Suomi irti EU:sta

Euroskeptikko

Muistakaa, että toiminnallamme on vain yksi päämäärä, Suomen itsenäisyyden palauttamen.

Jos valtiollinen itsenäisyys ja kansansuvereniteettioppi ovat äärimmilleen pingotettua oikeistoradikalismia, porvarillisuutta tai libertarismia, niin sitten olen sitä. Itsenäisyysmyönteisten nimen ja toiminnan pitää olla kestävää, ja meidän tulee nähdä valtiomiesten tavoin kauemmaksi kuin yhden vaalikauden yli.

12

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • julmin-tottuus

      Asiaa kirjoitat, mutta se kannattaisi tehdä jossain asiallisessa keskutelussa. Täältä ei aitoa itsenäisyyshenkeä löydy.

    • ipulianos.stupidos

      IPU:n tavoite on aina ollut liittää Suomi Venäjään. Kysy vaikka jäseneltänne, Johan Bäckmanilta.

      • trollimafiaa

        Tehän nämä tyypit työnsitte IPUn listoille vaaleissa. Onko muisti mennyt?


    • vakava-asia

      Itsenäisyys on asia jonka varaan voimme rakentaa Suomen uudelleen. Ilman sitä kaikki on mennyt mönkään. Kansantalous on meidän asia eikä salaperäisten EU-virkamiesten. EUssa keinottelijat kyykyttävät suomalaisia keinoin jotka eivät siedä julkisuutta. Tähän kyllästyivät lopulta britit jotka pyrkivät nyt luomaan omaa demokratiaa. Me emme tarvitse ystäviksemme kuninkaita,prinssejä emmekä prinsessoja. Emme tyhjäntoimittajia vaan viisaita ihmisiä omasta maastamme.

      • aina-petetään

        Lisäksi pitää olla tietämys maailman asioista jotta meitä ei jymäytetä kansainvälisillä sopimuksilla .Sotavarustelu ja EU esimerkkeinä.


      • samoin
        aina-petetään kirjoitti:

        Lisäksi pitää olla tietämys maailman asioista jotta meitä ei jymäytetä kansainvälisillä sopimuksilla .Sotavarustelu ja EU esimerkkeinä.

        Kansainvälisyys ja turismi on tuhoamassa koko maapallon koska se on kaiken valvonnan ulottumattomissa. Kannattaa keskittyä asioihin rajojemme sisällä koska täällä voimme päättää asioistamme itse. Suomi ei saa olla koko maailman raaka-ainevarasto. Ympäristöä pitää suojella omassa maassa eikä antaa maaperää ulkomaisten yritysten haltuun. EU on vaarantanut luontomme ahneita tukemalla.


      • helevata_ipuli
        samoin kirjoitti:

        Kansainvälisyys ja turismi on tuhoamassa koko maapallon koska se on kaiken valvonnan ulottumattomissa. Kannattaa keskittyä asioihin rajojemme sisällä koska täällä voimme päättää asioistamme itse. Suomi ei saa olla koko maailman raaka-ainevarasto. Ympäristöä pitää suojella omassa maassa eikä antaa maaperää ulkomaisten yritysten haltuun. EU on vaarantanut luontomme ahneita tukemalla.

        " Ympäristöä pitää suojella omassa maassa eikä antaa maaperää ulkomaisten yritysten haltuun. EU on vaarantanut luontomme ahneita tukemalla. "
        Kas kun ne suurimamt rohmut suomedn maaperälle ovat Venäjä, Kiina, ja sitten tulee Kanada ja Norja. Yksikään noista ei ole EU valtio, ja kuitenkin sohit vain lähintä tasa-arvoista kauppa ja yhteistyökumppaniamme EU:ta kohti tuon sinkkiämpäri ja Kommunismiroistot sujuvasti IPU:laisuuttasi kuvastaen. Ei missään ole niin paskaksi revittyä ja sotkittua entistä isänmaatamme kuin itärajan takana, eivätkä he siivoa jälkiään.

        Vankilaan joutaisi moisien vääristelyjen ja vakavien valheiden ja tyhmien sekä tietämättömien tyypillinen IPUkusettaja. Edesvastuuseen ennen kuin kaatuu omaan hapatukseensa ja sinkkimyrkytykseen jota ryssäänuolu on koko eliniän kerryttänyt tuohon rujoon ruumiiseen.


    • Suomi_irti_IPUsta

      Ei ipun rupuporukka halua eurostoliitosta minnekään. Ipun kahvipannupoikien, homostelijoiden ja raoskareiden epämääräinen päämäärä on päästä vain mahdollisimman alhaisille pohjamudille. Kaivakaa syvemmälle, pkeleen pellet!

      Suomi irti IPU:sta

    • Euroskeptikko

      Ipun rupuporukka ei tosin ole kyseisen tehtävän tasalla. Unohtakaa koko juttu. Nämä hönöpäät voivat muuttaa nimensä vaikka Federalistisuuspuolueeksi. Suomen itsenäisyys on tuhoon tuomittu tavote sikäli kuin nämä kylähullut ovat linnunpelättimenä karkottamassa kaiken vakavan antiunionismin.

      Luulin, että vaikka Ipu on kuin ongelmajätteiden kaatopaikka, olisi se voitu siivota ja puhdistaa, minkä jälkeen alustalle oltaisiin voitu kylvää ja rakentaa.

      Ipu on kipu pepussa. Muutava neuvo ystävyytemme päättymisen merkeissä: 1. Vetäkää v* päähänne 2. Haiskaa pahalle 3. Paetkaa vuorille

      • totuuden_puhuja2

        Erinomaista tekstiä jälleen kerran!


    • dfghjmkjut

      Mukava lukea näiden venäjämielisten tappelua keskenään. On ipulaiset, huhtasaarelaiset, väyrysläiset ym.

      • hyvä-dfghjmkjut

        Älä nyt sekoita huhtasaarelaisia näihin kahteen nurisijakuppikuntaan, jotka hädin tuskin saavat vuodessa 5000 korttia kerättyä aina muutaman vuoden henkeä välissä vedettyään.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2102
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      171
      1630
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1557
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1312
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1172
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      134
      1058
    8. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1013
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      882
    Aihe