Vankilaaneläke

Maksetaanko työeläkettä vankeusajalta?
1
Ilmianna
Jaa

9 Vastausta


Vankeusrangaistus ei vaikuta työeläkkeen maksuun eli maksu jatkuu normaalisti.
Ilmianna
Jaa
Entä jos olet jo vankilassa ja tulet eläkeikään vankilassa ja työuraa on kertynyt vaikka 40v
Ilmianna
Jaa
Karttunut työeläke maksetaan hakemuksesta, kun täytät eläkkeen hakemiseen liittyvät edellytykset. Sillä ei ole merkitystä onko eläkkeenhakija vankilassa vai ei.
Ilmianna
Jaa
Linnavenkulat iloitsevat
Ilmianna
Jaa
aika sikamaista eläke pitäisi katkaista heti kun vankilaan joutuu koska siellä täysi ylöspito verommaksajien piikkiin
Ilmianna
Jaa
No, no, ei pidä olla kateellinen jos on elämäntyönsä tehnyt ja nostaa eläkettä vaikka olisi lusimassa ja tämä oli vain kyse olettamuksesta jos olisi lusimassa. Sinänsä jos olisi 5v kakku niin esim. 2000€ netto eläke olisi säästössä 120000€ Sievoinenn pasämuna 68v kun pääsee pois, siviilissä tuo raha ei olisi säästynyt. Ja rekkaripajalla urakka hommissa tienatut vielä päälle. Voi tuota ilon ja onnen aikaa.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Se on meille nykyään sopetumisraha ei eläke vaikka pitäisi tuohon päälle vielä tulla
Ilmianna
Jaa
Pahus kun en päässyt naimisiin tarpeeksi ajoissa. Voisi tehdä annelit ja nauttia lesken eläkkeestä putkieläkettä odotellessaan.
Ilmianna
Jaa
Laskekaahan eläkertymä oikein ei pinillä tuloillakerry kuin 20ekeä kuukaudessa,tätä voi laskea myös kaikki pikkutuloiset.

Mitä suurempi palkka sitä suurempi eläke; vrt herrat,optio, bonus yms Finnairin,KOneen johtajat joille jo luvataan työsopimuksessa oma eläkeraha jokavoi olla satojatuhansia.

Näin meillä Sipilän kikyt, Whalroosin veropakolaisuus,liittojen herrat palkat nousee ja duunareita he pitävätpelleinä, kuten kokoomus rikkaille lisääja yrittäjiksi, pienllä eläkkeellä,ettei tarvitse heille maksaa kuin oieniä eläkkeitä,siksi Sipilä kannattaa ja kokoomus yrittäjyyttä.

Jotta heilel jää aikanaan iso eläkkeet, eikö olekkin rikkaat ahneita ja ovelia.

Minä minä- ensin ja sitten vasta rupusakki.

Onko tämäNiinistökään muuta kuin rikkauden tavoitteliaj, rahaa tulee ovista ja ikkunoista eikä osaa jäädäperillisiään hoitamaan, vanoilla päivillään.

Antaisi jo tilaa nuorille ,ja heille jotka sen tarvitsevat oikeasti. Enn kuin potkaisee tyhjää,ja jää isyys siihen, naisen harteille koko tekele.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Vankilaaneläke

Maksetaanko työeläkettä vankeusajalta?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta