Tuleva Pedon merkki: katolinen pyhäpäivä sunnuntai

Jamppu777777

Ilmestyskirjassa on vakava varoitus pedon ja sen kuvan kumartamiseta mm. ottamalla pedon merkin. Jotka sen ottaa, joutuu helvettiin, vaikka olisi ulkonaisesti uskovainenkin.
Mikä siis tämä tuleva pedon merkki on. Salaisuus alkaa aueta kun tunnistamme ensin pedon, mikä on ilmestyskirjan peto. Se, että joku olisi ilmestyskirjan peto, niin tähän tulee sopia kaikki ilmestyskirjassa annetut tuntomerkit pedosta, joita on lähes 10. On järjestelmiä, joihin sopii yksi tai kolmekin sen tuntomerkeistä, mutta tällä ei selvitetä sitä mikä on peto. Nimittäin pedoksi paljastutaan vain, jos siihen sopii kaikki Ilmestyskirjan antamat tuntomerkit, myös luku 666.
On vain yksi järjestelmä, johon nää kaikki tuntomerkit sopivat, ja se on maailmanlaajuinen synkretistinen uskonnollinen kirkko Roomalaiskatolinen kirkko.Näin opettivat lähestulkoon kaikki uskonpuhdistajat, myös Martti Luther, jonka uskonpuhdistuksen 500 vuotisvuotta nyt juhlimme. Myös 666 tulee Katolisen kirkon johtajasta paavista. Paavi käytti ennenkuin tämä paljastui virkanimeä Vicarivs Filii Dei, joka tarkoittaa Ihmisen Pojan sijaista maanpäällä. Sehän on jo hirveetä itsekoroitusta. Kun tämän latinankielisen sanan kirjainten lukuarvot lasketaan yhteen, saadaan luku 666. Myös kaikki muut tuntomerkit sopivat tähän antikristilliseen kirkkoon, joka on historiansa saatossa röyhkeästi murhannut ainakin yli 50 miljoonaa toisinajattelijaa, joukossa valtava määrä uudestisyntyneitä uskovia, jotka ei suostuneet luopumaan uskostaan ja alistuun katolisen kirkon sääntöihin.
No, jos katolinen kirkko on peto, niin pedcon merkin täytyy olla joku katolisen kirkon merkeistä. Mikrosiru ei ole millään tavalla Katolisen kirkon merkki, vaan se on erään amerikkalaisen bisnesfirman tuote, eikä se muutenkaan täytä pedon merkistä annettuja tuntomerkkejä. Jos sitä pakotetaan ihmisille joskus, sitä ei kannata ottaa, mutta ei sen ottaminen ole mitenkään Raamatun mukaan kadotukseen johtava synti. Mikrosiru saattaa olla tunnistusväline, jolla saadaan selville se, kuka ei ole suostunut pedon vaatimuksiin.
Tosiasia on, että kirkon johtajat yleisesti kerskuvat, että se, että kirkko on muuttanut pyhäpäivän vieton sapattilauantailta sunnuntaille 300-luvulla, on heidän kirkkonsa valtasuuruuden merkki. 300-luvulla paavi yhdessä muiden katolisen kirkon johtajien kanssa lakkautti sapatin vieton ja nosti sapatin tilalle silloisen Rooman valtakunnan yleisen pyhäpäivän, auringonpäivänä tunnetun sunnuntai-päivän, viikon ensimmäisen päivän. Jumalan säätämä pyhäpäivä on ollut aina ja on edelleen sapatti-lauantai, sunnuntai(sun-day) oli muinoin auringonpalvontauskonnon(Roomassa Mithra-uskonto) viikottainen pyhäpäivä, josta se siirtyi Rooman valtakunnan yleiseksi pyhäpäiväksi v.321 keisari Konstantinuksen säädöksen kautta. Ilmeiseksi saadakseen roomalaiset helpommin kirkkoonsa, paavi muutti kirkkonsa pyhäpäiväksi sapatin tilalle aurinkopäivä-sunnuntain, joka tuolloin oli Rooman valtakunnan yleinen pyhäpäivä. Eli tässä on Katolisen kirkon pitämä valtasuuruuden merkki ..... eli tuleva pedon merkki.
Jumala on ilmoittanut, että päästäkseen ikuiseen elämään Jeesukseen uskomisen lisäksi tulee myös luopua kaikista synneistä, ei vaan joistakin, vaan kaikista. Taivaaseen ei pääse syntiä. Synti on laittomuus, Jumalan lain rikkomista (1.Joh.3:4). Neljäs käsky kehoittaa pyhittään sapatin päivän eli lauantain, eli myös jos tekee työtä tai hoitaa omia askareitaan sapatti-lauantaina, niin sekin on syntiä. Pedon merkin ottaja tekee synnin ja joutuu helvettiin, eli myös se että pedon merkki on sunnuntai, väärä lepopäivä, täyttää myös tän tuntomerkin.
Kumarra ja tottele Taivaan Jumalaa, älä petoa äläkä sen kuvaa, ja valitse myös Jumalan säätämä pyhäpäivä sapatti-lauantai, älä pedon säätämää sunnuntai-aurinkopäivää ... jos haluut päästä ikuiseen elämään. Sapattiuskonpuhdistus on lopunajan uskonpuhdistusta .... se etenee voimallisesti ... jatkuvasti tuhannet uskovat havahtuvat tässä asiassa ja alkavat pyhittään sapattilauantaita ... ja astuvat yhden askelen lähemmäksi Uutta Jerusalemia ... tee sinäkin näin, tänään, ystäväni.

19

3132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1234567---

      Sunnuntai pedonmerkki !
      Pedon muuttama lepopäivä on ollut PEDONMERKKINÄ SIITÄ ALKAEN, KUIN SE ON OLLUT KATOLISEN VALLAN TUNNUSMERKKI, ELI ALUSTA ASTI. Tuomioiden julistaminen on eri asia kuin merkin aikaansaaminen keskiajoista lähtien, mutta merkki säilyy muuttumattomana ajan loppuun saakka. (ei tule vesitellä, ei vielä ei vielä.)

      Monet tutkijat, myös katolinen kirkko sijoittaa tämän lepopäivämuutoksen vuoteen 364 jKr. jolloin katolisessa Laodikean konsiilissa Paavi Liperiuksen johdolla kehoitettiin kirkon jäseniä sapatin sijasta alkamaan kunnioittaa sunnuntaita.

      • petomerkkipetomerkki

        Tässäpä Lestatiolaisille tutkailemista. Kuuluuko nämä näkemykset Lestadiuksen opetukseen ?


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Israel odottaa ostitko jo menoliput.


      • Anonyymi

    • Yankkee

      Adventistien jumala on vainajahenkien kanssa sekoillut Ellen G. White. Aloittaja kuuluu siihen sekolahkoon.

      • 1234567---

        Sapatti annettiin Paratiisissa. Ei juutalaisia, vaan kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.
        Jeesuksen sanojen mukaan ihmistä varten.


      • alussa
        1234567--- kirjoitti:

        Sapatti annettiin Paratiisissa. Ei juutalaisia, vaan kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.
        Jeesuksen sanojen mukaan ihmistä varten.

        Kyllä Paratiisissa annettiin sapatti.


      • Anonyymi
        1234567--- kirjoitti:

        Sapatti annettiin Paratiisissa. Ei juutalaisia, vaan kaikkia ihmisiä varten. Todellisuudessa se annettiin 2000 vuotta ennen kuin juutalaisia oli edes olemassa.
        Jeesuksen sanojen mukaan ihmistä varten.

        Käärme tuli paratiisiin tuhosi sen jo siinailla. Pidä kultavasikkasi.


    • Anonyymi

      Katsotte toisianne, epäilette toisianne..ette näe petoa, miksi?
      Pedolla on oikeus valehdella, teille, meille ja kaikille.
      Todellinen peto ei ole Katolilaisuus, sen osa sitä.
      Katsokaa ja kuulkaa, missä on hätä.. missä peto tekee töitään kokoajan.
      Peto alistaa, raiskaa ja pahan siemenet leviävät kokoajan.
      Pedolla on monta päätä, kun yhden katkaiset, niin uusi tulee tilalle.
      Kaikissa suuntauksissa, kuten tässäkin on pedon suuntaus.
      Tämä ei ole puhdas Kristillinen, vaan ideologiallinen.
      Ihminen määrää ihmistä..he eivät näin löydä tietä ilman tasa-arvon rakkautta.

    • Anonyymi

      Jeesus on sabatin Herra. Jeesus nousi kuolleista sunnuntaina, siksi uudentestamentin sabattia on vietetty sunnuntaina. Ensimmäinen Helluntai oli sunnuntai jolloin 3000 miestä tuli kristityiksi. Kristuksessa on vapaus ja sanotaan käskyissäkin muista pyhittää lepopäiväsi. Mitäs jos on vuorotyöläinen ja ei pääse sunnuntaina kirkkoon tai kokoukseen ja pyhittää vaikka maanantain kun on vapaata. Onko väärin????

      • Anonyymi

        Armoksen kirja luku 8


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Armoksen kirja luku 8

        Amos 8


      • Anonyymi

        Koittakaa viedä nää Israeliin.


    • Anonyymi

      Lestit on kuin Islam..kotoisin pahasta !

    • Anonyymi

      Synagoga hellari vaparit aloitti taas. ✡️🐏🐐

    • Anonyymi

      Juutalaiset menee kiltisti Israeliin kun vielä pääsee edes ja saavat ensimmäisen vuoden tukirahaa siellä. Kannattaa toimi siellä on Sapatti lauantait. Mene nyt saatana sinne luvattuun maahan pois täältä. Israelissa on tilaa.Jätä kristityt rauhaan sinusta.

    • Anonyymi

      Kristityillä ei ole mitään tekemistä perkeleen kanssa. Romfatähdet on Arabiassa.

    • Anonyymi

      Jos uskovan täytyy tehdä asioita päivien ja kellonajan mukaan ja miettiä mikä on minäkin hetkenä sopivaa, niin tosiaan silloin ei tule ensimmäisenä mieleen pakanoille pelastus, vaan kirkosta eroaminen. Silloin on kyse sairaan kontrolloivasta uskonnollisuudesta jossa uskoalle tehdään jo tässä ajassa helvetti. Se on Jumalan sanan häpäisyä ja Hengen pilkkaamista ryhtyä hakemaan pelastusta itse keksimillä säännöillä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3467
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2089
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      201
      1773
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1685
    5. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      80
      1155
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      272
      1034
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      126
      984
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      929
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      885
    Aihe