Mitä teen??

Vitunnaapurit

Meiän taloyhtiön alueella autot parkkeeraavat jatkuvasti paikkaan johon ei saisi ja se tukkii pahasti tietä eikä meinaa mahtua edes pois parkkipaikalta, varsinkin kun eräs isokokoinen pakettiauto (jonka omistaja jättää autonsa asukkaiden 1 asukaspaikoille vaikka itse asuu asunnossa 2) on ottanut tehtäväkseen parkkeerata aina samaan kohtaan. Ne ikäänkuin jatkavat sitä parkkiruutujen riviä liian pitkälle, lähes ajoväyllle ja kun tästä isännöitsijälle sanoin ja otin kuviakin, niin hän sanoi vaan että taloyhtiön alueella olevia autoja ei voi sakottaa. Siis mitä vittua? Saanko siis jättää autoni vaikka keskelle ajoväylää ilman että mitään rangaistusta tulee? Voinko tehdä enää mitään miten autot saisivat rangaistuksen auton jättämisestä kielletylle paikalle? Isännöitsijää ei selvästi kiinnosta, eikä parkkipirkot taloyhtiön alueella sakota.

9

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sarvista_härkää

      Ensimmäinen ohje on että vaihdatte isännöitsijää.

      Toinen: Kunnan pysäköinninvalvonnan saa paikalle taloyhtiön edustajan (hallituksen pj tai isännöitsijä) pyynnöllä. Se antaa heille valtuutuksen rapsuttaa tontilla. Kuten tästä näkee, isännöitsijä ei vain halua hoitaa hommiaan.

      Kolmas: Mene ja sano kuskille. Kaikki eivät vain tule ajatelleeksi. Useimmat ihmiset ymmärtävät puhetta, kun se suunnataan heille suoraan. Jos et itse mene, taloyhtiön hallituksen kuuluu hoitaa. Siis mikäli isännöitsijä ei kykene...

    • Juuhaka
    • Hyysääsejorpakkoon

      Voi vee näitä kovapäisiä julleja ,kun saa aina neuvoa kuin lasta joka helv....asiassa.Eivät osaa edes toisten parkkipaikkaa kunnioittaa.Laita autopaikan lasku tuulilasiin seuraavan kerran ja aja auto takapuskuriin kiinni.Teillä on p...housu isännöitsijä joka ei hoida hommiaan asiaan kuuluvalla tavalla.Tai lainaa jostain caterbillari ja siirrä se paku talon katolle🤣😂😁😎

    • uunoton

      mene pois sivistynyt pysäköintifirman edustaja täältä tollojen sivuilta , unohdit laittaa tohon aloitukseen firmasi nimen , minä pidän autoani pihallani jonka omistan itse , siellä ei näitä pellefirmoja pyöri mikroineen ,eikä ole rekkoja pihallani näkynyt.
      kun käyn kylässä näissä kolhoosi pihoissa otan aina rekisterikilvet mukaan , kun ajoneuvossa on verot maksettu ( tieliikennekelpoinen) edes julkinen tarkastaja ei ajoneuvoa pysty lain voimalla poistamaan ....velaton ajoneuvo nauttii yksityisomaisuuden suojaa johon koskeminen saatetaan rinnastaa ilkivaltaan , tästä rankaisen paikanpäällä , suoraan ja tarkasti.

    • parkkituomari

      kannattaa jonkun olla rahoittaja , jollekin joka perustaa firman ( toimitusjohtaja ) , joka palkkaa työttömän 0 tuntilaisen joka ajelee omalla autolla ( joltain vuokrattu ) kilometrikorvauksia , firma on siis pysäköinti tarkastus firma , joka tarkastelee sopimuskohteita ( omakotitalopihat ) firman nimi olkoot vaikka ( piha zeriffi......pihamiehet.........iltakeikka ymym ) , talon piha alueelle 1 kpl kyltti ( mihin tahansa) jossa kerrotaan ehdot , blä blä blä , virhemaksu 4000 e ( näillähän ei ole ylärajaa )
      kun pihalle saapuu vaikka vartiointiliikkeen virkeä nuorukainen) tarkastetaan kilvet ja kyltti tuulilasista , juu ei ole listoilla lappu lasiin ( 5000e) ehdot oli ihan selkeästi luettavissa tontilla.
      kyllä asiakas tekee sopimuksen koska bisnekseen kuuluu osana asunnon tarkkailu ja esim lumityö samalla , kukan kastelu , sisävalojen vilkuttelu , koiran ulkoilutus, ulkopuolisten havaintojen teko ymym.
      ja kyllä 0 tuntilaiselle työt maistuu kun palkkion päälle tulee kertaprovinsiöt ( annetuista sakoista) sekä korvaus ajetuista kilometreistä jotka eivät vähennä mitään muuta korvausta.
      voihan autokuskiksi ottaa ystävän joka on " työkokeilussa" 0 e tunti.......( kilometrit korvataan).....lakia pitää ehdottomasti noudattaa, enko laki järkevä sitä ei tarvitse miettiä.

    • Yks.Pys.Valv

      Itsestään selvä ratkaisu on että taloyhtiö ottaa laadukkaan yksityisen pysäköinninvalvontayrityksen valvomaan piha-alueen pysäköintiä.

      • ehdotat.mahdottomia

        Sellaista ei vaan ole. Mutta taloyhtiö voi tehdä valvontasopimuksen kaupungin pysäköinninvalvonnan kanssa.


      • Ei auta oikeuden ennakkopäätösten mukaan. Auto kaverin nimii ja maksamattomat tuulilasiin jätetyt sakot eivät lankea kenellekään :)


    • endcase

      eihän nämä pallinaamat edes tajua mitä eroa on finlex , mukaisilla alueilla a. yksityialue b. julkinen yksityisalua ( marketit , ostarit , huolto asemat ) c. julkinen alue ......aluetta a. ei edes tarvitse erikseen merkitä mitenkään , on itsestään selvää että tuleminen pitää erikseen sallia alueelle ( kyltillä )muuten tietysti kielletty.
      alueelle b , saa tietenkin tulle ellei kylteillä kielletä tai rajoiteta ( niistä ei ole mitään tieliikennelain mukaisia ennakko oletuksia ) kaikki pitää siis kertoa yksityiskohtaisesti "ehdot" taulussa , ja tämä pitää olla kuten finlex velvoittaa ( selkeästi ) ei siis pysäköintifirmojen "lakien" mukainen........siksi joudun riitauttamaan aina kaikki muistutukset.......ja siihen loppunut keissi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2733
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2320
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2080
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      15
      1827
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1721
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      38
      1705
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1686
    8. 100
      1646
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1477
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe