Kyntensä näytti

Sonninmunat

Nopeenmin kuin osasin odottaa alkoi tapatumaan eurajoella, kun luvian kokoomuksen edustaja sai julkisuutta. Tulette näkemään mitä kaikkea tämä lädy osaa, kiitos äänestäjien. Koulut sulkee ovensa ja eurajokelaiset rupeavat käymään luvialla koulua.

16

1853

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luvialasuva

      Kuka???

    • zzzrrrzzz

      Luvian kokkareet meinaavat sitten kämmiä Kuivalahden koulun oppilaat Luvialle?

    • Nippeli.pippeli

      On taitanut panacodit loppua.

    • Luvian.lahja

      Kukahan on tyytyväinen, nyt kun tuo kokoomuksen nimeä mainitsematta oleva persoona laittaa eurajoen asiat sekaisin.

    • zzzrrrzzz

      Vaan sinne minne on lyhyin matka oppilaat viedään, siis jos koulu lopetetaan, niin Kuivalahden lapsukaiset Luvialle kouluun. Eivät panadocit muut asiaa.

    • KesäasukasKuivalahdelta

      Voihan sitä Kuivalahden kylän lopullista kuolemaa noinkin edistää. Harmi, se oli kiva ja eläväinen paikka vielä 80-luvulla, mutta näinhän on käynyt useimmille maaseudun kylille. Muistan vielä kun siellä oli saha toiminnassa, Sookarin bussilla pääsi Poriin ja Luvialle, parikin kauppaa, huoltoasema yms. Eurajoen uudet marketit sitten tappoivat kyläkaupat ja loppu on historiaa.

    • Totuus.koittaa

      Niinhän ne luvian sivukylän koulutkin lopettettiin, ensin tutkittiin sitten lopetettiin pari koulua. Kuivalahdelta taitaa olla parikilometriä pidenpi matka eurajoelle kuin luvialle, ja luvian kouluun ei edes mahdu enenpää oppilaita. Mutta kyllä kokoomus hoitaa asiat, kiittäkää äänestäjiä, miten noita rikkaita onkin noin paljon luvialla, ei näy kylläkään päälisin puolin, mutta niinkauan kotona autaan ja iskät ja äitit maksaa kaiken voi äänestää kokoomusta.

    • Kitsas

      Vois se Eurajokikin herätä tälle vuosituhannelle. Rahat syydetään pieniin kouluihin ja isoissa kärvistellään pulassa. Keskustoijen oppilaat maksavat siitä että puskissa kustannetaan kalliita palveluja.

      • Sekoomuspaskat

        Hei molopää tiesitkö että Eurajoella on maksuton koulutus, MYÖS TOISEN ASTEEN.


      • Kepunk.set

        Ei ole. Vain Eurajoen lukion lukiolaisia tuetaan ja heillekään ei ilmainen. Muut maksaa kaiken ite. Reilua?


      • Kitsas

        Maksuton? Kyläkoulun ylläpito maksaa varonmaksajalle kaksi kertaa niin pajon kuin isomman koulun. Ei tartte odottaa frisbeegolfratoja eikä muitakaan lisäpalveluja kun rahat laitetaan ikäloppuihin kiinteistöihin pitkin kuntaa.


    • Kyläläinenkö

      Kuivalahti on Eurajoen Twinpeaks..

    • oivoioivoovoi

      Se kuntaliitos, jossa Luvia liitettiin Eurajokeen, olikin Kuivalahden liittäminen Luviaaan.

    • menkääjojoksi

      Sekoomuksen tantat tulee vielä kokemaan mitä on olla yksin joka asiassa. Ilmeisesti jokainen sekoomuslaine ajattelee samalla tavalla. Ne varmaan aivopestään jossain kammiossa että "tehdään selvitystä selvityksen perään" ajatusta. Sama juttu oli maksuttoman koulunkäynnin keskustelussa A-studiossa. Oikeen vihaksi pisti se natkutus selvityksestä. Ei hyväksynyt sitä että kaikile olis tullut ilmainen vaan eihän rikkaat voi saada samaa mitä köyhät. muutenhan kaikki voittaa ja sekun ei sovi sekoomuslaiseen ajattelutapaan..

    • Tosikuvesi

      Toivottavasti kokoomus johtaa tätä maata vielä pitkään. Työllisyyskasvaa, pitkäaikaistyöttömyys pienenee, vienti kasvaa ja EUn ansiosta pieni maa pärjää ollessaan mukana integraatiokehityksessä. Vielä kun saamme riittävästi työvoimaa ulkomailta, kestävyysvajeemme pienenee niin hyvä tulee.

    • Julius.joku

      Demarit on noussut ohi sekoomuksen, ja uskon että viimeisetkin persua kannattamaan lähteneet palaavat demareiden kannattajaksi, myöskin keskustan sekoilu on johtenut siihen että äänestäjät on jättämässä piiloporvari puolueen ja ruvenneet demarien kannattajaksi. Kokoomukselaiset eivät tietenkään äänestä työväenpuoluetta, muuta äänet tulevat demareille kun eivät äänestä enää kokoomusta vaan jäävät kotiin häpeämään kokoomuksen toilailua. Onneksi järki voittaa ja elämä tasapainottuu oikeille urilleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      56
      5484
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      60
      2276
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      52
      2272
    4. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      326
      1049
    5. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1024
    6. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      26
      900
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      3
      853
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      773
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      761
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      753
    Aihe