Syyllistynkö seksuaaliseen häirintään?

herääkysymys

Kun tuohon A-teema ohjelmaan on valittu niin kauniita ja seksikkäitä naisia ja katson heitä
ihastellen?

28

452

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vääräkuva

      Jos ääni oli pois, et syyllistynyt.

    • Paneelista.puuttuu

      Poissaolollaan loistaa Afrikan ja Lähi-idän tosiosaajat lähentelyn ja häirinnän ammattilaiset!

    • Kaaoslaki

      Riippuu jatkoista ja onko sormeiltu samaa kuppia. Jatkoillehan sieltä lähdetään..

    • YLEosaa

      Et.
      Ellei ne kyseiset naiset sit lue tätä sun postaustas tänne, ja koe sitä seksuaaliseks häirinnäks!

      Eli: Oisit ollu ihan vaan hiljaa keskenäs kotonas ja runkka...eiku...ihastellu noita naisia ihan keskenäs, niin kaikki olis vallan mainiosti!

      PS: Mut pakko myöntää et olet häirintäsi kanssa täysin oikeassa! :P :D

      PS2: Ja mihinhän tosta keskustelusta on KAIKKI mamut unohtunu!? Koska mun tietääkseni just nimenomaan mamut on juurikin niitä pahimpia häiriköitä? :/
      Se suojaväritys?

      • voiaikoja

        Suomen naiset taitavat nykyään olla kaikki lesboja!


    • onneksieivättiedä

      Voiko ne naiset siellä ruudun toisella puolella sais tietää mitä ajattelet, olisit kusessa.

    • Suomimiehen.käytösopas

      Siltä se vähän näyttää. Poliisi voi piakkoin olla ovellasi. Sano että oli eka kerta niin voit selvitä huomautuksella.
      Tee niinkun minä että et katso keneenkään missään kodin ulkopuolella liikkuessasi. Esim bussia odotellessa jätä pitkä väli seuraavaan ihmiseen ja ennenkaikkea naiseen. Istu bussissa vain paikoille joilla ei vieressä ole ketään. Älä vaan puhu mitään kenellekään ettei kukaan käsitä sitä ahdisteluksi. Katsele ulos tai jalkojasi. Jos nainen kysyy kelloa sano katsomatta että sulla seisoo tai että ei ole kelloa.
      Näillä on pärjännyt melko hyvin eikä kukaan ole vielä syytellyt.

      • MolemminpäinVäärinpäin

        *pssssst*
        Kyllä puhua pitää! Koska sekin voidaan katsoa ahdisteluks, jos ei puhu!
        Etkös muista sitä Rädyn tuomiota!?


      • KäytösTuomari
        MolemminpäinVäärinpäin kirjoitti:

        *pssssst*
        Kyllä puhua pitää! Koska sekin voidaan katsoa ahdisteluks, jos ei puhu!
        Etkös muista sitä Rädyn tuomiota!?

        Kiusallinen hiljaisuuden voi myös tuomita pervoksi ahdisteluksi. Heitä siis hississä small talkia, mutta ajattele tarkoin jokainen sana jonka päästät, sillä jokaista voidaan käyttää oikeudessa sinua vastaan! Jos olet sosiaalisesti ujo niin tee itsestäsi pelle mahdollisimman epäseksikkäällä tavalla ja ota vastaan kaikki naisen viha ja halveksunta sinun huonosta käytöksestä, sillä olet kyvyttömyydessäsi ansainnut sen.


      • Käyttöopasta.tuppaa
        KäytösTuomari kirjoitti:

        Kiusallinen hiljaisuuden voi myös tuomita pervoksi ahdisteluksi. Heitä siis hississä small talkia, mutta ajattele tarkoin jokainen sana jonka päästät, sillä jokaista voidaan käyttää oikeudessa sinua vastaan! Jos olet sosiaalisesti ujo niin tee itsestäsi pelle mahdollisimman epäseksikkäällä tavalla ja ota vastaan kaikki naisen viha ja halveksunta sinun huonosta käytöksestä, sillä olet kyvyttömyydessäsi ansainnut sen.

        Hyvä keino on myös hälventää naisen ajatusta tulkita hiljaisuus ahdisteluksi täräyttää kunnon paukku tai vaikka pihahdus. Pääasia että haisee. Kätevää. Ei tarvitse puhua ja varmasti olet ns kuivilla seksi syytöksiltä.


      • toive-ajatus
        Käyttöopasta.tuppaa kirjoitti:

        Hyvä keino on myös hälventää naisen ajatusta tulkita hiljaisuus ahdisteluksi täräyttää kunnon paukku tai vaikka pihahdus. Pääasia että haisee. Kätevää. Ei tarvitse puhua ja varmasti olet ns kuivilla seksi syytöksiltä.

        Kätevää! Jos tuon jälkeen nainen näyttää suuttuneelta, niin hän varmaan ajattelee että pieru pääsi väärään paikkaan eikä hänen naamalleen niin kuin hän olisi halunnut.


    • Tarkkanapitääolla

      Et syyllistynyt jos et katsonut tissejä tai peräpäätä.

    • kummaristiriita

      On se nyt ........................................!
      Miksi sitten naiset tunkevat kaikin keinoin julkisuuteen, iltapäivälehtiin yms. mahdollisimman vähissä pukeissa? Jos he antavat kuvata itseään puolialasti ja antavat luvan julkaista ne kuvat esim. Iltasanomiin tai Iltalehteen, keille he ne kuvat tarkoittavat? Ihmiset, miehet ja naisethan niitä lehtiä lukevat, eivät kissat ja koirat.
      Kyllä kesälläkin näki niin irstaasti istuvia naisia minihameissa terasseilla että myötähäpeää koki.

    • Feministin_määritelmän

      mukaan olet syyllistynyt rikolliseen esineellistämiseen katselurikoksena.

      Tervejärkinen ei sensijaan määrittele asian suhteen mitään.

    • kissikoiratrasismia

      mun kissit lukee minua ja mä heitä.en poseeraa eikä varsinkaa he ei kyllä poseeraa.mut toimeen tullaan ja me rakastamme ainaki minä heitä.et pitää varoo puheita kissoista ja koirista.kumpikoha mä lie.onkoo tuoki jo rasismia!!???

    • lujafeministi

      feministinä en katso että kenenkää pitää paikkojansa näytellä.riittäähä tässä naisen ja miehen elämässä tarpeellisempaaki touhua ku itsensä ihasteleminen.narsistista. epävarmojen ihmisten touhuja nuo poseeraukset.pitää hankkia itsevarmuus jostain .varmaan oon ruma ku näin puhun.mut luonteeni on luja.

    • estrogenius

      Nykyajan naiset ovat täysin hukassa naiseutensa kanssa kuin eivät itsekään ymmärtäisi mitä haluavat.
      Yhtäällä ihastellaan vieraiden kulttuurien raakaa eläimellisen suoraa seksualisuutta ja siltä suvaitaan mitä tahansa.
      Toisaalla taas kiukutellaan ja haetaan riitaa kuin teini-ikäisen sekasortoisen tunnekuohun vallassa, itsekään ymmärtämättä mitä oikein tapahtuu kun hormoonitoiminta alkaa ohjailla käytöstä.
      Feministeille on tämä pitkittynyt puberteetti jäänyt psyyken hallitsevaksi piirteeksi ja aiheuttaa jatkuvan vapaustaistelun isän enemmän tai vähemmän kuvitellusta määräysvallasta.
      Osalla naisia ongelmat tulevat esiin vai ylikorostuneina ja jos heillä on julkinen rooli ne myös tuodaan kuuluvasti esiin.
      Suurin osa naisista elää tasapainoista elämää kemiallisen käyttöjärjestelmänsä ohjaamina ja hyväksyy luonnolliset sukupuolten erot ja löytävät paikkansa ja tilansa.
      Poikkeusyksilöt vain saavat kohtuuttoman paljon julkisuutta nykyaikaisessa mediassa.

      • Eikö jo olisi aika järissään olevien tolkun naistenkin tulla esiin mielipiteineen Ylen ohjelmissa ?
        Että silleen


    • oodndd

      Naiset on kummallisia, ensin otetaan vaatteet pois ja näytellään mahdollisimman seksuaalisesti itseään ja sitten loukkaannutaan kun joku katselee tai saoo heistä että oletpas seksikäs??????

    • NAINENihmettelee

      Kaksinaismoralismi on huipussaan. Ajankohtaisohjelmien juontajilla (ei liian vanhoilla tai vammaisilla missään tapauksessa) on OLTAVA ERITTÄIN KORKEAKORKOISET JA SEKSIKKÄÄT KORKKARIT.
      Mutta miestä syyllistetään jokaisesta naista himoitsevasta katseesta.
      En oikein ymmärrä tätä kaksinaismoralismin määrää....

      • No jospas se onkin kyse mulkun puutteesta noilla vouhkaajilla ? Että silleen.


    • puperteettiä

      miehet!jokainen nainen on feministi.ollaan sit puperteeti iässä.ok.ku palkkammekin on puperteetti iässä.on niin saa..a hienoo olla puperteettiä. samasta työstä eri palkka.onko tää puperteettiä?eikö jo keljuta ku kirjotit puperteettiä.toistan palkkani eteen.puperteettiä.olko sulla äiti joka opetti sulle vihaamaan naisia.mut täähä onki puperteettiä.!

    • onkotullumieleen

      naiset ei miehiä varten laittaudu.hölmöt ukot.vaan näyttääkseen toiselle naiselle,olen paremman näkönen,kun sinä.oottako naisiltanne kysyneet????

      • Se loppu nyt oven auki pitäminen noille akoille aukokoot ovensa itse ja muut normaalit kohteliaisuudet. Että silleen.


    • Ihmisystävä

      Jaa..a. Missähän maailman suunnassa tätä valistusta ahdistelusta pitäisi oikein suorittaa ? Onko nyt unohtunut kokonaan eräs ryhmä miehistä , joka ei ole valkoinen heteromies ?

      Lainausta tähän :
      "YK:n tasa-arvojärjestön ja tasa-arvotyöhön erikoistuneen Promundo-kansalaisjärjestön laajan tutkimuksen mukaan asenteet eivät välttämättä muutu entistä vapaamielisimmiksi ajan kanssa. Tutkimuksessa oli mukana noin 10 000 miestä ja naista, joten se on laajin lajissaan. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat.

      HS:n mukaan monet arabimiehet kertovat kurittavansa vaimoaan niin henkisesti kuin fyysisestikin. Vieraiden naisten ahdistelua perustellaan muun muassa sillä, että nainen ”provosoi”. Ahdistelua voidaan tehdä myös ”huvin vuoksi”."

      -- Niinpä niin. Näistä asioista ei ole tämän kampanjan aikana paljoa puheltu , ainakaan valtamediassa...

      • Suojaväri toimii tässäkin asiassa Suomessa kukaan ei puhu eikä pukahda näiden " Suojavärin " omaavien suorittamasta joukko ahdisteluista Suomen kaduilla, asemilla ym.. Että Silleen.


      • mene.muttelija.kotiisi

        mitä luulet saavuttavasi tuolla paskan jauhamisella


    • Eihän tässä enää uskalla olla minkäänlaisessa tekemisissä naisten kanssa. Pakko turvautua vaan iloisiin tyttöihin ja siitä mielellään maksaakin.
      Työpaikoilta on tähänkin asti haettu loppuelämän riitelykumppani, mutta nyt se on sitten loppu sekin konsti, koska eihä siellä kukaan uskalla sanoo kellekkään mitään. Saa vielä lopputilin jos sanoo väärin huomenta.
      Miehet ja naisetkin saa varoa omaa sukupuoltaan. Halauksestakin saa lopputilin heti.
      A-teemasta sai sen käsityksen, että kaikki miehet ei teekkään muuta, kuin vaan kiusaavat naisia työpaikalla ja kaikkialla ja naiset ei ole kiinnostuneet miehistä ollenkaan. Mitä he sitten menevät miesten kanssa kimppaan!
      Tällaiset asiat tahtoo aina paisua ihan mahdottomuuksiin. Nytkään kukaan ei uskalla sanoa, että turhaa asioitten paisuttelua. Pian kielletään varmaan turha paneminenkin!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      585
      3889
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3328
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2801
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2769
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1977
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1865
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1810
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe