Raitis mies ei naista saa

raitisonyksin

Moni alkoholiongelmien kanssa painiskeleva voi ajatella, että raitistuminen olisi hyvä asia. Tällöin jää kuitenkin huomaamatta, että alkoholilla on suuri merkitys kulttuurissamme kun tehdään tuttavuutta vastakkaiseen sukupuoleen.

Kun alkoholisti jättää alkoholin, jättää hän myös samalla mahdollisuuden luoda suhteita vastakkaiseen sukupuoleen. Tämä saattaa tulla monelle yllätyksenä ettei niitä naissuhteita voikaa luoda alkoholittomana. Moni lopulta sitten palaakin alkoholin pariin, koska yksinäinen raittius on kuitenkin huonompi olotila mitä alkoholinhuuruiset ihmissuhteet.

19

378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • raittiuskannattaa

      Raittius on tärkein ominaisuus miehessä, ainakin minun mielestäni. Alkoholin käyttö tuo mukanaan kaikkea harmia ja rettelöitä ja rahaakin menee.

    • raittiit.rokkaa

      Vuosikausia raittiina olleena voin kertoa että asia on juuri päinvastoin.
      Kun raitistuin niin minä opettelin ensin tanssimaan, ja sen jälkeen olen saanut tanssilavoilta seuraa joka kerta kun olen seuraa halunnut. Olen jopa huomannut, että kun haen naista tanssimaan, niin ensimmäiseksi nainen arvioi sen olenko humalassa vai en. Ja selvinpäin tansseissa ollessani en ole kertaakaan saanut rukkasia, päinvastoin.

      • raitisonyksin

        Voi olla että asia on näin jossain eläkeikäisten parissa.
        Nuoremmissa ikäluokissa (alle 40 vuotta) ei tuota tanssimista juurikaan enää harrasteta.


    • Björneborgs_pilsner

      Vapaan miehen vaatteisiin tarttuu aina jotakin. Kännätessä laatutaso on alhaisempi.

      • raitisonyksin

        Eipä sitä raittiina tartu. Kyllä ne suhteet alkavat ja naiset tarttuvat silloin mukaan kun ollaan juopottemassa.

        Raitis mies on lisäksi monen naisen mielestä epäilyttävä ja mieluummin valitaan se viinamäen mies.


    • Yksinnaija

      Enemmin olen raitis runkku kuin alkoholisoitunut paneskelija!

      On tähän ikään (46) nähty jos jonkinlaista naista ja kaikki on "hankittu" selvinpäin. Yksi oli alkoholisti, valehtelija, pettäjä. Parempi olla yksin terve, kuin kuolla ennenaikaisesti sillan alla.

      "Naisko ryyppäävän Hilman, kenties parempi ilman!"

    • Riekko55

      Raitistuneen miehen ei kannata etsiä baarista naista. Naisia kyllä piisaa , sellaisia jotka ei läträä viinan kanssa.

      • raitisonyksin

        Ehkä vanhemmassa ikäpolvessa. Alle 40-vuotiaiden on turha naisseurasta haaveilla jos viina ei maistu.


    • suunapsuttaa

      Raitis mies on naisten mielestä ok, mutta raitistunutta juoppoa ei kukaan kelpuuta.
      Inisevä hermokimppu tuli alkoholistista, evvk sanoo naiset. "heippa"

      • raitisonyksin

        Nuoremmille naisille ei kyllä raitis mies kelpaa. Raittiilla miehellä ei yleensä ole kavereitakaan koska kaverisuhteita ylläpidetään kaljoittelun myötä. Raitis mies hiljalleen syrjäytyy kaveripiiristä ja jää yksin.

        Jos mies on onnistunut ryyppäämisen avulla saamaan naisen ja perheen, sen jälkeen raitistuminen voi ollakin ihan hyvä vaihtoehto keski-ikäisenä.


      • rohkeuttaalkosta
        raitisonyksin kirjoitti:

        Nuoremmille naisille ei kyllä raitis mies kelpaa. Raittiilla miehellä ei yleensä ole kavereitakaan koska kaverisuhteita ylläpidetään kaljoittelun myötä. Raitis mies hiljalleen syrjäytyy kaveripiiristä ja jää yksin.

        Jos mies on onnistunut ryyppäämisen avulla saamaan naisen ja perheen, sen jälkeen raitistuminen voi ollakin ihan hyvä vaihtoehto keski-ikäisenä.

        Toi nyt on ihan naurettava väite. Eiköhän siinä ole kysymys siitä, ettei kaveri uskalla lähestyä naista selvin päin omien estojensa takia.


      • raitisonyksin

        No kyse voi olla tästäkin monen miehen kohdalla. Lopputulema on kuitenkin se, että raitis mies jää naisettomaksi vanhaksipojaksi.


    • Kohtuukäyttäjä

      Olen huomannut, että sontaseppo, joka laittaa rahansa viinaan saa tyytyä pumpattaviin naisiin. Juoppojen asunnot ovat todellisia sontaluukkuja, muistoja menneiltä vuosikymmeniltä.
      Oli järkyttävää havaita, että betonisessa neukkukuutiossa asui oikeasti ihmisiä pienissä luukuissaan. Huonekalut olivat vanhoja, kirpputorilta hankittujen oloisia, vaatteita vähän ja kodinelektroniikka liki 10-20 vuotta vanhaa. Jääkaapin sisältö oli ankea: eineksiä, lenkkimakkaraa,juureksia ja halpaa keskiolutta. En voisi asua sellaisessa murjussa enkä tunne ketään, joka voisi. Tajuaako päihdeaddikti mitä menettää ja miten akateeminen normikansalainen elää designhuonekalujensa, modernin viihde-elektroniikan ja taideteosten täyttämässä tilavassa talossaan? Taidanpa ottaa siivun viskiä ja nautiskella ajatuksesta sontasepoista sossun jonossa tai terveyskeskuksen hoidosta valittamassa...miksi muuten eivät käytä yksityisiä ja matkustelu avartaisi maailmankuvaa vai eikö sossun tuki anna siihen mahdollisuutta? Sontaseppo on oman helvettinsä luonut ilman ulkopuolista apua.

      • sontsepoissakinrikkaita

        Naistahan noi "sontasepot" kaipaavat, eivätkä mitään luksusta. Se luksus on naikkosilla aina ensimmäisenä mielessä miestä valitessaan, kuten näköjään on sullakin.


    • raitisonyksin

      Nuorempana se sontaseppo on ollut ihan menevä naistenmies. Ehkä hänellä on lapsiakin.

      Se raitis mies on vain edelleen yksin kuten oli nuorenakin.

    • dfgfshdh

      Raitis(tunut) mies ei ehkä saa juoppoa naista, ja eikö se ole erittäin hyvä asia??

      Minä en ole koskaan juonut kuin pari lasia viiniä vuodessa, enkä ikinä olisi valinnut kumppania alkoholistista. Jos joku on ennen tuhlannut elämäänsä juopotteluun, hänelle on saattanut jäädä päälle tietynlainen 'ihanteellinen' naiskuva: ryypiskelevä narttu. Jos mies raitistuu, hänellä voi olla jonkinlainen kynnys alkaa kiinnostua normaaleista raittiista naisista, mutta se kynnys kannattaa kavuta yli. Jos ei hyvän harrastuksen parista löydy ketään, laittakaa ilmoitus deittipalstalle. Raittiista miehistä on pulaa. Raittius on osa kunnon ihmistä. On paljon muutakin, mitä tarvitaan, että sinusta on kumppaniksi jollekin. Yritä tulla sellaiseksi ihmiseksi, jonkalaisen kanssa haluaisit vaikkapa sisaresi alkavan seurustella - ehkä se antaa näkökulmaa asiaan.

    • arvaaArvaa

      Tuo kaikki on tullut huomattua ja vahvistan että niin se vain on. Toimii kyllä kieltämättä niinkin päin että en edes huolisi keskivertoa alkoholia juovaa naista, ei todellakaan säväytä vaan inhottaa. En silti vaihtaisi pois, koska haluan elää vielä monta kymmentä vuotta. Menee se yksinkin.

    • Yhteiskuntatieteilijä

      On ikävä tosiasia, että raitistuminen ei auta alkoholistia , sillä heidän aivonsa ovat kutistuneet kananmunan kokoisiksi, sidekudosta sisältäväksi jäkäläksi.
      Kuten myös maksa on kutistunut kovaksi sidekudokseksi aiheuttaen muutoksia pienissä kalan aivoissa. Alkoholi liuottaa rasvapitoiset aivokudokset paljon ennen ensimmäistä haimatulehdusta. En tiedä mitä käyttöä raitistuneilla juopoilla on?
      Juovat alkoholistit eivät onneksi yleensä kykene jatkamaan sukuaan surkastuneilla sukuelimillä ja levittämään juoppogeenejään.
      Raitistuneet alkoholistit puolestaan löytää sisätautiosastolta keltaisena kuolemaa tekemässä tai dementikko-osastolta vaipoissa jokeltamassa tai mielisairaalasta.
      Sontaseppoja kyllä on poikamiehinä, mutta näillä degeneroituneilla tynkäsormisilla koprofiileillä ei ole mitään edellytyksiä intiimisuhteisiin kuin toistensa kanssa.
      Toki monet heistä pyrkivät maatalousalalle ja navettatöihin.

    • Maarit2018

      Naisena sanon, etten huoli kuin raittiita miehiä!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe