Joulukalentereiden unboxaus ja hinnat

Mitämiieltootte

Hei, onks ketää sellast joka miettii miks someen on tullu uudeks hitiks se, että availlaa joulukalentereita näin jo ennen joulua? Mua on alkanut jotenkin harmittaa, sillä en voi enää turvautua ostamaan edes yhtä joulukalenteria ku nään esim tubes videota kyseisen kalenterin sisällöst, mikä todellisuus antaa kuvan kalenterist sisällöltään et se on pelkkää kusetusta, varsinkin jos merkki-meikki kalentereist puhutaan. Jokaises nykyises kalentereis maksaa se sisältö. Ja jotkut kalenterit jopa maksaa 30-40€ ja sisältö on puolet jtn roskaa ihan.

Mun mielest tää joulukalentereiden availu vaan aiheuttaa joulumielen mollausta. Monet ostaa kalenterin etukätee, kunnes huomaa tubest millast shittii tulee kalenterin sisält. Huoh, en tiiä enää ostanko edes koko joulukalenteria tnä vuonna kun ne maksaa nii paljon ja sit niistä tehää videoita ;'( Mua harmittas ainaki jos joku ois tehnyt jostain mun ostamast kalenterist unboxauksen. Mitä mieltä te ootte? Ja mitä tuumitte hinnoista, mitä kalentereista tyypillisesti pyydetään? Ostatteks te omille lapsille joulukalentereita vai teetteks ite kalenterinne?

Oon ite alkanu miettii et tekiskö vaan omanlaisen kalenterin, enkä ostais sit kaupast valmiina. No mut tonne alas voi nyt ihan vapaata kommentoilua olla. ;)

2

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jaahasssssssssssssssss

      Hei pohtija!

      Olen khyllä samaa mieltä noiden joulukalentereiden avamisista etukäteen, että se rikkoo joulumieltä, varsinkin niille ketkä sitten haluavatkin odottaa yllätyksenä joulukuuta! Munkin penska iloitsi vielä viikon joulukalenteristaan, kunnes jo you tubeen olikin jo tehty aiheellinen video juuri siitä kyseisestä kalenterista! Harmittaa nyt ihan ku penska tietää kalenterin sisällön, vaikka tiedämme ettei se välttämättä ole sisällöltään sama, mitä siinä videossa. Mut suurinosa tavaroista/suklaast voi olla samaa. Mikä pettymys!

      Mutta toisaalta jos näin rahojen kannalta asiaa katsotaan niin ihan hyvä homma, että niitä kalliita kalentereita availlaan, että monikin katsoja ymmärtäis että eihä niissä kalliiden kalentereiden ostos ole järkeä. Kun sisältö maksaa saman verran kuin kaikki ne tuotteet yhteensä erikseen ostaessa. Ja suurin osa tuotteista saattaakin olla ihan pelkkää roskaa, jolla ei tee mtn. Eli puhun esim. kinder munien sisällöst -> missä on pieniä leluja, johon hyvinkin nopeasti kyllästyy. Heitin tuossa jokunen aika sitten noita kinder munien sisältöi roskiin, kun kersa ei enää leikkiny niillä ja niitä oli kaapit täynnä.

      Tosin itse vois vääntää tänä vuonna myös yllätyskalenterit, koska olis aika turhauttavaa katsoa lasta, joka tietää jo ehkä mitä sieltä ekasta luukusta tulee niin olis ainakin jonkinlainen joulumieli itse tekemässä. Mutta toisaalta tietäisin itse sisällön.

      Jos minulta kysytään mielipidettä joulukalenterien hintoihin niin olen kyllä sitä mieltä, että herranen aika ne hinnat varsinkin lelu kalentereissa ovat aivan järjettömää rahastusta. Tuntuu että yks pahvinen kalenteri pienilt tavara sisällöltään maksaa saman verran kun ostais yhen lego paketin 40€ :O En tiedä, mikä ihmeen järki on siinä hinnottelussa joulukalenterien suhteen. En ymmärrä! Ennen vanhaa sai kalenterista maksaa vain kympin nyt maksa jo jtn yli 20€ arvoisia kalentereita. AIVAN JÄRJETÖNTÄ!

    • äiti-vm82

      Olen asiasta hieman toista mieltä, minusta on vain mukavaa että jotkut viitsivät tehdä vidoeita tai postata instagramiin yms että mitä jostakin kalenterista tulee. Vähätuloisena perheenäitinä minulla ei ole varaa ostaa lapsilleni lelukalentereita(10v tyttö ja 7v ja 4v pojat), mutta he tykkäävät katsoa kun toiset avaavat ja jännätä siinä mukana että mitä tällä kertaa paljastuu kalenterista.
      Eihän niitä videoita ole pakko katsoa, ei mene yllätykset piloille jos ei katso. Monissa kalentereissa on myös takana kuva jossa näkee mitä sieltä tulee, joissakin se kuva on erillisenä ja sen saa irrotettua mutta niitäkin on joissa sitä ei ole. Netistä jos kalenterin ostaa on 99% tapauksista siinä myynti ilmoituksessa myös kuvana kaikki yllätykset,
      Hinnoissa olen samaa mieltä, varsinkin jos on pienituloinen ja lapsia useampi kuin yksi lelukalenterit ovat ihan liian kalliita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      247
      4082
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2358
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2141
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2066
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      97
      1725
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      25
      1414
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      12
      1348
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1317
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1272
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe