Juha Sipilä on valehtelija sanoo turvapaikanhakija

KepuPettääAina

Suora lainaus turvapaikanhakijalta:
"Kun Juha Sipilä, vai mikä sen nimi on, valehteli avaavansa kotinsa turvapaikanhakijoille... Silkkaa pötyä."
Löytyy Yle Areenasta dokumentilta nimeltä: "Docstop: Kun unelmat kuolevat " kohdassa 24min 40sekuntia.

Meillä on siis pääministerinä poliitikko ja liikemies, joka tunnetaan valehtelijana. Alas on vajottu, kun konservatiivisista arvoistaan tunnettua Keskusta puoluetta ja Suomen hallitusta johtaa valehtelija.

31

304

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JussiPisillä

      Keskustapuolue on yhdyssana.

      • Kyrpäjooseppi

        Pilkunviilaamisesta kun tykkäät, niin se on Suomen Keskusta nykyään, Keskustapuolue nimeä käytettiin vuoteen 1988 saakka.


      • Katso.MV

        Juha sipilä solvaa Väyrystä mv lehdessä..


    • Persjalka

      Ei ole edes ainoa vale. Muutama päivä sitten narahti taas valehtelusta, kun väitti, että Persujen hajoamisen varalle ei oltu tehty suunnitelmia. Valehteli myös, kun teki koomisen lentelynsä muka viemässä pressalle hallituksen eron pyyntöä ja polttaneensa saunan uunissa sellaisen mitä ei oikeasti ollut olemassakaan. Valehtelee niin paljon, että uskoo jo itsekin valheensa olevan totta. Melkoista stan-uppia ja teatteria!
      Siinä meillä on sellainen otus, että jos sanoo: "Hyvää päivää" , siinäkin on aihetta epäillä, että valehtelee.

    • Uskomatontaa

      Onko Sipulilla puusauna??Tai siis kiuas Helsingissä??Tuhraa siis tikkujen kanssa vai kuka Herralle lämmittää saunan??

    • Viisuri

      Onhan se lausunut julki, että poltti hallituksen eropyyntipaperit saunan uunissa. Miten sellaisen voi polttaa mitä ei ole olemassakaan, sehän oli teatteriesitys se lentely muka viemään erokirjettä. Tyhmä kansa uskoo.
      Sippi on niin kova valehtelemaan, että epäilyttää puulämmitteisen saunan olemassaolo. Naurattaa ajatuskin, että se olisi itse saunan uunia sytyttämässä. Eiköhän herra isoherralla ole paljon kansan maksamaa palveluskuntaa ja iso joukko turvamiehiä. Se mies on valetta täynnä, mutta kun on patologinen valehtelija, ei enää edes huomaa livauttelevansa epätotuuksia.

      • asioista.selvää

        "Vanha kansa" uskoo, Koska heillä ei ole nettiä eikä taida olla muutenkaan ymmärrystä. He ovat ylen (pravdan) Tiedon varassa. Uskovat kuin jumalaan mitä yle yms sanoo...


      • nimenomaisesti
        asioista.selvää kirjoitti:

        "Vanha kansa" uskoo, Koska heillä ei ole nettiä eikä taida olla muutenkaan ymmärrystä. He ovat ylen (pravdan) Tiedon varassa. Uskovat kuin jumalaan mitä yle yms sanoo...

        , netistähän ne totuudet löytyvät:))))). 99 % netin kautta kulkevasta infosta on roskapostia ja jäljellä olevasta prosentistakin isoin osa muunneltua totuutta.


    • Ehkeiole

      Onko Juha kova panomies

      • Kuka-tietää

        Eilen Ylellä kertoi nuori nainen kuinka ISIS miehet joukkoraiskas 15 vuotiaita tyttöjä Irakissa.
        Herää kysymys: Ketä nämä joukkoraiskaajat ovat Suomessa?


    • Sipilää

      mollannut sosiaalimatkailija oli kuitenkin se kumpi näistä herrosita sen valehtelun aloitti. Peet se mitään turvaa hakenut vaan suomalaisten selkänahasta revittyä sponsoroitua helppoa elämää. Nyt sillä on tilaisuus näyttää olevansa mies, kuten mainosti, palata kotimaahansa ja pistää siellä asioita järjestykseen. Niin tääläkin toimitaan eikä juoksennella muiden elättinä.

    • jahuhhhuhhhuhh

      Eipä tule miesmuistiin näin ärsyttävää pääministeriä?

    • meiläinhotaan

      Sunnuntaina voisi jo kunnioittaa Suomea, eikä louskuttaa valheita ja höpötyksiä radiossa, #

      • liisa11

        Juha Sipilä valehtelee vasten naamaa monissa asioissa, onneksi hänestä päästään kohta eroon. Kun lupasit kotisi Kempeleessä turvapaikanhakijoille, irakilaiset nuoret miehet ryntäsivät tänne. Nyt sanot etteivät olisi olleet täälläkään esim.perheet turvassa. Kempeleessä raiskattiin nuori tyttö, siitä nousi meteli ja jouduit perumaan lupauksesi, nyt valehtelet muuta. Yhtään ei enää rahaa lisää näille kiipeillä. Rahat eivät ole sinun, Anna omia rahojasi, ei verorahoja.


    • Tosinkin

      - Lähimmäisen auttaminen on minulle ollut sydämen asia ja on sitä jatkossakin, Sipilä sanoi. = muiden rahat on saatava omiin tai muiden lahkolaisten taskuihin keinoja kaihtamatta!

    • uutineniltalehdessä

      Lupasi majoittaa kotiinsa 20 henkilöä, eli useita perheitä?
      Joku ei tuossa täsmää viime viikon selityksiin yhdestä perheestä.
      On tämä ihmeellistä aikaa.

    • rakennusukko

      Sitä lokaa mitä talvella 2018 työttömät saivat niskaansa ei pysty unohtamaan. Kaikista työttömistä tehtiin sohvalla makaavia laiskureita joita pitää ojentaa ja aktivoida.
      Itse olin lomautettu vanha rakennusukko viime talvena kun työttömyyskorvaukseni leikkaus ja aktivointi alkoi. Takana 45 vuoden työura yrittäjänä joista viimeiset 16 vuotta palkkatyöntekijänä rakennusfirmassa teollisuushalli ja navettarakennus työmailla.
      En todellakaan tuntenut keppiä tuossa vaiheessa tarvitsevani. Työt olisivat alkaneet maaliskuussa mutta sairastuin vakavasti joten hain eläkettä jota kaiken lisäksi leikattiin vaikka olin täyttänyt kesällä 2017 63 vuotta

    • mv.uusi.Karpo

      MV lehti on edelleenkin paras.

    • Selitys2019

      No, ketkä siellä Kempeleessä olisivat halunneet murhata sen yhden kristityn syyrialaisperheen, kun peräti Supo kielsi Sipilää antamasta taloansa heille?
      Hyvä ettei Sipilä antanut taloaan 3-4 tp-perheelle, kuten lupasi lupasi syksyllä 2015, jos Kempele on täynnä noin sairaita rasisteja.

      • toinen.selitys2019

        Ählyt saa tappaa toisiaan siellä kotimaissaan niinpaljon kuin lystää, pitää vain viedä sinne lisää aseita koska ilman aseita on hankalaa sotia!
        Ei noita sotahulluja Suomessa tarvita!


    • Onsiinäkanssa

      Sipilälällä on ollut 3 vuotta aikaa lunastaa lupauksensa majoittamalla elintasopakoloisia koteihinsa. Lupaus on jäänyt lunastamatta. Mitäkön Juha Sipilä näkee kun katsoo vessanpeiliin? Onko se rehellinen suomalainen mies?

      • faktatkehiin

      • Onsiinäkanssa

        Ei muuta tilannetta. Sipilä on kunniansa menettänyt entinen mies. Ei voi mieheksi enää kutsua.

        Miksi pakolaisraukat, nuoret irakilaiset, syyrialaiset ja somalialaiset 17-vuotiaat tuuheaprtaiset sotapakolaiset eivät kelpaa Sipilöiden monikerroksiseen kivilinnaan asumaan? Lupaus oli ottaa elintasopakolaisia kotiinsa asumaan. Siitä ei maksamalla pääse kuin alakertaan jossa hiilihankomies odottelee. Kyse siis helvetistä. Onko Sipilä rasisti, kun ei kelpuuta elintasopakoloisia kotiinsa asumaan? Varmasti on niin paljon asuntoja ja omaisuutta että 20-30 elintasopakoloista majoittaa. Kaupan päälle saa paremman omatunnon ja mielenkiintoisia keskusteluja aiheesta mitä kaikkea ja kuinka paljon pakoloisille pitäisi antaa enemmän.


      • HelpShit

        Täsmällisesti esitetty.


      • Arvatkaa-kahdesti

        Eilen Ylellä kertoi nuori nainen kuinka ISIS miehet joukkoraiskas 15 vuotiaita tyttöjä Irakissa.
        Herää kysymys: Ketä nämä joukkoraiskaajat ovat Suomessa?


    • Ja-kierokinvielä

      Hoitajilla ei ole aikaa hoitaa, eikä ole rahaa. Villi huhu kertoo, 8miljardia on mennyt maahanmuuttoon/pakolaisiin. Todellista lukua ei kerrota, vaikka Perussuomalaiset ovat monasti pyytäneet laskelmia.

      • Siipimies

        Hallitus ei ota sitä riskiä, että kertoisi paljonko 2015 jälkeen matuihin on rahaa poltettu. Kuitenkin jotain aina tihkuu tiukankin sensuurin takaa ja valistunut arvaus on, että kaksi miljardia vuodessa se huvi kustantaa. Kun jotkut tahot pitävät uusien torjuntahävittäjien osto- ja käyttöhintaa kalliina, niin totuus on, että ne ovat halpoja matujen rinnalla. Hävittäjien elinkaaren aikana matujen aiheuttama kustannus on ainakin kaksi kertaa hävittäjien kustannukseen verrattuna.


    • Pareesti
    • laarslestoviinus
    • voipärsse

      Nyt valot päälle, siellä Kempeleessä ja katsotte, ketä äänestätte. Älkää nyt ainakaan ketään hurskasteliaa numerokohtaan laittako.

    • Vääristeltyä valheita Juhasta, hävetkää ja pyytäkää anteeksi!

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe