja Karjua.


    • eisyylliseksi

      Minä kaipaan sitä, että kaupungin asioita hoidetaan lain ja säännösten ja säädösten mukaan.
      Ja että kaupunginhallitus tekee tutkintapyynnön kaupunginjohtajaceississä syntyneiden kulujen selvittämisen. Teko oli laiton, ja kustannukset miljoonaluokkaa. Selvitys kuuluu tehdä, ettei syyllisty virkarikokseen.

      • Ootellaan

        Ketään ei ole vielä tuomittu. Tuomion jälkeen näkee, mihin on aihetta. Kyllä jaksatta oottaa muutaman kuukauven, kun ootta viis vuotta vatkanneet.


      • paska.homma

        Kuka käänsi irtisanomisen muuksi?


      • ettäsitäseoli
        paska.homma kirjoitti:

        Kuka käänsi irtisanomisen muuksi?

        Silloin ei annettu arvoa johtaja Rinnevaaran omalle ilmoitukselle. Ja vielä manipuloituna sivullisen toimesta puolin ja toisin. Likaiset jauhot pussissa. Ja pölyävät vieläkin.


      • Tyhjätynnyrit
        ettäsitäseoli kirjoitti:

        Silloin ei annettu arvoa johtaja Rinnevaaran omalle ilmoitukselle. Ja vielä manipuloituna sivullisen toimesta puolin ja toisin. Likaiset jauhot pussissa. Ja pölyävät vieläkin.

        Ja täällä joutoproot säkillä valoa pirttiin kantaa.


      • sotahan.siitä.alkoi
        paska.homma kirjoitti:

        Kuka käänsi irtisanomisen muuksi?

        Kumpi puoli ampui Mainilan laukaukset?


    • piilopirttiin

      Aloitukseen mennäkseni. Kylläpä esittelijä astui miinaan salaisessa pöytäkirjassa .
      Samoin kävi Selänne haastattelussa.
      Se on niitä meijän miehii, näkkee heti kotitalon portaalta asti.

    • diplomaattinen

      Mitähän ovat nämä suomi24 päätyökseen proosta ja proon pilkkaamisesta länkyttävät miehiään/naisiaan? Eivät ainakaan ole järjen jättiläisiä eivätkä paikkakunnan fiksuimpia.??

      Kolme ponttia, mitä proon toimintaan sekä valtuustossa 2009 alkaen pitää muistaa. (Huom, Pro Pyhäjärvi tuli mukaan valtuustoon vuodesta 2009-)

      1. Proon toiminta on ensi-sijaisesti kunnan edun ajamista ja kuntalaisten puolesta, ei puolue-aatteen eikä omanedun mukaan harjoitettua vallan käyttöä.

      2. Yksikään proon valtuutettu ei ole ollut tutkinnassa/syytteessä , saati saanut henk.kohtaista eikä kaupungin maksettavaksi ohjattua tuomiota, ei kunnan asioiden takia eikä lain rikkomisesta eikä henkilökuntaan lukeutuvan viranhaltijan tahallisesta eikä myöskään tahattomasta työsyrjinnästä

      3. Proosta huolimatta vai juuriko sen takia, kuluneet valtuustokaudet ovat näyttäytyneet raadollisempana oman edun ajamisena kuin mitä koskaan olemme Pyhäjärven kuntapoliitikassa kokeneet, niin keskustan, vasemmiston, demarien ja jopa perussuomalaisten edustaja äityivät mielipuoliseen koti -pesänrikkomiseen ja kovaa kampanjointia sekä henkilöstön käyttämistä massamielipiteen saamiseen vain ja ainoastaan yhden henkilön nujertamiseksi.

      Varmasti Pyhäjärvellä on aina keploteltu jollekin jotkain, joltakin pois ja joku on ajett näännyksiin saakka surullisen seurauksin, mutta me emme ole saaneet niistä kuin vihiä.
      Aika on toinen, nyt tieto liikkuu ja kuntalaisten tyytymättömyys hallintoon kuuluu ja näkyy livenä,,ainakin mitä suomi24 tulee.

      Pyhäjärvi on rikki!

    • KokemuksellinenTotuus

      Vai ovat tehneet hyvää Pyhäjärvelle??
      1. Miten lienevät ajaneet kunnan etua. Ei ole tullut millään tavalla esille. Eikä tuottanut kunnan edun mukauisia tuloksia. Pikemminkin päinvastoin.
      2. Rinnevaara on ollut aloitteen tekijänä syytteiden esittämiseksi ja rahallisten korvausten saamiseksi lisää. Outoa olisi ollut, jos hän olisi listannut maksajiksi proolaisia..
      3- Pääjehujen teemana ja tehtävänä on ollut valittaminen asiasta kuin asiasta ja erimielisyyksien lietsominen., päätöksentekijöiden arvosteleminen jne.
      Ilmapiiri on särkynyt ja Pyhäjärvi on todellakin rikki.
      Jotkut jatkavat asiatonta käyttäytymistään juuri valittua valtuustoa ja hallitusta kohtaan. Tämmöisellä mellakalla tuskin kykenee toimimaan kenenkään tai minkään hyväksi.

      • Uusdetajat

        Aloittaja kaipaa uusia päättäjiä. Uudet päättäjät on valittu muutama kuukausi sitten. Valtuusto ja hallitus muuttuivat reilusti.. Tuli uusia jäseniä ja kokeneita kunnallismiehiä. Heille on nyt annettava työrauha ja tuettava kunnan kehittämistoimia. Jatkuvan räksyttelyn aikaon ohi.


      • tarkaneuronaika

        Summa summarum
        Jukka Tikanmäki ja Taimi Piippo valittivat kaupunginjohtajan laillisesta palkattomasta virkavapaudesta.
        Eikä siinä vielä kaikki, eivät uskoneet Hallinto-oikeuden antamaan ratkaisuun, vaan jatkoivat
        kaunaa ja vihaa aiheuttaen kaupungille valituksillaan vuosien myötä miljoonaeuron vahingon.
        Siinäpä pulma, kuka ehtii korvausvelvolliseksi omasta pussistaan.

        Enemmistö on päätöksillään tehnyt, missä nyt olemme.


    • diplomaattinen

      Vaivaudut kuitenkin aktiivisesti arvostelemaan proota, mitätöimään ja syyllistämään edelleenkin, vaikka, kuten olet useaan sataan kertaan ilakoinut "pahimmat putosivat" ja sehän antaa tilaa uudistua, sinunkin!

      Vielä mitä, elät hyvin syvällä menneissä, lienetkö uutta näkymää hakevakaan , sopii epäillä. Sekin vielä, että harjoittamsi herjaus on kiistatta osunut kipeimmin keskustaan ja tukipuolueisiin päin Kuten tuo kolmikohtainen kokoelmasi, siinä synkistelyssä on 99% valtapuoluiden ja niissä johtavien henkilöiden saamattomuutta. Siis he eivät ole tehneet hyvää Pyhäjärvelle eivätkä pyhäjärvisille.

      Uusi aika, uudet haaveet. Vai onko vain uusi aika, mutta vanhat haaveet?
      Olen pahoillani, et revi rikki vain proota, revit lisää Pyhäjärveäkin.

      Uutta hallintoa ja valtuustoa voimme jo hieman arvioida, ja ellei toiminta ole näkyvää edistämistä elinkeinoelämän virkistämiseksi ja soten kulujen pitämiseksi kurissa, he eivät ole paikoillaan eivätkä yhteisissä jutuissa päteviä.

      Pyhäjärvi on todella rikki!

      • Paskakelluu

        Höpö höpö. Pro on rikki, koska reikäpäisten valittajien itkut ovat äärettömän typeriä. Suomeksi samaa sontaa kerrasta toiseen.


    • eppäillä.soppii

      Onkohan Parkkinen lukenut öisin tarpeeksi niitä lakikirjoja tai tehnyt muistiinpanoja oikeista kohdista?

      • föfö

        Tsemppiä ja tsemäi Raipe Matomäki!


    • jokokansaymmärtää

      Hyvät ihmiset!!
      Eihän salainen pöytäkirjanote ole Raimo Parkkisen keksimä, eikä tekemä, eikä kirjoittama.Eihän kaupunginjohtajan esittely ole ollenkaan Raimo Parkkisen käsialaa.

      Kaiki teksti kaikki selonteko on Pyhäjärven kaupungin viraston aikaansannosta ja kaikki se, että kaupunginhallitus esittää päätöksenään, että asia ei kuulu kaupungille. Ja vt. kaupunginjohtaja syytää epäilyjä miksi EI?? Tai oikeastaan perustelujaan. Miksi`` Kannattaa harkita, tai se on myöhäistä, kun "sonnat on housussa", sanoo vanha sananlasku.

      Heippa hei. Kaupunginhallituksen olisi kuulunut olla kiinnostunut ja varsinkin siitä, kuka tulee jatkossa korvaamaan tapahtuneen , lähe 1 miljoonaeuroa/tai yli miljoonaeuron ylimääräiset kustannukset siitä, että silloinen kaupunginhallituksen puheenjohtaja vpj:n (naisen) kanssa ei antanut henkilön palata hoitamaan virkaansa, mistä hän oli palkattomalla virkavapaalla
      Ja mikä virka oli kaikkien niin HO:N kuin KHO:n (huomaa korkeimman päätöksentekijän). poäätlksen mukaan virkavapaalla olevan kaupunginjohtajan virka.

      • VanhanÄrränProjekti

        Voi hyvänen aika mitkään kulut ei kuulu luottamusmiehille! Eihän kukaan pysty sanomaan kenen "vika" tämä surkea tapaus on! Tai pystyy sanomaan, mutta kukaan ei pysty sanomaan miten oikeus asian tuomitsisi! Kaatuisiko kulut Rinnevaaralle, Liuskan hallitukselle vai kenelle! Tämä on ollut syrkuhupaisan sekava soppa jonka pitkittyminen johtuu erään henkilön loputtomasta rahanhimosta! Se käsitellään oikeudessa, mutta tämä Proolaisten kustannusten usuttaminen luottamusmiehille jää vanhalle Ärrälle! Mikään kolmas taho ei pysty vaatimaan jollekin vahingonkorvauksia!


    • miksisalainen

      NYt kerron Teille totuuden:
      Käräjäoikeussiakirjoisat sivulta 11 voimme todeta, että:
      "Rinnevaara on tehnyt kaupunginjohtajan virkasuhteessa työtä 1.6.2013 jälkeen ainoastaan vajaat VIISI kuukautta(heinä-massaskuu 2015), miltä ajalta maksettu palkka eisisälly edelläoleviin rahakuluihin, kun palkka näiltä kuukausilta maksettu hänelle tehdystä työstä, eikä samalta ajalta ole maksettu kaupunginjohtajan palkkaa kenellekään mulle. Siihen nähden Pyhäjärven kaupunginhallituksen jäsenten nyt syytteessä käsiteltävillä toimillaan kaupungille aiheuttamat yli 637 000 euroa ylimääräiset kaupunginjohtajan virkaan välittömästi tai välillisesti liityvät kustannukset ovat kokemussääntöjen (s.o. asiantuntijatietoon perustuvien tai inhimillisen toiminnan säännönmukaisuutta koskevien päätelmien) mukaan arvioituna sellaiset, että kuntalain mukaisesti toimittaessa asian EI PITÄISI OLLA KUNTAHALLINNOSSA OLANKOHAUTUKSELLA OHITETTAVISSA, KUTEN NYT PYHÄJÄRVEN KAUPUNGINHALLITUS NÄYTTÄÄ TERKEVÄN RYHDYTTYÄÄN NEUVOMAAN VALTION OIKEUSVIRANOMAISTA ASIANOMISTAJAN JURIDISESTA KÄSITTEESTÄ.

      Otapa kantaa "salaisesta pöytäkirjanpykälästä, jonka Raimo Parkkinen toi tänne luettavaksi.

      Tässä on nyt se "mystinen 637 000 euroa, joka on maksettu ohi Rinnevaaran.

      Asiakirjat ovat julkisia!!Että se siitä ja salaisuukstista.
      Mitä tekee Pyhäjärven istuva kaupunginhallitus. Hakeeko, että asia tutkitaan ja todetaan, miten on`` Vai syylistyykö itse tekoon...

      • Silläsillä

        Sillä laila.


      • Syntien.synti

        "tässä on nyt se "mystinen 637 000 euroa, joka on maksettu ohi Rinnevaaran."!

        Onko ongelma tosiaan se että noin iso summa pätäkkää on lipsahtanut Rinnevaaran ohi?


    • ei.voida.väistää

      Älkää edes kehdatko vitsillä ja huvilla suhtauharjoitettuun kieroiluun ja vallankäyttäjien tekoon, missä he dokumenttien mukaan unohtivat tahallaan lainkirjaimen, se viittaa röyhkeään ylimielisyyteen.

      • Vaikuttaa.siltä

        Onko tietoa saako Proolaiset jonkinlaista proviikkaa tästä työstä?


    • Varjo.on.pitkä

      tottakai saa, sauna ja täysitarjoilut, villisian metsästystä virossa ja viron pottuja..ai niin nämä olivatkin vastapuolen henkeen heittäyneille. sory erehdyin, meni jotenkin ohi, mitä sinä kysyit?

      • Sivut.ja.sanat.sekasin

        Muistikirjan sivut Irjalla ihan sekasin!


    • ti31
      • kellotsoi.aika.on

        Siinäpä pyhäjärvisille valtuutetuille opiksi, jottei itse joudu vastuuseen. Toimittava on.


      • samasekoilujatkuu

        "Kittilän kunnanvaltuustolla salainen kokous – miten käy syytteessä olevien kuntapäättäjien?
        Kittilän kunnanvaltuusto kokoontuu tänään päättämään luottamushenkilöiden asemasta.
        Kittilä31.10.2017 klo 10:17

        Kittilän valtuustolla on iltapäivällä salainen kokous, jossa se käsittelee törkeistä virkarikoksista syytettyjen luottamusmiesten jatkoa valtuustossa ja luottamuselimissä. Ensin Kittilän kunnanvaltuusto pitää kuitenkin julkisen kokouksen.

        Julkisessa kokouksessa kunnanvaltuusto käy läpi muun muassa ensi vuoden talousarviota sekä nimittää vt. kunnanjohtajan sijaisen loppuvuodeksi.

        Kunnanhallituksen esityksen mukaan vt. kunnanjohtajan Timo Kurulan sijaiseksi valitaan vs. hallintojohtaja Sanna Ylinampa eikä hallintojohtaja Esa Mäkistä.

        Tiistaiaamuna kokoontuva kunnanhallitus ei perustele esitystään millään tavalla.

        https://yle.fi/uutiset/3-9908847


      • Näköjään
        samasekoilujatkuu kirjoitti:

        "Kittilän kunnanvaltuustolla salainen kokous – miten käy syytteessä olevien kuntapäättäjien?
        Kittilän kunnanvaltuusto kokoontuu tänään päättämään luottamushenkilöiden asemasta.
        Kittilä31.10.2017 klo 10:17

        Kittilän valtuustolla on iltapäivällä salainen kokous, jossa se käsittelee törkeistä virkarikoksista syytettyjen luottamusmiesten jatkoa valtuustossa ja luottamuselimissä. Ensin Kittilän kunnanvaltuusto pitää kuitenkin julkisen kokouksen.

        Julkisessa kokouksessa kunnanvaltuusto käy läpi muun muassa ensi vuoden talousarviota sekä nimittää vt. kunnanjohtajan sijaisen loppuvuodeksi.

        Kunnanhallituksen esityksen mukaan vt. kunnanjohtajan Timo Kurulan sijaiseksi valitaan vs. hallintojohtaja Sanna Ylinampa eikä hallintojohtaja Esa Mäkistä.

        Tiistaiaamuna kokoontuva kunnanhallitus ei perustele esitystään millään tavalla.

        https://yle.fi/uutiset/3-9908847

        Ja mitenhän valtuusto päättää asiasta (luottamushenkilöiden pois potkiminen) kun asiasta ei ole edes laadittu esitystä valtuustolle jonka pohjalta valtuusto päätöksen tekisi puolesta tai vastaan?


    • rannankylästä

      Harmittaa vieläkin se papereiden peukalointi jälestäpäin.

      • näikö.meilläkin.kovalla

        kädellä ja voimalla viety talutettavia kohti ylivieskaa.

        Voimia xxxxxx tarvitaankin. Moni xxxxx virkarikoksista syytetty on ihan tavallinen paikallispäättäjä, jolla ei ole vain ollut rohkeutta irtautua kovalla kädellä koossa pidetystä porukasta.

        Kunnan piikkiin ei voi puuhata ihan mitä sattuu.


    • Riitasuudet on samat Pyhäjärvellä ja Kitilässä:päällimmäisenä LAITON kunnanjohtajan erottaminen!!

      • Karjua

        Mekko taas korviin. MINÄ TULEN.


      • voi.poloista

        Ensinnäkään "tedraikas" Pyhäjärvellä ei ole enää riitaisuuksia! Kaikki on sovittu molempien osapuolien allekirjoittamalla sovintosopimuksella! Toiseksi Kittilässä ei todellakaan ole päälimäisenä laiton kunnanjohtajan erottaminen! Lue hiukan Kittilän taustaa niin saatat jopa ymmärtää!


      • eikä.niin.vähänkään
        voi.poloista kirjoitti:

        Ensinnäkään "tedraikas" Pyhäjärvellä ei ole enää riitaisuuksia! Kaikki on sovittu molempien osapuolien allekirjoittamalla sovintosopimuksella! Toiseksi Kittilässä ei todellakaan ole päälimäisenä laiton kunnanjohtajan erottaminen! Lue hiukan Kittilän taustaa niin saatat jopa ymmärtää!

        Tedraikas taitaa olla hiukan tyhmä!


    • a.aallontie

      Juuri sitä se on samaa paskaa jauhaa motokuski 24/7!!Hamekankaan ostan tälle kutaleelle pukinkonttiin kelepaa siinä kirjoitella sitten sioista ja kittilästä..

      • Tedtunkkanen

        Eihän se ole mitenkään poikkeuksellista että "hissi ei kulje yläkerroksiin", mutta miksi pitää päivittäin nolata itsensä! No eihän idiootti itse tajua tilaansa!


      • nevereverbefore

        Ropelit jumissa ja sikapoikakin joutuu turvautumaan monologeihin missä vika?


    • syyllisettiedossa

      Proot teki sen vähän tymyyttään kun muuttelivat eroilmoituksen virkavapaaksi kun huomasivat että Heinolassa menee perseelleen.

      • kahdeksanvarmaa

        syylliset on vastaamassa tekosistaan käräjillä, maaliskuussa menevät jatko-opintoihin.
        Kumma kyllä ei yhtään proon edustajaa.


    • 2013v.alun.hallitus

      yle uutiset.

      "Pyhäjärvi ennakkotapauksena

      Kittilän kuntasotkujen mahdollisia seuraamuksia kuntapäättäjille voidaan ennustaa sitä vasten, mitä on vasta tapahtunut Pyhäjärvellä. Pyhäjärven entisen kaupunginjohtajan Tita Rinnevaaran eroprosessi on ollut pitkälle samankaltainen kuin Kittilässä: hankalaksi koettu kunnanjohtaja yritettiin erottaa riittämättömin perustein, ja oikeus kumosi laittoman päätöksen.

      Kihlakunnansyyttäjä on nostanut syytteen virka-aseman väärinkäyttämisestä useille erottamisprosessin aikana Pyhäjärven kaupunginhallituksen jäseninä toimineille luottamushenkilöille sekä virkamiehelle, joka vastasi tänä aikana osin asian esittelystä.

      Kihlakunnansyyttäjä on nostanut syytteen virka-aseman väärinkäyttämisestä useille Pyhäjärven kaupunginhallituksen jäseninä toimineille luottamushenkilöille sekä yhdelle virkamiehelle."

      • oikaisen

        Ylen uutisissa on selkeä asiavirhe. Sosiopaatti erosi itse virastaan.


      • Asioitaseuraileva
        oikaisen kirjoitti:

        Ylen uutisissa on selkeä asiavirhe. Sosiopaatti erosi itse virastaan.

        "Lisäoikaisuna"
        Eipä tainnut erota 2013. Asiallinen uutinen Yleltä.
        -Lainaus ylemmästä Yle uutisesta "- ja oikeus kumosi laittoman päätöksen."
        - Lainaus päättyy-
        Tarkennuksena vielä, käräjäoikeudessa puntaroidaan vähän perusteellisemmin vuoden 2013 "tapahtumia".
        Uutinen Yleltä hyvin asiallinen ilman asiavirheitä.


      • Hohhoijjjaa
        Asioitaseuraileva kirjoitti:

        "Lisäoikaisuna"
        Eipä tainnut erota 2013. Asiallinen uutinen Yleltä.
        -Lainaus ylemmästä Yle uutisesta "- ja oikeus kumosi laittoman päätöksen."
        - Lainaus päättyy-
        Tarkennuksena vielä, käräjäoikeudessa puntaroidaan vähän perusteellisemmin vuoden 2013 "tapahtumia".
        Uutinen Yleltä hyvin asiallinen ilman asiavirheitä.

        Mitäs sitä Taimille muuta?


      • odottelenmaaliskuuta
        Hohhoijjjaa kirjoitti:

        Mitäs sitä Taimille muuta?

        siellä se taimi on.
        eipä tullunna kunnaria.


      • ihankohtuullista

        Olisi hyvä, jos tarkoitatte kirjoituksessanne Taimi Piippoa, kerrotte sen tänne.


    • olikoystävällisesti

      Onko se vähän niin kuin sen , kun valtuutettujen kesäyön jänisjuoksun jälkipyykissä eräs "haluton" valtuutettu ilmoitti eroavansa ja sitten kas kas kenkärasvaa, hän tulikin nopeasti voimasuhetien takia toisiin aatoksiinja, eropaperi mitätöitiin ja niin hän istuutui ihan muina miehinä isä-kaikki-voipasen tukimiehenä ja aidanseipäänä?

    • toimenpiteitäKH

      "Jos kuntaa kohtaan on tehty rikos, ja jos kunnalle on aiheutettu vahinkoa, kunnan etu luonnollisesti on, että kunta vaatii rikokseen syyllistyneille rangaistusta ja vahinkoa aiheuttaneilta vahingonkorvausta, jos laki sen mahdollistaa", sanoo rikosoikeuden professori Pekka Viljanen.

      "Pyhäjärven kaupunki on joutunut maksamaan Rinnevaaralle syrjintähyvityksenä ja oikeudenkäyntikuluina yhteensä 108.177 euroa."
      "Pyhäjärven kaupunginhallituksen jäsenten nyt syytteessä käsiteltävillä toimillaan kaupungille aiheuttamat yli 637 000 euron YLIMÄÄRÄISET kaupunginjohtajan virkaan välittömästi tai välillisesti liittyvät kustannukset".
      Sen lisäksi Peltonen LMR Oy:n ja Pirttikoskelle aiheutettujen oikeudenkäyntikulut n. 150 000 euroa.
      "Ei pitäisi olla kuntahallinnossa olankohautuksella ohitettavissa, kuten nyt Pyhäjärven kaupunginhallitus näyttää tekevä..."

      Tässä kohdassa viitataan ketjun aloituksessa kaupungin antamaan lausuntoon.

      Miksi kaupunginhallitus teki tällaisen lausunnon? Halusi lakaista kaiken maton alle.
      On aiheutettu kaupungin veronmaksajille luottamustetävää hoitaessa lähes 900 000 euron "ylimääräinen vahinko".

      • on.tämä.hallintoa

        sk. lainaus .voimia , voimia tarvitaan myös pyhäjärvellä.

        "Voimia Kittilässä tarvitaankin. Moni törkeistä virkarikoksista syytetty on ihan tavallinen paikallispäättäjä, jolla ei ole vain ollut rohkeutta irtautua kovalla kädellä koossa pidetystä porukasta.

        Kunnan piikkiin ei voi puuhata ihan mitä sattuu.
        PAIKALLISPÄÄTTÄJIEN syytteisiin liittyvä inhimillinen ulottuvuus olisi painavampi, jos valtuutettuja ja varavaltuutettuja ei olisi varoitettu. Syytenimikkeissä törkeys tarkoittaa, että väärin on tehty toistuvasti, tahallaan ja varoituksista piittaamatta.

        Päättäjien suuri enemmistö on uskonut paikallisen valtaeliitin kuiskutteluja ja luottanut kunnan käyttämiin juridisiin neuvonantajiin. Heidän lausuntonsa ovat yksi toisensa jälkeen osoittautuneet virheellisiksi ja pahimmillaan päätyneet rikostutkinnan kohteiksi."


    • näin.Kittilässä

      Kittilän kunnanhallitus esittänee että valtuutetut saavat jatkaa! Kittilän valtuusto käsittelee asiaa tänään salaisessa (suljetussa!) kokouksessa!

    • Ylen.sivuilta

      Kittilän valtuusto käsittelee kunnanhallituksen esitystä iltapäivällä salaisessa kokouksessa. Yle Rovaniemi on saanut tietoonsa kunnanhallituksen esityksen.
      Kittilän kunnanhallituksen mukaan rikossyytteen saaneet kuntapäättäjät voivat jatkaa luottamustoimissaan. Kunnanhallitus otti siis toisen kannan kuin Kittilän vs. hallintojohtaja, joka esitti kunnanhallitukselle, että valtuutetut pidätetään luottamustoimistaan siihen saakka, kunnes syytteet on käsitelty.
      Marita Toivanen teki kunnanhallituksen kokouksessa vastaesityksen, jonka mukaan valtuusto pidättää syytteessä olevat luottamushenkilöt osallistumasta asioiden käsittelyyn niissä asioissa, joissa he ovat syytteessä tai muusta syystä esteellisiä.
      Vastaesitys voitti kunnanhallituksessa äänin 7-2. Siitä jättivät eriävän mielipiteen kunnanhallituksen jäsenet Ahti Ovaskainen ja Tuula Mertaniemi. Myös vs. hallintojohtaja Sanna Ylinampa jätti eriävän mielipiteen.

      • valittajille

      • valittajille

      • näinhänsiinäkävi

      • Selvitys.riittänee
        näinhänsiinäkävi kirjoitti:

        selvityss alkaa...
        https://yle.fi/uutiset/3-9909977

        Ei niitä vaaleilla valittuja luottamusmiehiä noin vain syrjäytetä! Tuo tämän päiväinen päätöshän oli täysin turha, jääviyssäädökset rajoittaa muutenkin jäävin henkilön osallistumasta JÄÄVISSÄ tilanteessa päätöksen tekoon! Niissä asioissa joissa ei ole jääviystilannetta, ei ole mitään syytä syrjäyttää kansan valitsemia luottamusmiehiä! On huomioitava että nämä 11 valtuutettua saivat viime toukokuussa kuntalaisilta luottamuslauseen, eli valtakirjan toimia luottamustehtävissä!


      • Asioitaseuraileva
        Selvitys.riittänee kirjoitti:

        Ei niitä vaaleilla valittuja luottamusmiehiä noin vain syrjäytetä! Tuo tämän päiväinen päätöshän oli täysin turha, jääviyssäädökset rajoittaa muutenkin jäävin henkilön osallistumasta JÄÄVISSÄ tilanteessa päätöksen tekoon! Niissä asioissa joissa ei ole jääviystilannetta, ei ole mitään syytä syrjäyttää kansan valitsemia luottamusmiehiä! On huomioitava että nämä 11 valtuutettua saivat viime toukokuussa kuntalaisilta luottamuslauseen, eli valtakirjan toimia luottamustehtävissä!

        -Lainaus Kalevan jutusta-

        "Valtiovarainministeriön hallitusneuvos Auli Valli-Lintu kertoi Lapin Kansalle ministeriön ryhtyvän "tarpeellisiin toimiin" mikäli kunnanvaltuusto ei tämänpäiväisessä kokouksessaan saa aikaiseksi syytteessä olevien erottamispäätöstä".

        - Lainaus loppui-

        Näyttää Kittilä seilaavan nyt kovin vaarallisilla vesillä. Tuskin riittää "selvitys".


    • Käräjille

      Mitä joutuuko Proo syytteeseen eläinsuojelulain rikkomisesta?

    • oletkosamaamieltä

      Ihan aikuisen oikeasti.
      Kukaan Kittilän luottamushenkilöistä ei voinut äänestää veli-veljeä vastaan, koska oli/ehkä syyllistynyt kanssa kaverien kanssa asiaan, joka on arveluttavaa.
      Jätti näinollen ministeriölle sen Lex Kittilä lain soveltamisen. Ymmärrän ja uskon asian tapahtuneen suurinpiirtein näin.

      • Mr.jones.bar

        Ei se noin mennyt! Äänestäjinä oli tänään henkilöitä jotka eivät ole edes syytettynä! Eli eivät ole syyllistyneet mihinkään arveluttavaan, kuten ei muuten syytetytkään ennen tuomioita!


      • LexKittilä
        Mr.jones.bar kirjoitti:

        Ei se noin mennyt! Äänestäjinä oli tänään henkilöitä jotka eivät ole edes syytettynä! Eli eivät ole syyllistyneet mihinkään arveluttavaan, kuten ei muuten syytetytkään ennen tuomioita!

        Kohta ovat syytteessä aikaisemmista päätöksistä. Uudet valtuutetut jatkoivat samaa linjaa.


    • Kyllästynyttähän

      Elekää jauhako paskaa, mitä Kittilän asiat tänne kuuluu. Ootte sensaatio hakuisia raukkoja. Jos jossain jotain tapahtuu niin täällä asiat vääristellään ja jaetaan tuomioita ym. paskaa. Lopettakaa turha provosoiminen. Muutenkin olis paljon tehtävää kotikuntamme hyväksi. Menkää töihin ja ottakaa positiivinen asenne ja lopettakaa valittaminen. Aina vaan kuuluu " se sitä ja se tätä, katsokaa joskus omaan napaanne ja etenkin peiliin. Jos olette niin mahtavia kun täällä annatte ymmärtää, niin ser.kuntavaaleissa eikun ehdokkaaksi ja asiat kuntoon. Taitaa kuitenkin olla että ette ole päässeet valtuutetuiksi niin katkeruus ei lopu. Syyllisiä sitten kaikki muut.

      • ei.ole.helppoa

        Miten ottaa positiivisen asennon, jos oma elämä on sekaisin.


    • pyyhkiihyvin

      Oo höpsimättä,hyvinhän meillä menee,nuo muutamat soraäänet kuuluu asiaan.

    • suljetkosilmäsi

      Tämä on tutkittava:
      - Kuka maksaa ne laskut, jotka tulivat rinnevaara ajojahdissa. Ylimääräistä, mikä on todettu asiakirjoista on 637 000 euroa
      - käräjöinkulut syrjinnästä ym:t 108 000 euroa
      - Kaupungin maksamat lakipalvelut edellämainitusta ajojahdista eri muodoin n. 150 000 euroa.

      On varmaan syytä selvittää tässä yhteydessä, kun kouluja lakkautellaan ja säästöjä haetaan, kuka/ketkä ovat korvausvelvollisia huomioiden Lain tuomat velvollisuudet toimiessa luottamushenkilönä virkavastuulla. Jokainen ymmärtää, että tällainen laiton (HO ja KHO:n päätökset) kaupungille aiheutunut , lähes miljoona euron lasku, on aiheuttajien velvollisuus maksaa kaupungille ja veronmaksajille.

      Kaupunginhallitus on velvollinen laittamaan asia tutkintaan.

      • Asioitaseuraileva

        Pieni sivukysymys: Vieläköhän kaupungin taloushallinto/raha-asiat hoidetaan Haapajärvellä?


      • Asioitaseuraileva

        Ylen teksti-tv:ssä 3.11.2017 näyttäisi olevan, että ellei kunnanvaltuusto Kittilässä ala toimia tai syytteessä olevat valtuutetut itse väisty luottamustehtävistä 1.1.2018 mennessä, VM:n selvitysryhmä ottaa asian haltuunsa. Hyvä, että Lex Kittilä tuli ja alkaa myös toimia.


      • ei.kuulu.tänne
        Asioitaseuraileva kirjoitti:

        Ylen teksti-tv:ssä 3.11.2017 näyttäisi olevan, että ellei kunnanvaltuusto Kittilässä ala toimia tai syytteessä olevat valtuutetut itse väisty luottamustehtävistä 1.1.2018 mennessä, VM:n selvitysryhmä ottaa asian haltuunsa. Hyvä, että Lex Kittilä tuli ja alkaa myös toimia.

        Nyt lipsahti väärälle palstalle! Kittilän asioita käsitellään, yllätys yllätys, Kittilän palstalla!


      • ei.kuulu.tänne kirjoitti:

        Nyt lipsahti väärälle palstalle! Kittilän asioita käsitellään, yllätys yllätys, Kittilän palstalla!

        Lex Kittilä koskee myös Pyhäjärven kahdeksaa syytettyä.Samalla mitalla heidät aikanaan mitataan!


      • Karjulta
        tedraikas kirjoitti:

        Lex Kittilä koskee myös Pyhäjärven kahdeksaa syytettyä.Samalla mitalla heidät aikanaan mitataan!

        Vedä hame korviisi niin minä tulen.


      • on.se.yksinkertainen
        tedraikas kirjoitti:

        Lex Kittilä koskee myös Pyhäjärven kahdeksaa syytettyä.Samalla mitalla heidät aikanaan mitataan!

        Olipas taas tunkkanen kommentti Tedraikkaalta! Lex Kittilä ei varmasti koske esim. V.Tikkasta, joka ei ole viranhaltijana eikä luottamusmiehenä Pyhäjärvellä! Samoin ei koske ketään muutakaan jotka eivät ole luottamusmiehenä! Taidat tosiaan olla vähän tyhmä!


      • on.se.yksinkertainen kirjoitti:

        Olipas taas tunkkanen kommentti Tedraikkaalta! Lex Kittilä ei varmasti koske esim. V.Tikkasta, joka ei ole viranhaltijana eikä luottamusmiehenä Pyhäjärvellä! Samoin ei koske ketään muutakaan jotka eivät ole luottamusmiehenä! Taidat tosiaan olla vähän tyhmä!

        Kaksi viimeistä viestiä oli samalta henkilöltä!Käytti hämäyksen vuoksi eri nimimerkkiä.Lapsellinen yritys hämätä!!!!!Kerroppa viisaampana mitä valtuutetut ovat muuta kuin luottamus henkilöitä??Miksi syyttäjä on sitten haastanut heidät oikeuteen.Mikä V Tikkanen oli jos hän ei ollut kaupunginjohtajana viranhaltija.? Taidat olla lievästi sanottuna,,,,,,,,,,,jääköön sanomatta.Kyllä lukijat ymmärtää pääpuutteesi.


      • ylivoimaisen.vaikeaa
        tedraikas kirjoitti:

        Kaksi viimeistä viestiä oli samalta henkilöltä!Käytti hämäyksen vuoksi eri nimimerkkiä.Lapsellinen yritys hämätä!!!!!Kerroppa viisaampana mitä valtuutetut ovat muuta kuin luottamus henkilöitä??Miksi syyttäjä on sitten haastanut heidät oikeuteen.Mikä V Tikkanen oli jos hän ei ollut kaupunginjohtajana viranhaltija.? Taidat olla lievästi sanottuna,,,,,,,,,,,jääköön sanomatta.Kyllä lukijat ymmärtää pääpuutteesi.

        Arvasit väärin, en kirjoittele karjuista mitään! Lex Kittilä koskee lakia jonka turvin valtiovalta voi puuttua kunnan hallintoon, eli käytännössä syrjäyttää valtuutetun tai muun luottamusmiehen tai jopa viranhaltijan! Noista kahdeksasta syytetystä aika moni ei osallistu enää päätöksen tekoon Pyhäjärvellä ollenkaan, joten heitä EI LEX KITTILÄ KOSKE MITENKÄÄN! Onhan tämä tavalliselle vähän hankala ymmärtää, vai mitä Tedtunkkanen!


      • Keputuomitaan
        ylivoimaisen.vaikeaa kirjoitti:

        Arvasit väärin, en kirjoittele karjuista mitään! Lex Kittilä koskee lakia jonka turvin valtiovalta voi puuttua kunnan hallintoon, eli käytännössä syrjäyttää valtuutetun tai muun luottamusmiehen tai jopa viranhaltijan! Noista kahdeksasta syytetystä aika moni ei osallistu enää päätöksen tekoon Pyhäjärvellä ollenkaan, joten heitä EI LEX KITTILÄ KOSKE MITENKÄÄN! Onhan tämä tavalliselle vähän hankala ymmärtää, vai mitä Tedtunkkanen!

        Syyttäjä on nämä valutetut jo tuominnut. Siinä ei auta selittely.


      • Valutetut
        Keputuomitaan kirjoitti:

        Syyttäjä on nämä valutetut jo tuominnut. Siinä ei auta selittely.

        Ai jaa! Vai on valutetut jo saaneet tuomion, ja vielä syyttäjältä! Taitaa olla nämä laki- ja oikeusasiat vähän hakusessa edellisellä kirjoittajalla!


      • ylivoimaisen.vaikeaa kirjoitti:

        Arvasit väärin, en kirjoittele karjuista mitään! Lex Kittilä koskee lakia jonka turvin valtiovalta voi puuttua kunnan hallintoon, eli käytännössä syrjäyttää valtuutetun tai muun luottamusmiehen tai jopa viranhaltijan! Noista kahdeksasta syytetystä aika moni ei osallistu enää päätöksen tekoon Pyhäjärvellä ollenkaan, joten heitä EI LEX KITTILÄ KOSKE MITENKÄÄN! Onhan tämä tavalliselle vähän hankala ymmärtää, vai mitä Tedtunkkanen!

        Mutta entä Valtuuston puheenjohtajan tapaus?Syyllistyi ainakin hyvinkin lapselliseen asiaan TYöpaikkakiusaukseen hyvinkin raukkamaiseen tapaan! Onko hänen käyttäytyminen SIVISTYNEEN tapaista.Lue Kaleva3/10 Sivu 10 K1 Nämä 7 muuta syytettyä on antanut tukensa hänelle ajaa kaupunginjohtaja ulos.Erottaminen oli LAITON.Tämä on ainoastaan yksi syyteaihe!Entä tapaus V tikkanen .Hänellä LAIN mukaan EI ollut edes virkaa hoiti kuitenkin sitä Kaikki päätökset mitä hän on tehnyt on siis laittomia!! Eli siis viraton viranhaltija!!Laittomuuksia toinen toisen perään siis!Tarkoitan nykyistä puheenjohtajaa!!


      • Tedtunkkanen
        tedraikas kirjoitti:

        Mutta entä Valtuuston puheenjohtajan tapaus?Syyllistyi ainakin hyvinkin lapselliseen asiaan TYöpaikkakiusaukseen hyvinkin raukkamaiseen tapaan! Onko hänen käyttäytyminen SIVISTYNEEN tapaista.Lue Kaleva3/10 Sivu 10 K1 Nämä 7 muuta syytettyä on antanut tukensa hänelle ajaa kaupunginjohtaja ulos.Erottaminen oli LAITON.Tämä on ainoastaan yksi syyteaihe!Entä tapaus V tikkanen .Hänellä LAIN mukaan EI ollut edes virkaa hoiti kuitenkin sitä Kaikki päätökset mitä hän on tehnyt on siis laittomia!! Eli siis viraton viranhaltija!!Laittomuuksia toinen toisen perään siis!Tarkoitan nykyistä puheenjohtajaa!!

        Lopeta jo idiootti tuo paskan puhuminen! Sulle nauraa kaikki, jopa oma porukkasi. Tikkasen oikeus toimia kaupunginjohtajan tehtävissä sai hallinto-oikeudelta täyden siunauksen! Eli Te yrititte sitä kyseenalaistaa valituksillanne, mitenkäs muutenkaan. Vesiperän VPK sai jälleen kerran todeta että laki ja oma käsitys laista ei kohtaa, tarkemmin sanottuna ei ole koskaan kohdannut! Eikä valtuuston puheenjohtaja yksin ole syyllistynyt mihinkään syrjintään. Hän toimi silloin hallituksen puheenjohtajana ja oli pakotettu noudattamaan valtuuston linjaa eli meidän kaikkien Pyhäjärvisten! Jos virattoman kaupunginjohtajan toimista haluat kirjoittaa ota esille Rinnevaaran toimiminen Heinolassa! Ei päivääkään oikeassa virassa! Silti siellä ei kukaan ITKE hänen aikaisista päätöksistä!


      • Kuulemanmukaan

        Ensin aamupäivällä valtuuston pj syytteitä kuulemassa käräjäoikeuden valmisteluistunnossa ja sitten iltapäivällä muina miehinä kaupunginhallituksen kokouksessa. Mitähän tuostakin voisi päätellä? Onko tämä sitä omintakeista pääsääntöisesti lakia ja säännöksiä noudattavaa kunnallispolitiikkaa?


      • Lannoitusaika
        Kuulemanmukaan kirjoitti:

        Ensin aamupäivällä valtuuston pj syytteitä kuulemassa käräjäoikeuden valmisteluistunnossa ja sitten iltapäivällä muina miehinä kaupunginhallituksen kokouksessa. Mitähän tuostakin voisi päätellä? Onko tämä sitä omintakeista pääsääntöisesti lakia ja säännöksiä noudattavaa kunnallispolitiikkaa?

        Tuokaan ei pidä paikkansa! Mihin Te oikeasti pyritte kirjoittamalla jatkuvasti TÄYTTÄ PASKAA! Vaikka olisikin ollut syytteitä kuulemassa, joka ei paikkansa, niin mitä sitten? Ketään ei ole tuomittu, ja tuskin tuomitaankaan! Lisäksi kaikki lakiatuntevat tietävät, että vaikka saisi tuomion syytteitä kovemmistakin tuomioista, niin ei ole mitään estettä toimia luottamustoimissa seuraavalla kaudella!


      • Tedtunkkanen kirjoitti:

        Lopeta jo idiootti tuo paskan puhuminen! Sulle nauraa kaikki, jopa oma porukkasi. Tikkasen oikeus toimia kaupunginjohtajan tehtävissä sai hallinto-oikeudelta täyden siunauksen! Eli Te yrititte sitä kyseenalaistaa valituksillanne, mitenkäs muutenkaan. Vesiperän VPK sai jälleen kerran todeta että laki ja oma käsitys laista ei kohtaa, tarkemmin sanottuna ei ole koskaan kohdannut! Eikä valtuuston puheenjohtaja yksin ole syyllistynyt mihinkään syrjintään. Hän toimi silloin hallituksen puheenjohtajana ja oli pakotettu noudattamaan valtuuston linjaa eli meidän kaikkien Pyhäjärvisten! Jos virattoman kaupunginjohtajan toimista haluat kirjoittaa ota esille Rinnevaaran toimiminen Heinolassa! Ei päivääkään oikeassa virassa! Silti siellä ei kukaan ITKE hänen aikaisista päätöksistä!

        Kerroppa asiakirja jossa hallintooikeus on kertonut Veikolla olevan täydet oikeudet kaupunginjohtajan virkaan! Epäilen että et löydä tällaista virallista dokumenttia Lehdissä kyllä kerrottiin aikoinaan AIVAN toista! Mitä Heinola kuuluu tähän ?Heinola on hävinnyt ja maksanut siitä katkerasti!Jukka on YKSIN syyllistynyt syrjintään Siitä kertoo Selänne lehti 7/10 seuraavaa"Tikanmäkeä syytetään siitä että tämä on estänyt kaupunginjohtajaa palaamasta virkapaikalleen.Hänen toimestaan Rinnevaaralta on otettu virkavapaan päätyttyessä tietokone ja työpaikalle tarvittavat avaimet,EI siis valtuuston päätöstä josta kerroit!!Pysy hyvä ihminen totuudessa.Oikeuden käynti ei suinkaan ole kuin alussa,Tuollaista käyttäytymistä mihin Tikanmäki on syyllistynyt ei voi odottaa SIVISTYNEELTÄ henkilöltä!


      • Asioitaseuraileva
        Lannoitusaika kirjoitti:

        Tuokaan ei pidä paikkansa! Mihin Te oikeasti pyritte kirjoittamalla jatkuvasti TÄYTTÄ PASKAA! Vaikka olisikin ollut syytteitä kuulemassa, joka ei paikkansa, niin mitä sitten? Ketään ei ole tuomittu, ja tuskin tuomitaankaan! Lisäksi kaikki lakiatuntevat tietävät, että vaikka saisi tuomion syytteitä kovemmistakin tuomioista, niin ei ole mitään estettä toimia luottamustoimissa seuraavalla kaudella!

        Nykyään Lex Kittilän aikaan riittää jo epäilys. Lueppa Ylen teksti-tv:n uutinen tarkemmin. Rötökset Kittilässä tapahtuneet ennen Lex Kittilää, mutta silti väistyttävä kun syytteessä ovat. Eikö olekin metkaa?


      • Aika.metkaa
        Asioitaseuraileva kirjoitti:

        Nykyään Lex Kittilän aikaan riittää jo epäilys. Lueppa Ylen teksti-tv:n uutinen tarkemmin. Rötökset Kittilässä tapahtuneet ennen Lex Kittilää, mutta silti väistyttävä kun syytteessä ovat. Eikö olekin metkaa?

        Moniko siellä on väistynyt? Eikä liity Pyhäjärveen pätkääkään!


      • Kaikki.samaa.mieltä
        tedraikas kirjoitti:

        Kerroppa asiakirja jossa hallintooikeus on kertonut Veikolla olevan täydet oikeudet kaupunginjohtajan virkaan! Epäilen että et löydä tällaista virallista dokumenttia Lehdissä kyllä kerrottiin aikoinaan AIVAN toista! Mitä Heinola kuuluu tähän ?Heinola on hävinnyt ja maksanut siitä katkerasti!Jukka on YKSIN syyllistynyt syrjintään Siitä kertoo Selänne lehti 7/10 seuraavaa"Tikanmäkeä syytetään siitä että tämä on estänyt kaupunginjohtajaa palaamasta virkapaikalleen.Hänen toimestaan Rinnevaaralta on otettu virkavapaan päätyttyessä tietokone ja työpaikalle tarvittavat avaimet,EI siis valtuuston päätöstä josta kerroit!!Pysy hyvä ihminen totuudessa.Oikeuden käynti ei suinkaan ole kuin alussa,Tuollaista käyttäytymistä mihin Tikanmäki on syyllistynyt ei voi odottaa SIVISTYNEELTÄ henkilöltä!

        Raikkaita unia Ted! Olet tyhmin ihminen joka kirjoittelee julkisesti! Ylivoimaisesti!


      • oikeuttakehiin
        Aika.metkaa kirjoitti:

        Moniko siellä on väistynyt? Eikä liity Pyhäjärveen pätkääkään!

        on siellä kittilässä ainakin yksi ymmärtänyt siirtyä sivuun, kunnes asiat on oikeudessa selvitetty.
        Loput siirretään vm.n toimesta mikäli eivät itse ymmärrä.
        Pyhäjärvi on kuin onkin samassa tilanteessa, näitä syytettyjä istuu tarkastusltk.ssa
        ja valtuustonpj ja onhan siellä vielä muitakin.
        Niin ja meillä myös toiminut viraton tikkanen.


    • 36792

      Ainakin ministeriön nimeämä ryhmä on kovatasoinen. Kaksi lakimiestä ja yksi pitkän linjan kuntajohtaja. Osaavat varmasti kertoa näille Kittilässä johtaville bilsanopettajille, miten asiat pitäisi tehdä.

      Toinen asia on sitten se, miten pitkälle tämä Kittilän jääräpäisyys oikein menee. Rikotaanko lakia todella pelkästä uhmaamisen ilosta niin pitkään, ettei se enää onnistu siksi, että ollaan jo kalterien takana?

      • 36793

        Kumpi olis parempi kate harjakatolle, palahuopa vai peltikatto?


      • 36792
        36793 kirjoitti:

        Kumpi olis parempi kate harjakatolle, palahuopa vai peltikatto?

        Paras antaa olla kokonaan ilman katetta. Ehkä koskaan ei enää tule sadesäätä. Kittilässä on aina luotettu siihen, että tuurilla selvitään.


    • Pystynet.kertomaan

      Oletko "Tedraikas" Tenho?

    • Karjulta

      Eläimmin sekaantuminen on kieletty. Mitä Pro sanoo?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe