Aihe

Lopetan juomisen nyt ja haastan kaikki mukaan

raitistunut_mies

Aamulla heräsin sieraimet tukkoisena ja suu kuivana.Olen valmis raitistumaan päivä kerrallaan ja tavoite on marraskuun loppuun jonka jälkeen juhlin raitistumistani ja vietän ansaitun pikkujoulun.
Haastan kaikki mukaan ja palkintona onistuneesta marraskuun raittiudesta voisi olla vaikka ELÄKÖÖN! huuto palstalla tai peukalopiste.

11

159

  Vastaukset

  • vieläkö raittius on kestänyt?

   • Vielä kestää mutta nyt jo on mielessä kaljahyllyt ja alkon pullorivit niin että ehkä on liian kova tavoite asetettu.


  • Pian huomaat että raitistumisen myötä menetät myös mahdollisuuden tehdä tuttavuutta vastakkaiseen sukupuoleen.

   Jossain vaiheessa sitten alat juoda uudestaan koska ilman viinaa ei naisia tapaa.

   • Kylläpäs tapaa... esim. Tuksun voi tavata.


  • Minä lopetan juomisen 05.12.2017 ja taukoa kestää 05.02.2018 saakka.

  • Minä lopetin 03092016 ja tauko jatkuu.

  • Ite aloitin 17.9.2018 tarkoitus oli olla loppuvuosi. Missään vaiheessa en ole kaivannut edes känniä. Nyt vahvasti mietinnässä miksi edes palaisin enää vanhaan. Koskaan en juodessani tuntenut olevani isäni kaltainen alkoholisti, mutta nyt tauon aikana olen huomannut olleeni samanlainen tunteeni viinaan hukuttava säälittävä yksinäinen ihminen jollainen en lapsena todellakaan halunnut olla.
   Nyt olen taas pystynyt tekemään juttuja omien lasten kanssa jotka ennen jätit vaimon huolehdittavaksi kun "touhusin tallissa" muka jotain.
   Aina ennen vannoin ettei musta absolutistia tule koskaan koska hallitsen sen käytön hyvin mut kun oikeesti miettii et aluksi juotiin kaverien kanssa ja pidettiin hauskaa ja pokattiin muijii, loppuvaihees enimmäkseen yksin tallissa kun vaan ei ollut muutakaan tekemistä.
   Toivotaan et tää jatkuu, keksin jotain muuta täyttää tän aukon, kesään on onneksi vielä aikaa, joka tunnetusti on se pahin koetinkivi.

  • Raitis=tylsä elämä, aika ei kulu mitenkään.

   • Kyllä mulla vaan kuluu. Enkä edes ole töissä. Joka toinen päivä salilla ja uimassa. Pitkiä kävelylenkkejä. Aamulla pitkään nukkumista. Heräämistä ilman krapulaa. Kauniina kesäpäivänä vietän melkein koko päivän polkupyörän päällä.


   • EiMinkäänOrja kirjoitti:

    Kyllä mulla vaan kuluu. Enkä edes ole töissä. Joka toinen päivä salilla ja uimassa. Pitkiä kävelylenkkejä. Aamulla pitkään nukkumista. Heräämistä ilman krapulaa. Kauniina kesäpäivänä vietän melkein koko päivän polkupyörän päällä.

    Etkö todellakaan ole minkään orja? Onnittelen suuresti jos näin on!! Tiedän yhden sellaisen ihmisen ja tuttavapiirini on todella laaja. Luonteeltaan hän on kovin mustavalkoinen, jyrkkä ja muita ehkä vähän halveksiva, itseään ylentävä, mutta ei yhtään ainutta pahetta. Hoikka, terve, urheileva ja vain terveellistä syövä täydellisyys.
    Mutta aina jos yleensä alan puhua jonkun kanssa vähän syvällisemmin, löytyy se orjuuttava asiakin; ylensyönti karkkia tms, liikaryyppääminen, tupakointi, buranan, uni- tai muiden lääkkeiden popsinta, pelaaminen (sen huomasin juuri pari viikkoa sitten yhdellä, jota olin luullut paheettomaksi). Itsellä liian usein ryypiskely, ei sitten yhtään ainutta muuta pahetta. Tällä hetkellä vesiselvä ja energinen, mutta kun tänään ostan aattoillan punkut ja konjakit, en ole varma, lipaisenko ne no tänä iltana. Sitä sitkutellessa...


  • Kyllä tämä on niin vittumainen sairaus että ei kellekään toivo. Varmasti saisi aikansa kulumaan paremminkin, oli töissä tai ei. Hukkaan heitettyä aikaa, jokainen känni. Kun tarpeeksi on ottanut, kännissä ei ole edes kivaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   345
   15548
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   485
   8215
  3. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   51
   4674
  4. Baha kadrum/Marzun mies

   Löytyy googlettamalla mukavaa luettavaa. Aivan kamala väkivalta rikollinen!! Ja veljensä samanlaista roskasakkia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   2010