Veronkorotuksia vaihtoehtobudjetissa

Yritteliäshekku

Luin säälinsekaisin tuntein SDP:n vaihtoehtobudjettia. Veronkorotuksia yrittäjille. Näillä korotuksilla ei talous nouse ja uusia työpaikkoja ei synny. Ainoastaan työllisyysasteen nousemisella talous korjaantuu. Yrittäkää nyt keksiä jotain muuta välillä, marginaalivero% on 60 ja se ei riitä. Hei haloo! Kuka näihin vaihtoehtobudjetteihin uskoo ja kuka reaalimaailmasta vieraantunut näitä laatii?

10

126

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mikälöylynlyömä

      Oletko se suvun läylynlyömä tollo? Väität, että diabeslääkeleikkaus ja lääkeomavasttuu nosta lamasta. Indeksijäädytykset?Perintö-ja lahjavero ale? Metsänluovustuale? Hallintarekisteri ja muu?

    • Perintö ja lahjavero pitää saada alas, helpottaa yritysten sukupolvenvaihdoksia ja siitä lahjaveron perusteena olevasta omaisuudesta on maksettu verot moneen kertaan. Metsänomistajien keski-ikä on 60 vuotta, sielläkin pitää sukupolvenvahdokset saada liikkeelle. Yrittäjävähennys on itsestäänselvä asia, SDP oli alentamassa osakeyhtiöiden veroa 20% asti. Tämä pitää kompensoida myös muille yrittäjille tai sitten pääomaverotusta on alennettava.

      Vakuutusmaksukuorien verottaminen on turhaa, koska niistä maksetaan vero kun ne nostetaan pois sopimusten mukaan. Sitäpaitsi ne keksittiin silloin kun oli varallisuusvero ja ne oli ko verosta vapaita, lisäksi vakuutuskuoret olivat perintö ja lahjaverosta vapaita 30 000 euroon saakka. Sekin etu poistui, joten uudet vakuutuskuoret ovat menettäneet paljon kilpailuetua muille sijoitustuotteille.

      • päinvittua

        Vaan köyhät maksakoon verot, tollo?


    • Eihän köyhä juurikaan maksa veroja. Töitä pitää olla ja yrittäjät luo työpaikkoja, sieltä se hyvinvointi tulee! 60% marginaalivero on aivan riittävä ja sekään ei riitä SDP:lle. Se on helppoa lupailla kaikenlaista, mutta kannattaa miettiä jotain muuta kuin kaavamaista veronkorotusta.

      • väärätleikkaukset

        Suhteesa köyhät maksaa eniten veroja,tollo. Aina vaan enemmän.


      • kökkömän

        Voihan se marginaali olla vaik sata, 11% maksetaan sipilän tavoin. Orpon kakara kehui yhteisöveron alentamisen myönteistä vaikutusta. Voitas laskee vaikka kymmeneen(10) ko yritykset ei maksa sitäkään. Tässä veronkierron luvatussa maassa makssa työtön ja pieneläkeläinen suurimmat verot. Kunnallisveroa hekään ei voi kiertää esim. yrittäjän tavoin.


      • lainlaatijat
        kökkömän kirjoitti:

        Voihan se marginaali olla vaik sata, 11% maksetaan sipilän tavoin. Orpon kakara kehui yhteisöveron alentamisen myönteistä vaikutusta. Voitas laskee vaikka kymmeneen(10) ko yritykset ei maksa sitäkään. Tässä veronkierron luvatussa maassa makssa työtön ja pieneläkeläinen suurimmat verot. Kunnallisveroa hekään ei voi kiertää esim. yrittäjän tavoin.

        Peruspäivärahassa 20% vero. Ökyrikkailla osingoissa 7%..


      • Tuollaisten osinkojen nostaminen rajattu, pitää olla nettovarallisuutta. Jokainen työpaikka vaatii alasta riippuen 300 000-1000 000 euroa. Ei sitä työntekijä maksa, vaan yrityksen on siihen työpaikkaan investoitava.


      • jättiosingit
        caseman kirjoitti:

        Tuollaisten osinkojen nostaminen rajattu, pitää olla nettovarallisuutta. Jokainen työpaikka vaatii alasta riippuen 300 000-1000 000 euroa. Ei sitä työntekijä maksa, vaan yrityksen on siihen työpaikkaan investoitava.

        Keen työntulokseila maksetaan johtajien miljoonaliksat?


      • Johtaja tekee johtajan työtä. Siitä maksetaan sen mukaan. Hyvä johtaja saa yrityksen kannattamaan ja mahdollisesti laajenemaan, silloin tarvitaan taas lisää työntekijöitä. Omistajat maksavat johtajan palkan, niinkuin muidenkin palkat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe