Uhkapeliriippuvuus ja pikavipit

kaksiongelmaa

Uhkapeliriippuvuuteni riistäytyi täysin käsistä lokakuussa ja otin pikavippejä, joiden eriä en pysty ensi kuussakaan hoitamaan. Kävin sosiaalisen luotonannon vastaanotolla. Neuvoivat vain päästämään kaikki vipit ulosottoon. Onko sekään nyt sitten paras vaihtoehto? Varsinaista sosiaalista luottoa voin saada vasta puolen vuoden kuluttua, jolloin olen todistanut, että olen pystynyt olemaan pelaamatta puoli vuotta. Toinen vaihtoehto on, että pääsen silloin velkajärjestelyyn.

7

382

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jduu3h3h3h3ehhddu

      Velkajärjestelyyn pääsee nykyään liiankin helposti, toki paperisotaa joutuu harrastamaan. Esim. lainanhakijan epärehellisyys lainaa hakiessa ei ole aina velkajärjestelyn este.

      • Oraaaakkeli

        Nettiin pääsee nykyään liiankin helposti vittuilemaan. Esim. Viestin lähettäjän tyhmyys ei ole aina viestin julkaisemisen este.


    • pelit.on.paskaa

      Niihin peleihin voisi syöttää vaikka miljoona euroa putkeen, eikä silti 99,9999 % todennäköisyydellä voittaisi pikkuvoittoja suurempia ja voisi lisäksi ottaa kaikki pikavipit mitä saa, eikä silti voittaisi oikein mitään.

    • 1x21x2

      Jos tiedät mitä teet on vedonlyönti 1 tapa ansaita elantonsa, mutta jos oot niin tyhmä että koko ajan häviät LOPETA !

      • Taitopetsari

        tuo pelit.on.paskaa. -nimimerkki on taas varmasti yksi niistä tomppeleista jotka hakkaavat lottoa, kenoa, kaikkitaieimitään-peliä yms. paskapeliä joissa palautusprosentti on 30% tasolla niin eihän se ole ihme jos kaikki rahat menee ja vauhdikkaasti vielä kaiken lisäksi.
        Näitä tyhmiä rahantuhlaajia riittää pelipisteillä vuodesta toiseen. Mitään ei opita vaikka se jokapäiväinen kympin kenolappu antaa melkein aina takaisin vain euron pari, pitkässä juoksussa tappiot kasvaa koko ajan ja jos kerran voitetaan jopa satanen tai jopa 300 euroa niin ei ymmärretä, että siinä ei ole voitettu mitään vaan saatu edellisen kuukauden tappio takaisin jos edes sitäkään.

        Sen sijaan jos pelaa urheiluvedonlyöntiä, pitkävetoa, monivetoa, vakiota jne.... on täysin mahdollista pitkässä juoksussa pelata voitollisesti.
        Pitää vaan muistaa se, että on oltava kärsivällisyyttä ja apua antaa se, että seuraa pelaamiensa kohdejoukkueiden tilannetta ja virettä. Silloin pystyy pitkävedossakin usein hoksaamaan pelintarjoajan tekemät virheet eli liian isot kertoimet toteutumiseen suhteutettuina eli ylikertoimet.

        Onnenpeleihin rahansa haaskaaville on vain ilmeisesti liian monimutkaista edes arvata 1, X tai 2 sensijaan että jahdataan jossain kenohumpuukissa 10/10 osumaa 70 numeron kentästä.


      • ohghowgoh

        "Sen sijaan jos pelaa urheiluvedonlyöntiä, pitkävetoa, monivetoa, vakiota jne.... on täysin mahdollista pitkässä juoksussa pelata voitollisesti."

        Ei kannata kuitenkaan lyödä vetoa pikavippien ja kulutusluottojen voimalla.


      • BetsariMyös
        ohghowgoh kirjoitti:

        "Sen sijaan jos pelaa urheiluvedonlyöntiä, pitkävetoa, monivetoa, vakiota jne.... on täysin mahdollista pitkässä juoksussa pelata voitollisesti."

        Ei kannata kuitenkaan lyödä vetoa pikavippien ja kulutusluottojen voimalla.

        Yleisesti ottaen ei kannata ei. Ainoa poikkeus on pelintarjoajan niin suuri virhe että se kattaa pelaamiseen otetun vipin kulut ja korot ja sen jälkeen jää vielä myös puhdasta voittoa taskuun niin paljon että vippaaminen on perusteltavissa. Myös jos on jotain ns. sisäpiirin tietoa eli sopupeli kyseessä ja tietoon voi varmasti luottaa, niin silloinkin voi olla vippi pelaamisen rahoittamiseen perusteltua, milloinkaan muulloin ei.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1903
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1476
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      13
      1384
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1280
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe