Bitcoin huijaus vai ei?

456856

Kertokaapa ja mielellään jonkun asiantuntevan linkin kera miksi Bitcoin ym. virtuaalirahat on huijausta, tai eivät ole.

75

10190

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • Protrader3464

        Monet nousut ja laskut nähty, joten ei ole mitään kummallista että hinta muuttuu ja sehän on vain hyvä asia nopean profitin kannalta. YP:ssä taitaa olla joku bittirahan vastainen, kun negatiiviset kommentit jättää ja positiiviset poistetaan.

        Pankkilaiset ja kädettömät huutelee negatiivisti. Itseltä ole yhdessäkään lafkassa rahat hävinny ja kotiutukset onnistunut aina ja ole moninkertaisesti omillani 10kk sijoittelulla ja aiemmin tarkkailin vain hintoja.


      • Anonyymi
        Protrader3464 kirjoitti:

        Monet nousut ja laskut nähty, joten ei ole mitään kummallista että hinta muuttuu ja sehän on vain hyvä asia nopean profitin kannalta. YP:ssä taitaa olla joku bittirahan vastainen, kun negatiiviset kommentit jättää ja positiiviset poistetaan.

        Pankkilaiset ja kädettömät huutelee negatiivisti. Itseltä ole yhdessäkään lafkassa rahat hävinny ja kotiutukset onnistunut aina ja ole moninkertaisesti omillani 10kk sijoittelulla ja aiemmin tarkkailin vain hintoja.

        Ha ha ha ha


    • eka.voittaa.usein

      Ei ole vielä huijausta, mutta tällähetkellä tuskin kannattas sijoitella.

    • Ilmiöhänse

      Niillä bitticoin -rahoilla on sellainen arvo kuin kauppa, kaupankäynti määrää. Kun kukaan ei maksa mitään, ei ole kuin nollasaldoinen tili, kenellä ne nollasaldot jäävätkin.

      Meikäläisen sähköpostiin on viime viikkoina tullut yhteensä kymmenissä "bitcoinposteja", joita en ole avannut sen vertaa että olisin etsinyt postituskiellon linkkiä.

      1600 -luvulla Hollannissa, tai Amsterdamissa, tulppaanin sipulit nousivat hinnaltaan kvitalotasolle. Alkunsa hinnannousu sai kai ns. siirtomaista tulvivista jalometalleista, jotka merkitsivät rahan tarjontaa.
      Joku ekonomisti on esitellyt sellaisen perustelun sipulihintojen suuruudelle, että yhdellä sipulilla voi kasvattaa tulppaanin josta saa paljon siemeniä, sitten paljon sipuleita jne, joten kyseessä onkin enemmän kuin yksi sipuli.
      Sipulikauppaa käytiin "pörssihuoneessa" jossa jotenkin syntyi yhteisymmärrys pöydän ympärillä siitä, mikä hintataso nyt olisi. Sitten yhtenä päivänä ei kukaan suostunutkaan maksamaan kivitalohintaa sipulista, ja siinä se.

      Mutta bitcoinin takana ei ole sipuleita.

      • btcoine

        Olen ajatellut, että joku on matemaattisella kaavalla laskenut tämänhetkisen arvon esim. Bitcoinille joka on 6500€ noin, mutta jos sinulla on noita hirmuisen iso kasa vaikkapa 100 miljoonan euron edestä, niin kuka helvetti tosissaan maksaisi sinulle 100 miljoonaa noista coineista? Tarjous voisi olla vaikka 1000 euroa, ota tai jätä. Mitään noilla coineilla ei nimittäin tee niin pitkään kun niitä ei virallisesti hyväksytä maksuvälineeksi jolla voi kustantaa mitä vaan.


      • Vakaus_puuttuu

        Eikä yleiseksi maksuvälineeksi kelpaa sellainen valuutta, joka nousee tai laskee arvossaan Bitcoinin tahtiin. Miettikää nyt vaikka osamaksukauppaa, jonka kahden vuoden kestoaikana rahayksikön arvo nouseekin kymmenkertaiseksi. Tai vuokrasopimusta, kun ensi kuun vuokra onkin yhtäkkiä kaksinkertainen. Tai työehtosopimusta, jonka mukainen vakiopalkka onkin ensi kuussa arvoltaan vain puolet entisestä.

        Kryptoraha on hyvä idea, mutta jonkinlainen vakausmekanismi siinä täytyy olla. Muuten kyseessä on vain keinottelukohde. Jokapäiväisessä elämässä tarvitaan luotettavampaa rahaa.


      • Vakaus_puuttuu

        Turha on sitten puhua mistään valuutasta, sillä valuutan tärkeimmät tehtävät ovat ihan muualla kuin arvonnousussa. Valuutta on jokapäiväistä käyttöä varten. Tavaroiden ja palvelujen vaihtoon, säästämiseen, lainaamiseen, kustannusarviointiin, palkkojen ja laskujen maksuun.

        Nämä nykyiset kryptot voivat toimia ainoastaan vakaamman valuuttajärjestelmän siivellä. Puheet eurojen ja dollareiden korvaamisesta bitcoineilla ovat järjettömiä. Tarvitaan jotakin paljon parempaa ennen kuin se onnistuu käytännössä. Kuvittelepa vaikka pari vuotta sitten bitcoineissa otettu asuntolaina, jota pitäisi maksaa takaisin nykyarvoilla. Kyllä tulisi torpalle hintaa.


    • beatcoin

      Bitcoin kyllä on ihan luotettava. Sensijaan altcoineissa esim. Ethereumissa voi olla huijauksia.
      Myin vasta bitcoineja tänään ja vaihdoin euroiksi voitolla.

    • Turhaliru

      Sama se on monien osakkeidenkin kanssa. Jos sul on karmee läjä jotain osaketta/etfää yms., nii ei oo mitään vakuuksia, että pääset niistä eroon heti.

    • suomi1000vuotta

      1 Bitcoin on arvoltaan jo 10 000 dollaria. Funtsi jos 1 euro olisi arvoltaan 10 000 dollaria.

    • Batcoinman

      Kohta saa nauraa kaikille näille "rikastu kryptovaluutoilla" ja bittiraha.fi analyyseille. Nyt lähti liuku ja sitä tulee riittämään.

      • Batcoinman

        Liuku sen kuin jatkuu ja kohta lähdetään kunnon turbulenssiin. Pitäkäähän kyrptouunot nyt hatuista kiinni, kohta mennään.


      • Batcoinman
        Batcoinman kirjoitti:

        Liuku sen kuin jatkuu ja kohta lähdetään kunnon turbulenssiin. Pitäkäähän kyrptouunot nyt hatuista kiinni, kohta mennään.

        Taas haetaan uutta turbulenssia. Joko mennään alle $9500 tällä kertaa... Liukuma jatkuu..


    • PuolueetonMielipide

      2 suurinta harhakäsitystä Bitcoinista on:
      1. 100% turvallinen!
      2. Niitä on vain 21 miljoonaa, sitä ei voi painaa lisää joten sen arvo vain nousee!!!

      Maalaisjärjellä:
      1. Turvallinen sen osalta että ne bitit mitä lompakossa on, pysyvät siellä, mutta niiden bittien arvo vaihtelee tai voi mennä nollaan. Rikkailla on siis kaikki avaimet lompakkoosi, valuuttakurssin, psykologian ja median välityksellä. Bitit voi valtio myös takavarikoida, jos epäillään rikosta, esimerkiksi jos katsotaan että kurssimanipulaation seurauksena kaatunut Bitcoin tekisi kaikista sen käyttäjistä terroristeja Jenkkien silmissä. Bush: 'You Are Either With Us, Or With the Terrorists' - 2001-09-21".
      2. Mutta dollareita, renminbia tai yenejä voi painaa lisää ja niillä ostaa bitcoineja. Nämä monistetulla rahalla ostetut bitit sitten voi pumpata bitcoinin arvoon ja dumpata huipulla, ostaa "panic sell" vaiheessa takaisin, tuplata ja toistaa.

      Nyt kun bittivaluutat on "pörssissä", koska saadaan ensimmäinen "osinko"? Oma käsitykseni on, ei koskaan. Kun alt coinin tarkoitus "Kickstarter" saadaan päätökseen, tulee lämmintä kättä ja sen kolikon arvo suurella todennäköisyydellä on nolla. Kickstarterissa sentään saa sen tuotteen itselleen, esim. lautapelin. Bitcoinissa saa arvon noususta suuremmat siirtomaksut ja hitaamman siirron. Vähän sama kuin seuraava Applen älypuhelin olisi ämpärin mallinen, 2kg painava, yhden rivin VGA näytöllä ja mukaan olisi ostettava nettiliittymä mitä ei puhelimessa voi käyttää vaan on tarkoitettu vain käyttäjän seuraamiseen ja mitä ei voi jakaa muille laitteille. Edistys on ihmeellinen asia ;)

      Olemassa on jo Paypal, verkkopankki ja Western Union. Jokaisella voi siirtää rahaa reaaliajassa ja nämä on keksitty jo kauan aikaa sitten. Bitcoinia ei voi siirtää reaaliajassa ja sen maksut ovat vaihtoehtoja huomattavasti kalliimmat. Mitä taas kaupassa maksamiseen tulee, niin käteinen, kortti ja vaikka Apple Pay toimivat kaikki reaaliajassa, turha siis keksiä ongelmaa.

      Uusi hehkutettu käsite: IOT = Internet of Things, ei sekään ole mikään uusi käsite, vaan tämän hetkisestä internetistä saa jo ostettua vaivatta kaiken mitä voi tarvita. Krypto ei tuo kaupankäyntiin verkossa mitään uutta. Edelleenkin on huomattavasti nopeampaa ja edullisempaa maksaa Paypal tilillä maksu suoraan, kestää muutamia sekunteja. Miksi edes vaihtaa varallisuutta kryptoiksi, kun niiden arvo ei ole sidottu mihinkään eikä bitcoinin siirtomaksuja voi edes etukäteen tietää. Myöskaan yrityksen kannalta kryptojen käyttö on käytännössä mahdotonta, tappion tuoman riskin kautta. Ehkä jos Tether (USDT) tulee käyttöön laajemmin, mikä on kaikista vakain krypto, voi asia olla toisin.

      Ongelmana tällä hetkellä on ettei bitcoin lompakkoa saa mitenkään täysin tyhjäksi, sillä siirtomaksua ei voi tarkasti laskea. Vero pitää maksaa ensimmäisestä talletuspäivästä nostopäivään kurssin perusteella, missä piilee paradoksi. Nämä siirrot pitäisi myös pystyä todistamaan, mikä suuressa tapauksessa voi olla mahdotonta. Oikeudessa luulisin että todistusvastuu, kuten muissakin internet rikoksissa vieritetään syytetylle. Jos siis haluat olla jatkossakin täysin lainkuuliainen malli kansalainen, kuten hyvin suuri osa meistä haluaa, voi olla parempi ettei bitteihin koske. Tietämättään voi joutua sitä kautta vaikeuksiin, mitkä eivät ole tahallisia, mutta silti ikäviä.

      Toivottavasti tästä oli jotain apua, ei muuta kuin kauniita ilmoja :D

    • KyseOnKuplasta

      Jos täysin tyhjästä tehdään satojen miljadien "omaisuus" ja kaikki mukana olevat ja loisvälittäjät pyrkivät keinoja kaihtamatta ylläpitämään muodostetun kuplan arvoa mahdollisimman korkealla ja mahdollisimman pitkään, niin kyse on ylisuureksi paisuneesta huijauksesta. Se että miljoonat uskovat siihen ei todista mitään muuta kuin ihmisten tyhmyyttä, ahneutta ja epärehellisyyttä.

      Jokainen joka pienimmässäkin määrin puolustelee (yli euron arvoista) Bitcoinia on epärehellinen aivopesty rikollinen. Ja näitähän riittää ja lisää sikiää. Älkää uskoko tälläkin palstalla päätään aukovia Bitcoinin markkinoijia. Nämä loiset pyrkivät vain hyötymään muista. Osa ihan työkseen.

      • RikollisuusKuriin

        Louhinta on jo nyt uhka sähköverkon toiminnalle suuressa osassa kehitysmaita. Ja Suomessakin sadat ihmiset pyrkivät hyödyntämään "ilmaista" sähköä opiskelija-asuntoissa, joissakin vuokara-asunnoissa, työpaikoilla, yleisissä tiloissa jne. Jos ja kun pääsulakkeita alkaa laukeamaan kerrostaloissa, kokonaisissa pikkukylissä yms, niin mitä tehdään?

        Jos tämän järjettömän kasvun annetaan vapaasti jatkua, niin koko yhteiskunta kaatuu omaan mahdottomuuteensa.


      • kurikuri
        RikollisuusKuriin kirjoitti:

        Louhinta on jo nyt uhka sähköverkon toiminnalle suuressa osassa kehitysmaita. Ja Suomessakin sadat ihmiset pyrkivät hyödyntämään "ilmaista" sähköä opiskelija-asuntoissa, joissakin vuokara-asunnoissa, työpaikoilla, yleisissä tiloissa jne. Jos ja kun pääsulakkeita alkaa laukeamaan kerrostaloissa, kokonaisissa pikkukylissä yms, niin mitä tehdään?

        Jos tämän järjettömän kasvun annetaan vapaasti jatkua, niin koko yhteiskunta kaatuu omaan mahdottomuuteensa.

        Sinun joka viestiketjun kailajärven kannattaisi siirtyä julistamaan sanomaasi maailmalle salaliittopalstalle


    • tiyi87i76o

      Kotiutin just 1948€ alle 24h tehdystä voitosta. Ei pärjää normaali työn kk palkat paljon tälle harrastukselle. :D

      • EiRahaaHuijareille

        Nyt olet enää 7876 e tappiolla. Jatka vaan voittojen kotiuttamista. Pääset vielä joskus omillesi tai sitten lisäät tappioitasi. Ilmoita kun olet taas joskus yli 10000 e tappiolla.


      • Kyllä te bitcoinistit olette ONNENPEKKOJA. Sinäkin olet varmaan jättänyt PÄIVÄTYÖSI jo kauan sitten? Sääli ettei minulla riitä ÄLYKKYYS rikastumiseen. Kateeksi käy.

        MUAHAHAMUAHAHAMUAHAHAHAAAAAA

        Poijjaat!! Taasen!


    • Kannattaako ostaa jotain sellaista minkä arvo ei perustu mihinkään?

      Ai niin ... nyt joku valopää huomauttaa silmät kirkkaina että "sen arvo perustuu kysyntään"

      Korjataan siis sanoja. Bitcoinilla ei ole mitään käyttöä, paitsi että sitä voi omistaa. Bitcoinin kysyntä ei perustu mihinkään, koska kukaan ei tarvitse bitcoineja mihinkään.

      • Harmillista! Joku on yrittänyt vastata kirjoitukseeni, mutta ne on siivottu pois. Olisin mielelläni lukenut ne.

        Koittakaa nyt malttaa mielenne, pysyä pallillanne ja kirjoittaa sellaiseen äänensävyyn ettei kommenttejanne siivota hetipaikalla pois.


      • HiukanFaktoja
        Avotampio_ kirjoitti:

        Harmillista! Joku on yrittänyt vastata kirjoitukseeni, mutta ne on siivottu pois. Olisin mielelläni lukenut ne.

        Koittakaa nyt malttaa mielenne, pysyä pallillanne ja kirjoittaa sellaiseen äänensävyyn ettei kommenttejanne siivota hetipaikalla pois.

        Kyse on epärehellisestä palstapitäjästä. Noissa vastauksissa selitettiin asiallisesti, miksi Bitcoinit ovat olemassa ja ketkä niistä hyötyvät koko ajan ja ketkä mainostavat niitä. Myös täällä koko ajan.
        Tulonlähde monille "ammattilaisille". Ja tyhmiä maksajia riittää.


    • ererggg

      En voi ymmärtää!!!jos sijoitata 100e niin 1päivän päästä olet jo voitolla 3000€ hmmm jopas on uskomatonta .Nobel palkinto keksijälle ehdottomasti !!!!!

    • Bitkoinko

      Mistä voi tarkistaa omistanko Bitcoin-rahaa? Ja mille tilille? Olen jo pitkään saanut sähköposteilla ilmoituksia, että tililleni on tullut taas lisää. Ensimmäisissä oli sanottu minun niitä joskus ostaneen. Viesteissä on kerrottu, että Bitcoin-tilini arvo on taas kasvanut. Alkuaikana kerrottiin sadoista ja tuhansista, nyt sadoista tuhansista USD tai Eur, joita palkkioina saan, koko ajan enemmän. Automaattisia puhelinsoittoja tulee 1-4 kpl viikoittain, useimmin näytössä lukee puhelun tulevan Lontoosta.

    • EiHuijari

      Kaikki alusta loppuun kaikkine sivuilmiöineen huijausta.

    • JotainMättää

      Aika nopeaa toimintaa roboteilta. Venäläisten ohjaamien huijarirobottien annetaan ohjata palstaa, eikä kukaan osaa tehdä mitään. Kupla on jo puhjennut. Mitä ylläpito pelkää?

    • PaljonKorjattavaa

      Kuka keksii, mikä viestin sanayhdistelmä saa ylläpitorobotit sekaisin?

    • Anonyymi

      Tähän aloittajan kysymykseen ei taida olla olemassa kattavaa, tyhjentävää vastausta joka kelpaisi kaikille. Varsinkaan täällä sijoitusnerojen tyyssijassa. Osaltaan se johtuu siitä, että kyse on sijoitustoiminnasta jossa on omat riskinsä ja tämä sijoittamisen laji on sittenkin vielä sangen nuori ja ajan historiassa testaamaton. Kun ei voi tietää niin ei voi tietää, ja sama koskee toki toisinpäin myös kryptorahan dissaajia. Ettet vaan haluaisi nyt jotakin viisasten kiveä ja oikotietä onneen. Sanoisin vielä, ettei kaikkia kryptovaluuttoja kannata niputtaa samaan pottiin, osa niistä on selvää huijausta. Mutta väärennetäänhän ja huijataan ihan selvää rahaakin. Bitcoin on sen arvoon ja heilahteluun menemättä näistä vankimmalla pohjalla mielestäni, lienee maailman tunnetuin mikä myös painaa vaakakupissa.

      • Anonyymi

        Kryptovaluutat eivät ole sijoitustuotteita. Yrität sanoa jotain, mutta yrityksesi epäonnistui. Joku ei ole jotain, koska joku on jotain ja joku toinenkin on myös jotain. Jatka samaa rataa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kryptovaluutat eivät ole sijoitustuotteita. Yrität sanoa jotain, mutta yrityksesi epäonnistui. Joku ei ole jotain, koska joku on jotain ja joku toinenkin on myös jotain. Jatka samaa rataa.

        Tän palstan sijoitusnerot puolustaa ainoostaan osakkeita. Syykin on selvä, jotta saisivat ylihintaset pikselinsä myytyä kalliilla pois ennenku hinnat romahtaa. Pappaosakkeet alkaa olee muinaisjäänne. Isot rahat kääritään nykyään kryptoilla.
        Tervetuloa 2020-luvulle dinosaurukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tän palstan sijoitusnerot puolustaa ainoostaan osakkeita. Syykin on selvä, jotta saisivat ylihintaset pikselinsä myytyä kalliilla pois ennenku hinnat romahtaa. Pappaosakkeet alkaa olee muinaisjäänne. Isot rahat kääritään nykyään kryptoilla.
        Tervetuloa 2020-luvulle dinosaurukset.

        Osakkeiden lisäksi on monia muitakin oikeita sijoitustuotteita. Luettele niistä 10 omasta mielestäsi tärkeintä (Suomessa). Opit ehkä jotain joskus.


    • Anonyymi

      Tuttavani sijoittelee johonkin bitcoin-saittiin, ja häneltä pydetään valokopiota ajokortista ja pankkikortista sijoituksen varmentamiseksi tms. syystä. Normaalia vai scammereitä?

      • Anonyymi

        Kaikki perustuu hyväuskoisten hölmöjen huijaamiseen. Heti tai joskus myöhemmin yhteistyökumppanien toimesta. Kaikki tiedot myydään eteenpäin. Niitä kerätään koko ajan pala palalta uhrien tajuamatta mitään.


      • Anonyymi

        Jotkut pörssit vaativat "kyc" tunnistautumisen lainsäädännöllisistä syistä.
        Löytyy myös pörssejä joissa ei tuota vaadita.


      • Kannattaa sioittaa onecoiniin! Siinä on kyc joka tekee siitä täysin bullet proof turvallisen


      • Anonyymi
        Avotampio_ kirjoitti:

        Kannattaa sioittaa onecoiniin! Siinä on kyc joka tekee siitä täysin bullet proof turvallisen

        Sijoittele niihin vaan yksinäs.

        Ite ostelen bitcoineja.

        Kannattaa olla älykäs.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sijoittele niihin vaan yksinäs.

        Ite ostelen bitcoineja.

        Kannattaa olla älykäs.

        Pörssikurssit romahtaa! Bitcoin menee pesuveden mukana. Ainoa mikä säilyy on ONECOIN! Tämä johtuu siitä että siinä on moderni lohkoketju johon ei pörssiromahdukset vaikuta. Modernin lohkoketjun ansiosta sen arvo ei voi koskaan laskea. Sellainen on teknisesti mahdotonta!


    • Anonyymi

      Mihin se mun raha niinku meni??? En tajuu

      • Anonyymi

        Et ole yksin. Kuulut häviävien enemmistöön!


      • Anonyymi

        Niinpä. Turha se on hiiren haukotelle, kun on jo kissan persiessä.


    • Anonyymi

      Eikös sitä bitcoinia louhita jostain, oliko se jokin matemaattinen yhtälö, tai jokin. Siihen tarvitaan lukuisia tietokoneita, ja sähköä, ja sitten eikun louhimaan. Siitä louhinnasta sitten maksetaan tietty summa, ja sitten siitä louhinnasta jäädään pikku hiljaa voitolle. Ja lopulta tuo bitcoinin arvo vain kasvaa ja kasvaa. Tuotto on aluksi ehkä joitain kymppejä kuukaudessa, ei sen enempää. Mutta mitä tehokkaammat tietokoneet ratkaisee matemaattista arvoitusta, sitä parempi tuotto. Eikös se jotenkin näin mene.

      Tuntuu tosin hullulta, että ensin keksitään matemaattinen arvoitus, ja sitten sitä pitää ratkaista tuhansia eri tietokoneita, louhimalla. Ja sitten jotenkin muodostuu bitcoinille arvo. Häh. Joku voisi katsoa, että onpa tyhmää touhua. Eikö sähköllä voisi jotain järkevämpääkin tehdä, kuten vaikka lämmittää asuntoja, taikka valaistusta, jne.

      • Anonyymi

        Se käytetty sähkön määrä nääs korreloi ongelman vaikeusasteen kanssa. Tosi vaikea ongelma tarkoittaa sitä, että hajautettu verkko pysyy turvallisena, kun sitä ei kotikoneella pysty kräkkäämään halki. Sitten kun sitä yhtälöä jatkuvasti säädetään käytetyn laskentatehon avulla, tuleepi maailmalle tasaiseen tahtiin uusia bitcoineja.. Eli vaikea laskutoimitus=tietoturva.
        ..
        On kuulema ilman sähkön kuluttamista melkoisen vaikeaa pitää yllä hajautettua verkkoa. Näissä louhimattomuuteen perustuvissa kun yleensä tuppaa olemaan jonkun sortin heikkouksia, jotka voi rahalla tai lainsäädännöllä kiertää. Tommosiin ei kovin moni miljardööri rahojaan sitten uskalla sijoittaa ja valuutta jää pienen keskitetyn piirin haltuun. Markkinoihin saavutetulla etulyöntiasemalla nämä sitten voivat päätää sen hinnan. Tässä vaiheessa astuu kuvaan kupla-Uuno, joka näkee tuote X:n hinnan nouseen viikossa 128%, ostaa paskat pois käsistä ja alkaa maanisena vahtimaan tulevaa hinnannousua. Harmaa eminenssi kiittää ja poistuu takavasemmalle uusien jännien projektien pariin.


    • Anonyymi

      Onecoinin kanssa selvisi että koko asia oli täyttä huijausta. Näiden nyt olemassa olevien kanssa tilanne on se että virtuaalivaluuttaa voi käyttää maksuna vain esim internet casinoissa ja muissa paikoissa missä myydään jotain virtuaalista. Jos maksat casinolle ja häviät virtuaaliset rahasi niin casinolla on sinulta saamasi määrä virtuaalirahaa siltä varalta että sillä joskus olisi oikeasti arvoa ja käyttömahdollisuutta. Casinot eivät siis riskeeraa mitään. Saat pyörittää pelikoneita virtuaalisesti virtuaalirahalla ja jos voitat niin voitat virtuaalirahaa. Bitcoin kauppapaikkoja löytyy mahdollisesti joku yksittäinen, esim. autokauppias joka luottaa itse vahvasti bitcoineihin voi myydä autoja ja hyväksyä maksuina bitcoineja, mutta ei hänkään niitä pysty mihinkään käyttämään. Hän joutuu tilittämään itse yrityksensä tilille summan jonka kautta virtuaalivaluutalla tehty kauppa menee läpi kirjanpidossa. Jotkut tekevät rahaa valtavia summia myymällä tätä olematonta rahaa saaden maksuna oikeaa rahaa ja kannattaahan niitä tiedostoja pitää pyörimässä siellä nettimaailmassa kun löytyy ihmisiä jotka virtuaalirahan toteutumisen toivossa tekevät sen pyörittämisen mahdolliseksi. Joka päivä tulee paljon uusia ihmisiä jotka asentavat tietokoneilleen ohjelman jonka avulla virtuaalirahan siirto omistajalta toiselle rekisteröidään, eikä se aiheuta kuluja kuin niille jotka ohjelmat ovat koneilleen asentaneet. Ei minkään valuutan arvo oikeasti nouse tuollaisiin lukuihin, ei oikeasti. Se mikä saa luvut nousemaan on toteutuneiden siirtojen määrä. Se on vain asetettu näyttämään yksittäisen kolikon arvonnousuna tai laskuna, riippuen siitä mihin kohdalle -, 0, on asetettu.
      Se ei kertakaikkiaan ole mahdollista että jonkun valuutan arvo voisi nousta tuollaisiin lukuihin ilman että sitä on sidottu mihinkään konkreettiseen ja jonain päivänä se sitten nähdään onko näin vai eikö ole.
      Asiantuntevaa linkkiä ei löydy suuntaan eikä toiseen. Ainoa minkä pystyy toteamaan on se että se on vain virtuaalisen asian myyntiä ilman palautus mahdollisuutta muuta kuin myymällä se jollekkin toiselle joka maksaa siitä oikealla rahalla. Mistään ei löydy sivustoa missä voit suorittaa maksun virtuaalirahalla, mistään ei myöskään löydy sivustoa missä voit muuttaa omistamasi virtuaalirahat esimerkiksi dollareiksi luotto korttitilillesi. Jos sinulla on paljon fyrkkaa jo muutoinkin eikä mieleen edes tule yrittää sijoitetun varan kotiuttamista niin sitten sitä tulee vain sijoitettua aina vaan lisää ja lisää, koska arvo näyttää käsittämättömästi nousevan aivan koko ajan. Sitähän voi säästää nopeasti vaikka asunnon hankkimiseksi. Mitä sitten kun sinulla on se miljoona virtuaalirahassa saatuna kasaan ja löydät sen unelmiesi asunnon. Suostuuko myyjä ottamaan maksun virtuaali valuuttana?

      • Mitä?!?!?! ONECOIN muka huijausta? Tietäkää että KRP suosittelee ONECOINia kaikkien aikojen parhaana SIOITUSVAIHTOEHTONA. KRP on maailman paras SIOITUSASIANTUNTIA!

        BITCOINin arvo sen sijaan ei perustu yhtään mihinkään. Hollannissa SIOITETTIIN 1600-luvulla tulppaanisipuleihin ja ennen pitkää tuo kupla puhkesi. Bitcoin kupla on yllättävästi kestänyt nykymaailman internetin ansiosta, joka takaa että edelleen riittää uusia uskovaisia jotka pitävät kuplaa yllä. Yhtäkaikki, bitcoin kupla puhkeaa väistämättömästi ennen pitkää, sillä bitcoinilla ei voi tehdä mitään, siten sen arvo ei perustu mihinkään.

        Mutta asia on toinen ONECOINin kohdalla. Sitä louhitaan SALAISISSA yksityisissä tietokonesaleissa. Siksi sen arvo välttämättä nousee yhä KIIHTYVÄLLÄ vauhdilla! Luottakaa ONECOINiin, maailman tulevaisuuden MAKSUVALUUTTAAN!


      • Anonyymi
        Avotampio_ kirjoitti:

        Mitä?!?!?! ONECOIN muka huijausta? Tietäkää että KRP suosittelee ONECOINia kaikkien aikojen parhaana SIOITUSVAIHTOEHTONA. KRP on maailman paras SIOITUSASIANTUNTIA!

        BITCOINin arvo sen sijaan ei perustu yhtään mihinkään. Hollannissa SIOITETTIIN 1600-luvulla tulppaanisipuleihin ja ennen pitkää tuo kupla puhkesi. Bitcoin kupla on yllättävästi kestänyt nykymaailman internetin ansiosta, joka takaa että edelleen riittää uusia uskovaisia jotka pitävät kuplaa yllä. Yhtäkaikki, bitcoin kupla puhkeaa väistämättömästi ennen pitkää, sillä bitcoinilla ei voi tehdä mitään, siten sen arvo ei perustu mihinkään.

        Mutta asia on toinen ONECOINin kohdalla. Sitä louhitaan SALAISISSA yksityisissä tietokonesaleissa. Siksi sen arvo välttämättä nousee yhä KIIHTYVÄLLÄ vauhdilla! Luottakaa ONECOINiin, maailman tulevaisuuden MAKSUVALUUTTAAN!

        Joo, olet oikeassa Avotampio. Onecoineilla olisi ollut mahdollista maksaa jopa uusi talo eteläisessä Euroopassa ja varmasti talossa olisi ollut myös vimpan päälle hieno suomalainen sauna. En hoksannut lähteä sioittamaan siihen kun aikanaan sitä suositeltiin, se ehkä kaduttaa, ehkä ei.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, olet oikeassa Avotampio. Onecoineilla olisi ollut mahdollista maksaa jopa uusi talo eteläisessä Euroopassa ja varmasti talossa olisi ollut myös vimpan päälle hieno suomalainen sauna. En hoksannut lähteä sioittamaan siihen kun aikanaan sitä suositeltiin, se ehkä kaduttaa, ehkä ei.

        Voisitko Täystampio olla levittämättä valheellista tietoa!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Voisitko Täystampio olla levittämättä valheellista tietoa!

        Miten niin valheellista? KRP on todennut ONECOINin täysin lailliseksi ja jopa suosittelee sitä SIOITUSKOHTEENA!!! ONECOINin teknologia on rakennettu matemaattisesti siten että sen arvo EI VOI laskea, vaan pelkästään nousta. Siksi ONECOIN on maailman paras SIOITUSKOHDE. Ostamalla KOULUTUSTA jokaisesta tulee koulutettu LOUHIA ja taloudellisesti riippumaton IHAN KOHTA!

        Mitä valheellista tietoa olen levittänyt?


    • Anonyymi

      Kaikkien näiden perimmäinen tarkoitus on saada rahaa toisilta omaan taskuun. Se on toiminnan tarkoitus.

      Nämä ei ole valuuttoja eli rahaa.

    • Anonyymi
    • Bitcoin oli alunperin edes vähän rehellinen , niillä sai ostaa tarvikkeita useammastakin kaupasta. Se on loppunut nyt bitcoin on täydellinen huijjaus-kusetus ym -mitä rikollisuuteen tuleekaan, vanhemmat ihmiset muistaa pyramiidihuijjaus joka antoi rahaa vähän ja lopputulos oli se että kaikki oli menetty.

    • Bitcoin ON TÄYDELLINEN KUSETUS

    • Bitcoin myynti on täydellistä rikollisen toimintaa. google hyväksyy bitcoin ilmoitukset jostain ymmärtämättömyystä syystä

    • Anonyymi

      Jos tarvitset ammattitaitoista apua varastetun bitcoinin tai muun väärään lompakkoon lähetetyn salausvaluutan palauttamiseen tai puolisosi puhelimen etähakkerointiin, ota yhteyttä [email protected]

    • Anonyymi

      Euro ainakin on huijausta. Menet ostamaan jotakin pientä, niin hinta on sen euron. Mikä itseisarvo se on?

    • Anonyymi

      Osaako kukaan kertoa,kun sähköpostiin tuli viesti,"olet vaihtamassa poikkeuksellisen paljon bitcoineja,syötä koodi" enkä edes tiä mitä ne on?

    • Anonyymi

      Bitcoineja käyttävät vain rikolliset. Sijoittajille siitä on vain kustannuksia. Pelkästään louhintaan on jo käytetty yli biljoona euroa. Iso luku! Suurin osa louhijoista ei ole saanut mitään.

      Jos Bitcoin olisi tehty käyttöä varten, niin sen keksijä olisi louhinut kaikki Bitcoinit salaisella paljon nopeammalla algoritmilla ja muut vain käyttäisivät niitä. Keksijä ja välittäjät saisivat promillen siirtopalkkioita. Kaikki olivat tyytyväisiä.

    • Anonyymi

      On se huijausta.

    • Anonyymi

      Täällä köyhät idiootit kirjoittelevat/oksentavat ajatuksiaan/pahaa oloaan, tällä kertaa haukkuakseen Bitcoinia. Ja tietenkin ilman minkäänlaista tietämystä taikka argumenttia. Ainoa argumentit ovat "no kyllä se on huijaus!" tai tekee vertauksen tulppaaneihin, joka sekin menee täysin metsään. Tulppaaneita voi kasvattaa niin paljon kuin haluaa, mutta bitcoineja ei voi louhia mielen määrin, vaan louhinnan palkkio puolittuu aina 4v välein ja tätä kehittäjät eivät missään nimessä halua muuttaa ja jos muuttaisivat, niin porukka vaihtaisi bitcoininsa johonkin toiseen kryptovaluuttaan.

      Toisin kuin Onecoin/Hyperfund, Bitcoin ei ole huijaus. Se on toiminut jo vuodesta 2009 asti ja toimii edelleen hyvin. Epäilijöiden kannattaa ottaa jatkossakin ne piikit (niitä muuten tulee yhteensä 6 kpl) ja vaatia 30-luvun g3sundheitsp4ssia, syödä ruohoa rauhallisesti laitumella ja olla kyseenalaistamatta yhtään mitään mitä pyramidin huipulta heitä käsketään olemaan kyseenalaistamatta. Jatkakaa Bitcoinin vastustusta ja olkaa kyseenalaistamatta mitään mitä valtio teille sanoo. Teette juuri niin kuin pyramidin huipulla oleva 0,1 % vähemmistö haluaa, kiitos siitä!

      • Anonyymi

        Bitcoin on huijausta ja sinä olet hyväuskoinen höppänä. Et ole yksin, joten huijarit saavat loputtomasti rahaa.


    • Anonyymi

      Ne on täysin varkaita ? Suomessa niitä saamut vain.miljonäärit ja julkkikset ja tietyt tv toimijat nimiä mainitsematta ?? Olleet myös Bitcoinin mainoksissa kuvattuna ainakin netissä ? trv, se

    • Anonyymi

      Minua huijattiin myös jokin aika sitten kryptokolikoistani. Kerronpa Crypto-kokemukseni, ehkä siitä voi olla apua. Vaikka olen kuullut binaarioptioista viime vuodesta lähtien. En kiinnittänyt paljon huomiota, koska olin tyytyväinen kuukausipalkkaiseen työhöni, kunnes eräs ystäväni näytti minulle, kuinka paljon hän jo ansaitsi sijoittamalla bitcoiniin. Olin vakuuttunut ja päätin tehdä lisää tutkimusta vihdoin, sijoitin useita summia rahaa verkkosivustoon, johon ystäväni viittasi. Rekisteröidyin ja minulle lähetettiin lompakkoosoite maksua varten. Ostin 35 000,00 arvosta erilaisia ​​kolikoita ja siirsin 35 000,00 heidän lompakon osoitteeseen. Muutamaa päivää myöhemmin heidän verkkosivustonsa oli poissa käytöstä ja huomasimme, että meitä on huijattu. Kaikki yritykset saada takaisin sijoittamamme summa epäonnistuivat, kunnes muutama viikko sitten minut ohjattiin Lallroyal .org -sivustolle ja pystyin saamaan takaisin kaikki varastetut kolikoni. He ovat luotettavia ja luotettavia. Voit myös etsiä LALLROYAL RECOVERY:tä, heillä on yksi parhaista hakkereista. Henkilökohtaisesti olen käyttänyt heidän palvelujaan, mutta siskoni sai bitcoinin takaisin, kun se oli varastettu hänen luottamuslompakosta. Voit myös vierailla asiakkaiden WhatsApp-palvelussa.

      • Anonyymi

        Tyypillistä tyhmän huijarin markkinointia. Kuvittelee jonkun lukevan ja uskovan jotain.

        Kyse on typerästä valehtelemisesta ja huijaamisesta. Älkää miettikö asiaa enempää. Aivopesu alkaa heti, jos ajattelette ja alatte selvittelemään jotain.


    • Anonyymi

      Bitcoin sinänsä ei ole huijausta.

      Mutta: Alkuperäinen idea oli se, että SINÄ itse säilytät Bitcoinisi omalla tietokoneellasi, ja lisäksi varmuuskopion esim. muistitikulla, CD-R -levyllä jne.

      Alkuperäisessä Bitcoin -ohjelmistossa oli kuitenkin ikävä suunnitteluvirhe, tässä esimerkki:

      Omistat bitcoineja miljoonan euron edestä ja olet tehnyt myös varmuuskopion bitcoineistasi muistitikulle.


      Maksat jonkun 100€ arvoisen ostoksen bitcoineilla.

      Sinulla siis PITÄISI olla bitcoineja jäljellä 999900 € arvosta.

      Ja sitten käy niin ikävästi, että tietokoneesi kiintolevy hajoaa.
      Vaikka ostaisit uuden kiintolevyn ja asentaisit käyttöjärjestelmän ja Bitcoin -ohjelman uudelleen (tai vaihtoehtoisesti ostaisit uuden tietokoneen), edessä on ikävä yllätys: kun palautat varmuuskopion muistitikulta, sinulla on 0€ arvosta bitcoineja !

      Suorastaan TÖRKEÄN huonoa ohjelmistosuunnittelua, ja tuon takia moni on menettänyt rahansa bitcoineissa.

      MIKSI ?

      Koska bitcoinit käytetään aina kokonaan.

      Eli, kun on miljoona ja maksat 100, niin alkuperäinen bitcoin -lompakkosi on sen jälkeen tyhjä mutta sinulla on UUSI bitcoin -lompakko, jossa on vaihtorahat 999900 € arvosta.

      Ikävä kyllä alkuperäiset Bitcoin -lompakko-ohjelmistot oli suunniteltu niin huonosti, että tekemäsi varmuuskopio olikin nollan arvoinen tuossa tilanteessa eli sen 100€ ostoksen jälkeen olisi heti pitänyt tehdä UUSI varmuuskopio.

      Osa ohjelmistoista on nykyisin tehty paremmin, eli tuon ongelman *pitäisi* olla korjattu. En kuitenkaan osaa kertoa, missä ohjemissa tuo ongelma on luotettavalla tavalla korjattu ja missä ei ole.

      Mutta vahinko on jo tapahtunut. Huonolla ohjelmoinnilla on tuhottu käyttäjien luottamus noihin Bitcoin -lompakko -ohjelmistoihin.

      Eli vaikka jokin ohjemisto nykyisin olisikin hyvä, siihen ei luoteta huonojen menneisyyden uutisten takia.

      Siksi moni ei käytä omaa Bitcoin -lompakko -ohjelmaa, vaan kolmannen osapuolen palvelua, jossa tuo 3. osapuoli säilyttää Bitcoineja sinun lukuusi.

      Mutta tässäkin on 2 ongelmaa:

      1) joku rikollinen voi murtautua palveluun ja varastaa kaikki palvelussa olevat bitcoinit.

      ja

      2) palvelun yllpitäjä voi itse olla rikollinen.

      Ja mikä ikävintä, jos ja kun palvelusta varastetaan bitcoinit, asiakkaiden tai ulkopuolisten on mahdotonta tietää, oliko varas ulkopuolinen vai oliko ylläpitäjä itse varas.

      Tuossa mielessä omalla koneella oleva Bitcoin -ohjelma on parempi kuin ulkopuolisen palvelun käyttäminen. Mutta silloin on syytä varmistaa, että ohjelmassa on käytössä ns. deterministinen lompakko, jolloin kerran tehty varmuuskopio riittää. Jos ei ole, niin ongelma on sama kuin ensimmäisissä ohjelmistoissa, eli kun ostat jotakin niin aiempi varmuuskopio muuttuu arvottomaksi.

      Noista ohjelmista suuri osa on tehty C -kielellä.

      Kyseinen ohjelmointikieli on sekava ja huonosti suunniteltu.

      Tästä yksi ilmenemistapa on se, että siinä missä muissa ohjelmointikielissä kääntäminen riittää ja siihen riittää pelkkä kääntäjä, niin C -kielessä hyvin usein tarvitaan erillinen kääntöjärjestelmä, että sen saisi käännettyä konekielelle eli Windows -käyttöjärjestelmässä EXE -tiedostoksi (jos tuloksen halutaan olevan itsenäinen ohjelma) tai DLL -tiedostoksi (jos tulosta halutaan käyttää toisen ohjelman osana).

      • Anonyymi

        Bitcoinia ei ole suunniteltu käyttöä varten. Aivan liian kallista. Rikollisilla on tietysti varaa maksaa muiden rahoista.

        Ja huijarit ovat tehneet siitä sijoitustuotteen. Uudet tyhmät ahneet ostajat maksavat kaikki kulut ja huijarit ja mainosvälineet rikastuvat.


    • Anonyymi

      Ei välttämättä ole huijaus vaan hölmöjen leikkikenttä. Mihin perustuu Bitcoinin arvo? Siihen että joainen toivoo että seuraavaa maksaa siitä vähän enemmän. Mitä tapahtuu kun tulee joku parempi valuutta kuin Bitcoin, ja kaikki siirtyvät sinne? Kupla puhkeaa. Ensimmäinen ei ole koskaan paras, aina tulee parempia.

    • Anonyymi

      31.03.2024 lyödään uusi kryptokolikko DSC Arvo heti kättelyssä 50 000 $ Ostolsille pojjjaaat.

      Digital Shopping Coin perustuu kaupankäyntiin.

      • Anonyymi

        Tyhmien huijausta.

        Älä usko Googlen mainoksiin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyhmien huijausta.

        Älä usko Googlen mainoksiin!

        Facebook kohdistaa mainokset vain tyhmille.

        Jos näette joskus jossakin kryptovaluuttamainoksen, olette tyhmiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Facebook kohdistaa mainokset vain tyhmille.

        Jos näette joskus jossakin kryptovaluuttamainoksen, olette tyhmiä.

        Minä en ainakaan ole nähnyt tai kuullut mitään mainoksia internetissä yli kymmeneen vuoteen?


    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1651
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe