Pyromaanipyöräkuvia

Helpotkuvat

Kun näette jossakin polkupyörän nojaamassa ladon seinään, puuhun tms, ottakaa kuvia. Pelkät huhut eivät nyt poliisille riitä!

13

785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vihjepalkkio

      Nyt olisi jo aika saada kuva pyromaanista, jos sellainen joskus selviää. Pelkkä pyöräkuva ei todista mitään. Ihmettelen että millä menetelmällä pyromaani onnistui sunnuntai-iltana sytyttämään Kuuskosken omistaman vanhan kostean rakennuksen entisellä Auran sahan tontilla?? Olihan siinä aika lähellä sahan omistuksessa ollut asuinrakennuskin, vaikka lehtiuutisissa toisin uutisoitiin. Kauhulla ajattelen, että koska Auran keskustassa roihuaa tyhjillään oleva valintatalo. Ravintolahan menee kiinni viikolla melko aikaisin. Auttaisiko vihjepalkkio asian ratkaisemisessa. Sitä on jo aiemminkin joku toinen keskustelupalstalla ehdottanutkin. Sahanrakennuksen ja Huuskantien ladon omistajat ym. vihjepalkkio sen verran suureksi, että saadaan pyromaani kiikkiin.

    • Helpotkuvat

      Kyllähän on todennäköistä, että polkupyörällä kulkee pitkin metsiä ja nauttii Aurajoen vastarannalla.

    • vaihto-ehtojaon

      Nimimerkille helpotkuvat. Vaikka olisi todennäköistä niin näin pimeällä ei kuvia helpolla saisi. Ihmettelen millainen tyyppi pystyisi ja viitsisi pyörällä näillä keleillä enää pitkin metsiä kulkea. Pyromaani epäilemättä nauttii tekosistaan se kuuluu "taudin" kuvaan. Esimerkiksi pakettiautolla pääsee suunniteltua kohdetta melko lähelle ja siitä pikaisesti sitten pyörällä perille asti. Sitten vaan pyörä autoon takaisin ja menoxi. Palon sammutusta voisi tulla takaisin katsomaan pakulla esim. Eikä tuollainen sahan rakennus millään tulitikkuaskilla syty, kyllä siinä melko varmaan tarvitaan jotain herkästi syttyvää ainetta avuksi. Kummastelen, mistä ihmeestä tuo pyöräilevä pyromaani on keksitty. Onko joku siis melko varma, että voi olettaa kyseessä olevan pyöräilevä henkilö. Onko tekijästä sittenkin jotain osviittaa. Kyllähän pyörällä ajelevan tyypin kiinnisaaminen pitäisi olla mahdollisuuksien rajoissa. Entäs mopoilevat porukassa olevat pikakiitäjät. Mikä saattaisi olla porukalla tehty tuhopolton mahdollisuus.

    • Romaani

      Jospa aloittaja on itse se pyro.

      • Kiinnivaan

        Tarkoitatko, että itse antoi vihjeen ja haluaisi jäädä kiinni? Eli pitäisikö kansalaisten aktiivisesti kulkiessaan Auranmaalla lenkillä tms. katsella tarkemmin syrjäisten latojen suuntaan tai tienviereisiin pensaikkoihin havaitakseen polkupyörän, joka olisi tarkoituksella jätetty näkösälle. Joskus kyllä rikollinenkin väsyy pakoiluun ja todella haluaa tulla kiinniotetuksi.
        Oletan, että noin sitkeä pyörällä liikkuja pyöräilee myös päivisin. Eihän se kunto muuten kestä kehnossa maastossa ajelua. Mielenkiintoista, kun poliisi uutistiedon mukaan tarkkailee erityisesti pyöräilijöiden valoja ja heijastimia lähiviikkoina. MIELENKIINTOISTA !


    • okpåjjj

      Keskustassa öisin liikkuva "kissan"myrkyttäjä voisi olla myös pyromaani. Tää on ihan heitto vaan, mikä tuli mieleen.

      • kissanpieru

        No johan nyt jotakin. En ole kuullut juttuakaan aiheesta. Ilmankos Aurassa ei nykyään enää paljon kissoja näekkään. Onko tämä "kissanmyrkyttäjä" joku tavallinen kylähullu? Aurassa on paljon nk. yöelämää, vaikka ei uskoisikaan. Yleensä tavisten mentyä jo nukkumaan, joku auto pysäköi lähitienoolle ja tyhjäkäyntiä voi kuulua tunninkin. Kyllähän bisneksiä pitää hoitaa vaikka yöllä. Alkaa jo muistuttaa Twin Peaksin touhuja. Harmi vaan etsivä Cooper ei satu silloin paikalle.


      • coopervastaa
        kissanpieru kirjoitti:

        No johan nyt jotakin. En ole kuullut juttuakaan aiheesta. Ilmankos Aurassa ei nykyään enää paljon kissoja näekkään. Onko tämä "kissanmyrkyttäjä" joku tavallinen kylähullu? Aurassa on paljon nk. yöelämää, vaikka ei uskoisikaan. Yleensä tavisten mentyä jo nukkumaan, joku auto pysäköi lähitienoolle ja tyhjäkäyntiä voi kuulua tunninkin. Kyllähän bisneksiä pitää hoitaa vaikka yöllä. Alkaa jo muistuttaa Twin Peaksin touhuja. Harmi vaan etsivä Cooper ei satu silloin paikalle.

        Olin minne siellä siloin... uittu tämä teidän kielli ei olle ihan heppö saatana.


      • satanstomppel
        coopervastaa kirjoitti:

        Olin minne siellä siloin... uittu tämä teidän kielli ei olle ihan heppö saatana.

        Okkos ny paikal? Palo-auto meni justiinsa. Pidä kiirutta ja ruiskase tuli sammuksiin. Muista ottaa toroppis kans. Voit kyll mennä samaan paikkaan takasinkin mist oot tullutkin.


    • Kokkarienrakennukset

      Kuka se taistolainen oikein on?

    • kempätietäissen

      Sehän tästä tupruttelusta tekeekin mielenkiintoista. Kokkarien rakennuksia kieltämättä ovat olleet aika moni kohteista. Taistolainen vai ei ? Laulussa lauletaan hirvi vai ei ? Kuuluvatko omistajat metsästysseuraan vai ei. Onko jollain henkilöllä "hampaankolossa" kokkareita kohtaan jotain kaunaa. Nämä tulipalon sytyttelemiset ja kiinnijäämisen mahdollisuudet tuntuvat ihan ota kiinni jos saat leikeiltä. En voi muuta kommentoida. Muuten toimiiko Aurassa vielä sellainen öisin päivystävä kodinturvajoukko?

    • kellotikittää

      Jos sellainen öisin valvova yksikkö on vielä olemassa, niin nyt olisi tehoiskun paikka. Toivottavasti saavat sytyttelijän kiinni. Oletan että ei kyllä taida aivan pian uskaltaa sytytellä uudestaan, sen verran pelkuri lienee. (tai ovat sytytysaineet loppuneet mikäli ei ole hoksannut hankkia jemmaan). Mielenkiintoiseksi tämä vyyhti muodostuu.

    • let-it-burn

      En tiedä kodinturvajoukoista mutta Lapuan- liike lienee vielä aktiivinen. Ei kai heillä ole sisäisiä erimielisyyksiä, mikä ajaisi jonkun moisenlaisiin kostotoimiin. Muutenkin kysymyksessä kun on tämän sortin sisäsiittoisten "pesä" kuin Aura, kaikki on mahdollista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2743
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2330
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2090
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1847
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1715
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1696
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe