Bitcoinin arvo tuplautumassa. LUE TÄMÄ

Bitcoinin arvo on nousemassa hyvinkin nopealla aikataululla 10000$, mikäli tätä uutista on uskominen:

https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-will-have-no-difficulty-hitting-10k-with-30000-new-wallets-a-day-max-keiser

30 000 uutta käyttäjää joka päivä tarkoittaa 900 000 käyttäjää joka kuukausi. Jos jokainen käyttäjä ostaa edes keskimäärin 100 eurolla bitcoinia, niin uutta rahaa tulee sisään joka kuukausi 90 miljoonaa! Todellisuudessa puhutaan varmaan vielä isommista summista. Eli tämän valossa ei kannattaisi olla huolissaan, vaikka bitcoinin arvo on jo noussutkin aika paljon. Mahdollisuudet tuplaamiseen ja triplaamiseen lyhyellä aikavälillä ovat edelleen olemassa.

Jos tässä näkee tulevaisuuden suunnan, niin kannattaisi varmaankin olla mukana edes jollain summalla. Coinbasessa pystyy helposti ostamaan samalla sekä bitcoineja, ethereumia että litecoinejakin. Maksut onnistuvat suomalaisilla pankkikorteilla ja siirrot molemmin puolin ovat aika helppoja sekä siirtomaksut minimaalisia.

Tällä linkillä saa vielä 10$ tai reilun 8 euron aloitusbonuksen, jos kiinnostaa: https://www.coinbase.com/join/5971fba831abfb00c6e5cb25
Ilmianna
Jaa

59 Vastausta


Tätä samaa olen puhunut jo yli puoli vuotta!

Huomasin, että samalla sivulla oli uutinen, että 1. marraskuuta alkaen kiinalaiset pääsevät taas ostamaan bitcoineja. Elikkäs elikkäs. Kohta tulee rahaa taas ovista ja ikkunoista!!! Kaikki vaan mukaan vielä tänään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Bernie Maddofin sijoitusrahastohuijaus menestyi erinomaisesti pörssiromahdukseen asti.
Huumekauppiaiden leikkiraha Bitcoin menestyy, koska uusia huumeiden käyttäjiä saadaan jatkuvasti lisää Bitcoin pyramidiin.
Yksinkertaiset eivät ymmärrä ettei pyramidihuijauksen suinkaan tarvitse olla hierarkinen pyramidiverkosto, vaan riittää että jatkuvasti uusia kusetettavia tulee mukaan leikkiin kuten uusia huumeiden käyttäjiä Bitcoiniin.
Tämän uusien typerysten houkuttelemisen yllä tunkittajat tunnustavatkin! MOT
Ensi vuonna tulppaanikuplanne romahtaa. HAHHAHAAA
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mut mistä sain rahaa tähän?
Ilmianna
Jaa
elikkäs suositellaanko nyt ostamaan bitcoin osakkeita vai suoraan bitcoineja?ja miten tuo toimii mihin noi ostetut bitcoinit menee ja missä muodossa?pitääkö noille luoda jonkinlainen tili yms...
Ilmianna
Jaa
Suoraan bitcoineja. Niihin sijoitettaessa tuottoprosentti voi olla huomattavasti suurempi. Netistä löytyy tietenkin lisää infoa aiheesta.

Ostetut bitcoinit menevät esimerkiksi tuolla Coinbasessa suoraan omalle tilille, josta ne voi halutessaan siirtää palvelun omaan lompakkoon pysyvään säilytykseen. Bitcoinit voi myös myöhemmin siirtää lähes maksutta mihinkä muuhunkin palveluun hyvänsä. Suomalaiselle pankkitilille rahat tulevat SEPA-siirtona parissa päivässä. Itse juuri siirsin osan voitoista Nordeaan ja välityskulut olivat noin 3 euroa plus siirtomaksu oli noin 15 senttiä. Eli ei paha.
Ilmianna
Jaa
Parasta on sijoittaa joku summa, antaa sen nousuista ja laskuista huolimatta olla aloillaan vaikka vuoden. Kotiuttaa sitten sijoitettu summa ja antaa voittojen kasvaa. Tällöin ei tule mentyä miinukselle, vaikka maailmanmarkkinat menisivät päälaelleen. Omalla kohdalla sijoitettu summa on jo kotiutettu ja nyt katsellaan, että tuleeko tästä se maailmanlaajuinen buumi vai ei. Ei voi enää varsinaisesti mitään edes hävitä.
Ilmianna
Jaa
Kiitokset sijoitusvinkistä ja Coinbase-suosituksesta. Tein yli 500e voittoa parissa päivässä!
Ilmianna
Jaa
Tyyppi, joka on tämän vuoden kurssinoussut osannut ennustaa täysin oikein, sanoo, että vuonna 2018 bitcoin tulee nousemaan 11000$ ja 50000$ 10 vuodessa. Hänellä on hieman maltillisemmat arviot kuin monilla muilla, mutta ehkä juuri siksi ne ovatkin realistisemmat.

https://cointelegraph.com/news/bitcoin-bulls-get-more-bullish-ronnie-moas-revises-bitcoin-price-prediction
Ilmianna
Jaa
Mitä mielipiteitä tästä: https://www.salkunrakentaja.fi/2017/11/sijoitusstrategin-hurja-ennuste-nykyinen-rahajarjestelma-on-tulossa-tiensa-paahan/

Kannattaako sijoittaa kryptovaluuttaan vai kultaan/hopeaan vai molempiin?
Ilmianna
Jaa
no jos sul on massii, niin tietenkin molempiin. Ite näen kryptovaluutan enemmän lyhytaikaisena sijoituksena tällä hetkellä. Kulta ja hopea sit vaan pidempiaikaiseksi vakuudeksi.
Ilmianna
Jaa
Tässä pieni piristys legendaarisen, miljoonien arvoisen bitcoinpitsan hengessä :)

https://coincodex.com/article/1039/british-singer-lily-allen-regrets-declining-bitcoin-payment-in-2009-now-worth-over-1-billion/
Ilmianna
Jaa
Ehdottomasti sijoittakaa Bitcoiniin, ETTE tule katumaan! Tältä sivulta saa vielä 50 000 kruunun (reilun 5000 euron, eli n. 0.82 btc) arvosta Bitcoinia ILMAISEKSI: https://goo.gl/74vLwn
Ilmianna
Jaa
Miksi ne ilmaiseksi niitä antaisi?
Ilmianna
Jaa
Tässä mukavan analyyttista pohdiskelua ja esimerkkejä siitä, että onko se bitcoin nyt kupla vai eikö se ole, ja mikä ylipäätään on kupla.

https://pensionpartners.com/when-does-a-bubble-become-a-bubble/
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Nytkö alkoi nousu kohti 10000e???
Ilmianna
Jaa
Ehkä se ralli taas kohta jatkuu. Saattaa olla että vuosi 2017 oli vasta alkusoittoa bitcoinilla ja ethereumille. Tämän uutisen mukaan eläkerahastot, vakuutusyhtiöt ja sijoitusyhtiöt ovat kohta astumassa mukaan kuvioihin. Kun tämä käy niin hinta pomppaa todennäköisesti heti yli kymppitonnin. Uutinen: https://cointelegraph.com/news/billionaire-investor-novogratz-institutional-investors-will-soon-adopt-bitcoin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kuka sitten enää lainaa Valtiolle rahaa miinuskorolla, kuten Saksa on saanut, tai kuka sitten enää sijoittaa osakkeisiin.rahastoihin ym . Kyllä tämä on niin mystinen juttu.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Taitaa olla yhteiskuntaluokkien uudisjako käynnissä :/
Ilmianna
Jaa
Hauska seurata, kuinka kaikki menee juuri oikeaan suuntaan. 8000$ meni reippaasti rikki jo tänään. Vuodesta 2018 arvellaan tulevan vieläkin kovempi kiitovuosi. Itse tosin mietin jo vakavasti tulojen realisoimista ensi vuoden lopulla ainakin joltain osin. Tai saa nyt nähdä. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mielestäni kannattaa sijoittaa ja yrittää pitää rahat jos niitä on enemmän. Myy sitten kun on reilusti noussut. Economist lehden kannessa povattiin bitcoinia uudeksi feeniks-linnuksi joka polttaa perinteisen fiat-valuutan. Osa tuloista kannattaa melkein sijoittaa bitcoiniin ennemminkin kuin pankin rahastoihin. https://bitcoinwisdom.com/markets/bitcoinde/btceur
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Coinbaseen liittyen on hyvä huomioida, että samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla pääsee myös (monimutkaisempaan) Coinbasen toiseen palveluun nimeltä Gdax, https://www.gdax.com . Gdaxin puolella siirtomaksut ovat vielä Coinbaseakin pienemmät. Tämä nyt lähinnä jo perehtyneemmille käyttäjille.
Ilmianna
Jaa
Ei tullut edelliseen viestiin, että itselläkin Coinbase on silti enemmän käytössä mukavuussyistä, kun en päivätreidausta pahemmin harrasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mitä on "päivätreidaus"?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"Päivätreidaaja on yleensä osake-, johdannais-, tai valuutta-markkinoilla toimiva sijoittaja, jonka näkemysten otot markkinoista ovat maksimissaan kaupankäyntipäivän mittaisia."

Lähde: http://www.pankki-opas.com/paivatreidaaja.html

Eli ostelee ja myy tässä tapauksessa esim. bitcoinia, ethereumia tai litecoinia pitkin päivää
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Enpä tiedä kannattiko tuon tiedon takia aamulla herätä. Mutta päivälenkillä näin pyrstötiaisen, ja sen takia kyllä kannatti herätä.
Kiitos vastauksesta kumminkin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Tää on paras vinkki
https://bitcoinwisdom.com/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eihän se hullu ole joka bitcoineja myy vaan se joka ostaa.
Ilmianna
Jaa
Rapiat 8000 dollaria. Olen uusi sijoittaja mutta lyhyessä ajassa tehnyt hyvää tiliä. Olen siis hullu?
Mielestäni on paremminkin viisautta kun uskaltaa sijoittaa uuteen valuuttaan.
https://bitcoinwisdom.com/
Ilmianna
Jaa
CNBC:n haastattelu koskien Coinbasen tulevaisuuden suunnitelmia. Infoa esim. institutionaalisista sijoittajista ja kuinka paljon rahaa on kohta tulossa sisään bitcoiniin ja muihin kryptovaluuttoihin:

https://youtu.be/XSDdnVJY0Qk
Ilmianna
Jaa
Tänään tullutta uutista, että JPMorgan tosiaan olis tulossa mukaan bitcoin-futuureihin: http://bitguru.co.uk/jpmorgan-bitcoin-futures-markets/
Ilmianna
Jaa
10000$ on vain alku. Täältä näkee hyvin, millainen on esim. bitcoinin arvonkehityksen 200 päivän keskiarvo. Aivan selvä bull-suuntaus. Mutta kuitenkin kokonaisarvoltaan bitcoin on aivan lapsenkengissä. 50000$ ensi vuodelle on hyvin mahdollinen juttu. Tsekatkaa tämä: http://www.runtogold.com/the-great-bitcoin-bull-market-of-2017/

T: Tein pelkästään marraskuussa 3000e tilin bitcoinilla
Ilmianna
Jaa
Olin tuossa vajaa kaksi viikkoa lomalla niin rikastuin samalla 20 000. Ostin ensimmäiset bitcoinia hintaan 400 dollaria. Ihan paska sijoitus.
Ilmianna
Jaa
No just joo. Mää ostin loppukesästä kolmella satkulla ja nyt on joku tonni. Köyhä kun olen. But it's something!
Ilmianna
Jaa
Mullakin oli yks bitkoni vuonna 1994 ostin 600e ja myin 12500e vuonna 2000, se oli elisan osake joka putos sitten kuin kivi 500e . Onnex on kaikki varallisuus kivitalossa niin ei tarvii jännittää häviikö arvo vai ei , eikä väliä millä valuutalla arvo mitataan kun en myy , ei ne pitkonit paljon lämmitä kun jättävät muutkin tavaran itselleen , ei arvot lämmitä, arvoa ei voi syödä , tämä on nykyajan kultakuume , viimeisillä on sitten kuokka kädessä ja velat taskussa.
Ilmianna
Jaa
Nyt olisi saumat ostella pieneistä dipeistä lisää bitcoinia, kun kurssi hakee uutta noususuuntaa. Hyvin ajoitetuilla ostoilla voi tehdä +20% voitot helposti.

Aiempia nousuja oikein aavistellut Ronnie Moas veikkaa bitcoinin arvoksi 20000$ vuoden alkuun, että jos näin käy, niin aikas makeat ajat ovat tiedossa.
Ilmianna
Jaa
Onko 20000$ jo vuoden loppuun?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
on ja reilusti ylikin
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tuolla perustietoa kryptovaluutoista;
https://digivaluutat.blogspot.fi/
Ilmianna
Jaa
Uusimmat veikkaukset on asiantuntijoilla 75 000 euroa helmikuun puoliväliin mennessä! Ostamaan ostamaan, kipin kapin ostamaan. Kannattaa vaikka hiukka venyttää muissa asioissa ja ottaa pikkuinen kulutusluotto. Se on sitten helppoa maksaa takaisin kun on kunnon voitot takataskussa!
Ilmianna
Jaa
Bitcoinin ja kryptovaluuttojen suosion kasvun vertailua tässä. Näyttää siltä että on nyt vastalähdössä kovaan kasvuun?

https://sijoituspaivakirja.blogspot.fi/2017/12/kryptovaluutat-osa-2-suosion-kasvu-ja.html
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvä linkki. Tässä myös hauskaa luettavaa siitä, kuinka bitcoin on julistettu kuolleeksi jo yli 200 kertaa. Samalla näkee myös, mikä bitcoinin arvo on ollut "kuolinhetkellä": https://99bitcoins.com/bitcoinobituaries/

;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
minä tyydyn ostamaan näiden pitkonimiljonäärien asunnot huutokaupoista pilkkahintaan, kun nämä suomaalaiset bitkoni miljonäärit lähtee henkselit paukkuen ulkomaille , jättävät kaikki omaisuutensa tänne köyhille jaettavaksi, mahtaa tulla kalliita huviloita siellä ameriikassa kun koko maailman uudet bitkoni miljonäärit menee sinne arkut täynnä bitkoneja, vain enään puuttuu ne kartanomiljonäärit jotka ottaa vastaan näitä aavekolikoita sekä henkilöt jotka ostavat näitä ongelmakolikoita, kysymys, onko ainuttakaan ostettavaa asuntoa, linnaa, kartanoa tehty bitkonirahalla? sitten kun joku tekee asunnon tarvikkeilla, jotka on ostettu kävyillä, myös minä ostan ja myyn käpysillä omani. esimerkiksi ei käy mikään turhake, niitä on voinut aina ostaa vaikka vanhoilla kengänpohjilla.
Ilmianna
Jaa
koskahan nämä pitkoni rahat käy op pankkiin vakuutena? 2000 luvulla kävi ainakin nokian lappu lisävakuutena ( 30e ) kun antoi ensin tontin tai asunnon pantiksi, vauhti on niin kovaa kun kettu syö omaa häntäänsä ja huomaa sen lisäävän omaa vauhtia ,kunnes on pelkkä oma pää syötävänä. kuka on planeetan rikkain ,se jolla on eniten( rahaa) vai se jolla on vähiten ( velkaa), vai se jolla on kaikkea sopivasti. .........kello löi 24 ja valkoiset kärryt muuttuivat kurpitsaksi, uni muuttui todeksi, velka maksettavaksi, työ tuskaksi, liian kovaksi............kop.kop.kop,sanoi vouti.......lai-nen.
Ilmianna
Jaa
Olishan se kiva ostella dipeistä bitcoinia muidenkin kryptojen ohella JOS Krakeninkin exchange vain toimisi kunnolla! Mutta ei niin ei.. Ei tuolla ainakaan nykyään mitään voi sinänsä treidata,holdaukseen se on hyvä :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Kannattaa vaihtaa Coinbasen/Gdaxin puolelle
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Turhaliru kirjoitti:
Kannattaa vaihtaa Coinbasen/Gdaxin puolelle
Kraken.com on vihdoinkin saanut serverit ym.päivitettyä ajan tasalle eli tuo crypto exchange toimii taas!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Itse kotiutin osan voitoista, kun en ole varma, mihin suuntaan 10. ja 17. päivä alkava futuuriralli vie bitcoinia. Ehkä bitcoin pompsahtaa hulluna ylöspäin, mutta kyllä 20x voittoja voinee välillä myös kotiuttaa. Ehkä pienellä riskillä voi tehdä tiliä tai sitten ei. Joka tapauksessa ostan lisää bitcoineja tammikuuksi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Uskon vähintään +30% nousuun.

https://perc360.com/expect-price-bitcoin-skyrocket-futures-go-live-sunday/
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aina jokaisen pienen korjausliikkeen jälkeen bitcoin on hypännyt vähintään 25%. Ostin juuri lisää 2k. Huomenna taas myhäilen ja vedän sisäfileepihvit!
Ilmianna
Jaa
En ole varma. Vaihdoin puolet bitcoineista litecoineihin Coinbasessa. Kahtoo miten äijän käy!!!
Ilmianna
Jaa
Hahaa! Kun ostin litecoineja ne oli +30%. Nyt +70%. Olen bisnesnero!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
huikeaa neroutta. olet ainutlaatuinen
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
No minulle maksettiin nukkumisesta 2400 euroa. Kyllä kelpaisi tällainen vaikka joka yö. Nyt pistän takaisin kiinni bitcoiniin ja katsotaan maanantaina uudestaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Bitcoin Cashilla teki myös taannoin kivan pompun ;)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Luin jutun, että bitko menisi ensi vuonna 100000$. Ajatuksia?
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
En jaksa miettiä noin pitkälle. 17. päivä veikkaan nousun taas alkavan, koska futuuriralli jatkuu silloim...
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Bitcoinin arvo tuplautumassa. LUE TÄMÄ

Bitcoinin arvo on nousemassa hyvinkin nopealla aikataululla 10000$, mikäli tätä uutista on uskominen:

https://cointelegraph.com/news/bitcoin-price-will-have-no-difficulty-hitting-10k-with-30000-new-wallets-a-day-max-keiser

30 000 uutta käyttäjää joka päivä tarkoittaa 900 000 käyttäjää joka kuukausi. Jos jokainen käyttäjä ostaa edes keskimäärin 100 eurolla bitcoinia, niin uutta rahaa tulee sisään joka kuukausi 90 miljoonaa! Todellisuudessa puhutaan varmaan vielä isommista summista. Eli tämän valossa ei kannattaisi olla huolissaan, vaikka bitcoinin arvo on jo noussutkin aika paljon. Mahdollisuudet tuplaamiseen ja triplaamiseen lyhyellä aikavälillä ovat edelleen olemassa.

Jos tässä näkee tulevaisuuden suunnan, niin kannattaisi varmaankin olla mukana edes jollain summalla. Coinbasessa pystyy helposti ostamaan samalla sekä bitcoineja, ethereumia että litecoinejakin. Maksut onnistuvat suomalaisilla pankkikorteilla ja siirrot molemmin puolin ovat aika helppoja sekä siirtomaksut minimaalisia.

Tällä linkillä saa vielä 10$ tai reilun 8 euron aloitusbonuksen, jos kiinnostaa: https://www.coinbase.com/join/5971fba831abfb00c6e5cb25

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta