uusi paikka Finzo

Onko jo kokemuksia, nuo mainostaa täälläkin ja lupaavat lainaa. Onko kukaan saanut tai yrittänyt edes?
Ilmianna
Jaa

9 Vastausta


Nimi löytyy ainakin luotonantaja- ja vertaislainanvälittäjärekisteristä: https://www.avi.fi/documents/10191/19290/Luotonantajarekisteri_060313/44cb059e-268a-4aef-a0fc-51fc622c4d4e

On merkitty vertaislainanvälittäjäksi.

Koko vertaislainanvälittäjä-termi on muuten harhaanjohtava, sillä eihän persaukinen vippiville ole samanvertainen rahaa sijoitusmielessä toisille lainaavan kanssa. Samanvertaisuudesta on kyse, jos persaukinen lainaa toiselle persaukiselle, mikä kaatuu jo omaan mahdottomuuteensa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mitäs sä tähänkin taas vippi-villen vedit mukaan? Ihmiset on kuule ihan saman arvoisia oli rahaa vähän tai paljon! Onneks sun kaltaisille mulkuille on Falloslaina.
Mitä tulee tähän uuteen firmaan niin enpä osaa muuta sanoa kuin että Viroon johtaa jäljet mutta lailliselta vaikuttaa eli ei muuta ku kokeilemaan vaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
eikös tuo nimi Finzo OÜ jo kerro sinulle että pysy poissa tuolta !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Rasisti!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Oma kokemus kertoo että taas yksi Viron viritys joka lupaa lainaa muttei anna. Jos ei 1250 euron ylittävät työtulot riitä 700 euron lainan saamiseen niin turha edes yrittää pienemmillä tuloilla tuolta. Luottotiedot on ok eikä mitään muutakaan syytä miksei saisi lainaa heiltä mutta silti heidän antamansa pisteet eivät kuulemma riitä lainan myöntämiseen. Taitavat vaan kerätä tietoja ja sijoittajien rahoja. Credit24:stä sain hetkessä tonnin joten ei kannata muidenkaan tuhlata aikaansa näihin virolaisiin jotka eivät osaa edes kirjoittaa suomea kunnolla.
Houkutteli vaan nuo sinänsä halvat hinnat ym. mutta helppo se on lupailla kun oikeasti eivät lainaa. Harmittaa mokomat humpuuki puljut.
Ilmianna
Jaa
Ihan pellepaikka. Asiakaspalvelu ei yhtä lausetta osaa ilman kirjoitusvirheitä luoda ja sekoilua muutenkin koko paikan touhut. Ensin tuli mulle kun hain että pisteeni jotka he jostain laskee olivat muistaakseni 800 mikä on heidän taulukon mukaan hyvä asia niin sitten tuli saman tien teksti että pisteesi on muuttuneet, voit nostaa scooriasi lähettämällä heille 6kk tiliotteet. Samalla myös tuli englanninkielinen txt viesti kännykkään jossa sama väärällä
kielellä. Myös samalla pyysivät hakemaan alkup. 1200 euron sijaan vvaan 500euron lainaa ja kun siihen pistin että ok, haen 500 niin ihme kun heti tuli vastaus etteivät voi myöntää sitäkään. Ilman perusteluja tietenkin. Taas sitten sama että voit nostaa scooriasi lähettämällä heille 6kk tiliotteet. No en varmaan lähetä vaan nostin kytkintä lopullisesti koko kioskista. Ei siis mitään virkaa koko paikalla, mulla myös vakiduuni ja tulot joka kk jo monen vuoden ajan vähintään 1600 euroa käteen nettona. Oma asunto kerrostaloyksiö jne. En tajua miksi edes tonne eksyin, kai siksi että oli olevinaan niin halpaa lainaa munkin mielestä ja ajattelin että jotenkin mukavampi kun nuo ei kuulu tietojeni mukaan asiakas tiedon luotonantajien yhteisrinkiin jossa toisilleen jakavat velallisen tietoja.
Ilmianna
Jaa
Käykääpä katsomassa Finzo.fi sivulla ja klikatkaa siellä FOORUMI-nappia. Siellä on jonkun miehen koko henkilötunnus ja nimi kaikkien nähtävillä. Kyllä kannattaa kiertää kaukaa, sen verran onnetonta toimintaa näyttää olevan ja tietoturva olematon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Siis toi on jo törkeetä :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tämäkin taitaa kuulua samaan ryppääseen kuin nuo fourfinance huijauksen paikat jotka tyrkyttää viidenkympin jättilainojaan lupaamansa 2250e sijaan ja kuseen joutuu jos näiden kanssa alkaa jotain tekemään. Näyttää tosiaan Finzo.fi sivulla tosiaan komeilevan jonkun nimi ja sotu kun katsoin tota foorumia ja siellä olevaa kysymystä kun jotkut ihmettelevät siellä kun ei homma yllättäen toiminutkaan kuten luvattiin. Ei vi..u näitä virolaisia paska paikkoja, eikö näitä saisi jo pois Suomesta vai onko AVI ihan munaton kumileimasin?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

uusi paikka Finzo

Onko jo kokemuksia, nuo mainostaa täälläkin ja lupaavat lainaa. Onko kukaan saanut tai yrittänyt edes?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta