Tommi Metsäkedon erottaminen

KireetPipot

Tämä alkaa mennä jo liiallisuuksiin. Joka ohjelmasta erotetaan joku. Ihmiset on niin ilkeitä ja puhuvat paskaa ja kaikkeen uskotaan. En kannata naisiin kohdistuvaa ahdistelu, mutta olen kyllä sitä mieltä että ei joka asiasta pitäisi numeroa tehdä. Harrastan tanssia ja useita kertoja on takapuolta hipaistu joskus jopa muka vahingossa rintaakin koskettu. Sitä kun ei ole huomaavinaan tai joskus olen "leikillisesti" kädelle läpsäyttänyt tai sormea heristänyt niin se on siihen jäänyt. Joillakin on vaan niin kiree pipo eikä osata tilannetta hoitaa. Toivon tosiaan, että Tommi on syytön "ahdistelun" ja saa maineensa puhdistettua ja Maikkari saa pyytää anteeksi.

13

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kskskkkdd

      Kaikk äijät on kähmijöitä siksi tuntuu että nyt tehdään taas kärpäsestä härkänen tässäkin asiassa. Jokainen ukko on joskus jossain vaiheessa elämäänsä ahdistellu naisia joko puheilla tai fyysisesti puoli leikillään läpsytelly esim työkaverin pakaroita tms. Näitä ei pitäisi liian herkästi tulkita ahdisteluksi. Me ukot ollaan vaan sellaisia. Niin kauan kun on naisia olemassa tätä tulee olemaan.

    • HaastaTomiMTVoikeuteen

      Todella ihmeellistä, että pelkkien puheiden perusteella, jotka kertovat lähinnä huonosta ja moukkamaisesta käytöksestä joissain tilanteissa ihminen saa potkut työprojektista ilman oikeudenkäyntejä.
      Mielestäni jos ei ole tehnyt rikosta, näin ei voi tehdä.
      Jari Sillanpääkin jatkoi tv-ssä ja keikkakiertue jatkuu... vaikka syyllistynyt hengen ja terveyden vaarantamiseen ajamalla päihtyneenä, sekä huumausainerikokseen.

      Tuo työ Tähdet Tähdet-ohjelmassa on artistille todella tärkeä koko uran kannalta.

      Joten nyt en hyväksy tällaista toimintatapaa - ellei ole näyttöä rikollisesta toiminnasta.

      Todella ihanaa kohteilua suvakeilta. "Terveisiä sinne Jannalle joka nyt puuttuukin ohjelmasta..."
      Rivien välissä - sitten on eräs epäihminen, jota ei mainita, vaan joka on lakaistu pöydältä lattialle ja sinne jätetty.

      Olisi voitu antaa Tomin jatkaa. Tomi on myös esittänyt julkisen anteeksipyynnön törttöilevästä käytöksestään, ja olisi voinut sen vielä ohjelmassakin esittää.
      Mutta ei haluta olla reiluja, ei haluta antaa mahdollisuutta edes, vaikka myöntää ongelmansa.
      EIKÄ ILMEISESTIKÄÄN OLE TEHNYT EDES MITÄÄN RIKOLLISTA.

    • outoamenoanykyään

      Homojen ja lepakoiden maassa vaalea hetromies on kuohittu, yksi toisensa perään tupahtaa narttulauman huutaessa haloota. Miksi kukaan mies ei nouse miessukupuolta puolustamaan? Kolmekymmentä vuotta sitten sai kuulla monenlaista, mutta osasin pistää hanttiin. Olen napittanut aina puseroni ja pitänyt säällisiä hameita ylläni, eikä minua ole kourittu, jos en ole siihen antautunut.

      Töissä muutaman kerran ukkomiehet alkoivat kehumaan jakkua tai uutta kampausta, mutta sanoin sopivassa tilasuudessa, että lopeta tuo nuoleskelu.
      Ja se loppui siihen, työtoveruuskin säilyi ihan hyvänä. Nämä lirputtelijat tunnetaan työyhteisössö, vaikka eukot kotona.
      Jos naisen perään vileltelykin santioidaan, naiset saavat tosiaan pariutua ja läpsytellä turvallisesti keskenään.
      Naisetkin voivat olla härskejä, nuoria miehiä nipistellään pakaroista ja ilmoitetaan, että hei mulla ei ole alkkareita.

      Raiskaukset ja todella kiinnikäymiset on asia erikseen ja kuuluvat poliisille.

      Voihan olla, että jollakin miehellä menee kännissä överiksi, mutta että aletaan joukolla lynkkaamaan on aika outoa.
      Pettyneet nartut pilaavat näin miehen lppuelämän. Viekää miehet tilanteet poliisille.

    • ristiriitaista

      Tuskin aikuinen nainen särkyy vonkaamisesta tai läpsäisystä pyllylly. Pitää antaa ukolle samalla mitalla takaisin, ei siinä muuta, tai kunnon sanallista ruoskaa. En ymmärrä minäkään tuota Metsäkedon erottamista, kun ei ole ketään satuttanut ja asiaa ei edes ole tutkittu, mikä on totta ja mikä pötyä. Kumman herkkiä nuo nykynaiset, kun jostain ehdottelusta pillastutaan, monella on kuitenkin silarit puolipaljaana baarireissulla ja sitten ollaan niin herkkiä, kun joku koskee.

    • joukkohysteriaaa

      No niin, nyt sitten Metsäketo lempattiin toisesta työtilaisuudeta.
      Hienoa toimintaa, suomitytöt nyt saatte olla rauhassa kukaan suomalainen heteromies ei teitä vilkaisekaan. No raitilla rallaa ihania miehiä, jotka kohtelevat teitä kauniisti kenties?

    • KireetPipot

      Kun nyt ollaan lähdetty tälle "siveyssipuli" linjalle niin antakaa lopputilin kaikkille miehille jotka on hipaissut naista työpaikalla. Pikkujoulut on käsillä olkaa valppaina joka hipaisusta. Kohta on vapaita työpaikkoja naisille kun ei voi palkata niitä ketaleita hiplaamaan "siveellisiä" naisia. Hävettää ihan kuinka naiset kehtaavat. Häirintä ja törkeys on erijuttu, mutta uskon että " kana-aivot" on tässäkin Tommin jutun takana.

    • voieivoieivoivoi

      Miksi naiset punaisella matollakin kulkevat pelkät narut ympärillään, muita naisia vartenko he itseään esittävät, vai saadakseen tuottajilta työtilaisuuksia.
      HS kertoi, siis Helsingin Sanomat kertoi kuinka EU:n kabineteissa joku mies on päissään mennyt lattialle maate ja kuvannut naisia hameiden alta. Siis jos päissään oleva makaa lattialla kuvatakseen jalkoväliäni, minä potkaisisin että hei mene pois tieltä että pääsen kulkemaan. Toki veetuttaisi, että onko naamassani jotain vikaa kun pitää tussuani kuvata. Onko moinen mies edes terve, sairaitahan pitää ymmärtää eikä pilkata.

    • novoisentäänn

      Muuten poikkean asiasta. Katson pitääkö olla huolissaan typeryyttä, Jenni Pääskysaari nauraa varmaan itsensä kuoliaaksi. Aivan outo nainen, häähättää ja kohta naama nollan lukemilla. Huh huh kaikkea sitä.

      • NauruPidentääIkää

        Hyvä kun ihmisiä vielä naurattaa, naura vaan Jenni😂😂😂😂.


    • lsdfghjk

      Pääskysaari on ruvennut etomaan tuolla hirveällä kikatuksellaan.
      Mutta kyllä oli pohjanoteeraus erottaa Metsäketo ohjelmista. Ja suurin syypää oli Veitola.

    • voivoitätä

      Suivakit riehuu,nyt joka paikassa. Suivakit ei vain ymmärrä, että tuli ne vaihdevuodet. Nyt pitää muistella vanhoja, että olihan joku minustakin kiinnostunut.

      • SeOnNiinVäärin

        Täytyy sanoa, että Tomi Metsäketo on nyt rangaistu liian kovalla kädellä. Olisi mukava tietää kuka on tämän kaiken takana. Tänään Arto Nybergin haastattelussa Tomi kertoi, että oli vähän aikaa sitten sanonut , että kun on niin tylsä tyyppi ettei ole mitään kohuja aiheuttanut ja harmitteli, että ei olisi pitänyt sanoa. Olen varma, että salit olisi ollut täynnä kaikissa näissä mistä hänet erotettiin. Näitä "siveyssipuli" ja yli tramatisoivia on kuitenkin murto-osa Suomalaisista. Minuun ei ainakaan vaikuta nämä paskapuheet. Huomaa jo näissäkin keskusteluissa, että on näitä "pissipäitä" jotka kirjoittelevat tietävästi jopa tänne kommentoivista, haukkuvat ja ovat ilkeitä vaikka eivät tunne. Tomi on mies siinä missä muutkin ja jos tällä perusteella työpaikat menee niin suurin osa miehistä jos naisistakin voidaan erottaa.


    • AivotRuskeena

      Maikkarin uutiset on mielpiede muokkausta ja aivopesua. Eli sontaa kotiin

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1247
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      18
      1231
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1159
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      4
      1154
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1134
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1133
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1118
    8. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1114
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1105
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1100
    Aihe