Uusin HS gallup: PS 9,3% -uuvatit 1,3%

uuvatit-korttivaiheessa

Perussuomalaisten kannatus on edelleen nousussa, nyt 9,3 prosenttia.
Sinisten uuvattien kannatus puolestaan laahaa ja vajoaa, valtamedian massiivisesta hyysäyksestä huolimatta. Soinilaisten uuvattien sininen kannatus on nyt vaivaiset 1,3%.
Kokoomuksella on 21,9 % kannatus ja viisi ministeriä. Uuvateilla (ei puolue) on siis 1,3% kannatus ja viisi ministeriä ja jopa eduskunnan puhemiehen paikka. Järjetön tilanne. Ylen hallintoneuvoston puheenjohtaja, piinaajapappi Kimmo Kivelä (uuvatit) pitänee silti huolen, että ainakin Ylen gallupeissa ja ohjelmissa uuvatteja kohdellaan edelleen kuninkaina?

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005417380.html

35

209

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näinsevaintaason

      Äsken tuli MTV 3 Soini haastattelu, jossa hän taas tuota suutaan soitti. Puheet kuin rahattomalla lehmän ostajalla. Hevosmies on hevosmies, pelkkää paskan jauhantaa..

    • kenttäläinen-toteaa

      Huvitti, kun MTV:n uutisissa sanottiin taannoin, että "siniset saivat 5000 kannattajakorttia kasaan kahden kuukauden reippaalla keräyksellä". Lähes kaiksissa muissa uutisissa todettiin, että "kyseessä oli noin neljän kuukauden tuskien taival". -Tuo on juuri sitä mainittua MTV hyysäystä.
      Paavo Väyrynen saa kokoon 20 000 kannattajakorttia ilman 19 kansanedustajan, viiden ministerin ja eduskunnan puhemiehen tukea. - Itsensä ja pelkkien talkootyöläisten voimin. Kertoo uuvattien todellisesta tilanteesta todella paljon.

    • TananTunarit

      En kyllä edes usko että olis alle 10. Hesari, tuo täysin "vihertävä" lehti, tekee varmaankin ihan mitä tahansa painaakseen PS:ää alas. Tukimukset on mitä on ja harvoin tilaajaansa vastaan....

      Kiire tulee kyllä. Suomessa alkaa näyttää jo siltä että niin poliisista oikeus- ja syyttäjälaitokseen kuin virkamiehistöön on levinnyt punavihreä ideologia. Sen lempiharrastus on keksiä rajoitteita eikä se taida juuri kaihtaa epäreiluutta jonka nimitys on toki hienompi: positiivinen syrjintä. Lisäksi kaikenlainen "hellanlettas" ajattelu kasvas ihan sfääreihin...

      Toivottavasti nykyPS pääsee yli kahdenkymmenen lukemiin. Sitten voi vielä jotsin toivoa olla ns. "Järjen säilymisestä".

      Uusvaihtoehto on toimillaan osoittanut että se että lähtivät oli hyvästä. Parempi nimi kyllä olisi "hillikset"....

    • Republikaani88

      Hei, eikö perussuomalaisten kannattaisi nostaa vaaliteemaksi sananvapaus! Jos muut vievät Suomea Pohjois-Korean malliin, löytyisi perussuomalisille tässä markkinarako!

    • nuoriso-ohjaaja

      Sinisten kannattajakunta näyttää olevan pääasiassa iäkästä porukkaa. Omaa historiaa siellä muistellaan ja kehutaan itseä, eikä ymmärretä nuorta polvea. Perussuomalaisten porukka on nyt pääasiassa nuorekasta, koulutettua ja nykyteknologian hallitsevaa.

    • ei-soiniuskovainen

      Suomi 100-vuotta juhlat on SOS hallituksen toimesta vedetty vessanpöntöstä alas.
      Kaljamahojen keikistely 6.12.2017 tulee olemaan pelkkä irvokas näytelmä ja veteraanien pilkkaamista.

    • JärjenJättiläiset

      Persut ovat edelleen noin kahdeksan prosenttiyksikköä jäljessä omasta vaalikannatuksestaan, joten kyseessä on edelleen kannatuksen romahdus. Se ei muutu muuksi, vaikka kuinka tuijottelisi gallupin virhemarginaalin sisällä tapahtuvia muutoksia.

      • maxaja

        Ps:n romahdushan johtuu juuri Soinin petoslinjasta, joka ei lopulta miellyttänyt äänestäjiä. Takin kääntelyllä ei ole suomessa ennenkään pärjätty. Nyt, kun luopiot odottelevat lopullista tuhoaan, voi persut tavoitella sitä politiikkaa, jota äänestäjät oikeasti odottivat. Vai miten on mahdollista, että puolue sai yli 560 000 ääntä viime vaaleissa ? Vaikka äänestäjät pettyivät, syy pettymykseen on selvillä. Ei muuta kuin uutta nousua odotellessa. Suomessa on edelleen toisinajattelijoita.


    • JaSilläSipuliSiis

      Perussuomalaiset tulee saamaan seuraavissa eduskuntavaaleissa vähintään 20 prosentin kannatuksen.

      • unohda.se.oli.uni

        Ei todellakaan tule saamaan yli 7% kannatusta,sillä natsien kanssa hengaaminen tuhoaa ääliö persut.


      • TyhmyydenSumma
        unohda.se.oli.uni kirjoitti:

        Ei todellakaan tule saamaan yli 7% kannatusta,sillä natsien kanssa hengaaminen tuhoaa ääliö persut.

        PerusS ajaa itsenäistä Suomea. Natsit ajoi 3. Valtakuntaa. Ennemmin loogisesti nimittäisit eu:lle integraatiota tukevia puolueita natseiksi. Jaa mutta varmaan vois joutua tuomiolle.

        Suomessa ei hyväksytä Suomea ja Suomalaisten etua ajavia persuja. He ovat joutuneet vainon ja haukkumisen kohteeksi. Koska Suomi (ja Suomen rahat) kuuluu kaikille.


      • maxaja
        unohda.se.oli.uni kirjoitti:

        Ei todellakaan tule saamaan yli 7% kannatusta,sillä natsien kanssa hengaaminen tuhoaa ääliö persut.

        Jostain syystä ne 560 000 ääntä kuitenkin tulivat viime vaaleissa. Väittääkö joku, että oli tilastovirhe tai muuta vilunkia pelissä ??? Menestys tosin kustiin pahasti, ja loppu on historiaa. Kiitos Soinille siitä.


    • PS-puhdistuu-nyt

      Soinin aikaan saaman romahduksen jälkien korjaaminen kestää aikansa. Onneksi Soini syntisäkkeineen ei ole enää persujen kannatusta tuhoamassa ja painamassa maan rakoon. PS puhdistuu, kun viimeisetkin soinilaiset myyrät saadaan puolueesta pihalle.

      • unohda.se.oli.uni

        Siinä olet oikeassa että ns:Soinilaiset jättävät persut kun sinisistä tulee puolue,ja heitä on todella paljon.


    • ei_kansa_tyhmä_ole

      Sinisten osuus hallituksessa nähdään kansan silmissä kohtuuttomana. Sen vuoksi siniset eivät saa kannatusta. Myös keskustan kannatus laskee. Talouskasvu ei kata tätä kohtuuttomuutta.
      Perussuomalaiset sen sijaan saavat kansalta myötätuntoa, koska heidän parjaamisensa nähdään edellä mainitun kohtuuttomuuden jatkumona.

      • unohda.se.oli.uni

        Perussuomalaiset eivät saa myötätuntoa, sillä syrjäkylillä missä persut ovat olleet vahvimmillaan vihataan natsi hyysäreitä.


      • älä.valehtele
        unohda.se.oli.uni kirjoitti:

        Perussuomalaiset eivät saa myötätuntoa, sillä syrjäkylillä missä persut ovat olleet vahvimmillaan vihataan natsi hyysäreitä.

        Itä-helsingissä vihataan natseja? olisko jotain faktaa tuolle paskapuheelle.
        Siellä vihataan ihan jotain muuta.


    • NouseelisääPS

      Onneksi vihreiden kannatus laski ja perussuomalaisten kannatus nousi.

    • Kusettajat

      Sinisten asema hallituksessa on kuin kebabgrilli joka ansaitsee varallisuutensa ilman kuitteja.

    • TyhmyydenSumma

      Persut on kyllä ainoa vastavoima tälle nykyiselle "kantisheteromies" on kaiken pahan alku -kampanjoinnille.

      Olen satakunnasta ja luin paikallisen antipersu-lehden eli satakunnan kansan juttua jossa turvapaikanhakijamiehet ovat alkaneet tulla helluntailaisiksi. Siis juttu on aivan kritiikitön toteamus että " vaikka kielelliset haasteet ovat mahtavat ja on vaikea kertoa mitä aate tarkoittaa" niin miehet haluat niin kovin kääntyä uskon takia... Eli nämä hellyttävät nauravat miehet ovat tietenkin "uskon takia liikkeellä... "

      Olisko mitenkään, siis yhtään mitenkään, mahdollista että nämät hakisivat "kääntymisestään" perustetta turvapaikan saamiselle ja liittyminen helluntaiseurakuntaan on "alibi" koska sitä nykyisin todella tarvitaan...

      Nykymedia ei kerro totuutta. Olen alkanut ajatella että ns. Valemedia taitaa kertoa enemmän totuutta.

    • faktaperse-2017

      Sininen tulevaisuus odottaa uuvatteja kortistossa.

      • Seteliselkärankaiset

        Siniset ovat nyt Vennamon kuuluttamia "seteliselkärankaisia" ja rötösherroja. Saavat maistaa omaa lääkettään.


    • Odotatotuutta

      Pelimerkkejä ei ole vielä jaettu. Siniset tulevat nousemaan. He ovat se parempi osa ent. persuja. Nyt tynkään jäi vain natsit ja hörhöt. Suomalaiset ei tallaa natsipaskaan. Turha luulla.

      • maxaja

        Ja eiköstä vaan siellä jo "natsikortilla" nokitetaan ;) Noinkohan se kannatus nousee 1,3 % :sta ... :D


    • Politiikankirjoittaja

      Joo siniset nousee vielä kun puolue virallisesti perustetaan. Persujen kannatus laskee kun äänestäjät tajuavat, että puolue on tuomittu oppositioon Halla-ahon johdolla. Hukkaan menevät persuille annetut äänet ja puolue kuihtuu.

    • xo-tuhnun-kera
    • NouseeePerusS

      Eduskuntavaaleissa vähintään ykkönen yksin eteen

    • Politiikankirjoittaja

      Persujen tilaisuus oli ja meni. Halla-aho ei ole mitään johtaja-ainesta. Kannatus ei paljon nouse.

    • MeidänKantaSuomParhaaksi

      Mukava kun Perussuomalaiset onon seuraavi eduskuntavaalien jälkeen ykkönen

    • Ex-ope_eläkeläinen

      Tässäkin ketjussa natsitellaan siellä ja täällä. Vihervassarit on vissiin tehny tästä jonkun "älyllisen agendan" että kun joka keskustelussa natsitellaan niin saadaan lyötyä ikävä leima perssuihin.

      Sen tietää että kun natsittelee on kirjoittajan älyllinen argumentaatiokyky nolla. Sitten ollaan olevinaan niin hyvää ihmistä. Tosi hyviä. Jaatte muitten Suomalaisten (sen tietää että ette maksa veroja) rahoja pitkin poikin ja täällä Suomen rakentaneet ikäluokat makaa alati huononevalla hoidolla, lääkemaksut nousee ja kaikkea leikataan.

      Maksakaa omistanne!

      • HyväKuEX-OPE

        Tämä kaikki kiitos PERSUJEN!
        Muistaakseni Mattila&Lindström persuina tuon kaiken aikaan sai!?
        Mitä silloin nuivat teki?no nuuhki varmaan sormiaan jotka näiden perseessä oli käynyt!


    • uuvatit-uppoaa
    • rgsrwrwwwrwrwrwrwrnwnyw

      Suurta huvia nämä persujen galluppiavaukset. Jos gallupin mukaan kannatus on kymmenyksenkin noussut niin kauhea riemu ja juhlat kuinka galluppien mukaan vaalit voitetaan. Mutta jos gallupkannatus onkin pudonnut niin silloin gallupit on vääristeltyjä eivätkä mitenkään voi pitää paikkaansa. Hienosti siellä eletään jossain rinnakkaistodellisuudessa jossa se vallitseva totuus valitaan aina sen mukaan mikä miellyttää itseä eniten.

    • kenttä.toteaa

      Soini joutui persujen puheenjohtaja aikanaan pakenemaan monta kertaa piiloon, kun olisi joutunut selittelemään romahtaneita galluplukemia. Jos tuli kymmenyskin plussaa, silloin ilmestyi salamana karvamikkien eteen koilottamaan, kuinka "käyrät sojottaa". Sinisten henkinen johtaja Isä Timo jos kuka on aina elänyt ns. rinnakkaistodellisuudessa, eli oman narsisminsa syvimmissä syövereissä.

    • Elo-upottaa-uuvatit

      Mitä useammin Elostelija esiityy uuvattien guruna, sitä varmemmin sinisten uuvattien kannatus pysyy tiiviisti yhden prosentin haminoissa. YESS!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1392
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1182
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1062
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1016
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe