mersun ruosteisuus on käsittämätöntä

happaneekäsiin

Onko samaa mieltä itse käyttäjä?

Vanhahoista 123 korisista kun alkaa miettimään sen aikaista ongelmaa.

Sitten 124 kori ja sitten C ja E sarjan väyrynen ja vito ja jne lukuisia malleja joista ihmiset maksoi.

Eihän 200 sarjan volvot samalla aikakaudella ruostuneet samoin kuin mersut,sitten on v 70 sarja ,ihan erikaliiperia ruosteita vertailessa.

Mikä sai tekemään ruosteläjiä ihmisille ?kun koneeseen panostettiin että niiden korien olisi pitänyt olla puolessa milllissä kuin uudet vielä.

Miksi tehdä kone joka kestää ja kori joka happanee käsiin ja ottaa laadusta huippu hinta vaikka kori mätänee alla,ei vaikuta suuret takuut kun ruostuu niin ruostuu.

11

678

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Omistaja-huoltaja

      W123 ruostui hoitamattomana mutta suojattuna ei suuria ongelmia. W124 kesti paljon paremmin koriltaan mutta sitäkin piti hoitaa. Bensamoottorit eivät niitä kaikkein vahvimpia. Varsinaiset ongelmat alkoivat W210"Väyrysestä" joka meinasi ruostua käsiin hoidettunakin. Tilanne parani hiukan 2003 ja vielä lisää 2006 (W211). Vuoden 2009 jälkeen ruoste ei ole ollut enää ongelma (W212). Kyllähän noissa eri mallisarjoissa on muitakin ongelmia riittänyt kuin ruoste.

    • mistäonmaksettu

      Joo mersufoorumilla näyttää olevan mitta täynnä tätä laatu autoa.

      "Jo vuosia on eri "asiantuntijat" hehkutelleet että nyt on tullut viimeinkin taas mallisarja tai mallisarjan päivitys joka ei enää ruostu, mutta mitä sitä p*skaa! Edelleenkään ei ole yhtään mallisarjaa joka ei ruostuisi normaalia nopeammin! Kyllä Mercedeksen pitäisi hävetä moista välinpitämättömyyttä asiakkaita kohtaan.

      http://www.mersuforum.net/forum/viewtopic.php?p=523707

      • W210 taisi olla se pahimmin ruostuva mallisarja. Ja tottahan tuo. Useimmissa on helmat pahasti ruosteessa jo alle 20 vuoden iässä! Mutta onko se sitten normaalia nopeampaa ruostumista, sitä voi jokainen miettiä ihan itse. W211 -mallit ovat vielä aika ruosteettomia, kun ikää mallisarjalla on vasta 17 vuotta. Ei siinä ajassa ehdi kuin muutama yksilö ruostumaan. W212 -mallin kohtalo tiedetään joskus 10 vuoden kuluttua. Ja niin edelleen.


      • Anonyymi

        vittu näitä amisvillejä mitkä laittaa mersuun kiinni 500€ ja sitten vingutaan suureen ääneen että kun ruostuu.Mikä teitä estää laittamasta tuota 500€ kiinni vaikka japsiin niin ei tarvitse naukua että, ihme kun sain ostettua -98 väykyn alle ja jo nyt ruosteessa.Tuo mersufoorumkin aivan teinien naukuaittana,ei siellä tänä päivänä paljon järjen valo loista.40 v mersuilla menty eikä koskaan tarvinnut mitään hitsailla.Ottakaa vaikka vanhemmilta lainaa ja ostatte uudempia vehkeitä niin eipä tartte naukua,pankista kun ette vielä saa kun amiskin kesken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vittu näitä amisvillejä mitkä laittaa mersuun kiinni 500€ ja sitten vingutaan suureen ääneen että kun ruostuu.Mikä teitä estää laittamasta tuota 500€ kiinni vaikka japsiin niin ei tarvitse naukua että, ihme kun sain ostettua -98 väykyn alle ja jo nyt ruosteessa.Tuo mersufoorumkin aivan teinien naukuaittana,ei siellä tänä päivänä paljon järjen valo loista.40 v mersuilla menty eikä koskaan tarvinnut mitään hitsailla.Ottakaa vaikka vanhemmilta lainaa ja ostatte uudempia vehkeitä niin eipä tartte naukua,pankista kun ette vielä saa kun amiskin kesken.

        "Tuo mersufoorumkin aivan teinien naukuaittana,ei siellä tänä päivänä paljon järjen valo loista.40 v mersuilla menty eikä koskaan tarvinnut mitään hitsailla."

        Onneksi toit järjen valosi tänne.

        Siinä vaiheessa kun muut alkaa tuntua teineiltä, on se vain osoitus siitä, että on tullut vanhaksi. Ja jos on 40 vuotta mersuilla ajanut niin kyllähän sitä ikää on jo sen verran että on pudonnut kehityksestä.


    • Ruostuva.premium

      Niin, kyllä auton hinta ja premiumstatus huomioiden ruostuminen on melko käsittämätön ominaisuus. Voisi kuviella että tuohon hintaan saisi jo paremmin ruostumista kestävän auton.

    • Toisinajelija

      Ympäristödirektiivit vissiinkin vaativat vuosituhannen vaihteessa siirtymistä liuotinvapaisiin maalausprosesseihin. Daimler AG:lla tämä muutos ei ilmeisestikään mennyt aivan putkeen. Kun pääpomo Jürgen Schrempp korvattiin Dieter Zetschellä vuodenvaihteessa 2005/2006, alettiin tähänkin asiaan saada tolkkua.

      Oman S205-mallini (C-farkku v:lta 2015) koripelleistä lähes puolet on alumiinia. Kun vielä käytin auton alustan ruosteenestokäsittelyssä heti uutena, suhtaudun tulevaisuuteen luottavaisesti.

    • Arhippa3

      Harvinaisen asiallinen ja asiapitoinen keskustelu,kaikkeen edellä kirjoitettuun voin yhtyä.Ruosteen suhteen ei MB ole ollut ihan muun laatunsa tasolla koskaan,ehkä nykyään puhaltelee uudet tuulet..aika näyttää.Itselläni ollut 5 Mersua 21 vuoden aikana,ja yllättäen w210(bensaväyrynen)ei ole ollut muita kehnompi ruosteen osalta.Joitain pikkurupia on,mutta nekin niitä samoja kohtia joita joka toinen kesä itse harrastelijamaisesti korjaillut.Kaiken kaikkiaan siisti auto ulospäin,ja alustakin ok.Auto on vm.-97.

      Koska tuo korimalli on saanut ikävän maineen ruosteongelmien takia,niin kerrottakoon vielä,että se on ollut täysin viaton 6 vuoden omistusaikanani,vain joitain alustan kuluvia osia, kuten alapallonivel,on vaihdettu.Tämä on ollut ihan auton omistajan unelma;varmatoiminen,taloudellinen ja korjauksiin mennyt rahaa naurettavan vähän.
      Jos hyvin hoidetun ja ruosteongelmattoman "Väyrysen"löytää,niin hinta-laatusuhde on mielestäni autohistorian parhaimpia.Omalla autollani ajettu 350tkm.

      Vertailuksi: omistan myös S-sarjan Mersun -99,ja vaikka kyyti onkin mukavaa,niin muutoin on vaunu ollut w210:een tottuneelle pettymys.Kaikenlaista pientä tyyppivika-korjattavaa on ollut,tosin kätevä tee-se-itse mies ne hoitelee pikkurahalla.Moottori huoleton,kuten Mersussa yleensä,mutta muoviosia hajoilee muualta..kaikkea sellaista mitä ei E-sarjalaisessa ole esiintynyt.

      W210 on myös tavallaan enemmän ajajan auto,ja tuottaa sikäli iloa.Ässä muulla tavoin hyvä;pehmeä kulku,hyvä istuin.Ei oikeastaan voi kumpaakaan sanoa paremmaksi toista,ovat erilailla hyviä.
      Ai niin..se ruoste. Tuon ajan Ässä on myös ruostuvainen.Omassani alusta ok,pientä rupea jonkin verran muualla.Eli aika sama lausunto kuin Väyrysestä.Äkkiseltään ulospäin moitteettomia molemmat,mutta pientä laittoa vaatii toisinaan,kuten kai kaikki 20- vuotiaat.

      • eemelinen_

        Asiallinen juttu tuossa yllä. Lisäisin vaan, että jos tosiaan noissa vähän iäkkäimmissä Mersun mallisarjoissa alkaa sitä ruosteruusua ilmenemään niin on niissä yleensä paljon kilsojakin jo mittarissa ja moni muun merkkinen kinneri mukaanlukien jokunen ns. premium kulkinekin on jo paljon pienemmillä km.-määrillä autojen hautuumaalla. Eipähän niistä tarvii isommin ruostettakaan rapsutella. -Itsellä 7-vuotias w212 koppanen eikä kyllä ruostetta löydy mistään.Taitaa ukko lahota ennen autoa, jossa kohta neljännes-miljoona mittarissa. Tosi vähillä kulutusosien vaihdoilla.


    • Mersufani_n

      Jaa. 3 Mersua ollut, 2 ei ruostunut lainkaan vuosien ajossa, tässä nykyisessä 14-vuotiaassa kaunottaressa pari kukkasta ostettaessa. Ne korjattiin ja matka jatkuu. Jatkuu myös huolellisin alustanpesuin, vahauksin, pienimpienkin kiveniskemien välittömin korjauksin. En usko että mikään auto pääsee happanemaan käsiin, mikäli siitä pitää huolta.

      • OmaKokemusOnTämä

        Ajan itse 21 vuotiaalla pösöllä. Pesen auton keskimäärin kerran vuodessa, edellisten pesujen välissä oli jopa kaksi vuotta.

        Maalipinta on kiiltävä, eikä autossa ole ruostetta, ajan talvellakin ihan surutta paikoissa missä on suolattu.

        En ole koskaan tehnyt mitään alustapesuja enkä vahauksia, enkä korjaillut kiveniskemiä. kiveniskemätkään konepellin etureunassa eivät ole alkaneet ruostumaan.

        Tämä ihan vaan vertauksena siihen, että on myös autoja jotka eivät happane, vaikka omistaja ei puunaisia ja pesisi kovinkaan aktiivisesti.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe