Rinne/Sdp veisi Suomen tuhoon.

ParempiSuomikin

Rinne kertoi sdp:n linjana Yle uutisissa jotta Suomen pitäisi ottaa jopa yli miljoona pakolaista koska väestömme eläköityy. Eli reserviksi vaan lisää joutilaita työtaidottomia/haluttomia enimmäkseen muslimeja elämään siivellämme. Pakolaiset on jo nyt 2015 alkaen aiheuttaneet Suomelle miljardien kustannukset. Samaan aikaan monet suomalaiset vanhukset mätänevät märissä vaipoissaan ja huutavat yksinäisyyden ahdistavassa tuskassaan. - Minä tämän kirjoittaja en ole rasisti mutta terveet nuoret turvapaikanhakijamiehet pois Suomesta. Kun kerran on annettu kielteinen turvapaikkapäätös, silloin pitää heti poistua. Suomen lakia on kunnioitettava. Rinteellekin tiedoksi jotta muslimimaista tulleet ovat integroituneet huonoimmin koskien koko Eurooppaa. - Suomessa on muoti-ilmiö jotta rajattomasti vaan pakolaisia tänne. Apu leireille kellään on siihen varaa. Voisi niitä oikeasti hädässä olevia äitejä ja oikeasti lapsia jonkin verran ottaa jos haittapakolaiset saataisiin ensin pois. Niitä tulee koko ajan 7000 vuosivauhtia 2016-17. Terve suomalainen ihminen ei halua kenellekään pahaa mutta kuka meitä suomalaisia auttaa. No Perussuomalaiset, ei muut.

18

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Järkikäteennyt

      Olisitte sosiaalidemokraatit pitäneet vaalilupauksenne kun menitte viimeksi hallitukseen. Takki ne kääntyi täydellisesti. Te olitte leikkaamassa vanhustenhoidosta. Teille oli hallituksessa vastoin vaalilupauksia tärkeämpää jaella tukipaketeita Kreikkaan, mafia Kyprokseen ym kuin auttaa Suomen hädänalaisia. Sosiaalidemokraatit olleet monissa monissa hallituksissa mutta se oma johtoeliitti kyllä voi hyvin. Siitä pidetään huoli. Köyhien äänet teille kelpaa. Älkää äänestäjät antako punavihreiden enää huijata itseänne. Ei ne ole köyhän suomalaisen puolella.

    • Perräkorven_Akseli

      Mutta mitä perkelettä sinäkin täällä kallista aikaasi kulutat. Kiireen vilkkaa nyt emännän selkään lapsia tekemään. Sillä Rinne puhuu aivan totta. Ilmeisesti täytyy olla persu ennen kuin voi olla tätä faktaa unohtaa ja sivuuttaa.

      Persereiäksi osoittaudut kusipäisessä kirjpituksessasi vanhustenhoidosta. Muistan joidenkin vuosien takaa sekopäisen kepulaisen kirjoituksen, jossa hän kertoi demareiden haluavan tuhota vanhustenhoidon, joka kirjoittajan mielestä oli katastrofin partaalla. Kaivoin kirjoittajalle vastineeksi kepun kansanedustajan blokikirjoituksen, jossa myös hän ilmaisi huolensa vanhustenhoidon tilasta. Kirjoitus oli vuodelta 2010, jolloin kepu oli ollut puikoissa lähes kaksi vaalikautta! Demarien vika?

      Mutta sinähän olet tyhmä, joten turha sinulle on mitään selittää. Yritäpä kysyä itseäsi viisaammalta , mitä huoltosuhde tarkoittaa. Käytännössä se tulee sinullekin pikkuhiljaa selväksi, kun alat itsekin ihmetellä valtion taloustilannetta. Jokaista palkansaajaa/ veronmaksajaa kohti on yhä suurempi määrä jokapäiväistä hoitoa vaativia vanhuksia, jotka elävät yhä pidempään ja siten vaativat yhä pitkäaikaisempaa hoitoa, joka maksaa yhä enemmän. Kerto persu ratkaisusi tähän? Onko persuilla mahdollisesti jokin rankka sikiämisohjelma, jossa joka perheessä on kymmenen muksua?

      • TyöperäinenMaahanmuutto

        Huoltosuhde pitää laskea oikein. Nyt siinä on vanhukset, mutta työhaluttomat/kyvyttömät uushuollettavat puuttuu. Demarien ja vihreiden politiikalla todellinen huoltosuhde muuttuu yhä karmeammaksi.


      • Onanias_Runkman

        Sanoo hän, eikä kykene millään tavoin väitettään selittämään. Siis? Oletan esimerkiksi, että itse et kuulu sen enempää työhaluttomiin kuin -kyvyttömiinkään, saati uushuollettaviin?
        Mutta: miten demarit ja vihreät kääntävät huoltosuhteen yhä karmeammaksi? Olen lukevinani rivien välistä oman maailmankuvasi ja se on vastakkainen mainittujen puolueiden edustaman kuvan kanssa. Miten edustamasi yhteiskuntanäkemys saa peitot pölisemään suomalaisissa makuukammareissa? Äkkipäätä luulisi käyvän päinvastoin.Kova yhteiskunta, joka ei tarjoa mitään sosiaalisia palveluita : miksi ihmiset hankkisivat nykyistä enemmän lapsia Suomessa, jossa synnytys maksaa vaikkapa 5000€? tai päivähoito 10000€/vuosi? !Kouluvuosi 50000€?

        Hieman vahvoja esimerkkejä, mutta moisia löytyy maailmalta pilvin pimein. Mutta selitä sinä. Miten pohjoismainen yhteiskuntamalli vähentää syntyvyyttä?


    • tyhmärinne

      Kovasti yrittää nytkin, jarruttaa ja sotkee toisten tekemisiä, minkä kerkeää...itse ei osaa kuin räksyttää ja haukkua.
      Sdp on pahinta, mitä tiedän, vasemmisto ja vihreät tulevat perässä.

    • SuomenUutisetLue

      Oikeassahan Aloittaja on

    • VainPSmeidänPuolella

      Minä ainakin äänestän Jussi Halla-ahon johtamaa perussuomalaiset puoluetta. Hän ei ole kääntänyt takkia. Hän ei lähtenyt omanedun vuoksi ja kuuluisuutta saadakseen ehdokkaaksi perussuomalaisten viime kesäkuun puoluekokoukseen Jyväskylään. Jussia pyydettiin ehdolle koska silloinen pj Timo Soini antoi liikaa periksi hallituskumppaneille. Soini alkoi tuntea itsensä korvaamattomaksi ja monet perussuomalaiset äänestäjät alkoivat jumaloida Soinia. Mutta hyvin hyvin monet jo pitkään Perussuomalaisia äänestäneet pettyivät raskaasti kun Soinikin käänsi takin. Ei tarvitse olla rasisti jos on vaikka työtön, pieneläkeläinen, yksinhuoltaja, tavallinen työmies/nainen ja joutuu maksamaan tonnin parin kk palkasta vuokran ruoan sairastelun kaikki ja sitten tili tuli tili meni eikä kunnolla riittänytkään. Tällaisia aika tavallisia ihmisiä Suomessa on hyvin paljon ja ei ole ihme jos ottaa ajoittain päähän kun ihan terveet nuoret miehet kaukaisista maista maahamme tulleet saavat ihan kaiken ilmaiseksi. Ei heidän tarvitse tehdä yhtään mitään. Ja kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet saavat isolta osin samat edut. Ja kun ihan oikeasti sosiaalidemokraatit ym muutamia poikkeusyksilöitä lukuunottamatta tekee lähes täysipäiväisesti työtä jotta näitä suomalaisten veronmaksajien kustannuksella eläviä tulisi lisää maahamme. Kansanedustaja hyyssärit eduskunnassa punoittaen muka syyttävät muita kun on työttömyyttä leikkauksia. Aika nurinkurista. Eli jos sosiaalidemokraatit vihreät vasemmistoliitto pääsisivät taas hallitukseen, kantasuomalaisilla eli miljoonilla suomalaisilla menisi entistä huonommin. Mistä ne ottaisi rahat työttömyyden vähentämiseen, lisäpakolaisottoon, opiskelijoille, vanhuksille. Veteraanejakin on Rinne houkutellut puheillaan äänestäjikseen. Saksassa ym Euroopan maissa on massat kyllästyneet taakkaansa jonka pakolaiset aiheuttaa. Myös Euroopan Unionin raadollisuus on tullut kansalaisten tietoisuuteen. On äärimmäisen arvokas asia Suomelle kun Perussuomalaiset sai/valitsi isänmaallisen, suomalaisten parasta ajavan yrittäjäystävällisen Halla-ahon puheenjohtajaksi. Jos opiskelijat haluaa rahaa koulunkäyntiin, ei punavihreitä heru sitä, on vain äänten kalastelua. Tulevat polvetkin kiittävät Jussia. Olisi ollut hirvittävää jos vaikka Sampo Terho olisi valittu Perussuomalaisten puheenjohtajaksi. Eihän perussuomalaisista loikannut sininen tulevaisuus poikkea mitenkään kokoomuksesta ja keskustasta. Hallitusohjelmalla on pyyhitty pyllyä.

      • hallaonäijä

        ja mie


    • tooosiions

      Saksan hallitustunnustelujen tuulissa, jopa Rinnekkin vetää välistä paavo lipposen ja ahtisaaren pakottamana. Hänen tehtävnäänhän on puolueen kannatuksen nostaminen, ja sen jälkeen federalistinäennäesdemarit taas ottavat vallan ja pistävät köyhät kyykyyn.

    • Hyväsuuntaus

      Jos Euroopan Unioni olisi hyvä asia, ei Saksankaan miljoonat ihmiset olisi äänestäneet liittopäivävaaleissa AFD puoluetta joka on maahanmuuttokriittinen sekä eu kriittinen puolue. Lisäksi Itävallassa äänestäjät näyttivät aiheellisesti keskisormea EU byrokraateille.

    • näinsekäy

      Kepulitrollaajat paniikissa SDP,tä haukumassa ,mistä näitä älyttömiä juttuja kumpuaa? Sipilä varmaan palkannut väkeä haukkumaan SDP.tä,kun kannatus on nollassa! Vaaleissa nähdään kun paskapuhujilla on paskanen loppu!

    • Sipilällemonoa

      Pakko vaihtaa rutto koletaan..

    • EiPersu

      Persuista ei kyllä ole mihinkään, se on menoa ja syvälle marginaali puolueeksi.

    • Hyväätiedossa

      Eu ja euro sekä maahanmuuttokriittisyys lisääntyy päivä päivältä koko Euroopassa. Saksan Angela Merkelin on vaikea saada eu liittovaltiomyönteistä hallitusta koloon kun kriittinen AfD puolue vei paljon ääniä niin Merkelin puolueelta kuin Saksan sosiaalidemokraateiltakin jotka nyt kimpassa yrittävät taas saada hallituksen kokoon. Onneksi Saksan oppositiossa on kriittinen AfD jonka kannatus kasvaa ja joka täytyy hallituksen huomioida.

    • 121214

      Keskusta ei jouda täällä roikkumaan, toisin kuin demarit odottavat kieli pitkällä hallitukseen pääsyä, että saisivat pistää taas kaikki ranttaliksi, jotka tämä hallitus on saanut kuntoon, Toisen satatuhatta työpaikkaa lisää työttömiä ym.

    • talous.nousuun

      Demarit ei ymmärrä talousasioista mitään, pysykööt poissa päätöksenteosta.

    • Eimeistävälitetä

      Mikä tahansa vihervasemmisto puolue veisi Suomen tuhoon. Punavihreiden eliitille hän on tärkeintä auttaa maahammetunkeutujia

    • Suomenlakinäin

      Ei enää yhtään haittapakolaisia Suomeen. Heti pois Suomesta kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet!!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe