Suomi natsi Saksan tilassa henkisesti, sotia

Abrahamm

ihannoidaan hävittynäkin, joista syyttää vain voimme itseämme ja Leninin tunnustamaa itsenäisyyttä vain hävetään !?

15

116

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voittaapitäisi

      Niin kyllä sodat pitäisi yleensä voittaa että niistä olisi mitään kertomista jälkipolville. Tai sitten voittaja antaa armopaloja ja säälii pientä kun se ei millään pärjää. Ihannoidaanko muissa maissa hävittyjä sotia? Onko saksassa sotasankareista tehty elokuvia ja ihannoidaan miten maata on puolustettu vaikka oikein USA kävi vastaiskuun?

      • P.Puntti

        Kyllä toisen maailmansodan aikana oli saavutus, kun pieni maa pysyi itsenäisenä ja pääosin miehittämättömänä. Ei jäänyt vieraita joukkoja maahan, vain valvontakomissio.


    • Abrahamm

      Nyt eletään taas 1930 lukua ja vaaditaan sotaa Venäjää vastaan,saas nähdä saaki Jussikin sen aaikaan !?

      • VenäjäkinHarjoittelee

        Lukemisen ja kuulemisen ymmärrys on joskus vaikeaa.


    • VapaaMielipide

      Taitaa tuota kansallistunnetta olla itänaapurissa enemmän kuin Suomessa. Siellä sitä kaiken lisäksi pöngitetään muka ulkopuolisella uhkalla vaikka oma maa on ainoa aluettaan laajentanut valtio Euroopassa.

    • KronstadinMatruusi

      Tappaja Lenin antoi Suomelle itsenäisyyden, kun huomasi että omassa maassa on riittävästi vääräuskoisia tapettavia.

      • SotaJaSota

        Lenin antoi Suomelle itsenäisyyden kun huomasi, että bolsevikkien 25% kannatuksella Venäjälläkin on työtä ihan riittävästi. Ensiksi piti kieltää kaikki muut puolueet ja sitten alkaa harventaa vastustajien joukkoa.


    • oipoii

      Ei ihannoida sotia joihin jouduttiin ilman omaa syytä. Eikä hävetä itsenäisyyttä vaan naapuria.
      Teurastaja Lenin myönsi itsenäisyyden pakon edessä ja silloinkin pirut mielessä.

    • eivoinpäivää

      Itänaapurissa on Voiton Päivän juhla ja siihen aihetta kun maa aivan oikeasti taisteli olemassaolostaan suurin uhrauksin. Joskin se tarvitsisi voittamiseen liittoutuneiden apua sekä luonnon voimia ylivoimasta Saksan sotakoneistoa vastaan. Saksa voi tosiaan Suomen tavoin vain juhlia sitä, että olimme kovia poikia taistelemaan, mutta hävisimme silti.

    • turhialuuloja

      Ja jos kellään niin Saksalla on aihetta juhlia sotiaan. Sen sotakoneisto oli todella ylivertainen muihin verrattuna ja vyöryi yli Euroopan sekä hyvin pitkälle Venäjän maata ilman että vastusta juuri oli. Siitä voi olla ylpeä sekä kertoa sankaritarinoita, että näin me pojat pantiin ryssille turpiin ja lahdattiin niin siihen asti kunnes huolto alkoi tökkiä sekä varpaat paleltua kun ei osattu varautua talveen.

      Saksalaisethan oli sodan aikana meillekin nahjuksille opettamassa sotataitoja sekä antoivat aseita ja myös meidän sotaonni oli aluksi niin hyvä että aloimme haaveilla Uraille menosta asti. Joskin siitä on enemmän kuin puolet saksalaisten asioita, meidän oma sotasankaruutemme on vain sitä, että olimme joukon jatkona ja mitätön osa maailmansotaa, johon ei edes itänaapurin tarvinnut paljon kiinnittää huomiota. Mutta voihan sitäkin juhlia, tehdä sitä ylistäviä elokuvia ja kuvitella että mekin melkein voitimme sodan.

    • hsdmcmaCMmscja

      Senaatti käänsi äkkiä tallinsa, kun Venäjällä valta vaihtui muuten oltaisiin edelleen keisarin alaisia, kuin sääty-Senaattimme !? (Näin kävi Suomi demokratiankin, joka aluksi oli kommunismia !?)

    • Abrahamm

      Lenin antoi itsenäisyys tunnustuksen, kun oli jo sen luvannut DSP:lle Helsingissä jos tulee valtaan !? Porvarit väittää myös sanoneen, että ottakaa valta Suomessa. joten voin todeta , että se olisi kuulunutkin 103 paikan kansanedustolla, mutta sääty diktadaattorina Senaatissa piti valtaa miten tahtoi !?

      • Kansalliskommunisti

        Väärinkin hankittu itsenäisyys on hyvä asia.


    • outojuttu

      Saksalaiset voivat myös muistella sotamuistoina sitä, miten täällä olevat saksalaiset sotilaat panivat suomalaisia naisia, jotka ilman muuta olivat antautuvaisia komeille arjalaisille. Joskin herättää kysymyksen, että mitä ihmettä saksalaiset sotilaat tekivät täällä kuljeksimassa ja paneksimassa kuin heitä olisi tarvittu rintamalla ja miksi juuri Suomessa? Mitä tekemistä heillä oli muuta siviilien keskuudessa kuin nussia kotirintaman naisia?

      • selväjuttu

        Länsi käänsi selkänsä Suomelle. Apua oli otettava sieltä mistä sitä saatiin. Itsenäisyys säilyi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4496
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1854
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1590
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      212
      1385
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1361
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1347
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe