Tuleva Pedon merkki: katolinen pyhäpäivä sunnuntai

Jamppu777777

Ilmestyskirjassa on vakava varoitus pedon ja sen kuvan kumartamiseta mm. ottamalla pedon merkin. Jotka sen ottaa, joutuu helvettiin, vaikka olisi ulkonaisesti uskovainenkin.
Mikä siis tämä tuleva pedon merkki on. Salaisuus alkaa aueta kun tunnistamme ensin pedon, mikä on ilmestyskirjan peto. Se, että joku olisi ilmestyskirjan peto, niin tähän tulee sopia kaikki ilmestyskirjassa annetut tuntomerkit pedosta, joita on lähes 10. On järjestelmiä, joihin sopii yksi tai kolmekin sen tuntomerkeistä, mutta tällä ei selvitetä sitä mikä on peto. Nimittäin pedoksi paljastutaan vain, jos siihen sopii kaikki Ilmestyskirjan antamat tuntomerkit, myös luku 666.
On vain yksi järjestelmä, johon nää kaikki tuntomerkit sopivat, ja se on maailmanlaajuinen synkretistinen uskonnollinen kirkko Roomalaiskatolinen kirkko.Näin opettivat lähestulkoon kaikki uskonpuhdistajat, myös Martti Luther, jonka uskonpuhdistuksen 500 vuotisvuotta nyt juhlimme. Myös 666 tulee Katolisen kirkon johtajasta paavista. Paavi käytti ennenkuin tämä paljastui virkanimeä Vicarivs Filii Dei, joka tarkoittaa Ihmisen Pojan sijaista maanpäällä. Sehän on jo hirveetä itsekoroitusta. Kun tämän latinankielisen sanan kirjainten lukuarvot lasketaan yhteen, saadaan luku 666. Myös kaikki muut tuntomerkit sopivat tähän antikristilliseen kirkkoon, joka on historiansa saatossa röyhkeästi murhannut ainakin yli 50 miljoonaa toisinajattelijaa, joukossa valtava määrä uudestisyntyneitä uskovia, jotka ei suostuneet luopumaan uskostaan ja alistuun katolisen kirkon sääntöihin.
No, jos katolinen kirkko on peto, niin pedcon merkin täytyy olla joku katolisen kirkon merkeistä. Mikrosiru ei ole millään tavalla Katolisen kirkon merkki, vaan se on erään amerikkalaisen bisnesfirman tuote, eikä se muutenkaan täytä pedon merkistä annettuja tuntomerkkejä. Jos sitä pakotetaan ihmisille joskus, sitä ei kannata ottaa, mutta ei sen ottaminen ole mitenkään Raamatun mukaan kadotukseen johtava synti. Mikrosiru saattaa olla tunnistusväline, jolla saadaan selville se, kuka ei ole suostunut pedon vaatimuksiin.
Tosiasia on, että kirkon johtajat yleisesti kerskuvat, että se, että kirkko on muuttanut pyhäpäivän vieton sapattilauantailta sunnuntaille 300-luvulla, on heidän kirkkonsa valtasuuruuden merkki. 300-luvulla paavi yhdessä muiden katolisen kirkon johtajien kanssa lakkautti sapatin vieton ja nosti sapatin tilalle silloisen Rooman valtakunnan yleisen pyhäpäivän, auringonpäivänä tunnetun sunnuntai-päivän, viikon ensimmäisen päivän. Jumalan säätämä pyhäpäivä on ollut aina ja on edelleen sapatti-lauantai, sunnuntai(sun-day) oli muinoin auringonpalvontauskonnon(Roomassa Mithra-uskonto) viikottainen pyhäpäivä, josta se siirtyi Rooman valtakunnan yleiseksi pyhäpäiväksi v.321 keisari Konstantinuksen säädöksen kautta. Ilmeiseksi saadakseen roomalaiset helpommin kirkkoonsa, paavi muutti kirkkonsa pyhäpäiväksi sapatin tilalle aurinkopäivä-sunnuntain, joka tuolloin oli Rooman valtakunnan yleinen pyhäpäivä. Eli tässä on Katolisen kirkon pitämä valtasuuruuden merkki ..... eli tuleva pedon merkki.
Jumala on ilmoittanut, että päästäkseen ikuiseen elämään Jeesukseen uskomisen lisäksi tulee myös luopua kaikista synneistä, ei vaan joistakin, vaan kaikista. Taivaaseen ei pääse syntiä. Synti on laittomuus, Jumalan lain rikkomista (1.Joh.3:4). Neljäs käsky kehoittaa pyhittään sapatin päivän eli lauantain, eli myös jos tekee työtä tai hoitaa omia askareitaan sapatti-lauantaina, niin sekin on syntiä. Pedon merkin ottaja tekee synnin ja joutuu helvettiin, eli myös se että pedon merkki on sunnuntai, väärä lepopäivä, täyttää myös tän tuntomerkin.
Kumarra ja tottele Taivaan Jumalaa, älä petoa äläkä sen kuvaa, ja valitse myös Jumalan säätämä pyhäpäivä sapatti-lauantai, älä pedon säätämää sunnuntai-aurinkopäivää ... jos haluut päästä ikuiseen elämään. Sapattiuskonpuhdistus on lopunajan uskonpuhdistusta .... se etenee voimallisesti ... jatkuvasti tuhannet uskovat havahtuvat tässä asiassa ja alkavat pyhittään sapattilauantaita ... ja astuvat yhden askelen lähemmäksi Uutta Jerusalemia ... tee sinäkin näin, tänään, ystäväni.

19

2948

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • 1234567---

   Sunnuntai pedonmerkki !
   Pedon muuttama lepopäivä on ollut PEDONMERKKINÄ SIITÄ ALKAEN, KUIN SE ON OLLUT KATOLISEN VALLAN TUNNUSMERKKI, ELI ALUSTA ASTI. Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen keskiajoista lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattomana ajan loppuun saakka. (ei tule vesitellä, ei vielä ei vielä.)

   Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

   • petomerkkipetomerkki

    Tässäpä Lestatiolaisille tutkailemista. Kuuluuko nämä näkemykset Lestadiuksen opetukseen ?


   • Anonyymi

   • Anonyymi

    Israel odottaa ostitko jo menoliput.


   • Anonyymi

  • Yankkee

   Adventistien jumala on vainajahenkien kanssa sekoillut Ellen G. White. Aloittaja kuuluu siihen sekolahkoon.

   • 1234567---

    Sapatti annettiin Paratiisissa. Ei juutalaisia, vaan kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.
    Jeesuksen sanojen mukaan ihmistä varten.


   • alussa
    1234567--- kirjoitti:

    Sapatti annettiin Paratiisissa. Ei juutalaisia, vaan kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.
    Jeesuksen sanojen mukaan ihmistä varten.

    Kyllä Paratiisissa annettiin sapatti.


   • Anonyymi
    1234567--- kirjoitti:

    Sapatti annettiin Paratiisissa. Ei juutalaisia, vaan kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.
    Jeesuksen sanojen mukaan ihmistä varten.

    Käärme tuli paratiisiin tuhosi sen jo siinailla. Pidä kultavasikkasi.


  • Anonyymi

   Katsotte toisianne, epäilette toisianne..ette näe petoa, miksi?
   Pedolla on oikeus valehdella, teille, meille ja kaikille.
   Todellinen peto ei ole Katolilaisuus, sen osa sitä.
   Katsokaa ja kuulkaa, missä on hätä.. missä peto tekee töitään kokoajan.
   Peto alistaa, raiskaa ja pahan siemenet leviävät kokoajan.
   Pedolla on monta päätä, kun yhden katkaiset, niin uusi tulee tilalle.
   Kaikissa suuntauksissa, kuten tässäkin on pedon suuntaus.
   Tämä ei ole puhdas Kristillinen, vaan ideologiallinen.
   Ihminen määrää ihmistä..he eivät näin löydä tietä ilman tasa-arvon rakkautta.

  • Anonyymi

   Jeesus on sabatin Herra. Jeesus nousi kuolleista sunnuntaina, siksi uudentestamentin sabattia on vietetty sunnuntaina. Ensimmäinen Helluntai oli sunnuntai jolloin 3000 miestä tuli kristityiksi. Kristuksessa on vapaus ja sanotaan käskyissäkin muista pyhittää lepopäiväsi. Mitäs jos on vuorotyöläinen ja ei pääse sunnuntaina kirkkoon tai kokoukseen ja pyhittää vaikka maanantain kun on vapaata. Onko väärin????

   • Anonyymi

    Armoksen kirja luku 8


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Armoksen kirja luku 8

    Amos 8


   • Anonyymi

    Koittakaa viedä nää Israeliin.


  • Anonyymi

   Lestit on kuin Islam..kotoisin pahasta !

  • Anonyymi

   Synagoga hellari vaparit aloitti taas. ✡️🐏🐐

  • Anonyymi

   Juutalaiset menee kiltisti Israeliin kun vielä pääsee edes ja saavat ensimmäisen vuoden tukirahaa siellä. Kannattaa toimi siellä on Sapatti lauantait. Mene nyt saatana sinne luvattuun maahan pois täältä. Israelissa on tilaa.Jätä kristityt rauhaan sinusta.

  • Anonyymi

   Kristityillä ei ole mitään tekemistä perkeleen kanssa. Romfatähdet on Arabiassa.

  • Anonyymi

   Jos uskovan täytyy tehdä asioita päivien ja kellonajan mukaan ja miettiä mikä on minäkin hetkenä sopivaa, niin tosiaan silloin ei tule ensimmäisenä mieleen pakanoille pelastus, vaan kirkosta eroaminen. Silloin on kyse sairaan kontrolloivasta uskonnollisuudesta jossa uskoalle tehdään jo tässä ajassa helvetti. Se on Jumalan sanan häpäisyä ja Hengen pilkkaamista ryhtyä hakemaan pelastusta itse keksimillä säännöillä.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjä lopettanut rajalle ihmisten tuomisen, Suomi sulkemassa silti rajansa

   Venäjä on lopettanut toistaiseksi "turvapaikanhakijoiden" kuskaamisen Raja Joosepin avonaiselle Itärajan asemalle. Syynä
   Maailman menoa
   194
   2146
  2. Fatima Diarra Suomen pakolaiskiintiö nostettava moninkertaiseksi

   https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010021408.html Hallitus on laskemassa Suomen pakolaiskiintiön 500 pakolaiseen vuod
   Maailman menoa
   178
   1398
  3. Mistä et pidä kaivattusi ulkonäössä

   Tai luonteessa ?
   Ikävä
   74
   1145
  4. Onko tämä yksipuolista?

   Haluaisin laittaa sulle viestiä, kysyä kuulumisia. Haluaisin tietää miten voit, onko kaikki hyvin. Kaipaan sua, en tiedä
   Ikävä
   63
   1128
  5. Persu jakoi tekoälyn tekemiä deepfakekuvia mustamaalatakseen SPR:ää

   Ei näe asiassa ongelmaa https://www.iltalehti.fi/digiuutiset/a/224e6737-010d-42ce-9ac0-cd08a8309f06
   Maailman menoa
   191
   1115
  6. Hän, kaivattuni

   varmaan luulee, että unohdin, jatkoin elämääni, päästin irti. Vaikka ajattelen häntä edelleen koko ajan. Näin se vaan me
   Ikävä
   50
   885
  7. Amnesty nillittää rajojen sulusta

   Amnesty väittää, että missään ei ole näytetty toteen sitä, että noista itärajalta tulleista turvapaikanhakijoista olisi
   Maailman menoa
   142
   855
  8. Kaverini kaipaa

   Sun kosketusta, kovasti...! :D
   Ikävä
   101
   825
  9. Onko kaivattusi

   seksikäs? Miten on?
   Ikävä
   45
   810
  10. Muistatko? Selviytyjät Teemu Roivainen on Saara Aallon ex-mies - Nyt kumpikin naisen kanssa - Kuvat!

   Kääk-juoru! Teemu Roivainen ja Saara Aalto tapasivat lukiossa ja seurustelivat vuosia. Nyt kumpikin on vakiintuneessa pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   756
  Aihe