Bitcoinin arvo tuplautumassa. LUE TÄMÄ

Bitcoinin arvo on nousemassa hyvinkin nopealla aikataululla 10000$, mikäli tätä uutista on uskominen:

https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-will-have-no-difficulty-hitting-10k-with-30000-new-wallets-a-day-max-keiser

30 000 uutta käyttäjää joka päivä tarkoittaa 900 000 käyttäjää joka kuukausi. Jos jokainen käyttäjä ostaa edes keskimäärin 100 eurolla bitcoinia, niin uutta rahaa tulee sisään joka kuukausi 90 miljoonaa! Todellisuudessa puhutaan varmaan vielä isommista summista. Eli tämän valossa ei kannattaisi olla huolissaan, vaikka bitcoinin arvo on jo noussutkin aika paljon. Mahdollisuudet tuplaamiseen ja triplaamiseen lyhyellä aikavälillä ovat edelleen olemassa.

Jos tässä näkee tulevaisuuden suunnan, niin kannattaisi varmaankin olla mukana edes jollain summalla. Coinbasessa pystyy helposti ostamaan samalla sekä bitcoineja, ethereumia että litecoinejakin. Maksut onnistuvat suomalaisilla pankkikorteilla ja siirrot molemmin puolin ovat aika helppoja sekä siirtomaksut minimaalisia.

Tällä linkillä saa vielä 10$ tai reilun 8 euron aloitusbonuksen, jos kiinnostaa: https://www.coinbase.com/join/5971fba831abfb00c6e5cb25
Ilmianna
Jaa

129 Vastausta


Tätä samaa olen puhunut jo yli puoli vuotta!

Huomasin, että samalla sivulla oli uutinen, että 1. marraskuuta alkaen kiinalaiset pääsevät taas ostamaan bitcoineja. Elikkäs elikkäs. Kohta tulee rahaa taas ovista ja ikkunoista!!! Kaikki vaan mukaan vielä tänään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Bernie Maddofin sijoitusrahastohuijaus menestyi erinomaisesti pörssiromahdukseen asti.
Huumekauppiaiden leikkiraha Bitcoin menestyy, koska uusia huumeiden käyttäjiä saadaan jatkuvasti lisää Bitcoin pyramidiin.
Yksinkertaiset eivät ymmärrä ettei pyramidihuijauksen suinkaan tarvitse olla hierarkinen pyramidiverkosto, vaan riittää että jatkuvasti uusia kusetettavia tulee mukaan leikkiin kuten uusia huumeiden käyttäjiä Bitcoiniin.
Tämän uusien typerysten houkuttelemisen yllä tunkittajat tunnustavatkin! MOT
Ensi vuonna tulppaanikuplanne romahtaa. HAHHAHAAA
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mut mistä sain rahaa tähän?
Ilmianna
Jaa
elikkäs suositellaanko nyt ostamaan bitcoin osakkeita vai suoraan bitcoineja?ja miten tuo toimii mihin noi ostetut bitcoinit menee ja missä muodossa?pitääkö noille luoda jonkinlainen tili yms...
Ilmianna
Jaa
Suoraan bitcoineja. Niihin sijoitettaessa tuottoprosentti voi olla huomattavasti suurempi. Netistä löytyy tietenkin lisää infoa aiheesta.

Ostetut bitcoinit menevät esimerkiksi tuolla Coinbasessa suoraan omalle tilille, josta ne voi halutessaan siirtää palvelun omaan lompakkoon pysyvään säilytykseen. Bitcoinit voi myös myöhemmin siirtää lähes maksutta mihinkä muuhunkin palveluun hyvänsä. Suomalaiselle pankkitilille rahat tulevat SEPA-siirtona parissa päivässä. Itse juuri siirsin osan voitoista Nordeaan ja välityskulut olivat noin 3 euroa plus siirtomaksu oli noin 15 senttiä. Eli ei paha.
Ilmianna
Jaa
Parasta on sijoittaa joku summa, antaa sen nousuista ja laskuista huolimatta olla aloillaan vaikka vuoden. Kotiuttaa sitten sijoitettu summa ja antaa voittojen kasvaa. Tällöin ei tule mentyä miinukselle, vaikka maailmanmarkkinat menisivät päälaelleen. Omalla kohdalla sijoitettu summa on jo kotiutettu ja nyt katsellaan, että tuleeko tästä se maailmanlaajuinen buumi vai ei. Ei voi enää varsinaisesti mitään edes hävitä.
Ilmianna
Jaa
Kiitokset sijoitusvinkistä ja Coinbase-suosituksesta. Tein yli 500e voittoa parissa päivässä!
Ilmianna
Jaa
Tyyppi, joka on tämän vuoden kurssinoussut osannut ennustaa täysin oikein, sanoo, että vuonna 2018 bitcoin tulee nousemaan 11000$ ja 50000$ 10 vuodessa. Hänellä on hieman maltillisemmat arviot kuin monilla muilla, mutta ehkä juuri siksi ne ovatkin realistisemmat.

https://cointelegraph.com/news/bitcoin-bulls-get-more-bullish-ronnie-moas-revises-bitcoin-price-prediction
Ilmianna
Jaa
Mitä mielipiteitä tästä: https://www.salkunrakentaja.fi/2017/11/sijoitusstrategin-hurja-ennuste-nykyinen-rahajarjestelma-on-tulossa-tiensa-paahan/

Kannattaako sijoittaa kryptovaluuttaan vai kultaan/hopeaan vai molempiin?
Ilmianna
Jaa
no jos sul on massii, niin tietenkin molempiin. Ite näen kryptovaluutan enemmän lyhytaikaisena sijoituksena tällä hetkellä. Kulta ja hopea sit vaan pidempiaikaiseksi vakuudeksi.
Ilmianna
Jaa
Tässä pieni piristys legendaarisen, miljoonien arvoisen bitcoinpitsan hengessä :)

https://coincodex.com/article/1039/british-singer-lily-allen-regrets-declining-bitcoin-payment-in-2009-now-worth-over-1-billion/
Ilmianna
Jaa
Ehdottomasti sijoittakaa Bitcoiniin, ETTE tule katumaan! Tältä sivulta saa vielä 50 000 kruunun (reilun 5000 euron, eli n. 0.82 btc) arvosta Bitcoinia ILMAISEKSI: https://goo.gl/74vLwn
Ilmianna
Jaa
Miksi ne ilmaiseksi niitä antaisi?
Ilmianna
Jaa
Tässä mukavan analyyttista pohdiskelua ja esimerkkejä siitä, että onko se bitcoin nyt kupla vai eikö se ole, ja mikä ylipäätään on kupla.

https://pensionpartners.com/when-does-a-bubble-become-a-bubble/
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Nytkö alkoi nousu kohti 10000e???
Ilmianna
Jaa
Ehkä se ralli taas kohta jatkuu. Saattaa olla että vuosi 2017 oli vasta alkusoittoa bitcoinilla ja ethereumille. Tämän uutisen mukaan eläkerahastot, vakuutusyhtiöt ja sijoitusyhtiöt ovat kohta astumassa mukaan kuvioihin. Kun tämä käy niin hinta pomppaa todennäköisesti heti yli kymppitonnin. Uutinen: https://cointelegraph.com/news/billionaire-investor-novogratz-institutional-investors-will-soon-adopt-bitcoin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kuka sitten enää lainaa Valtiolle rahaa miinuskorolla, kuten Saksa on saanut, tai kuka sitten enää sijoittaa osakkeisiin.rahastoihin ym . Kyllä tämä on niin mystinen juttu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Taitaa olla yhteiskuntaluokkien uudisjako käynnissä :/
Ilmianna
Jaa
Hauska seurata, kuinka kaikki menee juuri oikeaan suuntaan. 8000$ meni reippaasti rikki jo tänään. Vuodesta 2018 arvellaan tulevan vieläkin kovempi kiitovuosi. Itse tosin mietin jo vakavasti tulojen realisoimista ensi vuoden lopulla ainakin joltain osin. Tai saa nyt nähdä. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mielestäni kannattaa sijoittaa ja yrittää pitää rahat jos niitä on enemmän. Myy sitten kun on reilusti noussut. Economist lehden kannessa povattiin bitcoinia uudeksi feeniks-linnuksi joka polttaa perinteisen fiat-valuutan. Osa tuloista kannattaa melkein sijoittaa bitcoiniin ennemminkin kuin pankin rahastoihin. https://bitcoinwisdom.com/markets/bitcoinde/btceur
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Coinbaseen liittyen on hyvä huomioida, että samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla pääsee myös (monimutkaisempaan) Coinbasen toiseen palveluun nimeltä Gdax, https://www.gdax.com . Gdaxin puolella siirtomaksut ovat vielä Coinbaseakin pienemmät. Tämä nyt lähinnä jo perehtyneemmille käyttäjille.
Ilmianna
Jaa
Ei tullut edelliseen viestiin, että itselläkin Coinbase on silti enemmän käytössä mukavuussyistä, kun en päivätreidausta pahemmin harrasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mitä on "päivätreidaus"?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"Päivätreidaaja on yleensä osake-, johdannais-, tai valuutta-markkinoilla toimiva sijoittaja, jonka näkemysten otot markkinoista ovat maksimissaan kaupankäyntipäivän mittaisia."

Lähde: http://www.pankki-opas.com/paivatreidaaja.html

Eli ostelee ja myy tässä tapauksessa esim. bitcoinia, ethereumia tai litecoinia pitkin päivää
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Enpä tiedä kannattiko tuon tiedon takia aamulla herätä. Mutta päivälenkillä näin pyrstötiaisen, ja sen takia kyllä kannatti herätä.
Kiitos vastauksesta kumminkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tää on paras vinkki
https://bitcoinwisdom.com/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eihän se hullu ole joka bitcoineja myy vaan se joka ostaa.
Ilmianna
Jaa
Rapiat 8000 dollaria. Olen uusi sijoittaja mutta lyhyessä ajassa tehnyt hyvää tiliä. Olen siis hullu?
Mielestäni on paremminkin viisautta kun uskaltaa sijoittaa uuteen valuuttaan.
https://bitcoinwisdom.com/
Ilmianna
Jaa
CNBC:n haastattelu koskien Coinbasen tulevaisuuden suunnitelmia. Infoa esim. institutionaalisista sijoittajista ja kuinka paljon rahaa on kohta tulossa sisään bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin:

https://youtu.be/XSDdnVJY0Qk
Ilmianna
Jaa
Tänään tullutta uutista, että JPMorgan tosiaan olis tulossa mukaan bitcoin-futuureihin: http://bitguru.co.uk/jpmorgan-bitcoin-futures-markets/
Ilmianna
Jaa
10000$ on vain alku. Täältä näkee hyvin, millainen on esim. bitcoinin arvonkehityksen 200 päivän keskiarvo. Aivan selvä bull-suuntaus. Mutta kuitenkin kokonaisarvoltaan bitcoin on aivan lapsenkengissä. 50000$ ensi vuodelle on hyvin mahdollinen juttu. Tsekatkaa tämä: http://www.runtogold.com/the-great-bitcoin-bull-market-of-2017/

T: Tein pelkästään marraskuussa 3000e tilin bitcoinilla
Ilmianna
Jaa
Olin tuossa vajaa kaksi viikkoa lomalla niin rikastuin samalla 20 000. Ostin ensimmäiset bitcoinia hintaan 400 dollaria. Ihan paska sijoitus.
Ilmianna
Jaa
No just joo. Mää ostin loppukesästä kolmella satkulla ja nyt on joku tonni. Köyhä kun olen. But it's something!
Ilmianna
Jaa
Mullakin oli yks bitkoni vuonna 1994 ostin 600e ja myin 12500e vuonna 2000, se oli elisan osake joka putos sitten kuin kivi 500e . Onnex on kaikki varallisuus kivitalossa niin ei tarvii jännittää häviikö arvo vai ei , eikä väliä millä valuutalla arvo mitataan kun en myy , ei ne pitkonit paljon lämmitä kun jättävät muutkin tavaran itselleen , ei arvot lämmitä, arvoa ei voi syödä , tämä on nykyajan kultakuume , viimeisillä on sitten kuokka kädessä ja velat taskussa.
Ilmianna
Jaa
Nyt olisi saumat ostella pieneistä dipeistä lisää bitcoinia, kun kurssi hakee uutta noususuuntaa. Hyvin ajoitetuilla ostoilla voi tehdä +20% voitot helposti.

Aiempia nousuja oikein aavistellut Ronnie Moas veikkaa bitcoinin arvoksi 20000$ vuoden alkuun, että jos näin käy, niin aikas makeat ajat ovat tiedossa.
Ilmianna
Jaa
Onko 20000$ jo vuoden loppuun?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
on ja reilusti ylikin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuolla perustietoa kryptovaluutoista;
https://digivaluutat.blogspot.fi/
Ilmianna
Jaa
Uusimmat veikkaukset on asiantuntijoilla 75 000 euroa helmikuun puoliväliin mennessä! Ostamaan ostamaan, kipin kapin ostamaan. Kannattaa vaikka hiukka venyttää muissa asioissa ja ottaa pikkuinen kulutusluotto. Se on sitten helppoa maksaa takaisin kun on kunnon voitot takataskussa!
Ilmianna
Jaa
Bitcoinin ja kryptovaluuttojen suosion kasvun vertailua tässä. Näyttää siltä että on nyt vastalähdössä kovaan kasvuun?

https://sijoituspaivakirja.blogspot.fi/2017/12/kryptovaluutat-osa-2-suosion-kasvu-ja.html
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvä linkki. Tässä myös hauskaa luettavaa siitä, kuinka bitcoin on julistettu kuolleeksi jo yli 200 kertaa. Samalla näkee myös, mikä bitcoinin arvo on ollut "kuolinhetkellä": https://99bitcoins.com/bitcoinobituaries/

;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
minä tyydyn ostamaan näiden pitkonimiljonäärien asunnot huutokaupoista pilkkahintaan, kun nämä suomaalaiset bitkoni miljonäärit lähtee henkselit paukkuen ulkomaille , jättävät kaikki omaisuutensa tänne köyhille jaettavaksi, mahtaa tulla kalliita huviloita siellä ameriikassa kun koko maailman uudet bitkoni miljonäärit menee sinne arkut täynnä bitkoneja, vain enään puuttuu ne kartanomiljonäärit jotka ottaa vastaan näitä aavekolikoita sekä henkilöt jotka ostavat näitä ongelmakolikoita, kysymys, onko ainuttakaan ostettavaa asuntoa, linnaa, kartanoa tehty bitkonirahalla? sitten kun joku tekee asunnon tarvikkeilla, jotka on ostettu kävyillä, myös minä ostan ja myyn käpysillä omani. esimerkiksi ei käy mikään turhake, niitä on voinut aina ostaa vaikka vanhoilla kengänpohjilla.
Ilmianna
Jaa
koskahan nämä pitkoni rahat käy op pankkiin vakuutena? 2000 luvulla kävi ainakin nokian lappu lisävakuutena ( 30e ) kun antoi ensin tontin tai asunnon pantiksi, vauhti on niin kovaa kun kettu syö omaa häntäänsä ja huomaa sen lisäävän omaa vauhtia ,kunnes on pelkkä oma pää syötävänä. kuka on planeetan rikkain ,se jolla on eniten( rahaa) vai se jolla on vähiten ( velkaa), vai se jolla on kaikkea sopivasti. .........kello löi 24 ja valkoiset kärryt muuttuivat kurpitsaksi, uni muuttui todeksi, velka maksettavaksi, työ tuskaksi, liian kovaksi............kop.kop.kop,sanoi vouti.......lai-nen.
Ilmianna
Jaa
Olishan se kiva ostella dipeistä bitcoinia muidenkin kryptojen ohella JOS Krakeninkin exchange vain toimisi kunnolla! Mutta ei niin ei.. Ei tuolla ainakaan nykyään mitään voi sinänsä treidata,holdaukseen se on hyvä :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kannattaa vaihtaa Coinbasen/Gdaxin puolelle
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Turhaliru kirjoitti:
Kannattaa vaihtaa Coinbasen/Gdaxin puolelle
Kraken.com on vihdoinkin saanut serverit ym.päivitettyä ajan tasalle eli tuo crypto exchange toimii taas!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Itse kotiutin osan voitoista, kun en ole varma, mihin suuntaan 10. ja 17. päivä alkava futuuriralli vie bitcoinia. Ehkä bitcoin pompsahtaa hulluna ylöspäin, mutta kyllä 20x voittoja voinee välillä myös kotiuttaa. Ehkä pienellä riskillä voi tehdä tiliä tai sitten ei. Joka tapauksessa ostan lisää bitcoineja tammikuuksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Uskon vähintään +30% nousuun.

https://perc360.com/expect-price-bitcoin-skyrocket-futures-go-live-sunday/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aina jokaisen pienen korjausliikkeen jälkeen bitcoin on hypännyt vähintään 25%. Ostin juuri lisää 2k. Huomenna taas myhäilen ja vedän sisäfileepihvit!
Ilmianna
Jaa
En ole varma. Vaihdoin puolet bitcoineista litecoineihin Coinbasessa. Kahtoo miten äijän käy!!!
Ilmianna
Jaa
Hahaa! Kun ostin litecoineja ne oli +30%. Nyt +70%. Olen bisnesnero!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
huikeaa neroutta. olet ainutlaatuinen
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
No minulle maksettiin nukkumisesta 2400 euroa. Kyllä kelpaisi tällainen vaikka joka yö. Nyt pistän takaisin kiinni bitcoiniin ja katsotaan maanantaina uudestaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Bitcoin Cashilla teki myös taannoin kivan pompun ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Luin jutun, että bitko menisi ensi vuonna 100000$. Ajatuksia?
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
En jaksa miettiä noin pitkälle. 17. päivä veikkaan nousun taas alkavan, koska futuuriralli jatkuu silloim...
Ilmianna
Jaa
Taitaa mennä yli 200000$ ensi vuonna.

Tässä muuten vaihteeksi mielenkiintoinen uutinen: https://www.kauppalehti.fi/uutiset/bitcoinin-suomalaiskehittajalla-oli-hallussaan-miljardipotti---vahan-joskus-harmittelee/h66wdaCf
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Tässä hieman visiota ja sijoitusstrategiaa ensi vuodelle:

-Kautta maailman ihmisillä on FOMO päällä eli "Fear Of Missing Out" = nousupainetta
-Bitcoinille ennustetaan 500% nousua
-Dippejä tulee, mutta niistä kannattaa ostaa lisää vrt. Amazonin kurssi
-Blockchain.infon toimitusjohtaja arvelee keskuspankkien ottavan kryptovaluutat portfolioonsa vuonna 2018
-Uusia bitcoinsijoittajia tulee vähintään 10 000 000 - 100 000 000 nykyisellä tahdilla. Kuinkas silloin käy bitcoinin arvolle? (onneksi ihmisiä riittää vielä :) )

Bittaajamies kuittaa.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
"Bitcoinien kysyntä on räjähtänyt Suomessa. Olemme tehneet 14-tuntisia työpäiviä viime aikoina."

"Bitcoin-huuma iski Suomeen": https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005495538.html

Pitäskö ostaa lisää?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tuossa uutisessa mainittiin Bitcoin-firman osakeanti. Tavoiteminimi oli 750 tonnia euroina. Tänään, kun merkintäaikaa on jäljellä 13 päivää, maksimitavoite 2.5 miljoonaa on ylitetty eli varmaankin merkintä keskeytetään.
Sijoitin itsekin tuohon pari päivää sitten. Firmalle liikevaihtoa syntyy kryptovaluuttojen vaihdosta (broker) ja osingon pitäisi olla oikeinkin mukava. Jos sitten aikanaan Prasos vielä listautuu pörsiin, uskoisin siinä vaihteessa nyt ostetuilla osakkeilla olevan oikein hyvä arvo, lisäksi silloin niistä pääsee helpommin eroon - tai voi ostaa lisää..
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Jos joku kertoo meren kantavan ihmisen joka siihen uskoo , kaikki uskovat , joukko lisää joukkoa , kunnes joku kokeilee tuota ihmettä, kaikilta loppuu usko yhtä aikaa samalla hetkellä, velaton luulee että mitään ei voi menettää joten kokeillaan uskomuksia , jotka muuttuu todeksi kun velattomasta tulee nimensä menettänyt , suomessa oli 1900 alussa nimettömiä ihmisiä. Nimi on luottoa , nimetön on luottamuksen menettänyt , kannattaa tehdä tilit nimellä joka ei kuulu itselle , ja kerätä konsulttipalkkioina voitot ilman riskiä. Muuttaa varat vaihdon välineeksi jota valtio ei omista, ja säilyttää siellä missä valtio ei vartioi , tuotteena jota ei numeroida ja jota jokainen ymmärtää , kokona jota voi siirtää ja paloina joita pystyy kotikonstein paloittelemaan.
Ilmianna
Jaa
Miksi altcoinien arvonkehitys tuntuu noudattavan bitcoinin esimerkkiä? Mihin altcoinien arvo perustuu?
Ilmianna
Jaa
Jokaisen vaihdonvälineen vaihto , tekee entisestä välineestä seuraavan hyödykkeen......nahoista kuparilantti , kuparilantista virtajohdot , hopealantista koristeesineet , kultalantista koruesine , markanlantista euronseteli , euronsetelistä bittinumero , bittinumerosta johkoketju , lohkoketjusta olemme siis päässeet eläimen nahasta / johkokaavioon ...............eli miljoona nahkaa on nyt 1 lohkokaavion arvoinen , ja tällä lohkokaavion arvolla ei saa kohta edes 1 nahkaa. Lopuksi asunto jossa näitä virtuaaliunia nähdään on kaiken vaihdonvälineen päätavoite..........esim miljoona virtuaali ( vaihdonvälinettä) on 1 asunto. Kohta kun asuntojen omistus ( velkapaperit) on sähköisenä samassa virtuaalimaailmassa sen menetys on virtuaalisen helppoa , joten velaton on taas voittaja. ( lohkokaavio tekniikka myy asuntosi nanosekunnin tuhannesosalla kun sopimuksen mukaiset vastuut jää hoitamatta , samalla hetkellä olet maksaja ( vuokralla ex kämpässäsi odottamassa ulosheittoa) lohkokaavio robotit suorittaa koko prosessin silmänräpäytyksessä......uudet tekniikat ovat velallisen tämän päivän sodat.
Ilmianna
Jaa
meneekö jo tänään alle 10000. saas nähdä
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
15000 taitaa kohta rikkoutua, lähellä on jo aamulla käyty.
Ensi vuoden lopulla piti olla 40 k$, ehkä siellä ollaankin jo tammikuussa ;-) Aattelin kyllä pikkasen keventää neljävuotiasta BTC-lompsaa jo parinkympin kohdalla ...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
https://www.tradingview.com/x/RE9ipW1p/

-FIB-tukiraja on 12600$
-Ollaan vielä reilusti 30 päivän keskiarvon (punainen viiva) yläpuolella
-Jos menee alle 200 päivän keskiarvon, niin rupean myymään

SIJOITUSHORISONTTI PITÄISI OLLA VÄHINTÄÄN PUOLI VUOTTA. PIKAVOITTOJEN TAVOITTELU ON SUURI RISKI.

Syitä kurssilaskuun:

-joulu = ihmiset kotiuttavat voittojaan
-3 kk:n välein on tupannut tulemaan korjausliike
-Charlie Lee myi kaikki Litecoinit ja markkinat tulkitsivat liikkeen väärin
-Bitcoin ja altcoinit yksinkertaisesti nousivat liian nopeasti

Itse ostan kaikkea tipoittan lisää nyt ja laskun vielä jatkuessa turvarajoihin asti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kiitos asiallisesta viestistä! Hodlaan vielä tämän päivän. Lisää en pysty ostamaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Vieläkään kukaan ei osaa kertoa mistä altcoinien arvo tulee. Tuntuvat edelleenkin olevan osa bitcoinia.
Ilmianna
Jaa
Goldman Sachs tulossa mukaan kryptovaluuttojen vaihtopalvelubisnekseen ensi kesänä. Ralli jatkuu kohta...

https://news.bitcoin.com/goldman-sachs-goes-crypto/
Ilmianna
Jaa
Onnittelut niille, jotka uskalsivat ostaa taas lisää äsköisestä dipistä! :) :)
Ilmianna
Jaa
Näyttää hiljalleen raivokas lasku kääntyvän toiseen suuntaan. Sitten vaan lisää bitcoineja ja uusia laskuja kohden. Seuraavaks olis kiva nähdä pudotus 100 000 ja useamman kymppitonnin nytkähdys kerralla, niin lehdet saa lisää kirjoteltavaa ja mä saan vähän pesämunaa.
Ilmianna
Jaa
Mitäs ajatuksia on siitä, jos ilmoille tupsahtaisikin fiat-kryptovaluutta?

https://www.ccn.com/koreas-central-bank-urged-seriously-consider-issuing-fiat-cryptocurrency/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Jos ihmiset eivät pikku hiljaa ala tajuamaan, että uusi digitaalinen aikakausi on alkamassa, niin turha itkeä sitten 10 vuoden päästä. Jos se ei ole bitcoini, mikä tekee vallankumouksen, niin sitten se on joku muu. Mutta kryptovaluuttajohdannaiset ovat tulleet pysyäkseen. Laitan tästä pyyhkeeni pantiksi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
tulevaisuudenajattelija kirjoitti:
Jos ihmiset eivät pikku hiljaa ala tajuamaan, että uusi digitaalinen aikakausi on alkamassa, niin turha itkeä sitten 10 vuoden päästä. Jos se ei ole bitcoini, mikä tekee vallankumouksen, niin sitten se on joku muu. Mutta kryptovaluuttajohdannaiset ovat tulleet pysyäkseen. Laitan tästä pyyhkeeni pantiksi!
näinhän ne viisaat väittää.
kaipa ne jostain jotain tietää, tai vähintään luulee tietävänsä. itse en tiedä mitään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Itse aloitin bitcoin sijoittamisen pariviikkoa sitten. Huomasin että tuo bitcoinin arvohan heittelee jopa yli 10% Parin tunnin välein? Eikös olisi järkevintä Ostaa esim 1000e Bitcoineja ja myydä parintunnin päästä kun arvossa on tullut nousu piikki? Taas ostaa kun arvo laskee ja taas myy kun tule nousu piikki? Osat firmat/nettisivut ottavat ostosta/myynnistä vain 3% itselleen joten tämähän olisi kannattavaa??!??
Ilmianna
Jaa
Sijoittajavalaat ja isot firmat palailevat kohra lomiltaan. Viimeset alennushetket käsillä!
Ilmianna
Jaa
Veikkaan bitcoinille taas kohta huimaa nousua ja muille kryptovaluutoille kovaa laskua, kun nopeat ja halvat siirrot mahdollistava lightning network -päivitys tulee bitcoiniin. Ostaisin lisää nyt jos olisi vielä ylimääräistä rahaa.

https://news.bitcoin.com/first-real-bitcoin-lightning-network-payment-completed-via-bitrefill/
Ilmianna
Jaa
Veikkaan bitcoinille taas kohta huimaa nousua ja muille kryptovaluutoille kovaa laskua, kun nopeat ja halvat siirrot mahdollistava lightning network -päivitys tulee bitcoiniin. Ostaisin lisää nyt jos olisi vielä ylimääräistä rahaa.

https://news.bitcoin.com/first-real-bitcoin-lightning-network-payment-completed-via-bitrefill/
Ilmianna
Jaa
Veikkaan bitcoinille taas kohta huimaa nousua ja muille kryptovaluutoille kovaa laskua, kun nopeat ja halvat siirrot mahdollistava lightning network -päivitys tulee bitcoiniin. Ostaisin lisää nyt jos olisi vielä ylimääräistä rahaa.

https://news.bitcoin.com/first-real-bitcoin-lightning-network-payment-completed-via-bitrefill/
Ilmianna
Jaa
Veikkaan bitcoinille taas kohta huimaa nousua ja muille kryptovaluutoille kovaa laskua, kun nopeat ja halvat siirrot mahdollistava lightning network -päivitys tulee bitcoiniin. Ostaisin lisää nyt jos olisi vielä ylimääräistä rahaa.

https://news.bitcoin.com/first-real-bitcoin-lightning-network-payment-completed-via-bitrefill/
Ilmianna
Jaa
Vähänkin asioihin perehtynyt tietää, että bitcoin ensimmäisen sukupolven kryptovaluuttana ei ole tulevaisuuden valuutta, eikä sitä pystytä skaalaamaan todellisiin tarpeisiin. Louhinta kuluttaa enemmän sähköä kuin jotkin valtiot, siirrot kestävät yli vuorokauden, siirtohinnat ovat järkyttäviä ja tämä kaikki tulee menemään vielä surkeammaksi, jos valuuttaa alettaisiin oikeasti käyttämään. On olemassa jo toisen ja kolmannenkin sukupolven kryptovaluuttoja, jotka ovat joka suhteessa parempia kuin kivikautinen bitcoin.
Ilmianna
Jaa
Täältä sais ilmaisia bitcoineja tunnin välein : https://freebitco.in/?r=1416066
Ilmianna
Jaa
Itsekään en usko bitcoinin olevan se lopullinen ykköskryptovaluutta, mutta ainakin seuraavan vuoden ajan saadaan nauttia mukavasta rallista ylöspäin. Varuiksi olen sijoittanut myös muihin kryptovaluuttoihin. Rahat ensin Coinbaseen ja sitä kautta Gdax/Bittrex. Suosittelen!
Ilmianna
Jaa
Apinoita koijjattiin ja nyt viedään kryptouunoilta rahat. 😫
Mitenhän alas mennään. Itse veikkaan jotain yhden dollarin tietämille.
Ilmianna
Jaa
Monikohan saisi suuria summia ulos oikeasti, kyllähän virtuaalirahasta toiseen voi vaihdella mutta eri juttu nostaa oikeaksi rahaksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä Coinbasen kautta oon ihan Nordeaan saanu parhaimmillaan yhdessä arkipäivässä nelinumeroisia summia....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Ostin maanantaina kokeilumielessä pikkusummalla Ethereum XBTE:tä n. 80€:llä ja se on nyt yli 110€. Osaako joku sanoa syytä nousulle? Ilmeisesti 18.1. tapahtuu joku ”forkkaus”. Mitä tämä tarkoittaa?Ostin maanantaina kokeilumielessä pikkusummalla Ethereum XBTE:tä n. 80€:llä ja se on nyt yli 110€. Osaako joku sanoa syytä nousulle? Ilmeisesti 18.1. tapahtuu joku ”forkkaus”. Mitä tämä tarkoittaa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ripple ei vetänytkään enää niin kovaa kuin ajateltiin --> sijoittajat siirtyivät takaisin etherumiin. Muutenkin ethereumille veikataan aika hyvää nousuvuotta. Moni tekninen juttu tulee toivottavasti kohta valmiiksi ja potentiaalia on vaikka mihin.

Tällä hetkellä markkinat ovat olleet sellaiset, että kova nousu kestää sen muutaman päivän. Heti ensimmäisenä vähintään 20% nousupäivänä kannattaa (ehkä) ostaa mitä tahansa nousussa olevaa top 10 virtuaalivaluuttaa ja myydä se kahden tai kolmen päästä poies. Näin klikkailemalla voi päästä 50-100% tuottoihin parissa päivässä. Kunhan muistaa, että mikään nousu ei jatku loputtomiin, korjausliike tulee aina.

Tässäkin on riskinsä, mutta jos ei liian isoilla nappuloilla pelaile... :/
Kommentoi
1
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Gladiaattoripeleissä kaikilla yleisössä on hauskaa, kunnes portit suljetaan ja leijonat vapautetaan katsomoon...

Kysykää siis itseltänne: Jos saat bitcoinin jokaisesta uhratusta, montako bitcoinia haluat? Se on joltain toiselta pois. Ehkä joltain, kenelle se oli koko elämä. Voitosta saatu dopamiini aiheuttaa mielihyvän kokemuksia ja osallistuu tunteiden säätelyyn. Mutta se ei kestä kauan, ennen kuin tulee itku pitkästä ilosta. Jokainen ymmärtää että väestönkasvu on sietämätön, mutta onko tämä oikea tapa toimia asian hoitamiseksi? Miksi ei yhden lapsen politiikka?

Tämä kaikki voi kuulostaa huvittavalta nyt. Mutta entä silloin, kun normaali raha lakkautetaan? Nukutko silloinkin yösi huoletta, tietäen että rahasi arvo on suhteessa siihen, ostavatko muut ihmiset mitään ja siihen, päättävätkö pumppaajat vai dumppaajat huomisen päivän kurssin? Luotatko muihin enemmän, kuin itseesi? Laittaisitko tilinumerosi ja avainkorttisi luottavaisin mielin youtubeen? Bitcoinisi eivät ole turvassa, jos anonyymi taho päättää sen kurssista. Se siis edustaa kaikkea sitä mitä sen ei olisi kuulunut edustaa.

Paljon maksaa jokapäiväinen leipä tänään bitcoinilla? Entä eurolla?
Eurolla=Euron, sisältäen 24% arvonlisäveron ja 30% katteen.
Bitcoinilla=Euron, sisältäen 24% arvonlisäveron ja 30% katteen. Tämän lisäksi ensimmäisestä ja viimeisestä päivästä virtuaalilompakossasi arvonnoususta 30% veron siihen päälle ja 0,001BTC/13€ siirtomaksun = 15€? Alt coinien käytön yleistyessä tämä siirto voi poistua osaksi, mutta se leipä maksaa silti enemmän kuin eurolla maksaessa.
Miksi siis kukaan järkevä ihminen voi olla innoissaan bittivaluutasta? Järjellä ajatellen?
1€ vs 15€? Entä huomenna? Miten yhtälö parantaa köyhien oloja?

Mikä on bittirahan arvo jos paperi valuuttoja ei ole? Mihin sitä pörssissä silloin verrataan? Kultaan? Hopeaan? Toiseen kryptoon?

Katsokaa viimeisen 3 viikon päähän jolloin bitcoin arvo oli 20000$, nyt se on 13922$, arvosta on siis sulanut 30%. Miltä tuntuisi jos omalta tililtäsi sulaisi yli 10% per viikko varallisuudestasi? Ja ilman verovähennys mahdollisuutta? Ja jos taas nousee, maksat 30% veroa noususta arvonlisäveron päälle?

Mitä vikaa eurossa on? Sen kurssi sahaa 3% vuodessa. Ilmaista rahaa ei ole olemassa, sen tulisi jokainen ymmärtää. Kaikessa on aina takana agenda. Jos taas perinteinen valuutta kiellettäisiin, olisi hopea luultavasti paras sijoituskohde. Sen arvo on pitkään pysynyt alhaisena suhteessa kultaan, vaikka hopeasta on jo tullut harvinaisempaa kuin kullasta, kullan paremman kierrätysasteen seurauksena. Bitcoinia ei sen sijaan tarvita mihinkään.

It's all a Fugazi, it's Fairy dust, it doesn't exist It's never landed, it is no matter, it's not on the elemental chart - Matthew McConaughey: Wolf of Wall Street

Jumaluudella ja Bitcoinilla on jotain yhteistä. Sen olemassaolon voi todentaa vain kollektiivisena päätöksenä ja arvo on suoraan yhteydessä uskojien määrään.

Hyvä asia bitcoinista on, että se lisää ihmisten tietoutta pörssin toiminnasta. Kun tarpeeksi moni ymmärtää, että pörssi on huijausta. Saadaan aikaiseksi uuden maailman pörssi, missä kurssi ei nouse pumppaamalla, tai laske dumppaamalla. Vaan jokainen saa vain omansa. Veroton ja koroton. Tästä tulee alkamaan todellisen kryptovaluutan aikakausi. Ensimmäinen vakaan valuutan kausi. Missä ahneudelle ei ole tilaa. Ellei ihmiskunta ole sitä ennen tuhonnut itseään. ..The Silent Evolution, muisto meistä vain?

/\
/ \ ____
/ \ / \
/ \/ \
/\/ \
/ \
/
/
/\ /
____/\/\/\ / \/
/ \/
\/\/\/\ /
\ /
\ /
\/

-Child of Zion
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Alennusostoksille! Nyt on mahdollisuus tehdä kesän lomarahat tässä. Tämä vinkki ei maksa mitään.
Ilmianna
Jaa
Sikäli voi pitää paikkansa, että jos tämä lasku johtuu vain epävarmuudesta Aasiassa (ei ole ensimmäinen kerta), niin ongelmakohtien poistuessa voidaan odotella heti 30-50% nousua (ei olisi ensimmäinen kerta).

Mikäli näin ei käy, niin nousu jatkuu mutta pariksi viikoksi siihen tulee pientä hidastusta. Bitcoinmarkkinat ovat tupanneet unohtamaan tällaiset asiat kohtuullisen nopeasti.
Ilmianna
Jaa
Viime vuodet aina alkuvuodesta on ollut iso pudotus. Tsekatkaapa nämä graafit:

https://ibb.co/gAXdRm
https://ibb.co/k9xCmm
Ilmianna
Jaa
Nyt täytyy kyllä sanoa, että harvinaisen hyviä vinkkejä on saanut tästä keskustelusta!

Marraskuussa kokeilin piruuttani, että mitäs käy, jos noin nyt kokeilisi ostaa. Ja kyllä kannatti. Sen jälkeen, oliskohan ollut joulukuussa, joku täällä kertoi kotiuttaneensa voittoja ja tein saman. Ja sitten bitcoini romahtikin.

No nyt ostelin eilen taas lisää ja on kyllä hieno fiilis kun päivän tienestit on jo kohta nelinumeroisia.

Kiitos ja kumarrus! Suomi24 osaa näköjään yllättää joskus mukavastikin...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kerroppas minullekkin, siis ostit ja muunsitko summan bitcoineiksi vai kuinka se oiekein tapahtuu? Sijoitin 50 euroa, milloin voisin odottaa jotain tulosta?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Täyttä huijausta koko leikkiraha. Vain hullut. Pähkähullut ja idiootit laittavat rahojaan suoraan markkinhuijareiden syväkurkkuun. Lopettakaa tämä hulluus vielä kun ei ole liian myöhäistä!
Ilmianna
Jaa
Nyt on kaikilla mahdollisuus tulla miljonääreiksi. voi lopettaa työt ja opiskelut
Ilmianna
Jaa
Sijoitin 17. pvä 50 euroa coinmotionin bitcoineihin. mutta milloin voin alkaa odottamaan tuloja. Kuka viisas teistä voisi hieman opastaa aloittelijaa. Pitääkö minun tehdä sijoitukseni eteen ja mitä...?
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Pitäiskö vain odotella? Jahka Lightning Network tulee, niin päästään nauttiin taas isoista nousuista. Vahva veikkaukseni on, että se tekee bitcoinille saman kuin internet teki aikoinaan tietokoneille. Molemmat teknologiat ovat varsin verrannolliset. Kannattaa etsiä netistä lisää infoa tästä aiheesta, jos mietityttää, että mitä sitä nyt bitcoinin kanssa tekisi.
Ilmianna
Jaa
Tässä omat syyni, miksi edelleen sijoitan bitcoiniin:

1. Aasian epävarmuudet tuntuvat olevan rauhoittumassa
2. Lightning Network -päivitys on tuloillaan = teknologian voisi verrata tekevän bitcoinille saman kuin mitä internet teki tietokoneille
3. Schnorrin signature -päivitys on myös tuloillaan = pienentää jokaisen transaktion dataa 75% plus tuoden mukanaan muitakin hyötyjä
4. Kehitteillä oleva Drivechain-päivitys mahdollistaisi tullessaan bitcoinin kopioida muiden kryptovaluuttojen parhaat puolet itseensä.

Entäs muilla?
Ilmianna
Jaa
Lightning Network kuljettaa bitcoinia pois alkuperäisestä visiosta enemmän pankkien toivomaan suuntaan. Sijoittajille se voi olla hyvä asia, mutta pitkällä aikavälillä se taas voi pilata koko pitkon.
Ilmianna
Jaa
sitö vaan, että lisää bitcoinia lisätty lompakkoon. katsokaamme uusiksi kahden viikon päästä tilanetta.
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
nyt kaikki rahat bitcoineihin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tuossa linkittämäsi cnbc:n sivulla oli lukiijakysely, "what is your outlook on bitcoin?" 67% uskoi hinnan nousuun, ja 33% hinnan laskuun, ääniä yhteensä 10480
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Otetaas rauhassa näiden nousupuheiden kanssa. Kyllä pitko vielä nousee, mutta ensin saatetaan käydä alle 5000e. Silloin kannattaa viimeistään ostaa. Kurssi kyllä lähtee nousuun, mutta siinä voi mennä kesään asti ennen kuin ollaan yli 20000$.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
ikävä kyllä 20000$ on tavoittamttomissa bitcoinille. ei koskaan enää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Perustuen mihin?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tästä uutisesta alkaa vuoden 2018 nousu kohti 50 000$:

"The Senate Banking Committee heard testimony from the chairman of the Commodity Futures Trading Commission (CFTC), Christopher Giancarlo, and the chairman of the Securities and Exchange Commission (SEC), Jay Clayton, express support for Cryptocurrency."

Tämä on iso juttu. Jenkit ekana, muut perässä...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jessss, nyt minäkin hurahdin tähän bitcoiniin. Alhaalla on, jospa tuottais edes sen verran, että voisi voittoja nostaa pois.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Keskuspankit alkavat ostaa kryptovaluuttaa tämän vuoden puolella, kertovat uutistoimistot netissä. Lukija tehköön tästä omat päätelmänsä....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
ihan itsekkö keksit 'uutisesi'?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ihan googlettamalla löytyy vahvaa spekulaatiota tästä...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Litecoin on nyt nousussa kun paypalin kaltainen maksujärjestelmä on tulossa saataville. Coinbase on tuomassa vastaavaa palvelua myös markkinoille. Vielä saa halvalla... Ja mitäs kriitikot siihen sanoo, että bitcoinin kurssi ei tippunutkaan alemmaksi!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Litecoinin arvo (~231) on käytännössä tuplaantunut helmikuun alusta. Taustalla tosiaan tämä LitePay maksujärjestelmä. LTC/USD parin seuraava merkittävä resistance taso on ~269 (fib 61,8% retracement, previous swing high).
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Karhun markkinoilla ollaan vielä ja varmaan siellä pysytään loppuun saakka.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos ootte joskus katsonut Leijonan Luola USA tai Kanadaa, niin siinä mukana ollut mukava heppu Robert Herjavec heittää haastattelussa bitcoinin nousun jatkuvan. Haastattelu löytyy juuppituupista seuraavan nimisenä:

"Shark Tank" Host Robert Herjavec Says Bitcoin Price Will Skyrocket!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Nyt iskee Suomeenkin. Coinmotionin rahaliikenne saattaa pysähtyä Suomessa, kun pankit laittavat kapuloita rattaisiin.

Ylen nettisivuilla uutinen
Ilmianna
Jaa
Onko kukaan kikkaillut viimeisen kahden kuukauden aikana pikkunousuilla ja laskuilla?

Itse en ole. Mutta jos aina viikonlopuksi olisi myynyt pois ja alkuviikosta olisi ostanut takaisin, niin tässä olisi tehnyt aika hyvät fyffet taas. Lähes joka lauantai ja sunnuntai on ollut laskua.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Bitcoin arvo nyt on yksinkertainen naurettavan alhainen määrä kolikoita kysyntään nähden. Mainostaminen uutisissa ja muissa aiheutti tätä hypetystä, että jokaisen piti saada tätä kyseistä valuutta j hinta pompsahti. Aivan normaali kysynnän ja tarjonnan laki eli valuutat joita on miljardeja harvemmin on arvokkaita coinmarketcapissa kun vilkaisee ja epätodennäköistä on että edes hirveästi sellaiset altcoinit edes nousisi.

Mitä bitcoiniin itseensä tulee, että omassa käytössä niin hidas kolikko että en käyttäisi maksaessa/ostaessa jos valuutansiirto kestää yli muutamaa minuuttia pitempään. Joten en näe siinä tulevaisuutta kaupankäynnissä omaan käyttöön ja varsinkin kun nopeampiakin kolikkoja on.

Toinen asia mikä nostaa Bitcoinin arvoa on nuo treidaus alustat, että niissä on pakotettu melkein kaikissa ostamaan Bitcoinia ennen kuin voi ostaa toista valuutta ja näin saadaan harhaanjohtavaa volyymia kolikolle joka näkyy taas kysyntänä tilastoissa.

Jos treidausalustat hyväksyisi minkä tahansa kolikon ostettavaksi euroilla ja bitcoinia ois enempi, niin se romuttaisi koko bitcoinin alas tai toinen näistä esimerkeistä jo riittäisi romuttamaan sen.
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
10000$ taas korkattu. Kesällä jo 20000$..? Onnee hodlareille ja niille, jotka uskalsivat ostaa lisää dipistä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Bitcoinin arvo on reilusti korkeammalla kuin vuosi sitten keväällä. Se on iso juttu. Viime syksyllä 2017 ylikuumeni ja syöksyi alas nopeasti. Joku tietysti luuli että bitcoin meni kadotukseen. Eikö mitä. . Kryptovaluutan luonteeseen kuuluu tämmöiset rajut muutokset. Pitkä kurssitrendi puhuu Bitcoinin puolesta. Bitcoinilla on vahvasti nousevalla suoralla. On ennustettu että 2018 näemme Bitcoinin megakurssinousun. Varsinaisen superhypyn. Olkaa valmiina Bitcoin treidaajat. Nyt on oikea hetki laittaa siementä Bitcoin vakoon. Etenkin kun perinteisten pörssiosakkeiden kurssit ovat varsin epästabiilit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Se on helppoa näiden MASSIKEISAREIDEN elämä. Hilloa tulee ovista ja ikkunoista niin ettei kerkiä raivaamaan pois alta
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
kannattas ostaa kun on halpaa taas...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Ostin 15000e ja saisin nyt 6000e , olenko nero vai piinkova bisnesnero kaveri myi 15000e samaan aikaan , maksoi voitosta veron ( 5000e) voittoa tuli n. 9000e , siis tuohan on vastaava , kuin minun tappio ? Valtio on varma voittaja , sai 5000e tekemättä mitään 0 riskillä
Itseasiassa toi "keverikin" oli verttajan ( gängi).
Itseasiassa siis koko raha oli lumetta eli voittoa ei tullut kenellekään mutta minä olin menettänyt ainakin tuon 9000e , ehkä koko summan 15000e.

Vastaava mielikuva huijaus tehdään asunnoilla joiden hinnat hilataan taivaisiin ja alv / veroseppä tekee vastaavan imuroinnin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ostin 950€ kappale 15kpl, kotiuttelin siinä arvon noustessa parhaimmillaan oli 17 000€ kpl, ei pahaa sanottavaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Bitcoinin arvo tuplautumassa. LUE TÄMÄ

Bitcoinin arvo on nousemassa hyvinkin nopealla aikataululla 10000$, mikäli tätä uutista on uskominen:

https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-will-have-no-difficulty-hitting-10k-with-30000-new-wallets-a-day-max-keiser

30 000 uutta käyttäjää joka päivä tarkoittaa 900 000 käyttäjää joka kuukausi. Jos jokainen käyttäjä ostaa edes keskimäärin 100 eurolla bitcoinia, niin uutta rahaa tulee sisään joka kuukausi 90 miljoonaa! Todellisuudessa puhutaan varmaan vielä isommista summista. Eli tämän valossa ei kannattaisi olla huolissaan, vaikka bitcoinin arvo on jo noussutkin aika paljon. Mahdollisuudet tuplaamiseen ja triplaamiseen lyhyellä aikavälillä ovat edelleen olemassa.

Jos tässä näkee tulevaisuuden suunnan, niin kannattaisi varmaankin olla mukana edes jollain summalla. Coinbasessa pystyy helposti ostamaan samalla sekä bitcoineja, ethereumia että litecoinejakin. Maksut onnistuvat suomalaisilla pankkikorteilla ja siirrot molemmin puolin ovat aika helppoja sekä siirtomaksut minimaalisia.

Tällä linkillä saa vielä 10$ tai reilun 8 euron aloitusbonuksen, jos kiinnostaa: https://www.coinbase.com/join/5971fba831abfb00c6e5cb25

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta