Vanha ratkaisu sisäilmaongelmiin ja vanhat kujeet

myrkyille.stoppi.heti

Oikein piti hieraista silmiä ja mennä ikkunasta katsomaan millä mallilla se kuu oikein möllöttää ja mistä nyt oikein tuulee.

""Se voi johtua esimerkiksi mikrobien eli homeiden ja bakteereiden kaltaisten pieneliöiden, ilman muiden epäpuhtauksien ja huonon ilmanvaihdon yhteisvaikutuksesta, sanoo tutkimusprofessori Anne Hyvärinen Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta (THL). ""

""Terveysviranomaiset eivät suosittele desinfiointiaineita ratkaisuksi kosteus- eikä homevaurion korjaamiseen. Suomessa on yrityksiä, jotka desinfioivat homehtuneita rakenteita.

Jos desinfiointiainetta käyttää mikrobikasvuun, osa mikrobeista voi jopa aktivoitua taistellessaan henkiinjäämisestä ja alkaa tuottaa myrkyllisiä aineenvaihduntatuotteita, tutkimusprofessori Anne Hyvärinen sanoo. ""

AIVAN oikein tukijaprofessori Anne Hyvärinen THL. Saat täydet pojot tuosta edellisestä.

Myrkytykset pitää lopettaa kosteusvaurioissa homerakennuksissa ja heti niissä on myrkkyjä jo ilman lisämyrkytyksiäkin.

Lissään että unohtakaa siedätykset ja suggstoinnit nuihin myrkytettyihin tiloihin jo suosiolla.
Ei passaa tuhota kenenkään elämää siedättämällä ihmisiä myrkylliseen sisäilmastoon.

Jo alkaa tulemaan pikkuhiljaa muutakin järkipuhetta mediaan kuten tässä: ""Myös kuivunut mikrobivaurio saattaa olla terveyshaitta. Kun kosteus vähenee, mikrobit vaipuvat horrokseen. Kosteuden lisääntyessä mikrobit voivat herätä ja lisääntyä uudestaan."" HIENO HOMMA!!!

""Tutkimukset viittaavat siihen, että osa mikrobeista voi aiheuttaa terveyshaittoja jopa kuolleena.""

Ottakaahan lääkärit koppi oikeista asioista

Siitä olen kyllä täysin varma, että siedättäjät ei.

https://www.hs.fi/koti/art-2000005415694.html?share=f3cb452a795bb09a7f45bd72edcda4f3&utm_source=facebook&utm_medium=toimitus

10

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näun.se.vaan.on

      Pitää täysin paikkansa. ""Tutkimukset viittaavat siihen, että osa mikrobeista voi aiheuttaa terveyshaittoja jopa kuolleena.""

      Samoin tämäkin, että yksikään siedättäjä ei voi aiheuttaa terveyshaittoja yhdellekään homesairaalle eikä sisäilmasairaalle kuolleena.

    • Lääkäri2

      Siedätyksestä ei ole kyse silloin kun opetetaan henkilö olemaan tilassa jossa ei ole mitään mikrobivauriota todettavissa mutta henkilö kokee saavansa jotain oireita vaikka haisevasta koiranruokapussista kuten eräässäkin tapauksessa. Puhumattakaan siitä jos henkilö saa oireita pyykinpesuaineen tai lasinpesunesteen hajusta. Silloin se että henkilölle opetetaan ettei tuossa ole mitään henkeä uhkaavaa pelastaa henkilön tolkuttomalta turhalta elämän rajoittamiselta.

      Eikä niiden hometoksiinienkaan ole osoitettu aiheuttavan mitään niissä pitoisuuksissa mitä niitä hengitysilmassa on eli ei käytännössä yhtään. Missään ei ole osoitettu että hengittämällä ilmaa rakennuksessa jonka seinän sisässä kasvaa hometta ja on toksiineja sairastuisi johonkin, kun ei niitä toksiineja pääse elimistöön näin, niitä pitää syödä että niistä saa myrkytyksen.

      Sama se onko mikrobi horroksessa, kuollut vai elossa jos se tai sen toksiinit eivät päädy elimistöön mitenkään merkittävässä määrin.

      Tutkimusprofessori ei esitä mitään perustetta sille miten niistä mikrobitoksiineista voi sairastua tai miten se sairaus todetaan. Spekuloidaan vain että myrkkyjä on kosteusvauriossa mutta ei esitetä mitään miten ne päätyy elimistöön? Hengityksen kauttako? Se pitäisi ensin osoittaa ennen kuin arvaillaan ja hössötetään. Pelkkä haju ei sairastuta ketään.

      • oot.surkea.mies.Lääkäri2

        Siedätähän nyt kuitenkin se yksi TTL:n vakuutuslääkäri kestämään Eduskunnan Pienparlamentin huonoa sisäilmaa rykimättä ja oireilematta ja sitten voitkin kertoa meille miten suggestiosi siinä tapauksessa onnistui. Kuulosti ihan siltä videolla, että ei vakuutuslääkäri ole yhtään huonompi ihminen niissä tiloissa kun mukana tilaisuudessa olleet sisäilmasairaatkaan.

        Tätäkään et pysty siedättämällä kumoamaan Lääkäri2 """Tutkimukset viittaavat siihen, että osa mikrobeista voi aiheuttaa terveyshaittoja jopa kuolleena.""

        Etkä tätä:
        ""Jos desinfiointiainetta käyttää mikrobikasvuun, osa mikrobeista voi jopa aktivoitua taistellessaan henkiinjäämisestä ja alkaa tuottaa myrkyllisiä aineenvaihduntatuotteita, tutkimusprofessori Anne Hyvärinen sanoo. ""

        THL. On sisäilmasairaiden puolella sittenkin Lääkäri2 täydet pojot THL. Ei mikään täystuholaitos sittenkään. https://www.thl.fi/fi/-/stm-thl-tukes-valvira-ja-ttl-homeentorjuntakemikaalien-kaytto-ei-ole-suositeltavaa#.WeHMupOqm44.facebook

        Tämä on aivan varmaa sinunkin kohdalla Lääkäri2. Yksikään siedättäjä ja suggestiota homesairaille ja sisäilmasairaille yrittävä höpöttäjä ei ole kenenkään terveydelle vaaraksi enään kuolleena.
        Tuolla onkin hyvä lohduttaa itseään jokaisen homesairaan, sisäilmasairaan ja MCS sairaan.

        Tuota ei tarvitse edes spekuloida.

        Sinähän et edes ymmärrä asian vakavuutta, noinko Sainio ja Karvala vakuutuslääkärit sitä käypähoitopuppua soveltaa että toksiineja pitää popsia sisuksiin! Ei hyvät veljet ja siskokset, nythän te olette ihan väärillä raiteilla. Myrkyllisessä sisäilmastossa myrkyt menevät hengitysilman mukana keuhkojen perukoille ja jopa ihon läpi valkosoluja tuhoamaan tutkittua tietoa mitä ette pysty edes kumoamaan.

        Myrkytys kosteusvauriorakennuksen myrkyllisessä sisäilmastossa johtuu monista eri tekijöistä ja myrkyistä cocktaileista, mutta eritoten altistumisajasta varsinkin pohjoismaissa talvikuukausina kun ollaan paljon sisällä ja pakkasten vuoksi ei tuulettaminen ole mahdollista toivotulla tavalla.

        Oli hyvä, että THL:n tutkijaprofessori Anne Hyvärinen tuli vihdoinkin järkiinsä ja ketoo totuuden meille kaikille julkisesti . Käänsi kaikille vähätteleville valehtelijoille selkänsä ja siitä Annelle täydet pisteet.

        ""Jos desinfiointiainetta käyttää mikrobikasvuun, osa mikrobeista voi jopa aktivoitua taistellessaan henkiinjäämisestä ja alkaa tuottaa myrkyllisiä aineenvaihduntatuotteita, tutkimusprofessori Anne Hyvärinen sanoo. ""

        Lueppä Lääkäri2 tuo ja mieti kannattaako sun enempää tälläkään palstalla paskaasi pukata.

        https://www.researchgate.net/publication/24258829_Patients_referred_to_an_indoor_air_health_clinic_Exposure_to_water-damaged_buildings_causes_an_increase_of_lymphocytes_in_bronchoalveolar_lavage_and_a_decrease_of_CD19_leucocytes_in_peripheral_blood

        "Tämä ei ole allergia, tämä on myrkytystila. Ihminen on sairas, vaikka lääkärin mukaan ei näy mitään. Sua katsotaan kuin bimboa, kun vaadit tekemään lisää testejä. Home on mielisairaus vuonna 2017. Mä oon homesairas ja monikemikaaliyliherkkä, eikä se ole hulluutta. Se sairaus voi kyllä alkaa tehdä ihmistä hulluksi."

        http://www.samanarvoistensuomi.fi/samanarvoistensuomi/mari-50-pukkila


      • Lääkäri2

        "Myrkyllisessä sisäilmastossa myrkyt menevät hengitysilman mukana keuhkojen perukoille ja jopa ihon läpi valkosoluja tuhoamaan tutkittua tietoa mitä ette pysty edes kumoamaan."

        Mitä tutkittua tietoa tuo muka on? Missään ei ole voitu osoittaa että ne myrkyt aiheuttaisivat mitään jos ilmaa vain hengittää, niitä myrkkyjä ei ole ilmassa käytännössä yhtään eli riittävästi, niiden pitoisuus ilmastahan voidaan mitata. Kyllä niitä siinä materiaalinäytteessä on, mutta ei ilmassa ja materiaalinäytteessäkin on vain homeita todettavissa (jos on), mutta ei niistä myrkkyjä mitata, toki tiedetään että ne homeet myrkkyjä tuottavat, mutta mitä sitten jos ei niitä syö, kun ei niitä hengityksen kautta päädy elimistöön. Jos päätyisi niin kai ne vaikutukset olisi todettavissa muutenkin kuin vain sillä perusteella mitä potilas kertoo kokevansa "oireina", pitäisi ne näkyä verikokeissa ja kuvantamistutkimuksissa ja potilasta tutkittaessa, eli katsellessa nenään tai suuhun, nieluun, peräsuoleen, korviin, kuuntelemalla keuhkoja jne. Verikokeissa pitäisi verenkuvassa tapahtua jotain, valkosolutuhon näkyä verenkuvassa jne. Kun ei tulehdusarvot edes nouse eikä muitakaan löydöksiä ole niin eihän lääkäri voi todeta kuin että potilas kertoo että henkeä ahdistaa, mutta hengenahdistusta ei ole havaittavissa tutkittaessa potilasta. Potilas kertoo että nenä on tukkoinen, mutta nenää tutkittaessa ei ole todettavissa poikkeavaa. Potilas kertoo että peräsuoli on kipeä ja vuotaa, mutta katsottaessa peräsuoleen ei ole poikkeavaa havaittavissa jne. Potilas kertoo että on kuumetta, mutta lämpö on mitattaessa normaali. Jne. Jne.

        Mitään kemikaalidesinfiointeja ei kukaan lääkäri suosittele eikä niitä hoitosuosituksissakaan mainita. Jos sellaiseen lähtee niin se ei ole lääkärin vika, ihan oma vika se on jos sellaista tekee asunnossaan tai talossaan.

        Myöskään "monikemikaaliyliherkillä" ei ole voitu todeta muuta vikaa kuin vikaa korvien välissä eli aivojen ja selkäytimen hermoston virheellinen muutos psyykkisistä syistä.


      • a.red.garment.for.you

        No niin Lääkäri2 hoida nyt ensitilassa TTL:n vakuutuslääkärin Kirsi Karvalan yskiminen ja röhiminen kuntoon, että hän voi Eduskunnan Pienparlamentissa seuraavan luentonsa pitää ilman oireita. Kyseleppä onko hänellä on vaikka astma kuten THL:n tutkijaprofessorilla (ammattiastma). TIEDE lehti 5/2017 sivu22. "Hyvärinen on sitä mieltä, että iso osa suomalaisista saa oireita syystä, ei vain pelon vuoksi. Hän paljastaa, että hänellä itsellään on ammattiastma. Hän on saanut sen kosteusvauriomikrobeja tutkiessaan. "

        Astmaa ei voi siedättää pois eikä mitään muutakaan tautia millään DVD levyjä katselemalla ja kuuntelemalla. Eikä hölynpöly suggestiolla. Siihen tarvitaan jämerämpää tekemistä ei huuhata.
        https://www.hs.fi/paivanlehti/06092017/art-2000005354546.html

        Lue Lääkäri2 "Reitit sisäilmasta ihmisen kehoon: " Täältä ja lopeta tyhyjä paskan jauhaminen kun et kerran mistään mitään älyä.

        "Keuhkot ovat kehon haavoittuvin elin : "

        Tutkittua tietoa mikä ymmärrettävistä syistä on "punainen vaate" siedättäjille ja paskanjauhajille.

        https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatieto/Documents/EDK-2016-AK-97622.pdf


      • Erittäinsalaistajaoutoa

        Se on kumma kun mitään vaaraa ei ole, vaikka yhdysvaltain ympäristönsuojeluvirastokin varoittaa kansalaisia homeesta. Tänne ei näköjään linkkiä saa kopioda, mutta löytyy epa.gov/mold

        Lisätutkimusta tehdään, miksi ihmeessä, jos täysin harmiton asia?

        "Muut oireet kuin allergiset ja ärsyttävät tyypit eivät yleensä ilmene hengitysteiden inhalaation tuloksena. Home- ja terveysvaikutuksia koskeva tutkimus on käynnissä."


    • opettele.oikeita.asioita

      Pureskelehan tuotakin Sainion ja Karvalan kanssa Lääkäri2 Myrkkyjä on myrkyillä myrkytetyissä homevaurioisissa rakennuksien sisäilmastoissa.

      Miksi et Sainion ja Karvalan kanssa puhu tästä mitään käypähoitovähätelynne yhteydessä, näistä myrkytyksistä mitä meillekin tekivät petollisesti MCF PHMG biosidi Kolmenässänkujalle helmikuu 2010.

      Kuinka moneen homepäiväkotiin ja homekouluun näitä myrkytyspetoksia on tehty?
      Tietääköhän nuo homekusettajat kosteuskartoittajat itsekään jotka myrkytyksiä ovat tehneet vuosia. Kukaan ei valvo yhtään mitään ei edes STM:n neuvotteleva virkamies eikä yksikään käsien levittelijä siitä pulijusta. Miksette tekään TTL:n siedättäjät? Ja vakuutuslääkärit käypähoitoporukasta valvo näitä myrkytyksiä. Jos ette niitä valvo, niin ei teidän kannata sitten mitään suggestiopaskaakaan sairaille tuputtaa, koska heillä on myrkytystila ei mikään allergia eikä edes astma. Myrkyllinen sisäilma tuskin aiheuttaa astmaa, mutta varmaan se astmaa pahentaa jos sellaisen on jostakin imaissut vaikka leipomossa tai vastaavassa pölypesässä.

      Ihmisellä jotka noista myrkytetyistä tiloista raahautuu lääkäreiden luo apua hakemaan on MYRKYTYTILASSA ei se mikään v**** allegia ole kai sen järkikin teille siedättäjillekin sanoo, kun verta nenästä, suusta, keuhkoista ja perseestä pukkaa niissä mykyllisissä tiloissa.

      "Aineille altistuminen erityisesti hengitysteitse"

      "Desinfioivia biosidivalmisteita, joiden tehoaineena on PHMG tai PHMB, on käytetty homesiivousten yhteydessä tai homeiden ehkäisyssä, koska ne vähentävät mikrobien kasvua ja tehostavat puhdistusta. Mikäli biosidivalmisteita ei käytetä oikein tai mikäli niitä käytetään kohteisiin, joista niitä saattaa irrota hengitettäväksi, ne saattavat aiheuttaa terveyshaittoja sekä levitysvaiheessa että jonkin aikaa sen jälkeen. Aineille altistuminen erityisesti hengitysteitse voi olla haitallista."

      Tuossa Lex Ronkaiselle duunia lisää.
      Häikäilemätöntä korruptiota vai "vain" viattomia sidonnaisuuksia?
      Mielialalääkkeitä määrätään yhä enemmän, entä psykoterapiaa? Sivuvaikutuksia vähätellään. Kuinka paljon psykiatriaa on väärinkäytetty syrjäyttämään elimellisten sairauksien tutkimuksia ja löytöjä. The Guardianin mukaan on saatu vahvistusta, että masennus on seurausta jostain tulehduksesta.

      https://yle.fi/aihe/artikkeli/2017/10/19/duodecim-ei-rakenteellista-korruptiota-mutta-ehka-yksiloita

    • jäi.tärkein.pois
    • tulosTuntuu

      lvi tekniikka ja rakentaminen ei ole osaavissa käsissä...

      • turhaa.porukkaa.palojo

        Ei näytä olevan terveydenhoitokaan joka laitoksessa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      133
      1342
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1195
    3. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      846
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      156
      832
    5. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      746
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      150
      733
    8. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      728
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      27
      588
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      575
    Aihe