Luvian syöpäkuolemat

kysynvaann

Onko mahdollisesti Olkiluodon ydinvoimalalla jotain vaikutusta siihen, että Luvialla kuolee poikkeuksellisen paljon ihmisiä syöpään?

11

834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mas.mik.toor

      Onhan se mahdollista, mutta jos haluat asiaan asiantuntijoiden vastauksen niin meneppä tuonne st1 päiväksi niin siellä on varmaan lääkäreitäkin, on siellä niin lukeneita neroja että yhteiskunta menettää paljon kun eivät ole palkanneet herroja töihin, toisaalta eivät taida olla pikkurahan puutteesa. Luvian syöpätilastot on korkeita joo, osa johtuu siittä kun ihmiset ovat olleet muovitehtaassa töissä.

    • Tähmitäh

      Juuri näin. Työttömäksi jääneiden lääkäreiden aika menee huoltiksella neuvonpitoon ja kostonhimossaan miettimiseen miten saisi ydinvoimalan tuotteita ostettua pimeästi joilla on korkeasti syöpää aiheuttavia vaikutuksia vai miten se meni.

    • puhutaanpa.totta

      En ole eläessäni tähän asti tavannut yhtään työtöntä lääkäriä, siitä on lääkäriliitto pitänyt huolen, valvoessaan montako lääkärien koulutuspaikkaa maassa on. Siihen tuotteeseen mitä muovitehtaalla tehtiin pakataan elintarviketeollisuudessa nykyisinkin lihat, kalat, sinapit, ketsupit, siirapit, marjahillot ja paljon muita elintarvikkeita niin tehtaissa kuin kotonakin. Toki vaarallisiakin materiaaleja oli kuten PVC mutta sen käyttö oli kovin vähäistä ja joskus 60/70 luvuilla, tehtiin muistaakseni mehupullojen korkkeja. Luvian Sahalla samoihin aikoihin lotrattiin oikein kunnolla KY5 myrkyn kanssa, paljonkahan sitä on imeytynyt maaperään ja sitä kautta pohjavesiin ??? Luulen että vaikutus on paljon suurempi kuin Olkiluodolla tai muovitehtaalla.

      • Aivoruoska

        Eihän se muovi vältämättä ole myrkyllistä ystävä hyvä, katsos kun nuo muovitehtaan koneet laitettiin käymään lämpiämään niin sieltä tuli sellaiset myrkkykaasut että ei ihme jos syöpä iskee. Ensimmäiset koe kappaleet kun koneesta tuli niin oli melkoinen muovin krääsää ilmassa, eikä ollut mitään imureita. Ja mitä noihin lääkäreihin tulee niin tuo lorvi katras tietää kaikesta kaiken.


      • tottatosiaan

        Oletkos huomannut mitä keskustan ja sahan lämpölaitosten piipuista tulee kun on kuulas kirkas ja tuuleton päivä, vaikka kai ne EU: normit täyttää nykyisin. Lisäksi naapurien huonosti vetävä savuttava puulämmitys tuo omat hiukkasensa ilmaan, kun polttavat kosteita puita ja muovi/paperi roskia. Nyt on ollut lumettomia talvia, mutta kun on lunta huomaa hyvin että vastasatanut lumi ei kauan puhtaana pysy, vaan kohta on täynnä mustia nokipilkkuja ja jonkin ajan kuluttua ihan harmaata. En tällaista lapsena muista nähneeni vaikka silloin puulämmitys oli lähes ainoa lämmitysmuoto.


    • Vsspäällturiajoilta

      Syöpä asiat ovat olleet ongelmia aikanaan Harjavallan, Porin ja miksei Eurajoen Raumakin alueilla. Eräiden teollisuuksien päästöt, savupiipusta, jopa vesistöihin, myös kaatopaikatkin ovat olleet ongelmallisia. Venäjän atomivoimalan tuho aiheutti aikanaan ongelmia myös Suomessa Porissa Pohjanmaan suunnassa. Hyvin monet päätösongelmat on todettu ja on pitkälti estetty eliminoituna syöpäongelmien altistumiseen. Perheen avioeroriidoissa ja erittäisin merkittävissä kärsimyksissä avioero ongelmissa voi altistaa syöpään. Seurauksina naisilla voi olla usein rintasyöpä. Erittäin suurina päänsärky seuraamuksina voi tulla päähän, vaikka syöpäkasvain. Meidän solujemme vaaroina on, että toiset alkavat yhtä kuin sodankäynnissä voittaa ja tuhoaa solujen toimintamme tasapainoa. On vaikka kaksisuuntaisesti toimiva lapsi voi aiheuttaa omalle vanhemmalle erittäin törkeänä jatkuvana käyttäytymisellä, erittäin vakavan sairauden, kun isä ja äiti vain yrittää parastaan tulkin sen seuraamana syöpäongelmaan soluongelmien seuraamana. Näitä tapauksia seuranneina usein vaietaan, vaikka sairaaloissa yritetään parantaa oikealle linjalle, voimatta siihen mitään, vaikka parantuminen ilman törkeytenä sairasta kohtaan voitaisiin saada parantuminen, mutta omainen voi aiheuttaa kuoleman käyttäytymisellään.

    • Ajatellutvaan

      Oletteko ajatelleet maatalouden apuaineiden haittoja?

    • Vsspäälltunturiajoilta

      Maatalouden apulanta ja muista siihen liittyen haitoista. Pelloilta vesistöjen johtamiset ojien kautta, tai salaojista vesistöihin. Usein ei ole suodatin puhdistusta, tai välikaivoja puhdistamiseksi, ennen vesistöihin joutumiseksi. Pahinta on, että pumpataan likakaivosta suoraan jätevettä ojaan, joka jakautuu sellaisenaan ojan kautta vaikka meriveteen. Voitte uida vaikka merivedessä, missä voi hyvinkin paljon olla kolibakteereita, eri paikoin. Totean, että valvonta ei ole kattavaa ja ongelmiin puuttumiset. Eli maatalous ja eräät, navetat ja eläimistä voi terveydelliset seuraamus vahingot syntyä. Teille voi minituista tapauksista tulla sairastumisia.

    • Tilastoi

      Linkki tilastoon joka näyttää että Luvialla suhteellisesti enemmän syöpäkuolemia muihin kuntiin verrattuna?

    • linkkiliisa

      Taitaapi tuo alkoholi ja kotihoito tappaa syöpää enemmän Luvialla.

    • Vsspäälltunturiajoilta

      Venäjällä tuhoutuneesta atomivoimalasta vielä. Silloin tuli laskeumaa niin Luvian, kuin Porin alueelle ja minun mittaustuloksista syntyi silloin jopa riitaa, koska julkaisin mittaustietoja. Minä epäilen, että monet käyttivät omaa pintavesi kaivoaan juomavetenä ja kalastivat kalaa silloin huomattavasti merivedestä. Mainituista oli omaa vaaraa ja en ota kantaa silloisesta syöpävaarasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1908
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe