100 päivää uusi Oulaisten kaupunginjohtaja

OulaKangas

Sanotaan, että uudella johtajalla on 100 päivää aikaa saada aikaiseksi konkreettisia näkyviä näyttöjä osoittaakseen olevansa hyvä johtaja. Tämän perusteella tiedämme tuossa maaliskuun 2018 aikana onko kaupungin päättäjien valinta osunut oikeaan. Vai jatkammeko samalla laskevalla trendillä, mitä päättäjämme ovat hyväksyneet itseltään ja edelliseltä kaupunginjohtajalta.

8

1193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hohhåååpåvetinen

      Onko minussa jotakin vialla, kun vieraat naiset ei puristele mua pe...stä niinkuin saukkoa? Miten voin "avautua" Apualehdelle? Kaikenlaisia pellejä oulaisista on lähtenytkin. Valitettavasti iso osa ei ole ymmärtänyt lähteä.

      • GynäNiegga

        On vialla, oletko itse ymmärtänyt lähteä? Jos oot nyt hoopovetinen, oletko myös pelle? En oo kuullutkaan naisten puristelevan saukonpersiettä.


    • IntoPuuttuu

      Oulaisiin valtuutetut valitsi sitten nykypäivän haasteisiin vastaavan kaupunginjohtajan jolla elämäteot edessäpäin, mutta miten kävi? Ilmeisesti hän on "Näkymätön Väänänen", kun ei kuulu mitään tai näy missään. Eli kävi toteen valtuutettujen väärä valinta. Homma muuttui vain kahvipöydässä, pääsi istumaan pöydän päähän. Sama havaino näyttää olevan eri lautakunnissa, kun vanhusneuvoston jäsenet miehittääny puheenjohtajuudet ja jäsenetkin näyttää olevan täysin ideoinnin puutteesta kärsiviä. Heikolta näyttää.

    • TURVALLISUUSENNENMUUUTA

      Kyllä kaupunginjohtajan valinta oli sellainen että mikään ei saa muuttua ja vanhat viroissaan iät ja ajat olleet ovat jatkossakin niissä hautaan saakka. Pieni piiri päättää jatkossakin Oulaisten asiat ja muutosta tilanteeseen ei takuu varmasti ole luvassa.

      Kaupungin toimintaa voisi kuvata adjektiiveilla; taantuva, perässä kulkeva, taaksepäin katsova...

    • Päiviäeess

      Ryhmähenkeä tarvitaan, ei yksi mies tai nainen Oulaistakaan pystyssä pidä. Tehkää kuntalaisaloitteita ja lopettakaa kitinä.

    • FilKandinaKehiin

      Ei sitä yksi pankkitoimihenkilö tai exelin pyörittäjä saa paremmalle tolalle. Ne on ulkoiset tekijät jotka päättää ja nämä täällä vain jojottelee. Kannattaa käydä utsjoen yliopisto niin tajuaa asioiden oikean laidan.

    • KaupunkilainenOuka

      Mikä mättää Oulaisten valtuustossa? Miksi ei saada mitään aikaan? No ehkäpä syy on valtuutetuissa, jotka eivät ole ymmärtäneet omaa asemaansa.

      Valtuutettujen tulee ottaa vastuu kaupungin asioiden hoitamisesta. Valtuutetut ovat itse ilmoittautuneet vaaleihin ja ovat tulleet valituiksi kaupunkilaisten edustajiksi ja asioiden päättäjiksi. He ovat kaupunkilaisten ”luottohenkilöitä” joiden tulee ajaa asioita kaupunkilaisten etu edellä. Nyt näyttää siltä, että valtuutetut ovat tehneet itsestä kumileimaisia, jotka saapuvat vain kokouksiin hyväksymään virkamiesten esittämät asiat. Virkamiehet ovat asiat leiponeet keskenään ja tuovat omat esityksensä päätettäväksi. Kaiken lisäksi voi käydä niin, että virkamies/ esittelijä tuo vain jossain asiassa 1-2 vaihtoehtoa ratkaistavaksi, niin kuka silloin todellisen päätöksen tekee? No ei ainakaan valtuutetut.
      Mitä virkaa lautakunnilla, kun eivät tee työtään ja valmistele asioita? Lautakunnissa olevien valtuutettujen tulee olla moottoreita, tekijöitä, suunnittelijoita ja ennen kaikkea tulevaisuuden rakentajia! Lautakuntien ym elimien tulee tehdä työsuunnitelmat, mitä aikovat tehdä tänä vuonna tai tällä vaalikaudella. Lisäksi asiat tulisi julkaista kaikkien luettaviksi ”jossain”. Tämä mahdollistaisi sen, että kaupunkilaisilla on mahdollisuus antaa mielipiteitään eri asioista valtuutetuille ennakkoon ja vaikuttaa asioihin. Asioiden jälkikäteen leipominen jäisi näin vähemmälle. Näin kaupunkilaisia kuultaisiin heille tärkeissä asioissa muulloinkin kuin vaaleissa. Lautakutien olisi aika tulla esille ja kuulemaan kaupunkilaisia.
      Toimintojensa tueksi valtuustolla, hallituksella ja lautakunnilla on apunaan työkalu eli kaupungin virkamiehet ja työntekijät. Näille tulee antaa selkeitä tehtäviä, mitä valmistelevat ja milloin tulee olla valmista jne. Ei niin että virkamiehet hoitelee asioita ja tuo ne vain muodollisesti päätettäväksi valtuutetuille. Mikäli asiat ovat näin, niin valtuutettujahan ei tarvita.

      Viimeaikaisia päätöksiä kun katsoo, niin ei voi kuin ihmetellä, että annetaan yhdistykselle lupa perustaa kahvila vastapäätä kahden eri yrittäjän kahviloita. Sitten ihmetellään, kun yrittäjät lopettavat yrityksensä kannattomina. Kaupungissa ei ole vetovoimaa kuin kiputoreille ja niitäkin taitaa pyörittää sama yhdistys.

      Valtuutettujen olisi aika herätä nykypäivään ja kääriä hihat työnteko asentoon.

    • kohtaentinenoulainen

      "....olla valmista jne. Ei niin että virkamiehet hoitelee asioita ja tuo ne vain muodollisesti päätettäväksi valtuutetuille. Mikäli asiat ovat näin, niin valtuutettujahan ei tarvita. " -KaupunkilainenOuka, kirjoitit vähän mutta täydellistä asiaa.
      Nythän toimii yhden henkilön punakynä-malli Oulaisissa. Yksi henkilö päättää lähes kaikesta Oulaisissa tapahtuvasta toiminnasta. Nämä "valtuutetut" ovat täysin hyödyttömiä kumileimasimia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1148
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe