Presidenttiehdokas Laura Huhtasaari Lpr:ssa

Lauraa-äänestäva

Perussuomalaisten presidenttiehdokas Laura Huhtasaari ja puolueen puheenjohtaja Jussi Halla-aho ovat tavattavissa lauantaina 28.10. kello 10-12 kävelykatu Oleksilla. Tervetuloa keskustelemaan heidän kanssaan ajankohtaisista asioista!!!

Nyt suomalaisilla on mahdollisuus äänestää suomen ja suomalaisten asioita ajava henkilö presidentiksi. Laura on painottanut kaikissa puheissaan sitä, kuinka tärkeää on arvostaa suomea ja ajatella joka asiassa ensisijassa suomen etua. Isänmaallisuudesta pitää tehdä hyve ja jokaisen pitää nyt ymmärtää se, että meidän on saatava suomi takaisin eu:n määräämisvallasta.

Annetaan Niinistön siirtyä hoitamaan vaimonsa kanssa tulevaa vauvaansa ja äänestetään raikas, sivistynyt, edustava ja isänmaallinen, oikea Suomi-neito seuraavaksi presidentiksi.

25

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MrPanisin

      Kuka viimeksi nauraa, se saa panna Lauraa..

    • Nosale

      Sauli vilttiketjuun. Laura on ainoa isänmaallisesti puhuva ehdokas.

    • Hyvä-Laura

      Olen samaa mieltä, että Sauli vilttiketjuun. Vertailkaa niin huomaatte, miten ISO ERO ehdokkaiden välillä on. Laura pitää loistavia puheita ja on kaikin puolin paras presidentti suomelle. Googlatkaa ja etsikää Lauran haastatteluja, aivan mahtava isänmaallinen persoona. Näkee että kun ihminen on aito ja oma itsensä, silloin on parhaimmillaan.

      Sauli on täysin korruptoitunut ja edustaa niin mennyttä aikaa, että ei jatkoon.

      • paSka_populiSmia

        Laura on keskittynyt kampanjoinnissaan ja puheissaan vain sisäpoliittis-populistiseen muukalaisvihaan yllyttämiseen. Laura ei ole lainkaan hahmottanut presidentille kuuluvaa mandattia.
        Presidentti hoitaa ulkopolitiikkaa, josta Laura ei näytä ymmärtävän enempää kuin perSuspurgu vuosikertaviinistä.

        Laura on vajakkien ja perusSpurgujen KUNINGATAR.


      • MulleSulleHyväVeli
        paSka_populiSmia kirjoitti:

        Laura on keskittynyt kampanjoinnissaan ja puheissaan vain sisäpoliittis-populistiseen muukalaisvihaan yllyttämiseen. Laura ei ole lainkaan hahmottanut presidentille kuuluvaa mandattia.
        Presidentti hoitaa ulkopolitiikkaa, josta Laura ei näytä ymmärtävän enempää kuin perSuspurgu vuosikertaviinistä.

        Laura on vajakkien ja perusSpurgujen KUNINGATAR.

        Taitaa pelottaa kokoomusherraa, ettei niininstö saa jatkoa kun et pysy housuissasi :) Te kokoomus pelkurit niitä vaalijulisteitakin revitte. Joskus te kaikki joudutte vielä vankilaan maanpetoksesta.


    • persuille

      Täällä voitte valita Huhtasaaren presidentiksenne. Muualla ei onnistukaan ;-))

    • Jokopöksytpudonneet

      Joko Jussi on päässyt Lauran pöksyihin? Kysykää sitä kun tapaatte. Muu ei kiinnosta . Ei ikinä Huhtasaaren kaltaista tyhmää leuhaketta presidentiksi. On jo liikaa kun on ehdokkaana.

    • lkjasfd

      Itseään täynnä oleva vajakkihan tuo Laura on, ei sen puoleen, en aio mitään spermalinkoakaan äänestää.

    • Paitsi_että

      Uudet kannatusluvut julkaistiin tänään. Kaikenväriset persut ovat katoamassa puoluekartalta. Se siitä pelleilymielessä asetetusta ehdokkaasta.

    • kauriinen

      Siis luuleeko joku ihan oikeasti että Huhtasaarella olisi mitään mahkuja presidentiksi? Toi muija valitaan pressaksi yhtä suurella todennäköisyydellä kuin Väyrynen joka on täysi huumoriehdokas muutenkin.

    • Guiggako

      Pitäähän PS:lla olla presidenttiehdokas ja onhan Laura räväkkä ja nätti mimmi. Piristää toki tylsiä vaali-inttäjäisiä.
      Todellinen Mrs. PS.

    • Äänestä-Lauraa

      Ei ole mitään syytä, miksi Perussuomalaisten kannatus olisi romahtanut. Galluppia on vääristelty todella törkeästi. Ehkä syynä on se, että Itävallassa kansallismielinen puolue sai huikean voiton äsken käydyissä vaaleissa ja sitä samaa ei annettaisi millään tapahtua suomessa tai missään muussa euroopan maassa. Itävallassa ÖVP-kansanpuolue sai murskavoiton ja meni hallituksen. Onhan uutisoitu myös, että ruotsissa Ruotsidemokraatit jotka vastustavat haittamaahanmuuttoa, olisivat menettäneet kannatustaan. Sekään ei varmasti pidä paikkaansa.

      Itse uskon niin, että Perussuomalaiset saavat erittäin hyvän kannatuksen kaikissa seuraavissa vaaleissa. Nyt puolueesta ovat lähteneet pois ne henkilöt, ketkä eivät halua ajaa suomen asioita ja puolue voi rauhassa tehdä oikeaa perussuomalaista politiikkaa.

      Uskon myös, että Laura Huhtasaari pääsee presidentinvaaleissa toiselle kierrokselle. Tietysti toivon myös, että hänestä tulisi seuraava presidentti. Ei se vaadi nyt muuta kuin että lähdemme joukolla äänestämään häntä. Me tarvitsemme juuri nyt suomeen isänmaallisen presidentin.

    • Hallaahon.äänestäjä
    • kvats

      Ettekö te rasistit ymmärrä että suomen tulee noudattaa kansainvälisiä sopimuksia ja suomi tarvitsee maahanmuuttajia paikkaamaan huutavaa työvoimapulaa. Suomalaisista peräkammarijuopoista ei ole mihinkään!

    • töihin-vain

      Niin, kyllä suomeen voi töihin tulla, mutta ei elämään sosiaaliturvalla loppuelämäksi. Kaikki tietävät sen, että nykyinen maahanmuuttopolitiikka on suomea tuhoava ja se pitää lopettaa. Harmi vain, että suomessa on pieni, mutta sitäkin aggressiivisempi vihervasemmistoa kannattava joukko, jotka yrittävät vaikeuttaa perussuomalaisten työtä. Onneksi kuitenkin suurin osa suomalaisista on samaa mieltä asioista kuin Perussuomalaiset ja se takaa vaalivoitit jatkossa.

      • röböttilä

        Kyllä siniset saavat seuraavissa vaaleissa enemmän edustajia kuin PS. Sinisissä kaikki ovat tolkun ihmisiä!


    • Suomi-takaisin

      Hyvät ihmiset, miettikää vähän ja valitkaa arvonne. Jos vastustatte haitallista maahanmuuttoa, terrorismia ja suomen kansan vaihtoa kehitysmaalaisiin, äänestäkää Lauraa. Muut ehdokkaat hyväksyvät nuo asiat ja ainoastaan Perussuomalaiset vastustavat niitä.

      Nyt on erittäin tärkeää, että saadaan suomeen isänmaallinen presidentti. Presidentti on arvojohtaja ja Laura on aivan varmasti johtaja, joka edistää ja vahvistaa suomalaisia arvoja.

    • Lauraa-äänestävä

      Laura Huhtasaari on Oleksilla huomenna keskiviikkona 17.1. klo 15-16. Tervetuloa keskustelemaan ja tapaamaan Lauraa!! Huomenna alkaa myös ennakkoäänestys. Käykää ihmeessä äänestämässä niin saadaan vaaleista jännittävät ja jopa toinen kierros.

      • Lyhyt_kysymys

        Eikös se Emmapalkinnon pellesarjan äänestys ollut jo?


    • Niinistönrajatvuotaa

      Suvakki toimittaja kysyi Lautalta MTV 3 haastattelussa että ymmärrätkö mitä maahanmuuttajien tarkastukset Suomen rajoilla tulisi maksamaan??

      Laura vastasi että maahanmuuttajat(tunkeutujat) on tullut v. 2015-17 maksamaan miljardi euroa!

      Suvakki toimittaka huusi epäluuloisena että MILJARDI?

      Laura vastasi että itse asiassa 1,8 miljardia, silloin suvakki alkoi huutamaan päälle jotain muuta asiaa..

    • sputnikrebel

      lipponen ja niinistö apureineen (rahoittajineen) myivät Suomen €u:lle. Nyt ollaan €urostoliitossa tuhontiellä nettomaksajina brysselinryssille. Kekkonen aikoinaan sanoi: " Älkää päästäkö kokoomusta hallitukseen, ne tuhoavat Suomen. Väyrynen on kyllä kova ukko puhumaan mutta niin on Laurakin . Laura on hieman edustavampi presidentti Suomelle kuin sauli tai tavja halonen :)

    • Superjytkykö-tulee

      Sunnuntai on jännä päivä. Täytyy vaan toivoa, että mahdollisimman moni kävisi äänestämässä. Hyvältä näyttää nyt, koska ennakkoon on äänestetty vilkkaasti. Sunnuntaina nähdään ehkä superjytky ja Laura menee toiselle kierrokselle. No, aika näyttää miten käy.

    • Laura-jatkoon

      Hei, muistakaa käydä äänestämässä jos ette ole vielä käyneet. Vaalipaikat ovat auki 9-20 joten koko päivä on aikaa mennä äänestämään. Sää on oikein mukava ja jos äänestyspaikka on lähellä, samallahan voi tehdä piristävän kävelylenkin. Jotenka siis, käykää laittamassa äänestyslappuun numero viis!!!

      Mukavaa vaalipäivää kaikille!

    • Numero5

      Käyn äänestämässä Lauraa koska haluan mahd. toisella kierroksella kunnon keskustelua Suomen asioista, järkevästä maahanmuutosta, turvallisuudesta, tasa-arvosta, vahvasta liittoutumattomasta puolustuksesta...

      Yhtä kaikki, en usko että kukaan voittaa Saulia, jos edes tulee 2 kierrosta mutta haluaisin Lauran toiselle kierrokselle.

      Väyrynen väsähti jo, Haavisto on jo nähty, yltiösuvakki.

    • toivottovastivoittaa

      Minäkin käyn äänestämässä Niinistöä.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      271
      2486
    2. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      38
      1399
    3. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      61
      1372
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1156
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1144
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1136
    7. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      26
      1133
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1101
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      46
      1073
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      6
      1032
    Aihe