MeTuu, ei sallittavaa, eikä teot vanhene

parasta.toimia.NYT

Esim. kaupunginvirastoilla,muissa julkisyhteisötyöpisteissä ja kahvitaukopaikoilla on joukkopelossa valittu kenenkään sitä erikseen käskemättä vaikenemisen tie.
Se on enemmän sääntö kuin poikkeus, pienten piirien työpaikan leima ja itsepetoksena pahemmalta suojautumisen tie.?
Seksuaalista häirintää on tapahtunut ja tapahtuu, sen kait jokainen järjissään oleva tiedostaa, sehän voi olla osapuolille eräällälailla jännittävää, arkeen urautuneille mieliä piristävää ja jopa odotettua.
Julkisyhteisöön valittujen luottamushenkilöiden toteuttama ohimennen kähmintä, taputtelu, halailu tai flirtti on tätäpäivää "hyväksyttävä tapa ja totuttua sessiota", jopa niin että pitkään palveluksessa olleet työntekijät pitävät sellaista "lähentelyä" pluspisteinä, huomionosoituksena itselleen.? Kun uusi työntekijä joskus harvoin tulee yhteisöön, hänelle käytäntö on järkytys.

Harrastuspiireissä ahdistelu on myös jokin kiristyskeino.Tiedämme jo, että käytöstä ei pidä sallia. Uutiset tuovat päivänvaloon monia kasvoja, he ovat lähteneet tai jotka joutuvat lähtemään paikoiltaan. Ongelmaan laajuus on kaikkialla, uhrin tuodessa julki painajaismainen kohtelu, niin silloin saa kenkää urheilupromot, ministerit, johtajat, julkkiset, saati politiikot y m ym.. Viikate niittää hukkakauraa, kun seksuaalisesta ahdistelusta on tultu julkisesti puhumaan. Yhteisön on toimittava irstaan käytöksen kitkemisessä ja laitettava tekijät vastuuseen.

31

463

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihminen.on.typerys

      Sallittuiksi on luettu " tapa tunkea tavattaessa iholle" ja huulena lentävät läheisyyyttä toivovat vihjailut ulkomuodoista, eleet ja kuvailevat "hauskuuttamiset" ovat merkkejä seksistisestä häirinnästä . Elikkäs, käsi pois uhrin povitaskusta, älä suojele irstailijoita.
      Piirit ovat pienet, kun on pois eli "silmäkulman varjossa" tarjoutuva tilaisuus, tehdään enemmän.
      En väitä, oletan näin, myös täällä. Pyhäjärvellä.Ei ole muuta mahdollisuutta.

    • notmii699

      Saako poika enää tytöltä kysäistä seurustelun aikana, jotta mahtaako lohjeta? Miten edes saa "seurustella?" Miten pariudutaan, saako homo vihjailla toiselle homolle persjuttuja, mites lespot? Saapa nähä, kuinka pian tämä poistetaan...Suurelta osin ns. keskustelu on ollut naurettavaa.

    • silmäätekien

      Olen samaa havainnut. Pyhäjärvellä sallitaan liian paljon häirikkömäisiä tekoja, mutta sanoja siivotaan, kuten suomi24-palstalla on tapahtunut. Kun keskustelu kulkisi kohdetta/tapausta kohti, niin kommentti poistetaan "sääntöjen vastaisena", en tietenkään tarkoita, että nimiä, henk. koht. pitää esiin tuoda, mutta me osaamme antaa ymmärtää..? Eikös vaan?
      Paikallinen asema antaa "etuoikeuksia" ja uhri joutuu osallistumaan tahtomattaan, voimatta paljastaa ettei joudu "terrorin ja eristämisen" kierteeseen.

      • KuinKabulissa

        Suomi24 on Pyhäjärven sivuston osalta tullut tiensä päähän. Joku häirikkö "lataa" mitä älyvapaampia heittoja, ilmeisesti omasta mielestään nerokkaita ja fiksuja. Kaukana siitä. Tosiasiat jääneet sivuun, näiden rääpijöiden vuoksi. Tekstistä päätellen, sivustolla luuhaa tuo yksi ja sama.
        Tämä asiallinen häiriköintikampanja on asiaa, mikäli se pysyy järjenvalon oikeassa mittasuhteessa. Tarinoita näyttää olevan Pyhäjärvelläkin ja yllättävän isossa mittakaavassa. Ehkä se on metsäsuomalaista perinnettä, " metsästä olet tullut ja metsään menet."


    • roolit.vaihtuu

      Kertoisko mitä olen nähnyt raollaan olevan oven takaa?

      • Siinänäkijä

        Sinulla iso aukko sivistyksessä. Juoruilevan tiedon halun voit keskittää tämän Pyhäjärvi sivuston sotkijan kera. Sillä saat omat intuitiosi, itsellesi sopivaan mielenvireeseen. ps. ovea ei tarvinne raottaa, nehän ovat selällään!


    • röyhkeääalistamista

      Ja paskat. Täällä saadaan nimitellä ja haukkua silmittömästi, milloin mistäkin henkilön ruumiinosaa osoitellen, iästä nyt puhumattakaan.
      Ihan hyvä on tietää sekin, että Herra X halailee naisiaan ennen valtuuston kokouksia. Sekin on havaittu. Pitäähän sitä sitouttaa.......
      Että silleen, ei enempää. Käsipäivää pitäisi riittää.

    • puutteessa.harmittaa

      No kuka nyt ei ole saanut naista?

    • harkitse.ensikerralla

      Hörhö, tiedät kai että myös tuo kommentisi on osa harjoittamaasi sextistä häirintää? puutteessa.harmittaa.

    • maksettu.mikä.maksettu

      MeTuu- kampanja on ajankohtainen, sisäsiittoisessa kuntakodissa näytetään suojeltavan ja varjeltavan huorahtavia miehenpuolia, pakoon kipittävät naiset ovat pääsääntöisesti alistettuja uhreja. On naisissa tietenkin myös häikäilemättömiä reittä myöten kiipeilijöitä.

      • Raiskaustilastot.Google

        Kai te sen tiedätte ja tajuatte, Että tämä #Metoo ei koske maahanmuuttajia.


    • kerro.jos.et.hyväksy

      Jos kokee tulleensa hyväksikäytön tai ahdistelun uhriksi tulee selvästi ilmaista asia, että nyt mennään liian pitkälle! Tässä tämän päiväinen uutinen Iltalehdessä:

      "16-vuotias koki tulleensa raiskatuksi tai vähintäänkin hyväksikäytetyksi.
      Tyttö oli ollut vapaaehtoisesti toisen syytetyn asunnolla, mutta koki sittemmin tulleensa raiskatuksi.
      Syyttäjän mukaan miehet tarjosivat tytölle yhdynnän aikana ekstaasipilleriä suoraan suuhun.
      Syytteet kaatuivat viime kädessä siihen, ettei 16-vuotias kieltänyt tai muuten ilmaissut muuttunutta tahtoaan miehille."

      • matujen.uhrit.ry

        Maahanmuuttajia.


    • sanomattakin.selvää

      siinäs näättä, äijät tekee mitä haluaa. ja eivät saa edes varoitusta. härskit jatkaa niin kauan kuin naiset ovat alistujia.

    • Kalkkikivi13

      Pidetään kädet taskuissa (omissa) ja suut supussa niin kaikki on OK

    • me.tuu.nollaan

      Eduskunnassa käydään aikas selkeää keskustelua seksuaalisesta häirinnästä.
      Viraston henkilöstössä on sexistä sanallista ja likimenemisen häirintää, on ollut ja on nytkin, en väitä, oletan.
      Koulujen sisäänpäin lämpiävässä työyhteisössä tapahtuu samaa.
      Työpaikka on liian tärkeä, jos sen takia suostuu esimiesasemassa olevan kourittavaksi.
      Nollatoleranssi myös täällä tuppukylässä. hyvät keskustan, vasemmiston, demarien, rkp, kristillisten ja kansanliikkeen edustajat!

      Tämä karjusta kirjoittava syyllistyy jokaisessa viestissään seksuaaliseen häirintään!

      • milloinallamilloinpäällä

        näin on, tämä karjusta kirjoittaja herjaa, loukkaa mitä härskeimmin.


      • Sairasmielikö

        Henkilö joka sikajutuillaan herjaa, lienee älykkyys määritelmän mukaan itse jollain tavalla häiriintynyt yksilö. Normaali ihminen ei jaksa häiriköidä tuohon tyyliin. Piste!


    • miitumaari

      Me too? Sehän on suomseksi, että minua myös? Mua kans? Tahtoo kans?

    • me.tuu.nollaan

      Miehet kuvittelevat olevansa urhoja, jopa kiihottavia, kun he hokevat karjusta milloin missäkin paikassa ja tavalla, valitettavasti se on päinvastoin, se on oksettvaa ja epämielyttävää.

      Leikillistä sanailuakin kestää hetken, jatkuessaan se on jo häirintää ja häirinnäksi ilmoitettavaa.

      Tänä päivänäkin kohtaan miehissä sellaisia, jotka vihjailevilla tavoilla valtaherrojen tyyliin nostattavat suorastaan pahoinvointia , ja se on suoraan sanottuna erittäin rankaistavaa, kun aiheuttaa toiselle henkisen pahoinvoinnin ja likaisen olon.

      Mikäli luoja paratkoon, tämä suomi24 karjujen kumppani on nainen, niin huh huh, miten miesmäistä sontaa hän rakastaakin pitää sydämellään??

      • yäkyäk

        Mää luulen, että "kaislikoissa suhisee"... eppäilen. Olen kuullut, että on paha suinen.


    • pitkäkyntinen

      Miksi naiset koristelee itsensä kuin Joulukuusen?

    • hammasharjanostaja

      Silloin akan kanttura antautuu täysin!!

    • olevinaanmies

      laita hame päälle ja mee tansseihin

    • Minuamyös

      Miksi meitä proolaisia ei kukaan ahdistele seksuaalisesti?

    • trin.kehoitus

      Olet sairastunut vainoamiseen. Hae mitä pikimmin apua pakkomielteeseesi. Pitkään jauhautunut harhatilasi voi johtaa fyysiseen tekoon, aiheettomaan päällekäyntiin.
      Toista, hakeudu mielenterveysasiakkaaksi, ja jos olet jo, niin kerro riippuvuudestasi, vuosia jatkuneesta proolaisten seksistisestä ja pilkkaavasta vainoamisesta.

    • sydämellisestiturveteloa

      Poikkea ohikulkiessa niin laitetaan sumpit pihisemään ja voidaan halutessasi myös veisata. ❤
      Ota mittanauha mukaan niin voidaan mittailla samalla pohjetta, persettä ja vaikka mahaakin.

    • parasta.toimia.NYT

      Halauksia, suutelua, härskejä puheita

      Häirintää kokeneista vastaajista yli 60 prosenttia on kokenut fyysistä ja tahdon vastaista koskettelua, halaamista tai suutelemista. Härskejä puheita tai asiattomia vartaloon tai seksuaalisuuteen kohdistuvia huomautuksia on puolestaan kuullut liki 90 prosenttia ja itseensä kohdistuvia ahdistavia kommentteja tai uhkauksia 80 prosenttia vastaajista.

      Jytyn jäsenet työskentelevät pääosin kunnissa, kuntayhtymissä ja kunnan omistamissa osakeyhtiöissä sekä yksityisillä työnantajilla, järjestöissä ja seurakunnissa. Jytyläiset työskentelevät muun muassa sihteeri- ja hallintotyössä, nuoriso- ja järjestötyössä, sosiaalialalla, kirjastoalalla ja koulunkäynnin ohjaajina.
      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/38-prosenttia-jytyn-jasenista-on-kokenut-seksuaalista-hairintaa-tyopaikallaan/779234/-

      MITÄ OLEN KOKENUT, just tätä

    • Karjun.kokemus

      Minua proolaiset ahdistelevat!

      • pysytääntotuudessa

        selvitetään asia, onko asiassa jotain perää.
        Vai vastaatko perättömien juttujen levittelystä, tulenet vastaamaan missä ja miten ahdistelevat.


      • tahtotilahalu

        Onko Pyhäjärvellä puute psykiatrisesta hoitoon-ohjaus mallista?
        Joku sekopää sekoilee jostain prosta, kuka ja mikä se on?
        En kauan ole täällä päin pohjolaa oleskellut, mutta näitä outoja luusereita
        sekoilee tälläkin palstalla. Neuvon kuitenkin käyttämään lähinnä olevaa hoitoon ohjausmallia. Uskon, että Pyhäjärveltä löytyisi tähänkin jonkinlainen apu.
        Käytä kiireellä saatavaa apua!


    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe