Toimittajat sekoilevat

Johan-selviää

Pressiklubissa Jarmo Mäkelä ja hengen toverit levittivät omaa käsitystään poliitikoista. Venäjä muka tukee kaikkia poliitikkoja jotka vastustavat EU-jäsenyyttä ja Natoon liittymistä. Ihmetyttää tuollainen perätön puhe jossa ei ole jäjen hiventäkään. Olen pitkään ihmetellyt tätä juttua. Nyt selvisi että kysymys onkin pelkästään toimittajien pään supistumisesta eikä mistään muusta.
Ne jotka vastustavat EU-jäsenyyttä ja Natoa,ovat ainoita järkeviä ja isänmaallisia suomalaisia toisinkuin ne jotka ovat ajautuneet ulkomaisen korruptiorahan syliin ja unohtaneet isänmaansa ja sen kansalaiset. Sodan lietsominen politiikassa pärjäämisen vuoksi on tosi häpeällistä ja typerää koska se merkitsee itsemurhaa koko kansalle. Taloudellisen hyödyn raapiminen itselle ja kansalla sen maksattaminen on todellista köyhyyttä koska se on päässä. Pressiklubi paljasti täydellisesti saalistuksen ja korruption syyt ja syylliset. Nämä henkilöt kuuluvat taatusti valemediaan eikä heidän puheitaan kenenkään pidä ottaa todesta. Tämän todistaa myös Suomen kansantalouden romahdus ja niiden rikastuminen kansan kustannuksella jotka vievät meiltä vuodesta toiseen kaikki tärkeät elementit joiden varaan kansantalous rakentuu. Nämä ihmiset tekevät yhdessä eduskunnassa lakeja omaksi hyväkseen ja maksattavat kaiken rehellisillä suomalaisilla. He toimivat salaa yhteistyössä ulkomaisten agenttiensa kanssa ja heidän toiminta pilaa muitten elämän vuodesta toiseen yhä pahemmin.

3

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suomettajat-syyniin

      Jokainen järkevä suomalainen ymmärtää että naapurin kanssa on parempi olla sovussa. Se ei tarkoita sitä että hyväksytään naapurin typeryys kaikissa asioissa. Sensijaan toisella puolella maapalloa sijaitsevaa valtiota kohtaan voidaan esittää aina kritiikkiä tarvittaessa. Kauppaa käyvät yritykset ja niitä auttavat puolueet keskittykööt manijahtiinsa .Asevarustelu ei ole kaupankäyntiin verrattavaa toimintaa.

    • p.paarma

      Aloitus on mielestäni oikeassa.
      Naton ja EU:n vastustaminen tai niiden osoittaminen suurten rahamiesten bisnesten takaajiksi ei ole Venäjän kumartamista. Venäjällä omat oligarkit ryöstävät kansaa mennen tullen.
      Suomen ulkopolitiikka on monet vuodet perustunut Venäjällä uhkailemiseen ja sillä on perusteltu natoyhteistyö. Sillä perustellaan tulevia suuria asehankintoja vaikka talous sanotaan olevan kuralla.
      Suomen, Sipilän hallituksen, ulkopolitiikkaa vaivaa sotauho. Suomi100 juhlavuosi on valjastettu eräiden piirien sotauhon alttariksi.
      Mikään ei estäisi hallitusta noudattamaan rauhan maailman ulkopolitiikkaa. Jos joku oikeistolainen luulee, että itärajan takaa on alueita lohkaistavaksi erehtyy pahemman kerran. Pelkkä toivekin perustaa ulkopolitiikka siihen on isänmaan pettämistä.

      Laura Huhtasaari ei kelpaa IPULLE äänestettäväksi. Miten hitossa niin älytöntä voisi äänestää, joka väittää maailman iän olevan 6 000 vuotta ja että se kerran olisi hukutettu pakanoista tyhjiin. Sillehän nauraa harakatkin.

      • IPUn-kanta

        Puhut totta. Mutta miksi sitten kannatat kommunismia?Rosvoaminen muiden penistä rahoista on harmittavaa ja tuomittavaa niin keinottelijoiden kuin kommunistien suhteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe