TV7 ja TV7Plus

valvovakristitty

kanavilla on epäraitista opetusta ja opettajia.

Jos terveitä opettajia kanavilla, ovat vähemmistössä.

Eikö Sana riitä, kuten on kirjoitettu?

19

877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rgvbnkl

      Jos jonkun profetia ei toteudu, niin se profetia ei ole Jumalasta, koska Jumala ei anna virheellisiä profetioita. Tämä asia on täysin selvä Raamatun mukaan. Profetointi on vajavaista, kyllä onkin, kun kaikkea ei kerrota, osa asiasta saattaa jäädä hämärän peittoon. Mutta virheellistä profetiaa ei Jumala anna, se on varmaa. Tämä on aika hyvä kriteeri monen puheen kohdalla. Vääriä profeettoja ei tule kuunnella, näin opettaa Raamattu.

    • valvotaan

      Samaa mieltä aloittajan kanssa. Varmasti Ojarekset ovat saaneet varoitusta noista epäraittiista julistajista, mutta nähtävästi he tahtovat pitää kiinni kanavan linjasta, mikä on mielestäni paljolti menestysteologian suuntausta.

    • tv7lainen

      Kertokaa esimerkki väärästä profetiasta.
      Ja vääristä opettajista-

    • amazing.grace

      TV 7 on ollut hyvin monille suureksi siunaukseksi.

    • valvotaan

      Näin lyhyesti kirjoitettuna näitä epäraittiita julistajia vuosien varrella on ollut lukuisa joukko. Mieleen nousee esim.: Herzog, Rodney Howard-Browne, Dr. Owuor, Benny Hinn, Polvijärviset, Betheliläiset, Heidi Baker, Patrick Tiainen ja monia muita. (Nämä kiireen keskellä esiin nostettuina esimerkkeinä. Sid Rothin vieraista suuri osa vääriä profeettoja tai äärikarismaatikkoja.

    • tv7lainen

      D. Herzog,, H. Howard-Browne, Dr. Owuor, Heidi Baker ja B. Hinn eivät ole esiintyneet TV7:lla moneen vuoteen ja silloinkin satunnaisesti. Eivät ole seiskan vakituisia evankelistoja . Miksi vedätte aina esille nämä samat nimet, kertokaa kuka nykyisistä puhujista on ns. väärä profeetta.

      • VainionNipa

        Kyllähän H. Baker ja R. Howard-Brownw esiintyvät kanavalla aina kun käyvät Suomessa!!! Vuosittain. Sekä tämä "kaikkein suurin profeetta," Owour!!! Lisäksi ohjelmat ovat arkistossa. Että turha väittää muuta. Sid Rothin harhaoppi pamahtaa ruutuun kerran viikossa, ja uusinnat päälle. Polvijärviläiset samoin, kerran viikossa vakio-ohjelmat plus rukousohjelmat päälle. Luulempa, että Maldonado tulee myös jatkossakin Suomen visiittejä jatkamaan.
        Benny Hinniä ja Tiaista ei viikottain enää näytetä, mutta ne ovat edelleen arkistossa.
        Että se siitä!


      • tv7lainen

        Benny Hinn on viimeksi esiintynyt livenä TV7:lla 10 vuotta sitten.
        Patrick Tiainen on sairaslomalla ollut jo kohta vuoden.
        Molemmat Jumalan valittuja julistajia ja heillä on väkevä voitelu-
        Kukaan ei voi toimia evankelistana 40 vuotta, jos ei ole Pyhän Hengen voitelua,
        kuten Benny Hinnillä.
        Patrick Tiaisesta kuullaan vielä, uskon niin.
        Miksi katsot noin paljon TV7 ja TV7Plus-kanavia, jos ne ovat mielestäsi
        täynnä epäraitista harhaoppia.??


    • valvotaan

      Tässä muutama mielestäni menestysteologista suuntausta edustavaa kotimaista julistajaa, joilla säännöllinen ohjelma kanavallanne: Polvijärviset, Cedecreutzit, Lehdot (River srk.) Westergårdit, Glory Backman esim. Tämä on surullista siksi, ettei nuorelle uskovalle voi suositella TV7. koska nuori uskova ei pysty erottamaan raitista ristinteologiaa menestysteologiasta.

      • kukintavallaan

        Eivät Polvijärven pastoripariskunta ole vääriä profeettoja, päinvastoin Aulikki on hyvin profeetallinen opettaja, olen kuunnellut heitä usein. Veijo täydentää vaimoaan hyvin ja Raamatun Sanaa julistavat.
        "Jumala puhuu" ohjelman Joy ja Jan opettavat kanssa Raamatun mukaan. Heidän opetustyylinsä on iloinen ja hauska, se ei ole Raamatun vastaista. Sanoohan Sana, että iloitkaa aina Herrassa.
        River'pastori, Westergårdit ja Glory Backman opettavat vähän toisenlaisella tyylillä kuin totisella naamalla otsa kurtussa paasaten, mutta se ei tarkoita että heidän julistuksensa oli Raamatun vastaista. Näin kokonaisuutena ottaen.
        Pyydänkin ap:tä tarkentamaan, missä kohtaa heidän opetuksensa on väärää opetusta!


      • adffbfb
        kukintavallaan kirjoitti:

        Eivät Polvijärven pastoripariskunta ole vääriä profeettoja, päinvastoin Aulikki on hyvin profeetallinen opettaja, olen kuunnellut heitä usein. Veijo täydentää vaimoaan hyvin ja Raamatun Sanaa julistavat.
        "Jumala puhuu" ohjelman Joy ja Jan opettavat kanssa Raamatun mukaan. Heidän opetustyylinsä on iloinen ja hauska, se ei ole Raamatun vastaista. Sanoohan Sana, että iloitkaa aina Herrassa.
        River'pastori, Westergårdit ja Glory Backman opettavat vähän toisenlaisella tyylillä kuin totisella naamalla otsa kurtussa paasaten, mutta se ei tarkoita että heidän julistuksensa oli Raamatun vastaista. Näin kokonaisuutena ottaen.
        Pyydänkin ap:tä tarkentamaan, missä kohtaa heidän opetuksensa on väärää opetusta!

        Tutki hiukan asioita; katso esim. Jani Pellikan Facebook sivuja, siellä niitä äärikarismaatikoita vilisee. Esy, ja Piipari.......sielullista hömppää pitkälti. Uusi Aalto (UA) Seppälät, he painattaneet "Shakababa" paitoja, kun Baker lausetta toistanut....
        TV7 Plussalla ei ainakaan suodattimet toimi.


      • kukintavallaan

        En mene minulle tuntemattomien ihmisyen fb-sivuille penkomaan ja urkkimaan, mitä kavereidensa kesken kirjoittavat ja julkaisevat. Minulle riittää seiskan tavalliset ohjelmat, kuten Herätys, Paavo Järvisen tilaisuudet, Isännän pöydässä, Derek Prince, esirukousohjelmat, Cafe Raamattu, mm. Katson myös TV1:ltä jumalanpalveluksia ja Alfa TV:n ohjelmia. Aikani ei edes riittäisi ryhtyä suurennuslasilla etsimään mahdollisia vikoja jostain ohjelmasta.


    • ÄksöniäSeOllaPitää

      Menestysteologit tarjoavat maksua vastaan näyttäviä esityksiä. Menoa ja meininkiä riittää. Perus kinkereillä juodaan kahvia ja ollaan hissukseen vakavan näköisinä. Ja siitäkin joutuu maksamaan, jos muutoin, niin ainakin kirkollisveron muodossa.

      Ei tarvi ihmetellä kumpi tilaisuus houkuttaa enemmän tämän päivän nopearytmiseen elämään tottunutta uskista.

    • valvotaan

      Sinulle nim. kukintavallaan: Eihän kyse ole mistään tyylista (iloinen tai vakava) vaan kahdesta eri oppisuunnasta. Mielestäni kaikki nuo edellä mainitsemani kotimaiset julistajat ovat omaksuneet menestysteologisen opetuksen. Selvimmin se näkyy, kun he rukoilevat esim sairauksien puolesta. He ääntä korottaen yrittävät käskyttää Jeesusta (esim. se ja se sairaus parane nyt). He yrittävät käyttää Pyhää Henkeä, mutta ei ihminen voi käyttää Pyhää Henkeä vaan Pyhä Henki käyttää tahtoessaan uskovaa. Edelleen meidän tulee vain pyytää ja anoa, eikä komennella Jumalaa. Polvijärviset ovat olleet monen selkeän eksyttäjän tilaisuuksissa, kuten Herzog, Rodney Howard-Browne, Tiainen mm., eli eivät he ole erottaneet oikeaa ja väärää. Kerran Aulikki ja Veijo opettivat menestysteologian JDS-oppia, mistä TV7 joutuikin kyllä antamaan vastineen, että olivat näin vahingossa tehneet.

    • HillitkääItsenne

      Turhaa valittamista. Kukin päättää jaloillaan mikä miellyttää ja mikä ei. Ei pidä osallistua eikä olla missään tekemisissä sellaisen toiminnan, kanssa joka ei miellytä.

      Toisten vikojen kaiveleminen ja niiden julkinen parjaaminen johtaa kaaoksen kautta lopulta veriseen tappeluun. Nykypäivänä ei ehkä sanan mukaisesti, mutta kuvainnollisesti kuitenkin.

    • valvotaan

      Eikö varoittaminen, tarvittaessa, ole myös rakkautta? Nöyryyttä sitten tarvitaan, että uskova pysähtyy miettimään oliko varoitus aiheellinen.

      • omaapolkuparaspolku

        Varoitukset menee yleensä kuuroille korville, jokainen haluaa kulkea omaa tietään, oli se sitten leveä tai kaita, suora tai mutkainen.


    • Oikeaanjohdatettu

      Jumala kutsuu meitä monella tavalla.Jokaiselle tuleva kutsu on paras mahdollinen kutsutulle. TV7:stä löytyy selvästi Pyhänhengen johdattamaa opetusta ihmeellisesti,joko maitoa tai väkevää opetusta.

    • äläeksytotuudesta

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6462
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4183
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2577
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2010
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1528
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1387
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1090
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1036
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1021
    Aihe