Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kuka on Venäjän kaveri?

Imperialistisella maalla on vähän kavereita. Ei Venäjälläkään ole muita kavereita kuin hirmuhallitsija Assad Syyriassa. Ja sitten tietysti nämä ääliömäiset ryssäntiltut, joista Aabraham kertonee, keitä muita kavereita Venäjällä on.

13

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Venäjä kuvittelee, että ns. ystävyys voisi perustua pelotteluun. Se ei oikein nykymaailmassa onnistu.

      Trumpin aikana on selvästi tullut esille nykyinen Yhdysvaltojen tapa hahmottaa maailmaa. Kiinnostavaa on se, mitä tapahtuu Tyynen valtameren ympärillä ja USA:n ja Kiinan suhteilla on merkitystä. Eurooppa ja Venäjä ovat mahdollisimman kaukana. Talousmahtina EU pystyy pitämään pintansa ja EU:ta kuunnellaan. Venäjä puolestaan kuvittelee kylmän sodan ajattelutavan mukaan olevansa tasavertainen kumppani Yhdysvaltojen kanssa, vaikka maailmantaloudessa Venäjällä ei ole suurtakaan merkitystä.

      Venäjän kannalta ainut järkevä tapa olisi tukeutua EU:hun ja pyrkiä tekemään yhteistyötä. Näin tapahtukin vielä 10 vuotta sitten. Sen jälkeen Venäjä on pyrkinyt lähinnä hajoittamaan EU:ta. Näin Venäjä jää yksin ja maailman köyhäksi pojaksi. Brexitin seurauksena Britannia valitsee saman tien.

    • SuomenEtuUnohdettu

      Suomen tärkein etu olisi olla Venäjän kaveri, mutta ruotsinmielinen eliitti ja sen valtamedia pyrkivät tahallaan rikkomaan maiden suhteet ja toimivat siten hyvin vastuuttoman vaarallisen epäisänmaallisesti.

      • HylkiömaaVenäjä

        Miksei Venäjällä ole kavereita oikein missään?

        Venäjä on hylkiövaltioiden paarialuokkaan itsensä kampittanut valopää, jonka kelmitouhut ovat iljetystä aiheuttavaa kaikkialla.


    • avajatollo

      Avaaja se apukoulun nippanappa armosta suorittanut. Näky tekstissä! Alkuun Turkki, Kina Iran ja jopa USA!

      • ZimbabveVenäjä

        Olisiko Zimbabve ja Venezuela Venäjän kanssa samoja ö-maita.


    • NATO-Force-1

      Venäjämieliset älkää ihmetelkö jos ette saa virkoja... koska turvallisuus uhat tullaan kartoittamaan hybridikeskuksen toimesta.

      • svekokratian_virat

        No siinä ainakin olet oikeassa! Suomihan on svekokratia. Ja pakkovirkaruotsi takaa ruotsinkieliselle eliitille valtavasti hyviä suojatyöpaikkoja. Juuri siksi RKP ja sen bulvaanit niin kovasti puolustavat pakkoruotsitusta.

        Suomi onkin alennettu Ruotsin alusmaaksi myös turvallisuuspolitiikan suhteen, vaikka Ruotsi on todellinen historiallinen ja nykyinenkin perivihollisemme. Valta- eli svekomedia yrittää kaikin tavoin salata tuon faktan.


    • älytöntäse

      Suomi kaivaa kuoppaa itselleen Venäjävihalla..

      • Eiolevenäjävihaa

        Eihän Suomessa ole venäjävihaa. Jokunen yksityishenkilö voi vihatakin Venäjää, mutta media, poliitikot, virkamiehet jne käyttäytyvät hyvinkin korrektisti Venäjää kohtaan. Kritiikkiä säästellään jopa liikaakin verrattuna moniin muihin maihin nähden.
        Toisin on Venäjällä, jossa säännöllisin väliajoin media, poliitikot, virkamiehet kiihottavat valeuutisoinneillaan omia kansalaisiaan suomivihaan.

        Toki on niin, että täällä Suomessa on ainakin yksi hyväksikäytettävä pelle, se kuuluisa dosentti, joka suoltaa suomivastaista julistustaan ja Venäjällä aina silloin tällöin tuota hyväuskoista hölmöä käytetään hyväksi propagandassa Venäjällä. Kyllä venäläisetkin tietysti tietävät millainen hölmö on kyseessä, mutta onhan mukava ja helppo hyödyntää tuota typerystä.


    • Emme me venäläisiä vihaa, mutta on meillä lupa toivoa heiltä parempaa. Venäjä on ainoa maa Euroopassa, jota naapurit pelkäävät. Jos Venäjä lähtisi yhteistoimintaan mukaan, Euroopasta tulisi nopeasti rauhan saareke tässä levottomassa maailmassa.

      • Usasyyllinen

        Rahansaareke tulee,kun Usa vetää porukkansa kotiin.


    • Se nyt on vaan niin, että USA suojelee Länsi-Eurooppaa Venäjän imperialismilta.

      Venäjä ei ymmärrä, että me Länsi-Euroopassa kannatamme demokratiaa, sananvapautta, tasa-arvoa ja ihmisoikeuksia. Ne kaikki puuttuvat Venäjältä. Niistähän tässä lopulta on kysymys.

    • Nazitvidduun

      Läntiset uusnatsipuolueet- ja ryhmät ovat Venäjän kamuja ja saavat tältä tukea.

      Siis ne natsiryhmät, jotka eivät ole keskittyneet Venäjän vihaamiseen vaan juutalaisten, muslimien, homojen, mustien, vasemmistolaisten jne. muiluttamiseen.

      Venäjä on vihankylväjä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe