Trump on tyhmä

578o5t

Putin sanoi Trumpille ettei ole sekaantunut USA:n presidentinvaaleihin ja Trump sanoo uskovansa häntä.

Putin on kyllä valehdellut usein joten häneen ei voi luottaa. Ensin kielsi ettei Krimillä ole venäläisiä sotilaita ja sitten myönsi että oli.

Valehtelee tulonsa ja omaisuutensa liian pieniksi. Puolen miljoonan euron rannekello on nähty hänen ranteessaan.

Palkallaan hänen olisi ollut mahdoton sitä hankkia.

34

339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 65u5ert

      Putin myös aiemmin sanoi että venäläiset ovat voineet hakkeroida Clintonin sähköpostia.

    • 8i467i

      Jos Trump myöntäisi Putinin sekaantumisen valintaansa hän joutuisi eromaan virasta.

      • Suomessa Sipilä on myöntänyt valehdelleensa eduskunnassa , mutta hänen EI tarvitse erota . Suomi maailman johtavia demogratioita.


      • joutuu_eroamaan
        ajattelia kirjoitti:

        Suomessa Sipilä on myöntänyt valehdelleensa eduskunnassa , mutta hänen EI tarvitse erota . Suomi maailman johtavia demogratioita.

        Kyllä Sipilä joutuu nyt eroamaan jos se pystytään täysin aukottomasti todistamaan että Sipilä on valehdellut eduskunnan istunnossa eduskunnan jäsenille.


    • Sipilä antoi oman asuntonsakin matuille....kuinkas sitten kävikään loppupeleissä?

      • PietariJaTyhjäUho

        Päätti sittenkin olla anttamatta!

        Aiotko haastaa hänet taas maanpetturuudesta oikeuteen?


      • PietariSuuri

        Mieli tekisi.


      • TyhjätTTynnyritKolisee

        Tyhjät puheet = Pietari Suuri!

        Mielensä muuttaminen on aika tavallinen asia!


    • JoBäckman

      Ilolla seuraan Venäjän ja USA:n lähentymistä.Trump on järkevä, eikä turhaan lietso vihamielisyyttä.

    • Trump on laitettu pirulliseen asemaan, pidetty vuosi kauheassa prässissä, tahallaan estetty tehokas presidenttiyden hoito.....tietäähän Trump itse että suurimmat juonittelijat löytyvät juuri CIA:n ja NSA:n piiristä? Nyt ihmetellään tekopyhästi, kuinka kansansuosio hiipuu...onko ihme sillä toistuvat valheet joita ryvetellään julkisuudessa, tekevät tehtävänsä?
      Eihän venäjäyhteyksistä ole vieläkään mitään kunnollista näyttöä, vaikka on vuosi vatvottu....enemmänkin?

      • HeikkoEsitys

        "onko ihme sillä toistuvat valheet joita ryvetellään julkisuudessa, tekevät tehtävänsä?"

        Toki Trump osaa tottakin puhua, mutta hyvin harvoin. Suurin osa vaalilupauksista on yhä täyttämättä ja sellaisiksi jäävätkin!


    • Tyhmyrityhdessä

      Voisivatkohan ystävykset Trump ja Putin kummatkin olla ,,, hmm ?

    • Ottiatuotan

      Putin on KGB:n kovn vakoilijakoulutuksen saaneena oppinut puhumaan tarpeen niin vaatiessa palturia ja vakuuttamaan siten vastapuolen.

      Trump joutuu oman tarinansa tueksi väittämään Putinin puhuvan totta.

      Oikeusministeriön asettaman erikoistutkijan Robert Muellerin johtama rikostutkinta on jo tässä
      vaiheessa esittänyt selviä näyttöjä Venäjän sekaantumisesta sekä Yhdysvaltain presidentinvaaleihin että Trumpin kampanjassa mukana olleiden kytköksistä Venäjän hallintoa lähellä oleviin.

    • fals

      Mee valittaa jenkeille, he ovat valinneet ihan ite presidenttinsä.

    • Lapsellista soopaa koko kohu, ei mitään järkeä?

    • Veteranfan

      Onhan se outoa että Venäjä yhteydet nähdään jonkinmoisena rasitteena maailman tilanteelle vaikka todellisuudessa USAn ja Venäjän välien paraneminen olisi oikea suunta koko maailman tilanteelle.

      Miten Trump ja Putin tulevat toimeen keskenään muttei sitten USA ja Venäjä ???
      Ovatko maat sitten olleet joskus sodassa keskenään muutenkuin kylmässä sodassa muttei koskaan rintamalla ???

      • Saas-nähdä-kauanko

        Trump on pelannut itsensä niin pahasti pois uskottavan presidentin roolista lukuisilla käsittämättömillä tempuillaan ja väiteillään.

        Nykyisessä tilanteessaan tuollainen naiivi lausunto, jossa Trump ilmoittaa uskovansa ennemmin Putinin sanaa kuin omien turvallisuusviranomaistensa selkeitä todisteitakin, antaa erittäin vahvan signaalin siitä, että kaikki ei Trumpin taustoissa ole kunnossa.
        Jo ennen presidenttiyttä Trumpilla epäiltiin olevan ’venäläisiä luurankoja’ kaapissaan ja että Venäjällä on hallussaan jotakin ikävää aineistoa Trumpista, jolla voi jopa kiristää tai ainakin vaikuttaa Trumppiin. Nyt nämä Trumpin lausunnot kyllä tukevat vahvasti näitä epäilyjä.

        Jos sen sijaan olisi vain kyse USAn sisäisistä ongelmista, joka ei kyllä ole uskottavaa, niin tuskin edes Trump toimisi noin taitamattomasti käyttäen juuri Putinia, jota syytetään koko härdellistä, puolustaessaan itseään. Sehän on puhtaasti bensan heittoa liekkeihin.

        Trumpin tilanne pahenee koko ajan ja jo nyt hänen ja hänen hallintonsa toimintakykynsä ja uskottavuutensa on kovin heikko. USA on nyt lähes halvaantuneessa tilassa sekä kansainvälisenä toimijana ja myös kotimaassaan ja kovin kauaa sellainen ei voi jatkua.

        Nytkinhän Trump vierailee lähinnä maissa, joissa osataan miellyttää Trumpin heikkoa itsetuntoa ja tarvetta saada kehuja. Maissa, joissa on vahva demokratia, eivät politiikot ja johtajat hevin taivu tuollaiseen mielistelytemppuihin, koska se merkitsisi suuria vaikeuksia kotimaassaan.


    • mikolat

      ÄLÄ HUOLI HUOMISESTA.

      Kyllä totuus tulee viellä esille usko pois.

      Näin tulee käymään ja onhan heillä neuvonantajat jotka ohjaavat jos on pöhköpää.

    • Trumpia ei pidä syyttää, jos jenkkilässä koneistot jumiutuu...eikö ole tarpeeksi näyttöä tahoista jotka lyövät kapuloita rattaisiin?
      Naurettavaa että nyt väännetään Trumpin niskoille toisten tahojen tekemiset....ja luotettavuudesta, siitäkin on kosolti näyttöä...CIA, NSA??
      Nyt on niin että jenkeissä ei sallita mitään liennytystä Venäjän suuntaan, sanotaan se näin kansanomaisesti että kaikki sen ymmärtäisivät?

      • Saas-nähdä-kauanko

        USA on presidenttivetoinen demokratia, jossa presidentti valitsee hyvin monet keskeiset neuvonantajansa ja toimeenpanevat virkamiehetkin. Ei kuitenkaan ihan kaikkia eikä ihan helposti voi vaikuttaa syyttäjäviranomaisiin, tuomioistuimiin. Ei myöskään voi estää rikostutkintaa eikä voi estää myöskään maan turvallisuudesta vastaavien viranomaisten toimintaa. Tietysti voi vaikeuttaa näitä, mutta ei estää.

        Trump on yksinkertaisesti törmännyt demokratiaan. Näyttää siltä, ettei hän ymmärtänyt, ettei USAn presidentin valta ole rajaton eikä presidentillä ole keinoja ohittaa demokratiaa. Varmasti hän on kateellinen Putinille, Xiille, Dutertelle, Saudien kuninkaalle ja prinsseille ja muille, joilla demokratia ei ole ’riesana’ eikä estämässä vallankäyttöä.

        Politiikka on sitten oma juttunsa. Oppositio tietysti pyrkii saamaan poliittisen vallan ja saakin, jos vaaleissa voittaa. Nyt valta on republikaaneilla USAssa ja Trump pysyy presidenttinä niin kauan kuin hänellä republikaanien tuki. Jos republikaanit vetävät tukensa kokonaan, niin Trump on pulassa. Toki voi jatkaa silti presidenttinä, jos noissa meneillään olevissa tutkimuksissa ei mitään kohtalokasta paljastuisikaan, mutta käytännössä ilman valtaa ja toimintamahdollisuuksia.

        Venäjän rooli tuossa on pitkälti vain konnan rooli, mutta tärkeämpää noissa keisseissä onkin on, kuka on sortunut konnan vietäväksi ja ei ole ymmärtänyt mikä konnan tavoite on.
        Venäjästä ei tietysti pidetä eikä luottamusta ole USAssakaan, mutta kyse on ennenkaikkea siitä onko keskeiset amerikkalaiset toimineet arveluttavasti. Suhteet Venäjän kanssa on kovasti toisarvoista tässä tapauksessa USAlle. Eikä suhteet varmasti parane ennenkuin nämä nyt esillä olleet jutut on selvitetty.

        Venäjän tavoitehan on jatkuva hajaannus ja sekasorto länsimaissa, mutta onkohan USAn halvaantuminen ja roolin kutistuminen sittenkään Venäjän edun mukaista. Vapautuvaa maailmanpolitiikan ’roolia’ Venäjä ei pysty mitenkään hyödyntämään ainakaan että se kasvattaisi Venäjän roolia eikä siitä hyödy välittömästi mitään. Jos tuota roolia joku kykenee täyttämään, niin se on Kiina. Ja näinhän on jo nyt käymässäkin ja käynyt.
        Kiina ei ole Venäjälle yhtään helpompi kuin USA, päinvastoin. Venäjä ei pysty hyödyntämään Kiinassa demokratiaa ja sen suomia vapauksia omien tavoitteittensa ajamisessa kun se tekee USAssa. Kiinassa demokratia on suunnilleen yhtä vähäistä kuin Venäjällä. Venäjällä ei ole taloudellisessa mielessä minkäänlaista kilpailukykyä myöskään Kiinaa vastaan ja jää korkeintaan Kiinan raaka-ainetuottajaksi, jos Kiina niin haluaa. Ja siinä kaupassa Kiina on se, jolla on rahat ja sitä myöden myös ’sananvalta’.


      • Paha vain että demokrtatia on varsin suhteellinen käsite?
        Jenkeissä ja Venäjälläkin pitää todellista valtaa sionistinen eliitti, miten ne eroaa toisistaan...... ?


      • Saas-nähdä-kauanko
        PietariSuuri kirjoitti:

        Paha vain että demokrtatia on varsin suhteellinen käsite?
        Jenkeissä ja Venäjälläkin pitää todellista valtaa sionistinen eliitti, miten ne eroaa toisistaan...... ?

        Tuontasoisiin höpinöihin en jaksa kommentoida....


      • Ei kai keskellä yötä pidäkään kommentoida mihinkään.
        Otapa selvää, missä se todellinen valta piileskelee, ei kovin monimutkainen asia vaikka valtamedia ei siitä tietenkään puhu halaistua sanaa.....hyvin ymmärrettävistä syistä?


      • TyhjätTTynnyritKolisee

        Olet foliohattuinen hörhö, joka on ihastunut salaliittoihin! Ei tuollaista kukaan ota vakavasti!


      • Mäntti, tuohan vanha konsti trollipajalta....yrittää vaientaa viime keinona leimata salaliittohörhöksi....ei onnistu.


      • PietariSuuri kirjoitti:

        Mäntti, tuohan vanha konsti trollipajalta....yrittää vaientaa viime keinona leimata salaliittohörhöksi....ei onnistu.

        Aina onnistuu ... ei tarvitse, kuin hiukan kaltaistasi IDIOOTTIA vedättää ... hermo palaa, sekoat sanomisissasi, puhut itsesi p*skapussiin ja päädyt Kontulan LÄSKIH*MON lailla naamallesi omaan ulosteläjääsi ... kerta toisensa jälkeen.

        Edelleenkin ... on taktisen tutkinnan perus juttuja, että
        "jos tutkittava muuttaa tarinaansa, edes hiukankin, hän valehtelee".

        IMHO.


      • Menisit sinäkin työhön elätti, vaikka pelastusarmeijan vapaehtoistyöhön.....täällä minun verorahoillani trollaamassa.


      • PietariSuuri kirjoitti:

        Menisit sinäkin työhön elätti, vaikka pelastusarmeijan vapaehtoistyöhön.....täällä minun verorahoillani trollaamassa.

        HAH ... ethän sin veriruplistas mitään veroja maksa. Olet pelkkä Ksyleeniä sniffaava KELAelätti ... . Taas valehtelit ja jäit kiinni p*skat housuissas. ;-)

        IMHO.


      • Tosiaan, joku raja miten verorahoja käytetään, trollit on luokiteltava kansaneläteiksi.


    • toivoaonvielä

      Kova kaveri Trump.
      Ei kestänyt kauaakaan kun Nopelilla palkittu Obama oli mankeloitu USA:n järjestelmissä sotaisammaksi presidentiksi.
      En ole nähnyt vahvistusta tiedolle että hän soti joka virkakautensa päivänä.
      Trump vielä pistää kampoihin

      • Veteranfan

        Näin on, on outoa että Obama palkittiin Nobelin rauhan palkinnolla juuri astuessaan pressan virkaan ,aivan kuin annettaisiin Obamalle armo tehdä lennokkipommituksia niin paljon kuin haluaa ???


      • Obaman sotia eliitti kaipaa edelleen, siksi Trumpia on savustettu....on pelätty että kaveri alkaakin liennyttämään....sellainen ei sovi eliitille?


      • onkosasimukana

        Eihän aseteollisuudella elävä maa voi rauhaan pyrkiä. Aseteollisuuden volyymi laskee kun ohjukset ei lennä.
        Pankkiiritkin suuttuu.


      • Kyllä, näin valitettavasti on. Kun katsotaan jenkkien syytämää rahaa yksityiselle aseteollisuudelle, ei jää sijaa jossitteluille kuka ja ketkä maassa sanovat painavan sanansa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Au Pairit Maltalla - Keskustelua !!

      Keskustelua uudesta kaudesta. Täällä kaikki jaksot katsottu kun verot pakko maksaa.. Myyn ulkopuolelle jättäminen oli su
      Tv-sarjat
      263
      3073
    2. Suomalaisia valmistautuneena pakenemaan

      https://yle.fi/a/74-20084635 “Auto on aina tankattuna ja pari laukkua valmiiksi pakattuna, jos tulee äkkilähtö.”
      Maailman menoa
      395
      1947
    3. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      69
      1856
    4. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1599
    5. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      114
      1355
    6. Ei kiinnosta idän humpuuki

      Onko kukaan ihminen koskaan hyötynyt idän opeista pätkääkään? Ei ole, uskallan väittää!
      290
      1111
    7. Ikävöin sinua nainen

      Vaikka lopetin yhteydenpidon kokonaan. Ehkä joskus ymmärrät, et se oli ainoa järkevä vaihtoehto. Ei rakkaus lopu siihe
      Ikävä
      45
      1017
    8. Ristinryövärin kastamattomuus?

      KASTAMATON RISTINRYÖVÄRI Ristinryövärin pelastumista ilman kastetta on joskus käytetty perusteena sille, ettei kasteell
      Luterilaisuus
      277
      978
    9. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      105
      898
    10. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      885
    Aihe