Raitis mies ei naista saa

raitisonyksin

Moni alkoholiongelmien kanssa painiskeleva voi ajatella, että raitistuminen olisi hyvä asia. Tällöin jää kuitenkin huomaamatta, että alkoholilla on suuri merkitys kulttuurissamme kun tehdään tuttavuutta vastakkaiseen sukupuoleen.

Kun alkoholisti jättää alkoholin, jättää hän myös samalla mahdollisuuden luoda suhteita vastakkaiseen sukupuoleen. Tämä saattaa tulla monelle yllätyksenä ettei niitä naissuhteita voikaa luoda alkoholittomana. Moni lopulta sitten palaakin alkoholin pariin, koska yksinäinen raittius on kuitenkin huonompi olotila mitä alkoholinhuuruiset ihmissuhteet.

19

414

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • raittiuskannattaa

   Raittius on tärkein ominaisuus miehessä, ainakin minun mielestäni. Alkoholin käyttö tuo mukanaan kaikkea harmia ja rettelöitä ja rahaakin menee.

  • raittiit.rokkaa

   Vuosikausia raittiina olleena voin kertoa että asia on juuri päinvastoin.
   Kun raitistuin niin minä opettelin ensin tanssimaan, ja sen jälkeen olen saanut tanssilavoilta seuraa joka kerta kun olen seuraa halunnut. Olen jopa huomannut, että kun haen naista tanssimaan, niin ensimmäiseksi nainen arvioi sen olenko humalassa vai en. Ja selvinpäin tansseissa ollessani en ole kertaakaan saanut rukkasia, päinvastoin.

   • raitisonyksin

    Voi olla että asia on näin jossain eläkeikäisten parissa.
    Nuoremmissa ikäluokissa (alle 40 vuotta) ei tuota tanssimista juurikaan enää harrasteta.


  • Björneborgs_pilsner

   Vapaan miehen vaatteisiin tarttuu aina jotakin. Kännätessä laatutaso on alhaisempi.

   • raitisonyksin

    Eipä sitä raittiina tartu. Kyllä ne suhteet alkavat ja naiset tarttuvat silloin mukaan kun ollaan juopottemassa.

    Raitis mies on lisäksi monen naisen mielestä epäilyttävä ja mieluummin valitaan se viinamäen mies.


  • Yksinnaija

   Enemmin olen raitis runkku kuin alkoholisoitunut paneskelija!

   On tähän ikään (46) nähty jos jonkinlaista naista ja kaikki on "hankittu" selvinpäin. Yksi oli alkoholisti, valehtelija, pettäjä. Parempi olla yksin terve, kuin kuolla ennenaikaisesti sillan alla.

   "Naisko ryyppäävän Hilman, kenties parempi ilman!"

  • Riekko55

   Raitistuneen miehen ei kannata etsiä baarista naista. Naisia kyllä piisaa , sellaisia jotka ei läträä viinan kanssa.

   • raitisonyksin

    Ehkä vanhemmassa ikäpolvessa. Alle 40-vuotiaiden on turha naisseurasta haaveilla jos viina ei maistu.


  • suunapsuttaa

   Raitis mies on naisten mielestä ok, mutta raitistunutta juoppoa ei kukaan kelpuuta.
   Inisevä hermokimppu tuli alkoholistista, evvk sanoo naiset. "heippa"

   • raitisonyksin

    Nuoremmille naisille ei kyllä raitis mies kelpaa. Raittiilla miehellä ei yleensä ole kavereitakaan koska kaverisuhteita ylläpidetään kaljoittelun myötä. Raitis mies hiljalleen syrjäytyy kaveripiiristä ja jää yksin.

    Jos mies on onnistunut ryyppäämisen avulla saamaan naisen ja perheen, sen jälkeen raitistuminen voi ollakin ihan hyvä vaihtoehto keski-ikäisenä.


   • rohkeuttaalkosta
    raitisonyksin kirjoitti:

    Nuoremmille naisille ei kyllä raitis mies kelpaa. Raittiilla miehellä ei yleensä ole kavereitakaan koska kaverisuhteita ylläpidetään kaljoittelun myötä. Raitis mies hiljalleen syrjäytyy kaveripiiristä ja jää yksin.

    Jos mies on onnistunut ryyppäämisen avulla saamaan naisen ja perheen, sen jälkeen raitistuminen voi ollakin ihan hyvä vaihtoehto keski-ikäisenä.

    Toi nyt on ihan naurettava väite. Eiköhän siinä ole kysymys siitä, ettei kaveri uskalla lähestyä naista selvin päin omien estojensa takia.


   • raitisonyksin

    No kyse voi olla tästäkin monen miehen kohdalla. Lopputulema on kuitenkin se, että raitis mies jää naisettomaksi vanhaksipojaksi.


  • Kohtuukäyttäjä

   Olen huomannut, että sontaseppo, joka laittaa rahansa viinaan saa tyytyä pumpattaviin naisiin. Juoppojen asunnot ovat todellisia sontaluukkuja, muistoja menneiltä vuosikymmeniltä.
   Oli järkyttävää havaita, että betonisessa neukkukuutiossa asui oikeasti ihmisiä pienissä luukuissaan. Huonekalut olivat vanhoja, kirpputorilta hankittujen oloisia, vaatteita vähän ja kodinelektroniikka liki 10-20 vuotta vanhaa. Jääkaapin sisältö oli ankea: eineksiä, lenkkimakkaraa,juureksia ja halpaa keskiolutta. En voisi asua sellaisessa murjussa enkä tunne ketään, joka voisi. Tajuaako päihdeaddikti mitä menettää ja miten akateeminen normikansalainen elää designhuonekalujensa, modernin viihde-elektroniikan ja taideteosten täyttämässä tilavassa talossaan? Taidanpa ottaa siivun viskiä ja nautiskella ajatuksesta sontasepoista sossun jonossa tai terveyskeskuksen hoidosta valittamassa...miksi muuten eivät käytä yksityisiä ja matkustelu avartaisi maailmankuvaa vai eikö sossun tuki anna siihen mahdollisuutta? Sontaseppo on oman helvettinsä luonut ilman ulkopuolista apua.

   • sontsepoissakinrikkaita

    Naistahan noi "sontasepot" kaipaavat, eivätkä mitään luksusta. Se luksus on naikkosilla aina ensimmäisenä mielessä miestä valitessaan, kuten näköjään on sullakin.


  • raitisonyksin

   Nuorempana se sontaseppo on ollut ihan menevä naistenmies. Ehkä hänellä on lapsiakin.

   Se raitis mies on vain edelleen yksin kuten oli nuorenakin.

  • dfgfshdh

   Raitis(tunut) mies ei ehkä saa juoppoa naista, ja eikö se ole erittäin hyvä asia??

   Minä en ole koskaan juonut kuin pari lasia viiniä vuodessa, enkä ikinä olisi valinnut kumppania alkoholistista. Jos joku on ennen tuhlannut elämäänsä juopotteluun, hänelle on saattanut jäädä päälle tietynlainen 'ihanteellinen' naiskuva: ryypiskelevä narttu. Jos mies raitistuu, hänellä voi olla jonkinlainen kynnys alkaa kiinnostua normaaleista raittiista naisista, mutta se kynnys kannattaa kavuta yli. Jos ei hyvän harrastuksen parista löydy ketään, laittakaa ilmoitus deittipalstalle. Raittiista miehistä on pulaa. Raittius on osa kunnon ihmistä. On paljon muutakin, mitä tarvitaan, että sinusta on kumppaniksi jollekin. Yritä tulla sellaiseksi ihmiseksi, jonkalaisen kanssa haluaisit vaikkapa sisaresi alkavan seurustella - ehkä se antaa näkökulmaa asiaan.

  • arvaaArvaa

   Tuo kaikki on tullut huomattua ja vahvistan että niin se vain on. Toimii kyllä kieltämättä niinkin päin että en edes huolisi keskivertoa alkoholia juovaa naista, ei todellakaan säväytä vaan inhottaa. En silti vaihtaisi pois, koska haluan elää vielä monta kymmentä vuotta. Menee se yksinkin.

  • Yhteiskuntatieteilijä

   On ikävä tosiasia, että raitistuminen ei auta alkoholistia , sillä heidän aivonsa ovat kutistuneet kananmunan kokoisiksi, sidekudosta sisältäväksi jäkäläksi.
   Kuten myös maksa on kutistunut kovaksi sidekudokseksi aiheuttaen muutoksia pienissä kalan aivoissa. Alkoholi liuottaa rasvapitoiset aivokudokset paljon ennen ensimmäistä haimatulehdusta. En tiedä mitä käyttöä raitistuneilla juopoilla on?
   Juovat alkoholistit eivät onneksi yleensä kykene jatkamaan sukuaan surkastuneilla sukuelimillä ja levittämään juoppogeenejään.
   Raitistuneet alkoholistit puolestaan löytää sisätautiosastolta keltaisena kuolemaa tekemässä tai dementikko-osastolta vaipoissa jokeltamassa tai mielisairaalasta.
   Sontaseppoja kyllä on poikamiehinä, mutta näillä degeneroituneilla tynkäsormisilla koprofiileillä ei ole mitään edellytyksiä intiimisuhteisiin kuin toistensa kanssa.
   Toki monet heistä pyrkivät maatalousalalle ja navettatöihin.

  • Maarit2018

   Naisena sanon, etten huoli kuin raittiita miehiä!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   168
   7458
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   37
   2036
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   26
   1425
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1366
  5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   77
   1048
  6. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   985
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   50
   874
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   834
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   85
   799
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   103
   784
  Aihe