Varoitus / Lahjakortti puhelimella palvelusta

BUNA

Kyseinen yritys ei toimita maksettua tuotetta. Ei vastausta lukuisiin yhteydenotto pyyntöihin.

40

9225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huijatuksi_tulin

      Mulla sama tilanne. Tilausta ei kuulu. Eivät vastaa yhteydenottoihin.

      • Huijatuksi_tulin

        Lahjakorttipuhelimella.fi -palvelun maksuliikennettä hoitaa Checkout Finland Oy. Tekemällä sinne reklamaation voi saada rahat takaisin! Ja kun Chekoutille käy ilmi, että Lahjakorttipuhelimella.fi ei toimita tilauksia, loppuu pian koko palvelun toiminta. Myös rikosilmoituksen voi tehdä.


      • huijatuksi_tulin

        Sivustolla ei ole ylläpitäjän yhteystietoja vaikka laki niin vaatisi. Tässä ne kuitenkin ovat:

        yksityinen elinkeinonharjoittaja PTTAT (y-tunnus 20682256)

        Kraatarinkatu 3 B 17
        20610 TURKU

        0400 620031


      • huijatuksi_tulin

      • Huijattu
        Huijatuksi_tulin kirjoitti:

        Lahjakorttipuhelimella.fi -palvelun maksuliikennettä hoitaa Checkout Finland Oy. Tekemällä sinne reklamaation voi saada rahat takaisin! Ja kun Chekoutille käy ilmi, että Lahjakorttipuhelimella.fi ei toimita tilauksia, loppuu pian koko palvelun toiminta. Myös rikosilmoituksen voi tehdä.

        Check outilla ei kuulemma ole valtuuksia hyvityksiin. Poliisille rikosilmoitus ja sitä kautta rahat takaisin.


    • huijattuasiakas

      Hei
      Sama tilanne täällä. Lahjakorttia ei ole toimitettu, tilattu yli 2vk sitten. Maksuun käytettiin Collector laskua. Puhelimella ei saa yhteyttä ja viesteihin ei vastaa. Taitaa olla huijauksesta kysymys. Nyt pitää selvittää miten laskun saa Collectorilta peruttua samoin pitää tehdä rikosilmoitus.

      Onko joku saanut yhteyden / vastauksen toimituksiin liittyen?

      • Arzgaaaaa83

        Täällä sama. 5.12 tehty tilaus, ei näy, ei vastata puhelimeen eikä s-postiin. Aiemmin vunna 2016 on tilaukset tulleet niinkuin pitääkin. Joulukuun alussa sivustolle mennessä tuli jokin varoitus suojaamattomasta yhteydestä ja vanhentuneista sivusto tiedoista, oisko näillä jotain tekoa asian kanssa...?


      • huijattuasiakas
        Arzgaaaaa83 kirjoitti:

        Täällä sama. 5.12 tehty tilaus, ei näy, ei vastata puhelimeen eikä s-postiin. Aiemmin vunna 2016 on tilaukset tulleet niinkuin pitääkin. Joulukuun alussa sivustolle mennessä tuli jokin varoitus suojaamattomasta yhteydestä ja vanhentuneista sivusto tiedoista, oisko näillä jotain tekoa asian kanssa...?

        Kannattaa olla yhteydessä Checkout Finlandiin ja Collectoriin. Meille tuli molemmilta nopea vastaus, että laskutus jäissä ja Checkout Finland selvittää asiaa suoraan lahjakorttipuhelimella yrittäjän kanssa.

        Mitään vastausta ei ole tullut kyselyihin eikä puheluihin vastata lahjakorttipalvelen puolelta. Toimitusta ei näy, tilauksesta 3vk aikaa. Selvästä huijauksesta kysymys, pitää tehdä vielä rikosilmoitus.


      • Huijausta

        Tilasin ennen joulua kyseisestä firmasta lahjakortteja.Ei näy vieläkään.Otin yhteyttä ja S-postiin tuli viesti ja otin toisen kerran yhteyttä tuli sama viesti kuin aikaisemminkin.Koitin soittaa mutta numeroon ei saada tällä hetkellä yhteyttä.Tuli S-postiin eilen ilmoitus että tilaus toimitettu.Eipähän näkynyt vieläkään.


    • Nikokajan89

      Joo mulla oli sama ongelma kans, mutta perjantaina vastasit ja kertoivat tilanteen. Ilmeisesti joku mokannu siellä pahasti tilauksien toimituksessa ja useita lahjakortteja kadonnut postissa. Lupasivat jatkossa hoitaa homman paremmin. Tilaukseni sain eilen ja pahoittelivat viivettä.

      • s.mestari

        Jos lahjakortit toimitetaan postiin, ei kukaan voi mokata niin pahasti etteikö lahjakortit löytäisi perille..!!


      • Tinnaliina

        Kyllä postilta onnistuu.


      • Anonyymi

        Ähly ottanu lahjakortit omaan käyttöönsä


    • Huijattu123

      Olen tilannut lokakuussa 2017 lähelle tonnin arvosta lahjakortteja tuolta ja mitään en ole saanut. Lukuisista yhteydenotto yrityksistä huolimatta ei vastattu kuin vasta Tammikuun 2018 puolella. Vastattiin ensin että lahjakortit ovat palautuneet postissa takaisin ja pitää odottaa viikko niin tulee minulle. Odotin mutta ei tullut. Checkout Finland Oy Oltu useampi kymmen kerta yhteydessä mutta eivät voi palauttaa rahoja tai mitään muutakaan. EI KANNATA KÄYTTÄÄ KYSEISTÄ FIRMAA.

    • s.mestari

      Itse kanssa odotellut puuttuvaa lahjakortia lähes 3kk!!! Huijausta ja postin syyttelyä! En saa edes henk.koht. vastausta tiedusteluihini.

    • Huijausta

      Hesburgerin lahjakortti tuli,mutta on likainen ja kulunut.Liekkö käytetty lahjakortti?
      McDonaldsin lahjakorttia ei ole näkynyt vaikka kuulemma samassa kirjekuoressa lähetetty.

    • loistavaaaa

      Kyllähän tämä palvelu on täyttä kusetusta. Tuskin nyt kestää 2kk toimittaa sähköpostiin koodia. Viesteihin ei vastata eikä puhelimeen. En kyllä suosittele tätä paikkaa, ellei sitten halua heittää rahoja perseeseen.

    • Tietoja

      Hei!

      Tein tosiaan tuon tilauksen myöhään lauantaina illalla ja nyt tänään maanantaina, kun ei iltapäivällä lahjakorttia näkynyt s-postissa, niin soitin asiasta heille.
      Sanoivat, että on kyllä kortit hankinnassa ja varsinkin kuukauden alkupuolella on joskus ruuhkaa tilausten toimittamisen kanssa. Herra Pouya lupasi, että selvittää asian pikimmiten.
      Lisäksi mainitsin, että heidän sivuiltaan puuttuu tosiaan nuo firman tiedot (y-tunnus ainakin oltava). Kiitti ilmoituksesta ja sanoi hoitavansa myös tuon asian.

      Tästä noin kahden tunnin päästä Pouya soitti vielä minulle tarkistaakseen sainko koodin, joka oli nyt lähetetty. Ja kertoi lisänneensä nuo firman tiedot sivuillensa.

      Ja kyllä, sähköpostiin oli tullut viesti, jossa tilauksen tila oli muuttunu muotoon "toimitettu" ja ohessa paysafe koodi.
      Lisäksi oli tosiaan sivuille päivitetty nuo pakolliset yrityksen tiedot aivan asiallisesti.

      Missään vaiheessa ensimmäisen puhelun aikana ei kyllä itselleni tullut tunne, että kaveri yrittäisi vältellä aihetta tai yrittäisi kusettaa. Ja oli muutenkin kaikin puolin todella asiallinen molemmissa puheluissa.

      En tiedä mitä Teillä aikaisemmilla viestiketjuun osallistuneilla on käynyt, enkä sitä halua edes spekuloida, koska niinkun aluksi jo sanoin, niin oma intressini oli vain selvittää kyseisin firman toimintaa yleisesti ja ennen kaikkea ongelmatilanteissa.

      Eli ainakin oma kokemukseni tuosta palvelusta on positiivinen ja jos tälläistä palvelua joskus oikeasti tarvitsisin, niin en kyllä epäröisi tätä firmaa käyttää,

      Itse olen samankaltaisia tapauksia elämäni varrella useammankin joutunut käsittelemään ja todella harva niistä on päättynyt näin lyhyessä ajassa näin positiivisesti.

      Toivotankin mukavaa kevään jatkoa ja aurinkoista tulevaisuutta kyseiselle firmalle!

      Jos tähän saisi liitettyä screenshotit sähköposteista, niin liittäisin. Mutta kun ei onnistu..
      pitäisiköhän ottaa seuraavaksi Suomi24 -palveluun yhteyttä.. ;)

    • Pipa11

      Olen tehnyt kyseisestä yrityksestä rikosilmoituksen ja suosittelen muille samaa

      • pettymys

        Onko tuoreita kokemuksia tästä firmasta?


    • Huijattu

      Ei toimita tuotteita, syyttää postia lähetyksen hukkumisesta. En ihan usko. Välttäkää tätä firmaa!

    • Shasi

      Tilasin pari viikoa sitten firmasta lahjakortteja.Ei ole tullut.Kuulemma on postitettu jo..

    • Shasi

      Tilasin kahdella eri kerralla kortteja,tilaukset samana päivänä.yksi kortti tuli parin viikon päästä kyselyiden jälkeen.Kaksi korttia puuttuu yhä ja 3 viikkoa aikaa tilauksesta.

    • wilve

      Joo, tosiaan huomenna tulee kuluneeksi 3viikkoa kun tilasin 30€ lahjakortin puhelinlaskuun.Eivät ole toimittaneet sitä vieläkään. Tilaushistorian kohdalla lukee että odottaa käsittelyä. Mitäköhän käsittelyä se nyt vielä odottaa. Vituta! Eivät perhana vastaa puhelimeen eikä sähköposti viesteihini. Miten minun kannattaisi tämän asian kanssa toimia?

      • turkulainenhanmää

        Kandee maksaa puhelinlaskunsa.


    • Shasi

      Minulta puuttui alunperin tilauksesta 2 korttia.Sähköpostissa viesti että ne on lähetetty jo 10 päivää sitten mutta eipä kuulu.Yksi kortti tuli siis kahdessa viikossa kyselyjen jälkeen.Jos ei huominen posti tuo mukanaan niin olen yhteydessä kuluttaja-asiamieheen.

    • Tyy

      Täällä kans yksi epäonnekas joka tilasi paysafen. Ei ole tullut ja viikko kulunut. Tuttavalle tuli tunnissa s-postiin koodi. Alkaa kusetus maistua ja vahvasti. Yhteydenottoihin ei vastata pois lukien jotain copypastettua ”kiitos viestistäsi” paskaa.

    • spotify

      Onko joku onnistunut mobiilimaksua tekemään? Minulla numero johon pitäisi tilausvahvistus soittamalla tehdä, tuuttaa varattua lukuisista yrityksistä huolimatta.

      Spotifyta yritin tilata

    • Shasi

      Minulla onnistui mobiilimaksu kun tilasin lahjakortit mutta niistä jäi siis suurin osa tulematta.Arvomobilen kautta meni maksu.Nyt alan selvittää sitten miten maksu perutaan kun en ole saanut tuotteita.

    • Tilaaja123

      Sain tilaamani lahjakortin, kun tein Checkout Finlandille ilmoituksen. Kannatta reklamoida heille.

    • vaikeaksi-tehty-tämä

      3. Maksu on mennyt tililtäni, mutta tuotetta ei ole toimitettu?

      Ongelmatilanteissa ota ensin yhteyttä verkkokauppaan, josta tilaus on tehty. Mikäli et tavoita kauppiasta, asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Ota meihin yhteyttä sähköisellä lomakkeella, puhelimitse 0800 552 010 (ma–su klo 6–23, paitsi juhlapyhinä) tai sähköpostilla [email protected]. Selvitämme kauppiaan kanssa tilauksesi ja maksusi tilan mitä pikimmiten.

    • Robin.H

      Paskaa jauhatte. Mulle lähettivät lahjakortin kyllä ajallaan tänään.

      • Varovaisuutta

        Se ei merkitse sitä että huijauksista ei olisi kysymys. Silloin tällöin näyttäs lahjakortteja tulevan näinhän täällä kertovat. Onko vain tarkoitus pitää firmaa pystyssä ja pettää jatkossakin ihmisiä ja toimittaa kortteja vain harvoin ja jättää paljon toimittamatta.


    • EiTyperyyksiä

      Miksi rahoitatte rikollisia? Kuka voi koskaan missään tilanteessa ikinä tarvita jotain lahjakorttia? Epämääräisestä puljusta? Postin tomittamana????? Siis Postin, isolla P:llä? Käyttäkää Googlea aina ennen tyhmyyksienne tekoa.

      99 % ihmisistä ei varmasti ole eläissään tilannut jotain lahjakorttia. Tai edes nähnyt sellaista. Vaikea edes kuvitella, mitä järkevää sellaisella voisi jossain tehdä.

    • Kulotie

      Onko porukka käyttänyt kyseistä palvelua tänä vuonna ? Menin typeränä tilaamaan NetFlix lahjakortin ,kun ei päässyt ärrälle, kun on kipeänä ja Visa tyhjänä.

      Voi saatana !!

      • pku123

        Voi perhana! Tilasin pojalleni Steam lahjakortin ja koodia ei näy ei kuulu. Sähköpostiin ei vastata eikä puhelimeen.

        Huonolta näyttää. Miten nyt edetä?


      • EiRahaaRikollisille
        pku123 kirjoitti:

        Voi perhana! Tilasin pojalleni Steam lahjakortin ja koodia ei näy ei kuulu. Sähköpostiin ei vastata eikä puhelimeen.

        Huonolta näyttää. Miten nyt edetä?

        Osallistuit siis järjestäytyneen rikollisuuden rahoittamiseen!

        Rangaistus: Kirjoita viikottain vähintään vuoden jollekin Suomi24:n palstalle yksi varoitusteksti muille. Osaat kylä tunnistaa huijarit.

        Ennen mitään maksua kannattaa aina Googlata usealla eri haulla nimiä, www-osoitteita, puhelin- ja tilinumeroita yms. Ja aina tarkasti. Jokin heittää usein vai yhdellä merkillä oikeasta rehellisestä firmasta.


      • pku123
        EiRahaaRikollisille kirjoitti:

        Osallistuit siis järjestäytyneen rikollisuuden rahoittamiseen!

        Rangaistus: Kirjoita viikottain vähintään vuoden jollekin Suomi24:n palstalle yksi varoitusteksti muille. Osaat kylä tunnistaa huijarit.

        Ennen mitään maksua kannattaa aina Googlata usealla eri haulla nimiä, www-osoitteita, puhelin- ja tilinumeroita yms. Ja aina tarkasti. Jokin heittää usein vai yhdellä merkillä oikeasta rehellisestä firmasta.

        Tein reklamaation ja avot, rupes tapahtumaan ja koodit ilmestyi sähköpostiin.


      • EiRahaaRikollisille
        pku123 kirjoitti:

        Tein reklamaation ja avot, rupes tapahtumaan ja koodit ilmestyi sähköpostiin.

        Sinut on tunnistettu helposti höynäytettäväksi höppänäksi. Sinua kannattaa lypsää hiukan pidempään. Kyse on voittojen maksimoinnista 5...10 vuoden aikana. Pari viimeistä viikkoa voimakasta mainontaa ja sitten vain pelkkää rahastusta erilaisin alennuksin ja tarjouksin ym.


    • Anonyymi

      Ainakin tarkistin sivua. Checkout finland ei oo niitten kanssa yhteistyössä enään. AInaki ku itse yritin tilata nii checkout finland suoraan kerto ''Maksutapahtuman luonti ei onnistu''. näyttäisi siltä että checkout on lopettanut yhteistyön.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      60
      1957
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1692
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1609
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1537
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1525
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1445
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1291
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1183
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1158
    Aihe