Tuomas Enbuske ja Ilja Janitskin

TV_viihdettä_taas

Tuomas 'yhteys pätkii' Enbuske.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15049705/jussi-ahde-odottaa-uutta-maailmanjarjestysta!!!

Aika nolo yritelmä tältä suvakki tv show yritelmältä eilen telkussa. Valhe paistaa selvästi yhteyksien muka pätkimisistä ja muutenkin toimittelijalta surkeaa, kun puhutaan toisen päälle, ei anneta vastata ja rasisti räksytetään toistona ja syytellään valheista joita ei edes pystytä todistamaan jne., ja itse toimittelija suorittaa vielä omaa lähetys pätkii valhettaan suorassa lähetyksessään. Kaikki järkevät tajusivat missä mennään jotka näkivät tuon eilisen tv:n epärehellisyyden huipentuman.

74

1331

  Vastaukset

  • Aivan surkea koko Enbuske, Veitola, Salminen ohjelma. Ollaan tuovinaan esille muka paljastuksia eri julkkishenkilöistä ja haastatellaan tarkoituksellisesti loukkaavalla ja törkeällä käytöksellä heitä.

   • Enbuske on yksi suomen tyhmimmistä toimittajista. Asenteellisuus/Puolueellisuus on kuvottavaa. Todella huono toimittaja. Ja selkeä Narsisti.


   • Tässä enbuskelle jutun aihetta ohjelmaan. Google : Raiskausten Lisääntyminen.


  • Joutaa loppua todellakin tyhjänpäiväinen ohjelma, jossa haastateltaville ei anneta suunvuoroa ja toimittaja sönköttää omia jorinoitaan haastateltavan puheen päälle. Olisi ollut mielenkiintoista kuulla Janitskin mielipiteitä, mutta sehän jäi täysin epäselväksi puheen sabotoinnin vuoksi.
   Miksi pyydetään ohjelmaan mukaan ellei haluta kuunnella mitä hänellä on sanottavana?

   Mikäs tämä naisten älämölö on nyt kun miehet mukamas heitä niin kauheasti ahdistelevat, Veitolakin mainitsi jossain joutuneensa miehen ahdistelun kohteeksi. Eipä uskoisi tuolla habituksella, pikemminkin Veitola on voinut ahdistella jotain miestä.

   Salmisen osuus eilisestä ohjelmasta oli niin tyhjänpäiväinen etten edes nyt muista oliko hänellä vieraana ketään.

   Uutta tuotantokautta en tälle ohjelmalle toivo, tilalle joku ohjelma jossa asialliset toimittajat haastattelevat henkilöitä, joille annetaan aikaa kertoa mielipiteensä ja jossa toimittajat eivät nolaa haastateltavaansa.
   Hyviäkin toimittajia on, sivistyneitä, sellaisia joiden ei tarvitse pöngittää omaa egoaan haastateltaviensa kustannuksella.

   • KANSANOPISTO ENBUSKE BOIKOTTIIN!!!!!!!!!!!!


  • Enbuske on kuitenkin älyllisesti valovuosia edellä Iljan kaltaista aivokuollutta luuseria.

  • Tässä tämän meiningin näkee nyt todella hyvin.

   Kansallismielinen skene on YouTube skriimeissään ja VK:ssa yms. toistuvasti useaan kertaan aina aika-ajoin pyytäneet ohjelmiinsa suvakkeja vieraaksi rehelliseen aitoon keskusteluun, mutta suvakit eivät uskalla mennä näihin lähetyksiin vaikka pyydetty on ja usein. Kansallismielinen skene on myös tarjonnut itseään telkkuun, mutta ei heitä sinne millään yleensä huolita. No nyt tehtiin Iljan kohdalla näytösluonteinen poikkeus ja tarkalla propaganda käsikirjoituksella saatiin sitten aikaan tuollaista.

   Toisinpäin homma on sitten näemmä tuollaista kuin vaikkapa tässä eilisessä tv ohjelmassa, eli ei edes keskustella rehellisesti vaan puhutaan päälle, ei kuunnella, torpataan toinen mielivaltaisesti ja häiritään täysin tahallaan vieläpä yhteyksiä ja pistetään yks kaks sitten lähetys ja peli poikki, sekä sanotaan kiitos ja näkemiin tämä oli tässä.

  • Roope aika nolossa suojatyöpaikassa työharjoittelussa nykyään kahden suvaitsevaisen neidin seurassa.

   Nyt pitää lopetella, kun sabotoin omaa yhteyttäni tahallaan ja kusetan teitä... yh...tey..s.... ... .. p..ät.. ...k..i.....i ... ....... .....

  • Ohjelmakuvaus: Enbuske, Veitola & Salminen vie joka torstai katsojan vieraidensa iholle. Neljännelläa kaudella ohjelma haastaa vieläkin suoremmin ajattelemaan ja tuntemaan sekä muuttamaan omia käsityksiään ja kohtamaan ihmisen kokonaisena.

   Joo, pitäähän tuo paikkansa. omat käsitykseni ainakin embuskesta muuttuivat täysin. Pidin häntä aiemmin suht rohkeana, vähän öykkärimäisenä tyyppinä, joka ei kaihda keskustelua hankalistakaan aiheista. nyt näin hänet "suoremmin" pelokkaana hamsterina ja tunsin "suoremmin"suunnatonta myötähäpeää hänen puolestaan. Nolo esitys kaikenkaikkiaan.

  • Hei näin me vedätetään kansaa ja se maksaa vieläpä yle veroa pakotetusti tästä ala-arvoisesta roskasta ja kas näin me saamme tukevan palkkammekin noilta ääliöiltä jotka kaivavat kiltisti kuvettaan vedätyksistämme. Mitäs tykkäsitte lähetys pätkii ja katkoo källistämme? Menikö täydestä?

   • Ei sillä YLE verolla Maikkarin ohjelmia kustanneta.


   • Niin tai näin yks ja sama, ei tuollaisella kuzetuksella ansaita rehellisesti palkkaa. Yle ja maikkari rahoitetaan kansan selkänahasta kuitenkin loppupeleissä ja heitä johtaa se täysin sama jude eliitti jossa pohjoiskoreamaisia piirteitä ja vain yksi ainoa oikea totuus kaikki muu on vihapuhetta ja rasismia yms.


  • Embuske vaikutti joltain 5 v. ipanalta primäärinarsistisessa raivossaan. Katkoi tarkoituksella iljan puhetta, jotta voisi itse riehua. En kyllä pidä Iljankaan persoonasta enkä MV -lehden tyylistä, vaikka olenkin maahanmuuttokriittinen.

   Embuske kyllä mokasi itsensä. Katsojalle välittyi kuva narsistisesta pikkumaisesta öykkäristä, joka haluaisi itse olla se "valtakunnan puhutuin", se, jonka aivopieruja alammaiset kerääntyvät nuuhkimaan kuin ainoaa totuutta. Se, joka pistää kansan sekaisin. Embuske on narsismissaan kateellinen Iljalle joka on noussut vakavastiotettavaksi, vaaralliseksi voimatekijäksi, joka kokoaa kansaa taakseen, kun taas Embuske itse on nyt ja aina " vain se koominen TV-apina".

   kumpikin ovat mielestäni vastenmielisiä suuruudenhulluja, itsestään liikoja luulevia narsisteja, mutta Iljan kunniaksi on sanottava että hänessä on "munaa". Embuskella ei ole karismaa eikä"munaa", Riehuessaankin hän vaikuttaa yli-ikäiseltä taaperolta.

   Embuskea ei todellisuudessa vaivaa pätkääkään iljan mielipiteet. Häntä vaivaa Iljan suosio ja vaikutusvalta. Hän näkisi itsensä mieluusti Iljan paikalla, sananvapuden marttyyrina, joka mielipiteillään pystyy jakamaan kansan kahtia kuin Mooses Punaisen Meren. Se, jonka mielipiteistä kohistaisiin kansan syvissä riveissä.

   • Toinen on pelkkä valtakoneiston nöyrä kiltti puudeli joka on rahalla ostettu hiljaiseksi ja mieleiseksi robotiksi papukaijamaisesti rasisti räksyttämään mitä sen herra milloinkin tahtoo puudelinsa runoilevan. Toinen taas kulkee miehekkäästi täysin omia polkujaan ketterästi ja omaa oman tahdon ja mielipiteet + miehisen kalun pöksyistä. Näinä päivinä alkaa miespuolinen ns. suvakkien nimittelemä rasisti olla aito miehekäs otus joka omaa omanarvontunnon, rakkauden omaan yhteisöön ja rautaisen potenssin. Toista se on eräät aisankannattajat, nöyrät nössöt puudelit, cuckold leikkien harrastajat munattomine olemuksineen tampooni jalkojensa välissä.


  • Enbuske on ruma ja tyhmä. ainoa sitä pitää fiksuna on se itse.

   • Myös digiaikana yhteys pätkii?i ja digikamerastakin voi mennä jopa filmi poikki jos paha tilanne.


   • Tuo pätkiminen oli harkittu tahallinen teko.


  • Enbusken pukeutuminen on ollut aina naurettavan näköistä. Liian pienet vaatteet pullean olemuksen päällä vaikuttaa tosi koomiselta. Hän ilmeisesti näkee itsensä hoikkana ja treenattuna älykkönä ja käyttäytyy sen mukaisesti. Me katsojat näemme lihavan, itseään täynnä olevan buberteettisesti käyttäytyvän öykkärin, joka ei arvosta haastateltaviaan ja aliarvioi katsojia päättämällä mitä haastateltavat saavat puhua, ellei herraa miellytä hän jankuttaa typeryyksiään.
   Onneksi sarja jää tauolle tai lopetetaan kokonaan.

  • Vainoharhaiset idiootit väittävät että linjaa pätkittiin tahallaan. Taidatte olla älyllisesti Iljan tasolla, eli siellä kehitysvammaisen asteella.

  • No nyt löytyi vihdoinkin henkilö johon osui ja upposi eilinen tv teatteri 10-0. Onnea valitsemallasi satujen ja harhojen tiellä.

  • Kylläpä menin Iljan fanipojilla tunteisiin. :D

   • Näin on ;D

    Feelings... ou vou vou... feelings....


  • Onneksi meillä on kaksi natolaista kyberhybridi-hyökkäyskeskusta turvanamme. Eiks nih? ;)

  • Tuskinpa tuosta Enpaskasta tykkää muut kuin stadilaiset hinaajat, buske on jopa huomattavan paljon tyhmempi miltä näyttää.

  • Kouluttamaton kansanopisto Enbuske munasi muhevasti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!DDdd

  • Enbuske luulee ittestään ihan liikoja.

   Taitava toimittaja antaa haastateltavalle suunvuoron, eikä huuda ja puhu päälle ja pysyy asiallisena.

   itse olen saanut käsityksen, ettei Janitski ole rasisti, vaan ns. haittamaahanmuuton vastustaja, niinkuin valtaosa koko Eurooopan ihmisistä on tällä hetkellä.

   Milloinkohan noi punaviherkuplan sisällä olevat tajuavat kuin vittuuntuneita ns. tavalliset ihmiset ovat vallitsevaan tilanteeseen ja siihen, että sen annettiin tapahtua, hanskat suorana vaan katsotiin kuinka tuhansittain sotilaan oloisia miehiä käveli kuin hollitupaan ja seuraukset kaikki tietävät,

   Turvallinen Eurooppa on mennyttä, suututtaa ja vituttaa!

   Loppuun vielä, että Roope Salminen on paskiainen, pussailee muita tyttöjä baareissa pitkin vaikka on parisuhteessa, EI JATKOON!! Kuka viittii katsoa ns. sikamiestä, hyi!

  • KANSANOPISTO ENBUSKE, SIINÄ TON KOULUTUS,

   Ja sen huomaa, kun ei osaa toimittajan käyttäytyä niin kuin pitää.

   Mars opiskelemaan lisää, vuosi kansanopistossa on aika kevyttä oppia ja sen kyllä huomaa.

   Yliopistokoulutuksen saanut toimittaja ton meuhkaajan tilalle! Äkkiä Kiitos!

   • Onneksi Iljalla on plokistin tiploomi ja, osa kirjoitaa melkkein suome kieli yhdys sanoja pilkku sääntöinen.


  • Tuossa Enbuske Janitskin jutussa on jotain syvempääkin kaunaa Enbusken osalta, Tuomaksen olemus ja ilmeet kertoo tästä jotain. Tässä muutaman viime vuoden aikana mitä olen seuraillut tv ohjelmia, missä Enbuske omassaan, tai vieraana jossain lässyttely ohjelmassa, niin enempi ja vähempi jos on tullut puheeksi MV-lehti ja Janitskin, niin Enbusken naama on aina venähtänyt ankaraan tuskaiseen vitutukseen, tai jotenkin muuten on mennyt häneltä pasmat sekaisin. Toinen mikä on ollut huvittavaa niin viimeiseen asti yrittävät näissä ohjelmissaan välttää sanomasta ääneen MV-lehden ja Janitskin nimiä ja kaukaa haettuja halventavia kiertoilmauksia on yleensä vaan käytetty tilalla ja naama norsun **tulla.

   • Se on vain narsistista kateutta ja raivoa, kun Ilja on onnistunut "keikuttamaan venettä"ja on noussut niin mahtavaksi ja pelottavaksi "kohutoimittajaksi", joka liikkuu sananvapauden harmailla alueilla ja jonka ansiosta Suomeen on jopa otettu naurettava "vihapuhe-laki" sananvapautta suitsimaan. Embuske on yrittänyt koko uransa ajan "kohauttaa", mutta tuhnuksi on jäänyt.

    Embusken kohtalona on olla ikuisesti median pikku vauvelin pullukka, jonka pikku tuhnupieruille voi nauraa hyväntahtoisesti.

    Se höpsöilee ja hassuilee tarkaan annetuissa rajoissa. Ei uskaltanut arkajalka päästää iljaa ääneen ehkä sen pelosta, että suvakit alkavat boikotoimaan ohjelmaa varsinkin jos ja kun, hän ei pysty pistämään iljalle jauhoja suuhun. Ilja on liian "vaarallinen" Suomen televisioon. Embuske myis vaikka oman isoäitinsä, saadakseeni itse olla se mahtava "iso paha susi", "persona non grata", kohuttu oman tiensä kulkija jotka muut pitävät "vaarallisena" .

    Toinen "leikkii toimittajaa" kun taas toinen kovalla kädellä kaivelee tietoja arkaluonteisista asioista leimakirveistä välittämättä, välittämättä siitä, että hän toisinaan astuu hyvin vaikutusvaltaisille tassuille.

    Embuske siinä inisi, että miks toi saa olla "paha" ja puhua "pahoja asioita" kun me muut joudutaan oleen "kiltisti"... Yhyhyy...epistä!


  • Embuske siinä itkusilmässä paatoksellisesti toitotti jotain, että eikö me olla synnytty tekemään tänne hyviä asioita ja parantamaan maailmaa.

   Embusken mielestä siis on "hyvän tekemistä"päästää Suomeen armeijoittain nuoria jätkiä, joiden käsitykset maailmasta ja ihmisoikeuksista on jostain keskiajalta ja joiden taustoista ei kukaan tiedä mitään ja joiden elämän me saamme kustantaa. Vois ton Embusken lähettää Tukholman lähiöihin katsomaan tuollaisen typerehtimisen hyväätekeviä vaikutuksia tavallisten ihmisten elämään.

   Embusken mielestä maailma siis paranee, kun koko Afrikka ja Lähi-Itä tulee tänne kylään. Sama kuin sanoisi, että hyväntekemistä on sallia tuntemattoman sakin tulla kesämökkivieraiksi. He eivät tikkua ristiin laita, heitä saa syöttää ja juottaa ja passata, he elävät omaa elämäänsä talon säännöistä piittaamatta ja mikä pahinta, he eivät suostu lähtemään ennen kuin sinulla ei ole enää varaa tarjota heille mitään.

  • Tuomas vaikuttaa narsistiselta ihmiseltä, jatkuva itsensä älyköksi kehuminen ka kritiikin sietämättömyys puhuisi puolestaan. Tukiainen vaikuttaa hyvin paljon samanlaiselta, nämähän tulivat haastattelussakin niin hyvin juttuun keskenään.

  • Mitä vikaa äskeisessä cuckold-visiossa oli?, kun piti sensuroida? Nämä kaksi maan mainiota ketjun aihepiirin kaveria oli siirretty netin pokesivujen maailmaan ja annettu heille roolit. Lukijan pohdittavaksi jää mikä oli lienee tuossa roolijako?

  • Enbuske teki juuri sen, mitä Ilja yksinkertaisuudessaan on tehnyt iät ja ajat. Suositellaan ajattelun jaloa taitoa.

  • EnbuskeVeitolaSalmisen:n jakso, jossa Jussi Ahde oli vieraana ja jossa Janitskinia hiillostettiin kunnolla suunvuoroa antamatta, oli etenkin Enbuskelta journalistinen pohjanoteeraus.
   Vaikka olen maahanmuuttokriittinen/kielteinen, niin suhtaudun Janitskiniin melko negatiivisesti. Olisi Janitskinin silti pitänyt saada suunvuoro ja Enbusken oikeasti haastatella, ei vain syytellä tyyliin "miksi olet niin paha ja rasisti".

   - Rasismi aiheena menee Enbuskella näköjään niin tunteisiin, ettei pysty tekemään kunnollista haastattelua. Tai sitten kyse oli irtopisteiden kalastelusta cityvihreiltä.

   Vaikka EnbuskeVeitola&Salminen on mainoskanavan viihteellinen keskusteluohjelma, on sillä väistämättä myös informaatiovaikutusarvoa.

   Keskustelullisuus oli tällä kertaa selvästikin EVS:ssä sivuseikka, ainakin tiettyjä haastateltavia koskien.

   Terveisin suomalainen 30v. nainen.

   • En tuota ohjelmaa ole katsonut ja siksi siitä en voi sanoa mitään. Mutta tämän kyseisen kohdan olen netistä katsonut ja tulkintani on että tuo Enbuske ei ole ihan viisaas ja seonnut joudenkin vihervassareiden kukkahattutätien helmoihin jos on niitä joka naisia eikä miehiä.

    Janitskin ja mv-lehti menee joskus vähän yli mutta suurimmalta osin asiaa. Se onkin sitten ihan toinen asia mitä kukin meistä itse haluaa ja miten sen myötä ajatelee tuosta lehdestä. On kuitenkin ylivoimaisesti Suomen rehellisin ja lähinnä ihmisten ajatuksia oleva julkaisu.


  • Tuomas syytti perättömästi Iljaa lähetyksessään valheista, vaikka ei edes anna näyttöjä todisteineen moisesta. Samaan aikaan kun syyttelee Iljaa valheista, niin tekee sitä vielä härskisti itse sabotoimalla tahallisesti Iljan yhteyksiä lähetykseen, jotta Ijan puheesta saisi mahdollimman vähän selvää. Aika noloa Tuomakselta, sekä raukkamaisen valheellista.

  • Odotin Enbuskelta asiallista keskustelua mutta kaikkea muuta ihan lapsellista nälvimistä ja kun ei pystynyt vastaamaan Jussi Ahteen kommettiin lopetti keskustelun siihen . Säälittävä esitys Enbuskelta

  • Enbusken ohjelman Iljan yhteyksien tahallinen valheeseen perustuva sabotointi, sekä kaikki tuo muu läppä MV-lehteä kohtaan osoittaa miten täysin totaalisesti tämä ohjelma aliarvioi katsojien älynlahjoja ja luulevat, että mikä tahansa sonta menisi "tyhmille" katsojille läpi.

  • Lähetys muka pätki........uskomatonta öögaan strittausta tuon ohjelman tekijöiltä.

  • Heikon erektion "mies" ja vieläpä hiirenpippeli. Päätelkää itse ketä tarkoitan. Ei kovin vaikea arvausleikki.

  • Maikkari päättää mitä haluaa ulos antaa, turha toimittajaa syyttää kun varmasti hänen oikea ymmärys on työnantajan tiedossa. Videon katsottuna nauroin maha kipurassa kun tämä ilmeisesti jotain toimittaja titteliä käyttävä pallero heilui kädet viuhtoen ja mitään kukaan ei ymmärtänyt mitä sönkkäsi.

  • Tuomas vaahtoaa Ijalle lähetyksessään että Ilja ja MV-lehti muka valehtelee, samaanaikaan itse Tuomas suorittaa sabotaasi valhettaan ja tahallaan pätkii Iljan puheyhteyksiä tv:ssä joka on mitä suurinta valheellisuutta ja hyvin epäreilua.

   Taitaa Tuomaksen motto olla: Syytä muita valheesta ja toteuta sitä samalla härskisti itse.

  • Enbuske on kuulemma juutalainen

  • Joko jopa ehkä ashkenasi jude jota kyllä epäilen erittäinkin vahvasti kun tyhmyys jotenkin hänestä niin läpi paistaa. Se mitä itse veikkaan enemmälti, eli pelkkä cuck ja typerä liian pieniin housuihin pukeutuva jude eliitin hyödyllinen idiootti rivi goyimi. Yksi typerys suvakki goyimi massiivisessa määkivien goyimien loputtomassa lammas karjalaumassa.

   • Ruben Stiller on suomalaista goy-kansaa haukkuva kipapää


  • Paljonpa Iljalla on aikaa kirjoitella tänne katkeria alatyylisiä kommenttejaan ;DDD

   Luulisi "syöpäsairaan""presidenttiehdokkaan" jo tajunneen elämänsä rajallisuuden, että mistä kannattaa ja ehtii enää räkyttää?

   Minkä sille mahtaa, että Tuomas on komea ja oikea toimittaja? Pieni pilikään ei haittaa, jos sen osaa muuten kompensoida mahtavalla älykkyydellä.

   • Viestistäsi voisi aika selvästi tulkita että Tuomas on se sellainen pienimunainen setä kuin totesit itse.

    Komeasta en sitten tiedä minusta enemmänkin nyhverön näköinen ja olemus cuckoldia niinkuin kaikilla suvakki sedillä. Toimittajankin voisi vaihtaa lähinnä punaviherpoliittiseksi toimittelijaksi, juoksupojaksi.

    Mahtavaa älykkyyttä en havaitse ollenkaan jos jo Tuomaksen tv-lähetyksessään tekemä tahallinen lähetys pätkii-sabotaasivalhe kohdistettuna Iljaan on noinkin helposti suht kaikkien havaittavissa, olisi edes valehdellut hieman taitavammin jos pakko turvautua alhaisiin valheisiin, tuo oli jo noloa mitä nytten nähtiin ja kuultiin. Jopa isänmaalliset Iljan ja MV-lehden kannattajatkin kokivat myötähäpeän hetkiä taannoisesta Tuomaksen valheellisesta pätkimis bravuurista typerässä kulttuurimarxilaisessa tv ohjelmassaan.

    Kyllä se kuule Tuomas nyt vaan nolosti hävisi 100-0 ja tehden vielä monta omaa maalia ressukka vässykkä.

    Tuskinpa tänne Ilja edes kirjoittelee ja jos kirjoitteleekin, niin veikkaampa että pisitäisi sitten ihan omalla nimellään tulemaan ja todistettavasti.


   • PätkisTuomas kirjoitti:

    Viestistäsi voisi aika selvästi tulkita että Tuomas on se sellainen pienimunainen setä kuin totesit itse.

    Komeasta en sitten tiedä minusta enemmänkin nyhverön näköinen ja olemus cuckoldia niinkuin kaikilla suvakki sedillä. Toimittajankin voisi vaihtaa lähinnä punaviherpoliittiseksi toimittelijaksi, juoksupojaksi.

    Mahtavaa älykkyyttä en havaitse ollenkaan jos jo Tuomaksen tv-lähetyksessään tekemä tahallinen lähetys pätkii-sabotaasivalhe kohdistettuna Iljaan on noinkin helposti suht kaikkien havaittavissa, olisi edes valehdellut hieman taitavammin jos pakko turvautua alhaisiin valheisiin, tuo oli jo noloa mitä nytten nähtiin ja kuultiin. Jopa isänmaalliset Iljan ja MV-lehden kannattajatkin kokivat myötähäpeän hetkiä taannoisesta Tuomaksen valheellisesta pätkimis bravuurista typerässä kulttuurimarxilaisessa tv ohjelmassaan.

    Kyllä se kuule Tuomas nyt vaan nolosti hävisi 100-0 ja tehden vielä monta omaa maalia ressukka vässykkä.

    Tuskinpa tänne Ilja edes kirjoittelee ja jos kirjoitteleekin, niin veikkaampa että pisitäisi sitten ihan omalla nimellään tulemaan ja todistettavasti.

    Ilja on kuule jatkuvasti niin pössyissä omista aivopieruistaan, jos ei muusta, ettei se omaa nimeään muista, saati kuka toimittaa mv:tä :D

    Tuomas on sen sijaan sivistynyt ja rehellinen toimittaja, joka kaiken lisäksi osoittaa sen, että Suomessa voi kirjoittaa pisteliästä tekstiä ja olla ammatiltaan toimittaja ihan ilman vankilatuomion uhkaa.

    Asia, jota Iljakin voisi tehdä, jos olisi toimittaja ja asuisi Suomessa. koska Tuomas on selkeä ennakkotapaus.

    Mutta hänellä on näitä jotain muita syitä olla tulematta Suomeen tai edes Suomi24:ään.

    Toki, kuten Iljalla, sinullakin on nämä toistuvat cuckold- ja pienimunaisuusmittailukulttuurimarxismifantasiat tärkeämpiä kuin asiallinen keskustelu, mutta sun mahtavat keskustelutaitosi viittaavat joko Tampereen tai Oulun mv-toimituksen suuntaan :D


  • Jokaisen suvakki"miehen" ehdotonta perusvälineistöä joka täytyisi löytyä jokaisen suvakki"miehen" ja perheen kodista eli aisurivajasta ja varsinkin suvakki cucksedän pöksyistä ja lukittuna, sekä kyseisen vekottimen avain suvakki cuckkahattutädin, kulttuurihuo*an tai sitten matun taskusta, voi sen avaimen toki heittää suoraan roskiinkin mitäpä sillä enää tekee kun vaan cuck-vekotin on ensin visusti lukittu suvakki aisurin pöksyihin.

   Cucksedän eli suvakki"miehen" rakkain vekotin.

   https://www.google.fi/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.hotlips.fi/tuote/penislukko-silikonista-musta/603912358643/&ved=0ahUKEwjtto_T0q_XAhXIJJoKHV9bDPoQFgg-MAY&usg=AOvVaw1Pkrjx9IL0xGHF6vlL-pa5

   • On muuten hyvä, suosittelen, kunhan et hukkaa avainta, niinkuin sulle on tainnut käydä Iljan kanssa ja kummankin kauhuksi avain jäi Barcelonaan :D

    Tilaanko sullekin joululahjaksi, saisiko olla punainen vai vihreä ?


   • Varmasti on hyvä harrastus ja elämäntapa Tuomaksen fanittajalle cuck-penislukko ja aisuri leikit, kokemuksen syvä rintaääni siellä puhuu. Kuitenkaan meitä kaikkia ei kiinnosta suvakkien nöyryyttävät kulttuurimarxilaiset cuckold leikit ja nössön luuserin rooli, joten kiitos ei, tilaile vaan joululahjaksi omille suvakki kavereillesi tuo härveli.


   • Tuomas_nolosti_hävisi kirjoitti:

    Varmasti on hyvä harrastus ja elämäntapa Tuomaksen fanittajalle cuck-penislukko ja aisuri leikit, kokemuksen syvä rintaääni siellä puhuu. Kuitenkaan meitä kaikkia ei kiinnosta suvakkien nöyryyttävät kulttuurimarxilaiset cuckold leikit ja nössön luuserin rooli, joten kiitos ei, tilaile vaan joululahjaksi omille suvakki kavereillesi tuo härveli.

    No höh, myönnä vaan, että edellinen alias osasi tarjota sekä fantasiansa että siihen oikean tuotteen, että linkin, joten siellä se kokemuksen hento falsetti piipitti ;D

    Saako tuota muuten tilattua Kärkkäiseltä?


   • Tuomas.voitti.100-0 kirjoitti:

    No höh, myönnä vaan, että edellinen alias osasi tarjota sekä fantasiansa että siihen oikean tuotteen, että linkin, joten siellä se kokemuksen hento falsetti piipitti ;D

    Saako tuota muuten tilattua Kärkkäiseltä?

    Ei liene vaadi kovin paljon päätä ja neuvokkuutta laittaa linkkiä jostain helkutin cuck härvelistä ja tietää mitä on cuckold? Oletko kuullut yleissivistyksestä? ja perustietoa eri asioista?

    Osaan se minä näyttää kartalta Pohjois Koreankin ja kertoa historiasta vaikkapa vasemmiston ja islamin hyvin verisestä historiasta jonka rinnalla vaikka jotkut natsit olivat mitättömän harmiton pikku joukko mitä tulee ihmisuhrien määrään jne. Vasemmisto ja Islam muslimeineen on ideologioina tappaneet historiassa ihmisiä ylivoimaisesti eniten jne.

    Kuitenkaan en ole Pohjois Koreasta enkä sen fani, enkä ole vassari enkä ole muslimi vaikka noistakin jutuista sentään löytyy päästä tietoa ja tuntemusta.

    Että siinä sinulle suuntaa ajatuksiin mitä tulee yleissivistykseeni sitten vaikkapa näistä cuck härveleistä omituisine leikkeineen.


   • Tuomas_nolosti_hävisi kirjoitti:

    Ei liene vaadi kovin paljon päätä ja neuvokkuutta laittaa linkkiä jostain helkutin cuck härvelistä ja tietää mitä on cuckold? Oletko kuullut yleissivistyksestä? ja perustietoa eri asioista?

    Osaan se minä näyttää kartalta Pohjois Koreankin ja kertoa historiasta vaikkapa vasemmiston ja islamin hyvin verisestä historiasta jonka rinnalla vaikka jotkut natsit olivat mitättömän harmiton pikku joukko mitä tulee ihmisuhrien määrään jne. Vasemmisto ja Islam muslimeineen on ideologioina tappaneet historiassa ihmisiä ylivoimaisesti eniten jne.

    Kuitenkaan en ole Pohjois Koreasta enkä sen fani, enkä ole vassari enkä ole muslimi vaikka noistakin jutuista sentään löytyy päästä tietoa ja tuntemusta.

    Että siinä sinulle suuntaa ajatuksiin mitä tulee yleissivistykseeni sitten vaikkapa näistä cuck härveleistä omituisine leikkeineen.

    Ehdottomasti parempaa viihdettä olet tarjonnut jo muutamalla kommentilla kuin mitä Enbuske ja Janitskin yhteensä ;D

    Niin paljon tietoa, niin paljon viisautta, niin paljon perillä maailman asioista ja sitten päätät tehdä minuun ja muihin lukijoihin vaikutuksen yleissivistyksesi määrästä sillä, että tiedät linkin perusteella, mikä on "munalukko" ;D

    Eiihhhhhhhhhhh! :DDDDD

    Näin se on Suomi menetetty :DDDD


  • Taas viivyttivät omituisesti Iljan oikeudenkäyntiä mahdollisen Iljan luovutus päätöksen suhteen Suomeen ja nyt meni käsittely joulukuulle. Tarkoituksellista vitkuttelua ja pelataan vaan aikaa, isot herrat kaiken takana. Taitaa olla lisäksi Iljan omat asianajajatkin lahjottuja ja ostettuja Iljan pään menoksi. EU ja Suomen herrat häärii taustalla joten massia on ostaa yksi jos toinenkin asianajaja hiljaiseksi ja mieleiseksi kun tarpeeksi latelee vaan massia tiskiin.

   Kaikenkaikkiaan erittäin likaista peliä Iljaa kohtaan yrittävät tällain sabotoida Iljan pressanvaaleja niin paljon kuin vaan mahdollista. MV-lehti ja Ilja on todella ikävä piikki EU herrojen ja Suomen päättäjien lihassa ja kusee heidän ketkuilujaan joten yrittävät tuhota koko jutun.

   • Massia tiskiin... tissiä maskiin...

    Kyllä on nuo cuckoldismit jääneet jollakulla päälle pahemman kerran ;DDDD


   • Tuomas.voitti.100-0 kirjoitti:

    Massia tiskiin... tissiä maskiin...

    Kyllä on nuo cuckoldismit jääneet jollakulla päälle pahemman kerran ;DDDD

    Mitä tekemistä tuolla nyt oli minkään cuckoldin kanssa? Sekavaa sakkia olette suvakit työnnätte aisuri fantasianne joka juttuun jo mukaan. Sairasta.


  • Poliisille: voisitteko tutkia, onko seuraavassa perää ja ryhtyä sen mukaisiin toimiin mahdollista vihapuhujaa vastaan

   Presidenttiehdokas maisteri Laura Huhtasaari esittää mahdollisuutena, että MTV:n Enbuske-niminen toimittaja olisi hyökännyt uskonrauhaa, Jeesusta ja kansanryhmää vastaan kiihottaen ohejlemassaan, paljastus mahdollisesta vihapuheesta tehdään Ylen ohjelmassa ja siitä on videokopio, kohta 1:50
   https://www.youtube.com/watch?v=8GlnSLYEk2M

  • Opettakaa joku äänitekninen huijari se telkkarin toimittelija edes huijaamaan paremmin kun kerta pitää tukeutua valheisiin ja sabotoidaan ääniyhteyksiä. Mitä järkeä edes kutsua ja ottaa jotain henkilöä telkkariin jos kerta ei haluta että hän puhuu ja kertoo mielipiteitään ollenkaan mediassa? Sitten vielä mokataan noin ääliömäisen perusteellisesti koko ääniteknin huijauskin. Koko juttuhan meni sabotaasin uhrin kukkaroon loppupeleissä ja hän sekä hänen kannattajat saivat tästä täyden nautinnon ja kunnon naurut.

   • Huvittaa lähinnä se, että kukaan tässä ketjussa ei kyseenalaista sitä, että Ilja-pelle teki itse ja ihan tahallaan pätkimiset Andorran päästä...

    Mutta joo, jos cuckold kiinnostaa mv-urpoja eniten elämässä, kuten tämä ketju on todistanut, niin ei voi todellakaan olla pettynyt, jos näiltä viedään maa, naiset ja taikaseinä nenän edestä :D


   • Kaikki toki tietää kuka teki ne pätkimiset, eli Tuomas ja mitä tulee cuckoldiin, niin nimitys suvakki on oikeastaan virheellinen nimitys, koska kansallismielisissä piireissä teitä suvakkeja kutsutaan myös nimellä: cuckoldi, joka kuvastaa kokolailla täysin mitä olette.


   • Suvakki_on_cuckoldi kirjoitti:

    Kaikki toki tietää kuka teki ne pätkimiset, eli Tuomas ja mitä tulee cuckoldiin, niin nimitys suvakki on oikeastaan virheellinen nimitys, koska kansallismielisissä piireissä teitä suvakkeja kutsutaan myös nimellä: cuckoldi, joka kuvastaa kokolailla täysin mitä olette.

    Miten voi kaikki tietää, kun et päivänselvästi sinäkään tiedä, vaan epätietoisuudessasi ja iljanrakkaudessasi väännät koko ketjun aiheesta - ja varsinkin näköjään mitä pidemmälle edetään, sitä enemmän sen vierestä?

    Kivahan näitä kommentteja on voittaa 100-0, ei siinä mitään.

    Jospa vaikka Iljan koira pureskeli kameran piuhaa?


   • Kaikki kartalla olevat toki tietävät, että Ilja ja moni muukin ns. isänmaallinen mielellään tulisi valtamedian puolelle haastatteluun kertomaan ja perustelemaan näkemyksiänsä ja todisteita ja faktaa toki olisi heillä esittää asiallensa. Eli ei olisi mitään logiikkaa että Ilja muka olisi pätkinyt itse tuota lähetystä kuin väität, koska todellakin mielellään olisi keskustellut tuossa Enbusken tv ohjelmassa. Ohjelma itse sabotoi Iljan puheen.

    Valtamediassa muutenkin on estetty järjestelmällisesti kansallismielisten mukaantulo tv keskusteluihin ja niin pois päin. You Tuben puolella kansallismielisillä on monia tube kanavia ja siellä he ovat useasti pyytäneet jotain suvakkia lähetyksiinsä, mutta suvakit eivät tule, tuokin kertoo jo jotain hyvin olennaista asioiden oikeasta tilasta. Tähän sitten kansallismielisiin kohdistunut valtamedian jatkuva valehtelu, vaino ja sensuuri kertoo sen olennaisimman missä mennään.


   • Että_tälleen kirjoitti:

    Kaikki kartalla olevat toki tietävät, että Ilja ja moni muukin ns. isänmaallinen mielellään tulisi valtamedian puolelle haastatteluun kertomaan ja perustelemaan näkemyksiänsä ja todisteita ja faktaa toki olisi heillä esittää asiallensa. Eli ei olisi mitään logiikkaa että Ilja muka olisi pätkinyt itse tuota lähetystä kuin väität, koska todellakin mielellään olisi keskustellut tuossa Enbusken tv ohjelmassa. Ohjelma itse sabotoi Iljan puheen.

    Valtamediassa muutenkin on estetty järjestelmällisesti kansallismielisten mukaantulo tv keskusteluihin ja niin pois päin. You Tuben puolella kansallismielisillä on monia tube kanavia ja siellä he ovat useasti pyytäneet jotain suvakkia lähetyksiinsä, mutta suvakit eivät tule, tuokin kertoo jo jotain hyvin olennaista asioiden oikeasta tilasta. Tähän sitten kansallismielisiin kohdistunut valtamedian jatkuva valehtelu, vaino ja sensuuri kertoo sen olennaisimman missä mennään.

    Iljallehan on tarjottu useita tilaisuuksia kertoa kaikille valtamedian kautta, miten asiat ovat.

    Sekä Ylen dokkarissa parin vuoden takaa, että IL:n lehtihaastattelussa tässä äsken hän ihan itse mainitsee, että MV on vitsi, jonka kannatus yllätti täysin hänet. Jos itse "toimittaja" kahdessa haastattelussa myöntää tekevänsä sitä "vasemmalla kädellä" ja provokaation ja tyhmiltä nyhdetyn kannatusmaksun vuoksi, niin on se kumma, ettei se mene jakeluun hurmoshenkisille kannattajille, vaikka kaikki muut näkevät trollauksen läpi jo kerrasta.

    Ei sitä julkisuuskuvaa voi enää yrittää muuttaa tai muokata, jos itse on ylimielinen ja halveksii lukijoitaan, samalla kun toisella kädellä lappaa samoilta hölmöiltä rahaa taskuunsa ja nenuliinsa.

    Jos ns. isänmaallisilla pitää olla idoli, niin miksi ihmeessä olette valinneet henkilön, joka avoimesti halveksii sekä teitä, että Suomea, eikä varmasti puolusta tätä yhteiskuntaa, vaan pyrkii hajottamaan sitä kaikin tavoin näillä vaihtoehtoisilla totuuksillaan? Tyyppihän pilaa kaikkien alakulttuurien maineen odineista ja isänmaallisista aina bandidoihin. Tämän näkee jopa sokea suvakki, muttei nämä järjestöt itse. Sitten jos teitä alkaa oikomaan, että tyhmiäkö olette kun tuollaista seuraatte ja sabotoitte omat aatteenne, niin luonnollisesti tämän totuuden kertoja on se, joka saa paskaa niskaansa kaikilta seuraajilta. Semmoinen on se logiikka ;D

    Ei siinä ole mitään vainoa, sensuuria tai valehtelua. Jokainen osaa muodostaa oman maailmankuvansa ja totuutensa. Jos tarjottu vaahtosuinen tai asenteellinen nettimonologi tai pätkitty haastattelu ei ole katsojaa tai lukijaa kiinnostavaa sisältöä, niin olette huonoja sisällöntuottajia ja kanava vaihtuu.

    Andorrassa on varmasti kivaa asua, vaikka panta jalassa, koska sehän ei ole mikään junttiperä Lieksa, jonne paluu olisi varmasti Iljalle se kaikista nöyrin ja isänmaata palkitsevin ratkaisu, paluu juurille ja oekeitten immeisten pariin. Arvatkaapa kahdesti, tuleeko yhtään sen nopeammin kuin se suvakki teidän haastateltavaksenne? ;D


   • Tuomas.voitti.100-0 kirjoitti:

    Iljallehan on tarjottu useita tilaisuuksia kertoa kaikille valtamedian kautta, miten asiat ovat.

    Sekä Ylen dokkarissa parin vuoden takaa, että IL:n lehtihaastattelussa tässä äsken hän ihan itse mainitsee, että MV on vitsi, jonka kannatus yllätti täysin hänet. Jos itse "toimittaja" kahdessa haastattelussa myöntää tekevänsä sitä "vasemmalla kädellä" ja provokaation ja tyhmiltä nyhdetyn kannatusmaksun vuoksi, niin on se kumma, ettei se mene jakeluun hurmoshenkisille kannattajille, vaikka kaikki muut näkevät trollauksen läpi jo kerrasta.

    Ei sitä julkisuuskuvaa voi enää yrittää muuttaa tai muokata, jos itse on ylimielinen ja halveksii lukijoitaan, samalla kun toisella kädellä lappaa samoilta hölmöiltä rahaa taskuunsa ja nenuliinsa.

    Jos ns. isänmaallisilla pitää olla idoli, niin miksi ihmeessä olette valinneet henkilön, joka avoimesti halveksii sekä teitä, että Suomea, eikä varmasti puolusta tätä yhteiskuntaa, vaan pyrkii hajottamaan sitä kaikin tavoin näillä vaihtoehtoisilla totuuksillaan? Tyyppihän pilaa kaikkien alakulttuurien maineen odineista ja isänmaallisista aina bandidoihin. Tämän näkee jopa sokea suvakki, muttei nämä järjestöt itse. Sitten jos teitä alkaa oikomaan, että tyhmiäkö olette kun tuollaista seuraatte ja sabotoitte omat aatteenne, niin luonnollisesti tämän totuuden kertoja on se, joka saa paskaa niskaansa kaikilta seuraajilta. Semmoinen on se logiikka ;D

    Ei siinä ole mitään vainoa, sensuuria tai valehtelua. Jokainen osaa muodostaa oman maailmankuvansa ja totuutensa. Jos tarjottu vaahtosuinen tai asenteellinen nettimonologi tai pätkitty haastattelu ei ole katsojaa tai lukijaa kiinnostavaa sisältöä, niin olette huonoja sisällöntuottajia ja kanava vaihtuu.

    Andorrassa on varmasti kivaa asua, vaikka panta jalassa, koska sehän ei ole mikään junttiperä Lieksa, jonne paluu olisi varmasti Iljalle se kaikista nöyrin ja isänmaata palkitsevin ratkaisu, paluu juurille ja oekeitten immeisten pariin. Arvatkaapa kahdesti, tuleeko yhtään sen nopeammin kuin se suvakki teidän haastateltavaksenne? ;D

    Pitkät sun valhetteleville jutuilles ja hajoo siihen. MV on ollut merkittävä alusta sananvapaudelle ja totuuksille. Vertaamalla valtamediaa ja MV:tä sekä siihen kytkeytyneitä eräitä toisia vaihtoehtomedioita kaikkia rinta rinnan totuudet asioista on jo valjenneet monille.


   • Yökukkuja- kirjoitti:

    Pitkät sun valhetteleville jutuilles ja hajoo siihen. MV on ollut merkittävä alusta sananvapaudelle ja totuuksille. Vertaamalla valtamediaa ja MV:tä sekä siihen kytkeytyneitä eräitä toisia vaihtoehtomedioita kaikkia rinta rinnan totuudet asioista on jo valjenneet monille.

    Kukkuu vaan. Cuckoo-jutut sua siis edelleen kiinnostavat :D

    Enitenhän tässä vuosien varrella on selvinnyt ja valjennut se, ettei fanaattisella iljanpalvojalla ole omaa ajattelukykyä - kaikki paska, mitä Ilja seinään heittää, menee iloisen fanin nenästä ylös. Muutenhan herran touhut kyseenalaistettaisiin, kuten jokainen järkevä ja eri medioita seuraava ihminen tekee. Jos hän itse sanoo tekevänsä julkaisua vitsinä, niin kuinka hankalaa se on sitten ottaa vitsinä. Kaikki Iljan nostamat "tukiryhmät" ovat itse asiassa tällä hetkellä enemmän hätää kärsimässä kuin mitä olivat ennen MV:tä, eikä liene mikään vitsin asia heille.

    Iljan tragedia tässä on se, että narri haluaa olla herra. Pelle haluaa olla vakavasti otettava. Herra alkaa uskoa omaa hypeään, että olisi jotenkin merkittävä, vaikka on naurun aihe.

    Mitä hyvää MV on Suomeen tuonut olemassaolonsa aikana? Nyt rehellinen katse sinne omaan peiliin, mv-lukijat. Lähdekritiikkiä ;D

    Sananvapaus on kaventunut. Suomi on enemmän sensuuri- ja poliisivaltio. Mielenosoituksia on enemmän. Kansalaisten turvattomuus on lisääntynyt. Seuranta somessa on lisääntynyt. Näennäisesti kaikkia mamuja vastaan olevan julkaisun huvittavin erityispiirre on, ettei venäläisten mamujen tekosia Suomessa tai hybridivaikuttamista MV osaa sanallakaan kommentoida.

    Vaihtoehtoblogien määrä on kenties kasvanut, mutta yhdelläkään ei ole mitään oikeasti yhteiskunnallisesti sanottavaa, pelkkää valitusta. eripuraa ja riidanhaastamista, jostain ideologiasta ja agendasta, joista ei mitään ymmärretä, mutta joita sanoja toistetaan vaikkapa Suomi24:ssä loputtomasti papukaijan lailla. Ja kun tarpeeksi kauan jotain toistetaan, niin se ennenpitkää koetaan totuudeksi. Hybridivaikuttamisen 101.

    Eikä yksikään näistä muista blogisteista tule toimeen Iljan tai Marcon tai Jessen kanssa, koska näillä diivoilla jokaisella täytyy olla oma pieni klikki, joka sekin poikkeuksetta hajoaa heti narsistisiin erimielisyyksiinsä. Näiden hybridien kylähullujen "vallankumous" poikkeuksetta syö omat lapsensa, koska eihän voi olla kuin sen johtajan "totuus".


  • Venäjälläkin on jonkisenverran näitä niinsanottuja matuja. Siellä vaan on meininki hieman toinen kuin täällä aisuri Euroopassa.

   https://youtu.be/CEe17WSAtZc

   Hyvä Ilja & MV ja SKEne sekä muu suomalainen isänmaallinen kansanpuoli. Teissä elää toivo vielä paremmasta huomisesta.

  • Valtaosan näistä räksytyksistä on ilmaisutyylin mukaan naputellut yksi ja sama henkilö. Näyttää ottavan päähän.

   • Onhan tuo näköjään ehtinyt maaham muutto palstallekin välillä mainostamaan SKE:tään.

    Itse ainakin olen kovin SKEptinen osallistujien aiempien meriittien perusteella, ettei siitäkään SKEnestä tule SKEidaa kummempaa :D


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   4657
  2. Niko ja Katrie hop lopissa

   Suloinen video, Niko ja Katrien tyttö😍
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   2960
  3. Johanna Tukiainen ryyppää raskaudesta huolimatta

   Päihdeäidin putki jatkuu, nyt vain salaa. Siirtyessään laivalla Ruotsin ja Suomen väliä juo salaa halpaa viiniä. Neuvolassa ei ole käynyt lainkaan, ko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   1892
  4. Sofia ja Stefu tarjoilijoina.

   Näkyy Sofian instastoryssa olevan video jossa Sofia ja Stepu tarjoilevat pöytiin Fyllaksessa. Stufun sisko antanut töitä?
   80
   1431
  5. Johanna Tukiainen känässä laivalla

   Hänet siis nähty ympäripäissään Siljalla. Samaten juhannuksena Suomessa dokannu 3 päivän putken... Että sellanen uskovainen äityli..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   36
   969