Miksi Kalajoki-näyttelyä ei arvosteta?

kulttuuriteko

Kalajoki-näyttelyä on pidetty jo pidempään Etappi-kirppiksen tiloissa. Esillä on mm. valokuvia, maalauksia ja rakennusten pienoismalleja, ja näyttelyn pitäjällä, Erkki Aholla, on valtavasti tietoa Kalajoen historiasta ja sitä on tallennettu eri tavoin.

Erkki Ahon blogien mukaan mikään taho ei kuitenkaan ole millään tavalla lähtenyt tukemaan kyseistä näyttelyä. Oliko ihan niin, että jopa kaupungin kulttuuritoimesta oli ilmoitettu, että näyttelyä ei tueta, koska sitä ei ole tilattukaan. Aika erikoista.

Miten voi olla niin, ettei Kalajoella osata arvostaa tällaista kulttuuritekoa?

Historia katoaa, jos sitä ei tallenneta ajoissa. Aho on tehnyt loistavaa työtä Kalajoen historian säilyttämiseksi jälkipolville, ja jo meille nyt täällä oleville. Minkä takia Aho ja Kalajoki-näyttely ovat saaneet niin tylyn vastaanoton ja kohtelun? Näyttelyn kävijät ovat kyllä historiakatsausta kovasti arvostaneet.

452

7012

    Vastaukset

    • sentitsoikeiksi

      Eikö siellä oo se pöllö paikalla? Käypä tunkemassa tukesi siihen. Ihan oikeassa paikassa ja ympäristössä on "näyttely".

    • näkemättömiinkö

      Mutta miksi Erkki ei saa enää koskaan nähdä vaimoaan, lapsiaan ja lastenlapsia? Aivan kauheaa.

    • ErikReallyIsTheBest

      Vaadimme vastauksia! Is he really the best man?

      • ihmejakummaa

        onpa pitkä ketju, yli 400 kommenttia


    • verifaitmet

      Tutkimattomat ovat herran tiet, katuja mittaileee tuntemattomissa paikoissa? Onko kaveri eksyksissä?

    • kenonhän

      Tuo aloitus on tutunoloista tekstiä, ikäänkuin samanlaisin sanakääntein olisi jo paljonkin kirjoitettu hieman eri paikassa. Kuka mahtaa olla kirjoittaja? Tietää nuo Erkki Ahon asiat näköjään yhtä hyvin kuin Aho itse.

      • arvoonhistoria

        Eiköhän nuo asiat ole ihan luettavissa Ahon blogista.

        Outoa on ettei näyttelyä arvosteta ja eiköhän sen tajua muutkin kuin Erkki itse.


    • samakaikusanojen

      Onko se kaveri muuttanut pysyvästi Bulgariaan, niinkuin joku tiesi? Kuka nyt näyttelyä vetää, kirpparistiko oman toimintansa sivussa?

    • rehellisyysmaanperiiaina

      Arvostan suuresti Erkki Ahoa henkilönä. Hän on joutunut suurten vääryyksien uhriksi, mutta siitä huolimatta mies on jaksanut eteenpäin, ja on vielä omilla rahoillaan tehnyt tällaisen hienon kulttuuriteonkin.

      Joku näköjään repii itselleen iloa siitäkin, että mies on rehellisesti kertonut tämän kaiken vaikuttaneen hänen perhesuhteisiinsa. Taitaa olla näillä repijöillä itsellään hankalaa. Tuntuuhan se varmaan oma elämä vähemmän huonolta, kun oikein kuittailee toiselle. Vai liekö kuittailijoilla jäänyt hampaankoloon siitä, että Aho on laittanut nimet julkisesti esille.

    • PeppiPantasusi

      Sanassakin sanotaaan että kun lähtee sutta pakooon, saattaa tulla karhu vastaan.

    • Marttyyrienpuolesta

      Julkaistaanko lokikirjaa tästä lähtien suoli24palstoilla? Mikäpä ettei, hyvinhän se tänne aiheidensa puolesta passaa.

    • TaisteluJatkuuAhossa

      Loki on päivitetty tänään tuntemattomasta paikasta! Setä on mittaillut katuja ja tutustunut paikkoihin. Tuntematon on kohta tunnettu. 4g yhteyttä ei kuitenkaan ole, joten onko setä todellakin ulkomailla? Mutta mikä tärkeintä, oikeustaistelu jatkuu! Rötösherrat laitetaan pinteeseen. Sedän tukena on oikeustohtorit ja professorit!

      • läpinäyt

        Yritähän käyttäytyä siivosti ja pitää Ahoon kohdistuva katkeruutesi omana tietonasi. Yksi kymmenien viestien mittainen solvausketjusi poistui jo ja sen pitäisi kyllä kertoa sinulle jotakin.


    • Homesweethomen

      Eiköhän näyttely oo alkujaan menny persiilleen sen paikan takia. Eihän oikeita näyttelyitä pidetä missään homeisella kirpputorilla.

      • vasenoikea

        Lienet oikeassa, ei oikeita näyttelyjä. Mutta mies on varmaan jo ensiviikolla esittelemässä tönöjen takaa kurkistelevia jättiukkoja. Niin ja todistusaineistoaan seinällä, osahan on kotona kaapin alalaatikossa mustan salkun punaisessa kansiossa.


      • oikeavasuri
        vasenoikea kirjoitti:

        Lienet oikeassa, ei oikeita näyttelyjä. Mutta mies on varmaan jo ensiviikolla esittelemässä tönöjen takaa kurkistelevia jättiukkoja. Niin ja todistusaineistoaan seinällä, osahan on kotona kaapin alalaatikossa mustan salkun punaisessa kansiossa.

        Oletko ehkä iltavuorossa, kun joudat täällä aamutuimaan aukomaan päätäsi.


      • käytävaseliinia
        oikeavasuri kirjoitti:

        Oletko ehkä iltavuorossa, kun joudat täällä aamutuimaan aukomaan päätäsi.

        No pappahan kirjoittaa yökaudet, katoppas taas lokista ellet itse näyttelijä ole. Missähän vuorossa sinä oot??????


      • riittäääää
        käytävaseliinia kirjoitti:

        No pappahan kirjoittaa yökaudet, katoppas taas lokista ellet itse näyttelijä ole. Missähän vuorossa sinä oot??????

        Suvi Suvi, asetu jo.


    • Leo58

      Erkki on tehnyt mittaamattoman uran Kalajoen hyväksi nyt viimeisimpänä Kalajoki-näyttely. Häntä on ihan turha morkata kenenkään taholta. Ollut mukana politiikassa, urheilussa, liike-elämässä jne. Hänen pitäisi olla vain armollisempi itselleen, sillä ei hän ole ainoa konkurssin tehnyt tai liike-elämän raadollisuuden kohdannut. Pienessä maassa yhden miehen sota viranomaisia kohtaan ei vain onnistu ja hänen olisi se älykkäänä ihmisenä pitänyt ymmärtää. Muutoin zemppiä Erkille sinne jonnekin.

      • DaanNaftaliTemu

        Kädet ovat eesaun kädet, mutta jalat jaakopin?


      • silmänlumettavain

        Totta kirjoitat, Erkki on tehnyt upeaa ja arvostettavaa työtä monella saralla.

        Olet oikeassa myös siinä, että Erkin olisi ollut hyvä ymmärtää/myöntää se, että yhden miehen sota viranomaisia vastaan ei vain onnistu, mutta tämä on kyllä hyvinkin kaksipiippuinen juttu. Jos ajattelen itseni Erkin paikalle, uskon, että olisin toiminut samoin kuin hän. En olisi niellyt kaikkea tuota vääryyttä, vaan olisin kaikesta sen hankaluudesta huolimatta taistellut vastaan kaikin mahdollisin keinoin.

        Jos Erkki ei koskaan saa oikeutta, niin ainakin hän on tehnyt virkamiesten pelin tiettäväksi lukuisille ihmisille. Suomi ei ole mikään oikeusvaltio. Kansalaisen oikeusturva on pelkkää silmänlumetta, sen osoittaa tämä Erkki Ahon tapauskin. Tämänhän myöntävät toisaalta myös itse ne ihmiset, jotka toimivat oikeuslaitoksessa ja kansalaisten oikeusasioita hoitaen. Monet kirjoitukset löytyy siitä, miten nämä henkilöt ovat itse huolissaan kansalaisten oikeusturvan vaarantumisesta ja mm. säästöjen vaikutuksesta siihen. Kukaan ei vain tee asialle mitään ja se on lainvastaista laiminlyöntiä.


      • venetielläräpisee
        DaanNaftaliTemu kirjoitti:

        Kädet ovat eesaun kädet, mutta jalat jaakopin?

        Ja näppäimistö Suvin.


      • Stoikkivitsi

        Samaa mielipuolta, erkin olisi pitänyt ruveta tappelemaan isommassa maassa, vaikkapa panna Bulgarian olot kohdalleen.


    • samakaikuonjuttujen

      Miksi erkkisetä ei voi enää koskaan nähdä läheisiään? Otaksun hänen puhuvan sontaa taaskin, kohta on "näyttelyssään" ja kirjoittaa kotonaan painosta, veren- ynnä muista paineistaan, ruumiintoiminnoista, aamujumpasta, uinnista, pyöräilystä, mutta rullaluistelu lie jäänyt olemattomiin. Elekää erkkiä epäilkö, onhan se tullu maanpaostakin, oliko peräti haparandasta asti. Läheiset ei ymmärrä, poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeus ei käsittele jne. Itsesäälissä piehtaroi ja sääliäkin kerjää.

      • herrastuomarinakokohta

        Ja Suvi-täti purkaa katkeruuttaan.


    • seinilläkökorvat

      Miksi sitä pitäisi muka arvostaa?

    • Ruslanihaspulaattovi

      Pöllö siellä kerjää tukieuroja, isäntä oottelee korkeimman oikeuden ratkaisuja, koska läheiset suhtautuvat häneen kielteisesti. Mitähän asiaan sanoo KookooOo? Jos tilanne ei Suomessa muutu, pappa hakee turvapaikkaoikeutta Bulgariasta, jossa lääkärien tasokin on mahtava. Toivottavasti se myönnetään.

    • wirkkoijanimesi

      Erkki kirjoittaa, ettei hänen turvallisuuttaan voi taata? Pantasuttako pelkää? Erkin mielestä petoeläimet pitää ainakin Rautiosta tappaa, ehkä Peppipantasusi on samaa mieltä hänestä, huu nous. Kertoo ihmisten olleen kiinnostuneita missä hän on, heh heh. Kaikkihan tietää että Pulgaariassa.
      Ei tainnu tulla Raution koulusta Erkkiahon koulua, kuten hän olisi sen nimennyt.

    • eikukaanoleparempi

      Jättäkää jo Erkki rauhaan!

      • taistelujatkukoon

        Miksi joku kyttää huonossa mielessä jatkuvasti Ahon blogikirjoituksia ja ivaa niitä eri palstoilla? Onko jäänyt jotakin mielenpäälle Ahon rehellisistä kirjoituksista? Esiintyykö kenties oma nimi Erkin listoilla? Hävettääkö ja pitääkö siksi yrittää luoda Erkistä latvalaho kuva, ettei kukaan uskoisi.

        Erkki kirjoittaa nytkin uusimmassa päivityksessään mielenkiintoisia. On näköjään tosiaan ulkomailla ja on päässyt siellä ystäviensä avulla paikalliselle lääkärillekin. Toivottavasti mies saa voimia taisteluunsa ja jaksa lomansa jälkeen laittaa asioita taas vireille kaikkiin mahdollisiin paikkoihin. Ehkä joku päivä siellä tulee vielä vastaan se virkamies, joka ei edellisiä kumarra.

        Meitä, jotka seuraamme Erkin blogia ja taistelua hänelle hyvää toivoen, on paljon. Go Erkki! Älä luovuta, olet oikealla asialla!


      • Kähmijäkö

        Minusta on harmi kun Aho jäi pois kunnallispolitiikasta . Ahon blogin kautta sai paljon tietoa tuosta Kalajoen päättäjien kähminnästä meidän veronmaksajien euroilla,


      • rehellisyysesteenä
        Kähmijäkö kirjoitti:

        Minusta on harmi kun Aho jäi pois kunnallispolitiikasta . Ahon blogin kautta sai paljon tietoa tuosta Kalajoen päättäjien kähminnästä meidän veronmaksajien euroilla,

        Totta. Ahon blogin kautta saa edelleenkin hyvää tietoa päättäjien kähminnästä, mutta kunnallispoliitiikan sisältä ei tätä tietoa enää nyt saada. Aho ei ole ollut monessakaan paikassa pikkuvirkamiesten suosiossa, koska on liian rehellinen.


      • kunnioitettavaa
        rehellisyysesteenä kirjoitti:

        Totta. Ahon blogin kautta saa edelleenkin hyvää tietoa päättäjien kähminnästä, mutta kunnallispoliitiikan sisältä ei tätä tietoa enää nyt saada. Aho ei ole ollut monessakaan paikassa pikkuvirkamiesten suosiossa, koska on liian rehellinen.

        Aholle rehellisyys ja oikeudenmukaisuus ovat olleet pullakahvikerhoa ja herkkuillallisia tärkeämpiä. Se on kostautunut, mutta niin vaan mies pysyy samalla tiellä. Respecktiä!


    • ericandrespect

      Jopas nyt tietyllä pikkuporukalla yritetään taistelijan kilpeä kiillottaa. "En voi koskaan enää nähdä vaimoani, lapsiani ja lastenlapsiani." Kuka muu kehtais moista kirjoitella, kun kohta on taas takaisin kotonaan ainakin pantasusia luuraamassa. Kertokaapa, mitä mies on saanut muuta aikaan kuin ylityöllistänyt viranomaisia kanteluillaan. Jos olisi aikoinaan lopettanut märisemisensä, häntä voisi edes sääliä. Mutta että respectiä? Nat mii.

      • enmitäänporukkaa

        Jokainen tavallaan. Irvaile sinä sinulle luontaisesti, sinustahan se vain ihmisenä kertoo. Me toiset kunnioitamme Erkki Ahon rehellisyyttä ja sitkeyttä taistelussa vääryyksiä vastaan.


      • papillooni
        enmitäänporukkaa kirjoitti:

        Jokainen tavallaan. Irvaile sinä sinulle luontaisesti, sinustahan se vain ihmisenä kertoo. Me toiset kunnioitamme Erkki Ahon rehellisyyttä ja sitkeyttä taistelussa vääryyksiä vastaan.

        Me toiset, montako?


      • yksplussasinä
        papillooni kirjoitti:

        Me toiset, montako?

        No ainakin enemmän kuin yksi ivaaja eli sinä.


      • Piktraböl

        Tekeekö Erkki lähiomaisistaankin?? kantelun kun ovat kohdelleet Erkkiä huonosti? Piti oikein maanpakoon lähteä.


      • somalimokatissusta
        Piktraböl kirjoitti:

        Tekeekö Erkki lähiomaisistaankin?? kantelun kun ovat kohdelleet Erkkiä huonosti? Piti oikein maanpakoon lähteä.

        Eihän se noin mennyt, exterihän kirjoitti ettei ole osannut lapsiaan kasvattaa noudattamaan käskyä, en muista monesko se oli, mutta joka tappauksessa kuulema oma moka..


    • mixmixmix

      Bulgariassa verikokeetkin otetaan ohjeiden mukaan. Exteri tietää ne ohjeetkin. On edelleen valmis hakemaan turvapaikkaa B:sta, olisi kiva nähdä hakemus, no todistusaineistoahan riittää kirpparin seinillä ja mustassa salkussa kotona siellä punaisessa kansiossa ja kirjahyllyssä. On mennyt hyvä entinen osuuskauppalainen omasta edestään talouden myllerryksessä. Jos nyt on olemassa hyviä osuuskauppalaisia. Tervetuloa kotiin, pöllö odottaa kirpparilla maha pullollaan. Jään odottamaan tukijoukkojen vastinetta. Odottavan aika ei käyne pitkäksi. Liike-elämään ei kannata ruveta, jos taidot ei piisaa.

      • goaho

        Siis Ahohan on ollut juuri se, jonka taidot ovat piisanneet. Liian älykäs, oikeustajuinen ja sitkeä pikkuvirkamiesten ja lakimiesten ällyytettäväksi. Ja sekös niillä ottaa pannuun. Täällä palstallakin sitä tunnetilaansa purkavat.

        Hyvä Erkki, jatka solvaajistasi välittämättä!


      • päätäseinään
        goaho kirjoitti:

        Siis Ahohan on ollut juuri se, jonka taidot ovat piisanneet. Liian älykäs, oikeustajuinen ja sitkeä pikkuvirkamiesten ja lakimiesten ällyytettäväksi. Ja sekös niillä ottaa pannuun. Täällä palstallakin sitä tunnetilaansa purkavat.

        Hyvä Erkki, jatka solvaajistasi välittämättä!

        Ei muuta kun taas esittelemään kunhan kotiudut sieltä Pullkaarista. Uusin innoin taistelemaan.


      • goaho
        päätäseinään kirjoitti:

        Ei muuta kun taas esittelemään kunhan kotiudut sieltä Pullkaarista. Uusin innoin taistelemaan.

        Jos luulet minua Erkki Ahoksi, niin pahoinpa erehdyt. Aho tuskin kirjoittaa täällä puskista, toisin kuin hänen vihollisensa, jonka teot Aho on paljastanut. Katkeruus vain näkyy ja ei tosiaan voi välttyä vaikutelmalta.


    • ghjkdf

      Yleisellä tasolla voi sanoa, että jos jokin toimija tiedetään hankalaksi, niin ei sellaisen tahon kanssa kannata tehdä yhteistyötä, koska herkästi syntyy ongelmia, jopa erittäin pitkäkestoisia ja sitkeitä. Parempi olla sekaantumatta mitenkään.

      • 121007li

        Niin mutta kun pitäisi olla vielä sekoamatta.


    • YksiKaikkiaVastaan

      En enempää kommentoi, mutta henkilö on blogissaan kirjoittanut, miten hänen näyttelyssään on tarjolla ns. "todistusaineistoa" eri ihmisten rikollisesta toiminnasta. Hän esittelee sitä mielellään kävijöille. Myös koululuokille? Miksi tuollaista pitäisi tukea yhteiskunnan varoista?

      • weeweekalevala
        ghjkdf kirjoitti:

        http://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/erkki-aholle-ehdollista-vankeutta-torkeasta-kunnianloukkauksesta/181302/

        http://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/erkki-aholle-sakkoja-kunnianloukkauksesta/427350/

        Jotain voisi kyllä tuomioistaan yrittää oppia.

        Ei se mitään opi, kun kerran osaat, kaivele ne muutkin kaverin käräjäuutiset palstalle. Sitten lukijatkin voivat paremmin muodostaa mielipiteensä. Rikollisella toiminnalla aiheutettu ulosotto, kirjoittaa hän, näin on todellakin, mutta kenen toiminnalla? Todistusaineistokin kuuluu olevan hujanhajan, osa pitkin seiniä.


      • ghjkdf
        weeweekalevala kirjoitti:

        Ei se mitään opi, kun kerran osaat, kaivele ne muutkin kaverin käräjäuutiset palstalle. Sitten lukijatkin voivat paremmin muodostaa mielipiteensä. Rikollisella toiminnalla aiheutettu ulosotto, kirjoittaa hän, näin on todellakin, mutta kenen toiminnalla? Todistusaineistokin kuuluu olevan hujanhajan, osa pitkin seiniä.

        http://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/erkki-ahon-siistittava-kotisivujaan/289521/

        "Aho sai käräjäoikeudelta törkeästä kunnianloukkauksesta 60 päiväsakkoa eli yhteensä 480 euron sakkorangaistuksen."

        "Hänet tuomittiin Ylivieskan käräjäoikeudessa myös vuonna 2005 törkeästä kunnianloukkauksesta ehdolliseen vankeuteen, sakkoihin ja korvauksiin."


      • Yksinkökotona
        ghjkdf kirjoitti:

        http://www.kaleva.fi/uutiset/pohjois-suomi/erkki-ahon-siistittava-kotisivujaan/289521/

        "Aho sai käräjäoikeudelta törkeästä kunnianloukkauksesta 60 päiväsakkoa eli yhteensä 480 euron sakkorangaistuksen."

        "Hänet tuomittiin Ylivieskan käräjäoikeudessa myös vuonna 2005 törkeästä kunnianloukkauksesta ehdolliseen vankeuteen, sakkoihin ja korvauksiin."

        Ei voi välttyä vaikutelmalta, että erkkisetä ei ole noudattanut hovioikeuden määräystä poistaa loukkaavat kirjoittelunsa kotisivuiltaan. Kohtahan Hän on taas kotona.


    • faktanakki

      Näyttely pois kirpputorilta. Kyllä epärehellinen yrittäjä tunnetaan! Siellä haisee homeen lisäksi varas ja valehtelija.

      • penninvenyttelijä

        Älä nyt Erkkiä epärehelliseksi nimittele, ikinä ole mitään varastanut. Totuushan sitten on venyvä käsite.


      • Etelänhetelmän

        Ei tässä ekiä meinattu vaan sitä joka ollut joskus autovaras se etelän hetelmä. Joka huijas työntekijöitään ja asiakkaita.


    • EkiTheHerodes

      Eksteri ulkomailla miekkaansa näyttelee ja Eugenin kuvaa esittelee, mitähän papparaisen mielessä liikkunee, kun kansalaisia kehottaa "asian vaatimiin toimenpiteisiin." Saattaahan hän olla pelkästään pikkujoulutunnelmissa ja lauleskella murjaanien kuninkaasta. Toisaalta eikö semmoinen ole myös vihapuhetta? Saako sanoa mustaihoista mamua murjaaniksi? Ettei tulisi tuomioa.

      • Kauhutawara

        Onhan Ekillä heimoveljiä ja siskoja Oulun suunnalla. Nämä oulunseutulaiset hengenheimolaiset ovat itse syyttömiä kaikkeen ja vihollisina ovat omat ja vastapuolen epärehelliset lakimiehet. Kanteluita ja tutkinpyyntöjä tehtaillaan ja oikeudessa tulee aina turpiin kuten Ekillekin.


      • nevöhöört
        Kauhutawara kirjoitti:

        Onhan Ekillä heimoveljiä ja siskoja Oulun suunnalla. Nämä oulunseutulaiset hengenheimolaiset ovat itse syyttömiä kaikkeen ja vihollisina ovat omat ja vastapuolen epärehelliset lakimiehet. Kanteluita ja tutkinpyyntöjä tehtaillaan ja oikeudessa tulee aina turpiin kuten Ekillekin.

        Sontaa puhut, milloin on muka käräjillä juttunsa hävinnyt.


      • nhgfbg
        Kauhutawara kirjoitti:

        Onhan Ekillä heimoveljiä ja siskoja Oulun suunnalla. Nämä oulunseutulaiset hengenheimolaiset ovat itse syyttömiä kaikkeen ja vihollisina ovat omat ja vastapuolen epärehelliset lakimiehet. Kanteluita ja tutkinpyyntöjä tehtaillaan ja oikeudessa tulee aina turpiin kuten Ekillekin.

        Viisas ymmärtäisi jossain vaiheessa lopettaa ja hyväksyä tappionsa eikä käyttäisi kymmeniä tuhansia euroja jostakin muutaman tonnin käytetystä autosta riitelyyn.


    • löttäläwoitelija

      Mikä "näyttely?" Kiertää roinansa kanssa milloin missäkin. Tapion tupa, raution löttälä ja nyt kirppari. Eiköhän ole jo oikean paikkansa löytänyt. Kunhan vain näyttelijä osaisi kotiinsa.

      • Onkyl

        Kirpputori kyllä pohja noteeraus.


    • pölhökustaako

      Kyllähän kun tätäkin viestiketjua lukee tulee mieleen että tässäkin ketjussa kirjoittelee eniten joku "apukoululainen"jolla on jäänyt jotain vajaaksi.....................................

    • viipsvaaps

      Kalajoella voisi keskittyä "torjumaan" noita tuulivoima intoilijoita JOTKA KYLLÄ RASITTAA KUNTALAISTEN HERMOJA HUOMATTAVASTI enemmän kuin joku kalajoki-näyttely!

      • vouhkasua

        Puhut asiaa


    • jolantapalas

      Miten nuo jutut liittyvät wanhan erkin näyttelyyn?. Mies on Bulgariassa paossa Suomen "viranomaisrikollisuutta." Onneksi lääkitys on nyt kohdallaan sikäläisen huippuosaajalääkärin avulla, yölläkään tarvitse käydä kusella kuin kahdesti. Karu paluu, kun joutuu taas turvautumaan osaamattomiin tk-lekureihin Kaljajoella. Viranomaistahot oli yrittäneet murtautua erkkisedän veispuukiinkin?. Heh. Voe mahoton.

      • rahaonpuhunut

        Samat lakimiehet näkyy häärineen Erkki Ahon jutussakin.

        Missä rehellisyys?

        Missä kunniallisuus?


      • Näytelmäjatkunee
        rahaonpuhunut kirjoitti:

        Samat lakimiehet näkyy häärineen Erkki Ahon jutussakin.

        Missä rehellisyys?

        Missä kunniallisuus?

        Missä rehelllisyys ja kunniallisuus? Tällä hetkellä pulkaarijassa. Ovat siellä maanpavossa kantajansa kanssa.


    • ivantotorov

      Se minua vain ihmetyttää että se Erkin nimeämä, navetan taakse vietävä ja siellä lopetettava syyttäjä on pystynyt aina erkkiä syyttämällä peittelemään omian rikoksiaan. On ollu taitava lakimies?

      • Miksihöpöttäälääkäreistä

        Lähtikö Eki pakoon suomalaisia lääkäreitä? Plokissaan Eki on ottanut nyt kohteekseen lääkäreiden arvostelun. Oliko Ekille touhuttu jotain konsultaatiota omaisten taholta ja Eki päätti häipyä?


      • miksietmenejosinnelääkär
        Miksihöpöttäälääkäreistä kirjoitti:

        Lähtikö Eki pakoon suomalaisia lääkäreitä? Plokissaan Eki on ottanut nyt kohteekseen lääkäreiden arvostelun. Oliko Ekille touhuttu jotain konsultaatiota omaisten taholta ja Eki päätti häipyä?

        Aika pitkälle menet vihjailuissasi. Luulisi sinun lakipuolen ihmisenä tietävän, mitä tuollaisesta voi seurata. Vai luuletko, että "herrastuomari" tai "poliisipäällikköaviomies" auttaa sinua näissä? Kyllä sitä konsultaatiota tarvitsee ihan se, joka elää noiden mielikuvitusolentojensa kanssa, eikä Erkki.


    • hienoahienoa

      Onpa mukava nähdä iloisen näköinen oikeustaistelija reissussa otetuissa kuvissa ja mukava lukea siitä, että Aholle on tapahtunut hyviä asioita. Mies on tuon ansainnut, moninkertaisesti!

      Nyt vain sitten uusin voimin jatkamaan taistelua, kuten Päätalon Riitu sanoi: niin kauan kuin toinenkaan peukalo pyörii.

      • TuuliMyllypää

        Ja niin pulskassa kunnossa tuulipuserossaan terveellisen ruuan ja liikunnan ansiosta! Toivottavasti ei jää pysyvästi sinne Basckojan luostariin. Taistelu jatkukoon, ja sehän jatkuu erkkisekelin tietäen. Ei muuta kuin pää päin tuulimyllyjä taas.


      • neitiköoot
        TuuliMyllypää kirjoitti:

        Ja niin pulskassa kunnossa tuulipuserossaan terveellisen ruuan ja liikunnan ansiosta! Toivottavasti ei jää pysyvästi sinne Basckojan luostariin. Taistelu jatkukoon, ja sehän jatkuu erkkisekelin tietäen. Ei muuta kuin pää päin tuulimyllyjä taas.

        Ja Suvia ketuttaa taas.


      • kässpädi
        TuuliMyllypää kirjoitti:

        Ja niin pulskassa kunnossa tuulipuserossaan terveellisen ruuan ja liikunnan ansiosta! Toivottavasti ei jää pysyvästi sinne Basckojan luostariin. Taistelu jatkukoon, ja sehän jatkuu erkkisekelin tietäen. Ei muuta kuin pää päin tuulimyllyjä taas.

        Sehän onkin arkitehtoniseti Perisonin luostareita.


    • ORtheDoksi

      Mitä todistuksia siinä punaisessa näyttelykansiossa olikaan? Jos sedälle jotakin tapahtuu.

      • ItiAmini

        Voiko rahoitusyhtiön kunniaa loukata? Kunhan herrastuomari herää päikkäreiltään, saamme ehkä vastauksen.


      • ups_ala
        ItiAmini kirjoitti:

        Voiko rahoitusyhtiön kunniaa loukata? Kunhan herrastuomari herää päikkäreiltään, saamme ehkä vastauksen.

        Voiko lupalakimies olla noin ulkona, ettei tiedä ostajan olevan se, joka kauppasopimuksen tekee ja rahoitusyhtiön olevan rahoittaja. Mene takaisin sinne Uppsalaan ja aloita ne opinnot alusta. Vai käykö enää niin hyvä tuuri, että pääset sisään juuri ja juuri.


      • lupajättiläinen
        ups_ala kirjoitti:

        Voiko lupalakimies olla noin ulkona, ettei tiedä ostajan olevan se, joka kauppasopimuksen tekee ja rahoitusyhtiön olevan rahoittaja. Mene takaisin sinne Uppsalaan ja aloita ne opinnot alusta. Vai käykö enää niin hyvä tuuri, että pääset sisään juuri ja juuri.

        Isä, poika vai paha henki? Miksi nää jotakin lupalakimiestä herjaat? Menikö käräjät vituralleen? Mitä usijampi kokki, sitä sekavampi soppa. Ja kalliimpi.


    • taasilmanpaitaa

      Onhan se kauheaa, että lähipiiri ei, vaimoa lukuunottamatta, ole antanut lanttiakaan näyttelyyn. Huipulla kuitenkin kuulema tuulee. Kaupunki ostaa kohta näyttelyn 250 tonnilla.

      • historianarvo

        On se kyllä oikeasti kauheaa, jos lähipiirillä on rahaa, eikä lanttiakaan anneta näyttelyn tukemiseen, vaikka se on sekvästi Erkille tärkeä. Ja onhan Erkki kerännyt näyttelyyn niin arvokasta tietoa, että kyllä sitä pitäisi joakaisen auttamaan kykenevän vaalia ja tukea.


      • Autovalas

        Eikö se kirpputori äijä auta? Mielellään pitää näyttelyn kun Eki maksaa puolet kirpputorin vuokrasta. Muuten kuulemma vuokrat onkin rästissä.


      • wälttämätönwaikutelma
        Autovalas kirjoitti:

        Eikö se kirpputori äijä auta? Mielellään pitää näyttelyn kun Eki maksaa puolet kirpputorin vuokrasta. Muuten kuulemma vuokrat onkin rästissä.

        Kummalla muka? Onko siitä todistusaineistoa?


      • rahapuhuisuvilla

      • httphttpp

        Saaps nähdä tarttuuko erkki tarjoukseen, kuhan malttaa kotiutua.


      • lakkionhyväpaappapipo

        Älä nyt henkeen vedä jostakin Oulussa persielleen menneestä autokaupasta, syytönhän OTM siihen on.


      • pipokireälläkö

        Mikä niillä asianhoitajilla sitten meni vikaan kaupanpurkauksessa?


      • nvbv
        pipokireälläkö kirjoitti:

        Mikä niillä asianhoitajilla sitten meni vikaan kaupanpurkauksessa?

        Joitakin ihmisiä ei yksinkertaisesti kannata ottaa asiakkaiksi. Jälkiselvittelyille ei ole mitään loppua kun asiat eivät mene heidän mielensä mukaan.


      • moka2018

        Odotapas, kun näet asianajajan laskun...uijuiuijuihhhhhhh...


    • 167dkwWv241

      Miksi erkin näyttelypalstalla kirjoitellaan jostakin autokaupasta?

    • EkiTheNightKing

      Setä tietää! Sote-uudistus on aloitettu väärästä päästä. Asia valkeni, kun oli vertailtu pulkarjalaista sotea Suomen soteen. Miksi tällainen asiantuntija on jätetty huomioimatta? Tällä hetkellä sotea valmistellaan, vaikka paras asiantuntija on ajettu maanpakoon?????

    • temmitoklaaja

      Erkkeri oli heräny uoli kuuden aikaan, pitkä,pitkä yö kun ei tarvinnut vanhan miehen tautia käydä valuttelemassa. Paino on pudonnut peräti 101,2 kg." Herranen aika, kovalla nälkäkuurilla on! Sirkukseenkin oli päässyt, Paikallinen pantasusikin oli nälkiintyneen näköinen, toisen karvaturri oli kuulemma leijona. Lomallahan hän on, ei vielä ole turpaspaikkaoikeutta hakenut. On siellä Bulkariassa tehokas lääkäripalvelu, heti oli ammattitaidollaan moniosaaja huomannut, että kyseessä on huippuammattilainen, lääkitys oli hyvä, mutta väärään tautiin, joten lääkitystä vähenettiin puoleen?

      Milloinkahan lomat on lusittu? Kysymyksiä ilmaantuu koko ajan lisää ja niin paljon, että mitenkähän on vastausten laita. Niin, mutta se persulakituomioistuin pittää ens tilasa saaha, jotta Suomi voidaan palauttaa oikeusvaltioiden joukkoon. Jälleen kerran tai mennään taas ihmisoikeuksiin. Kohtahan sieltä tulee taas kookooratkaisu, monestko lie laatujaan, kaikki edellisethän on tulleet takatyvisinä takaisin. Multahan tulikin paljon tällä kertaa, mutta kun se loki oli niin virkistävä.
      Paluuta ja parempia aikoja odotellessa, merkitsin ylläolevan nikkini. Mutta muutoin olen sitä mieltä, että kummastelen lähimmäisten auttamisvajetta, ymnmärryksen puutetta, ja niin, että ceterum censeo, Kartagienem esse delentam. Aivan samoin kuin kaveri oottaa toimenpitetä kansalaisilta, mitähän meinaa?

      • merkitsennikkiä

        Ja sinä täällä keskellä yötä kytit Erkin blogia ja sitä että mitäköhän solvattavaa sieltä löytäisit.

        Kyllähän sen ymmärtää, että oman nimen esiintyminen Erkin blogissa ottaa niin maan perusteellisesti pannuun, mutta että aloittaa tuollainen stalkkaaminen ja solvaaminen. No, Erkki taitaa olla niin kovaksi keitetty, ettei sinun katkerista vuodatuksistasi hätkähdä.


      • Soteaoikeastapäästä

        Ekihän kirjoittaa voineensa tutustua leikkipuistoihin ja muihin puistoihin. Pulkarian tohtori oli saanut Ekin niin hyvään kuntoon jo yhdessä viikossa että oksat pois. Nyt voi jo leikkipuistossa telmiä ihan rauhassa kun ei tarvitse yöllä kusella laukata. Illansuussa pystyy helposti säppäämään sähköposteja aviin, te-toimistoon, korkeimpaan oikeuteen ja parillekymmenelle muulle vastaanottajalle. Vielä kun olisi se perustuslakituomioistuin.


      • OttoLainaaja
        merkitsennikkiä kirjoitti:

        Ja sinä täällä keskellä yötä kytit Erkin blogia ja sitä että mitäköhän solvattavaa sieltä löytäisit.

        Kyllähän sen ymmärtää, että oman nimen esiintyminen Erkin blogissa ottaa niin maan perusteellisesti pannuun, mutta että aloittaa tuollainen stalkkaaminen ja solvaaminen. No, Erkki taitaa olla niin kovaksi keitetty, ettei sinun katkerista vuodatuksistasi hätkähdä.

        Kovaksi keitetty? kaveri ei voi kuulema enää koskaan nähdä läheisiään, netissä kirjoittaa, että oma moka kun ei oo kasvattanut lapsiaan antamaan rahaa iskän näyttelyyn. Vanha kansa sanoi, että kova mies kun otasta koittaa. Erkkisetää en tarkoita, häntä käy pikemminkin sääliksi. En ymmärrä mitä solvaavaa tuossa moittimassasi kirjoituksessa oli, taidat olla aika huumorintajuton kaveri.


      • maistuiko
        Soteaoikeastapäästä kirjoitti:

        Ekihän kirjoittaa voineensa tutustua leikkipuistoihin ja muihin puistoihin. Pulkarian tohtori oli saanut Ekin niin hyvään kuntoon jo yhdessä viikossa että oksat pois. Nyt voi jo leikkipuistossa telmiä ihan rauhassa kun ei tarvitse yöllä kusella laukata. Illansuussa pystyy helposti säppäämään sähköposteja aviin, te-toimistoon, korkeimpaan oikeuteen ja parillekymmenelle muulle vastaanottajalle. Vielä kun olisi se perustuslakituomioistuin.

        Ja Suvi se vaan jaksaa. Ottaa se nyt niin koville se oma nimi siellä listassa.

        Maistuiko kasi ja puoli donaa tarpeeksi hyvältä, jotta kestät seuraukset?


      • 645
        merkitsennikkiä kirjoitti:

        Ja sinä täällä keskellä yötä kytit Erkin blogia ja sitä että mitäköhän solvattavaa sieltä löytäisit.

        Kyllähän sen ymmärtää, että oman nimen esiintyminen Erkin blogissa ottaa niin maan perusteellisesti pannuun, mutta että aloittaa tuollainen stalkkaaminen ja solvaaminen. No, Erkki taitaa olla niin kovaksi keitetty, ettei sinun katkerista vuodatuksistasi hätkähdä.

        "aloittaa tuollainen stalkkaaminen ja solvaaminen"

        Noissahan Erkki on varsinainen asiantuntija. Mikä onkaan saamiensa kunnianloukkausrikostuomioiden lukumäärä tällä hetkellä?


      • Wissieroavaisuus
        645 kirjoitti:

        "aloittaa tuollainen stalkkaaminen ja solvaaminen"

        Noissahan Erkki on varsinainen asiantuntija. Mikä onkaan saamiensa kunnianloukkausrikostuomioiden lukumäärä tällä hetkellä?

        Niin mutta kun ne kaikki neljä tuomiota on saatu aikaan rikollisella menettelyllä, hänen mielestään kuitenkin muiden henkilöiden rikoksilla. Eikä sitten poliisi muka tutki ja syyttäjät syytä eikä oikeus ota käsiteltäväksi. Varmaankin valikoivat juttunsa.


    • ViluajaNälkää

      Vain olipa näyttelyn ylläpitäjä kirjoittanut erinomaisen esityksen Suomen kaartista Pulgarian valleilla! Joku pahus oli jo sitten ehtinyt kopioida esityksen tuoreeltaan Vikipetiaan, ja vielä sanasta sanaan, hävitöntä plakiointia.
      Hieno asia on kuitenkin, että paino alkaa jo olla lähes tavoitteessa, enää ihan pikkusen vajaa satanen ja 9-kymppiin on menossa. Taas kerran. On siellä terveellinen ruokavalio ja hieno maa muutenkin, huippuosaajia täynnä. Miksiköhän Kalajoella on sitten niin paljon sikäläistä sakkia? Pulkaariassahan ei oo tiettävästi kuin erkkipappa meitä suomalaisia.

      • kaikkiluetaan

        Tosi mielenkiintoinen juttu oli Erkillä uusimmassa blogikirjoituksessaan kyllä. Ja ylipäätään hieno blogi, josta saa monipuolisesti tietoa.

        Hienoa myös, että Aho on saanut terveysasiansa paremmalle mallille. Toivottavasti saa paljon voimia taisteluunsa.


    • Kirpis

      Joko kirpputorin äijä on maksanu palkkansa työntekijöilleen? Entä asiakkailleen? Taitaa etapin hyllyt sortua ja Konkurssi kolkuttaa ovella kilpaa joulun kans.

      • Etelänhetelmät

        Ei ja turha odottaa persaukiselta mieheltä yhtään mitään.


      • Bersaukinen
        Etelänhetelmät kirjoitti:

        Ei ja turha odottaa persaukiselta mieheltä yhtään mitään.

        Kai se joka ukolla on perse keskeltä auki.


      • Kirppulaa

        Saattaapi olla vaan sitte on myös köyhiä. P.A ja sellanen yrittäjä löytyy näyttelyn tiloista joka käytti häikäilemättömästä hyväksi työntekijöitään ja jätti palkat maksamatta. Eikö se oo aika paska homma? Entäpä asiakkaiden kusetus.. tää viskibasso joka nykyään emännoi, on uusin uhri. Muualta tullut kun on autuaan tietämätön minkälaiseen soppaan on lusikkansa laittanut.


      • saapasnäkeemitäkenkäteki
        Kirppulaa kirjoitti:

        Saattaapi olla vaan sitte on myös köyhiä. P.A ja sellanen yrittäjä löytyy näyttelyn tiloista joka käytti häikäilemättömästä hyväksi työntekijöitään ja jätti palkat maksamatta. Eikö se oo aika paska homma? Entäpä asiakkaiden kusetus.. tää viskibasso joka nykyään emännoi, on uusin uhri. Muualta tullut kun on autuaan tietämätön minkälaiseen soppaan on lusikkansa laittanut.

        Näyttelyn ja näyttelijän tiloissa on vain hän, kirpputorin pitäjä on eri mies. Nyt näyttelynpitäjä on tosin lähtenyt tuntemattomaan paikkaan ja tuskin palajaa.


    • Näyttelyäkokohomma

      Kyllä se kirpputorin pyörittäjä on just siellä näyttelyn tiloissa.

    • TietoaJanoava

      Koko näyttely nyt poistettu Kalajoen sivuilta, kuka, häh? Puhelinliittymä, vaimon nimissä, suljettu, kuka, häh? Onko seuraavaksi läppärin vuoro? Loppuuko maailmasta hauskuus?

      • Tuppikaupantehnyt

        Kyllä varmaan puhelinliittymä katkaistaan kun Pulkaariassa on liittymään asetettu datarajoitus saavutettu. Eki lykkää nettiin semmoiset määrät sontaa että tuo datalimiitti on viikossa täynnä ja rouvalla iso lasku maksettavana. Aurinkovoimaakin olisi Pulkaariassa, Eki oli nähnyt keltaisen mollukan taivaalla.


      • Artistimaksaajahaimaa

        Jahas, "konsultti" oli saatu tajuamaan että on tullut käytettyä suomalaista liittymää Pulkaariassa liian huolettomasti ja konsulentti on poistanut plokistaan asiaa koskevan tekstin. Toivottavasti kuitenkin vatsa toimii Pulkaariassa vauhdilla ja muutama sata grammaa painoa taas hupenee. Lienee nuo vessanpytytkin Pulkaariassa paljon moternimmat.


      • pulkaarianlokisti
        Artistimaksaajahaimaa kirjoitti:

        Jahas, "konsultti" oli saatu tajuamaan että on tullut käytettyä suomalaista liittymää Pulkaariassa liian huolettomasti ja konsulentti on poistanut plokistaan asiaa koskevan tekstin. Toivottavasti kuitenkin vatsa toimii Pulkaariassa vauhdilla ja muutama sata grammaa painoa taas hupenee. Lienee nuo vessanpytytkin Pulkaariassa paljon moternimmat.

        Nythän huuhaata kirjoitat, erkkihän kirjoittaa 5.11, ettei ole B:ssa soittanut eikä vastannut puhelimeen, koska haluaa viettää rauhallista lomaa. Ellette usko, käykää katsomassa, ennenkuin hän ehtii senkin poistaa. Muutoin hän on sitä mieltä, että Suomi ei ole oikeusvaltio. Bulgariahan sitä tunnetusti on. Oma lähipiiri ei ole antanut lanttiakaan näyttelyn tukemiseen vai oliko vaimo kuitenkin. Mitenkähän erkki välttää enää koskaa näkemästä vaimoaan, lapsiaan ja lapsenlapsiaan, kunhan kirppariin palaa. Tuskin kuitenkaan takaisin tulee häntä koipien välissä kuin se nälkiintynyt bulgarialainen Penne-susi häkissään.


    • EkiTheCockman

      Konsulentti on päättänyt laittaa Pulkarjan asiat kuntoon. Lähtötilanne onkin moitteeton, koska Pulkarja on oikeusvaltio, jossa on moternit sotepalvelut ja vessanpytyt. Konsuelentti aikoo kuitenkin laittaa talouden nousuun ja tehdä maasta matkailun ykkösmaan!!!

    • aasinnäkijä

      Kepulaiset täällä taas kommentoi...Hankkikaa elämä.

    • naispujottelija

      Mitenpä sitä arvostat kun kirppari on usein kiinni ja erkki hukassa.

    • NiskaLaukausko

      Miksi pitäisi arvostaa kaveria, joka Bulgariassa esittelee miekkaansa ja uhoaa, että ellei kko tee hänelle mieluista päätöstä ....on töitä. Miekka sun tuppees, risti sun rintaas. Kyllä olisi todella kirveellä töitä. Sipilän ym. silmäätekevien kantsis kuulemma lisätä henkivartioita. Milloin tietäjä palaa itäisiltä mailta märisemään kotoisissa maisemissa? Siellä ei olis kielivaikeuksiakaan raahen porvarien opettajalle.

    • halkihuulellaviiheltäjä

      Jylhät maisemat ja erkin ikivanha vihreä tuulipusero. Onko ihanampaa näkyä...

    • puskeeteenpäin

      On tuo käsittämätön tuo Erkki Ahon juttu ja siis se, miten Suomen oikeulaitos ja virkamiehet toimivat. Katsokaapa nytkin Ahon uusimmasta blogikirjoituksesta nuo korkeimpaan oikeuteen menneet todisteet. Jos noista ei näe, että ne rikokset Ahoa ja kumppaneitaan kohtaan on tapahtuneet, aivan kuten Aho sanookin, ei ole kyllä sovelias toimimaan paikallaan.

      Aivan käsittämätöntä touhua ja älytön häpeätahra Suomen historiassa. Mies on ollut vääryyksien uhrina jo yli kaksikymmentä vuotta, ilman että missään olisi tähän puututtu.

      Jos et, Erkki Aho, koskaan saa oikeutta, niin älä myöskään koskaan lakkaa tästä puhumasta. Uuden kirjan kirjoittaminen ja tämän jutun päivittäminen siten johdonmukaisesti historiaan, ei olisi yhtään pahitteeksi.

    • rasvaahanurisi

      Ei muuta kuin miekka ja kirves heilumaan? Kaikenlaisia poprikohveja se maa päällään kantaakin...Mitä puskijan mielestä noilla "todisteilla" on osoitettu? Onko niillä näytetty vääräksi tuomio velallisen epärehellisyydestäa ja useista kunnianloikkauksista, joista pappa plokissaan vinkuu ja valittaa? Ei näköjään järki päätä pakota, mutta niinhän sanotaan, että hölmönä on helppo ja hyvä olla.

    • outojajuttujanuo

      Siis ainakin ne kunnianloukkaustuomiot joihin on voitu Erkin plokin kautta tutustua, ovat vääriä. Erkki on puhunut totta eikä hän ole saanut oikeudessa mahdollisuutta todistaa sitä.

      • läpihuutojuttuko

        Ei saanut mahdollisuuksia ei. Kerrankin olis halunnut haastaa kertomansa mukaan parisataa isokenkäistä todistamaan kunnianloukkauskäräjissä, mukana kaikki elossa olevat resitentit. Ei antanut tuomari kutsuja, perusteli, että Erkki muka pilaili! Taistele siinä sitten. Ylivieskastakin olisi tullut kerralla matkailupitäjä, kuten jaskanpauhaaja aikoinaan kirjoitti. Ei kannattaisi aina uskoa pelkkiin kirjoituksiin ja milloin missäkin oleviin omiin "todisteisiin."


      • hulahulawannabe
        läpihuutojuttuko kirjoitti:

        Ei saanut mahdollisuuksia ei. Kerrankin olis halunnut haastaa kertomansa mukaan parisataa isokenkäistä todistamaan kunnianloukkauskäräjissä, mukana kaikki elossa olevat resitentit. Ei antanut tuomari kutsuja, perusteli, että Erkki muka pilaili! Taistele siinä sitten. Ylivieskastakin olisi tullut kerralla matkailupitäjä, kuten jaskanpauhaaja aikoinaan kirjoitti. Ei kannattaisi aina uskoa pelkkiin kirjoituksiin ja milloin missäkin oleviin omiin "todisteisiin."

        Kuolleetkin presidentit olisi haastettu, jos vain olisi lupa irronnut.


    • Vituttaaa

      Miks kirpputori on jatkuvasti kiinni? Vuokrasin pöydän, joka oli virhe. No hintaa perittiin niiltäki päiviltä kun se oli kiinni. Vituttaa.

      • kaalijamato

        Eihän se pöytä sieltä mihinkään karkaa, varmassa tallessa lukkojen takana. Voithan akkunasta katella.


    • RikoRenko

      Kùn erki palajaa, mene konsultoimaan toimistoonsa. Voi vaikka tämmätä vuokraisännän käräjiin. Todisteet vain seinälle!

    • PulkarjastaKajahtoo

      Näyttelijä on juhlinut isänpäivää bulgeeriassa. Kolkot ovat olleet tunnelmat. Isänpäivää viettää isä, joka ei olekaan isä. 7,2 miljoonan lottovoitto rikkoi perheen, koska näyttelijä ei saanut tukea a) vaalikamppanjaan eikä b) näyttelijän näyttelyyn. Vika on kuitenkin näyttelijän, koska ei ole osannut kasvattaa lähimmäisiään oikein. Oikein olisi antaa ja pyyteettömästi ajattelematta sitä, mihin rahat aijotaan käyttää. Erikoinen isänpäivä näyttelijällä, mutta ei kuitenkaan samanlainen kuin erikoinen isänpäivä vuonna 2005.

      Tule takaisin näyttelijä. Taistelu kutsuu sinua!

    • Tuutkosietakasin

      No kunhan valtio maksaa ekseetterille vajaat 200 milliä, vävyllä ja lottovoitolla ei oo mittään merkitystä. Taskurahoja 7,2 milliä. Sinänsä vävy kuulostaa järkevältä kaverilta.

    • lottoaäiti

      Miten kasvatan tyttäreni, jotta hän ei ihastuisi johonkin tulevaan lottovoittajaan?

    • huuuhaahuuhaa

      Olipa järkyttävää luettavaa ploki! Kulttuuria?

    • käsittämätöntäpiittaamat

      Kuka tytär voi tehdä omalle isälleen noin?

      Kuinka voi jatkaa liittoa ihmisen kanssa, joka ei välitä oman puolisonsa isästä tuon vertaa, että olisi lottovoittajana edes syöpäsairaudessa tätä tukenut, tai auttanut lakiavun hankkimisessa?

      Kuka vävy voi olla noin itsekäs ja ajattelematon?

      Käsittämätöntä, että Erkki Ahon piti kaiken muun kokemansa vääryyden lisäksi kokea vielä tuokin. En ihmettele enää tippaakaan hänen ratkaisuaan. Lähipiiri on osoittanut sellaista itsekyyttä ja piittaamattomuutta, ettei yhteiselo enää voi jatkua.

      Voimia Erkki!

    • 400euronTähden

      Voimia näytteliälle!

      Vävy ei pistänyt neljää hunttia ja tämä aloitti arvottoman näytelmän, jollaista ei ole maan päällä nähty. Onko Linnan Tuntematon mitään tämän kärsimysnäytelmän rinnalla? Näyttelijän oma henkilökohtainen Via Dolorosa.

      Lokissa todetaan: jos olisi tehty niin kuin pyydettiin, niin kaikilla olisi ollut hyvä mieli. Ei olisi uskonut, että vävyn itsekkyys aiheutti sen, että a) poliisi ei tutki, b) syyttäjä ei syytä, c) tuomioistuimet ei tuomitse ja d) lailisuusvalvojat eivät löydä laittomuuksia. Kenet viedää saunan taakse? Kuka opettaa lähimmäisensä paremmin? Kenen seinällä on parhaimmat todistusaineistot? Kenen oli vika, kun lähimmäiset eivät tunnistaneet tuskaa? Kuka on heikoin lenkki?

      Voimia! Taistelu jatkuu!

    • WhoIsTheKingOfKalajoki

      Voimia! Vävyn naama venähtää, kun pari sataa milliä konsulenttin tilillw tärähtää!

      • ifififififififif

        Sinun tilillehän niitä onkin toisten rahoja tärähdellyt. Vaan maksun aika koittaa.


    • 60panknorveekki

      Jättäkää ainakin perhe rauhaan, vaikka kaveri sen itse blogissaan haukkunutkin pystyyn.

      • stopturhillepuheille

        Ai miksi tuollaisesta itsekkyydestä ei saisi puhua? Kuka voi tehdä omalle isälleen tuolla tavoin? Kuka voi tehdä noin puolisonsa isälle?!

        Erkki on loukkaantunut perheeseensä syystä. Isosta syystä. Erkki varmasti myös tietää, että koska nämä asiat näkyvät ulospäin, ihmiset puhuvat näistä ja mm. Erkin lähdön syistä. Erkki teki näin ollen täysin oikein kertoessaan rehellisesti, mistä on kysymys.


      • 65889
        stopturhillepuheille kirjoitti:

        Ai miksi tuollaisesta itsekkyydestä ei saisi puhua? Kuka voi tehdä omalle isälleen tuolla tavoin? Kuka voi tehdä noin puolisonsa isälle?!

        Erkki on loukkaantunut perheeseensä syystä. Isosta syystä. Erkki varmasti myös tietää, että koska nämä asiat näkyvät ulospäin, ihmiset puhuvat näistä ja mm. Erkin lähdön syistä. Erkki teki näin ollen täysin oikein kertoessaan rehellisesti, mistä on kysymys.

        Mitä järkeä olisi rahoittaa loputtomia oikeudellisia riitoja? Onhan selvää, että kyseessä on pakkomielle. Tavoiteltua lopputulosta ei tule ikinä. Sekin on erinomaista, että vaaleilla on valittu muita ehdokkaita päättäjiksi.

        Mitä syöpähoitoihin tulee, yhteiskunta maksaa kulut lähes sataprosenttisesti. Mikäli uskomushoitoja joku haluaisi, niin niitä ei tietenkään kustanneta.


      • pidähuoltaniistäjotka
        65889 kirjoitti:

        Mitä järkeä olisi rahoittaa loputtomia oikeudellisia riitoja? Onhan selvää, että kyseessä on pakkomielle. Tavoiteltua lopputulosta ei tule ikinä. Sekin on erinomaista, että vaaleilla on valittu muita ehdokkaita päättäjiksi.

        Mitä syöpähoitoihin tulee, yhteiskunta maksaa kulut lähes sataprosenttisesti. Mikäli uskomushoitoja joku haluaisi, niin niitä ei tietenkään kustanneta.

        Kuka on pyytänyt rahoittamaan loputtomiin oikeudellisia riitoja?

        Itse olisin tuossa tilanteessa antanut jonkun tietyn summan, esim. 70 000 euroa omalle isälleni/apelleni, ja jotta hän olisi voinut palkata sillä hyvän juristin, jonka kanssa olisi voinut katsoa, mitä on tehtävissä, jotta oikeudenmukainen oikeudenkäynti viimeinkin toteutuisi. Pienemmälläkin summalla saisi jotakin tolkkua asiaan.

        Ja mitä syöpähoitoihin tulee, niin eiköhän jokainen tiedä, että rahalla saa siinäkin sellaista, mitä yhteiskunta ei tarjoa. Tämähän todettiin mm. Mikael Jungnerin äkkiparantumisen jälkeen.

        Miten voi antaa oman isänsä/appensa kituuttaa ulosmitatulla eläkkeellä ja olla auttamatta tätä? Todella käsittämätöntä toimintaa. Jos Erkki ei olisi tästä loukkaantunut, saisi hän siinä tapauksessa mennä sinne psykiatrille tutkituttamaan päänsä. Nyt hän on toiminut täysin luonnollisesti, siten kuin kuka tahansa ihminen, jonka käsityksen mukaan perhe on sitä varten, että toisista huolehditaan ja toisetkin huomioidaan, toimisi.

        Ja turhaan Erkki itseään syyttelee siitä, ettei läheisistään löydy empatiaa ja halua huolehtia muista. Jo aivan pienistä lapsista näkee usein, ilman kasvatustakin sen, kenessä näitä ominaisuuksia on ja kenessä ei. Osa näiden kehittymisestä voi johtua kasvatuksesta, mutta ei kaikki. Ja katsokaapa eläinmaailmaa, miten sielläkin eläimet jäävät/menevät hädässä olevan luo. Ei niitä ole kasvatettu siihen, vaan nämä asiat ovat niissä sisäsyntyisinä.


      • homohominiluppakorva
        pidähuoltaniistäjotka kirjoitti:

        Kuka on pyytänyt rahoittamaan loputtomiin oikeudellisia riitoja?

        Itse olisin tuossa tilanteessa antanut jonkun tietyn summan, esim. 70 000 euroa omalle isälleni/apelleni, ja jotta hän olisi voinut palkata sillä hyvän juristin, jonka kanssa olisi voinut katsoa, mitä on tehtävissä, jotta oikeudenmukainen oikeudenkäynti viimeinkin toteutuisi. Pienemmälläkin summalla saisi jotakin tolkkua asiaan.

        Ja mitä syöpähoitoihin tulee, niin eiköhän jokainen tiedä, että rahalla saa siinäkin sellaista, mitä yhteiskunta ei tarjoa. Tämähän todettiin mm. Mikael Jungnerin äkkiparantumisen jälkeen.

        Miten voi antaa oman isänsä/appensa kituuttaa ulosmitatulla eläkkeellä ja olla auttamatta tätä? Todella käsittämätöntä toimintaa. Jos Erkki ei olisi tästä loukkaantunut, saisi hän siinä tapauksessa mennä sinne psykiatrille tutkituttamaan päänsä. Nyt hän on toiminut täysin luonnollisesti, siten kuin kuka tahansa ihminen, jonka käsityksen mukaan perhe on sitä varten, että toisista huolehditaan ja toisetkin huomioidaan, toimisi.

        Ja turhaan Erkki itseään syyttelee siitä, ettei läheisistään löydy empatiaa ja halua huolehtia muista. Jo aivan pienistä lapsista näkee usein, ilman kasvatustakin sen, kenessä näitä ominaisuuksia on ja kenessä ei. Osa näiden kehittymisestä voi johtua kasvatuksesta, mutta ei kaikki. Ja katsokaapa eläinmaailmaa, miten sielläkin eläimet jäävät/menevät hädässä olevan luo. Ei niitä ole kasvatettu siihen, vaan nämä asiat ovat niissä sisäsyntyisinä.

        Pappahan kertoo käyneensä psykiatrilta kysymässä asiaa. Kysymyksen asettelu vain oli aika kummallinen: onko oma käytös ja reakointi normaalia vai läheisten käytös epänormaalia. Ei kuitenkaan kertonut, mitä kallonkutistaja oli vastannut. Helppo sun on kehuskella summilla, joita itse olisit appiukolle antanut, kun et oo löttövoittoja saanutkaan. Mikä velvollisuus vävyllä on muka appeaan auttaa? Miksi vävyn ja tyttären olisi pitänyt mokomaa "näyttelyä" rahoittaa ja käydä edes sitä katsomassa. Edes siellä edellisessä paikassa, Löttäläntiellä. Olisitko itse vastaavassa tilanteessa "avautunut" ja parjannut omaisiasi julkisesti ja piehtaroinut itsesäälissä myötätuntoa kerjäten, no kaltaisiltasihan sitä näkyy piisaavan? Vai menevät elukat hädässä olevan luo, joo niin tekevät, syövät suihinsa kituvan lajitoverinsa.


      • 007öisensooman
        pidähuoltaniistäjotka kirjoitti:

        Kuka on pyytänyt rahoittamaan loputtomiin oikeudellisia riitoja?

        Itse olisin tuossa tilanteessa antanut jonkun tietyn summan, esim. 70 000 euroa omalle isälleni/apelleni, ja jotta hän olisi voinut palkata sillä hyvän juristin, jonka kanssa olisi voinut katsoa, mitä on tehtävissä, jotta oikeudenmukainen oikeudenkäynti viimeinkin toteutuisi. Pienemmälläkin summalla saisi jotakin tolkkua asiaan.

        Ja mitä syöpähoitoihin tulee, niin eiköhän jokainen tiedä, että rahalla saa siinäkin sellaista, mitä yhteiskunta ei tarjoa. Tämähän todettiin mm. Mikael Jungnerin äkkiparantumisen jälkeen.

        Miten voi antaa oman isänsä/appensa kituuttaa ulosmitatulla eläkkeellä ja olla auttamatta tätä? Todella käsittämätöntä toimintaa. Jos Erkki ei olisi tästä loukkaantunut, saisi hän siinä tapauksessa mennä sinne psykiatrille tutkituttamaan päänsä. Nyt hän on toiminut täysin luonnollisesti, siten kuin kuka tahansa ihminen, jonka käsityksen mukaan perhe on sitä varten, että toisista huolehditaan ja toisetkin huomioidaan, toimisi.

        Ja turhaan Erkki itseään syyttelee siitä, ettei läheisistään löydy empatiaa ja halua huolehtia muista. Jo aivan pienistä lapsista näkee usein, ilman kasvatustakin sen, kenessä näitä ominaisuuksia on ja kenessä ei. Osa näiden kehittymisestä voi johtua kasvatuksesta, mutta ei kaikki. Ja katsokaapa eläinmaailmaa, miten sielläkin eläimet jäävät/menevät hädässä olevan luo. Ei niitä ole kasvatettu siihen, vaan nämä asiat ovat niissä sisäsyntyisinä.

        Minäkai olisin raskinut antaa kahdeksankin kymmentä tuhatta euroa appiukolle, vaikka se pöljä olikin.


    • saunamajurit

      Taas poika saunoo, se valvoo, riekkuu ja rällää.

    • njyytabsööts

      Olipa mieheltä harvinaisen rehellinen ulostulo plokissaan, harvoin tuollaiseen avoimuuteen törmää.

    • Siksisamoissatiloissa

      Miten kirpputorin omistajakin kehtaa periä näyttelystä maksua. Eki maksaa ison etapin vuokrasta ja useat asiakkaat etenkin mualta tulevat näyttelyä katsomaan, samalla asiakkaita käy myös rättejä katsomassa. ovelaa. Siksipä niin auliisti pääsi näyttely sinne.

    • NyyperinJartsa

      Muuan päivä sitten plokistilta katosi juttu liittymän sulkemisesta. Kuinkahan kauan mahtaa tuo omaisten parjaaminen ja itsensä surkuttelu säilyä plokissa? Taitaa läheisiä hävettää. Kaverin puolesta siis. Toisaalta Kalajoella kyllä mies tunnetaan entuudestaan.

    • Rambowitsi

      Pitääkö paikkansa huhu, joka leviää kulovalkean tavoin? Erkki muka vetäytynyt Bulkariassa luostariin, kun ulkoiset voimat ovat katkaisseet vaimon nimissä olevan puhelinliittymän? On maa mennyt mallilleen, jos rehellinen oikeustaistelija karkotetaan tuolla tavalla. Jos minä saisin loton päävoiton, heti hakisin miehen pois näyttelynsä ääreen ja antaisin riittävästi taskuhienoa asianajajan palkkaamiseen, jotta vuosikymmeniä jatkuneet vääryydet saataisiin oikaistua. Rikollisethan ovat tunnustaneet tekonsa, kuten hän kirjoittaa ja todistusaineistot ovat kiistattomat, kuten hänen juridinen arkumentaationsakin minkä oli oikeustieteen tohtorikin aikoinaan todennut. Kyllä nyt pitäisi korkeanoikeuden presidentin viimeistään ottaa järkikulta käteensä.

    • PMakariousko

      Kuule luostarinkellot ne soivat, ne soivat?

    • Lapponisti

      Taitaa näyttely vetää viimeisiään, jos Erkki kerran ei palaa takaisin. Valtava määrä paikallishistoriaa jää pimentoon.

    • sopiikummastella

      Mitä ovat hänen mainitsemansa ulkoiset voimat, jotka ovat vaimon johtaneet harhaan?

    • kerrankiköjarna

      Näyttelynpitäjä on blogissaan kertonut tulevan muistokonserttinsa sisällön. Toistasataa kipaletta ja hännänhuippuna Tee maali, tee maali, tee junkkari maali? Voihan vidu, kylläpä soitto raikaa.

    • Pöllöpanija

      Olisin ollut kiinnostunut näyttelystä, mutta kun kukaan ei ole ollut paikalla esittelemässä sitä. Kannatuksen vuoksi panin pöllöön kuitenkin muutaman euron.

    • shamettaakoees

      Kerro, miksi pitäisi ressukan näyttelyä arvostaa. Miksi hän ei arvosta edes lähimmäisiään, vaan netissä julkisesti haukkuu ja vinkuu?

      • määkämukamaho

        Ei voi välttyä vaikutelmalta, että ei oo helppoa olla erkkinäkään.


    • chillaajo

      Ei voi välttyä vaikutelmalta, että lupanaista ottaa pannuun.

      • wasiatdein

        Raugoiru . K öyhiä ...ttaa. Tyhmät ja köyhät kiikkuun.


    • Homesweeti

      Mitä te sitä näyttelyn pitäjää haukutte koko ajan. Haukkukaa sitä kirpputorin miestä joka huijaa hyväuskoisia ihmisiä ja pelaa epärehellistä peliä., huutokauppaki olis vaan suosittelen kiertämään kaukaa , ei tiedä kenen tavara on oikeasti vai onko varastettu. Uskomaton huijari löytyy vieläpä keskeltä kylää. Kirpputorin katostaki tippuu vesi.

    • Paperimassaa

      Näyttely voisi olla ihan hyväkin, mutta ensiksi kannattaisi repiä seiniltä ne oikeustaistelujen todistusaineistot. Ne kun ei oikeasti kiinnosta yhtään ketään. Ja vielä ihmettelee, että näyttelyä ei tueta julkisista varoista. On se kumma. Pienoismallit on ihan kivoja, samoin maalaukset rakennuksista, mutta jättäisin ne talojen takaa ja ylitse kurkistelevat ukot ihan toisiin tauluihin, noin ei toimi. Nyt taulut lähinnä herättävät hilpeyttä ja myötähäpeää. Sitten on netistä ja somesta otettuja valokuvia, huonolaatuisia ja huonolaatuisina tulosteina, tekstiä vähän kylkeen, leikattu ja liimattu teipillä ja liimalla. Miten nyt sanoisi... Kotikonstein on mahdollista saada huomattavasti parempaa jälkeä, jopa ihan halvalla ja helposti, jos vain osaa wordia käyttää. Mutta kait se tässäkin pääasia on se matka eikä päämäärä. Entä onko valokuviin oikeuksia? Ehkä on. Tai sitten ei. Enpä tiedä sanoa. Kaikki tekstit on suoraan copypastettu jostain muualta, ei mitään uutta, ei uusia lähteitä, ei uusia näkökulmia, ei välttämättä mitään omaa. Mutta vaikutelmaa silti pukkaa ja lujasti. Ja kaikkien kävijöiden kasvoilla paistaa onni, ilo ja autuus. Kyllä se Leonardo da Vinci vain osaa!

    • 007kultasormus

      Kat tö laisens tu kil? Öizeen aikaan soomanni navetan taakse?

      • MooniksetAsp

        Bulkaaria, tämä on pulkaaria, missä noidat ym. Respektiä munkille.


      • 6797

        Tutkintapyyntöjähän voi tehdä asiasta kuin asiasta ja jotkut niitä oikein tehtailevatkin. Tietysti kun tällainen tapaus tulee viranomaisille tutuksi niin asioiden käsittely suoraviivaistuu.


      • itsetilasi

        Ei ole katkeruutta, vaan joku (kukakohan) aloitti itse tämän tuomalla Oulu-palstalle linkin, jonka takaa löytyy kaikkien osapuolten nimet,ja aloittamalla järjettömän herjaamisen.


      • hyvintehtailtu
        6797 kirjoitti:

        Tutkintapyyntöjähän voi tehdä asiasta kuin asiasta ja jotkut niitä oikein tehtailevatkin. Tietysti kun tällainen tapaus tulee viranomaisille tutuksi niin asioiden käsittely suoraviivaistuu.

        Oulussa on aloitettu esitutkinta.


      • Eitaidasuojelualöytyä

        Esitutkintahan on pakko aloittaa jo hyttysen pistostakin. Syytekynnyksen ylittyminen on jo toinen juttu ja jää haaveeksi kantelijapuolelle. Kantelijapuoli luulee että nimettömänä voi herjata "nimettömiä" lakimiehiä ja automyyjää ja kun jää kiinni nimettömänä herjaamisesta niin syy onkin heidät paljastaneessa henkilössä. Kyllä se vaan syyllinen on se paskaa jauhanut kantelijapuoli joka on viestinsä itse kirjoittanut.


      • eipäpyyhkinytkään
        Eitaidasuojelualöytyä kirjoitti:

        Esitutkintahan on pakko aloittaa jo hyttysen pistostakin. Syytekynnyksen ylittyminen on jo toinen juttu ja jää haaveeksi kantelijapuolelle. Kantelijapuoli luulee että nimettömänä voi herjata "nimettömiä" lakimiehiä ja automyyjää ja kun jää kiinni nimettömänä herjaamisesta niin syy onkin heidät paljastaneessa henkilössä. Kyllä se vaan syyllinen on se paskaa jauhanut kantelijapuoli joka on viestinsä itse kirjoittanut.

        Tiedossa on, että poliisilla on korkea kynnys esitutkinnan aloittamiselle, joten turhaan iniset jostakin hyttysenpistosta.

        Kantajapuoli ei ole herjannut ketään, ei sinuakaan Suvi.


      • RehellinenlestaRehelline

      • totuuksiajatotta
        RehellinenlestaRehelline kirjoitti:

        Kukahan aloitti nimettömänä herjausketjun Pörhön Autoliikkeestä jo vuonna 2015? Takapiharomuja kuulemma myydään jopparille ja oikein vapaamuurari.


        https://keskustelu.suomi24.fi/t/13563971/porhon-autoliike

        Puhu niistä "herjoista" sitten kun pystyt näyttämään, missä niitä on.

        Noissa ketjuissa olevat totuudet eivät ole herjoja.


      • maistuikokasijapuolitonn

        Mistähän joku on jäänyt kiinni?

        Poika kirjoitti totuuden julki facebookissa omalla nimellään ja kasvoillaan, ja taas sivusta juttua seuraavat kävivät täysin anonyymia keskustelua TOISAALLA. Sinä äly ja väläys sitten toit täysin anonyymiin keskusteluun osapuolten nimet esille. Sitä sait mitä tilasit.

        Tuon Erkki Ahon herjaamisen voit jättää pois. Aho ei ole osallinen mihinkään.

        Asiasi tutkitaan ja siinä ei auta poliisipäällikköaviomiehet eikä herrastuomaritkaan.


      • Erikoinenluikuri

        Suku jäi kiinni herjaamisesta koska tyhmyyttään kertoivat pojan kanssa samoja satuja. Kyllä se kirjoittelija vastaa aina kiinni jäätyään itse omista teoistaan vaikka olisikin teot tehnyt nimettömänä. Olisi kannattanut suvun etukäteen miettiä kirjoituksiaan ennen nimien julkaisemista pojan facebookissa. Nyt se on myöhäistä itkeä. Eikö uskovainen sivusta houraaja tohdikkaan ottaa vastuuta kirjoituksistaan? Mikä niissä hävettää ja pelottaa?


      • jokainenomistaan
        Erikoinenluikuri kirjoitti:

        Suku jäi kiinni herjaamisesta koska tyhmyyttään kertoivat pojan kanssa samoja satuja. Kyllä se kirjoittelija vastaa aina kiinni jäätyään itse omista teoistaan vaikka olisikin teot tehnyt nimettömänä. Olisi kannattanut suvun etukäteen miettiä kirjoituksiaan ennen nimien julkaisemista pojan facebookissa. Nyt se on myöhäistä itkeä. Eikö uskovainen sivusta houraaja tohdikkaan ottaa vastuuta kirjoituksistaan? Mikä niissä hävettää ja pelottaa?

        Olet sinä lapsellinen. Se on juurikin niin että jokainen vastaa omista kirjoituksistaan. Poika on sinulla tiedossa. Tee hänestä tutkintapyyntö. Katsotaan johtaako mihinkään. Anonyymisti anonyymeista kirjoittaneista sivustaseuraajista voit tehdä tutkintapyynnön myös. Anna mennä. Ketään ei kätinäsi pelota. Totuus on totuus ja sellaisena pysyy. Poliisipäällikön vaimo kopsakka neiti, heh heh...


      • Soitellensotaanmentiin

        Mikä se uskovaista, umpirehellistä totuuden torvea noin kìukuttaa? Onko se aiesopu aiheuttanut noin pahan mielen?


      • kopsakkapahyvinkin
        Soitellensotaanmentiin kirjoitti:

        Mikä se uskovaista, umpirehellistä totuuden torvea noin kìukuttaa? Onko se aiesopu aiheuttanut noin pahan mielen?

        Huti meni. Kyseinen kirjoittaja en ole. Tämä kirjoittaja, jolle luulet kirjoittavasi, on kirjoittanut oman käsityksensä mukaisesti asiasta kenenkään nimiä kertomatta. Kamtajapuoli ei vastaa sivusta juttua seuraavien kirjoituksista, eikä toisinpäin.

        Turhaan kätiset siinä.

        Totuus on totuus eikä herjaksi muutu. Painahan se mieleesi poliisipäällikön vaimo kopsakka neiti herrastuomari...


      • HerrastuomariANUKUTAA
        kopsakkapahyvinkin kirjoitti:

        Huti meni. Kyseinen kirjoittaja en ole. Tämä kirjoittaja, jolle luulet kirjoittavasi, on kirjoittanut oman käsityksensä mukaisesti asiasta kenenkään nimiä kertomatta. Kamtajapuoli ei vastaa sivusta juttua seuraavien kirjoituksista, eikä toisinpäin.

        Turhaan kätiset siinä.

        Totuus on totuus eikä herjaksi muutu. Painahan se mieleesi poliisipäällikön vaimo kopsakka neiti herrastuomari...

        Kampaajista? en isommin tietä. Eikö haavistolla olesemmonen kotikampanja?Minä olen yksiselitteisesti selipaattinen mies, aviossa asun.


      • kukutukset
        HerrastuomariANUKUTAA kirjoitti:

        Kampaajista? en isommin tietä. Eikö haavistolla olesemmonen kotikampanja?Minä olen yksiselitteisesti selipaattinen mies, aviossa asun.

        Uijui, taas löysit yhden kirjaimen virheen. WAU!

        Miten se oli sen oman "kukuttajansuojasi" kanssa, ketä se suojaa? Sitäkö joka kukuttaa autokaupoissa kuluttajaostajaa?


    • EkiIsTheRealFistingMan

      Kuinka joku autokauppa liittyy Erkseetterin plokiin ja näyttelyyn? Lopettakaa tuo asiattomuuksien jauhanta ja keskitytään aiheeseen. Mies voi hyvin ja tavoitteet aiotaan saavuttaa vuoden loppuun mennessä. Yhdellä jos toisella (kenellä?) on ollut taistelialle asiaa. Ja puhelimella. Mutta taistelia on tavoittamattomissa ja pahoillaan tästä.

      Voimia soturimunkille sinne jonnekin!

      • pikkusetjoulutkin

        Olisko vävypoika soitellut anopin puhelimeen. Erkki palaa kohta solakkana poikana näyttelyynsä täysin muina miehinä. Ja sota eikun jatkuu.


    • Mietiskelijätär

      Millainen viesti on sääntöjen vastainen?

    • puuhevonreikä

      Jessus mitä tampioita täällä. Suksikaa sinne Oulu-palstoille tuon autokauppanillittämisen kanssa. Täällä keskustellaan Kalajoki-näyttelystä ja arvuutellaan sen tulevaisuutta.

    • Huhhuhho

      Kirpputorilla tipahti vettä niskaan ku käytiin katteeleen. Toivottavasti löytyy näytrelylle paremmat tilat kuin kötyneen homeinen kirpputori josta tippuu vettä niskaan. Jäi kyllä viimeiseksi kerrakseen käynti siellä. Eikös tää omistaja oo muutenki joku kuuluisa autovaras ja tekee omanlaistaaan bisnestä johon sopis verottajan ja poliisin puuttua.

      • aijahah

        No älä ny! Eikö se ole helpompaa olla vaan kaikki päin pe*settä.


    • kevinkosteri

      Näyttelepä siinä....

    • EkiIsDaBomb

      Niin. Miksi näyttelijän Kalajoki-näyttelyä ei arvosteta? Sitä eivät arvosta:

      1. Kalajoen kunta
      2. Kirpparin pitäjä
      3. Tänne kirjoittelevat pitkäaikaistyöttömät (tietäjät tietää)
      4. Oululaiset autojobbarit
      5. Vävy ja perhe
      6. Poliisi, joka ei tutki
      7. Syyttäjä, joka ei syytä
      8. Tuomioistuin, joka ei tuomitse
      9. Laillisuusvalvojat, jotka eivät löydä laittomuuksia
      10. Hallitus

      Voimia näyttelijälle sinne jonnekin. Taistelu jatkuu, älä luovuta.

      • Menttaaliinstituuttista

        Yhdellä tänne kirjoittelevalla alkaa olla parta jo samaa luokkaa väinämöisen kanssa. Siinäpä tietäjä iänikuinen. Tänne kirjoittelee myös useampi lippisjuntti.


      • ErkinKansaValonKansa

        Tiedän tämän tietäjän. Hän vaikuttaa nykyisin pulkaariassa. Kalajoen väinämöinen, tietäjä iänikuinen ja myös ahojahdin uhri. Voimia sinne jonnekin ja arvostusta iänikuista.


    • KukaJahtaaNäyttelijää

      Haluaisin näyttelijän puolesta vastaukset ainakin seuraaviin kysymyksiin, koska tiedän vastuullisten lukevan tätä arvokasta ketjua:

      Kuka mykisti näyttelijän puhelimen?
      Kuka oli yrittänyt tietomurtautua näyttelijän facebookkiin?
      Kuka on käynnistänyt arvottoman ahojahdin?
      Ketkä jahtaavat näyttelijää?
      Kuka on salaliiton takana?

      Haluaako Suomi todella menettää näin paljon tietotaitoa Pulkaariaan? Jos tätä yhtä miestä kuunneltaisiin, olisi yksi jos toinenkin asia tässä maassa kunnossa. Saataisiin tuo kaikki oikeustaistelutarmo keskitettyä todellisiin ongelmiin.

      Voimia näyttelijälle sinne jonnekin!

      • 9786

        Älä viitsi yllyttää, Erkin jutut ovat olleet ihan tarpeeksi myötähäpeää aiheuttavia jo pitkään.


    • juujatuupi

      Olen syytön, olen syytön...ks. lähemmin juutuyuupi.

      • MikäOikeusvaltio

    • VisailiatHuomio

      Nyt seuraa kaikille tietäjille (kyllä, juuri teille) Kalajoki-näyttelyyn liittyvä sunnuntaivisa.

      Kuka kalajokinen suurmies on kysymyksessä?

      6 pisteen vihje:

      Hän on avoin.

      5 pisteen vihje:

      Hän on rehellinen.

      4 pisteen vihje:

      Hän on oikeudenmukainen.

      3 pisteen vihje:

      Hän on tasapuolinen.

      2 pisteen vihje:

      Hän kunnioittaa Suomen lakia.

      1 pisteen vihje:

      Hän vaatii Suomen lain kunnioitusta.


      Tietäjille ei ole luvassa palkintoja vaan ainoastaan iänikuista glooriaa. Kuka tietää vastauksen? Kuka on käynyt näyttelyssä? Kuka hallitsee paikallishistorian? Kuka on heikoin lenkki? Onnea osallistujille ja onnea myös eräälle tietäjälle - sinne jonnekin.

      • NarvanKatri

        Ei voi välttyä vaikutelmilta, että oot katkera.


      • Malkasilmässä

        Eki oli käynyt eilen MOL-galleriassa, muut käyvät MALL-galleriassa. Eki oli laskenut kauppakeskuksen pinta-alaksi 125 000 neliömetriä, oikea luku on kuitenkin 25 000 neliometriä. Taitaa vielä olla lääkkeissä hiomista, Pulkaariassa on kuitenkin sote erittäin hyvässä kunnossa, Ekin mukaan.


      • mitäpävaikutelmista
        Malkasilmässä kirjoitti:

        Eki oli käynyt eilen MOL-galleriassa, muut käyvät MALL-galleriassa. Eki oli laskenut kauppakeskuksen pinta-alaksi 125 000 neliömetriä, oikea luku on kuitenkin 25 000 neliometriä. Taitaa vielä olla lääkkeissä hiomista, Pulkaariassa on kuitenkin sote erittäin hyvässä kunnossa, Ekin mukaan.

        Minäkään en voi ja noin. Edes päin. Mikä sinua siinä miehessä kyrsii? Umpirehellinen kaveri, joka puhkuu asiat halki.


      • suomivanhus

        Ei ainakaan kepulaiseen voi tuota yhdistää?


      • hejvaan

        Toinen visa:

        1. Kuka on poliisipäällikön vaimo?

        2. Kuka erehdytti asiakkaansa vahingolliseen sopimukseen?

        3. Kuka vei vakuutusyhtiöstä vakuutusrahat, vaikka ei hoitanut todellisesti työtään?

        4. Kuka väitti vahingollisen sopimuksen allekirjoittamisensa jälkeen, että todistajat ehtii vielä lisätä?

        5. Kenellä on oikeudenkäyntiavustajalautakunnan myöntämä lupa ajella asioita?


    • vikaliittymä

      Johtavana yleiserikoisasaintuntijana ja konsulenttina sanoisin, että moninaisissa puuhastelet, mutta...

    • puklaaria

      Onko setä nunnaluostarissa? Sitruunaa.

    • ErkiVisa

      SUNNUNTAIN YLLÄTYSVISA!!!! Kuka Kalajokinen suurmies on kyseessä?

      8 pisteen vihje:

      Hän on eläkkellä oleva yritystalouden opettaja.

      7 pisteen vihje:

      Hän on eläkkeellä oleva yhteiskuntatalouden opettaja.

      6 pisteen vihje:

      Hän on elääkkeellä oleva markkinoinnin opettaja.

      5 pisteen vihje:

      Hän on eläkkeellä oleva asiakaspalvelun opettaja.

      4 pisteen vihje:

      Hän on eläkkeellä oleva liikunnan ja terveyskasvatuksen opettaja.

      3 pisteen vihje:

      Hän on eläkkeellä oleva kaupallinen johjaja (mikä yritys, siitä plussaa!).

      2 pisteen vihje:

      Hän on eläkkeellä oleva teollisuusjohtaja (mikä yritys, siitä plussaa!!!!).

      1 pisteen vihje:

      Hän on pitkäaikainen kuntapoliitikko ja todellinen oikeustaistelia.

      Kuka on tietäjä iänikuinen? Kuka hallitsee merkkihenkilöt? Onko Kalajoen historia hallussa vai pitääkö käydä näyttelyssä? Kuka on heikoin lenkki?

      Voimia sinne jonnekin!

      • Potkutkonkurssi

        Eki on eläkkeellä oleva työtön. Nuo johtajan pestit eivät Ekillä oikein onnistuneet ja niistä ei tullut "eläkevirkoja". Voihan niitä pätkätöitä noinkin luetella, Pulkaariassa on kaikki paremmin.


      • ÖizeenaikaanShyömään

        Ei pidä keljuilla, jos ei osaa edes kirjoittaa sanaa "taistelija." Kunhan hänhänhän tulee isiensä maille, hänhänhän näyttää sinulle närhen, no, lopun tiedät


      • RuiponperänKultaMurkku

        Ei se voi olla oikein saksalainenkaan, kun ohi kulkee maitolavan, ohi pottumaan, aijaijaijaijjaaa???


    • Huij

      Kirpputorin pitäjä ei arvosta näyttelyä. Aika paha.

    • Traakialainenslaavi

      Ei maksa kaupunti leinleitä näyttelynvuokraa! On mennyt kirjat sekasin! Ei oo muka tilaisuutta ja mahdollisuutta maksaa kirpparinäyttelyn 200 euron vuokrakuluja. On, on, jopa onkin. Kulttuurista on kuitenkin kyse.

      • lahtipainait

        Minunkaan vaimoni ei ymmärrä minua.


    • Sohvitäti

      Pakko vissiin ruveta opettelemaan noita kyynisiä aakkosia.

    • ZusieikunKusisukkanen

      En kyllä ymmärrä, vaikka "Hänen katseensa näkee pintaa syvemmälle". Ei auta, vaikka olis kuin kultturelli. Tai ees naturelli. Tai ees, no, siis...

    • KiitoksetNäytteliä

      Mitä kuuluu näytteliälle sinne jonnekin? Onko toivotettu voimia? Entä jaksamisia oikeustaistelussa?

      Voimat ja jaksamiset ovatkin nyt tarpeen, sillä näytteliä on joutunut syrjinnän kohteeksi. Kalajoen kaupunki ei ota kustannettavakseen arvokasta näyttelyä, jonka seiniltä löytyvät kiistattomat todistusaineistot. Asiaa on käsitelty, vatuloitu ja sipilöity lautakunnissa. Tuloksena kuitenkin turhauttava käsien peseminen.

      Kuinka paljon voi yksi mies kestää? Miksi kukaan ei arvosta näyttelyä? Miks Kalajoki ei hyvää hyvyyttään maksaisi näyttelyn kuluja? Näyttely on kuitenkin kiistatta maailman täydellisin paikallishistoriasta kertova kulttuurielämys, jonka sisältöä plagioidaan wikipediaa myöten.

      Voimia näyttelijä ja jaksamista. Olet ahkerin, oikeudenmukaisin ja tasapuolisin. Me kyllä arvostamme panostustasi. KIITOS!!!!

    • Urpokas

      Tämänpäiväinen kirjoitus, ei jumalau...

    • ajatuskintutisuttaa

      Mitä olisi Kalajoen historia ilman häntä? Mitä merkitsee kaupunkin pudjetissa 200 euroa kuussa? Turhempaakin rahaa panevat. Miksi minäkin joudun maksamaan yleveroa? Ja katsomaan A-stutiota.

    • OsallistunGustannuksiin

      Paljonko pitäis kaupunnin maksaa että setäerkki pysyisi Bulgariassa?

    • jeejeesaimi

      Ei voi välttyä vaikutelmalta, että nyt on turbulenssia ilmassa. Välillä on huonoja päiviä ja ollaan haavoittunutta enkeliä, sitten seuraavana päivänä koko maapallo on varmoissa käsissä ja katse näkee pintaa syvemmälle. Ja katso: siellähän se yksi vanha pölyttynyt muumio takapiruna vetelee langoista kaunaisin mielin ja ohjailee sivistyslautakuntaa ja kaupungin virkamieskoneistoa vastarintaan. Eipä silti, eihän Kalajoki-näyttelyä pidä eikä kannata kenen tahansa ammattitaidottoman käsiin jättää. Kun oikeus tapahtuu - ja sehän tapahtuu, sillä Suomella ei ole varaa menettää mainettaan maailman silmissä - niin miehen tilille pamahtaa miljardeja riihikuivaa ja silloin Kalajoki-näyttelystä, tuosta jo nyt ylivertaisesta kansallisaarteesta kehittyy jotain ylimaallista, sellaista jota meidän tavallisten tallaajien äly, ymmärrys ja käsityskyky ei kykene tajuamaan. Siinä jää silloin kiasmat ja kukkenheimit pikku kikkareina polun reunoille ja kaikkien kasvoilla paistaa onni, ilo ja autuus.

    • NäytteliähänSeTäällä

      Terveiset täältä pulkaariasta eli sieltä jostakin!

      t: näytteliä

    • arvostushukassa

      Kalajoen kaupungin suhtautuminen Kalajoki-näyttelyyn ja vetäytyminen millään tavalla tukemasta sitä, on jotakin aivan käsittämätöntä.

      Mitenköhän tuo olisi, jos Erkki Aho päättäisi, että kun tukea ei kerran löydy, hän tekee Kalajoki-näyttelyn aineistosta nätin nuotion jonnekin. Heräisiköhän joku päättäjistä silloin näkemään oikeasti Ahon tekemän työn ja näyttelyn arvon.

      Ja tälle Ahon herjaajalle ihan etukäteen tiedoksi, että en ole Erkki Aho. Turha siis lähetellä terveisiä Bulgariaan.

      Itse sen sijaan lähetän terveisiä sinulle herjaaja: Yritä päästä katkeruudestasi jo yli. Nimesi on esiintynyt Ahon blogissa, ei niin hyvässä yhteydessä, mutta se sinun pitää vain niellä. Olisit miettinyt toimintatapaasi ajoissa. Se ettei sinun toiminnastasi saa nättiä kertomusta, on ihan omaa syytäsi.

      • AuvoNaamallajaNuotiossa

        Avotulen teko on kielletty. Miten niistä edes saisi "nättiä" nuotioa? Rauhoitu ressukka.


      • Keksihankonen

        Ei täällä ketään herjata, vain ylistetään. Kalajoki-näyttely on todellinen kulttuuriteko ja blogi pelkkää jämäkkää asiaa! Kummallakaan ei ole mitään viihdearvoa.


      • EkisedänKaipuu

        Morjesta Erkki (arvostushukassa)!!! Voimia sinne jonnekin!


    • 90786

      Kuka voisi välttyä hänen tutkivalta katseeltaan?

    • evakkorekeilijä

      Nyt jo paapalla Bulgarian maajoukkuepaita päällä. Nopiaa toimintaa!

    • Tönöstelijä

      Lopullinen ratkaisu on edessä, saattaa olla että ukkelit katovat kirpparista. Mistä näppää kirpparisti parisataa euroa tilalle? Jääpähän rahat kuitenkin näyttelynkeksijälle. Tulevat varmaan tarpeeseen koska hintataso Suomessa on korkea.

    • uspestanikki

      Kyllä jumalauta hönttään pannaan meidän verovaroja muttei kulttuuriin.

    • kulttuuria

      Eikö näyttelylle olisi paras paikka Ventelän rakennuksissa kaupunki voisi mielestäni ostaa Erkiltä "törystä puhdistetun näyttelyn"varmaankin jollakin noin viidellätonnilla.

      • faltesmanni

        Joo sinnehän se passaa,kun jotain kahvilaa olivat sinne suunnittelemassa. Kalajoki-näyttely yhteen kamariin ja suosio ois taattu. Ja sinulle ympäri pyöreitä kirjoittava: tee oma ratkaisusi:yksi on tehnyt jo!


      • minkäkirjoittiinri
        faltesmanni kirjoitti:

        Joo sinnehän se passaa,kun jotain kahvilaa olivat sinne suunnittelemassa. Kalajoki-näyttely yhteen kamariin ja suosio ois taattu. Ja sinulle ympäri pyöreitä kirjoittava: tee oma ratkaisusi:yksi on tehnyt jo!

        Erkkikö tehnyt ratkaisun? Todistusaineisto ilman muuta kamarin seinille. Vallesmannit kuuluu navetan taakse niinkö erkki kirjoitti.


    • onkosamaasia

      Olen joutunut käymään taistelua Suomen valtiota vastaan jo noin 23 vuotta ja kärsimään Kalajoen kaupungin syrjinnästä n. 34 vuotta. Kun perheessemme tuli 7,2 miljoonan lottovoitto , niin ajattelin, että Jumala on sittenkin olemassa. Valitettavasti seurauksena oli neljännen käskyn kirous. Raha korvasi isän ja koko perhe hajosi. En ole osannut kasvattaa lapsiani oikein. Vika on minun.
      Näin Erkki kirjoittaa blogissaan. Minä olen luullut että vävy voitti lotossa, eikä perhe.

      • parempia.kayttokohteita

        Ei väärässä oleva voisi voittaa oikeudellisia kiistojaan, vaikka siihen käytettäisiin kuinka paljon rahaa tahansa. Sukulaiset ovat järkeviä kun eivät moiseen osallistu.


      • Sofistikko

        Luulit väärin. Jumalauta, ei sitä oo olemassakaan. Muutama satanen lottovoitosta olisi taannut ihanan vanhuuden appivanhemmille. Mikä on tilanne nyt?


    • herootesseolenminä

      Sivistyslautakunta on väärin valittu. Ei ole nimensä väärti. Rehti mies joutuu piileksimään itäisillä mailla.

      • kiitoskiitossltk

        No sivistyslautakunta on nyt kiitetty!


    • minäkylläarvostan

      Meni keturoilleen koko homma kun esteellinen syyttäjä ja lottovoitto tuhosi kauniin tarinan onnellisesta perheestä. Nyt hän ei voi enää koskaan edes tavata läheisiään.

      • epaonneavain

        Siinä nähtiin,raha ei tuo onnea.


    • SantsoPantsa

      Ei muuta kuin voimia taisteluun.

    • Leo58

      Erkki voisi olla armollisempi itselleen ja jatkaa elämäänsä. Ei hän ole ainoa konkurssin tehnyt yrittäjä Suomessa. Ainakin hän on yrittänyt johon monesta häntä herjanneesta ei edes ole. Tietysti hänen kirjoituksistaan paistaa läpi narsismi, jota on sitten pahempi parantaa, ja joka johtaa riitelyihin kaikkien kanssa. Kaupungin on mielestäni vaikea mennä tukemaa sellaisen henkilön näyttelyä, joka omassa plogissaan käy yhden miehen sotaansa koko valtiota vastaan.

    • inhimmillisyyskunniaan

      En ymmärrä miksei kaupunki pistä edes sitä Eu rahaa, 400 tonnia, Erkille? Keneltä se olis pois? Tuhansia tunteja näyttelyn töitä, satoja luettuja kirjoja ja itkettyjä öitä. Voimia sinne missä Erkki oletkaan.

    • SimpperinHuuko

      Kyllä se vaan niin on että kukaan ei ole profeetta omalla maallaan. Kalajoki-näyttely siirretään nyt Bulgaarriaan. Vanha sivistysvaltio osaa kyllä arvostaa aitoa käsityötä. Pitää vain vääntää tekstit kyrillisille kirjaimille. Ehkä uudet tulosteet voi liimata entisten päälle?

      • AEgilTheMan

        On siinä pulkaareilla ihmettelemistä kun tauluissa kurkistelee jättiläisukkoja talojen takaa ja seinille on tämmätty todistusaineistot bulgaariaksi.


    • VIskipasso

      Sais se kirpputorin omistaja lopettaa sen ihmisten lypsämisen ja auttaa sitä näyttelyn pitäjää. On se roisto äijä se omistaja. Eikö tuo lyö kohta luukut kiinni. Parkkipaikat tyhjää kun näyttely kiinnI.

      • Ekintaiteilua

        Eki kehuu plokissaan hänen näyttelyynsä kuvia maalannutta Markku Hakolaa Suomen parhaaksi muotokuvamaalariksi. Taiteilijamatrikkeli ei kuitenkaan tunne ollenkaan kyseistä herraa. Teosten mahdolliseen arvonmuodostukseen tällä on ratkaiseva vaikutus.

        http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/valintaperusteet.html


      • fifivalintaperusteet
        Ekintaiteilua kirjoitti:

        Eki kehuu plokissaan hänen näyttelyynsä kuvia maalannutta Markku Hakolaa Suomen parhaaksi muotokuvamaalariksi. Taiteilijamatrikkeli ei kuitenkaan tunne ollenkaan kyseistä herraa. Teosten mahdolliseen arvonmuodostukseen tällä on ratkaiseva vaikutus.

        http://www.kuvataiteilijamatrikkeli.fi/fi/valintaperusteet.html

        Erkilläkin on oikeus mielipiteisiinsä.


      • MyyköönPulkaariaan

        Erkin mielipiteillä ei määritetä näyttelyn arvoa jos "taideteokset" ovat joidenkin tuntemattomien tekijöiden töherryksiä. Julkisilla verorahoilla ei pidä seota Ahon hankkeisiin. Seuraavaksi alkaisi uusi valituskierre jossa varaton, ulosotossa oleva henkilö riitauttaisi taas kaiken.


      • tauluttalteen
        MyyköönPulkaariaan kirjoitti:

        Erkin mielipiteillä ei määritetä näyttelyn arvoa jos "taideteokset" ovat joidenkin tuntemattomien tekijöiden töherryksiä. Julkisilla verorahoilla ei pidä seota Ahon hankkeisiin. Seuraavaksi alkaisi uusi valituskierre jossa varaton, ulosotossa oleva henkilö riitauttaisi taas kaiken.

        No mitä uutta siinä olisi?Virkamiehille piisaisi oikeitakin töitä.


    • Lainanhakemuseisito

      Läpinäkevästä katseesta tykättin, varsinkin pulkaarit. On sivistyslautakuntakin melkoressu, ei osteta, ei tueta.

    • Possesiivisuhviksiko

      Miten sitä Erkin tietoa on tallannetu eritavoin?

    • HuukoSimpeleeltä

      Siipeensä saanut enkeli...

      • Ehdotonwinwin

        Minä autan Erkkiä ihan ilmaisella neuvolla. Näyttelyesineet ovat jo valmiiksi kirpputorilla niin nyt vaan hintalaput niihin "taideteoksiin" ja aamulla on jonot oven takana kun Erkin taiteesta tapellaan. Oikeusrähinöintiin liittyvät materiaalit voitaisiin polttaa uuden vuoden valvojaisissa jos Erkki tulisi sieltä jostain tuntemattomasta paikasta tänne näin tunnettuun paikkaan juhlapuheen pitoon.


    • päänsäpärjättelijät

      Jumala on sittenkin olemassa! Erki ei myykkkään näyttelyä kaupunkille. Näytelmä saa sittenkin jatkoa. Siinäpä kinutkoon sivistyslautakunnat, että myy myy. Pijä Erkki pääsi!

    • saasanuaettähohhoijakkaa

      Kerrassaan häpeällistä. Näyttelyä ollaan viemassä Mäntyrinteelle tai terveyskeskukseen. Mäntyrinteellä ei kukaan muista olevansa kalajokinen tai sitten muistaa Kalajoen koko historian ilman kuvia mustavalkoisena Tk:ssa taas, no tartteeko edes sanoa.

    • HannuKarpaloko

      Kyllä! Kaikki rikollisella toiminnalla saadut tuomiot Korkiassa oikeudessa kumnottva nurin. Tätä kaikki osattomat noudattakoon. MOT, MOT, MOT.

    • Hoöpeekoo

      Ei arvostanut hän itsekään, oli kåupalla hèlahoito, èi mènny kaupaksi.

    • ihmeteltävää

      On tuo kyllä törkeää hommaa Kalajoen kaupungilta. Siis näyttelyä ei oteta sinne, minne se selvästi Kalajoen historiakatsauksena kuuluisi, ja sitten vielä ilman näyttelyn omistajan lupaa ilmoitetaan, että näyttelylle "etsitään paikkaa". Miten voidaan etsiä paikkaa näyttelylle muiden toimesta, kysymättä Aholta mitään.

      Ahon mukaan nykyinen paikka on hyvä. Miksi Kalajoen kaupunki ei voi maksaa nykyisen tilan vuokraa, 200 euroa kuussa, vaan "näyttelylle etsitään paikkaa"?

    • taidetta

      Hienosti toteutettu nuo taulut, joissa samaan kuvaan on saatu sekä talo, että sen tunnettu asukas, ja mielenkiintoisia nuo taulujen vieressä olevat historiikit. Pelkkä muotokuva tai toisaalta pelkkä rakennus ei olisi yhtä kiinnostava. Taiteellista näkemystä on tekijöiltä löytynyt. Harmi ettei se, joka pystyy nämä asiat laajemminkin esittelemään, ole enää paikalla.

      .

      • itukk07549

        Yksi sieltä puuttuu, koska siellä ei ole taulua Ylitalon Kustusta. Olisse mahtava näky. Semmosta maalausta tultaisiin kattomaan jopa Sievistä asti.


      • kustukustujo
        itukk07549 kirjoitti:

        Yksi sieltä puuttuu, koska siellä ei ole taulua Ylitalon Kustusta. Olisse mahtava näky. Semmosta maalausta tultaisiin kattomaan jopa Sievistä asti.

        Ehheheh, vanha vitsi.


    • taiteilijaa

      Huvittavia nämä hinta-arviot; verotusarvo, hintapyyntö jne. Todellisuudessa arvo määräytyy sillä hetkellä, kun ostaja maksaa jonkun myyjälle sopivan nipun euroja (tosin tässä tapauksessa eurot taitaa mennä ulosottoon saman tien). MARKKINAT määrää hinnan!
      Jos myyjä tekee kaupungille tai kelle tahansa tarjouksen, voi vastaanottaja, oli se sitten kuka tai mikä tahansa, olla reagoimatta millään tavalla. Eihän autokaupankaan tarvitse välttämättä selitellä autoonsa kaupittelevalle, miksei kauppa kiinnosta.

      • aprikoitsija

        Niin, olisihan se kovin outoa, jos Kalajoen (tai mikä muu tahansa) kaupunki olisi jotenkin velvollinen ostamaan itselleen taidetta, kun joku kaupunkilainen sitä tarjoaa. Jouduttaisiin täysin kestämättömään tilanteeseen. Niitä omasta mielestään erinomaisen hyviä taitelijoita; maalareita, patsaan tekijöitä, laulajia, soittajia, näyttelijöitä, valokuvaajia, videon tekijöitä, posliinilautasen koristelijoita, neulojia, meikkitaiteilijoita yms. löytyy joka kylältä pilvin pimein. Jos yhdeltä kaupunki tarjouksen perusteella jotain ostaisi, niin tasapuolisuuden nimissä kaikilta taiteen tarjoajilta pitäisi ostaa myös. Ja jos nuo tarjotut taulut olisivat arvokkaita, niin jo aikoja sitten joku bisnesmies olisi ne ostanut siihen 50000 euron hintaan ja olisi myynyt ne jo eteenpäin ja rikastunut. Tai olisi järjestänyt niistä näyttelyn Ateneumiin, jossa olisi pitkät jonot maksavia taiteen ystäviä.


      • aprikoithöpöjä
        aprikoitsija kirjoitti:

        Niin, olisihan se kovin outoa, jos Kalajoen (tai mikä muu tahansa) kaupunki olisi jotenkin velvollinen ostamaan itselleen taidetta, kun joku kaupunkilainen sitä tarjoaa. Jouduttaisiin täysin kestämättömään tilanteeseen. Niitä omasta mielestään erinomaisen hyviä taitelijoita; maalareita, patsaan tekijöitä, laulajia, soittajia, näyttelijöitä, valokuvaajia, videon tekijöitä, posliinilautasen koristelijoita, neulojia, meikkitaiteilijoita yms. löytyy joka kylältä pilvin pimein. Jos yhdeltä kaupunki tarjouksen perusteella jotain ostaisi, niin tasapuolisuuden nimissä kaikilta taiteen tarjoajilta pitäisi ostaa myös. Ja jos nuo tarjotut taulut olisivat arvokkaita, niin jo aikoja sitten joku bisnesmies olisi ne ostanut siihen 50000 euron hintaan ja olisi myynyt ne jo eteenpäin ja rikastunut. Tai olisi järjestänyt niistä näyttelyn Ateneumiin, jossa olisi pitkät jonot maksavia taiteen ystäviä.

        Tuota tuota... et sitten osaa erottaa minkä tahansa kyläneulojan ja naamanmaskeeraajan käsitöitä selkeästä Kalajoen historiasta ja sitä esille tuovasta taiteesta.

        Voiko se ajatus ihan oikeasti tökätä jollakin noin nopeasti, vai onko sinulla sittenkin ihan omat syysi väheksyä Erkki Ahoa ja hänen työtään.


    • eialhaistamieltä

      Päiväni on mennyt jalojen aatosten parissa.

    • KalajoenVäinämöinen

      Mikä intressi Kalajoen kaupungilla oli ilmoittaa lehdessä anonyymisti, että Ahon näyttely etsii toista paikkaa? Omistaako Kalajoen kaupunki nykyään Kalajoki-näyttelyn? Eli Aho sai myytyä näyttelyn kaupungille?

      Asia tuskin on näin, koska plokissa oli tästä juttua. Alhainen veto kaupungilta. Kuinka paljon yksi mies voi kärsiä!?

      Voimia tuntemattomaan paikkaan!

      • Ekinsponsori

        Kalajoen kaupunki ei ilmoittele mitään noista näyttelyistä. Luuloja voi olla monenlaisia. Kirpparinpitäjä haluaa vuokransa tai heittää nuo töherrykset pihalle.


    • 8tonninakkunaremontti

      Mahtava näyttely! Mutta nyt hän kirjoittaa lopettavansa sen ikuisiksi ajoiksi. Kaupunki ja ym:t eivät ole tukeneet kulttuuritekoa. Vielä on pari viikkoa käydä katsomassa ennenkuin taideteokset katoavat jonnekin tuntemattomaan paikkaan. Pöllö lienee paikalla, vaikka ei isäntä. Toisaalta teokset ovat ennenkin putkahtaneet esille yllättävistäkin paikoista.

    • PeljätkääTe

      Taistelijan maanpako pahenee. Nyt mies on joutunut sellaiseen paikkaan, jossa ei ole nettiyhteyttä. Onko mies enää Pulkariassa vai kenties vielä tuntemattomammassa paikassa? Kuka tietää vastaukset?

      Toivottavasti näyttelijä palaa pian takaisin näyttelyyn, sillä häntä tullaan kohteleman sankarina. Sitä hän todellakin on. Sankari. Oikeustaistelun sankari. Mies, jota byrokraatit pelkäävät.

      VOIMIA!

      • Liitetietostotkulkevat

        Sankarimme pystyy postaamaan ilman nettiyhteyttäkin tärkeitä tietotuksia Pulkaariasta. Kuvat olivat nettiyhteyksien puutteesta johtuen mustavalkoisia. Toivottavasti siellä jossain on kuitenkin etes huussissa vessapaperia.


      • räksräksräks

        Etkö sinä kyllästy jo tuohon räkyttämiseen!


    • ArvaaOmaTilasi

      Pitäisi muistaa, että ihminen se on Erkkikin.

      • Tuomarieki

        Kait ne ihmisiä ovat myös ne Erkin jahtaamat "rikolliset" jotka ovat mukana hänen päivittäisessä itkuvirressään.


      • kierratys.kunniaan
        Tuomarieki kirjoitti:

        Kait ne ihmisiä ovat myös ne Erkin jahtaamat "rikolliset" jotka ovat mukana hänen päivittäisessä itkuvirressään.

        Hyvä että poliisikin jo ymmärtää laittaa Erkin lähettämän "todistusaineiston" suoraan asianmukaiseen paikkaan eli tuhottavaksi ilman käsittelyä ja arkistointia.


      • tutkintaanotettava
        Tuomarieki kirjoitti:

        Kait ne ihmisiä ovat myös ne Erkin jahtaamat "rikolliset" jotka ovat mukana hänen päivittäisessä itkuvirressään.

        Miksihän poliisi ei tutki tätä juttua. Ei tarvitse olla mikään erityinen älykkö ymmärtääkseen, että Erkki Aho todellakin on rikosten uhri ja että rikollisia tässä ovat ne, joiden pitäisi suojella ihmisten oikeuksia ja lain toteutumista.

        Lukekaa Ahon kirja, se kertoo paljon laillisuusvalvonnan tilasta näillä lakeuksilla. Muutama kun pääsee jylläämään, niin seuraavilla ei ole ballseja puuttua edellisten päätöksiin, vaan vedotaan niihin jo tehtyihin vääriin päätöksiin ja sanotaan, että asia on jo käsitelty. Joku esti valveilla olleen ja rehellisen tutkijan toimet myös Etelä-Suomessa. Kun jäljet johtavat selkeästi niin kauas kuin laman ja pankkikriisin aikaan ja sen aikaisiin valtion toimiin, niin kukakohan niistä naruista vetelee. On siinä pienet kyläpoliisit ja vähän isomman citynkin koppalakit kovan paikan edessä, kun näkevät Erkki Ahon todisteista, mitä on tapahtunut, mutta pitäisi käydä isoa koneistoa vastaan. Siinä on helpompi kun vain sanoa, että asiasta on jo tehty päätös.

        Ihan hirveä juttu.

        Joku ivaa Ahoa sanomalla häntä sankariksi, mutta todellisuudessa Aho on tämän kaiken kestäneenä ja yhä omilla jaloillaan seisovana suuri sankari. Jos tämä ivailija ei tätä asiaa kykene näkemään, se on hänen oma häpeänsä, joskin ihan suoraan sanottuna vaikuttaa siltä, että tämä ivailija on itse osa kuviota.

        Antakaahan lottovoittajat Erkille 50 000 euroa rahaa lakimiehen palkkaamiseen, niin tulette varmasti näkemään, että oikeustaistelija ei ole ollut väärässä.

        Ja ei, en ole Erkki itse, eli ihan turha aloittaa sitä laulua taas.


      • rajanvetoa
        Tuomarieki kirjoitti:

        Kait ne ihmisiä ovat myös ne Erkin jahtaamat "rikolliset" jotka ovat mukana hänen päivittäisessä itkuvirressään.

        Jaa-a, se on siinä ja siinä ainakin tämä, että ovatko toimineet ihmismäisesti.


      • TutkittavaÄlykkökö
        tutkintaanotettava kirjoitti:

        Miksihän poliisi ei tutki tätä juttua. Ei tarvitse olla mikään erityinen älykkö ymmärtääkseen, että Erkki Aho todellakin on rikosten uhri ja että rikollisia tässä ovat ne, joiden pitäisi suojella ihmisten oikeuksia ja lain toteutumista.

        Lukekaa Ahon kirja, se kertoo paljon laillisuusvalvonnan tilasta näillä lakeuksilla. Muutama kun pääsee jylläämään, niin seuraavilla ei ole ballseja puuttua edellisten päätöksiin, vaan vedotaan niihin jo tehtyihin vääriin päätöksiin ja sanotaan, että asia on jo käsitelty. Joku esti valveilla olleen ja rehellisen tutkijan toimet myös Etelä-Suomessa. Kun jäljet johtavat selkeästi niin kauas kuin laman ja pankkikriisin aikaan ja sen aikaisiin valtion toimiin, niin kukakohan niistä naruista vetelee. On siinä pienet kyläpoliisit ja vähän isomman citynkin koppalakit kovan paikan edessä, kun näkevät Erkki Ahon todisteista, mitä on tapahtunut, mutta pitäisi käydä isoa koneistoa vastaan. Siinä on helpompi kun vain sanoa, että asiasta on jo tehty päätös.

        Ihan hirveä juttu.

        Joku ivaa Ahoa sanomalla häntä sankariksi, mutta todellisuudessa Aho on tämän kaiken kestäneenä ja yhä omilla jaloillaan seisovana suuri sankari. Jos tämä ivailija ei tätä asiaa kykene näkemään, se on hänen oma häpeänsä, joskin ihan suoraan sanottuna vaikuttaa siltä, että tämä ivailija on itse osa kuviota.

        Antakaahan lottovoittajat Erkille 50 000 euroa rahaa lakimiehen palkkaamiseen, niin tulette varmasti näkemään, että oikeustaistelija ei ole ollut väärässä.

        Ja ei, en ole Erkki itse, eli ihan turha aloittaa sitä laulua taas.

        Onko laki ihmisten palkat nousseet. Tuolla 50 tonnillahan sai autokauppaan lukuisia lakimiehiä Oulusta ja ympäristöstä. Sillä rahalla Erkkipoika olisi todella saanut ainakin yhden laki ihmisen. Loppöutolksena ikuinen valitus ja syyttely, niinhän? Erityinen älykkö? Niinpä niin, sinäpäs sen sanoit.


      • Mitä_odotat
        rajanvetoa kirjoitti:

        Jaa-a, se on siinä ja siinä ainakin tämä, että ovatko toimineet ihmismäisesti.

        Voisitko yksilöidä henkilöt, jotka eivät ole toimineet "ihmismäisesti" ja mitä sillä tarkoitat? Olisi mielenkiintoista kuulla lisää.


    • arvostusup

      Varsinaiseen teemaan palatakseni, tämän päivän ploki on jo saapunut. Siinä lisä näyttelyyn, itse erkki ja tönö! Pieneltä kyllä näyttää asuinrakennukseksi, liittyykö otokseen jotakin salaista sympoliikkaa? Sähköt taas katkaistu, ei tehtä sopimuksia, on se yhtä helevettiä ihmisen elämä. Onneksi hän ei ole kuitenkaan ummikkona ulkomailla, koska hänellä on tiettävästi hyvä kielipää.

    • Ulkokuntapaikkalainen

      Kävin kattomassa, mutta mitäpä iloa siitä on kun ei ole kukaan selostamassa.

      • eiriitelyä

        Jos kaupunki antaisi/vuokraisi tilat näyttelyyn kuka/mikä
        - vastaisi sisällöstä (olisiko kaupunki vastuussa?)
        - tutkii yleensäkin, ettei sisällössä ole esimerkiksi ketään loukkaavaa
        - valvoisi, opastaisi, kertoisi/esittelisi, siivoaisi jne.
        - maksaisi vakuutukset
        - olisi vastuussa ilkivallasta tms. Järjestäjä vai tilojen luovuttaja?
        - päättäisi kestosta (vuosi tai enemmän/vähemmän)
        Sijoitettiinpa kapunkin tiloihin mitä hyvänsä näyttelyä tms. kait vähimmillään nämä asiat pitäisi olla selvillä jo etukäteen.


      • impolanhappokylpy
        eiriitelyä kirjoitti:

        Jos kaupunki antaisi/vuokraisi tilat näyttelyyn kuka/mikä
        - vastaisi sisällöstä (olisiko kaupunki vastuussa?)
        - tutkii yleensäkin, ettei sisällössä ole esimerkiksi ketään loukkaavaa
        - valvoisi, opastaisi, kertoisi/esittelisi, siivoaisi jne.
        - maksaisi vakuutukset
        - olisi vastuussa ilkivallasta tms. Järjestäjä vai tilojen luovuttaja?
        - päättäisi kestosta (vuosi tai enemmän/vähemmän)
        Sijoitettiinpa kapunkin tiloihin mitä hyvänsä näyttelyä tms. kait vähimmillään nämä asiat pitäisi olla selvillä jo etukäteen.

        Mutta konsulttiapuhan on saatavilla.


      • avuttomuuskovaivaa
        eiriitelyä kirjoitti:

        Jos kaupunki antaisi/vuokraisi tilat näyttelyyn kuka/mikä
        - vastaisi sisällöstä (olisiko kaupunki vastuussa?)
        - tutkii yleensäkin, ettei sisällössä ole esimerkiksi ketään loukkaavaa
        - valvoisi, opastaisi, kertoisi/esittelisi, siivoaisi jne.
        - maksaisi vakuutukset
        - olisi vastuussa ilkivallasta tms. Järjestäjä vai tilojen luovuttaja?
        - päättäisi kestosta (vuosi tai enemmän/vähemmän)
        Sijoitettiinpa kapunkin tiloihin mitä hyvänsä näyttelyä tms. kait vähimmillään nämä asiat pitäisi olla selvillä jo etukäteen.

        Onpahan nuo kaupungit kykeneviä ratkomaan isompiakin asioita. Kalajokiko ei tällaiseen pysty?


    • vortumeleniavattavalli

      Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Jumala on sittenkin olemassa. Bulkariaan ollaan vetämässä sähköt!

    • oivoim

      Kirpputorin pitäjä se se ajelee rämällä autolla ja esittää kunnollista yrittäjää. Todellisuudessa umpikiero huijari joka jätti työntekijöilleen palkat maksamatta ja jonka touhu ei kestä päivänvaloa. Uus uhri kerroksessa.

      • Väenämöene

        Heitäppä jo jappasemasta tällaista potaskaa. Miten tämä liittyy sedän upeaan näyttelyyn? Ei mitenkään. Jutelkaamme siis näyttelijän kuuluisasta näyttelystä ja kuinka sitä ei arvosteta!

        Voimia bulkaariaan!


    • vaikutelma

      Kaupungin olisi parasta pysyä erossa Erkin näyttelystä, sillä seurauksena on vain valitusta moitteen perään.

    • järkinäyttely

      Kaupunki voisi ostaa Kalajoki-näyttelystä pienoismalleja ja muutaman piirroksen ja maalauksen sopuhinnalla (puhutaan kympeistä ja satasista), mutta ei noita talojen takaa kurkistelevia ukkoja. Vanhoja valokuvia löytyy pilvin pimein muualtakin. Mitään oikeustaistelujen todistusaineistoja ei tarvita eikä ketään kertomaan niistä oikeustaisteluista. Tuollaisen kaupan kaupunki voisi mielestäni tehdä. Missään tapauksessa näyttelyä ei pidä tukea sentilläkään tuollaisessa muodossa kuin se nyt on.

    • UlukoKalla

      Pappahan pyysi kalajokisia ottamaan kantaa näyttelyyn. Kai näin ulkopaikkakuntalaisenakin voin todeta, ettei kunnan pidä sekaantua moiseen kirpparinäyttelyyn millään tapaa.

    • eilusikkaasoppaan

      Omituista. Myyjällä keittää, kun ostajaksi tyrkytetty ei halunnut ostaa. Miksi olisi ollut pakko ostaa?

    • eiotetariskiä

      Jos näyttely nykysisällössä sijoitetaan kaupungin päätöksellä kaupungin tiloihin, tulee kaupungista osallinen ja vastuullinen siitä. Ei ole veronmaksajan etu.

      • impilänhamppuöljyt

        Mutta entäpä jos Puoskari kurkkisi taulussa kaupungintalon takaa, ja Raili hieman taaempana, eiköhän kaupat syntyis tai tilat löytyis?


    • köhköh

      Köh.. Nuo tuulimyllytkään ei taida olla veronmaksajien etu. Pikkasen enempi rassaa kukkaroa.

      • raitfaittöri

        Niinpä, tuulimyllyissähän olisi joutilasta tilaa näyttelylle. Lisäksi pitäisi saada se Suomen paras muotokuvamaalari rustaamaan Erkkisetä tuulimyllyn takaa kurkkimaan. Pienempi rakennus ei paikkakunnan suurmiehelle piisaa, ei mikään bulkaarialainen tönö, mikä lokissa näkyi. Näyttely sinänsä on ihan ok.


    • KissalanPojat

      Sedän lokia ja näyttelyä kehuttu yli 300 viestin verran. Kumpa setä tietäisi niin varmasti piristyisi. Eläköön lokittaja ja oikeustaistelun kiistaton veteraani. Vielä sinä setä niille näytät!

      Voimia sinne jonnekin, missä ikinä lienetkin. Voimia ja siunausta. Voimia ja pitkää ikää! Voimia sedälle vielä kerran. On se setä melkoinen. Oikea sekä aurinkoinen!

      • Inmemorialistikö

        Niin, ja tee maali, tee maali, tee junkkarit maali! RIP.


    • YläpaineKoholla

      Mitä se tarkoittaa kun Hän kirjoittaa että on kerran viranomaisten toimesta yritetty tappaa? Siis näytteille panija ei näyttelyä? En ole katkera, mutta kuitenkin...

    • kirpparikävijä

      Kun Erkki on Bulgariassa, pienoismalleja uskaltanee nyt pysähtyä tarkastelemaan ilman pelkoa että joutuisi tekemisiin myös todistusaineiston kanssa?

      • uuperotkin

        Mutta esittelijää uupuu. Sen mukana kaikki.


    • kommeljanttari

      Mitä nyt pikkusen kommentoin...

    • njetponimai

      Kuulemma taas näyttely muuttaa majaa, Tyhjä huoneisto odottaa taideteoksia. Ei ymmärrä kaupunki kulttuuria.

    • HyväSetä

      Setä se on melkoinen. Puhelinlinja on vedetty sinne jonnekin ja nyt on tehty sähköopsimus. Vain setä voi tehdä tuollaisia opsimuksia. On hän melkoinen, oikea setä aurinkoinen.

      Mutta miksi asunto on ilman sähköjä ja lämpöjä sekä tyhjillään? Sinnekö se näyttely nyt perustetaan? No kävi miten kävi, minä tuen näyttelijää. On hän ihmeellinen mies! Varsinkin, kun tekee noita opsimuksia!

      • ObsObs

        Kyllä minullakin on muutama opsimus vara antaa taidenäyttelyyn. Pöllönperä vain auki.


    • HeikkiHelppo

      Ei ole helppoa, ei tosiaan.

    • Adjektiivisuperlatisti

      Valtavaa, hirvittävää, tuskallista, erittäin vaikeaa, erittäin tuskallista, ei oo helppoa oikeutta janoavalla. Soomannit pitäis kuulemma tehdä, kun sipiläkään ei auta, jumalauta!

    • Hummeriukko

      Tervemenoa vaan näyttely, en jää kaipaamaan! Ihan oikein että julkisista varoista ei tueta yhtään kenenkään oikeustaisteluja järjestelmää vastaan. Jos omat rahat ei riitä näyttelyn ylläpitoon ja sen takia töryt pitää pakata pois kirpputorilta, niin turha siitä on syyttää "Kalajoen kaupungin toimenpiteitä"

    • Arvostelia

      Ikävä huomata poistettujen viestien määrästä, että tänne tullaan vaan ilkkumaan aikamme suurmiestä. Ylläpitäjä joutuu tekemään ylitöitä pitääkseen keskustelun asiallisena ja huolehtii samalla, ettei joudu itse rosikseen salliessaan asiatonta keskustelua.

      Jokainen, joka haluaa täällä vain nimitellä ja haukkua, voisi miettiä kontollaan, kuinka ankeaa olisi saada törkeästä kunnianloukkauksesta 75 päivän ehdoton vankeusrangaistus. Kaikenlainen kiusaaminen saa luvan loppua. Sen sijaan jatkakaamme asiallista keskustelua Suomen parhaimmasta ja julkisen avustuksen ulottumattomissa olevasta näyttelystä eli Kalajoki-näyttelystä.

      Näyttelijän mukaan Kalajoki-näyttely on pystyssä enää viikon. Sitten se oli siinä. Laadukas näyttely, laadukkaat pienoismallit, laadukkaat (ja taidokkaasti tehdyt) maalaukset (joissa jättiläiset kurkkivat talojen takaa), itse tehdyt (huom.) selostukset, valokuvat ja totta kai myös todistusaineistot pannaan pakettiin ja pois ikuisiksi ajoiksi. Ja miksi? Koska Kalajoen kaupungin toimenpiteet. Kaupungin olisi tarvinnut aukaista vain pikkasen kukkaronnyörejä, antaa tarvittava avustus ja näyttelijä olisi voinut pyörittää toista elämäntyötään - ensimmäinen työ kun onnistuu onneksi sähköpostilla.

      Esitänkin vetoomuksen meidän kaikkien puolesta: Kalajoen kaupungin päättäjät, eikö teitä yhtään hävetä???? Auttakaa Kalajoki-näyttelyä ja pelastakaa arvokas kulttuuriperintö (sekä oikeustaistelu).

      • liitervahvapiimä

        Kyllä se näyttely putkahtaa taas esiin jostakin, olihan se jossakin ihmeen löttälässäkin ja löysi tiensä kaupungin keskustaan peräti kirpputorille. Kaveri kerää voimia ja taas saamme nauttia näyttelystä ja asiantuntevasta esittelystä mahdollisesti hänen kotonaan, jossa sille on kuuleman mukaan nyt järjestyneet hyvät tilat.


      • 5474

        Erkkihän noita kunnianloukkaustuomioita on keräillyt, useampiakin. Hyvä syy olla tukematta toimintaa.


      • woihanweljet
        5474 kirjoitti:

        Erkkihän noita kunnianloukkaustuomioita on keräillyt, useampiakin. Hyvä syy olla tukematta toimintaa.

        Niin mutta kaikki rikollisen toiminnan johdosta.


      • Luuserisyyttäämuita

        Rikollisen toiminnan johdosta juurikin ne tuomiot napsahtelevat, kuten kävi Ekinkin kohdalla. Jos Aholla olisi edes vähän selkärankaa niin hän myöntäisi tuomiot oikeiksi.


      • MillainenSääSiellä

        Hölynpölyä, se "ylläpitäjä" on automaatti, joka tunnistaa sopimattomia sanoja ja sanayhdistelmiä. Kokeile vaikka. Kuka on saanut törkeästä kunnianloukkauksesta 75 pv ehdotonta vankeutta?


      • hölypölyautomaatti
        MillainenSääSiellä kirjoitti:

        Hölynpölyä, se "ylläpitäjä" on automaatti, joka tunnistaa sopimattomia sanoja ja sanayhdistelmiä. Kokeile vaikka. Kuka on saanut törkeästä kunnianloukkauksesta 75 pv ehdotonta vankeutta?

        Ei ainakaan ekisetä, tuomiohan oli ollut ehdollinen, ymmärrys ei oo riittänyt, "muutettiin ehdonalaiseksi."


    • antreasalamummu

      Edes säälikää Erkkiä, ei ole miehellä helppoa, ei näyttelyä tueta, vain koti tyhjänä odottaa häntä.

    • PopRikohvi

      Katoppa perjantain plokia: "Jotta Suomi voidaan palauttaa oikeusvaltioiden joukkoon niin käsitykseni mukaan ainoa keino on "eugenschaumanit." Ollut kuulemma eri mieltä neljän (?) käskyn toteutuksesta vaimon kanssa, miten se 5. käsky kuuluukaan, kenet nyt ollaan viemässä navetan taakse? Niin, miksi kaverin pöllönäyttelyä pitäisi yhteiskunnan tukea? Minä ymmärrän täysin hänen "läheisiään."

      • 5474

        Pitäisiköhän ottaa jo maahantullessa talteen eikä vasta sitten kun ehkä selviää kuka valikoituu "Bobrikoviksi"? Ehkä kohde haluaakin päästä tutkintaan, jotta on taas uutta valitettavaa.


    • säätöjapoikkeus

      Mixi erkin vastineet säännöllisesti poistetaan?

      • Puppugeneraattori

        Yxi syy: sopimattomia, kaxi syy kirjoittelee muuten vaan puppua. Mistä sinä mixi tiedät, että erkin vastineet poistetaan?


    • Öisinmävalvon

      Varjot käy huoneessain?

    • Säkittäynnä

      Kenestähän mahtaa tulla uus Poprikohvi? Tienneekö sitä edes vanhaerkki.

    • NikolaiIvanovitsi

      Vaviskaa, oikeustaistelija on tulossa!

    • lähtisoteasiakas

      Olisi ollut enemmän kuin kohtuullista, että o-taistelija olisi saanut edes yhden kerran oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin. Nyt näyttely poistuu määräämättömäksi ajaksi. Herrojen elämä näyttää olevan helppoa eikä perusoikeuksista piitata pätkääkään.

    • TuuliPusero

      Jykevät lukot ja kulunvalvonta; eihän kaveria ole taas lainvastaisesti otettu koppiin vai pyrkiikö joku kimppuun? Hän menee uutta ja outoa reittä pitkin ihmisoikeuksiin. Enää 5 vrk aikaa tutustua maailmanhistorian ainoaan kalajokisnäytelmään, kiirehtikää ihmiset! Tätä mieltä ilmeisesti Hän: kuolemanrangaistus käyttöön!

      • urheilijahuipulla

        Vauhti vain kiihtyy ja panokset kovenee. Tätä on Suomi 100v. ja Kalajoki (Bulgariasta katsottuna) vuonna 2017. Ei hyvältä näytä, mutta mitä muutakaan saatoimme odottaa.


      • turpallisetrenkaat
        urheilijahuipulla kirjoitti:

        Vauhti vain kiihtyy ja panokset kovenee. Tätä on Suomi 100v. ja Kalajoki (Bulgariasta katsottuna) vuonna 2017. Ei hyvältä näytä, mutta mitä muutakaan saatoimme odottaa.

        Hänhänhänhän vain "tunustuu" maaseudun rauhaan.


    • 90kgsyyskuu17menijo

      Onko ruvennu törsäämään, paino kolme pv ennallaan?

    • hömöhessi

      Nyt kaikki vanhasta muistista kipinkapin entiseen viinakauppaan se on enää 4 päivää kun autuus loppuu! Kaupungin historia painuu unholaan. Päivät käyvät vähiin.
      .

    • PuhvaloPil

      Dead or alive, kas siinäpä pulma, sanois seikspiör.

    • sanimani

      Ekinä minä tulisin takaisin paperittomana ja eläisin herroiksi lopun elämää ja nauraisin paskasen naurun tällä palstalla ruikuttaneille.

      • asyylialainen

        Vaikuttaisi hyvältä keinolta. Juttelis vain pulkariaa poliisille, joka ei tutki. Pitäis ehkä vähän ulkonäköä muuttaa, mutta siihen taitaa laihdutusprojekti tähdätäkin! On se todella ovela mies! Rahaa tulisi sossusta ja kelasta, ovista ja ikkunoista ja hyysääjiä piisaisi. Täytyisi vain malttaa jättää oikeustaistelut loppuiäksi. Se taitaa kuitenkin olla mahdotonta ja siihen koko homma sitten kaatuukin.


      • KarvanMarssi
        asyylialainen kirjoitti:

        Vaikuttaisi hyvältä keinolta. Juttelis vain pulkariaa poliisille, joka ei tutki. Pitäis ehkä vähän ulkonäköä muuttaa, mutta siihen taitaa laihdutusprojekti tähdätäkin! On se todella ovela mies! Rahaa tulisi sossusta ja kelasta, ovista ja ikkunoista ja hyysääjiä piisaisi. Täytyisi vain malttaa jättää oikeustaistelut loppuiäksi. Se taitaa kuitenkin olla mahdotonta ja siihen koko homma sitten kaatuukin.

        En ymmärrä mitä oikeuksia assyyrialaisilla on poiketa palstoilla?


    • hiiiisriöllitöpest

      Valtiopetos on tosiasia. Suomi on rikollisten käsissä. Kertoo Hän.

    • HessuHöpö

      Kuuklettakaa sana valtiopetos; vieraan vallan hyväksi? Ressu mikä ressu.

    • lopunajanenteet

      Viimeiset ajat ovat käsillä: vain kolme päivää! Paino on ryöstäytynyt. Taas.

    • arvostettukko

      Näyttely vetäytyy telakalle "tuntemattomaksi" ajaksi. Äkkiä kirpputorille kattomaan kun vielä kerkiää!

      • Lautatarhaaja

        Paikka on ollut tuntematon jo toista kuukautta ja nyt aikakin menee tuntemattomaksi. Aivan uusille tasoille ja sfääreille mennään. Kohta perusturvajohtaja Lautakunta saa pitkän nenän.


    • eiköhänriennetä

      Joutukaa sielut, enää 2 päivää armonaikaa jäljellä.

    • tramptrumpppuu

      Kauhistuttaa tuo TRumpin julistus Juutalaisten pääkaupungista. Örkkiä tässä kaivataan.

    • EVVVKoo

      Sitä saa, mitä tilaa. Jos ei tilaa, ei tartte maksaakaan. Naurettavan näköisiä .

    • rossanutti125

      Kilosatarammaa hän hyötynyt, kävelemällä kotiin? Kaikki hyvä loppuu aikanaan, päivä vain...

    • MinäSeOlin

      JA SITTEN ILMOITUSLUONTOISTA ASIAA: Maailman kuuluisin ja parhain paikallishistoriasta kertova näyttely on huomenna viimeistä päivää esillä. Puhumme tietysti mistäpä muustakaan kuin Kalajoki-näyttelystä. Huomenna viimeistä päivää auki ja tarjolla on parhaimpien taiteilijoiden teoksia (jättiläisiä ja pikkutaloja) sekä paikallishistoriasta kertovia tarinoita. Näyttelyn todellinen kruununjalokivi on seinällä olevat todistusaineistot.

      Nyt jokainen huomenna näyttelyyn, ihmettelemään ja ihastelemaan. Onkohän näyttelijä paikalla? Huomisen jälkeen näyttely kätketään tuntemattomaksi ajaksi tuntemattomaan paikkaan! Eikä siinä vielä kaikki! Näyttelyn kehittäminen jatkuu. Näyttelijällä on visio: tehdä näyttelystä MAAILMANKAIKKEUDEN parhain. Sen minäkin haluaisin joku päivä nähdä.

      Voimia näyttelijälle ja kaikki huomenna näyttelyyn! Kiitos! Ja jumalan rakkautta!

    • eevanaatami

      Kova poika oot toisteleen nuita juttuja, ei sulla mittään omasta päästä kehitettyä löyry?

    • Löyryylöyryy

      Sieltä omasta päästä on koko näyttely.

    • huippukivagalenteri

      Terveisiä. Persieestä.

    • hirveäätuhlausta

      Onpa Erkki Aho kyllä koonnut kattavan ja hienon näyttelyn Kalajoen historiaa koskien. Ja se tietomäärä, ei taida yhdelläkään yksittäisellä muulla kalajokisella olla sellaista. Kalajoen kaupunki on kyllä aika ymmärtämätön kun ei hyödynnä Erkki Ahon näyttelyä ja Aholla olevaa tietoa.

      • ayieg

        Varsinaisestihan suuri osa kyseisten blogikirjoitusten sisällöstä ei edes ole tietoa, vaan pelkkiä väitteitä, joista on poliisin ja oikeuslaitoksen käsittelyssä aiheutunut oikeudellisia seuraamuksia vain kirjoittajalleen, ei kirjoitusten kohteille.


    • hiiizkaming

      Humala on sittenkin olemassa! Kaisakämäräinen voitti Tarja Trompratseevan!

    • AhoIsBest

      Keskustelua näyttelystä ja sen taitavasta näyttelijästä. Ei mistään hiihtotuloksista. Lukekaa otsikko! Tämä ei ole mikään urheilupalsta.

    • oikeassataitaaolla

      Olen lueskellut noita Erkki Ahon blogeja vuosien varrella aina välillä, mutta vasta nyt nykyään olen alkanut käsittämään mistä jutussa on ollut kyse. Täällä jotkut solvaavat Ahoa mutta heidänkin kohdallaan taitaa olla niin etteivät he ole ymmärtäneet sitä, että mistä tässä puhutaan. Itse en onneksi silloin kun en Ahon juttua vielä oikein ymmärtänyt, tuollaiseen sortunut, vaikka välillä ajattelinkin, että ei kai nyt yhden ihmisen kohdalle voi kaikki tuo sattua. Ahon kannattaisi tehdä joku selvempi selostus asiastaan. Ei ne taida poliisitkaan päästä tästä muutenjyvälle kuin ei myöskään oikeuden tuomaritkaan. Kirjansa olisi varmaakin mielenkiintoinen, mutta ei taida kelvata sellaisenaan oikeudelle.

      Harmi että näyttely poistuu ihmisten saatavilta.

      • kyselijäjäjäjää

        Mitä niistä jutuista tarkoitat? Siis mistä sun mielestäs on kyse? Kiinnostaisi kuulla.


      • oikeassataitaaolla
        kyselijäjäjäjää kirjoitti:

        Mitä niistä jutuista tarkoitat? Siis mistä sun mielestäs on kyse? Kiinnostaisi kuulla.

        Rikollisuudesta.


      • Helppiätarvitaan

        Voisiko joku perunkirjoittajan tai asianhoitajan koulutuksen suorittanut henkilö avustaa Ekiä kirjoittamaan selväjärkisen tiivistelmän tuosta mittavasta aineistosta? Epärehellisiin asianajajiin tai lupalakimiehiin ei voi luottaa. Vielä jos jostain vakuutuksesta saisi maksettua (jos saldoa riittää) omat tuomarit niin sillä voisi olla vaikutusta lopputulokseen. Motoksi tällaiseen toimintaan sopii mielestäni hyvin "Omin käsin onneen!".


      • warmamarssi
        oikeassataitaaolla kirjoitti:

        Rikollisuudesta.

        Kenen?


      • eiainakaansiltä
        Helppiätarvitaan kirjoitti:

        Voisiko joku perunkirjoittajan tai asianhoitajan koulutuksen suorittanut henkilö avustaa Ekiä kirjoittamaan selväjärkisen tiivistelmän tuosta mittavasta aineistosta? Epärehellisiin asianajajiin tai lupalakimiehiin ei voi luottaa. Vielä jos jostain vakuutuksesta saisi maksettua (jos saldoa riittää) omat tuomarit niin sillä voisi olla vaikutusta lopputulokseen. Motoksi tällaiseen toimintaan sopii mielestäni hyvin "Omin käsin onneen!".

        Ainakaan kalajokisesta lupalakimiehestä ei siihen hommaan ollut. Näin kertoo Eki itse ja sama vahvistetaan Oulu-palstalla.


      • AntaapaTullaNyt
        oikeassataitaaolla kirjoitti:

        Rikollisuudesta.

        Nyt menee mielenkiintoiseksi. Kerropa lisää, ketkä mielestäsi ovat rikollisia. Rohkeasti vaan.


      • HelppiäSulle
        Helppiätarvitaan kirjoitti:

        Voisiko joku perunkirjoittajan tai asianhoitajan koulutuksen suorittanut henkilö avustaa Ekiä kirjoittamaan selväjärkisen tiivistelmän tuosta mittavasta aineistosta? Epärehellisiin asianajajiin tai lupalakimiehiin ei voi luottaa. Vielä jos jostain vakuutuksesta saisi maksettua (jos saldoa riittää) omat tuomarit niin sillä voisi olla vaikutusta lopputulokseen. Motoksi tällaiseen toimintaan sopii mielestäni hyvin "Omin käsin onneen!".

        Vai, että ihan perunkirjoittajan koulutus pitää olla selväjärkisen tiivistelmän tekoon . Mikähän se sellainen koulutus mahtaa olla, ja missä sitä annetaan?
        Valmiit selväjärkiset tiivistelmät löytyvät eri oikeusasteiden tuomiolausekkeista. Lue niitä, ne ovat julkista aineistoa.


      • tulemaan
        AntaapaTullaNyt kirjoitti:

        Nyt menee mielenkiintoiseksi. Kerropa lisää, ketkä mielestäsi ovat rikollisia. Rohkeasti vaan.

        Näethän tuota itsekin nuo nimet tuolta Erkin plokista ja Oikeuslaitos ja poliisi -blogista.

        Mielenkiintoista kyllä.


      • AntaapaTullaNyt
        tulemaan kirjoitti:

        Näethän tuota itsekin nuo nimet tuolta Erkin plokista ja Oikeuslaitos ja poliisi -blogista.

        Mielenkiintoista kyllä.

        Kysyinkin sinun sinun mielipidettäsi, vai oletko Erkki?


    • TuomoLauselma

      Viittitkö julkaista ne lausekkeet? Olis mukava lueskella ne.

    • Kandahari

      Setä ei ole päivittänyt lokia. Onko syytä epäillä salaliittoa? Onko ruumiinpesuryhmä käynyt siivoamassa sedänkin? Kuka tietää? En minä ainakaan?

      Voimia sedälle sinne jonnekin.

    • Strössöö

      Tervetuloa kotiin!

    • Näyttelyvieraat

      Mutta eihän sitä enää kirpparilla pidetä? Mistä johtuu?

    • huonot.uskomukset

      Ei kannattaisi jumittua uskonnollisiin uskomuksiin, sillä eivät ne mitään erityistä viisautta ole. Vaatimus, että vanhempia pitäisi kunnioittaa täysin näiden toiminnasta riippumatta, ei ole järkevä.

    • itsekkyydenhuiputkoesill

      Miten Erkki Ahon tytär ja vävy voivat nauttia lottomiljoonistaan samaan aikaan kun läheinen ihminen kärsii rikollisesta ulosotosta ja elää täysin köyhänä?!

      Eikö tosiaan 7,2 miljoonasta eurosta liiennyt oman isän/apen auttamiseen mitään?!

      Pitikö vielä häätökin tehdä ja muutenkin kärsivä ihminen häätää kodistaan?! Onko lottomiljonäärille tarpeen jonkun muun maksama vuokra vai tarviiko lottomiljonääri itse asunnon käyttöönsä?!

      Mikä teitä ihmiset vaivaa?!

      Erkki Ahon blogi on järkyttävää seurattavaa ja näiden em. henkilöiden toiminta kuvottaa.

      Erkki oli oikessa sanoessaan lottovoiton muuttaneen ihmiset kivisydämisiksi, vai olitteko sitä jo valmiiksi? Hyvä antaa vähästään, paha ei paljostaankaan.

      • huonot.uskomukset

        Mistäpä me ulkopuoliset tietäisimme, kuinka hankala joku on läheisilleen? Toki jos viranomaisiin kohdistuvasta toiminnasta on jotain pääteltävissä, niin ei välttämättä mukava mies ole ollut perhepiirissäkään. Parempi olla siis sekaantumatta ja läheisten ratkaisuja moralisoimatta, kun julkisuudessa on vain yhden osapuolen valikoitu selostus.


    • Tuskinmäntyrinteelle

      Jotakin kertoo se että vaimo lähtee lätkimään. Onneksi näyttely jatkuu puoli vuotta ennen häätöä, mutta kuka osaa sinne kun ei osoitetta tietä. jossakin nämä tönötuijottajat kuitenkin vielä putkahtavat esiin, siksi monesti ovat paikkaa muuttaneet. se on niin kuin Sanassa sanotaan että elä eppäile sanoi kuolema vanhalle

      • sinnevaan

        Käy sinäkin herrastuomari-suvi siellä katsomassa. Sivistyisit vähän.


    • pikkukirppu

      Veikö hän myös todistusaineiston kirpparin seinältä? Kuka enää käy kirppurotilla kun ei ole näyttelyä eikä todistuksia?

    • vainvanhojarytkyjä

      Missä se nykyään on näyttely? Ja luennoija? Kävin kirpputorilla, ei se siellä ollut.

    • NukkuMattikukkarossa

      Kotoisaa nukuskella...

    • seikspiöri

      Kirja vai elokuva, kas siinäpä pulma.

    • RautionTurbiini

      Täällä ovat ihmiset kyselleet näyttelijän ja näyttelyn kohtaloa. Mitä tapahtuu molemmille? Tuleeko katoaminen vai kuoleminen? Vai suostuuko Kaurismäki tekemään elokuvan? Entä kirjoittaako Ilkka Remes kirjan?

      Vaan kävi miten kävi, me emme täällä Kalajoen ykköskeskustelupaikassa (Etappi ja Kalajoki-näyttely oli sitä ennen) anna mestarin asiassa periksi. Me annamme vilpittömän ja vankkumattoman tukemme tuolle tietäjälle iänikuiselle. Kuka on Kalajoen historian verrattomin tietäjä? Kuka tietää Jylyn kallioiden salaisuudet? Kuka hakee turvapaikkaa Pulkaariasta? Kuka hakee kansainvälistä oikeutta kansainvälisen asianajotoimiston avulla?

      Kaikki tietää vastauksen!

      VOIMIA KALAJOEN SANKARILLE, RAUTION IKILIIKKUJALLE!

      • sekauimari

        Ei voi välttyä vaikutelmalta, että kettuilet.


    • waihtowiikot

      Paino kg? Sipiläkin vain tollollaa talon takana eikä pura väärää päätöstä. Persitrentti ei ota etes viestejä vastaan, ei muuta kun mies vaihtoon, paavo tilalle, suoraselkäinen mies.

      • Puntaroitsija

        Puntaria puuttuu?


      • Puikkojapuntari

        Miksi painoa ei ole julkistettu moneen päivään? Eikö uskalla astua puntarille? Oliko Pulkarjan puntari kalibroitu mieleiseksi? Paukkuiko taas sataset? Vai ovatko hyväkkäät vieneet puntarinkin tuhkana pesästä?


    • VoimiaErki

      Kalajoki-näyttelyn ylistyslangassa on kohta 400 viestiä. Kumpa vanha erkki tietäisi, niin varmasti piristyisi. Me olemme kuitenkin kaikki täällä vanhaerkin puolella. Kumpa hän ei lannistuisi, vaikka viesti ei mene perille tasavallan presidentille. Toivottavasti menisi. No kuitenkin. Vanhaerkille voimia taisteluun. Olet suoraselkäinen mies - toisin kuin muut.

    • ErkkiFanClubPresidentMC

      VOIMIA VANHALLE ERKILLE 400 VIESTIN VERRAN!!! Toivottavasti saat oikeutta, koska sinä jos kuka olet sen ansainnut! VOIMIA!!!

    • lahtipainait01

      Hyvällä alulla on valitus Ihmisoikeuteen, lomake jo tulostettuna. Melkoiset summat on perintään menneet, kalliit ovat laulujen lunnaat. Päivällä uupelo leivästä ja yöllä lihasta? Bulkaarijassa kaikki on paremmin!

    • onkoväliäsen

      Miksi poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, tuomioistuin ei tuomitse eikä laillisuusvalvoja löydä lainvastaisuuksia. Tämä on oikeusvaltio Suomi. Ja miksi pulkarjassa on leipä halvempaa kuin Suomessa? Miksi päivälle on uupelo leivästä ja yöllä lihasta? ja missä on näyttely? Paljon vanhaerki painaa? Nämä asiat tahdomme tietää.

      Voimia vanhaerkille!

      • RohveettaJeremias

        Sanassakin varoitellaan lihanhimosta.


    • talvehtivapaloyhtiö

      Vihamielistä toimintaa kaupunkilta ja omaisilta. Marjatkin viety pakkasesta, setä muuttaa Kalajoelta poijes, miten sitten käy näyttelyn, kiinnostaako se muualla? Pulgaariassa on kuulemma halpaa leipää, parturi ja taksi ei maksa juuri mitään, olutkin halpaa kotisuomeen verrattuna. Onko Kalajoella todella varaa menettää hänet ja näyttely muualle?

      • katkeruutesinäkyy

        Unohdit Suvi laittaa nimimerkiksi "herrastuomari".


    • HopoHänniskä

      Miksi kaupunki ei tarttunut myyntitarjoukseen? 50.000 euroa olisi ollut halpa hinta näyttelystä. Luulisi, että 2 tuhannen neliön kulttuuritilaan olisi näyttely sopinut mainiosti ja todistusaineistot seinille, vai oliko niissä jotakin raskauttavaa kaupungin kannalta? Ei ihme, että miehellä verenpaine on taas ruvennut nousemaan, vaikka oli vain tehnyt normaalit aamutoimet ja lisäksi käynyt pesulla. Bulgariassa paineet oli kohdallaan, painosta ei nyt ole mitään tietoa, tuskin se tuo pelkkä kg on.

    • Nyörikukkaro

      Jos vuokrasopimus irtisanotaan normaalisti normaalilla irtisanomisajalla (6kk), niin se ei ole silloin "häätö". Jos teet myyntitarjouksen toiselle ja hän ei osta tai pyydät rahaa omaan projektiisi, eikä toinen anna (vaikka hänellä olisi), niin se ei ole "syrjintää", eikä "vihamielistä toimintaa".

      • tulkitsija

        Erkki ja minä olemme eri mieltä tulkinnoistasi. Osa sukulaisistakin on käyttäytynyt hankalasti. Tiedätkö, kenen nimissä vuokrasopimus oli?


      • tulkuttaja

        Sillä ei ole mitään väliä vaikka vuokrasopimus olisi joulupukin nimissä. Jos vuokranantaja, tässä tapauksessa asunnon omistaja eli vävypoika, päättää irtisanoa vuokrasopimuksen ja antaa normaalin puolen vuoden irtisanomisajan, niin siihen hänellä on täysi oikeus, eikä hänen tarvitse perustella irtisanomista millään tavalla.


    • Audokauppias

      Jos autokaupalla on liikehuoneistossaan tilaa käytetylle autolle, eikä kauppa silti osta autoasi, toimiiko kauppa vihamielisesti?

      • JorhoPoppari

        Mistäpä tiijjät, kuka ne helemat maalasi, entinen omistaja, Porho, vaiko joppari vai peräti joku muu? Sähkövikakin on saattanut syntyä kokemattomalla kuskilla, joka ei ymmärtänyt edes koeajaa kaaraansa. Miten juttu liittyy ekisetään ja hänen "näyttelyynsä"?


    • suolavalas

      Eikö se kelvannut edes kirpputorille vai miksei sitä oo siellä enää?

      • oikea.päätös.kaupungilta

        Blogiteksteistä käy ilmi, että näyttelyn tilavuokra on ollut 200 euroa kuukaudessa. Se pitäisi suorittaa. Erkki olisi halunnut, että kaupunki maksaisi tämän hänen puolestaan. Tämä taas ei olisi ollut viisasta koska siellä on ollut myös niin sanottua todistusaineistoa ja Erkki sitä esittelemässä.


      • 1620Ou76
        oikea.päätös.kaupungilta kirjoitti:

        Blogiteksteistä käy ilmi, että näyttelyn tilavuokra on ollut 200 euroa kuukaudessa. Se pitäisi suorittaa. Erkki olisi halunnut, että kaupunki maksaisi tämän hänen puolestaan. Tämä taas ei olisi ollut viisasta koska siellä on ollut myös niin sanottua todistusaineistoa ja Erkki sitä esittelemässä.

        Tuskinpa kaupunki halusi olla osallisena maksamassa "todistusaineistoa", jossa herjataan perättömästi oikeuslaitoksen edustajia. Olisko kannattanut pitää aineisto siellä mustassa salkussa kotonaan...


    • pieniluutatyttö

      Ei kuulosta olevan heleppua. Koetahan jaksaa.

    • Paiseensietokykyinen

      Pankissakin oli tietysti vihamielinen virkailija. Olen luullut, että avioerossa on vain kaksi osapuolta, mutta ekillä niitäkin oli kolome. Sanoo nyt taistelevansa lähiomaisiaankin vastaan, kyllä siinä paineet ja syke nousee.

    • epätietoinenypäjältä

      Enkeleitä, onko heitä?

      • arkkiivikerupi

        Kilon painoinen enkeli pysyyy helposti pinnalla. Ilman siipiäkin.


      • Sippiläh

        Pysyy pinnalla ilman sipilääkin? Sipilä se vieläkin möllöttelee siellä talon takana, mutta kuvaa en ole nähnyt viikkoon. Ai miksikö? EN ole päässyt näyttelyyn, koska näyttely on piilossa toistaiseksi. Pääsisinpä vielä kerran elämässin näyttelyyn. Ja näkisin todistusaineiston. Niin kiistattomia todistusaineistoja en ole nähnyt koskaan.


      • kaaprielikö
        Sippiläh kirjoitti:

        Pysyy pinnalla ilman sipilääkin? Sipilä se vieläkin möllöttelee siellä talon takana, mutta kuvaa en ole nähnyt viikkoon. Ai miksikö? EN ole päässyt näyttelyyn, koska näyttely on piilossa toistaiseksi. Pääsisinpä vielä kerran elämässin näyttelyyn. Ja näkisin todistusaineiston. Niin kiistattomia todistusaineistoja en ole nähnyt koskaan.

        Joo, ja pariin kertaan haavoitettu enkeli.


    • Pyhämarttimahtavapiispa

      Ritari kannettiin taistelusta, hän haavoissaan oli niin kalpeana, kuule luostarin kellot soivat, ne soivat.

    • pyssäyttäjä

      Eipä kuulosta olevan helppoa vanhalla erkillä.

      • turha.vaiva

        Ainahan löytyy uusia keinoja tehdä asiat hankalammin kuin mitä olisi tarpeellista. Kuten esimerkiksi valituksen laatiminen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen vieraalla kielellä, vaikka sellaisen voisi tehdä suomeksikin.


    • rahtisaari

      Taas hän vetäytyy julkisuudesta, menee tuntemattomaan paikkaan ja lopettaa bloggailun. Syrjittynä, kirouksen saaneena, rikoksien uhrina koska mafia ja ei perustuslakituomioistuinta. Tekstejä käännetään ja totistusaineistoja lähtee banaanilaatikkokaupalla pulkariaan ja ihmisoikeuteen. Menee viikko ja taas plokiin tömähtää uusi kirjoitus. Taistelu jatkuu!

      • SantsoPantsa

        Ei pijä kettuilla setälle, tuskin siinä viikkoa menee, jotta todistusaineistot käännetään pulkaariaksi, siinä on koskelot ihmeissään, kun aineisto tömähtää pöydälle. No persieelleenhän se menee tämäkin homma, MUTTA KAVERI EI HELLITÄ, MITÄ HÄNEN TEKEMISIÄÄN OON SEURANNUT. Kannattais kuitenkin pysytellä paikkakunnalla, jossa on tuulimyllyjä, joita vastaan taistella don kihoten lailla.


      • DonQuijoteTheFirst
        SantsoPantsa kirjoitti:

        Ei pijä kettuilla setälle, tuskin siinä viikkoa menee, jotta todistusaineistot käännetään pulkaariaksi, siinä on koskelot ihmeissään, kun aineisto tömähtää pöydälle. No persieelleenhän se menee tämäkin homma, MUTTA KAVERI EI HELLITÄ, MITÄ HÄNEN TEKEMISIÄÄN OON SEURANNUT. Kannattais kuitenkin pysytellä paikkakunnalla, jossa on tuulimyllyjä, joita vastaan taistella don kihoten lailla.

        Älä vinoile minulle päreenkantaja, olen oikealla asialla >:-(


    • tappikirpparius

      Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Hän kitisee itsesäälissä kerjäten myötätuntoa, mitä tuskin täyspäisiltä saa, Bulkaareja ei lasketa.

    • siimoor

      Saapahan ainakin halpaa leipää siellä "tuntemattomassa "paikassa. Tulleneeko kaverilta elämänkerta vaiko peräti elokuva ittestään? Ihan pistää jännittämään.

    • hänhänonhänhänhän

      Hän poistuu julkisuudesta? Vuositolkulla hankkinut itselleen " julkisuutta." Julkisuus vs. naurettavuus?

    • Voimailia

      Voimia näytteliälle. Hän on nyt lähtenyt viettämään joulua ja käymään oikeustaistelua tuntemattomaan paikkaan. Kuinkahan käy näyttelylle? Hillotaanko näyttelyä vävyn omistusasunnossa ja mitä käy, kun aika käy vähiin? Lunastaako Kalajoen kaupunki tuon mittaamattoman arvokkaan kokoelman todistusaineistoineen itselleen. Toivoisin vielä joskus pääseväni Kalajoki-näyttelyyn.

      Voimia!!!

      • pilkunpaikka

        Se että kaupunki ostaisi näyttelyn pyydetyllä 50 000 euron hinnalla on epätodennäköistä, mutta ei kuitenkaan niin epätodennäistä kuin se että valtio maksaisi vaaditut 153 828 383 euroa vahingonkorvauksia (7 % viivästyskorolla kesäkuun lopusta alkaen).


    • pähkinäsaaripurtavaksi

      Vaihtoehdot ovat käymässä vähiin, joko Puklalaria tai Jyllinkalliot.

    • satiaissenkannanttelija

      Nämä ajat ovat vaikeita merkonoooomeillekin.

    • MikäNäyttely

      Miksi ploki on ollut hiljaa? Onko jotakin sattunut? Missä pääsee nykyään katsomaan näyttelyä??

    • Vaitelias4-mies

      ainakin todistusaineistot löytyivät ennen alakaapin ylähyllyn mustasta salkusta. Taitan mennä kattelemaan ukkojen päitä märyjärvelle, siine Hullujen kalliolille. Vai oliko ne jyllyjä?

    • hänhänhänhän

      Lyhyeksi jäi PR- enkelin lento euroopan yllä. Voimia Hänelle.

    • NäyttelyäEtsimässä

      Missä pääsisin näkemään tämän paljon kehutun Kalajoki-näyttelyn? Kävin Etappi-nimisellä kirppiksellä, mutta siellä ei ollut näyttelyä ollenkaan. Kirpparin työntekijä sanoi, että näyttely on kätketty jonnekin kallioille (taisi olla Jyly??) tai johonkin tuntemattomaan paikkaan määrittelemättömäksi ajaksi. Olikohan tuo joku vitsi vai ihan tosi tarina???

      Olen lukenut paljon tästä näyttelystä. Varsinkin niistä historiallisista kuvista, joihin on onnistuttu ikuistamaan Kalajoella asuneista jättiläisistä. Mitähän näille jättiläisille sen jälkeen tapahtui. Edellisen kerran jättiläiset nähtiin kalajokisten talojen takana hämmästelemässä.

      Mutta eniten minua näyttelyssä kiinnostaa se kuuluisa todistusaineisto, joka todistaa Suomen valtion rikollisen toiminnan. Nämä paperit minä haluaisin nähdä. Voisiko joku auttaa minut tiedon lähteille?

      Mistä löytyy Kalajoki-näyttely!??!??!?

      • 48586

        Sitä tekstiä on saatavilla kirjamuodossa, jos välttämättä moisen lukemiseen haluaa aikaa käyttää. Argumentaatio tuskin on teoksen julkaisun jälkeen yhtään kehittynyt, samalla kaavalla on menty myöhemmätkin vuodet.


      • Tokumentisti

        Mitäpä näyttelystä, mutta missä luuraa itse näyttelijä?


      • WyattEarrp

        ETSINTÄKUULUTUS!

        Missä on näyttelyjä ja näyttelijä???


    • käkkönenkikkinen

      Meeppä sinne Helsinkin seuvulle ja kysele koivistua,holkeria tai esko ahoa tai muita 90-luvun viisaita. Antavat tai sitte ei selevityksiä valtion rikollisesta toiminnasta?!

    • pelimerkkierkki

      Miksi ylläpito poistaa vanhaekin kommentteja?

      • wanhakomeljanttari

        Varmaankin taas valtion rikollista toimintaa.


    • NytSitäOikeuttaViimeinki

      HUOMIO HUOMIO!

      Nyt on näyttelijän kutsuun vastattu. Presidenttiehdokas Laura Huhtasaari on ehdottanut totuuskomission perustamista selvittämään 1990-luvun alun pankkikriisiä. Yhden miehen totuuskomissio on tämän asian jo selvittänyt. Todistusaineistot ovat kiistattomat, mutta missä ne ovat nyt? Löytyykö niitä enää seinältä? Entä kaapissa olevasta laatikosta? Kuka tietää?

      Välittäkää viesti näyttelijälle, sillä nyt on aika nousta barrikaadeille! Kyllä totuuskomissiolle! Kyllä perustuslakituomioistuimelle! Suomi on kohta oikeusvaltio! Vävy jää pyörittelemään pennosia, kun valtiokonttori maksaa korvaukset - KÄTEISELLÄ TOTTA KAI! VOIMIA!

    • Tahtootietää

      Missä on näyttely ja Hän? Pennesusi napannut?

    • rahanräminää

      missä pappa luuraa, plassilla vaiko pulkaariassa.

    • HeReallyIsTheMan

      Taistelu jatkuu! Nyt vain vähän eri blogiosoitteessa. Meno on täysin entisenlaista. Vielä ei olla menty tuntemattomaan paikkaan, vaan Kalajoella ollaan. Oikeustaistelua, ressiä pukkaa, uudenvuoden yönä oli verenpaineet laukanneet huippulukemissa. Painoa ei ole enää julkistettu (onko sataset paukkunu ja kuinka pahasti?). Mutta onneksi pulkarjalainen lääkäri oli määrännyt oikeita lääkkeitä puhelimitse.

    • HiiRiöliIistöMän

      Mikähän mahtaa olla uusi blogiosoite, on ollut niin kiinnostavaa seurata hänen taisteluaaan, niin, lähes kaikkea ja kaikkia vastaan? Tahdon tietää! Enkä ole ainoa.

    • mikäonploki

      Niin. Mistä pääsisin lukemaan lisää noita sankaritarinoita? KERTOKAA JO UUSI PLOKIOSOITE!!!

      • AasijanTuntija

        ei sillä mitään uutta plokia ole, sontaa jauhavat.


    • sivustojaseuraava

      Olisko jo Ihmisoikeusistuimen sivuilla?

    • ReallyRoosterManHeIs

      Hänellähän on varmaan 20 eri blogia. Löytyvät kyllä saman profiilin alta. KalajokinenPisteBlogspotPisteFi, siellä jatkuu entinen meno entistä kovempana.

      • niintainäinkö

        Eipä löydy tuolta, mutta hän on palannut vanhaan eli erkin blogiin vai oliko se erkkia ahon blogi, jompsiskumpsis.


    • Pariisinmaaailmanäyttely

      Mies on tallessa mutta missä on pääasia, eli se maailmankuulu näyttely?

    • Kalkarysssä

      Eikö hän tykännyt kun poistatti viestin? Oliko vika miehessä vai näyttelyssä?

    • VoimiaNäytteliälle

      Uusi ja ajantasainen plåki löytyi ja nyt on viimeisimmät käänteet päivitetty. Täytyy kyllä todeta, että ei se ole helppoa paapallakaan. Neljän käskyn kirous on iskenyt täysimääräisesti. Juristit ovat pistäneet näyttelijälle ukaasit ja huusholli on hylättävä. Lisäksi paineet ovat tapissa. Verorahoilla rahoitettuja palveluita on yritetty käyttää, mutta mikään ei auta. Liekö aika hakea turvapaikkaa Pulkarjasta? Siellähän ne parhaimmat palvelut ovat. VOIMIA!

      • Puntarpääkö

        Kyllä erki paineet kurissa pitää, mtta bentäs ne kilt? Eioo näkynyt mainintoja kilokrammoista, joten veikö vaimo vaakansa mennessään? Puntarin nokassa pappaa ei kukaan jaksane pidellä.


    • Vasuritar

      Ihan yksi syy kun ei arvosteta on paikka missä se näyttely oli. Eli etappi kirppiksellä. Jos ois ollut muualla, tai muissa tiloissa, olisi saanut enemmän arvostusta ja kävijöitäkin enemmän. Nyt valitettavasti Kalajoella 2 ei niin tykättyä persoonaa järjesti sen, toisen tiloissa aj toinen järjesti. Moinulla ei mitään niitä vastaan,mutta 95% kalajokisista ei juuri sen takia sinne mennyt katseleen näyttelyä. Eikä saanut avustusta.

      • pöllöfaari

        Onhan sitä pidetty Tapiontuvalla, rautiossa useammassakin paikassa, jopa löttäläntiellä, ei vaan kiinnosta mennä tollottamaan mökkien takaa kurkkivia ukkoja ja kuuntelemaan ykstoikkoista jorinaa. Sitten pitäisi vielä sitä pöllöäkin rahalla muistaa. Not me.


    • blogspot
    • Mennyttämaailmaako

      Kaverihan seikkailee tk:n ja oulaskankaan väliä, milloin ei suihkuttele tai kotisohvalla pötköttele, mutta missä on se hemmetin näyttely? Piilotettu ikiajoiksi? Harrastaa nykyään suggestiota.

    • HihitteleväHänniskäkö

      Vaaka löytynyt, paino taas kerran tavoitteessa, mutta sitä en käsitä, että saunominen notkistaa suolia? Sääliä voi kerjätä kuvillakin...

    • Totistapölkmanni

      Onko todistusaineistotkaan enää tallessa?

    • JonneJonttu

      No satasethan ne oli paukkunu! On ollu päällä vissiin massakausi, kun on oltu viikko pois "julkisuudesta". Nyt pitäis skarpata!

    • LähettäjäArtmannni

      Tahtoisin hänen kirjoittavan plokissaan minkä takia se starttiraha häneltä keskeytettiin ja hallinto-oikeus määräsi maksamaan takaisin. Mihin hän käytti sitä starttiarahaa? Haluaisin totuudenmukaisen vastauksen, mutta mahdanko semmoista saada. Lyhyt vastaus riittää.

    • 101kgtavoite

      Ennen sanottiin, että lapsi tuo leivän tullessaan, mutta nyt nyt näyttää lastenlapsi tuoneen vaakan. Kuvasta päätellen ja kun nyt kilotkin on ilmoitettu.

      • TonttuJonne

        Verenpainepaino 101kg. Mennään taas uusille tieteellisille alueille, joista tavallinen tallaaja ei mitään ymmärrä. Mutta silti 20 000 on käynyt blogissa ja kohta Suomen gestapo puuttuu peliin. Ei ole miehen turvallisuus taattu. Niin kovin tärkeänä hän itseään pitää.


      • mematkoihis
        TonttuJonne kirjoitti:

        Verenpainepaino 101kg. Mennään taas uusille tieteellisille alueille, joista tavallinen tallaaja ei mitään ymmärrä. Mutta silti 20 000 on käynyt blogissa ja kohta Suomen gestapo puuttuu peliin. Ei ole miehen turvallisuus taattu. Niin kovin tärkeänä hän itseään pitää.

        Tarttee varmaan jo potykaarteja. Eväsleivät on tehtynä, mahtaako taas matkoille mennä.


      • PähkinänsärkijänRauha
        TonttuJonne kirjoitti:

        Verenpainepaino 101kg. Mennään taas uusille tieteellisille alueille, joista tavallinen tallaaja ei mitään ymmärrä. Mutta silti 20 000 on käynyt blogissa ja kohta Suomen gestapo puuttuu peliin. Ei ole miehen turvallisuus taattu. Niin kovin tärkeänä hän itseään pitää.

        Kovassa nousussa on seuraajamäärä, muutama päivä sitten oli vain 13 tuhatta. Uskokoon ken tahtoo, mutta sitä kuuluisaa todistusaineistoa pitäisi saada näkösälle, mutta erkihän teeskentelee, ettei seuraa mitä hänestä kirjoitetaan. Jos luku olisi sattumalta tosi, setä tuottaa hilpeitä hetkiä yli 20 tuhannelle henkilölle. Varsinainen ilopilleri.


      • erkkiahopuhuuasiaa
        PähkinänsärkijänRauha kirjoitti:

        Kovassa nousussa on seuraajamäärä, muutama päivä sitten oli vain 13 tuhatta. Uskokoon ken tahtoo, mutta sitä kuuluisaa todistusaineistoa pitäisi saada näkösälle, mutta erkihän teeskentelee, ettei seuraa mitä hänestä kirjoitetaan. Jos luku olisi sattumalta tosi, setä tuottaa hilpeitä hetkiä yli 20 tuhannelle henkilölle. Varsinainen ilopilleri.

        Mitä sanot mm. näistä "hilpeilyistä":


        "Anteeksipyynnöt eivät riitä" – Laura Huhtasaari vaatii korvauksia pankkikriisin uhreille

        https://www.aamulehti.fi/uutiset/anteeksipyynnot-eivat-riita-laura-huhtasaari-vaatii-korvauksia-pankkikriisin-uhreille-200638154/


        "Suomen pankit eivät siis täyttäneet vuonna 1989 EY-säädöstöön kirjoitettuja euro-kriteereitä, joten pankkien taseet oli laitettava euro- ja EY-kuntoon ryöstämällä pankkien laina-asiakkaiden ja takaajien omaisuudet."

        http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi


      • Pähkinääpurtavaksi
        erkkiahopuhuuasiaa kirjoitti:

        Mitä sanot mm. näistä "hilpeilyistä":


        "Anteeksipyynnöt eivät riitä" – Laura Huhtasaari vaatii korvauksia pankkikriisin uhreille

        https://www.aamulehti.fi/uutiset/anteeksipyynnot-eivat-riita-laura-huhtasaari-vaatii-korvauksia-pankkikriisin-uhreille-200638154/


        "Suomen pankit eivät siis täyttäneet vuonna 1989 EY-säädöstöön kirjoitettuja euro-kriteereitä, joten pankkien taseet oli laitettava euro- ja EY-kuntoon ryöstämällä pankkien laina-asiakkaiden ja takaajien omaisuudet."

        http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

        Ihan yks lysti, mitä joku huhtasaari "vaatii" ja jaakola horisee. Papan tuomioilla ei ole mitään tekemistä minkään valtakunnan konklaavien kanssa. Ei edes Vatikaanin.


      • 7samuraita
        TonttuJonne kirjoitti:

        Verenpainepaino 101kg. Mennään taas uusille tieteellisille alueille, joista tavallinen tallaaja ei mitään ymmärrä. Mutta silti 20 000 on käynyt blogissa ja kohta Suomen gestapo puuttuu peliin. Ei ole miehen turvallisuus taattu. Niin kovin tärkeänä hän itseään pitää.

        Siksikö sanoo miekalleen olevan tarvetta?


    • VakuusLaina

      Liekö pappa taas Puklaariassa kun eväätkin teki ja eilinen iltasatu uupuu. Toinen mahdollisuus on Jyllinkalliot.

    • Blosivu101

      Muuttohan se tuli ja Kalajoki menetti suuren poikansa. Mitähän arvetta miekalla mahtaa olla? Painokin on kohta 86 kilogrammassa. Muutoin täysin virheetön mies (ainakin omasta mielestään), mutta yhdelle tytölleen ei ole osannut opettaa neljättä käskyä. Näyttelykin on teillä tietymättömillä, mutta eiköhän molemmat kohta kotiudu takaisin kotikonnuilleen. Mitä Sanassakin sanotaan roudasta ja porsaasta?

    • ArvonmekinAnsaitsemme

      Ei erki ole kylähullu, mutta hänellä ei ole nyt aikaa hoitaa outojen ihmisten onlmia, koska hän hoitaa terveyttään ja omia asioitaan. Joten jättäkää hänet rauhaan, koska hän ei halua että hänen sanomisiaan kommentoidaan. Arvaa oma tilasi, anna arvo toisellekkin.

    • KalliotJylisee

      Missä sitä näyttelyä ja todistusaineistoa voi nykyään arvostaa? Merijärvi, Rautio, Alavieska?

    • kulonkirittäjä

      Pappa palajaa kunhan on saanut paineet ja kilot kuriin.

    Ketjusta on poistettu 48 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      526
      2671
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1733
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      58
      1099
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    Aihe