Tämä ei ole IPU

pitkä-piina

Wikipediaan on kirjoitettu että IPUn tärkein päämäärä on Nato-jäsenyyden vastustaminen. Toisena asiana on suhtautuminen kriitisesti EUhun. Puolueen nimeä ollaan muuttamassa toiseksi koska itsenäisyys on johdolle ilkeä asia. Tuntuu todelta sinivihreän puheet. Onko IPUssa tapahtunut vallankaappaus ?
Kun IPU nuolee EUta rahapolitiikassa ja maahanmuutossa niin eihän tämä hyvältä näytä. Meidät itsenäisyyden kannattajat on savustettu pois koko laumasta. Olemme ilman puoluetta eikä koko maassa ole yhtään puoluetta joka on samaa mieltä kanssamme .Pitää perustaa uudelleen puolue joka on samaa mieltä asioista kanssamme. Sen politiikan pitää perustua kansalliseen itsenäisyyteen ja demokratiaan jossa kansa päättää äänestyksillä suunnista.
Kun 20 vuoden kokemus EUsta ei ole merkinnyt mitään IPUlle vaan se sujuvasti puhuu EUn rahapolitiikan ja kansan köyhdyttämisen puolesta keskuspankkirahoitusta huutaen niin emme me entiset ipulaiset voi tätä hyväksyä. Puolet kansasta elää jo ilman oikeasta työstä saatavia tuloja joka on seurausta tuosta keskuspankki rahoituksesta joka kääntää kansan rahat ja omaisuudet suuryritysten omistajille vuodesta toiseen ikäänkuin olisi lakiin kirjoitettu pörssivoittojen määrät ja kansan vastaavat tappiot.Eduskuntapuolueiden puheet ovat olleet täysiä valheita eikä kukaan valita kähminnästä mitään.
Tarvitaan uusi rehellinen puolue jolla on tuo 3 miljoonan äänestäjän kannatus jollainen monissa muissa valtioissa itsenäisyyspuolueilla jo on .Tämä ikuinen löpinä ja ilkunta saa loppua ja kaikille pitää antaa samat mahdollisuudet toimia valtiossa ja työssä eikä valtio ja sen keskuspankki saa ikinä maksaa kenenkään velkoja tai huvituksia koska raha kuuluu ihmisille eikä ole minkään puolueen tai järjestön. Näin vastuu saadaan takaisin ihmisille tekemisistään ja korruptio romahtaa tekohuveineen. Tarvitaan maailmanlaajuinen muutos raha- ja talouspolitiikkaan. Se ilmeisesti on muualla jo tulossa ja se merkitsee korkotason nousua järjelliseksi ja inflaation hillitsemistä. Näin veloilla ja keskuspankkirahoituksella ei enää voi pyörittää kommunistista taloutta joka aina on merkinnyt kansan varallisuuden riistoa.
Ihmettelen sitä että jotkut ovat IPUssa luulleet voivansa tehdä mitä vain. Tämä on johtanut koko ajan ongelmiin eikä puolue ole pystynyt kokoamaan kansaa vaaleissa äänestämään vaan on syntynyt väärä kuva koko porukasta.Nyt on mitta täynnä tämän suhteen. Olisi kannattanut kuunnella kansaa ja tämähän tietysti koskee eduskuntapuolueiden tekemisiä ja IPU on vain pieni pulma kansalle. Nyt pitää tehdä se mikä olisi pitänyt tehdä jo 20 vuotta sitten. Jostain kepusta ei saa kelvollista vain nimeä muuttamalla. Ne örveltäjät on jyrättävä vaaleissa maan rakoon ennenkuin ne saavat tuhottua kaiken.

15

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannatantoki

      Kannatan ehdotustasi uudesta puolueesta. Myös muut asiat puhuit puolestani. IPUssa ei ole enää isänmaallisia.

      • itämainen-tapa

        Suomessa vallitsee ihmisviha jota valtapuolueet harjoittavat . Täällä ei niiden toimesta voi muuttaa paikkakuntaa vaan jos joku erehtyy muuttamaan niin paikallinen puolueporukka mediansa tuemana ryhtyy heti nurkkakuntaiseen revohkaan muuttajan häätämiseksi. Ihmetyttää että nämä valtapuolueiden jäärät nyt muka antaisivat kaukaa ulkomailta muuttajille ihmisoikeudet kun niiden mediakin jatkuvasti puhuu tosissaan paikkakunnan oman väen paremmuudesta joka alalla .Kysymyshän on vihanlietsomisesta jolla ne säilyttävät valtansa ja lisäävät rikastumistaan muita pilkkaamalla. IPUn menestys lässähti siihen että johto hyväksyi tällaisen pelin puuttumatta asiaan. Vaaleissa jäimme jatkuvasti ilman johdon tukea ja se merkitsi tappion kierrettä.


    • fgfgzfdg

      Nythän IPU:lle ei ole enää tarvetta, kun persuihin jäi se putinistiporukka ja Bäckmankin siirtyi persuleiriin.

      • tarve-kasvaa

        IPUn tarve lisääntyy päivä päivältä.Muissa maissa on suuria puolueita jotka haluavat eroon EU-byrokratiasta ja kansan ryöstöstä. Britit erosivat siksi EUsta ja pian tulee lisää itsenäisiä valtioita .Yritysten rovous pitää saada lopultakin kuriin koska tulossa on pula-aika jolloin kansa ei voi enää elättää luusereita.


    • globalistiryssäläisiä

      IPU on koko historiansa ajan ollut myyrä ja irvokas vastakohta sille mitä sen nimi on antanut olettaa.

      • pakko-muuttua

        Toivottavasti asiat muuttuvat parhain päin.Kannattajat ovat valmiina tekemään työtä Suomen hyväksi järkevin keinoin. Nykyinen valta on Suomessa täysin korruptoitunut ja estää EUn johtajien avulla kansanvallan ja demokratian aivan kaikessa.


    • isänmaamme

      Ipusta lähteneet kansallishenkiset voisivat ottaa yhteyttä toisiinsa ja perustaa uuden Isänmaallisen kansanpuolueen, joka toivottaisi EU:n ja kommunismin saastan pois Suomesta ja jossa etnisten suomalaisten hyvinvointi laidasta laitaan nostettaisi kaikessa ensisijaisiksi, rajat kiinni ja väestönvaihdolle tulisi täysi stoppi.

      • tämäonmenoa

        Jos Suomesta poistetaan EUn nuoleskelijat ja kommunistit niin jäljelle ei jää paljoakaan. Niin alas tämä kansa on jo vajonnut. Nyt seurustellaan jo hullunkoiran kanssa.


    • Luumupuux

      Tajutonta kirjoittelua. IPU:sta ei ole savustettu yhtään ketään. Jos joku haluaa lähteä, hänellä on siihen täysi oikeus. Ei ketään voi missään väkisin pitää jäsenenä.

    • Nenianupi

      Virhe on tuossa EU-kriittisyydessä. IPU on EU-vastainen!

    • inha_ruskit

      Älkää haaveilko ja uhriutuko IPU:n torvet.. Kukaan ei ole niin hyväsyrjäinen, että saattaisi koskettella teitä haarojen välistä ja kutsua samalla ryssäkeiksi.

    • örvellys

      Taistolaiset katosi Ipu tuli tilalle myyräntyöhön.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4689
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1024
    Aihe