Onko Juuassa iltaravintolaa nykyään?

Mitkä ovat viihteellä käynnin mahdollisuudet Juuassa vai onko Nurmes nykyään lähin paikka, jos esim. viikonloppuna haluaisi viettää iltaa kavereidensa kanssa ravintolassa?
Ilmoita


16 Vastausta

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.


Kuka olet? Miksi et itse tiedä? Miksi et katso googlesta kun näyttää kerran kone olevan? Kaikenmaailman kyselijöitä. Tule ite kahtommaa. Ja vittujako se sulle kuuluu, onko meillä baaria? Mäne sinne nurmekseen ja pysy sielä.
6 VASTAUSTA:
Tyypillinen Juukalaisen sisäsiittosen vastaus, tännehän ei vieraita kaivata, kuihtuisi vain koko Juuka pois
En ole sisäsiittonen, vanhemmat eivät le sukulaisia. Niinkuin ei suurimmalla osalla juukalaisia ole myöskään. Ja totta puhut runkkari, tänne ei muukalaisia tarvita. Meillä on hyvä kylä, muutamaa kaltaistasi suvakkihomoa lukuunottamatta.
Nyt paljastuit, sinä olet se joka soittaa banjoa suu auki ja kyseessä oli naisporukka, joten ota lääkkees mutta ei oluen kanssa
Ha ha haa... tämä on pakko kopsata Helsingin sivuille, Juukassa meininki kuin ennen vanhaan Alabamassa, pysykää poissa turistit, ei kannata poiketa tosiaankaan, kaasua vain juukan kohdalla kun väki niin vaatii.
Juuassa kannattaa vain pysähtyä kuselle apsille, sisämaahan (yli kirkkosillan) ei kannata mennä, heti tervataan ja pyöritetään höyhenissä muukalaiset, paikalliset on tosi vihamielisiä turisteja kohtaan, parenpi ois aidata koko yhteisö.
No eikös se Olka/karin pyörittäjä ole Nurmeksesta? Miten siihen suhtaudutte sitten?
+Lisää kommentti
Juuassa rakennetaan lumesta linnoja ja siltoja,mutta kun ne ei tahdo pysyä pystyssä. Taitaahan se vuolukivibisneskin olla vähän katkolla,mutta mitä siitä,kunhan raha kiertää,olipahan omia,tai vieraita.
Ilmoita
Kunhan tekkööt lumilinnan niin varmaa paarikkii tulloo sinne.
Ilmoita
Jiät sais kätevästi baarin seinästä. Mutta vain paikallisille.
Ilmoita
Erittäin heikosti on Juuassa, vaikka suhteuttaisi paikkojen määrän asukaslukuun.

Kysyn hauskan kysymyksen, missä Itä-Suomen vähäväkisessä kunnassa on kahviloita, erilaisia ravintoloita, leipomoita, elokuvateatteri, uimahalli, kuntosali, liikuntahalli, latuja, rantoja, tanssipaikka, kioskeja ja terasseja, ABC-huoltoasemia tai vastaavia eniten?
Ilmoita
Suosittelen petosen karhunpesää. Se on tasokkain paikka juuan ympäristössä. Itse tykkään käydä lähes päivittäin. Pukukoodina on luotiliivit ainakin.
1 VASTAUS:
Juuassa löytyy illan vietto paikkoja joka talosta. Keskustasta löytyy menomestoja. Ikävänä puolena tietyn sorttinen vihamielisyys ja väkivaltaisuus ulko paikkakuntalaisia kohtaan.
+Lisää kommentti
Perkele, myö ollaan hulluja tiällä. Jos olisin muualta, niin en uskaltaisi tulla. Monta autoporukkaa valmiina muilutuksiin.
Ilmoita
Sanotaanko se että juukasta vai juuvasta vai juuasta?
Ilmoita
Olisko nykykielellä Juuka Juukasta Juukaan
Taivutusta Riika Riiasta olen hämmästellyt.
Esim. Riiassa tapahtuu , Riian matka . Alkaa etsiä missä Riia on.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Onko Juuassa iltaravintolaa nykyään?

Mitkä ovat viihteellä käynnin mahdollisuudet Juuassa vai onko Nurmes nykyään lähin paikka, jos esim. viikonloppuna haluaisi viettää iltaa kavereidensa kanssa ravintolassa?

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta