Lopetan juomisen nyt ja haastan kaikki mukaan

raitistunut_mies

Aamulla heräsin sieraimet tukkoisena ja suu kuivana.Olen valmis raitistumaan päivä kerrallaan ja tavoite on marraskuun loppuun jonka jälkeen juhlin raitistumistani ja vietän ansaitun pikkujoulun.
Haastan kaikki mukaan ja palkintona onistuneesta marraskuun raittiudesta voisi olla vaikka ELÄKÖÖN! huuto palstalla tai peukalopiste.

11

202

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kohtuudentuttava

   vieläkö raittius on kestänyt?

   • raitistunut_mies

    Vielä kestää mutta nyt jo on mielessä kaljahyllyt ja alkon pullorivit niin että ehkä on liian kova tavoite asetettu.


  • ex-raitis3

   Pian huomaat että raitistumisen myötä menetät myös mahdollisuuden tehdä tuttavuutta vastakkaiseen sukupuoleen.

   Jossain vaiheessa sitten alat juoda uudestaan koska ilman viinaa ei naisia tapaa.

   • ei.voi.olla.totta

    Kylläpäs tapaa... esim. Tuksun voi tavata.


  • veeäm43

   Minä lopetan juomisen 05.12.2017 ja taukoa kestää 05.02.2018 saakka.

  • nh8

   Minä lopetin 03092016 ja tauko jatkuu.

  • Ei_tartte_auttaa_saatana

   Ite aloitin 17.9.2018 tarkoitus oli olla loppuvuosi. Missään vaiheessa en ole kaivannut edes känniä. Nyt vahvasti mietinnässä miksi edes palaisin enää vanhaan. Koskaan en juodessani tuntenut olevani isäni kaltainen alkoholisti, mutta nyt tauon aikana olen huomannut olleeni samanlainen tunteeni viinaan hukuttava säälittävä yksinäinen ihminen jollainen en lapsena todellakaan halunnut olla.
   Nyt olen taas pystynyt tekemään juttuja omien lasten kanssa jotka ennen jätit vaimon huolehdittavaksi kun "touhusin tallissa" muka jotain.
   Aina ennen vannoin ettei musta absolutistia tule koskaan koska hallitsen sen käytön hyvin mut kun oikeesti miettii et aluksi juotiin kaverien kanssa ja pidettiin hauskaa ja pokattiin muijii, loppuvaihees enimmäkseen yksin tallissa kun vaan ei ollut muutakaan tekemistä.
   Toivotaan et tää jatkuu, keksin jotain muuta täyttää tän aukon, kesään on onneksi vielä aikaa, joka tunnetusti on se pahin koetinkivi.

  • eitapahtdumittää

   Raitis=tylsä elämä, aika ei kulu mitenkään.

   • EiMinkäänOrja

    Kyllä mulla vaan kuluu. Enkä edes ole töissä. Joka toinen päivä salilla ja uimassa. Pitkiä kävelylenkkejä. Aamulla pitkään nukkumista. Heräämistä ilman krapulaa. Kauniina kesäpäivänä vietän melkein koko päivän polkupyörän päällä.


   • Vajavaisuudella
    EiMinkäänOrja kirjoitti:

    Kyllä mulla vaan kuluu. Enkä edes ole töissä. Joka toinen päivä salilla ja uimassa. Pitkiä kävelylenkkejä. Aamulla pitkään nukkumista. Heräämistä ilman krapulaa. Kauniina kesäpäivänä vietän melkein koko päivän polkupyörän päällä.

    Etkö todellakaan ole minkään orja? Onnittelen suuresti jos näin on!! Tiedän yhden sellaisen ihmisen ja tuttavapiirini on todella laaja. Luonteeltaan hän on kovin mustavalkoinen, jyrkkä ja muita ehkä vähän halveksiva, itseään ylentävä, mutta ei yhtään ainutta pahetta. Hoikka, terve, urheileva ja vain terveellistä syövä täydellisyys.
    Mutta aina jos yleensä alan puhua jonkun kanssa vähän syvällisemmin, löytyy se orjuuttava asiakin; ylensyönti karkkia tms, liikaryyppääminen, tupakointi, buranan, uni- tai muiden lääkkeiden popsinta, pelaaminen (sen huomasin juuri pari viikkoa sitten yhdellä, jota olin luullut paheettomaksi). Itsellä liian usein ryypiskely, ei sitten yhtään ainutta muuta pahetta. Tällä hetkellä vesiselvä ja energinen, mutta kun tänään ostan aattoillan punkut ja konjakit, en ole varma, lipaisenko ne no tänä iltana. Sitä sitkutellessa...


  • Juoppojeppe

   Kyllä tämä on niin vittumainen sairaus että ei kellekään toivo. Varmasti saisi aikansa kulumaan paremminkin, oli töissä tai ei. Hukkaan heitettyä aikaa, jokainen känni. Kun tarpeeksi on ottanut, kännissä ei ole edes kivaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1467
  2. Rakkauden riemuvoitto

   Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
   Hindulaisuus
   349
   1151
  3. 37
   832
  4. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   70
   826
  5. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   157
   785
  6. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   58
   779
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   42
   772
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   705
  9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   44
   699
  10. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   49
   652
  Aihe