ZINZINOSTA ELANTO?

tytti84

Hei!

Onko täällä ihmisiä, jotka tienaavat leipänsä ZinZino-partnerina?

Kuinka kauan olet ollut partneri, minkä verran tienaat kuukaudessa? Teetkö lisäksi muuta työtä? Mikä on työpanoksesi partnerina, kuinka monta tuntia työskentelet viikossa?

Kaikenlaiset kokemukset kiinnostaa.

117

11368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älkää kuvitelkokaan! Mikään näistä verkostovirityksistä ei tuo jäsenilleen voittoa, vaan päinvastoin. Itse voit kyllä vaikuttaa miten paljon jäät persnetolle, mutta voitolle pääsevät vain ne aniharvat jotka ovat pyramidin huipulla.

      Jos pyramidikoijaukset kiinnostavat, niin sinun pitäisi löytää joku maailmalla jotenkuten pärjäävä verkostomarkkinointiviritys joka ei ole vielä rantautunut Suomeen. Sitten joudut tekemään kovan työn tyyliin Kari Jussila (ternimaitohömpötys) tai Kari Wahlroos (onecoin-huijaus) niin tuloja kyllä tulee. Mutta samaan aikaan pitää olla osaamista rahanpesussa ja verojenkierrossa jne. että noista rahoista pääsee nauttimaan. Maine ja kasvot menevät joka tapauksessa.

      Rivijantterina tai -myyjänä jäät väistämättä tappiolle.

      Annas kun arvaan, joku tutuntuttusi koittaa tunkittaa sinua mukaan verkostoon ja siksi kyselet? Ei kannata uskoa tunkittajan ruusuisia puheita tienesteistä.

      • mahdollisuudet

        Joo ei kannata ei - uskoa ruusuisia puheita. Kouluuksissa ja eventeissä saat vastauksen kysymykseesi. ärjestellmällisyys ja äättävisyys sekä avoimuus mahdollistaa toki ansainna. Anna itsellesi ja bisneksellesi aikaa - noin 3-5 vuoteen - koko ajan kuitenkin tehden töitä. Ilmatteeks ei tule mikään. Ja kyllä - melko harvinainn keikkuu siellä top-osastolla. Me emme onistuneet oma verkko on liian pieni ja eikä löydy energiaa puhua tuotteista - vaikka niillä on perusteet ja ja ovat laadukkaita. . Laita puntariin omat mahdollisuutesi.


    • TriRohju

      Osta ensin Onekoulutusta, varmista riittävä kaupallinen koulutus.

    • Valitettavasti ZinZinon Suomen kärkea puliveivaavat samat useassa puhalluksessa nimeä itselleen tehneet Turun poijjaat Rekola, Salminen jne. Mahdollisesti vielä jopa Arpalahti ja Virtanenkin, heistä ei tosin ole faktatietoa juuri nyt. Tämä porukka itsessään kertoo jo paljon kaikille, jotka ovat näitä Suomessa toimineita rekrymaksuilla todellisuudessa kukoistavia verkostoviritelmiä seuranneet viimeiset 15 vuotta, vaikka jokaisella näistä on aina ollut "ihan oikea tuote jota myydään." Paitsi tietenkin WinCapitalla, jonka perustaja ja pääpuhaltaja Kailajärvi itsekin myönsi poliisille, ettei mitään valuuttakauppaa ikinä käyty. (Ja linkki todisteeksi tulee muuten heti kun yksikin tunkki suvaitsee kyseenalaistaa Hannun niin sanoneen.)

      Myös tämän Turun poppoon ns. suurena guruna hehkutettu Staffan Libäck, jonka piti rakennuttaa luksustalojakin Thaimaaseen tuon jäsenmaksuja keräämällä tuloaan tekevän verkoston myytäväksi (yllätys: mitään ei tietenkään koskaan rakennettu) - tai siis uskottavuuden lisäämiseksi kun tuotevalikoima sisälsi jopa taloja - pakeni tuolloin Thaimaaseen verovelkojaan ja oli ulosottomiehelle tuntemattomassa sijainnissa, kuten MTV3:n 45 Minuuttia -dokumentti paljasti tehdessään Movesta raportin. Nykyään tämä surullisen tunnettu rosvo Libäck niittää mainetta OneCoin yms huijauksissa.

      Tässä se MTV3 raportin toinen osuus, ensimmäinen osa lienee poistatettu (voi vaan arvailla keiden toimesta): https://www.youtube.com/watch?v=vk0M3ogmPJA

      Yllämainitut Turun sällit eli nykyiset ZinZino-pisnismiehet kuosittautuivat aiemmin mm. Sevenissä, jonka jälkeen perustivat oman "verkostoyrityksensä" Suomeen nimellä Move Networks. Siinä uusille maksaville edustajille pakkomyytiin liittymisen edellytyksenä kyseisen Virtasen rinnakkaisfirman tuontipolkupyöriä ja muuta ylihintaista halpiskrääsää, jota taas piti ostaa suuresti hehkutetusta "3D-kauppakeskuksesta" verkossa provisiosaannin edellytyksenä. Siitä käytettiin ilmaisua "kuukausittainen aktivointimaksu". Häkkikellarit täyttyivät täten samoilla solmiopaketeilla ja tehosekoittimilla, sillä ilman oikeita tuloja ne olivat halvin keino saada vaaditut 30 pistettä per kuukausi. Tähän heidän luomaansa surullisen kuuluisaan kauppakeskukseen laitettiin useita yhteistyöyrityksiä näkyviin, mm. Unikulma, joka myöhemmin kielsi olleensa minkäänlaisessa yhteydessä näihin tyyppeihin - jonka jälkeen sen logot hävisivätkin vähin äänin tuosta virtuaalikauppapaikasta. Myös muiden ns. yhteistyöfirmojen kanssa ilmeni epäselvyyksiä ja ennen pitkää poliisi aloittikin tutkinnan koko touhusta. Kenellekään järjellä varustetulle ei tullutkaan yllätyksenä kun - kuten monissa muissakin verkostoviritelmissä - sivusto meni lopulta "Päivitystilaan" ja hävisi - eli puhallus ajettiin alas kuten moni muukin vastaava verkosto kun se on saavuttanut lakipisteensä.

      Sen jälkeen tyypit perustivat jonkin BetterLife konseptin, joka samalla tavalla perustui käytännössä verkoston kasvattamiseen rekrymaksuilla ja ylihintaisten vitamiinien sun muiden öljyjen pakkomyymiseen hehkutustilaisuuksien ja ystävien hyödyntämisen avulla kun kaikille vihjailtiin taloudellisesta riippumatomuudesta kyseisen konseptin avulla. Jos vaan on "uskollinen" ja "yrittää tarpeeksi". Luonnollisesti tälläkin kertaa kaikki, jotka eivät matemaattisien faktojen johdosta saavuttaneet tätä taloudellista riippumattomuutta, "eivät yrittäneet tarpeeksi."

      Lisätietoa Moven ajoista alla, niin voi ZinZinon ylihintaiseksi useasti todistettuihin kahvikoneisiinkin suhtautua terveen skeptisesti jo pelkän porukkansa perusteella, ja sitten vasta tehdä oman valistuneen päätöksensä olla joko ajattelemattakaan koko asiaa tai laittaa rahansa likoon ja valmistautua ottamaan yhteyttä jokaiseen tuntemaansa ihmiseen perustellakseen miksi kannattaa maksaa tätä kautta enemmän kuin ostamalla samat tuotteet itsenäisesti verkosta. On myös syytä valmistautua istumaan samoissa hehkutustilaisuuksissa uudelleen ja uudelleen sekä vielä maksamaan siitäkin.

      http://www.kolumbus.fi/~w462389/verkostomarkkinointi/tyypillinen/move2.htm

      Onnea matkaan oli se sitten mikä tahansa.

      • Hyvä kirjoitus! Jos löytyy lisää linkkejä kuin esim. tuo move-linkki niin laita tulemaan! Vaikka mikäs verkostouskovaisen pään kääntäisi ...


      • Kiitos linkeistä!! Otin talteen. Poistopyyntöjä tulee varmasti.

        Toisaalta tunkin on itse asiassa ihan turha huolestua tällaisistakaan linkeistä. Oletetaan nyt että joku VM:ään höyrähtänyt näitä tavaa ja ymmärtää sen verran, että kaikki ei nyt välttämättä olekaan sitä mitä väitetään. Hän menee tunkittajansa puheille näiden papereiden kanssa ja ihmettelee.

        Tässä tunkki ottaa onecoinista tuttujen Kari Wahlroosin ja Ken “labiili” Labinen ohjeet käyttöön:
        -ne ovat heittereiden puhetta
        -suomalaiset ovat kaikki kateellisia sellaisille joilla menee hyvin. Nämä ovat juuri näiden kateellisten kirjoituksia jotka eivät yrittämälläkään ole päässeet meidän verkostoomme
        -google puhuu roskaa. Älä usko googlea. Google on täynnä valheita
        =>Jos tunkitettava nielee nämä perustelut kakistelematta, tunkki voi onnitella itseään onnistuneesta värväämisestä
        =>Jos tunkitettava ei niele, vaan kysyy jatkokysymyksiä, älä keskustele hänen kanssaan enempää vaan unohda tämä tyyppi. Pieleen mennyt värväys

        VM:ään kuuluvat ovat poikkeuksetta penaalin ns. “tylsimpiä kynänkärkiä”, heikko koulutustausta jne.


      • Täsmälleen! Kylmät faktatkin kimpoavat yllättävän helposti jo muutamassa tilaisuudessa (liiketoimintaesittelyt Eventit) istuneesta kun yhtäaikaisesti oma alitajunta ei suostu myöntämään huijatuksi tulemisen mahdollisuutta ja samanaikaisesti tuntuu inhimillisen hyvältä saada olla "iloisten ja samankaltaisten" ihmisten keskellä, jotka tuntuvat vielä pitävän toistensa puolia. Tämä viimeisin kantaa tosin juuri siihen asti kunnes jantterin 100-lista on koluttu läpi eikä uusia lyhytesitelmiä päästä enää hänen kauttaan pitämään huoltoasemille tai läheisen Scandic Hotellin aulaan.

        Viimeisin signaali itsensä kanssa kamppailevasta mielestä on tämänkin jälkeen joko kateuskortin viljeleminen tai yksinkertaisesti henkilökohtaisuuksiin asti provosoituminen, joita tämäkin foorumi pitää loputtomiin asti sisällään.

        Hyvä että linkit on tallessa ennen kuin alkaa taas viestit häviämään! Noista valtavan työn takana olleista saiteista saattaa silloin tällöin saada irti juuri sen verran faktoja postattavaksi, että satunnaisesti jokin sielu onnistuu jopa herättää. Mieluiten ennen kuin verottajalta tulee ne takautuvat jälkiveromätkyt ja kyselyt täyttämättömistä ALV-ilmoituksista. Silloin alkaa olla pahimmillaan kyse jo ihmiselämästä.


      • Anonyymi

        Noi pääjehut pyörittää sitten toisen firman kautta näitä Zinzino eventtejä ja sitä kautta nettoaa uskovaisten rahoilla. Heh. Kupataan huolella dorkia


    • Henkilökuntta

      Hyviä kirjoituksia. Pahimpia hörhöjä nämä eivät liikuta,mutta toivottavasti edes joku ymmärtää jättää nämä kusetusverkostot väliin.

    • Mitäs keskustelunavaajalle kuuluu? Oletko ehkä kysynyt tunkittajalta (tutuntuttusi?) näitä kriittisiä kysymyksiä? Onko hän ehkä todennut että sinä olet hänen silmissään toivoton tapaus? Sinulla ei hänen mukaansa ole halua eikä kykyjä pärjätä (==sinua ei voida huijata ;-).

      Kunpa saisin yhteyden tähän kyseiseen tunkittajaan, niin saataisiin hyvät NAURUT!!

      MUAHAHAMUAHAHAHHAMUAHAHAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

    • TRIRUIJA

      Hohhoijaa, LOUHIKAA, ÄLKÄÄ SELITTÄKÖ!

    • JohtajaMPeurizItse

      Zinzino on myös Tukholmassa pörssilistattu. Ihan kuin joku pyramidihuijaus otettaisiin pörssiin.

      • PonzipaPonzi

        Taustoja tästä yritysten ketjusta tuntematta, totean vain, että yritys jolla on monia toimialoja, voi saada jonkun ketjuunsa kuuluvista yrityksistä pörssiin, kun kyseisellä yrityksellä pörssiin vaadittavat edellytykset täyttyvät. Onko se sitten ZinZino itse, vai joku noista sidosyrityksistä, sitä en tiedä, enkä ehdi nyt alkaa heti etsimäänkään. Toivottavasti ette kuitenkaan jonkin yksittäisen tutkimuslaitoksen tms pörssissä olemisen johdosta esitä itse siellä olevanne, mikäli ette todella siellä ole.
        Minulla on tuttavina pariskunta, jotka ovat kovasti yrittäneet tehdä töitä tuon Zin Zinon kanssa, mutta kiikun kaakun saavat vuokransa hoidetuksi, ja saanevat myös asumistukeakin kun mies on hieman invalidisoitunut tapaturman johdosta.
        (Juuri heillä olen tuota pahaa kahvia saanut maistaa)
        Pariskunta haalii koko ajan muita kohteita myytäväkseen, koska ZinZino on aiheuttanut kustannusten muodossa enemmän vaivaa ja menoja, kuin tuloja.
        (Kustannuksia tilaisuuksiin matkailu, asiakkaiden luokse matkailu jne.)
        Ps. Se mitä itse kirjoitan, on aina nimimerkillä PonzipaPonzi, ja toistan, että en ole teille tai kenellekään kateellinen.
        Jos itse olette tyytyväisiä, ihan kiva. Olen eri alalla, mutta minäkin olen tyytyväinen siinä mitä teen joten näin ollen etumme eivät ole ristiriidassa, eikä tarkoitukseni ole muu kuin pyytää faktoja pöytään.
        Otan asenteen heti uusiksi, jos löytyy todellista näyttöä, ja katetta kaikille kehuille.
        Muutakin katetta ja näyttöä kuin pelkät puheet.
        (Toki verkostomarkkinoinnin luonne on sellainen, että mukaan liittyy kaikenlaisia ihmisiä , ja osa voi olla mukana pelkän tunteen ja oman innostuksensa varassa jaksamatta ottaa myynti argumenttejä kunnolla näytettäväkseen sanojensa tueksi.)
        En moiti innostuneisuutta. Innostuneisuus on vain hyvä asia.


    • taattuatarinaa

      Onko Kari Wahlroos tai Jutta Gustafsberg ollut koskaan mukana ZinZinossa?

    • Ihmettelenzz

      Miten nää zz-miljonäärit viittii roikkua tämmöisellä foorumilla inttämässä?! Jos mulla ois miljoonia, niin ei tulis mieleenkään tulla tänne rahvaan pariin väittelemään!! Surffailisin ihan jossain muualla..

      • jhgfghkkktfgjjnbv

        Johtunee kai siitä, että ovat wannabe miljonäärejä. Koulutuksissa opetetaan olemaan jo sitä, miksi haluaa tulla. Tuokin oppi on osattava ymmärtää oikein, ja tuo rahvas wannabe porukka on ja pysyy itsekin rahvaana.


    • Luvyaall

      Minäkin voin kertoa Zinzinon parissa yrittävistä kavereistani, jotka vielä 1,5 vuotta sitten olivat varmoja, että Zinzinon kautta rikastuvat. Oli mahtavia suunnitelmia ja kaikki oli ekstaasimaisen upeasti. Meitäkin houkuteltiin mukaan ja hetken aikaa koko juttu kuulosti hyvälle, jopa liian hyvälle ollakseen totta. Nyt perheen kulissit ovat romahtamispisteessä ja kodin talous vaikeuksissa, mutta pari ei uskalla irtautua Zinzinosta. Tämä on todellisuutta liian myöhään liittyneille.

      Sanoittepa te öljysheikit täällä mitä tahansa, totta on, että tuotteenne ovat ylihintaisia, pääasiassa huonoja, yrittäjä ei hyödy yksittäisestä asiakkaasta/partnerista riittävän hyvin ja joku päivä vannoutuneimmatkin aivopestyt idiootit heräävät todellisuuteen ja jättävät uppoavan laivan.

      Ps. Ajalta jolloin postititte kaksi testiä yhtä aikaa liikkuu tosi herkullisia tarinoita, miten tulokset paranee, vaikka verikokeet otettiin samanaikaisesti ja toinen vain postitettiin myöhemmin. Nämä jutut liikkuu nopsaan ja ovat parasta mainosta testien luotettavuudesta. ❤ Mielenlujuutta teille!

    • Scheisseausfinnland

      Dr Paul Claytonia googlatessa "osa tuloksista on ehkä poistettu eurooppalaisen tietosuojalain nojalla" kuten googlatessa Manu Rekolaa. Puhtaita pulmusia molemmat eittämättä. 😂

      Kyllä omat joukot omia tuotteitaan mainostaa koulutuksissa. Ketä kaikkia teillä onkaan ollu puhumassa viimeisen vuoden aikana??? Laittakaa nimet tiskiin. Upeaa porukkaa varmasti.

    • "Meidän kauttamme voit ostaa myös ainutlaatuisen kuivaverinäytepaketin jolla saadaan AINOANA maailmassa tutkittua verestä mielenlujuusindeksi ja tämä tehdään tietenkin meidän omassa labrassa Norjassa. "

      Tietämättömänä kysyisin nyt ZinZinoa edustavilta henkilöiltä asiallisesti, millä tavalla nämä verikokeen rasva-arvot liittyvät ja vaikuttavat mielenlujuuteen tai muihin henkisiin luonteenpiirteisiin? Onko termeistä pääteltävä, että jos nämä rasva-arvot muuttuvat heikommiksi niin henkinen sitkeys(kö) vähenee esimerkiksi erilaisissa rasituskokeissa?

      Kysymys on ihan oikeutettu sen perusteella mitä tästä kokeesta on kirjoitettu ZinZinon edustajiksi tunnistuneiden toimesta. Toivottavasti tähän kysymykseen saisi myös edustajilta ammattimaisia vastauksia, mielellään tutkimuslähteineen, ilman mitään näitä valitettavan yleisiä "Bentley / Jaquar / ökyelämä / kateus" -juttuja, sillä luonnollisestihan jokainen edustaja edustaa toimintaansa muille ihmisille ja haluanee antaa siitä mahdollisimman ammattimaisen kuvan.

      • Tuntiankki

        Mikä on Jaquar?
        Ei ainakaan automerkki


      • Juuri sehän on tässä keskusteluketjussa jo melko yleiseksi vitsiksi muodostunut merkki, jolla joku tirehtööri kertoi suorittavansa liikkumistaan.

        Eli emme kukaan tiedä mikä auto se on, mutta jos saat selville, niin kerro. Muussa tapauksessa tässä meni jomman kumman suuntainen sarkasmi hienosti ohi.

        (Myös jos on lisätietoa tuosta 'mielenlujuusindeksistä' niin sekin otetaan mielellään vastaan)


      • hahahahaha
        AntiTunkki kirjoitti:

        Juuri sehän on tässä keskusteluketjussa jo melko yleiseksi vitsiksi muodostunut merkki, jolla joku tirehtööri kertoi suorittavansa liikkumistaan.

        Eli emme kukaan tiedä mikä auto se on, mutta jos saat selville, niin kerro. Muussa tapauksessa tässä meni jomman kumman suuntainen sarkasmi hienosti ohi.

        (Myös jos on lisätietoa tuosta 'mielenlujuusindeksistä' niin sekin otetaan mielellään vastaan)

        Miljonäärit katosivat kun eivät mielenlujuus indekseihin tai oliiviöljysekotteisiinsa pysty puolustautumaan. Kykenevät vain kertomaan kuinka eri automerkit kirjoitetaan ja mitä kirjaimia on tai ei ole. Hahaha....


    • KahviaTassilta

      Hehee, muakin yritettiin zz-bisnekseen mukaan. Kun sitä muovi-ropponen-keitintä esiteltiin, niin sehän nieli niitä kahvikapseleita ihan simona! Kun kysyin että jos on vaikka kahvikekkerit kotona ja loppuu kapselit, että mitäs sitten, niin vastaus oli että näitähän löytyy joltain lähistöltä ja voivat nakata tai itse napata pari lainaksi, vähän niinkuin samaa perhettä ollaan! Ja muuteskin tulee koti-kahvittelulle hintaa, ja ihan litkua.. Jos ois oikeesti noin hyvät tuotteet tarjolla, niin ei niitä tartteis aluksi itelleen ostaa?! Ihan kuin jos menis myyjäksi jonnekin kauppaan, niin ostaisi ekaks tavarat itlleen ja sit alkais myymään, ja enimmäkseen tutuille ja sukulaisille!! On ne tutut ja sukulaiset äkkiä kahvitettu, ja voi sitä häpeän määrää, ja kelle sitten tyrkyttäis tuota pskaa?! Miksei nää miljonäärit laita huipputuotteita suoraan verkkokauppaan niin kuin muutkin, sehän kukoistaa jos on hyvä tuote?! Ja se kuivaverinäyte on ihan titityy, siinä kuolee kaikki analysoitava ennen kuin ovat perillä huippulaboratoriossa! Jos tuo oikeasti toimisi, niin ois niin kova bisnestuote, että ei tartteis kahvikapsuloita enää väkisin myydä! Peräkyliltä verinäytteet kirjekuoressa labraan ja tulokset paluupostissa tai jopa puhelimella!!( jos ei oo nettiä)!
      Eikö nää miljonäärit voi millään fakta-dokumentillä todistaa että kyllä tällä moni suomessa elää ja leveesti?! Hyi stana!!!

      • Ja tosiaan "... samaa perhettä ollaan ...". Nämä heikkolahjaiset VM-hörhöt eivät edes tajua, että ei TODELLAKAAN olla samaa perhettä. Jokainen toinen zinzino-kaupustelija on kilpailija ja vie omia potentiaalisia asiakkaita.


    • PonzipaPonzi

      Pyramidin terävimmässä kärjessä oleville muutamalle johtohahmolle toimii tietenkin hienosti motivoida alapuolellaan olevia asennoitumaan toinen toisiinsa, kuin "samaa perhettä" olisivat.

      Auttavat ja kuskaavat omalla kustannuksellaan toinen toiselleen tuotteita, ja näin ulkopuolisen asiakkaan saama palvelu näyttää toimivalta ja hyvältä.
      Ulkopuolinen asiakas (mikäli sellaisia edes on) ei tiedä verkostolaisten verisestä kilpailuasetelmasta mitään.

      ZinZinon johtohahmoille on toki mieleen, kun asiakas vaikuttaa saaneen ZINZINOLTA hyvää palvelua. Todellisuus on että yksityiset ihmiset omalla kustannuksellaan toimittavat sen hyvän palvelun, jos toimittavat. (eli JOS tuo "samaa perhettä" asenne kestää)

      Joissakin verkostoissa ei edes etsitä ulkopuolisia asiakkaita, vaan koko kaupankäynnin rakenne perustuu tunkituksen kautta tapahtuneeseen "jälleenmyyjäverkostoon", jonka toivotaan harjoittavan "säännöllisesti OMAA KÄYTTÖÄ" (Amway toimii edellä mainitulla tavalla).

      • Tosiaan, johtoporras toisaalta opastaa asennoitumaan "samaa perhettä" meiningillä. Ja taas toisaalla korostetaan kunkin kaupustelijan asemaa "itsenäisenä yrittäjänä" ja kuinka koko homma on kiinni vain siitä kuinka paljon "itse paiskii hommia" ja "käärii hihat ja alkaa töihin". Menestys tulee vain "omalla työllä".

        Siinä on tosiaan intressit ristiriidassa. Mutta mikäpä asia verkostomarkkinoinnissa ei olisi ristiriidassa jonkin toisen VM:ään liittyvän asian kanssa ...


    • Prrkl

      Hei hoi! Minne kummaan miljonääri-Yrittäjät katosivat, kun oli oikeesti asiaa? Onko väärin olettaa, että jokaisen Yrittäjän tulee osata selittää mielenlujuus-indeksin toimivuus, jos sitä kysytään. Maajohtajan ainaski! Me ei olla oltu teidän koulutuksissa kuuntelemassa näitä teidän huikeita kouluttajia. Ei voi tavan pulliainen ymmärtää, jos ei asioita avata. Linkitä vaikka Youtube-video tai jotain.

      Johtaja Peurizia lainaten: "Ja näin taas saatiin faktoilla valehtelevat kateelliset lässyttäjät hiljenemään.
      Zinzino on loistava yritys ja sillä on tutkitusti maailman parhaat tuotteet.
      I Rest my case."

      Näillä faktoilla I REST MY CASE!

    • Ooämgee

      Voisiko joku Zinzino johtaja (tai joku muu) myös selittää, miksi zinzinoluukuttajat toimivat toiminimillä? Kellään ei ole osakeyhtiötä. Olettaisin hatarilla yritys/bisnestiedoillani, että näinkin huikeassa ja järjettömän tuottavassa touhussa kannattaisi pyörittää Oy:.llä?

      Olisko mahdollista, että nämä menestyvät zinzinolaiset ei just nyt ehdi tänne vastailemaan kun viikonloppu kreisibailattiin ja arjen koittaessa valloitetaan taas jotain maata?

      Laitoin huvikseni Facebookissa hakuun Peuriz...

    • Faktoilla

      Sairasta.

      Kaiken maailman turpaduunarit kauppaavat tuotteita, joita eivät osaa selittää. Myyvät öljysekoituksia, joka patentilla oikeutetaan mahtavaksi tuotteeksi, vaikka tuote on laimennettua Lysin öljyä. Markettikamaakin huonompaa. Öljy parantaa adhd:n ja syövän. Laihduttaa vaikka oliiviöljy on todella lihottavaa. Huikeeta. Huikeeta paskaa.

      Tälle pelleilylle pitää tulla loppu. Kuka viranomainen ottaa kopin?

      • Ei nää MASSIPÄÄLLIKÖT ja TURPAUUNOT niitä oikeasti minnekään kaupaksi saa. Kuka tuollaista ostaisi?!? Jos joku kokeilisi mennä torille myymään niitä vapaasti, niin kukaan ei ostaisi.

        Sama kuin muissakin verkostokusetuksissa. Ne ostavat niitä itse "omaan käyttöönsä" ja kaapit ja varastot on täynnä öljyjä ja kahvinpapuja. Niidenhän on pakko ostaa niitä itse "muka-myyntinä" että saavat näytettyä "myyntilukuja" että pääsee riman yli bonuksille => ja tappiolle jäädään raskaasti

        MUAHAHAMAUAMUAHAHAMUAHAHAAA

        Poijjaat!! Taasen!


      • PonzipaPonzi
        Avotampio_ kirjoitti:

        Ei nää MASSIPÄÄLLIKÖT ja TURPAUUNOT niitä oikeasti minnekään kaupaksi saa. Kuka tuollaista ostaisi?!? Jos joku kokeilisi mennä torille myymään niitä vapaasti, niin kukaan ei ostaisi.

        Sama kuin muissakin verkostokusetuksissa. Ne ostavat niitä itse "omaan käyttöönsä" ja kaapit ja varastot on täynnä öljyjä ja kahvinpapuja. Niidenhän on pakko ostaa niitä itse "muka-myyntinä" että saavat näytettyä "myyntilukuja" että pääsee riman yli bonuksille => ja tappiolle jäädään raskaasti

        MUAHAHAMAUAMUAHAHAMUAHAHAAA

        Poijjaat!! Taasen!

        Juuri näin, ja omilla palkkatulo rahoilla käydään Kanarian matkoilla, ja kerrotaan ympäristölle että matka olisi tienattu verkostotyön ylijäämäbonuksilla.

        Vaikka kyseessä on vale, on kuitenkin edullista kertoa tuollainen vale sen takia, että joku saattaisi päätyä tunkitettuna valehtelijan alapuolelle mukaan koska luulee homman olevan menestyksellistä.

        Toiminnassa on erikoista se, että ZinZino pääyritys voittaa aina. Jopa siitä, että jälleenmyyjät kertovat aivan omasta tahdostaan valheita yrityksen eduksi.
        (Koska siis tuo valhe saattaa päätyä jonkun onnettoman mukaan lähtemiseen valehtelijan alapuolelle "tunkitetuksi".)

        Rakenne on luotu sellaiseksi, että se suorastaan pakottaa valehteluun kaikenmaailman öljyjen ja muiden tienestien suhteen.

        Kun valehtelet, saatat itse "voittaa".

        ZinZino pääyhtiön on aina mahdollista kepeästi sipsutellen paeta vastuusta takavasemmalle, ja sanoa että jokainen toimija on itsenäinen eikä yritys voi ottaa kantaa yksittäisten toimijoiden toimintatapoihin.


    • Täältä löytyy kanssa hyvää keskustelua zinzinosta.

      https://murobbs.muropaketti.com/threads/zinzino-uusi-verkostohuijaus-syyttaejae-esitutkinta-lopetettu.870759/page-1040

      Aikamoista huuhaata on touhu. Myydään rihkamaa ja muka-terveyslääkkeitä törkeään hintaan.

      Ja jokainen kaupustelija on tietenkin voitolla. Eikä kukaan ainakaan ole tappiolla. Hauska yhtälö eikös vaan? Tähänkin pajatsoon raha tulee kuitenkin vain yhdestä reiästä. Ja kun ottaa huomioon myynnin olemattoman volyymin, siitä ei matemaattisesti mitenkään riitä jaettavaksi kaikille.

      Sivuilla oli myös verotietoja joistakin "johtajista". Ei kovin kummoisia tienestejä. Eikä missään tapauksessa sellaisia joita zinzinon materiaaleissa hehkutetaan.

      Notta tämmöönen kusetus ...

      MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAAAAAA

      Poijjaat!! Taasen!

    • Pniinkuin

      Potenssi- ja karvankasvatuskapseleita vaille täyden palvelun tavaratalo. Ehkä jo ensi vuonna? Ja tietty reilun kaupan tuotteita niin kuin muutkin. Reilusti potenssii ja reilusti karvaa kansalle, joka ilman Zinzinoa vaeltaa.

    • Rasvamaksa

      Säälin ja häpeän kaikkia Zinzinon parissa yrittäviä ja asiakkaiksi ajautuneita. Joulupukkiin on hyvä uskoa.

    • fhaksggdkgs

      Johtaja M Peuriz, Kurvikas Lady, ja Lady Kurvi olivat kaikki saman trollihinttarin trollausta. Sama jätkä kaikkien nikkien takana

    • Äläoleidiootti

      ZZ täyttä shaibaa! Ainoastaan tyhmät ostaa satkun öljypulloja ja pellet myy. Mutta ei kai sitä kauhalla voi vaatia jos on lusikalla annettu.

      • buahahahaha

        Ostavat huonoja autojakin antamalla yleisten mielipiteiden vaikuttaa ostopäätöksiinsä. Pelleillä ei omaa tahtoa. Vain ylhäältä tulevan ohjeistuksen talutusnuorassa menevät kaikilla tasoilla


    • alaoleidiootti

      Joo on saatanan kallista leikkiä kun nyt haluut lähtee mukaan saat pulittaa litkuista melkkein 1000 eur. ja saat muutaman omega litku pullon ja muutaman testi . heidän omega litku maksaa . 40 eur muualta saa 10 eur. ovat hyvän järjestelmän luoneet että itse saavat massia taskun pohjalle. muut ei saa kuin puluja jos onnistuu saamaan vaikka 20 tyyppi mukaan. itse lopetin het alkuun kun kukaan tutuista ei lämmennyt. ostaa 400 eur kapselikahvinkonetta jota saa marketeista 20 - 50 eur hintaan samalla periaatteella toimi. on kallis logo joka painetaan masiinan kylkeen !

      en suosittele

    • Tähti11111111

      Siis mua naurattaa tämä Peuravirta. Ylionnellista kulissi elämää, mutta jos siitä tulee onnelliseksi niin näyttele poika. Asiat eivät olleet teillä Saksassa kuten ihmiset luulevat

      • mielenkiintoinenhuijaus

        Ai, no miten ne asiat siellä Saksassa meni? Itsekkin ihmettelin niin nopeaa takaisin paluuta vaikka sinne lähdettiin henkselit paukkuen :D


      • Anonyymi

        Saisko jotain lisäinfoo tästä Saksan tapauksesta?


    • Coastwanderer

      Peuriz tylytti julkisesti omalla nimellään/profiilillaan facen puolella yhtä Jungle Juice Barista koeajalla irtisanottua (https://focusonfavorites.fi/2018/11/08/kun-sain-potkut-jungle-juice-barista/ ) bloggarityttöä, joka aikoi viedä irtisanomisensa oikeuteen.

      JungleJuicella kun on ollut havaittavissa merkkejä koeajallairtisanomiskikkailusta, googlettava löytää...

      Kuvakaappaukset Peuriksen totaalisen epäempaattisista naureskelukommenteista on varmaan jo monella otettu talteen. Ei noin merkittävässä life coachi-asemassa oleva saisi naureskella oikeutta hakevalle ja siipeensä saaneelle.

      Vaan mitäpä mokomista, kun voi bailata Linnanjuhlien jatkoilla menestyjien kanssa ja kaikki on niin siistii.

      • Anonyymi

        Empatia kaukana noista kommenteista vaikka muuten yritetään esiintyä jonain terveyslähettiläänä. Taas huonoa mainosta firmalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Empatia kaukana noista kommenteista vaikka muuten yritetään esiintyä jonain terveyslähettiläänä. Taas huonoa mainosta firmalle.

        Eihän sillä kaverilla ole edes empatiakykyä... aivan järkyttävän ylimielinen ja elää omissa pilvilinnoissa. Ihan kuin vierastaisi todellisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eihän sillä kaverilla ole edes empatiakykyä... aivan järkyttävän ylimielinen ja elää omissa pilvilinnoissa. Ihan kuin vierastaisi todellisuutta.

        Ihan samanlaiselta tuo peuriz vaikuttaa mitä oli nuoruudessaan. Samalla kylällä liikuttiin muinoin. Silloista kaveriani yritti niin kympillä pokaa, oli niin pollean itsevarma itsestään että saa. Eipä saanu 🤣 Eipä näytä olevan muuttunut.


    • Youstink

      Paljon oli pääsyliput? Saiko vähennyksiin?

      Eipä noilta lahkolaisilta voi odottaa muuta kuin epäasiallista käytöstä, kun ei ole minkäänlaista ammattitaitoa taustalla muutenkaan. Säälittävää porukkaa. Taputtaa ja kreisibailaa ne ainakin osaa. Ja etenkin jauhaa pas kaa.

    • Anonyymi

      Käykäähän lukemassa koronaaiheisia päivityksiä peuravirta facessa.. Ei paljon terveysuhka paina kun on kultalusikka perseessä syntynyt. Kunhan rahaa tulee...

      • Anonyymi

        Peuris painaa poikamiehenä ku ei oo enää daamia :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peuris painaa poikamiehenä ku ei oo enää daamia :D

        Jeps😂 kauhee mainostaminen kaikesta tekemisistään hänellä. Kai se pitää näyttää et on onnellinen eronneena. Luulisi ettei noin voi käydä zinzino maailmassa. Eikö he ole onnellisia massikeisareita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeps😂 kauhee mainostaminen kaikesta tekemisistään hänellä. Kai se pitää näyttää et on onnellinen eronneena. Luulisi ettei noin voi käydä zinzino maailmassa. Eikö he ole onnellisia massikeisareita.

        Jännä että exä on maininnut erosta omalla sivullaan. Peuriz ole milläälailla ilmaissu erostaan. On uutta autoo ja hymyssä suin joka kuvassa


    • Anonyymi

      Montako jäsentä Zinzinolla on Suomessa ja onko tietoa tienaako tuolla oikeasti kovinkaan moni päätoimisesti?

      • Anonyymi

        Korona Beurizzi aiheuttaa vasepookissa pientä myrskyä kommenteillaan. Piis änd löööv evripadiii😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Korona Beurizzi aiheuttaa vasepookissa pientä myrskyä kommenteillaan. Piis änd löööv evripadiii😂

        huuhaahuliviliporukan hommia koko zino... massia tulee kuin tuutista ja ite voi vaan naatiskella ja raha syntyy tyhjästä... ai niin korona on illuminaatin juoni unohtu sanoa


    • Anonyymi

      tuleeko toimeen tällä bisneksellä oikeasti, kannattaako hypätä kyytiin?

      • Anonyymi

        Kannattaa lähteä mukaan. Zinzinon liikevaihto tulee räjähtämään kymmenessä vuodessa yli MILJARDIN euron. Tällä hetkellä se on sata miljoonaa mutta miljardi on kevyesti saavutettu 2030 mennessä.
        Saksassa on markkinat valloitettu, siellä minulla oli Aston Martin erikoiskilvellä. Erinäisistä syistä tulimme takaisin Suomeen ja erikoiskilpinen AM vaihtui hulppeaan omakotitaloon Espoon parhaimmalla alueella.
        Zinzinolla voit tienata rajattomasti. Rohkeasti mukaan.
        Peuriz


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa lähteä mukaan. Zinzinon liikevaihto tulee räjähtämään kymmenessä vuodessa yli MILJARDIN euron. Tällä hetkellä se on sata miljoonaa mutta miljardi on kevyesti saavutettu 2030 mennessä.
        Saksassa on markkinat valloitettu, siellä minulla oli Aston Martin erikoiskilvellä. Erinäisistä syistä tulimme takaisin Suomeen ja erikoiskilpinen AM vaihtui hulppeaan omakotitaloon Espoon parhaimmalla alueella.
        Zinzinolla voit tienata rajattomasti. Rohkeasti mukaan.
        Peuriz

        En ole vakuuttunut. Tuo on pientä sen rinnalla mitä ONECOINissa tienaa. ONECOINissa kaikista tulee oikeita MASSIPÄÄLLIKÖITÄ


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa lähteä mukaan. Zinzinon liikevaihto tulee räjähtämään kymmenessä vuodessa yli MILJARDIN euron. Tällä hetkellä se on sata miljoonaa mutta miljardi on kevyesti saavutettu 2030 mennessä.
        Saksassa on markkinat valloitettu, siellä minulla oli Aston Martin erikoiskilvellä. Erinäisistä syistä tulimme takaisin Suomeen ja erikoiskilpinen AM vaihtui hulppeaan omakotitaloon Espoon parhaimmalla alueella.
        Zinzinolla voit tienata rajattomasti. Rohkeasti mukaan.
        Peuriz

        Hahhahhah :D apua tikahdun nauruun. Höpölöpö hommaa jossa paras kusettaja ja pas..npuhuja pärjää joten kuten, kukaan ei kauaa. Peurizin omakotitalo oli vuokrakoti ja edelleen asuu sinkkuna vuokralla, ei omista autoa. Saksan reissu ei mennyt ihan putkeen joten maitojunalla takaisin :D Älkää ihmeessä sotkeentuko tähän työhön, tämä ei todellakaan ole meriitti CV:ssä jos joskus haette jotakin oikeata työpaikkaa, puhumattakaan että lokaatte nimenne netissä liittämällä sen zinoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa lähteä mukaan. Zinzinon liikevaihto tulee räjähtämään kymmenessä vuodessa yli MILJARDIN euron. Tällä hetkellä se on sata miljoonaa mutta miljardi on kevyesti saavutettu 2030 mennessä.
        Saksassa on markkinat valloitettu, siellä minulla oli Aston Martin erikoiskilvellä. Erinäisistä syistä tulimme takaisin Suomeen ja erikoiskilpinen AM vaihtui hulppeaan omakotitaloon Espoon parhaimmalla alueella.
        Zinzinolla voit tienata rajattomasti. Rohkeasti mukaan.
        Peuriz

        Missä yrityksissä Peurizz oot mukana? Kun sun nimellä etsii asiakastiedoista niin mitään ei löydy. Kuitenkin sanot olevasi sarjayrittäjä mutta missään yrityksessä et oo kuitenkaan mukana. Mikä juttu?


    • Anonyymi

      Ja nyt apukoululaine on lentokielllossa:) Kai se liisaaa private jetin massimies kun on

    • BUAHAHABUAHAHAHAHAHAAAAA

      Pahat kielet kertovat ettei MASSIPÄÄLLIKKÖ olekaan oikea MASSIPÄÄLLIKKÖ ja ne massit ja autot ovat vain kosteita päiväunia.

      MUAHAHAMUAHAHAHAHAAAAAAAA

      Eipä silti, minkähän takia en ole lainkaan yllättynyt ...

      • Anonyymi

        Lentokiellossa olen koska napostelin pähkinöitä Finnairin Oulu-HKI lennolla. Kieltäydyin laittamasta maskia lentoemännän kehoituksista. Sanoin ruokailevani omaan tahtiin. Hän oli sitä mieltä ettei lentokoneeseen itse tuomani pähkinäpussin sisällön napostelu ollut ruokailua.
        Tulen nostamaan syytteen ja haastamaan Finnairin ja lentoemännän oikeuteen. Ihan varmasti voitan ja jatkossa tulen lentämään ilmaiseksi Finnairin ensimmäisessä luokassa ja jokainen lentoemäntä, eli orja, nuolee jalkojani.
        Nyt voisitte vinkata Suomen parasta lakimiestä tai ehkä jopa Euroopan kovimpia, jotka olisivat halukkaita ajamaan syytettä Finnairille ja lentoemännälle aiheettomasta lentokiellosta.
        Ja yksityislentäjien palveluita tarvitaan myös. Lennän lähes joka viikko Hki-Oulu väliä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Lentokiellossa olen koska napostelin pähkinöitä Finnairin Oulu-HKI lennolla. Kieltäydyin laittamasta maskia lentoemännän kehoituksista. Sanoin ruokailevani omaan tahtiin. Hän oli sitä mieltä ettei lentokoneeseen itse tuomani pähkinäpussin sisällön napostelu ollut ruokailua.
        Tulen nostamaan syytteen ja haastamaan Finnairin ja lentoemännän oikeuteen. Ihan varmasti voitan ja jatkossa tulen lentämään ilmaiseksi Finnairin ensimmäisessä luokassa ja jokainen lentoemäntä, eli orja, nuolee jalkojani.
        Nyt voisitte vinkata Suomen parasta lakimiestä tai ehkä jopa Euroopan kovimpia, jotka olisivat halukkaita ajamaan syytettä Finnairille ja lentoemännälle aiheettomasta lentokiellosta.
        Ja yksityislentäjien palveluita tarvitaan myös. Lennän lähes joka viikko Hki-Oulu väliä.

        Liity mukaan ONECOIN yhteisöön. ONECOINilla voit ostaa oman suihkarin maailman johtavasta verkkokaupasta, DEALSHAKERista!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lentokiellossa olen koska napostelin pähkinöitä Finnairin Oulu-HKI lennolla. Kieltäydyin laittamasta maskia lentoemännän kehoituksista. Sanoin ruokailevani omaan tahtiin. Hän oli sitä mieltä ettei lentokoneeseen itse tuomani pähkinäpussin sisällön napostelu ollut ruokailua.
        Tulen nostamaan syytteen ja haastamaan Finnairin ja lentoemännän oikeuteen. Ihan varmasti voitan ja jatkossa tulen lentämään ilmaiseksi Finnairin ensimmäisessä luokassa ja jokainen lentoemäntä, eli orja, nuolee jalkojani.
        Nyt voisitte vinkata Suomen parasta lakimiestä tai ehkä jopa Euroopan kovimpia, jotka olisivat halukkaita ajamaan syytettä Finnairille ja lentoemännälle aiheettomasta lentokiellosta.
        Ja yksityislentäjien palveluita tarvitaan myös. Lennän lähes joka viikko Hki-Oulu väliä.

        Varmaan itsekin tiedät, että et toiminut oikein.
        Tämä keissi kuuluu samaan luokkaan kuin se uimahallissa mielensä pahoittanut.
        Mistä h....tistä teitä oikein löytyy????


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaan itsekin tiedät, että et toiminut oikein.
        Tämä keissi kuuluu samaan luokkaan kuin se uimahallissa mielensä pahoittanut.
        Mistä h....tistä teitä oikein löytyy????

        Jokohan pähkinä Miikan banni on ohitse Finnairilla...


      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Ei minun tarvitse tehdä itsestäni julkkista. Olen ollut kuuluisa ja julkimoksi luettavissa jo vuosia. Zinzinopiireissä olen jo lähes legenda. Sama minne menen kotimaassa tai ulkomailla niin aina joku nykii hihasta ja haluaa kuviin kanssani. Monet kuvittelevat, että menestykseni tarttuu jos saavat koskettaa.
        Peuriz


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei minun tarvitse tehdä itsestäni julkkista. Olen ollut kuuluisa ja julkimoksi luettavissa jo vuosia. Zinzinopiireissä olen jo lähes legenda. Sama minne menen kotimaassa tai ulkomailla niin aina joku nykii hihasta ja haluaa kuviin kanssani. Monet kuvittelevat, että menestykseni tarttuu jos saavat koskettaa.
        Peuriz

        Tän on pakko olla provo :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tän on pakko olla provo :D

        Ai nyt vasta huomasin tämän loukkaavan kommentin. Ei tämä ole provo. Zinzinossa kuulun sisäpiiriin, tulot ja asema sen mukaan.
        Peuriz


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei minun tarvitse tehdä itsestäni julkkista. Olen ollut kuuluisa ja julkimoksi luettavissa jo vuosia. Zinzinopiireissä olen jo lähes legenda. Sama minne menen kotimaassa tai ulkomailla niin aina joku nykii hihasta ja haluaa kuviin kanssani. Monet kuvittelevat, että menestykseni tarttuu jos saavat koskettaa.
        Peuriz

        Laitahan tulosi tähän lankaan niin me tavallisetkin voidaan mitata sun menestys...


    • Anonyymi

      Tämän tyyppiset verkostomarkkinoinnit kannattaa kiertää kaukaa!! Jos joku tuttava yrittää tyrkyttää zinzinoa, se on ehdoton EI. USKOKAA HYVÄT IHMISET. Olette paljon onnellisempia kun ette lähde mukaan näihin. Joudutte tyrkyttämään tuotteita tuttaville ja sukulaisille, jos haluatte yrittäjiksi ja alkaa myymään jotain niin perustakaa joko oma tuote tai alkakaa myydä jonkun luotettavan valmistajan tuotteita oikeasti yrittäjänä, eli myyjää suurelle yleisölle, EI TUTUILLE TAI SUKULAISILLE pelkästään. Kammottavaa kusetusta nämä verkostohuijaukset.

      • Anonyymi

        Kaikenlaiset verkostomarkkinoinnit kannattaa kiertää kaukaa


    • Anonyymi

      jep jep

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No nyt on matkattu kuusi tuntia maskitta junassa… Mitä tähän enää lisäämään!

    • Anonyymi

      Peuriz is bäck. IG:ssä uusi alku :)

    • Anonyymi

      Minä suosittelen onpassivea. Jäseneksi vain 45€. Julkaisu ennen 20.11.2022. Lähetä yhteystietosi [email protected] niin lähetän maksuohjeet.

      Terveisin Karbassonen

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe