Toimistohotelli tai co-working tila Espoosta?

yriyriyri

Mistä löydän edullisen yhden hengen toimistotilan esim. Leppävaarasta?
Nämä toimistohotelli firmat Regus ynm. eivät ilmoita hintojaan suoraan nettisivuillaan, niin vertailu on rasittavaa.
Paljonko olet maksanut pienestä toimistosta tai co-working tilasta per kk?

7

1495

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On-soiteltava

      Se co-working on vähän markkinahinnoittelematta. Riippuu täysin millä hintaa joku antaa ja vuokraa osan työtilastaan toiselle.

      Karkeasti pientoimistojen vuokrat Espoossa pyörii 9 €/m2 ... 18 €/m2 hujakoilla.
      https://www.toimitilat.fi/toimitila/10592886-toimistotilat-espoo-komeetankuja-4-b?ref=list
      ja
      https://www.toimitilat.fi/toimitila/10539445-toimistotilat-nayttelytilat-tuotantotilat-varastotilat-tyotilat-autotalli--hallitilat-espoo-koskelonkuja-1?ref=list

      Kokemuksesta tiedän että toimitilan etsiminen on todella puuduttavaa ja stressaavaa hommaa, varsinkin jos on jo irtisanominen päällä nykyisistä tiloista. Pelkällä netin selaamisella ei välttämättä tiloja löydy, vaan puhelinta pitää alkaa veivata tosissaan.

      Nykytrendinä on piilottaa vuokrahinnat näkyviltä, joka samalla tarkoittaa että ylitarjontaa on, ja hinnoissa on neuvottelunvaraa. Kukaan ei uskalla laittaa kiinteitä vuokrahintojaan näkyville, toinen voi tarjota heti vastaavaa tilaa 50 €/kk halvemmalla.

    • Pienyrittäjä

      Missään nimessä en voi suositella ainakaan Leppävaaran Regusta. Heidän toiminnastaan on paskan maku jäänyt kyllä suuhun. Sovimme myyntiedustajan kanssa puhetasolla, että haluamme vuokrasopimuksen, jossa on kuukauden irtisanomisaika. Myyntiedustaja lähetti sopimuksen allekirjoitettavaksi sopimuksen sähköisesti, kehottaen painamaan allekirjoituslinkkiä mahdollisimman nopeasti, minkä teinkin. Kun kuukauden kuluttua sopimuksen tekemisestä yritin irtisanoa sopimusta, myyntiedustaja ilmoitteli, että sepä ei nyt onnistukaan, koska olet mennyt allekirjoittamaan sopimuksen jossa on vuoden määräaikaisuus eli joudut maksamaan vuokraa vuoden eteenpäin. Kun katsoin sopimusta uudestaan, hän olikin vaihtanut itse sopimukseen 12kk määräaikainen, joka oli siis ihan muuta kuin oltiin keskustelussa sovittu.

      Valitin asiasta, ja he tarjosivat "kompromissia", jossa sopimus kevennettäisiin virtuaalitoimistosopimukseksi. Suostuin tarjoukseen. Kun lähdin tulostamaan sopimusta, huomasin tällä kertaa, että sopimukseen olikin pidennetty määräaikaisuutta 3 vuodeksi eteenpäin.

      Tein valituksen myyntiedustajasta hänen pomolleen, mutta pomo antoi ymmärtää että tämä nyt on talon tapa ja itsepä olet mennyt sopimuksen meidän kanssa allekirjoittamaan.

      Suututtaa tuollainen kieroilu niin paljon, että en kyllä halua enää mitään sopimuksia tuollaisten kusettajien kanssa alkaa tehdä.

      • Sopparien-tekstit

        > Myyntiedustaja lähetti sopimuksen allekirjoitettavaksi sopimuksen sähköisesti,
        > kehottaen painamaan allekirjoituslinkkiä mahdollisimman nopeasti, minkä teinkin.

        Tiedät ainakin nyt, kantapään kautta, että myyjän suorittama päätöksen tai allekirjoittamisen kova kiirehtiminen, se on aina hälytyskellon paikka.

        Pitäisihän ne tylsät ja puuduttavat sopparitekstit muutenkin ylipäätään lukaista. Ennen kuin kohteliaana ja kyselemättömänä poikana nimeänsä mihinkään raapaisee.

        Mutta tämän asian nyt tietenkin tiedät itsekin jo? Siinä mielessä, muilla varoitukseksi. Että lukekaa aloittelevat yrittäjät kaikki sopimustekstinne läpi.


      • Anonyymi

        Kyllä, kaikille varoitukseksi, että Reguksen kanssa ei kannata olla missään tekemisissä. Todella epäeettistä vilunkipeliä.


      • Anonyymi

        Regus on kallis vaikka väittää että hinnat alk. 150 tms..Lisäksi kaikkea muuta jyvitetään hintaan...ostaja olkoon varoillaan heidän kanssa. hyviä toimistotilavuokraajia on mm tallberg joka on perheyritysm. Jos jollain on kiire kandee soittaa sinne heillä erilaisia kohteita. nim kokemusta eri toimijoista.


    • Anonyymi

      Voin myös sanoa, että olen toiminut yrittäjänä vuodesta 2007 enkä ole joutunut ennen tätä Leppävaaran Regus-keissiä kertaakaan vastaavanlaisen hyväuskoisuuden hyväksikäyttämisen kohteeksi. Suomessa toimiessani periaate on ollut AINA se, että ihmisiin voi luottaa siinä, että sopimuspaperiin on kirjattuna asiat niinkuin ne on ensin suullisesti puhuttu. Sen vuoksi kun Reguksen "area manager" lähetti allekirjoituspainikkeen sähköpostissa ja kehotti "allekirjoittamaan mahdollisimman nopeasti" , ei mieleeni tosiaankaan tullut, että hän oli vaihtanut sopimukseen "määräaikainen 12kk". Olen ollut uskossa, että jos sopimukseeen raapustetaankin jotakin muuta kuin on puhuttu, niin tästä rehdisti myös selkeästi ilmoitetaan saatepostissa ja pyydetään lukemaan huolellisesti. Tämä Reguksen "area manager" toimi kuitenkin päinvastoin ja kehotti allekirjoittamaan mahdollisimman nopeasti. Myös hyväksymispainike oli toteutettu niin, että siinä oli mahdollista painaa nappia ilman että joutuu rullaamaan sopimuksen läpi ensin. Tuli todella kalliit oppirahat kun CO-working spacen hinta on 407 EUR niin tästä tuli pienyrittäjälle maksettavaa yhteensä 4884 EUR. Vaikka piti ottaa CO-working space vain kuukaudeksi. Tässä ei voi myöskään sanoa että Leppävaaran Regus toimistohotellin kyseinen työntekijä on epäeettinen, vaan myös hänen esimiehensä sekä laskutusasioista vastaavan "community managerin" vastaukset ovat olleet varsin ylimielisiä, eivätkä he näe tällaisessa toiminnassa mitään ongelmaa. Vertailun vuoksi sanottakoon, että olen ollut Business Center Papulan asiakkaana muistaakseni jo vuodesta 2015 lähtien, ja siellä on asiat kohdallaan ja toiminta on rehtiä.

      • Anonyymi

        Minä olen ihan keskikoulupohjalla oleva yrittäjä. Olen kolme kertaa tehnyt vuokrasopimuksia käyttämistämme toimitiloista. Joka kerta olen lukenut sopimuspaperit läpi, ennen kuin etsin sen viivan jonne allekirjoitustani pyydetään.

        Saa kai tuollaisen sähköisesti allekirjoitettavaksi lähetetyn sopimuspaperinkin tulostettua, ennen kuin alkaa mitään allekirjoittamaan?

        Vähän tyhmän tuntuista tulla vain nettiin jälkikäteen nillittämään, jos ei viitsi yrittäjänä vuosi vuodelta jaksa tai viitsi pitää tonttiaan sillä tavalla selkeänä. Että oikeasti tietää, millaisiin sopimuksiin nimensä allekirjoittaa.

        Ihan hyvä varoitus ko Regus-firmasta varoittaminen. Mutta ei se ole ainoa joka kusettaa, kaikenlaisissa tapauksissa voi tulla ku-setetuksi, jos ei pidä puoliansa.

        Pienemmässä mittakaavassa tämä pissiminen tapahtuu kunkin omassa ruokakaupassa, joka päivä. Siellä on milloin mitäkin tuotetta, 20% alennuksella, ja tänään vanhaksi meneviä eineksiä ja muita elintarvikkeita -30% alennuksella.

        Näen kyllä että nuoretkin noita tarjoustuotteita koriinsa poimivat. Mutta 'modernisti' eivät pyydäkään kuittia kassalla. tai se kuitti kyllä siellä tulostetaan, mutte eivät katso. Minuilla on vähintään kerran viikossa huomautettavaa kassalla, ei ole huomioitu alennuksia, tai on veloitettu viikon tarjoustuotteet kokonaan väärällä hinnalla.

        Nuoremmat eivät näköjään kaupassakaan piittaa, vaan luottaavat toisen osapuolen puhtaaseen hyvään tahtoon.

        Ehkä samat nuoret tulevat tällaisten Regusten ym. kusettamiksi myös. Koska ovat liian luottavaisia, eivät suojaa omia etujansa. Kantapään kautta kaiken oppii.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2834
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      527
      2676
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1865
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1817
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1738
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1679
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1302
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      60
      1119
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1102
    Aihe