Kankaanpään Poliisin Toiminta

kylläaikamoistaon

Mitäs ihmeen tehovalvontaa on menossa kylillä?, autoja pysäytellään ja tutkitaan melkein munasilteen asti paikat.. Jopa ihan normaaleilta ihmisiltä mitkä ei esim omaa H-merkintää aikaisempaa, autoja vaan laitetaan tien poskeen? mahtaakohan olla ihan laillista toimintaa nyt edes...Jos joku polttaa pilveä tai napsii pillereitä kotonansa neljän seinän sisässä niin mitä vitun väliä sillä on,kuka siitä kärsii? Tässä taidetaan nyt hakea vaan tilastoihin lisää matskua. Mutta typerää kiusata ihmisiä keillä ei ole mitään tekemistä huumeiden kanssa..... Jos joku piti kotikasvatusta niin ei varmaan pidä enään, Poliisit paljastaa itsensä tuolla tehovalvonnalla ja kukaan ei perjaatteessa jää kiinni kun osaa varautua. Typerää, jos olisin poliisi tekisin asiat toisin mutta jos älykkyys osa määrä on pienempi kun kengän numero niin ei voi mitään, Porista kun vielä tulee joku elämänkoulu huumekyttä joka ei ole kymmentä grammaa enempää takavarikoinut koskaan elämänsä aikana....... Menkää takaisin sinne poriin kuukkariin kerään paskasia juoppoja talteen.. ei täällä mitään ole...

33

2887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Psykoosi

      Niimpä

    • ptuunari

      mene sinä köyhä narkkari töihin

      • hahahahaha

        Vedä sinä itsesi jojoon ja käyn muuten nussimas sun muijaa aina ku oot töis.


      • ptunari

        Töis?


    • kaupanvartija

      Poliisien kannattaa teho-valvoa partioimalla joka ikinen perjantai ja lauantai yö kankaanpäässä koska silloin ajetaan juovuksissa ja ties missä aineissa. Ja juuri silloin pitää puhalluttaa ja pysäyttää autoja ja saattaa jalkapartio torin-alueelle pitämään järjestystä yllä.

      Sinne valvonta keskitetysti niin saadaan tehokkuutta, viikonloppuisinhan just se epämääräinen sakki liikkuu keskusta-alueella varsinkin juottoloissa ja niiden läheisyydessä.

    • butin

      kukakoha hautausmaan porttiin tölmässy joku muusta maasturi kai

    • supon_it-puoli

      Aloituskirjoittaja on jo tiedossamme ja tulemme tarkkailemaan häntä jatkossa vielä tarkemmin puhelu- ja tietoliikennekuuntelullamme.

      • areyouserious

        voi jeesus mitä paskaa :D


    • juuukylll

      Sehän on hyvä homma että on aloituskirjoittaja tiedossa. varsinkin kun tällä prepaid liittymällä kirjottelen basementistä rajan takaa....

      • superpaska

        joo mutta se imei koodi paljastaa.


      • areyoustillserious

        ja lisää paskaa :D


      • superpaska kirjoitti:

        joo mutta se imei koodi paljastaa.

        Jonnet ei tiedä mitä kali Linux ohjelmilla VOI tehdä, jos vain haluaa... Tails.... Ddos.... Vpn... Pgp... Phishing 😉😉😉.... Kannattaa seurata informaatio teknologian kehitystä


    • NeTäälläIniseeJoillaSala

      Oikein tehty kankaanpään poliisi! Lisää valvontaa vaan. Uusi poliisipäällikkö tekee mitä lupaa, hienoa.

      • Lisääpoliisejavaan

        Jep, vihdoin joku toimii!


    • Umts

      Korvaluoman perällä taitaa kans joku olla tarkkailussa, kun poliisiauto usein siellä parkissa...

    • jämijärvi_ukki

      Hyvä....saadaan tämän alueen konnat kiinni ja juovuksissa ajelijoilta kortit pois ja tuntuvat sakot heille.

      Pikku hiljaa alkaa siistiytyä kankaanpääkin jossa on saanut tehdä melkein mitä huvittaa ja virkavallan kunnioitus on puuttunut kokonaan......nyt ajat alkavat muuttua ja kun saatiin vihdoin ja viimein kunnon poliisipäällikkö sinne joka on tekijä eikä puuhastelija.

      Vielä se jalkapartio ja lisäpartioauto tarkkailemaan joka viikonloppu niin loppuu vajaaälyisten nyrkkitappelutkin, onhan tuokin kulttuuri jatkunut ja liian kauan.

      Paras asia kankaanpääläisille vuosikymmeniin tehokkaampi poliisien valvonta.

    • Pukamapoliisi

      Keskuskadulla laapastelijat haistelee jotai purkkeja Wyrtin nurkilla,nuoria ovat15v.

    • butin

      mihi hävinny lukion kulmilta nopeustutka

      • tietajattt

        siirretty kamarin kohdille


      • jakijaki

        Ja ny Reimansuoralla


    • Supportttit

      Suurin narkki ja diileri muuttanut pois. Kuulemma synnyin seudulleen. Toivottavasti tajuaa pysyä pois. Vammaisten potkija, vai miksiköhän pitäisi kutsua.

      Ja se toinenkin on kadonnut katukuvasta.

      • pezku94

        Mitkäs näiden herrojen nimikirjaimet ovat?


      • exkpää

        Ani-Jantti R.


    • selvänäparas

      Poliisi ja muutkin virantekijät voisivat alkaa partioimaan hinriikankadulla ja niinisalon as.alueella. Hinriikankadulla se yksi narkkieukko joilla on lapsiakin. On jo vuosia mennyt pitkin yötä, välillä tv kainalossa ja päivisin lastgen kanssa kaupassa niin ettei meinaa itsekään pystyssä pysyä, tavarat lentelee kun ottaa tukea kärryistään lapsia tässä sääliksi käy. Kaupan vartijaa pyysin tällöin soittamaan poliisille muttei halunnut sitä tehdä, soitin autosta kyllä mutta eukko oli siinä vaiheessa jo ulkona. Yli vartti kesti poliisillakin eli lasten hätä ei tunnu olevan prioriteettna ainakaan.
      Niinisalossa myös aina asunut ja asuu narkkareita, nykyään nämä uus-suomalaisetkin kulkevat silmät kiiluen oudon hajuisina.
      Itse olen elämässäni juonut paljon ja kannabista maistanut pari kertaa 90-luvun puolivälissä, alkoholi on huume siinä missä muutkin ja sillä saa elämänsä nopeasti kuralleen. Kannabis ei minulle sopinut onneksi, tällä addiktiopotentiaalilla olisin uudessa pulassa sen kanssa, tunnen kuitenkin joitain ihmisiä jotka sitä polttavat silloin tällöin ja hoitavat silti asiansa ongelmita, jotkut taas ovat siirtyneet sitä kautta muihin aineisiin ja saaneet elämänsä rullalleen.

      • RaunoM

        Eihän siellä myllymäen rivareissa saati kynäksen kerrostaloissa asukaaan muutakuin narkkareita ja juoppoja tai kyllä nuo juopotkin lääkkeitä syävät urakalla päälle nykyisin. Ja sitten tietty tuo hammaslääkärin asuntola ja reimankallio ovatkin jo näitten valloittamia olleet iät ja ajat.
        Mutta tuollainen nauta joka lapsien kanssa aineissaan tai juovuksissa kulkee pitäisi sulkea johonkin kellariin joksikin aikaa ja lapset tietty kunnon oloihin asumaan ettei tule toisen polven kunniakansalaisia heistäkin.


      • KATJA.PUUSTINEN

        Kauhistuin kirjoitusta äidistä joka on ollut näin sekaisin kaupassa,ja lapset mukanaan.Asun nimittäin itsekin Hinriikankadulla.No,satuin törmäämään poliisiin vapaakirkon pihassa ja heidän kanssaan juttelin tästä kirjoituksesta.Olivat netti poliiseja,kuten arvelinkin,olisi heidän virkavelvollisuuden laiminlyöntiä välttääkseen pitänyt mennä tämän äidin luokse kotiin tarkistamaan hänen ja lasten vointi,tai soittaa päivystävät sossut se tekemään.Joten oli taas ilkeä,loukkaava ja keksitty kirjoitus.Sen täälä moni osaakin,mutta että puhuisi suoraan asioista omalla nimellä ei monelta onnistukaan.Minulta onnistuu.Mukavaa kevättä jokaiselle.


      • Tarkkanäköinen

        Miten helvatan tavalla ka,pu ossaa tunnistaa polliisit vapaakirkon pihan leipäjonon perältä,juurikin nettipoliisiksi? En tosin tiiä jaetaanko tuolla limppua,vai käykö siellä pohjan elämältään menettäneet rukoilemassa tassut ristissä pelastusta? Noh jokatapauksessa,erittäin hyvä näkö ja ihmistuntemus jos vilkaisemalla tietää polliisin atk miehiks..joopa joo. Itseään saa ja pitääkin puolustaa,vaikka siihen ei usko edes itse,muista puhumattakaan! Terävää kesän odotusta!!


      • Katja.Ilen.ent.Puustinen

        kyseessä oli tapahtuma vapaakirkon pihasssa johon saapui auto jossa nettipoliisin tarrat ympäri autoa jonka tunnistaa nettipoliisiautoksi lukutaidolla ja nettipoliiseiksi vaikka olisi heikkonäköinenkin. ei siinä tarvitse tarkkanäköisyyttä vaan lukutaitoa eikä tarvitse esittäytyä puolin eikä toisin. tapahtuma ei ollut leipäkirkko eikä ollut leipäjono. faktat hukassa tarkkanäköisellä, kannattaisi käydä optikolla ja keskustella asiasta tietoisen kanssa,
        terävyys hukassa ed kirjoittajalla, jos kirjoittaa niin kannataisi uskaltaa olla oma itsensä.
        HYVÄÄ KESÄÄ


      • Kiinni

        Eikös se ollut niin että tulit siihen paikalle tummalla tila-autolla ja poliisit vauhdilla perässä


    • missäon

      Missä täällä Kankaanpäässä on poliiseja tänään näkynyt?

      • Anonyymi

        Lähialueella ja keskustassa pitäisi olla joka viikonloppu jatkuva tehopartio ja jalkapartio turvaamaan tavallisia kansalaisia ja tiellä liikkuvia


    • Anonyymi

      Taitaa sininen valo tiiliseinässä olla viikonloppuisinkin Kankaanpään poliisin ainut elomerkki.

    • Anonyymi

      Mitä täällä nyt taas itketään? Aivan mainiota, että poliisi valvoo ja aivan kaikki - "tavallisetkin ihmiset" - syynätään. Olkaa nyt ottamatta itseenne tätä valvontaa; nykypäivänä kriminaali, rattijuoppo ja huumetyyppi/-diileri näyttävät "tavallisilta". Turha luulla, että pahimmat rikolliset on niitä joista sen kilometrin päähän näkis - paitsi K.pään pikkunatsit, jotka käy hakkaamassa ja potkimassa avuttomia ihmisiä milloin mistäkin "syystä".

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1970
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1539
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      140
      1387
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1308
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1240
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      273
      1047
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      992
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      957
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      118
      954
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      49
      777
    Aihe